Keresés

Részletes keresés

VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.09.14 0 0 562
vega:picit egyszerübben:Ha nyitsz egy üzletet és tartasz benne ruhát,meg édességet.És a ruhából havonta 3millió hasznod van,a csokiból meg 100ezer, akkor jó hogy a csokit nem tartod tovább hanem növeled a ruha válsztékodat és kiprobálod a cipőt is hozzá!És onantól kezdve nem érdekel hogy év elején neked fizetne a csokicég 200ezret és a ruhacég 100ezret mert utána nem lenne értelme!

EyeScream:TEljesen igazad van!Utána jártam.
És amugy én is nagy logo figyelő vagyok!kár hogy te ritkán irsz ide be, mert veled lehetne értelmesen dumálni.amugy a legszebb designje a COCA-COLA LIGHT-nak van!Szerintem!És mindig az övéké volt a legszebb szerintem.Nem?De az uj COCA logo is szép most.Az elöző nem tetszett szar volt a szlogen is hozzá(szerintem)de ez a mostani nagyon ott van!de az ALWAYS kampányt a világon semmi sem körözte még le!És nem is fogja!

Széllovas Tomika:irtad:"Az igaz, hogy nagyobb részt CC-t árulnak az éttermekben, de abból is az igénytelenebb fajtát, a gépi kólát. De ez is csak a talponállókra, büfékre vagy a V. osztályú éttermekre jellemző, ahol az ilyen igénytelen szar elmegy. A korrektebb éttermekben mindenhol üveges Pepsi-t hoznak ki (ahol eddig én jártam)"

Akkor elég kevés helyen jártál még az életedben de ahol pepsit szolgálnak fel az olyan ritka hogy ha találsz is csak nézel!ÉTTERmekben mindenhól kisüveges(0.2decis)coca-cola-t szolgálnak fel.Kajáldákban mindenhol gépi és flakonos van!Mindenhól már ha bemész választhatsz gépi és flakonos sőt üveges közül4nem tudom nem tünt még ez fel?
Amugy a Coca-COla-nál a világon mindenhól akárhova mész és étteremben eszel kisüveges COCA-COLA-t hoznak ki!És nem gépit és nem flakonost.
Az igénytelent inkább a pepsire lehetne fogni ha megnézed a kiszerelésit meg az üvegeit és ugy global az egész céget!PL:visszaválthatós(prb)már megszünt.Csak eldobhatóst kapsz meg és kisüveges meg ugyanugy év végén megszünik nekik.
elég ciki.
De azt a te korrektebb éttermedet megnézném.:)

UV pót Creative Commons License 2003.09.14 0 0 561

Én már teljesen biztos vagyog benne, hogy ez az 1886-os billogszámú vaníliakoca marketing területen dolgozik.

Szendvicsember lehet... ( :

Ahhoz ugyanis még írni-olvasni sem kell tudni. De a frankót, azt meg tudja mondani. ( :
Eleinte még jókat mulattam a beírásain, mostanra inkább elkeserítőnek érzem. De szerintem ezzel más is így van. Remélem, nincsenek utódai...

