Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.17 0 0 9464

„Én vagyok. Szentséges Szívem ma minden nemzetet hív; hogy hallgasson hangomra: Szeretet  vagyok. Béke vagyok. Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet. Nincs más oltalomhely lelketek megmentésére, csak az én Szentséges Szívem . Leányom, írd le velem azt az imát, amelyet múlt évben  diktáltam neked.

 

Ó Jézusom Szentséges Szíve,
taníts meg engem útjaidra,
Jézusom Szentséges Szíve,
vezess engem a tisztaság útján!
Tarts távol engem a gonosztól,
és ne adj át akaratának!
Jézusom Szentséges Szíve,
légy az én védelmező sziklám,
mert Te vagy az én menedékem.
Engedd, hogy a Te szereteted és békéd
vezessen és őrizzen engem!
Ámen.


 Én vagyok. Érezd jelenlétemet! Légy összeszedett, és hallgass meg engem! 

Béke legyen veletek! Én vagyok az Úr, a ti Szabadítótok, aki szíveteket keresi. Én vagyok, aki fáradhatatlanul áll ajtótok előtt és zörget. Én vagyok, aki a bűnöst követi, és aki ámulatba ejti a bölcset. Én vagyok, aki megsokasítom áldásaimat, és szelíden felkészítelek arra, hogy belépjetek az én új Jeruzsálemembe. Én vagyok a Szentháromság, mindhárom ugyanabban az Egyben, aki mentő tervemmel felkészítelek benneteket arra, hogy egyetlen nyájban
 egyesüljetek. Én vagyok, aki megnyesi a magas fákat, és aki megengedi a kicsinyeknek, hogy növekedjenek. Ne féljetek szeretteim, mert a szeretet és a béke új magjait hintem el ebben a pusztaságban. Életre keltem kertemet, hogy lássák az istentelenek és a gonoszok, és tudják meg, hogy isteni kezem van rajtatok. A kőszívek is megértik majd határtalan irgalmamat, és felfogják, hogy én, a Szent vagyok közöttetek . Jobb kezednél fogva vezetlek, érezd jelenlétemet! Nem feledkezem meg rólad, ne félj hát! Igen, kézen foglak titeket, és úgy nevellek, hogy a világosság gyermekeinek fognak benneteket hívni, és az igaz ügyet  fogjátok szolgálni. En, az Úr, már kezdetben azt mondtam, hogy szeretném, ha szentek lennétek, ahogy én is Szent vagyok. Mivel én vagyok a ti Istenetek, és ti az én népem, azért az én törvényemet  kell követnetek.

Törvényem a szeretet törvénye. Tanuljátok meg, miképpen szeressetek engem! Tanuljátok meg, miképpen imádjatok engem! Szíveteket keresem! Ne hallgassatok a világra, csak az én szeretet-kiáltásomra. Hallgassatok szívdobbanásaimra! Minden egyes szívdobbanás hívás valamely lélek számára. Jöjjetek hozzám, az én kitárt karjaimba, érezzétek irántatok való szeretetemet, és irgalmamat! Térjetek vissza hozzám, és én meggyógyítalak benneteket. Becsüljétek meg, és véssétek Szavaimat szívetekbe! Ne engedjétek, hogy Szavaimat elhordja a négy szél. Jöjjetek, és emeljétek rám tekinteteket, és többé ne nézzetek másfelé
. Értsétek meg, hogy milyen kegyelmet kínálok fel nektek, amikor én, az Úr... Virágom győzd le fásultságodat!

Szerezz nekem örömet, és figyelj rám!

...jelen vagyok. Komolyan megkérlek benneteket, hogy gyónjátok meg bűneiteket, és vágyódjatok utánam! Kegyelmem Lelkét mindnyájatokra kiárasztottam, hogy elvonjalak benneteket a közömbösség szellemétől, amely súlyosan rátok nehezedik, és hogy újból életre keltselek, mielőtt még oszlásnak indulna testetek. Nyissátok ki tehát fületeket, és hallgassatok meg! Tudom, hogy a legtöbben holtak vagytok, bár azt gondoljátok, hogy éltek. Ez ellenállásotok miatt van, mert nem akarjátok teljesen átadni magatokat nekem. Bízzatok bennem, és ne szegüljetek ellenem! Hagyatkozzatok rám, adjátok át magatokat! Engedjétek, hogy én, a ti szerető Istenetek legyek kis szívetek meghódítója. Ne féljetek! Szeretet vagyok, és a Szeretet szebbé akarja tenni szíveteket. Figyeljetek tehát Szavaimra! Lehet; hogy egyszerűnek tűnik előttetek, de én az egyszerűség Istene vagyok. Szelíd vagyok és alázatos. Tudom, hogy közületek sokan azt gondolják, hogy csak ismétlem magam, de úgy látszik, hogy Szavaim egyáltalán nem érintettek meg benneteket! Ha magamat ismétlem, az a ti közömbösségeteket, a ti süketségetek miatt van, mert oly kevesen valósítjátok meg Szavaimat. Eljövök, kezemben hozva Szívemet, és felkínálom nektek. Békémet és szeretetemet kínálom nektek. Eljövök, hogy egyetlen nyájban egyesítselek benneteket, eljövök, hogy életre keltsem ezt a halott korszakot. Jöjjetek, és dicsérjetek engem, a ti Uratokat, engem, aki mennyei trónomról hajolok le hozzátok, hogy magamhoz vonjalak, és új életre keltselek benneteket. Dicsérjetek engem mindannyian, akik várjátok, hogy a kegyelem Lelke kiáradjon rátok. Menjetek és hirdessétek minden nemzetnek igazságosságomat, és érje el üzenetem a Föld minden határát! Hadd hallják meg szeretetem kiáltásait! Örüljetek és vigadjatok mindannyian, akik szomjaztok rám, mert eltöltelek benneteket. Szárítsátok fel könnyeiteket ti, akik éjjelnappal elnyomás alatt éltek, mert azért vagyok itt, hogy megvigasztaljalak és őrizzelek benneteket. Szentséges Szívem hív titeket, hogy szentségben jöjjetek hozzám! Támaszkodjatok rám, és én tabernákulumomhoz vezetlek benneteket, ahol éjjel-nappal várok rátok. Minden nap megkínállak magammal benneteket. Jöjjetek, jöjjetek és fogadjatok engem szentségben és tisztaságban! Ne bántsatok meg, legyetek tiszták és szentek, amikor engem befogadtok. Legyetek összeszedettek, és ismerjétek fel élő jelenlétemet a kis fehér Ostyában! Hadd érezzem szentségeteket és tisztaságotokat! Ó, bárcsak tudnátok, hogy milyen kegyelmet kínálok nektek! Jöjjetek, legyetek tetszésemre, elmélkedjetek üzenetemen! Legyetek tetszésemre, és változtassátok meg életeteket!
 Boldog az az ember, aki azon elmélkedik, amit ma kínálok neki, aki átkutatja szívét és megvizsgálja lelkét, mert fel fogom emelni őt. Boldogok az én papjaim, püspökeim és bíborosaim, akik úgy jönnek hozzám, mint a vámos, megvallva bűneiket, mert ezekben a szívekben gyökeret ver és kivirágzik Szavam. Akkor majd leveszem szemükről a fátylat, hogy észrevegyék és szívükkel felfogják, hogy csupán szeretetre van szükségem, szeretetre és imádásra! De jaj, a szolgák közül oly sokan kerültek a Sátán bűvkörébe! Hogyan viseljem el külsőséges magatartásukat és hamis alázatukat, amikor hiányzik belőlük a szeretet? Ki marad meg, hogy imádjon engem? Ki lesz ezek között, aki példát mutatva gyermekeimnek, elsőként jön hozzám szeretettel telt szívével, arcra borul szent jelenlétemben, és csendben imád engem? Csupán szent szeretetet kérek tőletek, szeretteim! A ti szíveteket  keresem! Jöjjetek és ajánljátok fel nekem szíveteket, és betöltöm szeretetemmel, hogy ti viszont az én gyermekeim szívét  töltsétek meg. Én, az egyedül Szent teszem fel nektek ezt az egyszerű kérdést: hol van az a nyáj, amelyet egykor rátok bíztam, hol van az a nyáj, amely a ti büszkeségetek volt? Tisztuljatok meg, tartsatok bűnbánatot, engedelmeskedjetek Egyházam helytartójának, II. János Pálnak, aki sohasem okoz nektek csalódást, akit azonban ti félreállítotok és semmibe vesztek. Ti, akik még_mindig gúnyolódtok rajta, súlyosabban nyomasztjátok Szívemet, mint valaha... Elárultak engem, enyéim árultak el... meddig lesztek még a csalóka oázis gyermekeim számára? Délibáb a végtelen sivatagban? Testvérek, csupán szeretetet kérek tőletek! Jöjjetek, és imádjatok engem, ne töltsétek azzal az időt, hogy ott kerestek, ahol nem vagyok. Legyetek nyájam példaképei! A Szeretet vár, jöjjetek és imádjatok engem, jöjjetek és imádjatok engem, a ti Isteneteket és királyotokat. Jöjjetek vissza hozzám testvéreim, és én, a ti Jézusotok örökké tartó szeretettől dobogó Szentséges Szívemmel megkönyörülök rajtatok. Elfeledem bűneiteket, és sohasem emlékeztetlek benneteket egyetlen  egyre sem. Keressetek engem, amíg még irgalmasságomban találhattok rám, eljövök, felnyitom a vakok szemét, és leveszem a pecsétet azok füléről, akiket süketté tettem. Meg fogom engedni, hogy meglássátok világosságomat, meghalljátok és megértsétek Szavamat, hogy megtérjetek és képesek legyetek engem, a ti Isteneteket szívetek  mélyéből dicsérni, magasztalni és dicsőíteni. Én, az Úr, fejetekre teszem kezemet és megáldalak benneteket . Legyetek eggyé! 

Megáldalak gyermekem, jöjj, hallgasd meg Édesanyámat!

 


Virágom, érezz engem, szeretlek, ne feledd, hogy úgy foglak védelmezni, mint az anyaoroszlán, aki kicsinyeit védi. Légy áldott és hallgasd meg üzenetemet:

Kis gyermekeim, ne álljatok ellen Isten hívásának! Adjátok át magatokat, támaszkodjatok Rá, és hagyjátok, hogy teljesen meghódítsa szíveteket! Figyeljetek Rá, és tegyétek meg, amit mond!

