Keresés

Részletes keresés

soppingfüggő Creative Commons License 2012.06.26 0 0 299

Július 1-től kapható.

Azaz nem.

Elég hamar lemondtak róla.

De akkor miért hirdetik?

Ez így most rosszul esett, és nagyon hiányzik:)

Hátha mégis megérkeznek ezek a "lusta" párnák.

Reménykedjünk.

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.06.09 0 0 298

A kávé máshol is eléggé megdrágult.

Milyen koff.menteset vettél ennyiért...? Ugye nem instant?

Előzmény: Ulna2 (297)
Ulna2 Creative Commons License 2012.06.08 0 0 297

Amikor előszőr vettem az aldis koffeinmentes kávét 700ft volt, most 1490ft  Mindez 3 év alatt zajlott le.

Előzmény: Berlusz Móni (293)
jobbhorog Creative Commons License 2012.05.21 0 0 296
Ugyanez történt már nagyon sok más termékkel is.

Másodrendű fos magyarok vagyunk a szemükben, akiknek a szar is jó - drágán. De csak azokkal lehet ezt megcsinálni, akik olyan bárgyú fogyasztók, mint mi. Amíg nem változnak meg a fogyasztói szokások, miszerint minden jó, ami olcsó és jó sokat lehet belőle zabálni, addig ez így is marad.

Ugyanezért tudják velünk megfizettetni ezeket a méregdrága mobiltelefon-díjakat is...
Előzmény: Wormie (295)
Wormie Creative Commons License 2012.05.21 0 0 295

Hétvégén volt egy nagy csalódásom.

Láttam az aldi újságban, hogy a csevapcsicsa akciós. Emlékeztem rá, hogy tavaly nyáron többször is vettünk, kerti grillezéshez pompás. Osztrák áru volt, túlnyomórészt marhahúsból, de volt benne talán bárány is, meg egy kevés sertés. 

Sajnos nem néztem meg a weboldalt, hogy itt már nagy betűkkel jelzik, hogy "hazai ízek".

A csomagolás alig változott, viszont a beltartalom.... :-((((  Kb. 80% sertéshús, meg minden egyéb furfangos anyag is volt benne. A végeredményt meg nem is ecsetelem. Mint egy rossz fasírt. :-(

Hát ezt is lecserélték (mint a finom natúr joghurtot, meg még egy sor kiváló árut), és helyette pótléknak minderwertig cuccot kínálnak. :-( Ráadásul nem is olcsóbban!

 

 

 

Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2012.05.09 0 0 294

Tudom hogy hozzáférhető a neten, csak momentán elfelejtettem.

Így lemaradtam egy akcióról.

Mikor megkérdeztem, miért nem kapunk két hónapja, azt mondták, optimalizálták a szórási körzetet.

 

Az a röhej, hogy innen be a városba csak két út van, és az egyik feléjük és az Auchan felé megy.

A város másik végében lévő Lild úgy látszik nem optimalizál, pedig az már iszonyat kiesik.

Előzmény: Berlusz Móni (293)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.05.09 0 0 293

Igen, sajnos elég jól érzékelhető a drágulás. Pedig nem mostanában volt a jelentősebb árfolyamváltozás, ami közvetlenül befolyásolhatja az importtermékek árát.

 

A szórólapozás terjesztésüket nem ismerem, de benn a boltban már csütörtöktől megkapod az egy héttel későbbi akciós újságot.

 

a neten meg minden hozzáférhető. :-)

 

 

Előzmény: Családos, Dolgozó, Vidéki (292)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2012.05.09 0 0 292

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az Aldi folyamat drágul.

Pedig nálunk itt van a seggében az Auchan.

Mi már szórólapot sem kapunk, a sokkal messzebb lévő Lidl -től rendszeresen. Szűkítették a szórólap szórási körzetét.

Dundikalika Creative Commons License 2012.05.01 0 0 291

Érdeklődnék, vásárolt-e valaki porszívót az Aldiban, a tavaly novemberben megjelent modellből?

2011.11.03-tól érvényes újságban volt benne,

ennél jobb képet nem találtam

2400 wattnak megfelelő a teljesítménye, de csak 1300 wattot fogyaszt, majdnem 25 ezer volt az ára. A szívóerejéről nem adtak adatot, pedig az is nagyon érdekelne hogy felemeli -e a szőnyeg szélét?

Tehát a kérdés azokhoz, aki vettek: Tapasztalat?

soppingfüggő Creative Commons License 2012.02.09 0 0 290

Szuper akció az Aldiban!!!!!!!!!!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.07 0 0 289

Sajnos ennek a hozzászólásnak csak a trollpozitív elemeit látom.

