Észrevettem 1-2 bugot a módban.Amikor beakarsz menni a busz garázsba kiesel a pályáról vagy amikor lelövöd a metró soffőrt akkor odamész az ajtóhoz és nyomsz egy jobb gombot és kiugrik az ember.Ha van valami új patch vagy csak nekem ien akkor szóljato.
Igen nem hülyeség amit mondasz gondolkosztam már ezen is.De ez is scriptes megoldás szerintem vagy nem?Megfordult már azi a fejemben hogy a csukló kövesse az elejét valamilyen módon.
"Egy kérdés: az miért van hogy a rendőrök Trabant kombival furikáznak sokszor? Mások meg mászkálnak a rendőrzsigával...."
Mert azok a kemény kalapos, fekete öltönyös emberek nem rendőrök, hanem maffia tagok. És ha nekik mész, meglököd őket kocsival, akkor le akarnak lőni. Egyébként sétálgatnak is ilyenek, ha lelövöd őket, kapsz 500$-t :) A rendőrök zsigával járnak és kékben vannak.
Egy kérdés: az miért van hogy a rendőrök Trabant kombival furikáznak sokszor? Mások meg mászkálnak a rendőrzsigával....
A taxi Ladához egy ötlet: lehetne benne nyúlszőr kormányvédő, meg fagolyós üléshuzat, úgy lenne az igazi (nem nagyon értek hozzá, csak ArchiCAD-el modellezek házakat, de abból gondolom hogy nem nagy meló:) )
A panellakás nagyon tetszik, az életérzést is hozza ahogy a tizedikről hallod hogy elcsattog a villamos a ház előtt:D
Van egy ötletem, de ha gondolod, hogy hülyeség, akkor bocsi.
A játékban működik az a megoldás, hogy az egyik autó eltolja a másikat, més még "csuklanak" is rendesen.
Valami olyan közös megoldást kellene találni, hogy a hátsó rész tolná az elejét, az kapná a gáz, fék utasításokat, az első rész pedig kapná a korámányzási parancsokat. A csukló résznél stabilan illeszkedne a "két jármű". A le és felszállás csak az első részen lenne lehetséges, a hátsó ajtóknak nem lenne funkciójuk.
1. Kell a Mafia DataXtractor, ezzel ki kell csomagoltatni a játék file-jait, mert alapból a játék több gigás fájlokból olvassa ki. Neki ez is így jó, de neked nem, a modok futtatásához ki kell csomagolni.
Innen tudod letölteni: [url]http://users.atw.hu/mafiaextra/egyebdownload/mafiaxtractor.zip[/url]
2. Nekem is ezt csinálja a patch. Itt is és máshol is süket fülekre találtam, nem kaptam választ ezzel kapcsolatban (valszeg. nem is tudják). Én arra a következtetésre jutottam, hogy ez valami javított verzió lehet, amiben már alapból benne van az 1.2-es patch... Viszont, azokat a hibákat amiket ennek a patchnak javítania kellene, nálam nem javította ki, a kormányomat nem tudom rábírni a Force Feedback-re, pedig minden játék viszi, csak a Mafia nem.... 1.2-es patchet elsősorban a FF javítása miatt adták ki. 1.3-as patch meg nem létezik, kerestem.
1.2-es patchel a legtöbb trainer sem megy, amivel csalásokat tudnál aktiválni. Ez persze nem feltétlenül kell, de Free Ride-ban hasznos lehet/lenne. Pl. lehetne menteni egy gombnyomásra és hasonlók...
Bocsi ha ezerszer elismételt kérdés, olvasgattam vissza de nem lettem okosabb.
Ikarus modot szeretném telepíteni, addig jutottam hogy a rar file-t kicsomagoltam a Mafia mappájába (Elvileg felül kellett volna írnia, de egyáltalán nem voltak ott előtte ilyen mappák. 1.2-es patch elindítására azt kérdi: "Do you really want to uninstall Mafia? yes-re tényleg leszedi, No-ra meg kilép belőle. 1.1-es patch azt írja van fent újabb patch. szerintem akkor fent van az 1.2
A Mafia indításánál a profile-nál megjelenik hogy Ikarus mod de utána semmi nem változik.
És játszottál is vele? Működik? Én ezt még sehol nem láttam... :-( (Egyébként igen, kétrészessel is volt már aki próbálkozott, ha jól emlékszem, pont itt a fórumon volt kép róla, ahogy a leszakadt hátsó fele versenyt fut az elejével :-)
Akkor mainzibaer hogy a fenében oldotta meg ezt a csuklost mert egy darabban a modelt nem lehet meg csuklatni,mert már ugyis probáltam. Szerintem tuti kétrész ből álhat meg scriptet használt.
Máskép nem fog menni,eza mod is hasonló lesz mint a ikarus mod ugyan ugy lehet szállitani az utasokat pénzt keresni vele.Csak még nem tudom mi lesz a mod neve.
Énis remélem.Eddig a scripetelés a nyerő ezek azzal müködnek egyenlőre,meg két külön álló daraból készült a busz.Ez már a második busz variáció amit csináltam.Meg még módót is csinálni kell hozzá,mert magában nem fog müködnik.