Szent Édesanyátok vagyok, és arra emlékeztetlek titeket, hogy az Úr Szava élet, az Úr Szava világosság. Sokan hallják szeretetteljes kérlelését, mégis mihelyt eltávoztak erről a helyről, a világ ismét magához ragad benneteket, és így a Szeretet kérlelése feledésbe merül
. Legutolsó üzenetemben azt kértem tőletek, hogy elmélkedjetek, és vizsgáljátok meg lelkiismereteteket. Ma azt kérdezem tőletek, miért jöttek el egyesek ismét, hogy meghallgassanak egy új üzenetet, amikor még az előbbit sem elmélkedték át, és nem olvasták el újból? Szeplőtlen Szívem szeret benneteket, drága gyermekeim, és emiatt kérem ma, hogy újból olvassátok el előző üzenetemet, és valósítsátok is meg! Szeretlek titeket, soha ne feledjétek, hogy az én Szeplőtelen Szívem a balzsam szomorúságotokra. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.16 0 0 9463

„Béke legyen veled! Gyermekem, mindazt meg kell tanítanod gyermekeimnek, amit én adtam neked. Ne félj, mert előtted vagyok, és én vagyok a te Pajzsod. Ne félj, bármennyire igyekszik is az ördög, senki, soha nem jöhet közéd és közém. Bár a Sátán embereket mozgósít, hogy akadályozzanak téged, és arra indítja őket, hogy erőket vonjanak össze ellened, soha ne félj! Én vagyok a Mindenható, és szemem tanúskodik az ellened elkövetett igazságtalanságról.

Kedvesem, körül foglak venni erőmmel, és minden gyermekemnek bőséggel  adok kenyeret. Házamért való buzgóságodat használom arra, hogy ellenségeimet megsemmisítsem. Fenyegetéssé teszlek számukra. Ezért soha ne félj, mivel ÉN VAGYOK áll előtted. Áldásom van rajtad, és szíved minden rostját bátorsággal, erővel és békével akarom betölteni. Ily módon fogsz a legtökéletesebben  engesztelni a lelkek üdvözüléséért és házam megújulásáért.

Félelem nélkül emeld fel hangodat és prófétálj, prófétálj gyermekem, hogy kioltsd sok szívben a gonoszságot! Hallják meg azok, akiknek van fülük, hogy mit mond ma a Lélek az egyházaknak! Jöjjön ide mindenki, aki szomjazik! Írd le és mondd meg papi lelkeimnek:
  A lázadás már folyamatban van, de titokban, és el kell távolítani azt, aki késlelteti, mielőtt a lázadó nyíltan megjelenik

Mondom nektek, úgy szeressétek Egyházamat, ahogyan én szeretem, és ahogyan én föláldoztam magamat Egyházamért, hogy egészen szentté tegyem, papjaim, ti is úgy áldozzátok föl magatokat érte! Kövessetek engem! Ezt mondom nektek, és tudom, hogy juhaim, akik hozzám tartoznak, hallgatni fognak hangomra, és soha nem fognak elhagyni engem. Hozzátok fordulok ma, hogy elmondjam nektek ugyanazokat a Szívem mélyéről fakadó keserű szavakat, amelyeket utolsó vacsorámon mondtam tanítványaimnak: „Valaki, aki velem együtt eszik asztalomnál, ellenem lázad. Ezt azért mondom el nektek most, még mielőtt bekövetkezik, hogy ha majd bekövetkezett, higgyétek, hogy én vagyok az, aki ma beszél.”

Kis gyermekeim, ne aggódjék szívetek! Bízzatok bennem, és ne féljetek! Hamarosan tűzkeresztséget küld az Atya, hogy felégesse e világ bűneit. Ez az óra akkor következik be, amikor szentélyembe lépnek a hatalom emberei, azok az emberek, akik nem tőlem valók. Valójában már itt van az az óra. Én, Jézus Krisztus, figyelmeztetni kívánom papjaimat, püspökeimet és bíborosaimat. Figyelmeztetni kívánom egész házamat a nagy megpróbáltatásra. Egyházam nagy megpróbáltatás felé közeledik. Emlékezzetek rá, hogy én választottalak titeket megszentelő Lelkem által, hogy dicsőítsetek engem. Kezdettől fogva arra választottalak benneteket, hogy Egyházam erős oszlopai legyetek, és hitből éljetek az igazságban.
 Arra választottalak benneteket, hogy részesüljetek dicsőségemben és legeltessétek bárányaimat.

Ünnepélyesen mondom nektek, hogy hamarosan tűz által lesztek próbára téve! Imádkozzatok és böjtöljetek, nehogy próbára legyetek téve! Álljatok szilárdan, és tartsátok meg a hagyományokat, amelyre tanítottak benneteket. Engedelmeskedjetek pápámnak bármi történik is! Maradjatok hűségesek hozzá, és én megadom nektek a szükséges kegyelmet és erőt. Nagyon kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek hozzá, és tartózkodjatok azoktól, akik ellene lázadnak! Semmi esetre se hallgassatok arra, aki elűzi őt! Ne váljék hamissá iránta való szeretetetek! Hamarosan olyan istenítélettel kerültök szembe, amilyent azelőtt sohasem tapasztaltatok. Ellenségeim meg fogják kísérelni, hogy ravasz beszéddel megvásároljanak titeket maguknak. Az ördög már dolgozik, és a pusztulás nincs messze tőletek.

A pápának sokat kell majd szenvednie. Benneteket is üldözni fognak azért, mert az igazságot hirdetitek és engedelmesek vagytok pápámnak. Gyűlölni is fognak benneteket, mivel tetteik gonoszak, és valóban, aki a gonosznak dolgozik, gyűlöli és kerüli a világosságot attól való félelmében, hogy kiderülhet romboló tevékenysége. Ünnepélyesen mondom nektek, Szívem minden rostját meggyötörték. Ne hallgassatok arra, aki utatokba kerül és más tanítást hoz, mint amit én magam adtam. Ezek az emberek a megtévesztőtől jönnek.  Én Péterre, a sziklára helyeztem alapításomat, ... és a pokol kapui sohasem vesznek erőt rajta... Ha bárki utatokba kerül és azt mondja: „Ne legyetek hűségesek a pápához, csatlakozzatok inkább más igaz mozgalomhoz!”, nehogy elhagyjátok őt! Vigyázzatok!

Lehet, hogy a megtévesztő kovásza erős, és lehet, hogy jóízű, de valójában halálos megtévesztés! Ne engedjétek, hogy bárki megtévesszen benneteket! Álljatok ellen az ördög taktikájának, mert ma, papjaim, avval az erővel kell legyőznötök a gonoszt, amelyet tőlem kaptok, aki az Igazság vagyok. Olyan lelki háborúba kerültök, amilyen még nem volt, és olyan hadsereggel kerültök szembe, amely a sötétség hatalmától való. Imádkozzatok szeretteim egész idő alatt! ÉN VAGYOK veletek van. Szeretlek benneteket. Embernek nem lehet nagyobb szeretete annál, mint hogy úgy áldozza fel életét barátaiért, ahogyan én feláldoztam. Ti az én barátaim vagytok. Legyetek őszinték egymáshoz! Szeressétek egymást, és maradjatok szilárdak! Ne féljetek, amikor bekövetkezik a nagy megpróbáltatás, amely most fekete felhőként lebeg házam felett, és fekete fátyolként  fogja betakarni! Mindezt azért mondom el nektek, mielőtt még megtörténik, hogy ha majd megtörténik, higgyetek!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.15 0 0 9462

„Igen, légy írótáblám, engedd, hogy Szavamat  beléd véssem. Légy azonban lágy, hogy mélyen beléd véshessem Szavamat. 

Szeretlek ….. , te és én együtt megosztjuk keresztemet.
 Figyelj rám, Lelkem kedvese vagy, még mindig nem érted? Érezd, érezd, hogy én, a te Istened, mennyire szeretlek téged, gyermekem, hőn szeretett menyasszonyom! 

….. , figyelj! Kiáltásaimtól visszhangzik az egész mennyország. Vágyam rendíthetetlen, el kellett érnie téged. Hajlékonyságot akarok! Miképpen fogtok egyesülni, ha merevek vagytok? Egyesíteni akarom Egyházamat, akarsz-e érezni engem, és hangomra figyelni?


 Megteszem leányom. Tedd széppé Egyházamat, szeress engem, az ecclesia újra életre kel!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.12 0 0 9461

„Én, "i Panayia" vagyok veletek. Engedd, hogy Jézus olyan képmássá alakítson téged, amilyennek szeretne. Ha felajánlod akaratodat Fiamnak, Jézus Krisztusnak, és ha teljesen felajánlod magadat, az igazán tetszik Neki, és akkor az ő akarata teljesedik benned. Ne félj! Lelkesen dolgozz, és keltsd újból életre Egyházát! Ismerje fel teremtése, hogy az Ige él és fáradhatatlanul munkálkodik. Mint Édesanyátok mindig bátorítani foglak benneteket, hogy emeljétek fel a keresztet, amelyet Jézus bízott rátok. Írd most, leányom:

Ezekben a napokban több üzenetet adtam, mint bármikor, hogy felélesszem hiteteket és a mennyei dolgokra emlékeztesselek benneteket. Szüntelenül békére szólítottalak, és üzeneteket adtam a testvérek közötti egység és kiengesztelődés érdekében. Mély aggodalomban és könnyezve jöttem a mennyből, hogy megmondjam, milyen messze vagytok Istentől. Azért jöttem hozzátok, hogy megkérjelek, engesztelődjetek ki Istennel és egymással, és ne tegyetek továbbra is különbséget egymás között, mert: "Senki szégyent nem vall, aki hisz benne." Soha senkit nem hagytam el. Békeszándékkal jöttem még a legkisebbhez is, hogy Isten békéjét hirdessem, és arra kértem e nemzedéket, hogy emelje fel szemét, keresse Istent, és ajánljon fel áldozatokat Istennek. Azért jöttem el napjaitokban, mert közületek nagyon sokan eltértek az Istennek tetsző élettől. Azért jöttem, hogy emlékeztesselek titeket: Isten igazi apostola megteszi Isten akaratát, mivel:

 

Szeretni annyi, mint megtenni Isten akaratát.


….. , Isten azért küldött engem, hogy sokakat meggyógyítsak közületek, de nem becsültétek meg és nem értékeltétek felhívásaimat. Azért küldött a Magasságbeli, hogy sokakat összegyűjtsek, és megtanítsam nektek, hogy a törvény lényege a szeretet. Leányom, szomorú a lelkem, mert a mai napig sem veszik figyelembe az ég áldásait. Az emberek mind a mai napig nem ismerik fel az üzenetek igazságát és lényegét, amely Istentől származik, és saját gondolataikat helyezik előtérbe. Ily módon ügyesen elhallgattatták a Szót, és az ember keze elrejtette lábnyomaimat, mivel féltek a világ szájától. Bárcsak reméltek és bíztak volna bennem! Milyen sok jó fakadhatna azok megtéréséből, akiket nap mint nap visszautasítanak!

