Keresés

Részletes keresés

bolsh Creative Commons License 2005.12.13 0 0 116

kis kiegészítés(ek)

 

ha valakit érdekel, és van hozzá lehetősége (sávszélessége) akkor keresgélhet a "vörös angyalok" helyett, (bocsánat, rosszul emlékeztem) a "vörös tündérek" címszó alatt (angolul)

 

és ha már alaptalan, ám obligát kekeckedés miatt pirosbetűs lett a radarképek címszó, akkor további:

 

Idegen nyelvű Internet-címtár
... Death Valley (A NASA oktatási anyaga a radarképek elemzéséről.) Belize Case (A NASA oktatási anyaga a radarképek elemzéséről.) ... - 1999/07/29

http://www.sulinet.hu/foci/szertar/icimtar/ifcimtar.html

 

 

Előzmény: bolsh (111)
bolsh Creative Commons License 2005.12.13 0 0 115
<<majd most jön valaki és daklarálja hogy ezek digitális grafikák, de ezt lesz a legegyszerűbb dolog állítani.>> amint ezt mondtam is; jött az egyszerű állítás:

<<Mert ezek NEM radarképek. Hanem többnyire műholdról készültek, vagy egyszerű térképre vitték fel....>>

 

<Érdekes lenne az a radar, amely a földön állva így látja amerikát.... :-)> muhaha, ezen én is jót röhögtem...

 

Na de mi van akkor ha a radar felkerül egy egyszerű műholdra(pirosbetű..)? Lehet moondjuuk:

 

http://www.mimi.hu/terinfo/radar.html    melyben többek között szerepel: Radar leírása. Online Lexikon - Magyarázatok számtalan témában. ... Radarképek elemzése. A radarképek speciális információt adnak a felszínről, valamint a ... Radar Mapping Suite: radarképek feldolgozására szolgáló modul. IMAGINE Vector ... - 2005/11/06

 

Megtennéd hogy rátérsz a 111. hsz kérdéseire is?

 

<<A butaság és hiszékenység határtalan.>> valóban

Előzmény: HG4I (112)
sLeuth Creative Commons License 2005.12.13 0 0 114

köszi bolsh! legjobb vagy! ;)

 

--Komplett baromság! Az emberi agy semmit sem képes érzékelni. Érzékelni a

--receptorok tudnak (a fülben, a szemben, a bőrön, a nyelven, stb.), átalakítják

--ingerületté, egint más szüvet sejtjei eljuttatják az agyba, ahol feldolgozásra

--kerülnek. /Ált. isk. 6-8. oszt. biológia tananyag - ennyire primitív vagy?/

 

idézet egy cikkből :

Infrahangfegyver: nagyon alacsony frekvenciás hanghullámokkal működő eszköz, amely biológiai hatásokkal operál. Egy 7 Hz-es egység még rövid besugárzás esetén is órákig tartó rosszullétet, émelygést, hányingert, egyensúly- és tájékozódási zavarokat okoz. Erősebb behatásnál akár belső sérüléseket is okozhat.

 

Forrás - sg.hu

 

 

1. amúgy, én komolyan örültem, hogy végre olyanok is írnak ide, akiknek megvan a tudásuk ahhoz, hogy hozzátegyenek a témához, elmondják, mi hogy is van.. szerintük, békésen.. de ha ez azt jelenti, hogy "primitívezés" megy, meg  barmozás és ki tudja hova fajulhat még a "tudomány" művelői kezéből kieresztett írások, hát inkább elvagyok a kis világomban, kösz nem kérek a felvilágosításodból.

2. a topiknyitó "cikket" nem én írtam személyesen, hanem idéztem, és a célom ezzel a békés időtöltés, filozofálgatás, ismerkedés volt, hogy hozzak össze olyan embereket akik ezt SZERETIK és, hogy felkeltsem a figyelmét olyan embereknek akik értenek is hozzá, hátha okosabb leszek. de ilyen hangnemben, amit te nyomsz, hagyjál békén kérlek. én nem bélyeget gyűjtök, hanem ilyenekkel foglalkozom. az, hogy amivel töltöm az időmet az baromság e vagy sem, nem te döntöd el.

sLeuth Creative Commons License 2005.12.13 0 0 113
egy két pill és összeszedem magam romjaimból :))))))))))))
HG4I Creative Commons License 2005.12.13 0 0 112

Asszem mostmár nem lehet élcelődni a színvonallal. Ezek a radarképek tényleg döbbenetesek. Persze majd most jön valaki és daklarálja hogy ezek digitális grafikák, de ezt lesz a legegyszerűbb dolog állítani.

