Keresés

Részletes keresés

sukka Creative Commons License 2000.08.04 0 0 414
Bocs Maya! ez mellé ment...
természetesen blasted-nek szólt az üzenet csak mellékattintottam a pipától....
sukka Creative Commons License 2000.08.04 0 0 413
Ez jó!
A légkalapács meg 22 ezret-t.
Hát megnézném én azt a Caterpillar bemutót ahova csak úgy kimegy 57 ezer ember.
Meg azért arra is kíváncsi lennék hogy kit látnál szívesebben kopogtatni a lakásod közepén
(segítek a döntésben: Caterpillar előnyei: nem buzi, gyorsabb, isteni hagja van fél méterről és ha le akarod amortizálni a lakást akkor még a kellemest is összekötöd a hasznossal).
Egyébként nem kell bírnod a pasit, ez ízlés dolga, de hát ez a szöveg!
Mindenesetre adok még tippeket, hogy miért útáld a pasit:
1. alkoholista
2. aids-es
3. cigány
4. kommunista
5. nem a MIÉP tagja
6. veri a gyerekeit
7. pedofil
8. nem ad neked minimum 1 milliárd dolcsit felebaráti szeretetből.....

Várom további konstruktív javaslataidat és hozzászólásaidat

aláírás: egy buzi, alkoholista, aids-es, cigány, kommunista, nem MIÉP tag, gyerekverő, pedofil, egy petákot sem adó rohadt köcsög

Előzmény: -Maya- (411)
blasted Creative Commons License 2000.08.04 0 0 412
szerintem sem homokos csak ugy nez ki mint egy homokos. mint egy idiota homokos.

egyebkent meg kit erdekel hogy masodpercekent 16 ezret tud koppintani a labaval?! a
legkalapacs meg 22 ezret es akkor mivan.

udvozlok minden flatley rajongot, rajongjatok tovabb ;P

-Maya- Creative Commons License 2000.08.04 0 0 411
Táncolni tud, ez a lényeg! (Na meg az, hogy imádom!:) )
Előzmény: Bateman (407)
bokor Creative Commons License 2000.08.03 0 0 410
Bocs, de ha magához képest másik nem, akkor nincs semmi baj. Vagy most akkor kihez képest? Amúgy, aki így tud táncolni, tőlem akár buzi is lehet...
Előzmény: Bateman (407)
dals Creative Commons License 2000.08.03 0 0 409
ugyan már... hány emberre mondták már ugyanezt.....
Azért, mert vki 42 évesen tiszta izom, és festeti a haját, nem jelenti azt, hogy homokos.....
Előzmény: Bateman (407)
cicavirag Creative Commons License 2000.08.03 0 0 408
Ez hülyeség.
Nem mintha bármi jelentősége is lenne a táncához képest annak, hogy a fiúkat, a lányokat, vagy mindkettőt, vagy egyiket sem szereti, de tuti, hogy nem homokos. Akről nem lehet mit írni, azt általában lebuzizzák.
Előzmény: Bateman (407)
Bateman Creative Commons License 2000.08.03 0 0 407
Aki szereti Flatley, de a homokosokat nem, annak az rossz hír amit tegnap olvastam a HSM-ben;
Flanley nyilvánosan is bejelentette, hogy a másik nem iránt vonzódik.
Én tutira tudtam, csak rá kell nézni. tuti buzi.
cicavirag Creative Commons License 2000.08.03 0 0 406
Sziasztok!

most kaptam e-mailben egy szórólapon egy tájékoztatót, amely szerint nagyon hamar autentikus ír sztep-tánciskola nyílik Budapesten. Az iskolába 5 éves kortól lehet jelentkezni. A szórólapon említett helyen lehet szeptember 14-től jelentkezni minden hétköznap délután 15-től 19 óráig. Az oktatás maga szeptember 25-én kezdődik.
Bővebb információt az alábbi e-mail címen kérhettek, illetve itt is regisztrálhatjátok magatokat, családtagjaitokat vagy gyermekeiteket:

irtancmorganhu@hotmail.com

Itt a szórólap.

EREDETIT, EREDETITŐL!!!