...Munkálkodj az Úrnak, kicsim! Engedd meg, hogy egész tervét beléd vésse! Eljönnek azok a napok, amikor ezeket a kérdéseket teszi föl mindegyikteknek az Úr:
  "Úgy szeretted felebarátodat, mint önmagadat? Hogyan lehetséges, hogy még nem ismerted fel Isten akaratát? Mindent megtettél a béke megőrzéséért? Amikor ellenséged éhes volt, megkínáltad-e, hogy egyen asztalodnál? Amikor szomjas volt, adtál-e neki inni? Hogyan lehetséges, hogy szeretet nélkül adod, amit adsz?"
  Imádságot kértem tőletek. Sokan imádkoznak közületek, de szeretet nélkül. Sokan böjtölnek, de szeretet nélkül. Oly sokan beszélnek üzeneteimről, de nagyon kevesen követik, mert hiányzik szívetekből a szeretet. Mélyen meghajoltok és követitek a törvény betűjét, de nem értitek meg a törvény szívét. Sokan beszélnek közületek az egységről, de elsőként ítélitek el azokat, akik meg is valósítják, mert nincs bennetek szeretet. Ha mindazt, amit kértem tőletek, szeretet nélkül teszitek, akkor még sötétségben vagytok. Ti még a háború pártján álltok és nem a béke oldalán. Azt hiszitek, hogy mindent tudtok, a valóságban azonban semmit sem tudtok. Amikor kiengesztelődésre szólítottalak titeket, mivel mindannyian egymás részei vagytok, nem hallgattatok meg. Mind a mai napig azt mondom nektek, hogy

 

éljetek üzeneteim szerint!


Újuljatok meg Istenben, az Ő szeretetében, és tanuljátok meg egymást szeretni! Legyetek jók és szentek! Ne hazudjatok magatoknak, és ne kövessetek csalfa vágyakat!
  SZERETNI annyi, mint igazságban élni. Nem olvastátok: "Osszam el bár egész vagyonomat a szegényeknek, s vessem oda testemet, hogy elégessenek, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem"? Nem értettétek meg, hogy ha egyet közületek megbántanak, akkor Krisztus Testének valamennyi részét megbántják, és valamennyi együtt szenved az eggyel? Ha megbántod felebarátodat, akkor Krisztus Testét bántod, nem felebarátodat! Mondhatod-e: "Tisztelettel, őszintén és szeretettel jöttem Istenhez"? "Mikor?" - kérdezi majd Jézus - "Mikor jöttél tisztelettel, őszintén és szeretettel hozzám? Megcsonkítottad Testemet, megítéltél, sértésekkel illettél, megrágalmaztál és hazugsággal elárultál. Megvetettél és visszautasítottál, ajkad igen tiszteletlenül beszélt rólam. Mikor jöttél hát tisztelettel, őszintén és szeretettel hozzám? Azt kérem, hogy add kézzelfogható jelét irántam való szeretetednek!"

Gyermekeim, ismerjétek föl, hogy miért húzott hasznot a Sátán a ti gyengeségetekből és miért bujtott fel háborúra! Krisztus éhesen jött hozzátok, és ti nem adtatok Neki enni. Szomjasan jött hozzátok és nem adtatok Neki inni. Úgy jött hozzátok, mint az idegen, és nem fogadtátok szívesen, hanem úgy bántatok Vele, ahogyan nektek tetszett.
  Gyermekeim, ne csupán ajkatokról elhangzó szó legyen a ti szeretetetek, hanem fakadjon a szívetekből! Szeretetetek legyen élő és cselekvő! Veletek vagyok, hogy segítsek nektek.
  Megáldalak benneteket, és azt mondom, hogy a szívetekkel, szeretetben
tegyétek mindazt, amit tesztek!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.11 0 0 9460

„Ó ….. ! Hagyd abba a sóhajtozást! Hallottalak. Az én kezem erősebb, mint ellenségemé. Hamarosan vigasztalást nyertek, újból meggyógyítom népemet, és felfrissítem papjaitokat. Helyreállítom oltáraimat, és újjáépítem városaimat. Előbb azonban meg kell fegyelmeznem a törvényteleneket, akik bajnokok a becstelenségben.  Úgy nyelik a hitehagyást, mintha az élet kenyerét ennék. Ha megbánnák bűneiket, még ma megmutatnám jóságomat és nagylelkűen megbocsátanék nekik, de semmit sem hallok tőlük... Hogyan fojthatnám el tüzes haragomat és tarthatnám vissza igazságosságomat, amikor ez a nemzedék nagy tiszteletet nyújt az ördögnek? Engem úgy ismernek, hogy jó vagyok, megbocsátok és nagyon szeretlek benneteket. De ki fordul hozzám ma segítségért e hitehagyók közül, és ki szólít engem "Atyám"-nak?

Így hamarosan tűzvihar fogja elsöpörni ezt a gonoszságot és bűnt. Közületek senki sem ismeri azt a napot. Aki azt mondja, hogy ismeri, az nem tőlem való...
  Olyan időben foglak meglátogatni benneteket, amikor legkevésbé vártok, jeltelen órában. Hirtelenül, váratlanul fog meglátogatni benneteket az emésztő tűz lángoló hurrikánja. Amire vártok, az be fog következni. Szólni fogok, és amikor megszólalok, hangom egybeolvasztja a föld elemeit, gonoszságát és bűnét. 
  Örökké tartó szeretettel szeretlek benneteket. Szavakkal nem lehet kifejezni szeretetemet, de lehet-e Nevemet örökösen megszentségteleníteni?

Amit tenni készülök, bánatot okoz nekem és szomorúsággal tölt el, mert nem lelem örömömet megbüntetésetekben. Nagy bánatomra, tűzzel kell meggyógyítanom benneteket.
  Azokért sóhajtozz, leányom, akik nem bánják bűneiket! Teljesíteni fogom szándékomat, és véghez fogom vinni tervemet. Azokhoz pedig, akik nem csukták be fülüket hangom elől és megvédték Szavamat, így szólok: Ne bánkódjatok, szemem mindent lát, és tettei szerint fogok mindenkit megítélni. Minthogy előre felfedek előttetek dolgokat, felfedem azt is, hogy mit fog tenni jobb kezem közvetlenül az én napom után. Jobb kezem le fogja rakni a Föld és az ég új alapjait, és a túlélő maradékot újból felékesítem ragyogásommal és istenségemmel. Leányom, tehát van reménység leszármazottaid részére. én vagyok a ti Reménységetek.

Sokakat újból életre keltek, és Fiam új Neve fog rajtatok nyugodni. és te, leányom, járj közben házamért, viseld gondját érdekeimnek, és én is gondodat fogom viselni! Azért kaptad meg Lelkemet, hogy alkalmazd törvényeimet, szeresd az igazságosságot és hozd vissza fiaimat és leányaimat a messzeségből. Azért tanítottalak és azért adtam neked a tanítvány nyelvét, hogy visszhangom légy, és hogy országomat beültesd szívükbe. Szemednek, Paraskevi, megadtam világosságomat. Lelkedbe leheltem a feltámadás illatát, a mirha illatát árasztottam rád, és Fiam tabernákulumát tömjénnel illatosítottam.

És most figyelj Atyádra Lelkemen erőt vett a bánat és ugyanakkor a könyörület is. Szólok, de igen kevesen figyelnek. Zörgetek és mintha senki sem hallana. Mit tegyek, ha senki sem figyel? A reménységről beszéltem nektek, leányom, mégis amikor ma arról a reményről beszélek, ami után mindannyian vágyakoztatok, az én Szavamról, alighogy megkapjátok, máris elrejtitek. Elviszitek és elrejtitek a reménység magját, amit elvetek... Beszélek és válaszra várok, de nem ügyeltek Szavamra, pedig én vagyok a hitetlen szívek Reménysége és ugyanakkor a Kard is, amely átjárja a szíveket. Oly sokan éheznek Szavamra...

De miért rejti el az ember a kincseket, amelyekkel elhalmozom őket? Lelkemet ma azért borítja bánat, mert igazságosságom kelyhe túlcsordul, végigfolyik kezemen és arra készteti, hogy lesújtson és megkorbácsolja ezt a hitetlen nemzedéket, mint eddig sohasem, majd, mivel Atya vagyok, könyörülettel és gyengéden meggyógyítom a sebeket, amelyeket lesújtó kezem ejtett.

Ez az a nagy reménység, amiről kérdezel. El fogok jönni, hogy mindenkit hazavigyek, és meggyógyítsam sebeiteket. Mivel Atya vagyok, ápolni fogom sebesült gyermekeimet, gondoskodni fogok róluk ínségükben. Akkor meg fogják tudni, hogy kezdettől fogva az enyémek voltak, és hogy ÉN VAGYOK, AKI VAGYOK Atya és Úr. Ajkukat arra fogom késztetni, hogy hirdessék: "áldott a mi Urunk," és újból hirdetni fogják a mennyek országát. Úgy fogják hirdetni, mint eddig még sohasem, mert új szívet adok nekik... Ezért ne csodálkozzatok, ha ezekben az utolsó napokban az emberek gőgösek és megcsalják egymást. Ne csodálkozzatok a tévedéseket hirdető, hamis próféták sokaságán! Ne csodálkozzatok, hogy a hamis tanítók elferdítik a Szentírást...

Nem, ne csodálkozz gyermekem, ha az emberek gúnyosan beszélnek rólad, amikor még mindig ezt mondod: "Hiszek mennyei Atyámban. Hiszek az egy Istenben, mindenek Atyjában, hiszem szeretett Fia dicsőséges, élő jelenlétét az Oltáriszentségben. Hiszek Jézus Krisztusban, aki a Szentlélektől fogantatott és született Szűz Máriától." Nem, leányom, ők nem hisznek Fiam feltámadásában és istenségében... Mondom neked: Légy békében a dühöngés közepette, és a megpróbáltatásokban légy az én békémben! Az én békémet terjeszd!

Ne engedd sohasem, hogy szívedet megzavarja az emberek kegyetlensége... Veled vagyok, bár nem látsz engem, gyermekem! Veled vagyok. Fiam már közeledik hozzátok azon az úton, amelyen eltávozott, hogy közöttetek legyen . Ezért bátorság! Bátorság és ne félj!
Belém helyezd reményedet és senki másba! Jahve vagyok, a te Abbád, és megígérem, hogy hazahozlak.  Ezért menj, és mutasd meg hatalmamat és irgalmamat! Veled vagyok. Menj, menj, és mondd meg mindenkinek:

 

"Istentől jön a segítség,
Istentől jön a reménység,
forduljatok Hozzá,
és meg fog menteni benneteket."

 

Megáldalak ….. . Mindenkor tiszteld Nevemet!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.10 0 0 9459

 „Én vagyok. Én vezettelek rá, hogy olvasd Jónás könyvét, mert azt akarom, hogy te és többi gyermekem értsétek meg, hogy én mindig enyhíthetem a büntetést, amelyet e gonosz nemzedék részére tartok készenlétben. Nem akarom, hogy igazságosságom kelyhe úgy túlcsorduljon, mint most, ezért azt mondom nektek: tartsatok bűnbánatot, böjtöljetek és legyetek szentek!

