Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

sanna41 3 napja Creative Commons License 51208

Okt. 17-i kép?:o

Előzmény: sinisa (51206)
sinisa 3 napja Creative Commons License 51207

A last tweet viszont pont a Rogi edzés volt..

Előzmény: sinisa (51206)
sinisa 3 napja Creative Commons License 51206

Khmmm, ez mi?

 

julien reboullet @djub22 ˇ 52 p52 perccel ezelőtt

Le 17 octobre, je précise (last tweet)

sanna41 3 napja Creative Commons License 51205

:D

 

Ja, most nézem a twittert, de ott csak Waw és az összes többi svájci harcos, Rogit kivéve.:)

Előzmény: sinisa (51203)
sanna41 3 napja Creative Commons License 51204

Titkolják, rejtegetik vajon?:)

 

chiara gambuzza ‏@ChiaraGamTWI  1h1 hour ago

Federer still not ready to practice.Missing at today practice.

Előzmény: Catrinaa (51199)
sinisa 3 napja Creative Commons License 51203

Remélem, nem dublőr.:)

Előzmény: sanna41 (51202)
sanna41 3 napja Creative Commons License 51202

woooow:)))

Előzmény: Catrinaa (51199)
_Tapicska_forgalmista 3 napja Creative Commons License 51201

Három klikkelés után lesz a maximális nagyítás.

Előzmény: _Tapicska_forgalmista (51200)
_Tapicska_forgalmista 3 napja Creative Commons License 51200

A kép nagyban:

 

Előzmény: Catrinaa (51199)
Catrinaa 3 napja Creative Commons License 51199

@christophclarey

RT @djub22 Roger Federer training in a bubble!

 

sanna41 3 napja Creative Commons License 51198

Agree:)

Előzmény: Lizzy Bennet (51197)
Lizzy Bennet 3 napja Creative Commons License 51197

Ha tényleg akkora a gáz, amekkorának tűnik, remélem nem erőlteti a teniszt 2015 elején. Bízom benne, hogy valóban tanult a 2013-as kínlódásokból és inkább kihagy tornákat, mint hogy sérülten szenvedjen rajtuk.

 

Az idei év meg minden tekintetben fantasztikus volt tényleg, ezt már nem veszi el tőle senki. Mindehhez viszont kellett, hogy a háta (majdnem) végig bírja a strapát. Ha csak emlékeztetőt látnánk ebből egyszer-egyszer jövőre, már boldog lennék.

Előzmény: sanna41 (51194)
sanna41 3 napja Creative Commons License 51196
sanna41 3 napja Creative Commons License 51194

Sajnos én is nagyon borúsan látom a jövőt...viszont arra is gondolnunk kell, hogy a tavalyi pocsék évhez képest mit tett le idén, és akkor lehet remény. Ha ilyen évre nem is, de felvillanásokra igen. Valahogy csak kikúrálták egy több hónapos sérülésből. 

Előzmény: Lizzy Bennet (51193)
Lizzy Bennet 3 napja Creative Commons License 51193

"I'm not going to talk about details of my back injury but it's not good.I've here friends who help me to stay positive mentally"

 

Hát ez így elég pocsékul hangzik:(

Ha nagyon borúlátóan szeretnék a témához állni, megkockáztatom, hogy Roger utolsó értékelhető teniszévének lehettünk idén szemtanúi:(

Előzmény: sanna41 (51185)
Lizzy Bennet 3 napja Creative Commons License 51192
Előzmény: TimiSrb (51183)
Lizzy Bennet 3 napja Creative Commons License 51191

Ebben továbbra sem értünk egyet: McEnroe ezzel a kellemesen rejtelmes megszólalásával igenis alapot teremtett ahhoz a médiacirkuszhoz, aminek azóta tanúi lehetünk. A nép viszont tagadhatatlanul zabálja, úgyhogy ha ez volt a cél, akkor teljesítette teniszszakírói kötelezettségeit. Az, hogy mindezt összemosták Roger visszalépésével, már valóban nem az ő felelőssége, habár maszatolt ő is rendesen. 

 

Ezzel természetesen nem kívánom kétségbe vonni, hogy McEnroe mekkora játékos, de attól, mert remekül röptézik, még nem fogok sem egyetérteni, sem szimpatizálni vele. 

Előzmény: _Tapicska_forgalmista (51180)
sanna41 3 napja Creative Commons License 51190

Ez sajnos nemcsak a sportra igaz! A pap, vagy papné kérdést a szimpátiára értettem, de azt hiszem túl is tárgyaltuk a dolgot.:)

Előzmény: cassian (51189)
cassian 3 napja Creative Commons License 51189

Az utolsó megjegyzésem a Mcenroe ügyhöz. Szerintem itt azért többről van szó, mint hogy kinek a pap, kinek a papné.