Szeptembertől már hazánkban is elsajátíthatók a méltán világhíressé lett ír sztepptánc lépései eredetiben. Közép-Európában először és a világon is ritkaságszámba menő, autentikus ír sztepptánc iskola nyílik Budapesten, RONAN MORGAN hivatásos ír sztepptáncos vezetésével. Ronan Morgan 4 éves kora óta táncol, többszörös ír sztepptánc bajnok, Írország és a Brit szigetek bajnoka, világbajnoki helyezéssel. Karrierje során számos nemzetközi produkcióban vett részt, többek között a híres Lord of the Dance-ben, táncolt a londoni Theatre Royal Drury Lane színház és a New York-i Radio City Music Hall színpadán. Iskolájában, a napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvendő ír sztepp elsajátítása mellett, valamennyi ír táncstílussal meg lehet majd ismerkedni. Ronan Morgan munkáját CATHERINE GALLAGHER a Riverdance együttes hajdani táncosa fogja segíteni.
RONAN MORGAN 2000. szeptember 4-én délután 16 órakor sajtótájékoztatót tart a Fonó Budai Zeneház Nagytermében, melynek különlegességét adja, hogy azt követően Ronan Morgan és kollégái, akik a már említett Riverdance, Lord of the Dance és júliusban Magyarországon is fergeteges sikert aratott Feet of Flames együttesek volt vagy jelenlegi táncosai az autentikus ír táncokból exkluzív bemutatót tartanak.
Minden rajongót és érdeklődőt szerettel várunk.

(Ronan Morgan Autentikus Ír Tánciskolája / Ronan Morgan’s Authentic Irish Dance School sajtótájékoztató és bemutatkozó Fonó Budai Zeneház XI., Sztregova u. 3. 2000. szeptember 4-én 16°°)

noemi Creative Commons License 2000.08.03 0 0 405
Blikk:
Michael F. (42), a Guiness-rekorder amerikai-ír táncos többször is nyilatkozott arról, mennyire el van ragadtatva a magyar fővárostól, és szívesen visszatérne ide. Magánemberként. Inkognitóban. Megszoktuk, minden híres vendég ilyeneket szokott mondani. MF viszont nemcsak ígérte, jön is, mégpedig aug. 12-én. A lakhelyet is kinézte magának. A Marriott elnöki lakosztályát kérte. Ám azt már kibérelte Bernie Ecclestone, a Forma-1 főnöke. Michael nem marad fedél nélkül, egy tizedik emeleti, panorámás, körteraszos lakosztályt kap helyette.
Előzmény: dals (404)
dals Creative Commons License 2000.08.03 0 0 404
Azt ugye tudjátok, hogy 12-étől megint Budapesten lesz? Bent van a mai Blikkben. De az elnöki lakosztály már foglalt ott, ahova akart menni (a FORMA 1 miatt), igy a 10-en fog lakni, vmi M betus szallodaban, kilatassal a Dunara, meg a varra.
cc3 Creative Commons License 2000.08.01 0 0 403
Sylvie!
Bocs, tényleg félreértettelek. Létezik valamilyen felvétel erről az előadásról?

Visitor22.
Létezik, de Magyarországon még nem láttam. (A Rózsavölgyiben azt mondták, hogy ott néha szokott lenni.) Az enyémet (Riverdance: The new show) Londonból hozták, az eredetit Michael Flatley-vel Kanadából kaptam.
A XVII. kerületben a Pesti úton van egy kicsike CD bolt. (A Bakancsos utca és az Aral kút között a bal oldalon, ha kifelé megyünk a városból) Itt meg tudnak szerezni mindent. Néhány hét alatt megjön, ha megrendeled, és nem drágább, mintha boltban vennéd.

Nem tud valaki véletlenül NTSC-ből PAL-ba átírni egy videokazettát?