Én vagyok.

….. , sokan vannak a kárhozat útján, mert felgyülemlett bennük a gonoszság. Belsejük olyan, mint az éjszaka. Hogyan mondhatod, hogy ez a nemzedék helyes úton jár?

 Nem fogom tovább tűrni azt, hogy Lelkemet elfojtsák és enyéim kioltsák Lelkemet, elnémítsák figyelmeztetéseimet, a jövendöléseket megvessék, szinte örömüket lelve abban, hogy jelenlétünk jeleit hamisnak mondják. Igazságosságom felül fog kerekedni! Ma még irgalmas barátként jövök, de holnap úgy szállok le hozzátok, mint szigorú bíró. Akik elnyomják Lelkemet és nevetségessé teszik áldásaimat, azok a mai káinok. Felfoghatatlanul szeretlek titeket, ezt soha ne feledd! Csak akkor enyhül meg igazságosságom, ha igen nagy engesztelést nyújtotok. A Szeretet szeret téged.


Szent Mihály:
Isten gyermeke, Istennél semmi sem lehetetlen, igen nagy engesztelést kell nyújtani! Ha nemzedéketek megtér, a Szentek Szentje enyhíteni fogja büntetését. Akinek füle van meghallja, mert az Ő irgalma nemzedékről nemzedékre azokkal van, akik félik Őt. Légy éber, soha ne hagyd abba az engesztelést! Azok, akik ma kigúnyolnak téged, később majd fogukat csikorgatják. Én, Szent Mihály, szüntelenül imádkozom e gonosz nemzedékért. Imádkozz gyermekem és engedelmeskedj az Úrnak, dicsőítsd az Urat, hogy mindenkire kiárassza Szentlelkét!
Béke legyen veled! 


….. !

Ezt is tedd hozzá: Miképpen tudják enyéim békével imádkozni az apostoli hitvallást, és azt mondani, hogy "hiszek a Szentlélekben", amikor legtöbben visszautasítják, megtagadják és eltiporják Lelkem műveit? Bizony mondom nektek: Nem találok bennük szentséget. Amikor ebben a sötétségben messziről meglátnak egy kis lángot, viharként rárontanak és elfújják, hogy sötétségben folytathassák gonosz műveiket, és ne derüljön fény rájuk. ….. , mintha nem akarnának világosságban élni.

Jöjj, örömemet lelem benned, gyermekem, egykor majd csak világosságot fogsz látni, csak világosságot! Soha ne veszítsd el bátorságodat, mert én mindvégig  veled vagyok.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.09 0 0 9458

Írd, a Szentírás mondja:

     "Aki más emberre konokul haragszik,
     hogy keres Istennél gyógyulást magának?
     Aki nem könyörül meg az embertársán,
     a saját bűneiért hogyan imádkozik?"

 

Ne feledkezz meg szeretetem törvényéről és maradj hűséges hozzá!… Vess el minden gyűlöletet, kegyetlen gondolatot és fordulj hozzám!… ….. , e nemzedék gyermekei közül sokan élnek ebben a bűnben, a harag és a gyűlölet bűnében.

Ti, akik szenvedélyeitek rabjai vagytok és bajnokok, amikor gonoszságról van szó! Bár közületek senki sem igaz, én, Jézus Krisztus, mégis kinyilvánítottam jóságomat és túláradó szeretetemet az emberiség iránt, és nem vártam olyan jóságot vagy igazlelkűséget, ami tőletek származna. Könyörületem oly nagy irántatok, hogy rábírta irgalmamat, legyen kegyes hozzátok, mentsen meg benneteket az újjászületés tisztító vize és a Szentlélekben való megújulás által. Kincset tettem eléd, nemzedék, de lelketek nem veszi észre. Többnyire elmentek mellette és nem vesztek észre semmit.

És ó, hányszor nyújtottam felétek a kezem, hogy magamhoz vonjalak benneteket, ti pedig felfedezzetek engem. Vajon elrejtem-e előletek kincseimet? Hiszen én magam vagyok a Kincs! Még soha, senki nem mondta nektek, hogy én vagyok mennyei Vőlegényetek? Én vagyok az életadó forrás ragyogó, tisztító Vize, aki megtisztít, megújít és életet lehel belétek.

Én vagyok a Feltámadás.
Ezért ne habozzatok, hanem nyissátok ki szemeteket és siessetek hozzám! Ne legyetek kívülállók!
Tanított-e már benneteket valaki arra, hogy az a szeretet legnemesebb bizonysága, ha elfogadjátok keresztemet? Keresztem a ti megváltásotok eszköze, más szavakkal, az életadó fa. Megváltásotok eszköze által a halál völgyéből a boldogító Isten-látásra juttok. Én vagyok a Feltámadás, és én tettelek benneteket a feltámadás fiaivá és leányaivá. Ha megmaradtok a bűnben, ha nem bocsátotok meg felebarátotoknak, és konok szívetek megtelik gyűlölettel, akkor visszautasítjátok az Istent. Ha elkötelezitek magatokat a bűnnek, a Szentlélek elkerül benneteket, mert tudatosan utasítjátok vissza a bűnbánat cselekedetét, a szeretet cselekedetét… Ha megmaradtok ebben a bűnben, az olyan, mintha azt mondanátok nekem: "Mester, én jobban szeretnék a síromban maradni. Halott akarok maradni és a holtak között élni." Testetek ugyan már oszlásnak indult, el fogtok enyészni, és ti még mindig visszautasítjátok az életet?

Bűnötöket letagadni annyi, mint az életet letagadni!
Jöjjetek inkább hozzám, a szentekhez és azokhoz, akik a Földön már közel állnak a tökéletességhez, akik lelki békével szemlélnek engem, akiket kimondhatatlan gazdagsággal és mennyei misztériumokkal töltök el.

 

Ó, megbocsátásnak áldott cselekedete, szeretetnek cselekedete, boldogok, akik szívesen fogadnak téged! Nem leszel bemocskolva többé, hanem csókot kapsz Megváltódtól homlokodra.

Boldog, aki szakít bűnével, mert látni fog engem, a Kincset, és rálép a szentség útjára. Boldog, aki lelkesen és szenvedélyesen átöleli keresztemet, mert el fog jutni a boldogító Isten-látásra és lelke kimondhatatlan örömöket fog megismerni.

Ma csodákkal és mindenen áthatoló hangommal árasztalak el, nemzedék. Hogy kimentselek adósságodból és a bűn mocsarából, elénekeltem számotokra a mennyek énekét, megmutattam nektek Szívem menyegzős szobájának titkait, és hogy megmentselek minden bűntől, szüntelenül veletek vagyok. És ha szemetek nem látja Vőlegényeteket, az azért van, mert le van zárva a bűn hályogával… Ahogy már mondottam, vessetek el minden kegyetlen gondolatot magatoktól, ne adjatok egy talpalatnyi helyet sem a Sátánnak azáltal, hogy kitartotok bárki ellen érzett haragotokban, mert a mennyei Atya szigorúan fog bánni veletek. Ne legyetek olyanok, mint a gonosz szolga, aki társát tartozása miatt könyörtelenül börtönbe záratta.
Ne maradj közömbös, hanem gondolj irántatok való leírhatatlan irgalmamra, nemzedék!
Váltsátok tettekre mindazt, amit mondtam és fogadjátok a kegyelem Szentlelkét! Legyetek egy!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.07 0 0 9457

„Én vagyok.

Virágom, tulajdonom, engem szeretve dicsőíts engem, a csendben nézz rám, a csendben szeress engem! Fogadd békémet, leányom! Az emberiség
 számára érezhetőbbé fogom tenni mennyei műveimet.

Térj be Szentséges Szívembe, és pihenj meg benne, jöjj
!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.06 0 0 9456

„….. , légy békében! Imádkozzunk az Atyához!

Atyám,
hűséges szeretetedben
fordulj Japán felé!
Siess hozzá irgalmadban!
Hallgasd meg a szegényt
és a nyomorúságost!
Megmentő hatalmaddal
keltsd életre Japánt,
hogy Téged dicsőítsen!
Ó gyengéd Atyám!
Tanítsd őket törvényedre
gyermekkoruktól kezdve,
hogy hirdessék csodáidat
és szüntelen himnuszként
a Neked szóló himnuszt!
Legyen ez a nemzet
Himnuszhoz szóló himnusz,
a tömjén
ellenállhatatlan illata!
Hozzád könyörgök,
ó Uram, és kérlek Téged,
hogy jöjj Szavaddal
e nemzethez!

Amen.


 Igen, a mindenség Ura mindig szerette őt. ...Beszélj, ….. , amikor én beszélek, légy az én ajkam és dicsőíts meg engem!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.05 0 0 9455

„Én vagyok. Igen gyengéden bánok veled, hogy úgy növekedj mint az én virágom. Azt akarom, hogy erős légy, és hidd el, lehetővé fogom tenni. Erős leszel leányom, mivel az én Szavamat hordozod. Előtted vagyok, hogy letörjek minden akadályt, ami tanúságtételed útját állja. Én vagyok a Magasságbeli, és mondom neked leányom, gondom lesz rá, hogy semmilyen alvilági erő ne tudjon feltartóztatni téged üzenetem hirdetésében. Kihoztalak Egyiptom földjéről, hogy idegen földön szolgálj engem, és olyan nép előtt tégy tanúságot, amely nem a saját néped. Bár magatartásod elképesztő volt, és romlott érzékeiddel képtelen voltál meglátni a Világosságot, az Irgalom és a Könyörület meghatódott megdöbbentő nyomorúságod, vétkeid és méltatlanságod láttán, és segítségedre jött. Nem, ….. , te nem szolgáltál rá egyetlen adományomra sem, pedig kezem alatt voltak olyan szolgáim, akik tiszteltek engem, Nevemet nem ejtették ki másképpen, csak szentségben, szüntelenül áldottak engem, teljes szívükből dicsérték a Szentháromságot, de Szívem, kimeríthetetlen szeretetében érted kiáltott. Szomorúságot szomorúságra és árulást árulásra halmoztál Szívemben.


  Küzdöttél velem kicsiny kis teremtmény... de én tudtam, hogy szíved nincs megosztva, és egyszer még meghódítom szívedet. Egészen az enyém lesz.


  Korszakod szülötte, küzdöttél velem, de legyőztelek és kivittelek a porba, a sivatagba, ahol egészen magadra hagytalak. Léted kezdetén őrangyalt adtam melléd, hogy őrizzen, vigasztaljon és vezessen. Majd bölcsességem úgy rendelkezett, hogy hagyjon el őrangyalod, és egyedül kelljen szembenézned a sivataggal. Így szóltam: "Élned kell ruhátlanságod ellenére!, mert senki sem képes egyedül megélni. A Sátán teljesen hatalmába kerített volna és megölt volna téged. Ő is megkapta parancsomat, megtiltottam neki, hogy hozzád  érjen. Félelmedben akkor eszedbe jutottam, felnéztél az égre és elkeseredetten kerestél. Panaszod és könyörgésed hirtelen megtörte a körülötted lévő halálos csendet. Rémült kiáltásod áttört a mennyen, és eljutott a Szentháromság elé.

