Üdv!
Kaptam egy ilyet, hogy
"Fórumozóknak most szeretnénk előjogot biztosítani, hogy fórumos felhasználónevüket e-mail címben is megtarthassák: ezért lefoglaltuk Önnek a Fórumos felhasználónevéből generált kevin4@torzsasztal.hu e-mail címet, hogy azt más ne vehesse birtokba."
Ez nagyon jó, és ezért kérdezném, hogy EZT a nickemet (ugyanevvel a jelszóval, és a hozzászólások meghagyásával) nem lehetne-e kevin4-re megváltoztatni?
Várom a válaszotokat, köszi.
Volt már ilyen, és az meg is javult. Eltartott ugyan egy ideig. Továbbítom. Addig, ha akarod, vetheted a keresztet (őszinek talán kissé túl korai), vagy akár hányhatod is, de érdemes vigyázni, mert felsértheti a torkot. Szóval: nyugi és türelem.
Leadfoot nevű nickemmel nem tudok bejelentkezni, mert az alábbi hibaüzenetet kapom:
SELECT user_id, topic_id, type, name, seq, created FROM favourite WHERE user_id=333875 AND type = 3 ORDER BY seq LIMIT 1000 [nativecode=1030 ** Got error 134 from storage engine
Ha lehet, legyetek szívesek segítsetek, ha nem lehet, legalább azt közöljétek velem, hogy keresztet vethetek a régi nickre!
kb március óta ezzel a konfigurációval forumozok az indexen és egy Dlink 604-es routert használok tűzfalként. Amit nem állítottam át mióta megvettem Hosszas probálkozás után ma az újra telepítés előtt leveszem és nélküle probálok ide irni. Most így sikerült, de nem szeretnék nélküle internetezni. Más forumokba gond nélkül betudok irni. Itt is csak kb másfél hete van gondom. Szóval ez a felállás
tudom hogy ez nem ide való de napok óta nem tudok hozzászolásokat irni mert a kérést a kiszolgáló szintaxishiba miatt nem tudta értelmezni. Valaki tud nekem segíteni hogy mi lehet a bibi:(((
csináltam magamnak tegnapelőtt caipi@torzsasztal.hu címet, mivelhogy Caipi volt a nicknevem, és átírtam az adatokban az e-mailcímet. Új jelszót azóta nem kaptam, e-mail-jeimre meg választ nem.
Tudnátok segíteni, úgy érzem magam most, mint nemecsek..?:-)))
sziasztok, hasonló probléma: odson forja nick tegnap átállította volna adatlapján e-mailcímét az új odsonforja@torzsasztal.hu címre. Emlékei szerint elgépelte, rosszul írta be, mindenesetre azóta nem engedi be a fórum a jelszavával, és a "Teendők" mail se érkezett meg (talán mert az elgépelt, rossz címre megy?) a korábbi mailcímre sajnos nem emlékszik, mi volt kéri, hogy az odsonforja@torzsasztal.hu címre küldjetek neki jelszót. köszi
Tisztelt moderátorok, haramia alant vázolt helyzetéhez hasonló történt Rámiusz törzsasztaltárssal. Igazán komolyan hálásak lennénk néminemű segítségért... Tisztelettel, stb.