A borleves végül is egyfajta krémleves, azokba pedig mi mindig teszünk pirított zsemle/kenyérkockát. Így nőttem fel, nálunk ez tradició. Sok helyen magában isszák.
Oh, en letettem arrol, hogy itthon csinaljak barmi disznosagot. A sonkat meg nem akarom fozni - nem igazan szeretem fozve. A csulok - az csodalatos, a sonka nem. Nyersen szeretem enni.
Oh... en imadom a tengeri izeket, a sushi meg kulonosen kedvenc. Viszont... hozzajutok a legfinomabb alapanyagokhoz a tengeri salatat akarok kesziteni - de disznotoroshoz nem. Igaz, fogom keresni a Hungarian Meats and Deliben - most lesz idoszakja.
Tavaly is keson jutott eszembe, szerettem volna kiprobalni a paraszt sonkajukat - remelem iden idoben fogok menni! Te probaltad mar toluk?
Ne viccelj, ha nem kostolgatjatok, nem is lesz jo!!! :))
En is szeretem a sima, birsalma izu birsalma sajtot :)). Az Anyu novere szokott bele tenni vagott diot vagy mandulat - de az igazi szerelem az csak a natur volt. Foleg amikor mar kicukrosodik :)).. Mmmm... kuldesz parat fenypostaval? Kerlek?! :))
Az Ald* nevű műintézményben volt egyszer akciózva muffinforma néven. Szilikon, úgyhogy pikk-pakk ki is lehetett szedni a formából a cuccost, sehol nem ragadt bele és kikenni sem kellett. Ez volt a felavatása. :-)
Nincs benne se dió, se mandula, ezek "csak" üresek. Most szellőznek és hát az elkövetkező 1-2 hét lesz kínszenvedés, bár gondolom nem lesz elég a szimpla tapintás, majd kóstolgatni is kell, hogy eléggé megszikkadtak-e már... :-)))