 

Valóban nem lehet élcelődni a színvonallal.

Mert ezek NEM radarképek. Hanem többnyire műholdról készültek, vagy egyszerű térképre vitték fel....

 

Érdekes lenne az a radar, amely a földön állva így látja amerikát.... :-)

 

A butaság és hiszékenység határtalan.

 

 

Előzmény: bolsh (20)
bolsh Creative Commons License 2005.12.13 0 0 111

Üdv Néked szónokunk!

 

<vedd a fárdtságot utána olvasni> a nevezett nick már hozott hivatkozásokat, megtennéd most Te is, hogy konkrétan utánaolvashasson más is?

 

Pár szóban esetleg elmondanád, hogy esetünkben mi a lényeges < különbség az elektromos, a mágneses és az elektromágneses jelek között>?

 

Miért <nagy marhaság> a vihart és a zivatart szinonímákként emlegetni? Szerinted van lényegi különbség a két fogalom közt? Legfőképpen a közbeszédre utalok..!

 

Láttad már a NatGeo legújabb(?) már legalább 10x vetített filmjét a villámkutatásokról? (melyben pl említés esik, hogy a villámok nem le, hanem felfelé csapnak, és egészen az ionoszféáig, és az ionoszférában folytatódó felszíni villámot tudományos nevén "vörös angyal"-nak hívják) Vagy esetleg olvastál már utána a NatGeo honlapon, esetleg tudsz ennek ellentmondó, és hitelesebb forrást mint a NatGeo?

 

<csodák (főként tudományos csodák) nincsenek> kivéve a gyev a "Csodák Palotáját", valamint a csodás gyógyulásokat (legutóbbi Aids-es skót), és a természet csodáit és a techika csodáit, melyekre épp a tudomány hívja fel a figyelmet.

 

Már megint(!) egy <Komplett baromság!> kifejezés

<Az emberi agy semmit sem képes érzékelni> kivéve a gy fejfájást, frontot, szédülést, étvágyat, stb, továbbá az érzelmeket: dühöt, haragot, féltékenységet, irigységet, vágyakat, késztetést, szerelmet, kitartást, stb, és ezek mind mind <elektromos jelek>, vagy ezeknél azért többek?

 

Előzmény: HG4I (109)
bolsh Creative Commons License 2005.12.13 0 0 110

Bár a topikgazda már szólt előttem, és úgy fest őt egyáltalán nem zavarta a felszólítás, én azért kérdeznék tőled!

 

<<Először is arra kérnék mindenkit, hogy laikusok ne szóljanak a témához!

A laikusok csak és kizárólag kérdezzenek!>>

 

Te mitől vagy ilyen rém magabiztos, hogy első hozzászólásod mindjárt ilyen magasról lefelé sikeredett?

(ha esetleg moderátor lennél, ez esetben az ellentmondás ellenére is földig hajolva kérnék elnézést, amiért a TUDOMÁNY fórumból ideterelt - rejtélyes dolgok témá(k)ban éppen a tudományosságot kéred számon!)

 

<Ne pedig beszóljanak,> nem gondolod hogy e felszólításod máris a visszájára sült el?

<Azonban bizonyítékok vagy dokumentálható információk nélkül!

Sehol egyetlen link vagy hiteles infromációforrás, vagy irodalomjegyzék felsorolása nincs.> Miért nem hoztál te hiteles információkat? Pedig <olvastam már én is máshol erről a  témáról>, tehát nyilván széles látókörrel rendelkezel a témában, és a hozzákapcsolódó szakirodalomban.

