Igen, a kókuszos az jó, meg az extra vaníliáscukros is. Nekem a "törzshelyem" a Határ úti buszvégállomásnál a pavilonsor, Headbangerből jövet egy kisméretűt szinte mindig bevállalok, ott 170 Ft, de a nagy se drága...
amiről meg a kisvasutak barátai tudnának sokat mesélni, az Kemencén van, de ott még nem próbáltam...
Szerintem fa-forma-készítőnél is kevesebb esztegályost ismerek. :)
A 350 az jó ár, asszem 400-500 között mozog (kivéve a zárt eseményeket, ahol ennek dupláját is van képük elkérni). Ahogy a kígyózó sorokat elnézem nem túl rossz üzlet...
Egyebkent szeretem. Frissen jo igazan. A pultokon arult kalacsok idovel gumiba mennek at, az broaf. Siman kivul csak fahejast ettem eddig meg asszem, de gondolom a tobbi is finom.
Egy topik azoknak akik szeretik, akik csinálják, akik már csinálták, akik tudják hol a legjobb, akik kipróbálnák, akiknek van sztorijuk róla, akik a legjobb recepteket ismerik...