Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66185
;-)))
Előzmény: Zitka (66181)
TTAMAS Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66184
Cupp-cupp :)
Előzmény: zratkay (66183)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66183
:)) En meg oreg vagyok - vagy harmadszorra esett le... :))

C cup? D cup? :))
Előzmény: nagypapi51 (66182)
nagypapi51 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66182
Ha nem tudnám az előzményt, azt hihetném, a HUSZ-ba tévedtem...:)
Előzmény: Zitka (66181)
Zitka Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66181
Látom, egyforma szilikonformáink vannak.... :-)
Előzmény: Törölt nick (66149)
nagypapi51 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66180
A borleves végül is egyfajta krémleves, azokba pedig mi mindig teszünk pirított zsemle/kenyérkockát. Így nőttem fel, nálunk ez tradició. Sok helyen magában isszák.
Előzmény: Törölt nick (66166)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66178
Oh, en letettem arrol, hogy itthon csinaljak barmi disznosagot. A sonkat meg nem akarom fozni - nem igazan szeretem fozve. A csulok - az csodalatos, a sonka nem. Nyersen szeretem enni.
Előzmény: Törölt nick (66177)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66176
Nagyon finom - mar annak aki szereti az ilyesmit - melegen is, hidegen is.
Előzmény: H_G (66174)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66175
Oh... en imadom a tengeri izeket, a sushi meg kulonosen kedvenc. Viszont... hozzajutok a legfinomabb alapanyagokhoz a tengeri salatat akarok kesziteni - de disznotoroshoz nem. Igaz, fogom keresni a Hungarian Meats and Deliben - most lesz idoszakja.

Tavaly is keson jutott eszembe, szerettem volna kiprobalni a paraszt sonkajukat - remelem iden idoben fogok menni! Te probaltad mar toluk?
Előzmény: Törölt nick (66173)
H_G Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66174
Hmm, guszta!
Előzmény: zratkay (66168)
tuutuu Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66172

vagy lehet, hogy a birsalmasajt is erősen szublimál mint a kámfor? [tanakodó szmájli]

 

Nézd,  ha  a hó bizonyítottan tud szublimálni, akkor a birsalmasajt is.

Nahát.

 

tuutuu

most Ex Cathedra

Előzmény: Törölt nick (66160)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66171
Nalunk nincsenek kicsik mar es meg... a fiuk nem nosek - 33-39 evesek, igy nem gond a vendeg, aki(k) mindig egy ismeros, barat.

Amugy ha csak negyen vagyunk is csodalatosan el tudjuk tolteni az idot!
Előzmény: Törölt nick (66169)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66168
Jajj ne is mondd, hideg disznotoros, ecetessel... foleg ha bogyiszlai, meg kaposztaval toltott!!! Szeretem nagyon...

Azt hiszem, hirdetni fogok valami ilyesmit: "Tengeri herkentyu salatat cserelek disznotorosra..." "Friss Kenyer" jeligere a hirdetobe.

Előzmény: Törölt nick (66166)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66167
Basszus - hivhatom az uvegeseket! :)) De megerte! :))
Előzmény: Törölt nick (66163)
nagypapi51 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66164

Mi is csak addig kanalazzuk, amíg tart a kiflikarika benne.

Előzmény: joy (66155)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66163
MZ/X-MZ/X, nyisd ki az ablakot! :-)))
Előzmény: zratkay (66161)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66162
Eloszlottak mint a ketsegeid... :))
Előzmény: joy (66158)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66161
Ne viccelj, ha nem kostolgatjatok, nem is lesz jo!!! :))

En is szeretem a sima, birsalma izu birsalma sajtot :)). Az Anyu novere szokott bele tenni vagott diot vagy mandulat - de az igazi szerelem az csak a natur volt. Foleg amikor mar kicukrosodik :)).. Mmmm... kuldesz parat fenypostaval? Kerlek?! :))
Előzmény: Törölt nick (66154)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66160
ettől tartok én is. :-)))
vagy lehet, hogy a birsalmasajt is erősen szublimál mint a kámfor? [tanakodó szmájli]
Előzmény: joy (66158)
joy Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66159

Örömmel fölavatnám az Aldit, de nincs ott, ahol én vagyok.

:o(

Előzmény: Törölt nick (66157)
joy Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66158

Tavaly a birssajtokat naponta böködtem, száradnak-e.

Kétségeimet kóstolással próbáltam eloszlatni.

Végén vagy 1/4-e eltünt.

Miért???

<:o.

Előzmény: Törölt nick (66154)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66157
Az Ald* nevű műintézményben volt egyszer akciózva muffinforma néven. Szilikon, úgyhogy pikk-pakk ki is lehetett szedni a formából a cuccost, sehol nem ragadt bele és kikenni sem kellett.
Ez volt a felavatása. :-)
Előzmény: joy (66156)
joy Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66156

Hol szerezted a formákat?

Csoda szépek.

Gratulálok!

Előzmény: Törölt nick (66149)
joy Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66155

Minden alkalommal megkísérelem a borlevest kanalánozni.

A véga az, hogy elmarom a tányért, mielőtt írdatlan mennyiségű levegőt nyelek, azután szürcccs.

És nem egyedül...

:o)

Előzmény: nagypapi51 (66150)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66154
Nincs benne se dió, se mandula, ezek "csak" üresek.
Most szellőznek és hát az elkövetkező 1-2 hét lesz kínszenvedés, bár gondolom nem lesz elég a szimpla tapintás, majd kóstolgatni is kell, hogy eléggé megszikkadtak-e már... :-)))
Előzmény: zratkay (66153)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66153
Jajj de nagyon jol neznek ki! Tettel bele valamit - mandulat, diot? Ezek a kicsi virag formak csinosak nagyon!
Előzmény: Törölt nick (66149)
zratkay Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66152
Ertem - hiszen a neve is az. En eloitalkent szolgalom fel - es isszuk cseszebol. Hogy masnap milyen finom hidegen is!!!
Előzmény: nagypapi51 (66150)
nagypapi51 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66151
Nagyon guszta lett!
Előzmény: Törölt nick (66149)
nagypapi51 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66150

Szenteste, de nem isszuk, hanem kanalazzuk.

Nálunk a leves szerepét tölti be, tehát a hal előtt.

 

Előzmény: zratkay (66148)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 66149
A pár nappal ezelőtt emlegetett birsalmasajtok a formából kiborítva:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!