 

Kérdezem én mi a faszért nem vettétek meg akkor????

Mert mint írtam, előzőleg amikor észrevettem az újságban, akkor sem volt. Alapból a számítástechnikát nem az Aldiban keresem, tudom, ez az én hibám.

 

Jellemző a magyarra,hogy csak akkor kell valami,amikor akciós.

Miért is ne kelljen? Nem azért van akció, hogy megvegyék a termékeket?

Előzmény: JohnMardukas (287)
jobbhorog Creative Commons License 2012.02.06 0 0 288

Ez nem magyarázat arra az etikátlanságra, amit az Aldi elkövetett azzal, hogy az akciós termék nem volt kapható. A másik pedig az, hogy 25E-t én sem adtam volna érte, de mondjuk 18E-t igen.

 

És igen: Magyarországon olyan elképesztő árak vannak a boltokban, hogy az Aldiban és a Lidl-ben csak az akciós termékeket veszem meg, mivel azok vannak reális áron.

 

Jellemző pl., hogy a Németországban is kapható árucikkeket 450 Ft-os euróárfolyamot "forintosítják", tehát minden másfélszer többe kerül, mint Németországban.

Előzmény: JohnMardukas (287)
JohnMardukas Creative Commons License 2012.02.06 0 0 287

Októberben volt a 2TB-os kűlső vinyó akcióban az Aldiban 24.990-ért, amit december végén 17.990-ért hirdettek.

Kérdezem én mi a faszért nem vettétek meg akkor????Ugyanúgy meg volt hirdetve,mint most.

Én 2db.-ot is vettem 1 vidéki boltjukban és még maradt ezeken kívül 10 db. a boltban.Jellemző a magyarra,hogy csak akkor kell valami,amikor akciós.Jha és nem vagyok semmilyen kapcsolatban az ALDI-val!!!!!!!!

 

falusifiú falusifiúfalusi Creative Commons License 2012.01.23 0 0 286

Sziasztok!

 

Tud nekem segíteni valaki abban, hogy az Aldi mi alapján válogatja az embereit.

Igaz, hogy annyir jók, hogy még arra sem méltatják a jelentkezőt, hogy válasz adjanak a jelentekezés elutasításáról.

Az eladónak nem kötnek ki igazán végezttséget. Nagyon kevés férfi eladójuk van, de női műkörmös vezetőjelölt az van, a német nyelvtudása biztos jó, de a munkája vajon....?

A saját szememmel láttam, hogy alig tudta megfogni a terméket és mellé lassú is volt, mint a csiga. illetve olyan embert is tartanak aki semmit se tud, csak van magának, mert valakinek a rokona vagy ismerőse.

AKI visztont jelentkezik, mert szeretne DOLGOZNI eladóként vagy boltvezetőként és van hozzá merészsége és rátermettsége, annak azt se mondják, hogy PÁÁÁÁ.

Egy boltvezetőnél a német nyelvtudás a lényeg, mert amélkül már nem jó alkalmazott, de miért is kell oly annyira ha területi manager magyar....?

Én szeretnék az Aldinál vagy a Lidlnél dolgozni, mert vonzanak, és de elutasításoka kapom. 

 

Nem vagyok megsértődve, de mi alapján van a rostálás?

Valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.07 0 0 285

Meglepetésemre felhívtak az Aldiból. Egy kedves hölgy közölte velem, hogy ugyan feliratkoztam a külső meghajtóra, de ezt sajnos nem tudják teljesíteni, mert a bangkoki árvíz miatt a beszállítójuk nem tudta legyártani a terméket, viszont kompenzációként átvehetek egy 1.000 Ft-os vásárlási utalványt.

 

Nos, ez legalább egy gesztus - de szerintem az Aldi kommunikációból (illetve problémakezelésből) azért továbbra is elégtelent érdemel.

Az árvíz ugyanis nem karácsony után csapott le Bangkokra. Az lehet hogy az akciós újságokat már előbb kinyomtatták és nem akarták újranyomni, de az kizárt, hogy a honlapjukat is hónapja nyomtatták. Az üzletekben sem volt szinte semmilyen tájékoztatás, holott biztos nem 29-én hajnalban néztek egymásra a rakodók a központi raktárban hogy valami nem stimmel: minden boltnak kellene küldeni árut, viszont nincs itt semmi (bár a tünetek szerint mégis mintha ez történt volna).