Visitor22 Creative Commons License 2000.08.01 0 0 402
Sziasztok! A Riverdance kapható VHS-en is? Én még csak CD és DVD formátumban láttam az üzletekben. Mufajilag a LOTD-hez hasonlít? Van kerettörténete?
Írtátok, hogy az ír néptáncnak nem sok köze van ahhoz, amit a videókon látni. A stadionból kifelé jövet tánciskolás papírokat is a kezembe nyomtak. Ha beiratkozok egy ilyen pár hetes tanfolyamra, akkor mit tanítanak meg? Még az alapveto lépések sem egyeznek meg?
A musorfüzettel kapcsolatban: én megvettem a koncerten a FEF programfüzetét, elég húzós volt az ára, de nem bántam meg, teli van szép színes képekkel, és ha külföldrol rendelem meg, valószínuleg akkor sem lett volna olcsóbb. Érdekelne, hogy ezeket a cuccokat csak a koncerten árulták vagy még most is kaphatók valahol?
És köszönet mindenkinek a cikk infókért és a linkekért!
sylvie Creative Commons License 2000.08.01 0 0 401
Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam. Az „ugyanezt” azt jelenti, hogy már '97-ben is a magyar néptánc elemeit építették a koreográfiákba, csakúgy, mint az Ezeregy év meséiben.
Előzmény: cc3 (400)
cc3 Creative Commons License 2000.08.01 0 0 400
Hát hogy UGYANEZT csinálta volna, azt kétlem. Légyszives nézd meg az eredeti Riverdance, valamint a Lord of the Dance kazettákat. A Feet of Flames azok szerény utánzata.
Előzmény: sylvie (399)
sylvie Creative Commons License 2000.08.01 0 0 399
Halihó!
Jelentem, elejétől a végéig elolvastam az összes hozzászólást. Nagy munka volt, de megérte. Annak idején én is rózsagyuri-féle Csodavilágban láttam először Michael Flatleyt. Nagyon tetszik és rettenetesen sajnáltam, hogy nem lehettem ott a Népstadionban.
Rengeteg dolgot megtárgyaltatok már, egyről azonban még nem esett szó: a pénzről. Szerintem erről a tényezőről sem szabad elfeledkezni, elvégre iszonyatos összegeket emészt fel egy ilyen produkció. Hiába nagyon jó valaki saját műfajában, ha nincs mögötte rengeteg pénz, semmit sem ér vele.
Valamivel lentebb a magyar néptáncról is írtatok, illetve arról, hogy azt senki nem tudja úgy eladni, mint az ír táncot MF. Jelentem, ez így, ebben a formában nem teljesen igaz. A Szigligeti Tánctársulat (Szolnokon) csinált egy előadást (korábban többet is, de az kicsit más volt) Ezeregy év meséi címmel. Hallottatok róla esetleg? A magyar néptánc elemei showműsorban, a magyar történelem „elmesélése”. Ha nem is ötven, de 25 táncos mindenképpen tud együtt, egyszerre mozogni. Ősztől Pesten is megnézhetitek. Mellesleg az előadás felvételét MF is megkapta, ebből fogja megismerni a magyar táncot. (hát, kb. olyan lesz, mint ha az ő műsorából akarna az eredeti ír tánccal ismerkedni valaki...) És még mielőtt azt mondanátok, hogy koppintás az egész: ez a társulat már '97-ben is ugyanezt csinálta.
Cayce Creative Commons License 2000.07.31 0 0 398
Sziasztok!

Tök jó, hogy ennyien bírják Flatleyt meg a csapatát! Mi is ott voltunk a koncerten a családommal (a jegyet azóta is őrzöm) és szerintem is király volt a hangulat!
Tulajdonképpen eddig nem tetszett M.F. mint pasi, de a koncerten valami eszméletlen volt! Legszívesebben én is a gyakába ugrottam volna egy csokor rózsával. Egyébként teljesen egyetértek tobeeval, ahogy a famíliám és a haverjaim is!

tobee Creative Commons License 2000.07.31 0 0 397
Figyelem !!!

A Feet of Flames-nek 2 jelentése van. Szószerint is le lehetNE fordítani, de nem állapot, hogy a Népszabccság újságírója se tuggya, hogy az eredeti fordítás (és kövezzetek meg ha nem így van) így hangzik: LÁNGNYELVEK. (Ugye az az ami a tűz része).

Tessék megcáfolni vagy beleegyezni.

Más:
A Fletli gyerek a világ (egyik) legjobb előadóművésze (ez SHOWBIZ ne felejtsük el)! Lehet utálni vagy szeretni, de nem elismerni amit csinál azt nem lehet. (még jó hogy a show után kihasználja a nőkbe keletkezett sokkot)

Szerintetek is eggyel több ráadást kaptunk mint a Hyde Park-i közönség???