<Ezért ez a fórum számomra hiteltelennek tűnik> tedd hitelesebbé! Esetleg túl is léphetsz ezen a rovaton, ha nem tetszik, és nem birkózol meg a hitelesebbé tétel feladatával!

Előzmény: Jyotijana (103)
HG4I Creative Commons License 2005.12.13 0 0 109

Csákócska topiklakók!

 


Ez a feszültség rendszeresen kisül, amikor valahol a Földön kitör egy vihar.
Az ionoszféra fizikai tulajdonságait használja a technika a drótnélküli információátvitelhez. A földi adók által kisugárzott rádióhullámok számára az ionoszféra olyan, mint egy hatalmas homorú tükör. Visszaveri a rádióhullámokat, amelyek így nagy távolságokat is képesek áthidalni. Aki már megpróbálkozott azzal, hogy egy a középhullámú sávon egy távoli adót hallgasson, tapasztalhatta, hogy a vételi viszonyok naplemente után jelentősen javulnak. Ennek oka, hogy ekkorra megszűnnek azok a zavaró effektusok, amiket a nap sugárzása okoz az ionoszférában.

Állítás helyes, indoklása marhaság. Lécci legalább egyszer vedd a fárdtságot utána olvasni...

 

Az emberi agy elektromos áramainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hertz közötti elektromágneses hullámokat termel.

 

Marhaság. EEG-vel nem lehet elektromágneses hullámokat felfogni. A nevében is benne van: ElectroEnkephaloGraf: csak elektromos (mágneses nélkül!!!!) jeleket fog fel, méghozzá azt is a vezetett formában (ezért kellenek hozzá a jelfelfogók és a vezetékek). Komám, te sem tudod, mi a különbség az elektromos, a mágneses és az elektromágneses jelek között!

 

Már régóta ismert, hogy az elektromosan pozitív ionoszféra az összességében negatív töltésű földfelszín ellenpólusa, így a két réteg között folyamatos az elektromos feszültség. Ez a feszültség rendszeresen kisül, amikor valahol a Földön kitör egy vihar.

Nagy marhaság. Vihar esetén semmi sem sül ki, sőt akkor töltődnek fel a légrétegek sztatikus elekromossággal (ez megint nem elektromágneses folyamat!). Nyilván valóan zivatarról van szó. A zivatar idején jelentkező villámok nem az ionoszférából "csapnak" le, hanem a sűrű közeli légkörből (legfeljebb 10-20 km magasságból).

 

 

Az eddigi adatokból következik, hogy a HAARP projekt antennái tevékenységük mellékjelenségeként nagy mennyiségben termelnek olyan elektromágneses hullámokat, amelyek frekvenciája 7,8 Hz.

 

Marhaság. Az eddigi adatokból (adatok? inkább megalapozatlan állítások!) semmi nem kövekezik. Antennák nem "termelnek" elektromágneses hullámokat. Arra csak adóberendezések képesek. Az antenna az lesugározza/felfogja a hozzá vezetett, vagy érkező elektromágneses jeleket. Továbbá ha 2,8-10 MHz-es sávban működő antenna berendezésről van szó, akkor az bizony nem fog működni 7,8Hz-en!

 

....amiket az emberi agy nem képes érzékelni.

Komplett baromság! Az emberi agy semmit sem képes érzékelni. Érzékelni a receptorok tudnak (a fülben, a szemben, a bőrön, a nyelven, stb.), átalakítják ingerületté, egint más szüvet sejtjei eljuttatják az agyba, ahol feldolgozásra kerülnek. /Ált. isk. 6-8. oszt. biológia tananyag - ennyire primitív vagy?/

 

Általánosságban: csodák (főként tudományos csodák) nincsenek. Egy ekkora állítólagos projekt sok tíz éven át húzódik, nem lehet elrejteni a nyilvánosság elől. Ahogyan annó a csillagháborús tervek szinte minden részlete a szakmai érdeklődők előtt ismert (ha nem is KÖZismert is) volt.

Esetünkben az áltudományos közvélemény-butítók tipikus, időközönként felkapott témáinak egyikével állunk szemben.