 

Természetesen nem lehet mindig 100%-ra megoldani mindent. De szerintem csinosabb lett volna, ha egyrészt a honlapjukon elnézést kérnek, hogy az újságban meghirdetett termék nem elérhető, illetve ha minden boltban odaállítanak dupla órabérrel egy mosolygós eladót, aki elnézést kér az érdeklődőktől, és pl. preferenciájuk szerint 1-1 narancsot/piros szekfűt/zöld gyalogost/stb.-t átnyújt ajándékként.

 

yPress

Előzmény: Törölt nick (284)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.03 0 0 284

Én is írtam kérdést az Aldinak (még 29-én délben) az online felületükön a kapcsolatnál (ami jól el van rejtve), hogy hol lehet a hirdetett akciós terméket megvásárolni? Eddig a pillanatig semmilyen választ nem kaptam tőlük.

Különben nem csak mi kerestük hiába a winchestert, a Tékozló Homár is beleakasztotta az ollóját a témába.

 

A vásárlót semmibevevő magatartás miatt egyébként ma "álampolgári" bejelentést tettem a Gazdasági Versenyhivatalnál, hátha ők hatékonyabban tudnak kérdezni. ;)

 

 

Tisztelt Versenyhivatal!

 


Az Aldi Magyarország véleményem szerint tisztességtelen piaci magatartása miatt fordulok Önökhöz. Észrevételemet az Aldi honlapján található online felületen még aznap (29-én) megtettem (írásom illetve automata visszaigazolásuk a levél alján található), azonban a mai napig semmilyen választ nem kaptam tőlük.


A kifogásolt tevékenység: a cég honlapján (mellékelt Aldi-1.jpg) és a reklámújságjában (mellékelt Aldi-2.jpg) található Tevion márkájú 2TB-os külső merevlemezt hirdettek akcióban 17.990 Ft-ért. Az akció 2011. december 29-én indult, azonban a reklámozott termék sem a pestlőrinci (1189 Bp. Sallai u. 7), sem a soroksári (1204 Bp. Köves út 9) üzletükben nem volt megvásárolható. A XVIII. ker-i boltban ki is írták hogy nem érkezett meg, a XX. ker-i boltban azt mondták hogy csak egy pár egység kapott néhány darabot. Itt (egy sima lapra) fel is lehetett iratkozni az érdeklődőknek (név és telefonszám) hogy ha mégis kapnak, akkor értesítenek. A nyitás után 1 órával kb. 10-15.-ként iratkoztam fel.Megjegyzem, ugyanez a termék már volt hasonlóan "akciós" az Aldiban 2011. december 4.-től, akkor másnap reggel bemenve nem tudtam megvásárolni.
Érdeklődtem ismerőseimnél is, a kapott információk szerint Rákospalotán és Kőbányán sem lehetett megvásárolni a reklámozott terméket, a szentesi egységbe pedig 1 (azaz egyetlen) darab érkezett.


Amennyiben a fenti tevékenység Önök szerint is ütközik a Tpvt. 8.§-ának (2) bekezdés d) pontjával, javaslom eljárás indítását annak érdekében, hogy az Aldi Magyarország a jövőben tartózkodjon az előnyös vásárlás hamis látszatának keltésétől illetve a becsalogató reklám alkalmazásától. Kérem ha lehetséges, értesítsenek panaszbejelentésem elbírálásáról.
(név+cím)

Előzmény: Grappia (281)
5LET-es Creative Commons License 2012.01.01 0 0 283

Nnna és még egy: Az biztos, hogy nem az ALDI-ban fogok vásárolni a jövőben. Van LIDL is és ott legalább nem basz...k át ilyen akciós baromságokkal, mint ez a nem létező 2TB-os HDD! Tőlem be is csukhatnak!

5LET-es Creative Commons License 2012.01.01 0 0 282

Külső merevlemez:

 

Elegem van az egészből, hogy így átb...ák az embert! A Savoya parkben 2-3 hete ment egy akció 2,5-ös 750 HDD-vel, nyitási akció volt 10e Ft-ért. Nnna persze nem volt... Most meg a 2TB-os ??? Én írtam a fogyasztóvédelemnek, remélem lesz belőle valami, bár még senki sem jelzett vissza. A következő levél ment:

 