no, csőcsonk mindenkinek

UVP

Előzmény: VANILLECoke1886 (559)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.14 0 0 560
Csak tudnám, hogy miért jut mindig eszembe az agressziv kismaralac...
Előzmény: VANILLECoke1886 (559)
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.09.14 0 0 559
Vegetable:Esküszöm, már félve jövök ide megnézni hogy miket irsz ide be!!!
De az szomorit el hogy erre, senki sem reagál rajtam, meg még egy emberen kivül senki!Mert megint egy irdatlan nagy butaságot irtál ide be!SŐt!mondhatni csak azt irsz ide be mindig!!!
A BURGER KING mióta létezik azóta Coca-Cola-val nyomja!!!Ugy mint a Mc Donalt's!!Vagy mint a Donpepe és még sorolhatnánk!Egy ilyen kivétel volt anno a Dunkin Donalts, ahol pepsivel kezdtek de mivel üditőből nem adtak el semmit igy kénytelen volt Coca-Cola-ra váltani!
Vagy a VENDIZ, ami pepsivel kezdte majd egy évig volt ott Coca,majd ujra pepsi lett, de végül a csödeljárás miadt kivonultak a piacról!!
BURGER KINGBEN SOHA NEM VOLT PEPSI!
A KÉT legbnagyobb gyorsétteremben soha nem volt és nem is lessz!
És még valami te irod NEKEM hogy egy kis marketing!
Szerintem magával a szó jelentésével sem vagy tisztában, mivel az nem ugy müködik ahogy te azt elképzeled a kicsi,naiv,vidéki,üzemi agyaddal hogy ki mennyit fizet alapon lessz egy étteremben egy adott üditö,vagy sör cég!
Ez nem a magyar épitkezési pályázat!Amikor egy önkormányzat meghirdet egy adott pályázatott és mindig a közeli haveri cég nyeri el vagy ha nem akkor a ki mennynit fizet az elbiráló csapatnak alapon!!
Gondolkozz el picit,(tudom nehéz) ha nyitsz egy éttermet vagy ne is egy sima pizzeriát és még nem nyitottál meg de már a pepsinek meg a Cocanak megjelennek az üzletkötői és tárgyalsz mindkettövel!Melyiket fogod tartani???
Ha van eszed akkor a COCA-COLAt!Lehet hogy a pepsi fizetne neked egy évre 2 milliót és a Coca-Cola meg csak 1milliót de utána, arany bogaram el is kell adni abból az üditőből sokat hogy neked jól fusson a pizeriád!
Mivel ha tudnád,de nem tudod ugy látom, mert nem dolgoztál még életedben kereskedelemben minden éttermet,kajáldát,kifőzdét,gyorséttermet,shopot,discot,rendezvényt,stadiont,mindent az ital eladás mozgat!És abból tartanak fent mindent.Mivel mindenhol a legtöbb az italból fogy,vagy ücsiből vagy sörből!attól függ.
PL:egy kajálda egy 80ezer forintos süritményből 1,5 millió forintos hasznot tud csinálni!És ez csak egy sűritmény!Vagy egy kis étterem a kis üveges COCA-COLA-n egy üvegen huz 200 forintot.(vagy sokkal többet)
Ezt egy hivatalos kimutatásból tudom,meg onann hogy van egy pizzeria+étterem+söröző egyben itt a lakókörnyezetemben és a tulaját nagyon jól ismerem.És ö is elmondta hogy akárhogy árul csapolva ARANYÁSZOKOT,meg TUBORGOT az aranyászokon nagyobb haszna van mint bármin!
Mivel jó áron kapja a hordót,és 200ftért tudja adni korsóját,mig a tuborg: 250ft és drágábban kapja hordóját, hát még jó hogy az aranyászokot ajálja!
Tehát azért nem tart szinte már senki sem pepsit, mert az nem úgy van hogy neked ajál egy adott összeget és??Utána meg a gépet használhatod asztalnakmaximum, mert nem adsz el semmit.Mert utáána el is kéne abból adni nem?Hogy pörögjön az üzlet!
Ezt max a PIZZA hut tudja megtenni mert neki annyi pénzt nyom a pepsi évente csak hogy az ö logójuk alatt fusson,igaz hogy semm üditőt nem adnak el, de megéri igy még nekik.de itt igaz a te teoriád!Amugy meg nehogy nyiss egy éttermet mert tönkremész!
Vegetable Creative Commons License 2003.09.13 0 0 558
(még jó, hogy évente talán 3-4× fordulok elő ilyen helyen, vagy ennyiszer se :-D)
Előzmény: Vegetable (557)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.13 0 0 557
Akkor tuti kizárható a 10 év, jóval késöbb, mint 10 év, azért kedveltem meg a burgert, mert ott legalább pepsi volt, és nagyon elszontyolodtam, mikor átváltottak... Szerintem ez nem történt 4 évnél régebben, majdnem 2000 volt. Francnak kell a cocának felülfizetni a nagyobb gyorskajáldáknál :(
Előzmény: putyi (556)
putyi Creative Commons License 2003.09.12 0 0 556
Szegeden több mint tíz éve van Burger King, de csak Coca Cola volt! Pepsi soha!!!
Előzmény: Vegetable (552)
H_G Creative Commons License 2003.09.11 0 0 555
Cocából is sokkal finomabb a kis üveges és a dobozos, mint a műanyagflakonosok; utóbbiakon belül pedig minél nagyobb a flakon, annál rosszabb a kóla.