Alapvetése: találj ki valami egetverő baromságot, húzd rá valamelyik ide passzoló - lehetőleg minél titkosabb, titokzatosabb - már meglévő programra, körítsd zagyva, a laikus nagyközönség számára nehezen emészthető áltudományos szövegekkel és kifejezésekkel. Tégy hozzá néhány nem a témába vágó tapasztalati tényt, szép bekezdésekbe formázva ugord át a logikai bujfenceket és melegen tálald a nyájas olvasónak!

 

Kész a címlap-sztori, lehet rajta csámcsogni!

 

pá-puszi-pá

 

 

 

Előzmény: sLeuth (16)
sLeuth Creative Commons License 2005.12.13 0 0 108

http://www.theorator.com/bills109/s517.html 

ez se rossz.. kormányszervezet alakítása időjárásbefolyásolásra.. :)

 

ide beillesztve nagyon nyers fordítást lehet kapni :

http://onlinefordito.micom.hu/

sLeuth Creative Commons License 2005.12.13 0 0 107

rádióamatőr kollégák!

 

végre a tudomány hangja is jelen van! :)

 

http://radaranomalies.com/

ez a cím már magában tartalmazza az anomália szót. az lenne a kérdésem, ha ezek a radarképek a normálistól eltérőek, akkor milyennek kellene lennie a normálisnak, és ezek a normálistól miben térnek el.

 

üdv!

 

 

HA5COI Creative Commons License 2005.12.13 0 0 106

Sziasztok

 

Külön üdvözlöm rádióamatőr kollégámat, hg9mck-t :) Nem is szaporítom a szót, az amatőrtárs jól leírta miről van szó.

 

Annyit tennék hozzá, hogy egy dolog egy bizonyos alacsony frekvenciájú áram létrehozása, és megint más annak kisügárzása. Ahogy elhangzott, csak bővítetten mondanám, egy elektromágneses hullám érdemleges hatásfokkal való kisugárzásához a szabad térbe olyan nagyságrendű méretekkel kell bírnia az antennának, amilyen a hullámhossz.

Körülbelül, mert lehet játszani ezzel, de minden eltérés az ideálistól rohamosan rontja a kisugárzást.

 

Ezért ha van pl egy 30.000km-es hullámhosszú rezgés, azt 5000km-15000 km hosszúságú antennával kéne kisugározni, és akkor az irányítottsága még sehol sincs. Ilyenkor még ugyan olyan energiával vehető mindenhol a Földön. Ha irányítani is akarjuk, még nagyobb és összetettebb antennarendszert kell használni.

 

Nem véletlen, hogy a mai mobiltelefonoknál olyan pici az antenna, ahhoz képest hogy pl egy régi műsorvevőnél több méteres drótot kellett minimum használni, és a "botantenna" is kb 1 méter volt az URH rádióknál.

 

Tehát lehetséges kicsi frekvenciákat kisugározni, de iszonyat nagy antennák kellenek amiket nem lehet eldugni.

Előzmény: HegyenVolgyon (104)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.13 0 0 105

(először is azt gondolom, hogy laikus is hozzászólhat - sőt az index fórumok kifejezetten nekik is szólnak ... azaz mindenkinek)

 

Ami a témában érdekel az annyi, hogy az emberek miért foglalkoznak ilyen kérdésekkel itt a fórumon ... tehát a pszichológiai háttere.

 

A témát illetően az igazán lehangoló, hogy egyetlen ellenőrizhető és tudományos értelemben vett hivatkozás nem olvasható, hanem csak néhány tekintélyelvű megjegyzés.  Ha lenne ilyen, annak tudományos mértéke az ellenőrizhetőség lehetne - tehát megismételhető mérés.

 

A gyakran emlegetett 2MW mint nagy teljesítmény nem szokatlan a rádióadóknál, a lokátoroknál pedig nagyságrendekkel nagyobb teljesítmények fordulnak elő - persze rövid impulzusok alakjában. (lehet ilyen otthon is építeni!:-)

Szerencsétlennek tartom az "elektromágneses lökéshullám" kifejezést, ami inkább emocionális mint műszaki tartalmú - ugyan mitől "lökés"?