A mennyei Atya:   Gyermekem!

Ó... most be fog térni Sebeimbe, enni fogja Testemet és inni fogja Véremet! Eljegyzem magamnak, és enyém lesz az örökkévalóságra.  Felfedem előtte iránta való szeretetemet, ajka attól kezdve utánam fog szomjazni, és szíve lesz fejem pihenőhelye. Nap mint nap vágyakozva veti alá magát igazságosságomnak. Szeretetem és szenvedésem oltárává teszem őt. Én, csakis én leszek egyetlen szerelme és szenvedése. Elküldöm őt üzenetemmel a Föld határáig, hogy meghódítson egy vallástalan népet. Olyan néphez küldöm, amely nem a saját népe. Önként fogja hordozni a Kálváriára  haladva keresztemet, a béke és a szeretet keresztjét.

A Szentlélek: És én, a Szentlélek leszállok rá, hogy felfedjem előtte az igazságot és mélységünket. Általa fogom a világot figyelmeztetni, hogy

 

a SZERETET  a legnagyobb az adományok között.

 

A Szentháromság: Ünnepeljünk! Az egész menny ünnepeljen!... Kézen fogtalak, és úgy neveltelek, hogy nagy szeretetem élő jele, Szentséges Szívem és Egyházam megújulásának tanúságtevője légy.

Az Atya, majd a Fiú, azután a Szentlélek szólt:

Én vagyok a Feltámadás!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.03 0 0 9454

„Béke legyen veled, én kis virágom! Miért ne lenne szabad veled beszélnem? Vagy talán kérjek tanácsot az emberektől?

Ennél többről van szó… Érezd szabadnak magad, hogy akkor hívj, amikor akarsz! Én, Jahve adtam neked ezt az adományt. Szabadságomban áll, hogy annak adjam és oly mértékben, ahogy én akarom. Légy gyönyörűségemre, leányom és őrizz lelkedben szüntelen! Én állítottam őt a te utadra.

Megáldom minden léptedet, amit az én Nevemben teszel. Megáldom minden kimondott szavadat, mely rólam szól. Legyen több bizalmad, én adtam Szavaimat szájadba, légy ezért vidám! Továbbra is tégy jót! A jóság tőlem való. Jöjj, ily módon folytatjuk művemet. Engedd, hogy kicsit több időre vegyelek igénybe! Minden szó tőlem származik. Lakóhelyemül választottalak, ezért ne szomorkodjon szíved azok miatt, akik vádolnak téged.

Én, a te Teremtőd, veled vagyok. Légy ezért boldog! Ezt soha ne feledd! Túl kicsi vagy ahhoz, hogy megértsd ezt… Ne kételkedj, jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.02 0 0 9453

„Szentséges Szívem ….. , megáldalak. Bánj velem úgy, mint barátoddal! Ne hagyd abba küldetésedet, ami az írást is magába foglalja. Adj nekem időt az írásra, adj nekem időt arra, hogy oltáromra önthessem áldásaimat! Mirhám és szentelő olajom, adj nekem időt arra, hogy illatomba, a tömjén illatába takarjalak! Tisztelettel ejtsd ki Atyám Nevét és dicsérd Őt a gyülekezetekben, hogy megenyhítsd haragját. Hívni foglak és figyelned kell hívásomra. Fogadd most békémet, tarts engem lelkedben és őrizz szívedben...

Barátaim? Figyelj rám! Soha ne feledd: a Messiást üldözték, gonosztevőként bántak Vele és tanítványaival is. Gyermekem! Tőlem származol, és mivel a Messiástól származol, te is szenvedni fogsz, ahogyan Ő szenvedett. Nem mintha nem figyelmeztettelek volna előre. Ez csupán emlékeztető.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.06.01 0 0 9452

„Az egész lelki vezetés Istentől való. ….. , hallasz engem? Újból figyelj ide ….. , én vagyok az, Szűz Mária, ne félj tőlem. Ismerem gondjaidat. Azt kérdezed, hogy valóságos-e az, ami veled történik? Én viszont azt kérem tőled, bízzál Istenben, növeld hitedet! Ő munkálkodik benned gyermekem, ne vonakodj alávetni magad akaratának, helyezd magad kezébe, és tedd meg, amit kér. Közeledben vagyok, és segítek neked. Legyen békességed, mert vezet téged. ….. , Jézus nevel téged, hogy megerősödj, és képes légy ellenállni a kísértésnek. Táplál téged, mindent megad, amire csak szükséged van. Ne feledd leányom: a Bölcsesség nevelt fel téged, igyekezz rájönni, hogy miért.

 

Igen, téged most tanítanak arra, hogyan válj Isten követévé.

 

Isten szólt hozzád, és megtanított arra, hogy szeresd Őt. Bízzál benne, mert gazdagsága végtelen és irgalma kimeríthetetlen. Kimondhatatlan gyengédséggel szeret téged, és szerető tekintettel őrködik feletted. Örökké él minden égi szó.

 

Megtanítalak rá, béke neked. Én még a legbűnösebb lelkeknek is adok.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.31 0 0 9451

„Béke veled. Nézz rám, barátom és társam, nézd a te királyodat és szilárdítsd meg lépteidet… Adózz tisztelettel szent nevemnek, mivel megengedtem, hogy szentséges Szívemben és udvaraimban tartózkodj. Felkentem olajjal fejedet, hogy Szavamat és dicsőségemet hirdesd az örökkévalóságig.

 

Vizet adni az elhagyatott pusztaságoknak és virágba borítani a fákat ott, ahol minden élettelen, ez valóban gyönyörűséggel tölt el engem. Gyönyörűségem telik abban, ha életet adhatok. Mindenekfölött való az én hatalmam és kegyelmem. Elmélkedj csodáimon, leányom!  Beutaztad velem a világot és elláttalak beszéddel. Helyénvaló azt mondani, hogy együtt mentünk minden találkozóra. Miért gondoltad egy pillanatig is, hogy a pásztor elhagyja az ő bárányát? Felhatalmaztalak, hogy beszélj Nevemben, ismételd Szavaimat és tedd ismertté akaratomat a népemnek, ami megvigasztalja és bátorítja őket. Felhatalmaztalak továbbá, hogy tiéd legyen a Lelkem, aki megkötözi a gonosz lelkeket. Neked csak ki kell nyitnod a szádat érdekemben, és én máris megtöltöm azt…

 

Köztudomású, hogy az erényes ember szája életadó forrás. Az erényes lélek ajka sokakat táplál. A jelenkor forradalma nem akar elismerni engem, mint élő Istent. A sötétség lelkeinek hatalma rejtett forrásokból táplálkozik ugyanazon a földön, ahol te is élsz. Én mindenekfölött állok és továbbra is fel vagyok háborodva, mivel ők végül is az én fiaim és leányaim! Bűneik elvakítják őket, ezért hiányosságaik sohasem tudatosulnak bennük. Ezek a gonosz erők lázadást szítanak, és létezésem tagadása képezi jelenkori társalgásaik tárgyát. De mondom neked: Szentlelkem lehelete által fel fog ragyogni keletről az én dicsőségem. Fel fog emelkedni a kelet. Várj, és meg fogod látni, gyermekem!

 

Fiaim és leányaim vissza hozatala a távolból - akik majd repülve jönnek vissza hozzám -, ez a legkisebb adomány lesz Egyházam számára. A nagyobb az lesz, amikor megbékél és egyesül Egyházam. Mert ma zűrzavar van Egyházamban, össze-vissza dobálja a gonosz. Pásztoraim körében bizalmatlanság támad, mihelyst az egységről kell beszélniük. Sokan közülük nem az igazat mondják. Kezdetben feltártam előtted, mennyire megcsonkították Testemet!

 

A mennyország gyászol és sok pásztorom nem fogja fel, miért ontanak szemeim véres könnyeket. Jelek! Mit értenek meg ezekből? Ki próbálja közülük megérteni, hogy ezek mit jelentenek?

 

Korodnak e csatájába állítottalak téged, a bűn elleni küzdelembe, emeld fel hát fejedet, leányom! Én egyengetem lábad alatt az ösvényt, miközben kezedben viszed életadó üzeneteimet, és ha keményebb ellenállással találod magadat szemben, viseld el énértem ezt a keresztet! Itt vagyok, hogy vezessem lépteidet, érted? Nyitva tartom kapuimat mindazok előtt, akik visszatérnek hozzám. Hirdesd a bűnbánat üzenetét és továbbra is emlékezz az igazságokra, melyeket neked adtam. Biztasd népemet, hogy éljen igaz életet bennem! Légy bizakodó, mert melletted vagyok! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.30 0 0 9450

„Gyermekem, tudd, hogy az ítéletkor elnyerik büntetésüket azok a nyelvek, amelyek vádat emeltek ellened, ha meg nem bánják bűneiket. Imádságot és engesztelő tömjénfüstöt kívánok tőletek. Szentlelkem hangja gyötrelmet jelent a gonosz lelkeknek, akik ezért minden erejüket összeszedve irgalmatlan haraggal és hamissággal a végsőkig támadják szócsöveimet. Ezeknek az uraságoknak, fejedelemségeknek és hatalmasságoknak ugyanis nagy hatalmuk van a Föld felett, de ne félj, mert én rendelkezem felettük. Meghátrálnak előlem és remegnek keresztem előtt.

Én kentelek fel olajjal, örvendező küldöttem, hogy légy a szeretet, az egység és a kiengesztelődés követe. Újból és újból elmondom, hogy tanúvá tettelek népem számára. Látod? Összegyűlnek mindnyájan és jönnek, hogy meghallgassák szeretet-himnuszomat, és amikor hallják, ragyogni kezdenek, mert én, mint Nap rájuk vetem fényemet és dicsőségemet. Mondom neked: Megváltód közelebb fogja hozni győzelmét.
Nem késlekedik eljövetelem.

Szabadulást hozok azoknak, akik szeretnek engem. Kezdettől fogva megjövendöltem a jövőt, és előre megmondtam a bekövetkező eseményeket, mégis sokan vannak, akiknek haja már őszbe vegyült, és még mindig nem értik és nem is fogják megérteni, amit mondok.

Ezért most megmagyarázom, miképpen kell érteni. Egyszer már figyelmeztettelek nemzedék, hogy e nagy hitehagyás miatt a lázadók, akik végzettségük miatt tudósoknak nevezik magukat, titkos bejáratot készítettek szentélyembe, hogy akadálytalanul kifosszák és feldúlják azzal a szándékkal, hogy miként az utca sarát, istenségemet és Örök Áldozatomat lábbal tapossák, becstelen törvények képviselőit állítva oda.