 Nem szeretném, ha a teniszben is elbulvárosodnának pl. a közvetítések a nézettség miatt. . Sajnos úgy látom erre felé haladunk, főleg, ha egy vezető sporttelevízió nagy presztisű , egykori sportolója is ad ehhez muníciót.  A nézettségért és a pénzért ! sok mindere képesek az újságírók is, ezt tudjuk. Remélem, hogy nem az lesz a következő lépés, hogy öltözői pletykákat hallhatunk, színesítendő a közvetítéseket. Bár nem vagyok optimista.  :(

Előzmény: sanna41 (51182)
TimiSrb 3 napja Creative Commons License 51188
Opistho 4 napja Creative Commons License 51187

:)

Opistho 4 napja Creative Commons License 51186

:DD

sanna41 4 napja Creative Commons License 51185

Én is böngésztem a twittert, még néhány szösszenet:

 

Wawrinka has jokes and trolls:"New rule for our team is that we have to ask Seve if Roger and i wanna talk with each other"

 

Federer:"I'm not going to talk about details of my back injury but it's not good.I've here friends who help me to stay positive mentally"

 

 

"We are friends, not enemies, but it was maybe one of those heat-of-the-moment situations"

 

"I'm positive but I cannot know now what is the percentage to play for me. My back is better but not strong enough to practise yet"

 

 

"It'd be amazing if i have the chance to hit on clay,at least,one time but i'm ready to play even with no practice on the surface"

sanna41 4 napja Creative Commons License 51184

Köszi a híreket! Ez egyelőre nem túl biztató, ha "more painful", akkor pláne nem. Ha ki is áll játszani pénteken, akkor is sok a kérdőjel....

Előzmény: TimiSrb (51183)
TimiSrb 4 napja Creative Commons License 51183

Press conference:

Federer : "My medical staff is trying to take away the pain, it helps me. We must wait and hope. It's the same problem I had with my back last year but this time is more painful. I hope to be able to hit tomorrow." More painful?? :((

 

Wawrinka : "What happened between me and Roger bring us closer. We are friends and last week there was a lot of tension."

 

Federer : "We had a conversation after the game (in London), but everything is in the order. Stan and I are relaxed about what happened in London. I think we're old enough. Scene was clear and loud in the arena but all is ok."

 

Federer on Mourier's interview : "The umpire is not allowed to give interview after a match. He used even my wife and my name but I don't care."

 

Van egy videó, ahol Roger szerválni készül 5:5-nél, Stan pedig megállítja a játékot, és a Federer box felé beszél. Aztán mondja a bírónak, hogy nem csak a szervák előtt csinálja ezt (she!). Aztán egy női hang hallatszik, azt mondja "cry baby", erre Stan, Roger vagy a bíró felé fordul, majd kérdezi: "What did she say?" Bármi is legyen, lényeg, hogy ők ma azt mondták, hogy minden oké!!

sanna41 4 napja Creative Commons License 51182

Nem is vonta senki kétségbe, hogy mekkora játékos volt, de a viselkedése, vehemenciája viszont lehet, lehetett megosztó.

Szerintem Roger mostani esete szempontjából ez nem is fontos, és nem is kell összefüggéseket találni.

Azt viszont már én is többször tapasztaltam, egyes megnyilatkozásaiban, hogy nem feltétlenül Roger fan, de ez megint nem lényeges, kinek a pap, kinek a papné.:)

Előzmény: _Tapicska_forgalmista (51180)
cassian 4 napja Creative Commons License 51181

Én is így gondolom. Egyáltalán nem szokás a teniszben  az öltözőben történt dolgokat kifecsegni, még akkor sem, ha valaki jól értesült és pontosan tudja, vagy tudni véli,  mi történt. Egy-egy nagy mérkőzés, vereség után számtalan játékos omlik össze, dühöng, főként a feszültség megszünése miatt . Ezt nyilvánosság elé vinni inkorrekt, szerintem. 

Előzmény: Lizzy Bennet (51179)
_Tapicska_forgalmista 4 napja Creative Commons License 51180

McEnroe tenisz szakíró is. Mint újságíró ilyen információt nem titkolhat el, ezt nem is nagyon lehet eltitkolni, sokan láthatták Fed mikor hagyta el az öltözőt. Ennek az információnak semmilyen szerepe nem volt Fed visszalépésében szerintem.

A röptézés Murrayhoz viszonyítva, az előző mondat alátámasztása (hogy McEnroe mekkora játékos volt).

Nem tudom, láttad-e játszani élőben, nekem azóta az egyik kedvencem, amikor Wimbledonban először alkotott nagyot. Nem tudom volt-e akkor wild card, de valami hasonló módon (vagy talán selejtezőből) jutott a főtáblára, akkor arról cikkeztek, hogy ilyen még nem volt Wimbledon történetében, hogy valaki ilyen előzménnyel ilyen sokáig eljutott volna. Elfogult vagyok az irányában, mint ahogy Fedet illetően még nagyobb az elfogultságom.

Előzmény: Lizzy Bennet (51179)
Lizzy Bennet 4 napja Creative Commons License 51179

Ha már itt tartunk, szerintem McEnroe ebben az esetben akkor cselekedett volna helyesen, ha nem nyitja ki a száját. Semmi olyat nem mondott, amit más cáfolt volna, ez igaz, de olyat se nagyon, amit igazolni lehetne, cserébe ezzel a megnyilatkozással remek alapot teremtett mindenféle oktalan spekulációra. Ha ez volt a cél, gratulálok hozzá, sikerült elérni. 

 

Mindezt viszont összemosni Roger visszalépésével továbbra is nonszensz szerintem.

(Megjegyzem, erről már nem feltétlen McEnroe tehet, de hogy hogyan jön ide, hogy jobban röptézik,mint Murray, azt már végképp nem tudom követni.)

 

Előzmény: _Tapicska_forgalmista (51169)
Catrinaa 4 napja Creative Commons License 51178

Az ominózus eset. Hogy Wawrinka kit fenyeget, az nem derült ki...

 

4:10 környékén...