Keresés

Részletes keresés

gyrosman Creative Commons License 2004.08.11 0 0 5

Szerintem fa-forma-készítőnél is kevesebb esztegályost ismerek. :)

 

A 350 az jó ár, asszem 400-500 között mozog (kivéve a zárt eseményeket, ahol ennek dupláját is van képük elkérni). Ahogy a kígyózó sorokat elnézem nem túl rossz üzlet...

Előzmény: sz (4)
sz Creative Commons License 2004.08.11 0 0 4
gondolom egy esztergályos simán megcsinálja - nem kell nagyon kúposnak lennie, csak egy kicsikét :)

én utoljára az efotton ettem, nagyon finom volt és 350 forint
Előzmény: gyrosman (2)
Kilroy Creative Commons License 2004.08.11 0 0 3

Most hogy igy belegondolok, mintha diosat is ettem volna mar...

 

Sokfele van a pultokon, csokis is siman lehet...

 

Eleg speci cucc az a fa-forma, nem tudom, hol lehet kapni, ha egyaltalan lehet.

Előzmény: gyrosman (2)
gyrosman Creative Commons License 2004.08.11 0 0 2

Amit eddig próbáltam:

-sima

-diós

-fahéjas

 

Nekem speciel a diós izlik a legjobban (a fahéjas mellett). Viszont hallottam már csokisról, sőt mákosról is!

 

Állítólag házilag is lehet készíteni parázson, csak gondolom kellene hozzá a fa-forma. Csak tudnám hol lehet ilyet kapni...

Előzmény: Kilroy (1)
Kilroy Creative Commons License 2004.08.11 0 0 1
Egyebkent szeretem. Frissen jo igazan. A pultokon arult kalacsok idovel gumiba mennek at, az broaf. Siman kivul csak fahejast ettem eddig meg asszem, de gondolom a tobbi is finom.
Előzmény: gyrosman (-)
Kilroy Creative Commons License 2004.08.11 0 0 0
A kurtoskalacs erosen hasonlit a 0-ra, legalabbis a keresztmetszete.
Előzmény: gyrosman (-)
gyrosman Creative Commons License 2004.08.11 0 0 topiknyitó

Egy topik azoknak akik szeretik, akik csinálják, akik már csinálták, akik tudják hol a legjobb, akik kipróbálnák, akiknek van sztorijuk róla, akik a legjobb recepteket ismerik...

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!