Mondottam, hogy kezemet még mindig felemelve tartom, hogy lesújtsak vele, és mondottam, hogy utol fog érni benneteket igazságosságom, számtalan sebet ejtve rajtatok. Ki fogja tikkasztani nemzedéketeket és mindent, ami él. Sokan szeretnének akkor majd levegőhöz jutni, de csak a tikkasztó szelet lélegezhetik be, ami belülről fogja égetni őket, mintha élő fáklyák lennének.

Nem tudod, elfajzott nemzedék, hogy a sötétség e napjaiban, amelyben élsz, tikkasztó hitehagyás lélegzel be? Olyant, ami kívül-belül éget, és számtalan sebet ejt lényed bensejében?
Egyesek azt kérdezik: "miért teszi ezt velünk az Isten?" Nem olvastátok-e: "Megnyilvánul az égből Isten haragja az emberek minden istentelenségével és gonoszságával szemben, akik Isten igazságát rosszindulatból elfojţják." Egyetlen egy ember sem értette meg azonban azt, amit mondtam...

Nagy és őszinte engesztelést kértem, hogy ne kelljen szenvednetek e hitehagyás következményei miatt, de igen kevés engesztelést kaptam, mert irántam való bizalom hiányában megcenzúrázták azt, amit mondtam. Nem bíztak bennem és nem hittek annyira hatalmamban, hogy terjesszék üzeneteimet és figyelmeztessék e nemzedéket.

Saját viselkedésed és cselekedeteid hozták rád e hitehagyást, nemzedék, ami keresztülszúrja szívedet, de amikor ezeket mondom neked, szemem véres könnyekkel telik meg, és Szívem továbbra is úgy sír miattatok, mint a fuvola...

Mert így kiáltasz hozzám, nemzedék: "Istenem, aggódom családomért és magamért! Fájdalom gyötör ez égető szél miatt!" De figyelmeztetéseimre mind a mai napig sem ügyelsz, és nem veszed komolyan. Friss levegő után kapkodsz, míg bensődben égsz, de amikor a kegyelem Szentlelke hatalommal száll le rád, hogy megszabadítson, és dicsőségben jön hozzád, hogy befogadd az élet lélegzetét, a Szentlelket, a te lázadó és féktelen szíved továbbra is visszautasít engem.

Közel van eljövetelem, de te még mindig nem fogtad fel teljesen jelentését.
Így van ez, ….. , irántatok való szeretetem sürget, hogy közelebb hozzam eljövetelemet. A mindenható hatalom, bölcsesség és jóság fog nemsokára győzedelmeskedni. Új életre kel az Ecclesia Háromságos dicsőségében.

Áldott az, aki megengedi, hogy a lelkében lakozzam! Áldott az, aki keblemre hajol és megengedi, hogy átöleljem. Lelkét fel fogják ismerni udvaromban a rajta lévő balzsamom illatáról. Áldott, aki meghallja Szavamat és be is fogadja, szentnek fogják tartani.

Mondd meg e nemzedéknek, és különösen azoknak, akik nem ismernek engem, hogy isteni szeretetemben én, aki misztikus kegyelmeket adtam neked, hogy keltsd életre, tedd széppé az Egyházat és adj neki élő vizű forrásokat, magam vagyok e kinyilatkoztatás Szerzője, és visszatartom hatalmam még nagyobb kegyelmeit, mert azokat később és alkalmas időben fogom megadni neked.

 

Pihenj meg most, kedvesem, a te pihenőhelyeden! A dallamos szívdobbanások, amelyeket hallasz, az én szeretetem sóhajai mindannyiatokért. Jöjj! Mi ketten?” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.29 0 0 9449

 „….. , ezeket a kegyelmeket az én érdekemben és az én dicsőségemért kaptad. Engedd meg, hogy igénybe vegyelek, ismerd fel feladatodat! Jöjj, segítek neked.  ….. , én akartam neked sugallatokat adni, higgyél gyermekem! Én adtam Jánosnak azt a sugallatot, hogy könyörögjön az új pünkösdért. Ez a sugallat a Bölcsességtől származik, és az új pünkösdöt, én, az Úr ugyanazon a talajon hozom létre, mint alapításomat. Egyesítelek benneteket, egyetlen pásztor köré gyűlik teremtésem, és benne alapítom meg királyságomat. Házam békében és szeretetben fog uralkodni. Teremtésem újjászületik, és olyan lesz, mint a gyermek, ártatlan, jóakaratú. Ez lesz a nagy visszatérés, az újjászületés, a pásztor hívása, az új pünkösd, ahogyan kezdetben volt a korai kereszténység idején, amikor a kereszténység még gyermek volt, ártatlan és önzetlen. Ó teremtés! Várj csak és láss!

….. !

Érezz engem, melletted vagyok! Elhiszed ezt gyermekem annak ellenére, hogy testi szemeddel nem láthatsz?

 Mennyire szeretlek, amikor látom, hogy szemed engem keres. Tudom, hogy egyszerű gyermek van velem, aki tehetetlen és semmi. Sajnállak ….. , hogy a farkasok közt kell lenned. Sohasem hagylak el: Megáldalak gyermekem.  Engedd, hogy mindvégig vezesselek! Igen?

 Ott vagyok, kedves, fogadd békémet!

Igen, mi ketten.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.28 0 0 9448

„Én vagyok.

….. , ajánld fel nekem mindig akaratodat, állj szolgálatomra, légy készen, hogy írótáblám légy! Engedd meg, hogy igénybe vegyem kezedet!
 Semmit se tagadj meg tőlem, és én fogok benned cselekedni. Engedd meg, hogy erősebben kezembe vegyelek! Drága lélek, fontold meg, hogy milyen haszontalan vagy nélkülem! Én vagyok a Bölcsesség. Halálod után is sokan fogják üzenetemet olvasni. Eljut a Föld minden sarkába, hogy növelje a szeretetet, a hitet és a reményt.  Bízzál bennem, gyermekem! Én vagyok a te Tanítód, Szabadítód, a te békéd, Teremtőd és az, aki téged a legjobban  szeret.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.26 0 0 9447

  „Virágom, ez is az én keresztem , de engedd meg, hogy úgy bánjak veled, ahogyan nekem tetszik. Szereteted úgy ér hozzám, mint a tömjén. Ha hirtelen erős korbácsütés ér, gyermekem, ajánld fel nekem, én jóra fordítom. Vannak nemzetek, amelyek közel állnak a háborúhoz, érted?
  Kicsim, ajánld fel nekem szenvedésedet, mert a haragos indulat fellángolni készül. Fogadd békémet! Bízzál bennem ….. ! Ne feledd, hogy én megerősítelek! És ott van melletted angyalod is, hogy megvigasztaljon, és bekötözze sebeidet.
  Most azonban engedd meg, hogy rajtad hagyjam keresztemet! Bátorság leányom! Keresztem súlyos és rád nehezedik, de tudom, hogy mindvégig készségesen fogod viselni. Én, az Úr, megáldalak, és a mennyben  
 megjutalmazlak téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.25 0 0 9446

„….. , megtartottam, amit ígértem neked. Emlékszel neked tett fogadalmamra? Azt ígéretem, hogy életet adok mindazoknak, akik olvasnak engem. Egykor elhívtalak, szenvedélyesen és gyöngéden bántam veled. Vigaszod voltam, amikor üldöztek, és amikor megpróbáltatások értek. Kedvesem, ne takard el a szemem, hogy így várjak rád, hogy találkozz velem! Szeretetből légy a visszhangom, és én közbelépek, amikor gyermekeim tanúságtételedet hallgatják nagylelkűségemről, hatalmamról, gyöngédségemről, és mindnyájuk iránti nagy szeretetemről. 

 

Légy állhatatos az erényekben, és fogd vissza nyelvedet, hogy ne ítélkezzen! Hadd lásson mindenki engem tebenned. Formáltalak, kegyelmemben tanítottalak, hogy növekedj bennem. Soha ne kételkedj jelenlétemben! Vágyakozz utánam, ez mindig megörvendeztet Engem. Vágyódásod elbűvöl Engem. A kezed mindig legyen készenlétben, hogy használhassam Szavaim leírásához. 

 

Mondd el mindenkinek, hogy nem azért jöttem el királyi hatalommal, hogy bárkit is elítéljek, hanem azért jöttem, hogy ösvényemre vezessem őket, azt kövessék, és megállítsam őket a kanyargós ösvényen, amely a halálba vezet. 

 

Maradj udvaraimban, és én mindig meg foglak óvni. Emlékezz, hogy a Bölcsesség a te mindenkori tanítód. Mennyei udvaraimból tanít téged az ismeretekre. Vesd hát Rám szemedet, a te Megváltódra, emeld fel tekinteted Rám, akinek lakóhelye a mennyekben van, és maradj hűséges Szavamhoz. Ne engedd meg magadnak, hogy elaludj, míg vissza nem térsz a te otthonodba! Szolgáld házamat saját udvaraimban, és terjeszd üzenetemet! Ne ijedj meg a dühöngő szelektől! Találj menedéket bennem, ha ezek utolérnek! 

 

Engem úgy ismernek, mint aki megenyhíti szívetek nyomorúságát. Adjátok nekem minden fájdalmatokat, nyomorúságotokat! Én a ti oldalatokon állok. Imádkozzatok a békéért! 

 

Emlékszel Szavamra, amellyel elköteleztelek téged? És amelyre irántam való reményedet és szeretetedet alapoztad? Vajon nem vígasztalt a neked adott Szavam, és vajon nem vetted észre ígéretemet, hogy újra életre keltelek? Légy hát boldog, és továbbra is tartsd termékenyen szőlőskertemet. Én vagyok a Gazdája, gyakran megszemlélem, és ne feledd, nem te ültetted, hanem én ültettem a saját kezemmel. És miután megízlelték szőlőskertem gyümölcseit, arra indítottam embereket, akik nem ismertek, hogy megismerjenek és szeressenek engem. Így ez részedről nagyon kevés erőkifejtés árán a Világosság hordozóivá alakította őket, mert a szőlőskertemből való gyümölcsök tartalma az irántuk tanúsított kedvességemet bizonyítja. 

 

Értsd meg, ….. , nincs olyan termény, amely mindig ugyanolyan tápanyagot tartalmaz, de az én termésem, amely az én Szavam, mindenkit megvéd a haláltól. Emlékezz, hogy ezt a szőlőskertet a ti gonosz időtökre készítettem, és aki belép ebbe, annak megkenem fejét a boldogság olajával, szívembe zárom, és megtanítom őt a Bölcsesség Szavára, miközben fülébe suttogom erényeimet és igazságomat, elmagyarázom neki, hogy miért kövessen engem a teljesség útján, és miként tiszteljen engem. 