Előzmény: NeoXon (539)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.11 0 0 554
Van akinek egyremegy, akárcsak a minőségi cukrázda, ahol azért alkoholt is szolgálnak fel, meg a sarki korcsma :-D
Előzmény: Széllovas Tomika (553)
Széllovas Tomika Creative Commons License 2003.09.11 0 0 553
Az igaz, hogy nagyobb részt CC-t árulnak az éttermekben, de abból is az igénytelenebb fajtát, a gépi kólát. De ez is csak a talponállókra, büfékre vagy a V. osztályú éttermekre jellemző, ahol az ilyen igénytelen szar elmegy. A korrektebb éttermekben mindenhol üveges Pepsi-t hoznak ki (ahol eddig én jártam).

Vegetable pedig éttermet írt, ha jól emlékszem, aminek köze nincs a WestEnd-beli kajáldákhoz!

Vegetable Creative Commons License 2003.09.11 0 0 552
Azt irtam, nemrég, nem pedig, hogy most :o) Sajnos a coca megvette azt is... Azóta max a lightet tudom megvenni, de az se izlik, ugyhogy többnyire narancslé...
Előzmény: putyi (550)
Solt Creative Commons License 2003.09.11 0 0 551
A burger king vagy 4-5 éve átállt a coca-ra.
Előzmény: putyi (550)
putyi Creative Commons License 2003.09.11 0 0 550
Na várj csak!

Mondjuk nem most voltam a Burger Kingbe, de 1 éven belül biztosan! Ott Coca Cola volt!!!!!!

Váltottak volna?

El is megyek megnézni!

Előzmény: Vegetable (549)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.11 0 0 549
Akkor egy kis marketing:

A gyorséttermek nem azt adják, ami finom, hanem amelyik üditőcég magasabb összeget fizet, amiért náluk az ő terméket kapható. Vagyis ha jönne jóskabácsi piripócstaljánról, és többet tudna fizetni a szerződésért mint a coca, garantálva, hogy minden mekibe bármennyit tud szálitani kólából, lájtkólából, egyéb üditőből (min. 4 fajta) (ami a pénz és a garantált szállitás miatt nem valószinü, de fogadjuk el, hogy mondjuk képes rá), akkor holnaptól a meki nem cocát árulna, hanem jóskabácsi piripócstaljáni üditőgyárából a cuccost. Ugyanis három dolog számit: mennyit fizet a szerződésben, mit garantál, és mennyiért szállit. Az nem számit, hogy nagy ubul melyik cég termékét tartja finomabbnak.

Mellesleg nemrég még 4 nagy gyorséttermi lánc volt itthon. A meki, a burger, a vendiz meg a pizzahut. Na most ebből kettő tutira pepsit árult, a burger és a vendiz, a pizzást nem tudom, de ugy veszem ki, ott is az van, akkor meg 3/1 a pepsi javára. A mekiben coca van... Ha meg ugy számolod, hogy veszel mondjuk 15 mekit és 1 burgert, tényleg az jön ki, hogy 16 gyorsétteremből 15ben coca van :-D

Az éttermek mindkettőt tartják. Max a kifőzdék az egyiket, de olyan helyekre nem járok jó ideje, ha nem otthon főzök marad az étterem. Ahol pepsit szoktam inni. Üvegeset. Lájtot. Még nem voltam olyan normális étteremben, ahol nem volt üveges vagy kimért. Normáltalanban voltam egy talin, cocát hoztak pepsi helyett, beleittam, visszavitettem (nem mert nem birtam meginni, hanem mert nézzék hülyének az öreganyjukat), és utána baracklét ittam.

Hidd el, a coca pont annyit nyom, mint a pepsi a szerződésért, különben nem azt árulnák. Ez egyszerü proszto üzlet, amiben nincs izlik és nincs érzelem, pénz van.

Azon meg ne vitázzunk, hogy hova süllyedtél, mindenki nagyon jól látja, hidd el. Bár hogy honnan vetted, hogy kommunikációkor nem kell az adott kommunikativ közeghez idomulni, nem tudom...

Tudod lehet beszélgetni a globális felmelegedésről olyan társaságban, ahol az a vélekedés "lyalya! aztatat monták a tévében, hogy felmelegszünk golbálisan vagy mi a franc, oszt meleg lesz, mint a dög", meg olyan társaságban is, ahol objektiv és szubjektiv érvrendszerekkel olykor vitázva, de mindenkinek megvan a maga jól kiforrott véleménye, amit intelligensen el tud mondani. Na most mindkét társaságban a globális felmelegedés a téma, de ha az elsőben a második stilusában beszélsz, tudálékos bolondnak, ha a másodikban az első stilusában beszélsz, akkor enyhén furcsállva fogják nézni, hogy mi bajod van??? Szóval bármily fura neked, a netes fórumok is egy fő vonalaiban irott és iratlan szabályokat követő kommunikációs platform, és aki nagyon eltér a szabályoktól felfele (ragaszkodik a magázódáshoz, ugy ir hozzászólást, mintha levél lenne), azt kicsit háklisnak tartjuk, de legyen meg az ő háklija, nem árt vele senkinek, aki meg nagyon eltér lefele (agressziv kismalac viselkedés, + durva személyeskedés azonnal, ha nem azt mondják, igen, + primitiv irásmód, amire ha felhivják a figyelmét, nem gondolkodik, hanem támad), azt meg hülyének nézzük...

