Köszi :) Örülök, hogy a felniben egyetértünk. Szerintem az E3, E9, E12 és E21 utáni generációktól az összes klasszikus BMW-nek ez a felni áll a legjobban. Klasszikus BMW= közös búra nélküli ikerfényszórók, legalábbis nekem.
735i automata, islandgrün, nagyon sok ritka extrával (3.91 sperr, ASC, tempomat, v8 első lökös, nagyvese, ajtókban dupla üveg (!) belül motoros, elöl-hátul fűthető fekete bőr, varrott bőr ajtókárpitok és középkonzol, intarziás fabetétek, oldalrolók, motoros hátsó roló, gyári nagyhifi reverse rds fejjel, működő servotronic, nem lógó tetőkárpit, gyári bicskakulcs, stb. stb.) hibátlan, olajfolyásmentes motor-váltó, futómű sem lóg, ajtók alja sem rohad.
kaszni is jó állapotú, törve csak hátul volt vmikor régen (a csomagtérfedél és kaszni találkozásánál van némi kezdődő rozsda, ami könnyen javítható. amúgy az autó rozsdamentes, az alja is teljesen gyári.
hibái: klíma és a motoros roló pillanatnyilag nem működik.
mindezt 390 000 jó magyar forintért.
kép csak jövő héten, de ha valakit érdekel, szóljon és elmondom h budapesten hol lehet megnézni az autót.
Ez nem tiszta méhviasz. Neked is bubinga van benne? Nem hiszem. Szerintem neked poliészteres borítása van a fabetétnek. E38-ba nem raktak ilyen fát, szóval neked ez nem kell. A bőrt meg meg ne támadd zsíros cuccokkal, mert utána nem lehet festeni, ha kell. BMW bőrápolót használj!
Majd még a magasság állítás lesz érdekes mert a tunning lámpába nem volt bekötve. És remélem nem járt úgy az egység mint a benzines kályhával, hogy többől elvágták a vezetékeit aztán kivették és eladták. Csak a konzol van ott meg a leszigszalagozott vezetékek.
Igen cserélni cseréltünk még haverén anno. Én sajnos ezzel vettem azóta nem szedtem ki. Csak a szétszedése a lámpának nem volt meg. De köszi szépen a rajzot így menni fog.
Itt látod robbantva. Azt ne kérdezd, hogy kell kivenni, mert nekem fészliftes van. Annál úgy van, hogy az alsó takaró lemezt le kell venni, aztán benn van mélyen lámpánként 2 db 10-es, vagy 15-ös torx. Majd valaki innen segít, ha nem tudod. Persze tudod, mert cserélted. :-)
A műanyag foncsort 3. ne bántsd. Messziről fújd le sűrített levővel, aztán esetleg ha foltos, megpróbálhatod mikroszálas kendővel finoman letisztítani. A 4. elemet nyugodtan megsikálhatod szappanos, mosószeres FORRÓ vízben, majd esetleg alkohollal még adhatsz neki. Ha lencsés, akkor a lencsét meg alkohollal, majd mikroszálas kendővel.
Hűha komoly a gép. Nagyon patika így első ránézésre. Ilyenkor mindig kicsit szídom magam, hogy lehet ilyet kellett volna vennem. :)) Megértem, hgy miért álltak meg igazoltatni.