 

Mutasd ki háládat azáltal, hogy dicsőítő énekeket énekelsz jóságomról, gyermekem! Atyai könyörületességem indít jóságra. Hallgass meg engem! Légy boldog! Örvendezz! Mondd meg nekem, hallottad-e valaha, hogy vonakodtam attól, hogy tápláljam nyájamat? Ma úgy küldöm Szentlelkemet rátok, teremtés, mint még soha eddig a történelem folyamán, hogy megszólítsa szíveteket, vigasztaljon, és megmentsen benneteket. 

 

Megjelenésem e szőlőskertben vissza fogja hozni hozzám népemet. Aki belép ebbe a szőlőskertbe, áldott ivadékommá lesz. Megváltó tervem részesévé válnak, az én részemmé válnak. Ebben a szőlőskertben együtt fognak fáradozni veled, de nem hiába. Sok országban fogják hirdetni csodáimat és dicsőségemet, akiket szőlőm kertjeibe fognak vonzani, és akik így majd megtisztulnak és megszentelődnek. 

 

Ó ….. ! Ha tudnád…. Ha tudnád, miként retteg a vadállat ettől a tervemtől, és amit értetek és másokért is teszek. Sok milliárd démonnal együtt elhagyta lakhelyét, a vermet, hogy háborút indítson teremtésem ellen, kiterjessze uralmát hegyek és völgyek fölött, hogy véghezvigye pusztító tervét, és kiírtsa az emberiséget. Tervem meg fogja rengetni e Föld alapjait. Menj hát, és mondd meg ennek a nemzedéknek, hogy „Isten itt van, velünk van, most! Ne nézzetek se hátra, se jobbra, se balra, nézzetek előre, és lássátok ki áll előttetek!” 

 

Imádkozz békéért, imádkozz házam újjáépítéséért, imádkozz, hogy térjen vissza hozzám e nemzedék! Beszélj nekik szőlőskertemről, mely az Élet Forrásától kapja a vízét, és melynek örökké tartó termése van, melyet megáldok, gondozok és amelyért fáradozom. 

 

Jöjj, pihenj meg bennem! Nem lesz hiábavaló a munkád. Sok szájat fogok elhallgattatni, akik megesküdtek, hogy elhallgattatnak téged. Légy áldott! IC” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.24 0 0 9445

 „Én vagyok. Virágom, ne igyekezz megérteni útjaimat, légy egyszerű, és fogadj el mindent, ami tőlem jön. Én, az Úr vezettelek téged házamba, én vezettelek szeretett szolgámhoz, II. János Pálhoz. Drága lelkek, ti engedelmeskedtetek nekem, hittetek nekem, rám hagyatkoztatok. Örvendezz lélek! Mert én, a ti Istenetek is örvendezem! Az egyszerűség megigéz engem, az engedelmességtől felujjong Szívem, mert ez az a fegyver, amellyel küzdeni lehet az ördög ellen.

Nekem engedelmeskedtél, váljék ez mások számára az engedelmesség példájává! Nem számít, milyen nehéznek tűnik számodra a feladat, bízz bennem és engedelmeskedj! Mindig segítek neked, amikor engedelmeskedsz és megteszed akaratomat. Ne akard megérteni, miért kértelek, hogy tedd meg ezt nekem! Ne feledd, hogy én, az Úr akarlak Nevemben egyesíteni benneteket, és hatalmamban áll, hogy minden vágyamat beteljesítsem. Engedd, hogy megérintselek gyermekem, és ily módon kérjem szolgálatodat! Engedd meg, hogy rajtad hagyjam fátylamat, és így mentselek meg téged a gonosztól, nehogy önteltté válj a kegyelmek miatt, amelyekben részesítettelek. Én, az Úr szeretlek, sohasem hagylak el, még a legkritikusabb helyzetekben  sem. A Szeretet fog neked sugallatokat adni.

A Bölcsesség szereti az életet, a Bölcsesség a Szentség nevét viseli, és mindenki megkapja a bölcsességet, aki engedelmeskedik nekem. Mindez a tanítása Bölcsességtől származik. Bízzál bennem, és hintsd el a Szentség magjait!

Béke legyen veletek! Jöjj, emlékezz szent jelenlétemre, mosolyogj rám!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.22 0 0 9444

„Szólásra nyitottam ajkamat és beszéltem, győződjetek meg róla... de a világ ma nem gondol Alkotójára, szívében nincs hely Teremtője számára... a világ hűtlensége azonban nem fogja kioltani az én hűségemet.
Lelkem hatalmával megújítom a rászorulót, ezért mindazt, amit háromszorosan Szent Lelkemben tesznek az emberek, azt dicsőítésünkre fogják tenni. Továbbra is kiárasztom rátok kegyelmeimet, hogy ámulatba ejtsem a ti időtök bölcseit és tudósait. Egyetlen ember sem képes igazán értékelni és teljesen megérteni Szentlelkemet.
Lelkem különféle módon munkálkodik, de mindig a jó érdekében.
Éppen ezért igyekezz áldást adni Szentlelkem nevében! Lelkiismereted legyen teljes egységben Szentlelkemmel, hogy amit teszel, azt a Szentlélek által jusson kifejezésre. Engedd, hogy Szentlelkem átjárja lelkedet, de ennek érdekében meg kell halnod önmagad számára! Minél alázatosabb leszel, annál könnyebben fog utat találni benned Szentlelkem.
Mi ketten? IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.20 0 0 9443

„Lelkem kedvese, megadom neked azt a biztonságot, amiért sóhajtozol. Légy boldog! Mindig azt válaszd, ami nekem tetszik! Soha ne félj! Melletted vagyok. Szeretetet, engedelmességet, lemondást, alázatot, készségességet kérek tőled, mert ezekkel lefegyverzed a gyűlöletet, az engedetlenséget, a nagyzolást, a hiúságot és a gonoszságot. Örvendezz, Lélek! Ne nézz hátra! Tekints énrám, nézz a szemembe, és bízd rám magad! Eljövetelem közel van! Aki fél engem, az Urat, megérti,  hogy Lelkem van rajtad, kedvesem. Én, aki felneveltelek, mindig emlékeztetni foglak szeretetemre. Légy boldog, légy boldog! Örvendj és örvendj, én mondom neked. Engedd, hogy Lelkem munkálkodjék benned! Rendkívüli gyengeséged ellenére is mindent véghez tudok vinni. Minél kisebb vagy, annál nagyobb vagyok én. Fogadd el kegyelmemet, és hagyj fel közömbösségeddel! Béke legyen veled mindig! Dédelgess szíveddel, ne hanyagolj el soha! Még sok mindent fogok neked tanítani. Megismertetlek az igazi tudással. Az én ajkamról fogsz tanulni. A Bölcsesség jön hozzád, Ő a Nevelőd. Bármit teszel, szeretettel tedd! Tedd széppé kertemet, ékesítsd fejemet, tégy rózsakoszorút a töviskorona helyébe! Én, az Úr, türelmetlenül várom dicsőségem  napját!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.19 0 0 9442

„….. , elferdítik Szavamat, én feltámadtam és nem oszlottam szét. Testem feltámadt.

 

Gyermek! Én szó szerint mondtam ezt neked. Testem feltámadt. Mondd meg nekik, hogy hagyják abba Szavam elferdítését, mert ezzel csak az emberi észjárásnak akarnak eleget tenni.  Én mindenható vagyok.

 

 Miképpen késleltethetnél engem, amikor én vagyok az Egy, aki cselekszik?

 

Azt kérem tőled, hogy gyakran bánd meg bűneidet. Rá fogok mutatni bűneidre, azt akarom, hogy tiszta légy.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.18 0 0 9441

„Gyermekem, én, az Úr megáldalak. Szeretlek. Ezt soha ne feledd! Mondd velem együtt:

 

Jézusom, egyedüli Szerelmem,
azokért imádkozom,
akiket szeretsz,
de nem tudják, hogyan szeressenek Téged.
Bárcsak megtisztulnának és meggyógyulnának,
hogy ők is megszabaduljanak
minden gonoszságtól!
Amen 

 

Tanuld meg ezt az imát, és mondd el rózsafüzéredben minden tized után! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.17 0 0 9440

„Gyermekem, dicsérd háromszorosan Szent Nevem! Ne törődj azokkal, akik megvetnek és semmibe vesznek! A gonosz természet tönkreteszi az embert. Csak annak szentelj figyelmet, ami Nekem örömet szerez, mert az megdicsőít engem.

 

Arról ismernek Engem, hogy megmutatom erőmet, amikor felséges irgalmamat kétségbe vonják. Ezzel szemben sikerrel fogom koronázni mindazt, ami Nekem örömet szerez, és akaratommal megegyezik, minden jóra irányuló cselekedetet. A szűkölködő így fog hozzám kiáltani:

 

„Megpróbáltatásomban sokáig vártam

Jahve irgalmára, az Ő segítségét kérve.

És most végre lehajolt hozzám irgalma a mennyből,

és az én Istenem meghallgatta panaszomat.

Ó Jahve, én Istenem,

Te sohasem szűnsz meg csodákat művelni!

Áldott legyen Jahve, aki szüntelenül csodákat művel, mert oly hatalmas az Ő Szeretete, melyet irántunk érez …”

 

Erre én ezt tanácsolom majd neki:

„Légy szerény, és továbbra is maradj szerény és kedves, és gyakorold az erényt!

 

Légy nemes lelkű és soha ne feledkezz el Forrásodról! Süsd le szemed, mert Én az ilyen szívekben lelem örömömet és találok otthonra.”

 

….. , gyermekem, kapaszkodj Belém! Téged, akit királyi udvaraimban neveltelek, igen, elhívásomkor téged jelöltelek ki és senki mást, hogy sok nemzethez és felekezethez szóló szócsövem légy, hogy Üzenetem által jelzőfény légy, és minden népet Hozzám vonzzál, hogy meggyógyíthassam őket. Hozzám kell visszatérniük, igen, Énhozzám.

 

Boldog az az ember, aki Szavaimon elmélkedik, és kinyitja szívét, hogy befogadjon Engem. Bízzál bennem, ….. , és maradj Bennem, a te Istenedben és Mindenedben!  Mindnyájatokat szeretlek!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.16 0 0 9439

 „Én vagyok. 

Én, az Úr, nagyon könyörületes vagyok, és irgalmam semmihez sem hasonlítható
. Határtalan az én irgalmam. Teremtés! Bűnötök olyan fekete, mint a szén, és végtelen irgalmam nélkül már teljes pusztulásba vitt volna benneteket igazságosságom. Ajtótokban állok, és úgy fogok belépni, mint a tolvaj. Ügyeljetek jeleimre, készüljetek fel! Imádkozz ….. , imádkozz azokért, akik még ellenállnak nekem! Imádkozz azokért, akik megbántanak engem, és akik sötétségbe borítják a világot, elítélve helyes úton haladó bárányaimat ! Szabadítsd meg őket! Szabadítsd meg őket azzal, hogy hozzám hozod őket! Ó ….. ! Kis bárány, maradj közelemben, maradj köpenyem alá rejtve, a Szívembe rejtve! Én hozom a szabadítást. Engedd meg, hogy igénybe vegyelek!