Az élet már csak illen fura létesitmény :-D

(mellesleg neten nem muszálylik hellesen irni, de annak is megvan a maga lyelzésrencere a neten, hogy valaki asszongya, hogy ma erősitve a hangulatjeleimet direkte rossz heje sírással irkálok, és esztetet is illik felismerni - de ez mindig hangulati elem a hozzászólásban)

Solt Creative Commons License 2003.09.11 0 0 548
Nem a beragadt caps lockról van szó, hanem arról, hogy nem vagy képes olvashatóan gépelni.
Pl. a szavak között hagysz szünetet, de a mondatok között nem. Majdnem minden mondatod felkiáltójellel, jelekkel (!) végződik, vagy egy halom kérdőjellel, stb.
Ez pedig, hogy nem vagy képes tagoltan, olvashatóan írni annak a jele, hogy nem láttad, mások hogyan csinálják, nem tudtad kitől "ellesni" ezt. Azaz nem olvastál könyveket, igényesebb újságokat, magazinokat stb., megrekedtél a képregényeknél.
Ne is várd, hogy valaki érdemben leáll veled "vitatkozni".
Előzmény: VANILLECoke1886 (543)
AgentOrange Creative Commons License 2003.09.10 0 0 546
apámvazze, te auztán jó nagy konzumidióta lehecc:-))))))
Előzmény: VANILLECoke1886 (543)
tigger6 Creative Commons License 2003.09.10 0 0 545
Én nem szólok ebbe bele (egyelőre), viszont abban egyetértek, hogy a Coca sosem volt édesebb a pepsinél. Ez teljességgel kizárható.
Előzmény: VANILLECoke1886 (543)
Tralfamador Creative Commons License 2003.09.10 0 0 544
mehehehehe

Nem veled rohogok, ne ertsd felre...hanem rajtad, es ezt se ertsd felre....nem azert mert jopfa vagy :)
www.szanalmas.hu :)

Előzmény: VANILLECoke1886 (543)
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.09.10 0 0 543
VegetablE:Még mindig azt tudom neked irni és azoknak is akiket csak ez érdekel hogy én mikor ide beirok soha nem olvasom vissza mert időm sincs rá és nem is érdekel.HA ÉPP NAGYBETŰVEL támad kedvem irni akkor ugy irok mert lehet hogy épp benyomva maradt a CAPS LOCK gomb és nem is figyelem.mint irtam neked már régebben is hogy nem tudok amugy tökéletesen helyesen irni és én ezt el is smerem.Nem ugy mint te azt hogy olyan dolgokról irsz ide be "véleményt,történetet" amihez közöd sincsen!Mert ez a tény hogy sok olyan baromságot és eszméletlen nagy butaságot irsz ide be ami nem ide való!szerintem nem azon kéne itt rágnia magát minden unatkozó emberkének hogy ki hogy ir,meg ETIKAI SZABÁLYOK AZ INTERNETEN elnevezésű állatságok.ezt ki találta ki????
Alapból az egész internet "világ" egy vicc és nem az etikán sem a kulturáltságon alapszik!
Én nagyon megörültem mikor megtaláltam ezt a foumot és hogy van 1-2 normális ember akivel lehet itt dumálni,vitázni,stb.De mikor állati nagy baromságokat irogatnak be emberek az már szomorú.Én mikor irok alapból nem foglakozok azzal hogy nagy betü, kis betű meg a többi lényegtelen dolog!Mert ezek lényegtelen dolgok,és hülyeség!
A másik hogy én pont az üzleti világban dolgozom,és nem egy üzemben ahol te dolgozól mint kivettem az irásodból!
De már haragudni nem tudok rád hisz, végre megtudtam hogy te NŐNEMŰ lény vagy,igy minden butaságod megbocsájtható.ráadásul valami üzemben dolgozól(varroda)és ott könnyű kitalálni képtelen történeteket és este mikor hazaérsz nagyon is ráérhetsz azzal foglakozni hogy épp melyik szo után nem raktam vesszőt!vagy hogy épp nem nagybetüvel irtam.És keresed azt hogy az internet milyen"ETIKAI " szarságát (ami nincs) nem tartottam be!
etzentul sem fogom!És nem is érdekel!
Én a COCA-COLA és a pepsi életéhez szeretnék már hozzászolni és nem neked irogatni!
Amugy még egyszer szeretném veled közölni hogy a COCA-COLA soha nem emelte a cukorszintet a COLA-jukban !És nem is fogják.ez maximum a pepsinél lehetséges.És nem szeretném elárulni neked hogy ezt honnan tudom ilyen biztosra!
Max az izlelö bimbóiddal lehetnek problémák és azért érzed édesnek!!De amugy is az izlés világoddal vannak alapjában gondok.De ez mindenki saját szoc.problém.
na bye
Vegetable Creative Commons License 2003.09.10 0 0 542
Hát tutira már rég csak egy kólacég lenne :-D
Előzmény: Planney (541)
Planney Creative Commons License 2003.09.10 0 0 541
normális középiskolába se vesznek fel, ahol valami üzleti vonalat tanitanak