 

A szóbanforgó néhány hertzes frekvenciáknál figyelemre méltó, hogy a 10Hz-es frekvenciához 30.000km hullámhossz tartozik. Egy valamirevaló kisugárzáshoz félhullámú dipól antenna szükséges, ami 15.000 km - kompromisszumokkal és mindenféle cselekkel talán 1000km-re lehetne csökkenteni, ami még mindig elég feltünő lenne. Az egyik fényképen mutatott keresztdipólok méretét a hóban lévő gépkocsi-nyomok alapján néhány méteresre saccolom, ami 10-30MHz-et valószinüsít ... érzésem szerint a 20.4MHz, amit rádiócsillagászati célra is használnak (?).

 

A legnagyobb alacsonyfrekvenciás rendszer az elektromos hálózat az ő 50 és 60Hz-ével, ahol igazán nagy energiák mászkálnak, és az "antenna" is elég nagy, de még így is szinte mérhetetlenül ki része sugárzódik ki elektromágneses hullám formájában ... ez szerencse, mert különben elfogyna mire a házamhoz érne.

Létezik még alacsonyabb frekvencia is, a 16,2/3Hz a vasúti vontatásban, ahol szintén elég nagy energiák mozognak.

 

Ha munkahipotézisként (vagy inkább "dogmaként") elfogadjuk, hogy az elektromágneses hullám pszichológiai hatással bír, kérdéses, hogy milyennel? Ebben a "talán" és az "úgy vélem" kevés.  Az emberi viselkedés befolyásolására sokkal egyszerűbb hatékonyabb és olcsóbb módszerek léteznek mint az itt elképzeltek, és mindenki megtapasztalja, ha bekapcsolja a TV-t. Evolúciósan az amber úgy szelektálódott, hogy a más emberek véleményére nagyon érzékeny - ez ki is jelöli a legkönnyebb befolyásolási lehetőséget. Ez a topik is egy ilyen lehetőség, melyben az olvasó intíttatást kap arra, hogy ezt vagy amazt gondolja.

Előzmény: HegyenVolgyon (104)
HegyenVolgyon Creative Commons License 2005.12.13 0 0 104

Üdv!

 

Szerintem nincs itt rádióamatőr, de ha hiszed, ha nem, pár hónappal ezelőtt szintén ez ötlött fel bennem is. Mármint, hogy legalább is fizikailag, hullámtanilag véleményezhetné ezt az egészet valaki.

Úgyhogy nincs ennél egyszerűbb, nosza hívjunk meg ide egy rádióamatőrt. Aztán persze fizikust is kereshetünk majd.

 

Na szóval, ha nem kelt itt nagy közfelháborodást a dolog, akkor meghívok ide egy rádióamatőrt.  Első körben.

Előzmény: Jyotijana (103)
Jyotijana Creative Commons License 2005.12.13 0 0 103

Először is arra kérnék mindenkit, hogy laikusok ne szóljanak a témához!

 

A laikusok csak és kizárólag kérdezzenek!

 

Ne pedig beszóljanak, mert lezüllesztik a hülyeségek szintjére a fórumot.

 

Rengeteg hülyeség és félreinformálás van a fórumban, de vannak szinvonalsabb beszólások is.

Azonban bizonyítékok vagy dokumentálható információk nélkül!

Sehol egyetlen link vagy hiteles infromációforrás, vagy irodalomjegyzék felsorolása nincs.

Ezért ez a fórum számomra hiteltelennek tűnik, noha olvastam már én is máshol erről a  témáról.

 

Van itt egyáltalán valaki aki foglalkozott ultamélyfrekvenciák gyakorlati felhasználásával?

Van itt egyáltalán akár egyetlen egy normál (egyszerű mezei) rádióamatőr is?

 

Jyotijana

 

 

 

Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.11.22 0 0 102
Ha okulásomra bővebben kifejtenéd, talán megvilágosodnék.
Előzmény: wantang (89)
bolsh Creative Commons License 2005.11.21 0 0 101

Faramuci helyzet volt. Magyarországról felszálló gyilkológépek magyarokat, ősi magyar területeket bombáztak. Nem olvashattam sohasem statisztikát a magyar nemzetiségű áldozatok számáról. Erre fel most felmerült egy fricska, hogy egy ottani magyar vágta haza azt az innen felszállt gépet..