 Én vagyok. Virágom, ne igyekezz megérteni útjaimat, légy egyszerű, és fogadj el mindent, ami tőlem jön. Én, az Úr vezettelek téged házamba, én vezettelek szeretett szolgámhoz, II. János Pálhoz. Drága lelkek, ti engedelmeskedtetek nekem, hittetek nekem, rám hagyatkoztatok. Örvendezz lélek! Mert én, a ti Istenetek is örvendezem! Az egyszerűség megigéz engem, az engedelmességtől felujjong Szívem, mert ez az a fegyver, amellyel küzdeni lehet az ördög ellen.

Nekem engedelmeskedtél, váljék ez mások számára az engedelmesség példájává! Nem számít, milyen nehéznek tűnik számodra a feladat, bízz bennem és engedelmeskedj! Mindig segítek neked, amikor engedelmeskedsz és megteszed akaratomat. Ne akard megérteni, miért kértelek, hogy tedd meg ezt nekem! Ne feledd, hogy én, az Úr akarlak Nevemben egyesíteni benneteket, és hatalmamban áll, hogy minden vágyamat beteljesítsem. Engedd, hogy megérintselek gyermekem, és ily módon kérjem szolgálatodat! Engedd meg, hogy rajtad hagyjam fátylamat, és így mentselek meg téged a gonosztól, nehogy önteltté válj a kegyelmek miatt, amelyekben részesítettelek. Én, az Úr szeretlek, sohasem hagylak el, még a legkritikusabb helyzetekben  sem. A Szeretet fog neked sugallatokat adni.

A Bölcsesség szereti az életet, a Bölcsesség a Szentség nevét viseli, és mindenki megkapja a bölcsességet, aki engedelmeskedik nekem. Mindez a tanítása Bölcsességtől származik. Bízzál bennem, és hintsd el a Szentség magjait!

Béke legyen veletek! Jöjj, emlékezz szent jelenlétemre, mosolyogj rám!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.14 0 0 9438

 „Én vagyok.

Azt kérem csak tőletek, hogy szentül imádkozzatok, szüntelenül imádkozzatok, szívből imádkozzatok! Legyetek jók egymáshoz, legyetek az én tükörképeim, az én isteni képmásaim! Legyetek olyanok, mint a tükrök, amelyek szentségemet és tisztaságomat tükrözik. Hadd lássa rajtatok a világ, hogy az enyémek vagytok, hogy a Szeretet gyermekei vagytok, mert ahol az Úr Lelke van, ott van a szentség és a szeretet, ott van a világosság, ott van a derű. Szeressétek tehát egymást! Szeressétek ellenségeiteket! Legyetek tökéletesek, miként a ti mennyei Atyátok is tökéletes! Legyetek áldottak mindannyian, és legyenek áldottak, akik újonnan érkeztek. Bizony mondom nektek: én vagyok az örök élet kapuja. Aki hisz bennem, még ha meghalt is, élni fog. Én vagyok a Feltámadás.  Fogadjátok békémet, az én békémet kínálom fel nektek, vegyétek és terjesszétek el az egész világon! Legyetek az én sarjaim, hogy minden lélek felismerjen engem tibennetek! 


….. , fogadd békémet, értsd meg a jeleket, amelyeket az Úr ad neked, ismerd fel és kövesd őket!
 Segítek neked. 
 Gyermekem, imádkozz azokért, akik megvádolnak téged és ítéletet mondanak feletted! Imádkozz értük, hogy nyissák ki szívüket! Imádkozz mindazokért, akik nem ismerik fel az Úr irgalmas jeleit!  Maradj közelemben!  Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.13 0 0 9437

„Valóban felkentelek, és nagy örömmel tettem, ezért... jöjj most és bízd magad rám! Nem találsz nálam hűségesebbre. Nem találsz nálam erősebbre és hatalmasabbra. Én vagyok a kereszténység sziklája és alapja. Én vagyok, aki van, aki volt és aki el fog jönni. Társakká lettünk. Én és te, te és én eggyé váltunk. Emberi erő nem tudta volna lelkedet feltámasztani, ha nem kapsz felülről segítséget. Igazságban mondom: Vőlegényed továbbra is égi harmattal fog átitatni téged, hogy a tanítás áradatával te is hasonlóképpen itasd át a száraz talajt.

Akkor majd megtermi gyümölcsét a fügefa, és fürtjeit a szőlő. Gazdag lesz az olajbogyótermés, mert elérkezett az idő, amikor isteni igazságom megdönti a gonoszt, aki a vadállat előtt térdel. Hamarosan elmúlik a vihar...
- Szolgáld házamat és beszélj Nevemben, hogy természetfeletti szeretetemben továbbra is kiöntsem áldásaimat e nemzedékre.
- Szolgáld házamat és zengd háromszorosan Szent Nevemet, mint muzsikát a hitehagyottak előtt, akik ettől meggyógyulnak.
- Szolgáld házamat fenntartás nélkül az én tiszta mannámmal, választottam, és töltsd meg az éhező szájakat Szavammal!
- Szolgáld házamat, hogy visszanyerje erejét! Emlékeztesd arra, hogy jelenlétem minden sötétséget megvilágosít!

Ó ….. , mondd meg nekik, mily nagyon várom, hogy meghívjanak, és mihelyt látom, hogy ajkuk megnyílik és kész kimondani az első hívó szót, lejövök hozzájuk és kiemelem őket ezekből a sötét vizekből, hogy a szelek szárnyára keljenek velem. Nem rejtem el magamat és örömömet előlük, hanem költeményekben szólok hozzájuk, és felfedem előttük sorra a misztériumokat. Vizet árasztok a száraz talajra és folyamokat az aszott földre. Kiárasztom Lelkemet és áldásaimat, és mindenki feléled. Tisztelni fognak engem, ha lelkük eltelik az ég harmatával.

Gyengéd Vőlegényed most újból megerősíti mindazt, amit Háromságos szentségemben én már régen felfedtem előtted. Nincs más Szikla a te Isteneden kívül. Látod a csodálatos tetteket, amelyeket házamért teszek? Én állítottalak tanúként házamba és én vetettem meg művem alapját mindenütt, ahol akartam. Látod, mennyire szeretem házamat? Én Vagyok fel van övezve hatalommal.

Ezért emeld fel hangodat házamban és kérdezd meg pásztoraimat:
"Ki az, aki hajlandó eréllyel és szeretettel dolgozni düledező házam felépítésén? Van-e benne valaki, aki kész megvédeni ezt a házat? Van-e valaki, aki megérti, amit mondok? Van-e az Úr házában valaki, aki hajlandó kiterjeszteni Isten országát? " Ha készen áll erre valaki, fényemmel felragyogok felette, és felruházom saját magammal. Megismertetem magamat vele, és ő látni fog engem, amint előtte állok. Látni fogja az örök és halhatatlan Királyt.

Minden embert hozzám fog hozni, mert gazdaggá teszem lelkét változatlan istenségemmel. Feldíszítem minden elképzelhető ékességgel, így ő királyi adottságaival meggyógyítja ezt a nemzedéket. Hallani fog a süket, és látni fog a vak. Együtt, egy hangon fogják kiáltani: "Mi a Szentháromsághoz tartozunk: az Atyához, a Fiúhoz és a Szentlélekhez!"

Te pedig, ….. , ne fáradj bele az írásba! Bőségesen teremj gyümölcsöt! Angyalaim örvendeznek e gyümölcsök láttán. Melletted vagyok, ezért ne félj!

Szeretlek. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.12 0 0 9436

„Béke legyen veled! Kérlek, hogy ismételjétek Utánam ezt az imát:

 

Mennyei Atya,
taníts minket, hogy vigyük a békét
és hirdessük a nemzeteknek a megváltást,
a megváltást az égből.

 

Ne bánj velünk keményen
bűneink miatt,
de add, hogy a Te szemeddel lássuk bűneinket,
hogy alázattal kérhessük megbocsátásodat.

 

Tedd eggyé szíveinket a Tietekkel.
Szerelmes Atyám,

 

a Te szerelmed irántam annyira nagy,
mindig hűséges.
Add meg nekem az erőt, hogy szilárdan meggyökerezzek
mindabban, amivel megbíztál engem. Ámen.

 

….. , hadd énekeljek így neked, ezek a találkozások megörvendeztetnek Engem, ezek a végsőkig fognak tartani. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.05.11 0 0 9435

„Én vagyok. Támaszkodj rám, gyermekem! Én szeretlek téged a legjobban. Ó ….. ! Én gyermekem, engedd meg, hogy újból igénybe vegyem kezedet, és átadjam gyermekeimnek üzeneteimet, melyet Szentséges Szívemben őriztem számukra!

 Béke legyen veletek! Egészen ajtótokig jöttem. Én vagyok az, a Szentséges Szív, aki szól hozzátok. Azért jöttem, hogy felkínáljam nektek Szívemet. Ma ezen a különleges módon jövök hozzátok, hogy útjaimra emlékeztesselek benneteket.
Azért jövök hozzátok, mert szegények vagytok és bár nincs sok mindenetek, látásotok még van, mert mennyei Atyátok kegyelme veletek
 van.

Fel sem tudjátok fogni, mennyire szomorú a lelkem amiatt, hogy a magasból olyan széthúzást látok szentélyem szívében, amilyet ezelőtt soha. Testem vérzik, és Szívem egyetlen nagy Seb. A pásztorbot, amelyet egészben adtam át nekik, most szilánkokra törve fekszik, de hamarosan meglátogatlak benneteket, hogy összerakjam a pásztorbotot, amelyet nálatok hagytam. Ezért, szeretteim, akik megkaptátok ezt a kegyelmet, imádkozzatok azokért, akik még nem tudják megkülönböztetni jobb kezüket a baltól!
  Úgy imádkozzatok, mint eddig még sohasem, hogy ők is megkaphassák ezt a kegyelmet a tisztulás napja előtt. Mondom nektek, hogy hamarosan, igen hamar veletek lesz Szeretetként a Szeretet. Imádkozzatok, hogy mindenki készen álljon és térjen meg, nehogy valaki a sötétségbe és a halál árnyékába kerüljön az egész örökkévalóságra. Irgalomból jövök, hogy figyelmeztessem nemzedéketeket, és szeretetből jövök, hogy kegyelmem Szentlelkének erejével észre térítselek benneteket. A Szeretet arra vár, hogy viszonozzák a szeretetet! Ez az én mondanivalóm.” 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!