Hogy az üzleti világhoz soha semmi köze nem lesz, annyi szent. :-)
Első lépésként én is csak melegen ajánlani tudom a helyesírás elsajátítását (eléggé fontos igényszint indikátor, ráadásul az üzletben is alap formai kellék). Aztán talán a vitapartner tiszteletben tartását.
Azt azért még hozzáteszem, a versenytárs lenézése, pocskondiázása, "az én cégem a világ legeslegjobbja" mentalitás manifesztációja a lehető legbiztosabb módja az üzleti kudarcnak. Talán ezért is hangsúlyozzák minden normális üzleti iskolában már az első előadásokon.
Eléggé nevetséges lenne, ha az említett kólagyártók vezetősége ilyen éretlen emberekből állna. Milyen könnyű dolga is lenne a versenytársnak... :-)

P.

Előzmény: Vegetable (526)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.10 0 0 540
Én is vakkóstoltam, mikor megnövelték a cukortartalmat (már tudom miért, egy itt lévő amerikai magyar család szerint jójó a dobostorta - amit nem birok megenni, mert gejl -, csak nem elég édes...) a Cocában, azóta Pepsi Max (az összes magyarországon kapható kólatipus ott volt, a nevesektől a teszkókóláig, még az izesitettek is). Két kóstolás közt ott volt a szénsavmentes ásványviz, innentől csak türelem kérdése volt... Valamelyik reklámcégtől voltak kint, és felmérést csináltak abból közben, hogy melyik kinek miért izlik és miért nem (édes, nem elég édes, fura izü, finom, érzem a cukorpótlót), és beirták valami listára. Hogy mire volt jó, aztóa se tudom :-D Viszotn ott abszolut előitéletmentesen választhattál az izlésed szerint.
Előzmény: NeoXon (539)
NeoXon Creative Commons License 2003.09.10 0 0 539
Szvsz Pepsi jobb. Erre akkor jottem ra, amikor itthon kolat ittam, sosem izlett annyira, mint az, amit etteremben szoktam inni citrommal. Aztan rajottem, hogy pusztan azert, mert ez Coca Cola volt, ettermekben pedig _mindig_ uvegpalackos Pepsit szokas felszolgalni. Sztem finomabb es kesz, de legtobb ember annyira ragaszkodik a markanevhez, meg hogy ez utobbi csak silany hamisitvany, hogy mar nem is az izzel foglalkozik, hanem hogy meno legyen, mert az "igazit" issza... Hat, erre tendal a vilag.
yerico4 Creative Commons License 2003.09.10 0 0 538
Hagyd, most végezte el az ovit, apuci odaengedte picit a kompjúterhez, és most ő a májer. Netikett meg hasonló rémes dolgok nem foglalkoztatják, most hogy megtanult írni - na nem helyesen, csak ahogy jön, úgy puffan alapon -, hát kiéli magát.
Előzmény: Tralfamador (525)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.09 0 0 537
Jaja! Nálunk is embertelenül ordibálnak lefele az üzemben a darusok, hogyasszongya: "MENNYMÁRONNAN TE BAROM, MERT RÁDTESZEM EZT A MARHA NAGY CUCCOST!!!", különben nem hallanák meg :o)
Előzmény: Jissi (536)
Jissi Creative Commons License 2003.09.09 0 0 536
Nekem is a toronydaru-kezelő ugrott be elsőre, a magas beosztás, meghogy magasról szarik, ráadásul a felhők felett is jár. Persze hogy állandóan kiabál, egy ilyen magas ojjektumról másképp meg sem hallanák...:)
Előzmény: Vegetable (534)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.09 0 0 535
(mellesleg Bécset azért irtam, mert ha ott nőttél fel, és csak nyaranta jártál magyar nyelvterületen, akkor nagyjából elhiszem, hogy bár nyegle, de nem kiskamasz :)
Vegetable Creative Commons License 2003.09.09 0 0 534
Akkor nagyon tévedsz, ugyanis még soha, egy pillanatra se tudtál kiboritani, csak éppen irásképtelen hülyének nézlek miatta, aki ugy tünik, olvasni se tud - de ha ez neked jó... :o)

