Szia amatőr!
Köszönöm a tanácsot, az emiles képet! Sikerrel jártam. Ma már haza is vihetem lemezen a képeket, hogy a család is láthassa.
Remélem máskor is szerzel majd ilyen kellemes meglepiket. Mármint a fotózással.
Úgy vettem észre, hogy a sebességünk közel egyforma. Nem lenne kedved néha egy-egy közös M.szigeti, v. másholi edzéshez? Egyedül hajlamos vagyok elkényelmeskedni. Gondolkozz rajta légyszi.
Szia:
R_ó
Szerintem egyszerűen a nézegetett képekből kiválasztod, melyiket akarod magadnak, ráállsz, jobb egér klikk, Kép mentése más néven sorra bal klikk, beírod, hová akarod menteni (géped, lemez) és milyen névvel, mentés, és kész a jpg formátumú kép.
Kedves amatőr!
Örömmel olvasom, hogy lesz még történelem. Annak is örülök, hogy végre egy "közelebbi" Futót ismerhetek meg. Én Erzsébeten, Jahn F. kórház környékén futok, ha nem a szigeten. Hogy sok -e az egy kör, ahhoz csak annyit, hogy egy éve még nem tudtam belesétálás nélkül lefutni a kört, mostanság meg nagyon készülök a 3 körre.
Szia:
R_ó
Elméleti részekkel, szigettörténelemmel továbbra is szolgálhatok. :)
Bár, hogy gyakorlati is legyek: tervezem a szombati szigetfutást! De gép előtt ülőként nagggyon soknak tűnik az az egy kör... :)
De sebaj, Kispesten is olvad a hó, futhatók az utak, egy-két Europark oda-vissza a héten, és meglesz a szombati hendikep.
Sziasztok Topiclakók!
Nem lenne jó, ha kihallna a topic! Szívesen olvasgattalak Benneteket, hiszen sokat járok ki a szigetre, futni, pinpongozni. Írjatok!. Nem kell megvárni a jóidőt!
R_ó
Köszönöm a szíves invitálást!
Állok elébe - mármint a zh-nak!
A szökőkútról kérdezett valaki pár HSZ-szel alább. Annyit mondhatok, (bár most a tél miatt szünetel az "előadás"), hogy több mindent tud a zenekar és a "tánckar" (a vízsugár) is. Strauss, Csajkovszkij, Brahms darabokat is hallottam és láttam már.
Az egyzenéjűség csalóka látszata abból eredhet, hogy ugyanabban az időben indul a program, tehát a rendszeresen ugyanabban az időben arra járók -futók ugyanazt hallhatják. Majd tavasszal figyuzd csak meg. Jópofa, szerintem érdemes megállni, és egyszer végignézni egy pár számot. (Mer' mnindig csak futtok és futtok! :O))))