Tudod, sejted a magyar pék alkalmazott módszerét? Megosztanád velünk?

Előzmény: taaltos (100)
taaltos Creative Commons License 2005.11.21 0 0 100

Az F117-es lopakodót egy magyar lötte le, aki a szerb hadseregben örnagyi rangot viselt, de leszerelt, és most saját pékségében keresi kenyerét.Annak idején a szerb nacionalizmus tombolása miatt ezt persze titokban tartották, minden média szerb találékonyságot emlegetett.

A lelövés körülményei katonai titkot képeznek, de annyit elmondott a riportban ez a magyar, hogy már évekkel azelött rájött a gyenge pontjára ennek a lopakodónak, és 2 rakétát indított el az akcióban. Egy is elég lett volna...

A gép roncsai ki vannak állítva a szerb hadsereg múzeumában, némely darabját az oroszok elvitték laboratóriumi elemzésre, különös tekintettel a festékre, amivel bevonták a felületét.

Mivel tudható, hogy az amerikaiak több pontról ellenörzik bevetés ELÖTT az ellenséges radarészlelök helyzetét, azt megsemmisítik, így gyakorlatilag szinte kizárható, hogy radarral mérték be a gépet a szerbek annak lelövése elött.

Valami mást alkalmazott ez a találékony magyar pék...

 

 

 

Előzmény: bolsh (15)
bolsh Creative Commons License 2005.09.28 0 0 98

<<Szerinted mit ábrázol az a kép?>>  73.hsz: Honnan van a kép? Igazi? És "megbízható" oldalról? Vagy egyáltalán a Hold túlsó oldalát mutatja? Vagy csak egy digitális rajz? Mert valami nagyon nem stimmel.

Oksa?

Előzmény: Törölt nick (97)
informator_x Creative Commons License 2005.09.27 0 0 96
Üdv

Esetleg :
http://www.planet-b.isas.ac.jp/MIC/1219_e.html
http://www.planet-b.isas.ac.jp/MIC/MIC_e.html
http://www.planet-b.isas.ac.jp/MIC/0925_e.html

http://www.giordanobruno.info/moon.htm
bolsh Creative Commons License 2005.09.27 0 0 95
lehagytad a végéről hogy  uff
Előzmény: Törölt nick (94)
bolsh Creative Commons License 2005.09.27 0 0 93
akaratlanul jól átkeverte az index a beszúrt linkekhez tartozó képeket..
Előzmény: bolsh (92)
bolsh Creative Commons License 2005.09.27 0 0 92

http://berzsenyi.tvnet.hu/tanszek/szam/HOED/hold.htm

 

ahány weboldal, annyiféle ábrázolás:

 

http://www.sulinet.hu/fizika/hold.htm itt is egy teljesen más kép a Holdról a körülötte keringő műholdról nézve:

 

http://www.puskas.hu/ttk/csillag/csillag/105.htm  itt pedig a Holdfogyatkozás vonatkozásában egyértelműen csakis a Föld felé mutatott arcát ábrázol(hat)ják újfent más domborzati mintákkal...

 

és végezetül ha megnézzük a fenti képeket, és felnézünk az égre, akkor sem azt a perspektívát látjuk, melyet a 69-es hsz a hold sötét oldalaként jellemez..

 

Szóval, egyértelmű hogy a Föld képes megvilágítani a Hold árnyékos részeit, ám az már korántsem egyértelmű (nekem) hogy melyik kép milyen irányból mutatja égi kísérőnket.

Továbbra is örvendetes lenne látni egy olyan hiteles Hold ábrázolást a túlsó oldaláról, amelyet  sohasem világít meg a Föld, csak a Nap, keresel nekem olyant? Ha a fenti képkavalkád után a vitaindító képről úgy véled hogy egyszerűen a felénk eső oldal (és ezért megvilágíthatott), ám legyen!