"Az ALDI akciós újsága és az ALDI honlapja szerint december 29.-én az újságos kuponnal lehet vásárolni 17,990 Ft-ért egy TEVION külső merevlemezt. A Bp. IX. ker. Tűzoltó utcai áruházban érdeklődtünk két napja, ahol az üzletvezető biztosított arról, hogy ha nyitásra odaérünk, akkor biztosan lesz, hiszen kapnak 30-40 db-ot. Nyitás előtt ott voltunk, többen álltunk sorban, 3.-ként jutottunk be az üzletbe, azonban egyetlen egy db akciós termék sem volt . Mindenkinek egy listára kellett feliratkoznia névvel, telefonszámmal (ami egyébként adatvédelmi okokból is elég érdekes...), hogy majd valamikor visszahívnak. Beszéltem ma reggel több ismerősömmel is, akik másik ALDI üzletben vásárolták volna meg ezt a terméket, de mindegyik áruházban ugyanaz volt a helyzet, nincs egy db sem (Bp. XXII. Aldi Nagytétényi út, Bp. XIII. Aldi Pannónia utca, Bp.). Az egyik pénztáros elmondása szerint egyébként teljesen feleslegesen iratkoztunk fel, hiszen nincs is ebből a termék csak mindösszesen 10-15 db az országban, amit 1-2 db-osával osztottak el pár áruház között. Kíváncsian várom az ALDI válaszát is ebben a kérdésben, ezt a levelet változatlan formában megküldöm nekik is, de tisztelettel kérem a Fogyasztóvédelmi Hatóságot, hogy vizsgálják ki ezt az esetet, ugyanis nagyon durván becsapva érezzük magunkat a miatt, hogy oda bolondítottak bennünket korán reggel!"

Grappia Creative Commons License 2011.12.30 0 0 281

Külső merevlemez, 2 TB - Én is kerestem. Sajnos Szombathelyen egyik Aldiban sem jelent meg a polcokon, sem Sopronban Zalaegerszegen, Győrben, Pápán. Barátom Budapesten kereste, ott sem láttak ilyet. Nem tudom, hogy egyáltalán hol volt kapható. Írtam nekik a megadott címre.

Előzmény: Törölt nick (279)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2011.12.29 0 0 280
Ma voltam az egyikben, rengeteg melyalmos L-es tojás volt.
Előzmény: jobbhorog (278)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.29 0 0 279

Aldi - egy újabb átverés?

 

Megint csábító ajánlattal állt elő az Aldi az aktuális reklámújságjában: 2TB-os külső merevlemezt hirdetnek mától, mindössze 17.990 Ft-ért. A rendkívül vonzó akciónak mindössze egyetlen szépséghibája van: hogy ez a termék nem kapható. Több budapesti üzletbe egyáltalán nem jutott az akciós winchesterből, de ahol kaptak (pl. Szentesen), ott is összesen 1 (azaz egyetlen) darab érkezett.

Persze az Aldi rögtön informál az akcióknál: Kérjük vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért kérjük szíves elnézését.

 

Mindazonáltal érdekes lehet, vajon a GVH, illetve a Fogyasztóvédelem mit szólna ehhez a roppant gondosan megtervezett "akcióhoz".

 

yPress

jobbhorog Creative Commons License 2011.12.28 0 0 278
Újra csökkent azoknak a termékeknek a száma, amelyek miatt néha az Aldit előnyben részesítettem a többi diszkonttal szemben. Eltűnt a kiváló csomagolású, L-es méretű tojás, helyette van ugyanannyiért M-es, a hagyományos "szocialista" csomagolásban. Az áremelés burkolt módja: ugyanannyiért adjunk kevesebbet és rosszabbat. Nem csoda, hogy bukóban vannak.
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.27 0 0 277

Szívesen!:)

Előzmény: Berlusz Móni (276)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.27 0 0 276

Köszi. :)

Nagyon béna vagyok, de pont ezt a "kapcsolat" szót nem találtam a fejlécben....

 

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.27 0 0 275

https://www.aldi.hu/hu/html/kapcsolat.php

Előzmény: Berlusz Móni (274)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.27 0 0 274

Tudja valaki, hogy milyen e-mailcímen lehet írni az Aldinak?

(reklamáció)

 

 

ivódzsima Creative Commons License 2011.12.20 0 0 273

ma már nyugodt körülmények között lehetett vásárolni a gazdagréti új Aldiban...

 

jó volt látni a kivitelezés gondosságát, a minőségi anyagokat...akárkik csinálták, ügyeltek a részletekre!

 

még mindig ezen vagyok leragadva: ügyes ez a tetőtéri parkoló...

originalqszi Creative Commons License 2011.12.16 0 0 272

A 21 napig friss magyar tejük kiváló:)))))))

ivódzsima Creative Commons License 2011.12.15 0 0 271

 aldis lufi...megtekintettem a parkolót(nagyon szuper!)lifteztem egy emeletet, megláttam a bejárat előtti sort, na viszlát...fog az még kongani...

 

egyébként minden, és mindenki tip-top...

Előzmény: Berlusz Móni (270)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.12.15 0 0 270

Volt ingyen hot-dog, meg forraltbor is? :-))

 

 

Előzmény: ivódzsima (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!