Szigi Creative Commons License 2000.07.30 0 0 396
Szeretném megköszönni mindenkinek, aki a koncerttel kapcsolatos linket ajánlott. Idő hiányában nem keresgéltem, de nagy örömmel olvastam őket.
mombasa Creative Commons License 2000.07.30 0 0 395
Sziasztok!

Valamit mindig elfelejtek! Az elobb mar emlitett lapon talalhato 200 link is Flatley oldalakra!

mombasa

mombasa Creative Commons License 2000.07.30 0 0 394
Sziasztok!

Ha valamit elronthatok, azt el is rontom.

Itt az előbbi link helyes változata (remélem). Bocs az elszúrásért :)

Flatley, a géppuskalábú - a korrekt link :)

Üdv:

mombasa

mombasa Creative Commons License 2000.07.30 0 0 393
Sziasztok!

A sok rosszmájú kritika mellett találtam egy 100 %-ban pozitív, sokoldalas írást a bp-i show-ról.

Feltétlenül olvassátok el :)))

Flatley, a géppuskalábú

Üdv:

mombasa

Péterv_d Creative Commons License 2000.07.28 0 0 392
Sziasztok !

Most találtam.

http://www.uzenet.hu/flatley.htm

Péter

Szigi Creative Commons License 2000.07.27 0 0 391
Hmmm... Flatley kastélya. Nem rossz.
Ildy7 látszik ahogy sárgulok az irígységtől? :)
Előzmény: ildy7 (390)
ildy7 Creative Commons License 2000.07.27 0 0 390
Sziasztok!

Ugy latom, azert osszessegeben Nektek is tetszett a koncert. En epp itt vagyok Irorszagban, a mult heten megneztuk a Riverdance-t a Point Theatre-ben Dublinban! Nagyon nagyon tetszett, sokkal jobb volt (es hosszabb), mint a videon, raadasul a hely hangulata is fantasztikus! Ma delutan megyunk Fermoy-ba, ott van a Flatley kastelya, megprobalunk csinalni par fenykepet, majd teszek linket ide a listara is.

drBubóra Creative Commons License 2000.07.27 0 0 389
Ez a kedvencem:
sukka Creative Commons License 2000.07.27 0 0 388
Üdv Mikee!

A show zenéi közt volt néhány új (3-4) pl: a végső küzdelem zenéje, színes ruhákban előadott örömtánc. Erin istennő is előadott egy új(?) dalt. Nos tudtommal még nem jelent meg sehol, de nem kell izgulni. Biztoson kiadnak egy FOF 2000 CD-t is (a biznisz az bizbisz). Esetleg lehet kutatakodni a neten, hogy kalózok nem tették e már át az új zenéket mp3-ba.

Előzmény: Mikee (375)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.26 0 0 387
Ezzel legfeljebb meghozzák a kedvet az ír kultúra megismerésére, de ez csak álom. Mégpedig azért, mert a tömeg nem is igényli, megáll nála a dolog a Guinnessnél, meg ott, hogy az írek is csórók és sűrűn berúgnak. Pontosan úgy van ez, mint amikor Magyarország bemutatkozik valahol a nagyvilágban: gulyás, csárdás, faszikám ostorral demonstrál, és jó. Próbálnának meg olyanokat énekelni, amiket Bartókék gyűjtöttek ösze, avagy Balassi-dolgokat játszani...szűk körben menne a dolog, de attól még éhen döglenének. Szóval, a lényeg az, hogy feladják a labdát, az tény, de az emberek többségének a szuájába kell rágni a dolgokat, nem ütnek le azok semmilyen ziccert. Sajnos.
Előzmény: Supersonic (384)
BC Rich Creative Commons License 2000.07.26 0 0 386
Köszi, hogy rendbehoztátok!
Előzmény: bgrbftby (385)
bgrbftby Creative Commons License 2000.07.26 0 0 385
nem, nem lehet ekkora hibat csinalni, elvegre a hozzaszolasok ott voltak az oldal forrasaban,cs ak nem latszottak az elrontott HTML kod miatt.
Megoldas: letiltsuk az osszes HTML buveszetet (lin, kep, stb.)? Nem hiszem, hogy ez jo lenne
Előzmény: BC Rich (382)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!