Előzmény: Törölt nick (91)
bolsh Creative Commons License 2005.09.27 0 0 90

ÓÓÓ mon colonel! Bárcsak ilyen eccerű volna! Megmondanád nekem hogy miként világítja meg a Hold Túlsó Oldalát a "Teliföld"? Mikor fordítja mindig láthatatlan arcát a Föld felé??

 

Gondolod hogy rágódnék egy ilyen banális problémán ha olyan egyszeregy lenne?

Előzmény: Törölt nick (88)
wantang Creative Commons License 2005.09.27 0 0 89
Ha nem értesz valamit, mindjárt rejtélyes dolgokat látsz ott, ahol nincs. És mivel semmit nem értesz...
Előzmény: Zsuzsánna, Anna (86)
SJ_johnwayne Creative Commons License 2005.09.12 0 0 87
Hmm, ez a nyaklánc állítólag jó, de a folyamatos viselése nem ajánlott, ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg.
Előzmény: Zsuzsánna, Anna (86)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.09.07 0 0 86

Még nem jutottam el a Tudományban nyitott topikodhoz, azt is el fogom olvasni, csak van most egy kis elintéznivalóm.

Addig is a harmonizátorral kapcsolatban. Itt nálunk is lehet kapni, azt hiszem Egely György készíti. Úgy gondolom hinni kell és akkor a harmonizátor, vagy a hegyi kristály, vagy bármi, amiben hiszel segít. Most nagyon tudománytalan leszek, de a világon /itt a Földön is/minden összetartozik és viszontrezeg veled, ezért segít ha hiszel benne. Én pl. sok-sok évvel ezelőtt egy írássort kaptam egy idős hölgyismerősömtől, ami megvéd a velem szemben rosszakaratú emberektől. Ezt őrizzük mindannyian a családból. Le nem írhatom, csak elmesélem, hogy mi mindannyian hiszünk benne, nagyon sok gonosz támadás ér, ért és hitünk szerint ez mindíg segített.

Nekem saját elképzelésem van az Istenről, a felsőbb hatalomról, ezért nem járok, jártam soha papokhoz. De templomba néha bemegyek és a templom atmoszférája közvetít számomra valami különlegeset, megnyugtatót. Ott lehet akár magamban is mindent elmesélni az Istennek - ehhez nem kell pap - kérni lehet,sírni és megnyugszik az ember.

Vannak köveim, van pénzhozó Buddhám, elefántom,stb., amik aranyosak, de nem hiszek bennük. Bár, ha lenne pénzem biztosan beszereznék egy gyerekfej nagyságu hegyi kristály gömböt, hátha valóban meglátnék benne valamit. Hiszen a kristály egy különleges dolog, állítólag a kristályok még növekedni is tudnak, és valahogy a tudatunkkal kommunikálnak. Nekem még nem sikerült, de hátha.

Sajnos most nem érek rá tovább. El fogom olvasni a Tudományos topikodat és jelentkezem.

Előzmény: SJ_johnwayne (85)
SJ_johnwayne Creative Commons License 2005.09.07 0 0 85
Hát, erősen egyetértek veled. Csak céloznék a topicra, amit Tudományban nyitottam, Fluor és fogszuvasodás címmel, az is idevág.

És ebben a tudatallati témában is van valami. Engem olyannyira megfogott, hogy rendeltem is egy védelmi eszközt innen: http://goalternatif.moonfruit.com/

A múlt kedden jött meg (egy Harmonic Protector, és egy kis HHG), azóta tesztelem, nem érzek semmi különöset, max. annyit, mintha úgy világosabban látnám a dolgokat önmagamat illetően, és sokkal de sokkal nyugodtabb vagyok, nem izgatom magam. (?)
Hogy ez tisztán szubjektív-e nem tudom. Furcsa.
Előzmény: Zsuzsánna, Anna (84)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.09.06 0 0 84

Azt irtam régebbi hozzászólásomban, hogy nem értem a lehellkét. Elolvastam a hozzászólásait és rájöttem, hogy ő tényleg tud/sejt valamit, amivel egyetértek.

Csak a fogalmazása és helyesírása nehezen kibogozható, de úgy gondolom azért, mert esetleg ő nem magyar, vagy régóta külföldön él. Mindegy, de a gondolatmenetébe beástam magam és rájöttem a gondolataink egyezésére.