Ami a többi infot illeti, miután hiszem, ha látom, valamint messziről jött ember azt mond, amit akar, továbbra is a viselkedésednek megfelelő korszintre helyezlek, és ugy is viselkedek veled, ahogy egy nyegle kiskamasszal viselkednék - hacsak nem toronydaru-kezelő 8 általánossal az ominózus magas beosztásod :o) Ugyanis ahhoz néminemü viselkedéskultura is kéne, aminek itt nemigen láttuk jelét.

Mellesleg, miután itt is irtam ugy, amiből nyilvánvaló, hogy nő vagyok, igy tovább erősitetted a dyslexia gyanumat, ami alapvetően nem gáz, no de ha valaki kikéri magának, az nagyon iss :-DDDD

EyeScream Creative Commons License 2003.09.09 0 0 533
Nagyon félve kezdek el közvetlenül vitázni VANILLECoke1886-tal... :-)

Vanille, attól tartok, hogy nincs pontosan igazad, amikor azt mondod, "a németeknél sem lehet kapni VANILLA COKE-ot".
Néhány héttel ezelőttig valóban csak olyan Vanilla Coke volt kapható néhány német boltban, amit "csak úgy beimportált valaki" (tipikusan Kanadából egyébként), valóban nagyon drágán. Az elmúlt hetekben azonban kifejezetten helyi gyártású Vanilla Coke kezdett megjelenni az üzletekben. Kérlek, hidd el ezt nekem, én Németországban lakom, és gyakori látogatója vagyok élelmiszerboltoknak. Bizonyságul természetesen nem tudok mást felmutatni, mint a coca-cola.de site oldalait, ahol (pl. http://www.coca-cola-gmbh.de/presse/presstext.jsp?textID=215) ilyesmi olvasható: "Berlin, 28. August 2003: Vanilla Coke ist jetzt auch in Deutschland erhältlich", ami az én fordításomban (bár németül kevéssé tudok), annyit tesz, hogy "a Vanilla Coke immár Németországban is kapható".

Ausztriában ritkán járok, tehát személyes tapasztalataim nincsenek, de mivel (a coca-cola.at site szerint: http://www.coke.at/vanilla/vanilla.swf vagy az onnan linkelt http://www.gerlach.at/coke/content/presse/presseartikel.php?id=225: "Markteinführung von Vanilla Coke in Österreich", azaz "A Vanilla Coke piaci bevezetése Ausztriában") nyár eleje óta hivatalos forgalmazásban van ott a Vanille Coke, meglepve olvastam, hogy te még csak importáltat találtál.

A Vanilla Coke Franciaországban is forgalomban van, ott Coca-Cola Vanille néven (a site nagyon szép: http://www.coca-cola.fr/cocavanille/index.html).

(További meglepetésemre szolgált egyébként, hogy Németországban és Ausztriában különböző logóval hozzák forgalomba az italt, de az én logóészleléseim nem szoktak különösebb visszhangra találni. :-) )

Előzmény: VANILLECoke1886 (532)
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.09.08 0 0 532
vicc:amit görögben vettél az nem ott készül.azt is beimportálta valaki!És a németeknél sem lehet kapni VANILLA COKE-ot!SAJNA.ahol lehet kapni ott is mind importált és rohadt drága!
Mint nálunk a Dr.PePPER.ami egész finom szerintem.coca-cola után a DR.PEPPER a leg ihatobb majd a VIRGIN COLA.De a COCA-COLA a BEST!!szóval a nálunk is csak importos DR.PEPPE van ha van persze...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!