Házastársammal együtt, akivel hálistennek nagyjából egyformán gondolkodunk, már régóta morfondírozunk azon, hogy az embereket itt a hazánkban, de a világon is befolyásolják. De nemcsak az embereket, az állatokat is. Hiszen azelőtt nem volt ennyi kutyatámadás, gyilkosság meg pláne. Ma meg majd minden nap olvashatunk gazdáját, szomszédot meggyilkoló kutyákról. Ez már évek óta folyik, s jelzésértékkel kellett volna bírjon.

Az emberek /akik befolyásolhatók/pedig teljes agymosáson estek át. Mi gondoltunk még a vízre is, hallottuk régebbi TV-elnöktől,hogy igenis vannak a műsorok alatt tudatbefolyásoló egy-egy másodperces képek, melyekről nem tudunk, de erősen befolyásolják az emberek nagy részét. Olvastunk a HAARP Projektről is, ami világméretü befolyásolásra alkalmas, de veszélyes dolog.

Hiszek abban, hogy a rossz uralkodott el a Földön, s hogy ez az ördög műve, vagy az emberé - nem tudom, de lehet,hogy együttes.

De azt tudom, hogy irányítva vagyunk. Bizom benne, hogy személyesen én nem,de nincs biztosíték arra, hogy nekem nem-e az ellenzéki szerepet osztották ki.

 

 

lehellke Creative Commons License 2005.08.28 0 0 83

Miért hazudnak a hivatalosak, s hivatásosak?

 Hallottam Erick Hufschmid-t, akik J.F.Kennedi, meg mindenkit legyilkolnak, akik esetleg valamit tudtunkra adhatnának? Nos amint tapasztaljátok, azoknak akik pontosan tudni akarják miért, csak együtt, esetleg ha össze lehetne szervezgetni, mert ezeknek olyan technika lehet, - amit esetleg felfujtak - mert itt van Erick pajtás, aki szerint nem voltak a holdon, aztán amiket beszél, ténleg J.Kennedy is, 2 héttel, lerántja a leplet egy bandáról, akik a kormányok felett vannak, igy a U.S.A. kormánya felett is, s azok az igazi ellenségek, s ténleg, miért hazudnak a sajt népüknek is?

 vegyük a haarpot, ha mágnes, most azt lehet sugerálni a fülekbe, mert tudjuk ha állandóan a tudallattiba az állatiba sugdosnak, akkor az elnyomhat minden más hangot, s te hallod a saját hangodat?

 Énekelj magyar ifjuság, mig a hanGOD GOD, GOD GOD GOD... meghallod?

bolsh Creative Commons License 2005.08.26 0 0 82

üdv sLeuth

 

nyertél, csakugyan a liftert "építettük" meg. Az idézőjel azért van, mert nem túl nagy dicsőség összerakni. Viszont arra nagyon jó, hogy nagy ívben felrúgja tudományos konvenciókat, ugyanis vidáman működik az elektromos tolóerő mindenféle kémiai reakció nélkül. Tehát vákumban is.. egy gramm rakétahajtóanyag nélkül.. de ha a levegőben megy, hát ott sincs szükség üzemanyaggal táplált kémiai tolósugárra, sem pedig propellerekre..rotorokra. Egyszóval megy és kész!

Hát igen, a fájó lépésre tapintottál, egyelőre nem tudja magával vinni a tápot, most még amolyan asbóthféle helikopterként van pórázra kötve. Bár, ha lenne olyan polimer akksim amiből 20w-ot ki tudnék nyerni, és nem lenne több 20-25g-nál, akkor már irányíthatnám akár az Űr felé...

 

A Hold képéről pedig annyit, hogy szerintem hamisítvány, és ez felveti az alábbi kérdéseket

ki és miért hamisította, és miért nem látni még mindig valódi felvételt?

S hogy miért vélem hamisnak? Mert nem szabadna derengenie.. tök feketének kéne lenni az árnyékos részeknek.. vagy mondja meg valaki hogy mi világítja meg?

Előzmény: sLeuth (79)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!