Keresés

Részletes keresés

Pünkösdi Kató Creative Commons License 2021.11.16 0 0 4473

Ezt találtam tartalomnak, de nekem még így sem ismerős, pedig biztos vagyok benne, hogy láttam.

 

Antoine Marange több mint húszévi távollét után visszatér Franciaországba, hogy viszontlássa hajdani szerelmét, Isaure Castellát, a nagy szőlőbirtokos Castella család idősebbik lányát. Testvérétől döbbenten értesül, hogy a lány annak idején a közeli tóba fulladt. Sírját nem találja a temetőben. Isaure húgát, Gabrielle-t még ma is rémálmok gyötrik, mert hatévesen ő talált rá nővére holttestére. Anyjuk, Suzanne megtiltotta, hogy bárki is beszéljen Isaure-ról, szobáját is lezárja, mintha Isaure nem is létezett volna. A titok azonban mégis kipattan, amikor Gabrielle kinyitja Isaure szobáját...
A misztikummal, romantikával és bűnügyi szálakkal gazdagon átszőtt történetben családi titkok, különös események tanúi lehetünk.

 

Végül is, az érdekelne, hogy mikor adhatták a tv-ben? Mert akkor tudnám, hogy épp melyik suliba jártam, visszaemlékeznék a sorozatra. A youtube-on nem találtam meg a sorozatot. 

Előzmény: Pünkösdi Kató (4462)
warr Creative Commons License 2021.11.14 0 1 4472

Galaktikus támadás (The arrival), 1996, Charlie Sheennel a főszerepben.

Előzmény: hiper fizikus (4471)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.11.14 -2 0 4471

Igen, ez is az .

 

Van még egy sci-fi film, amit fiatal koromban láttam, nagyon jó és szeretném újra megnézni . Akkor csak 1 db része volt, de nyitva hagyták a végét további részekhez . Arról szól, hogy ...

 

Van egy rádió csillagász főhős és egy barátja . Aki buzgón kémleli a nagy rádióteleszkópokkal az eget . Egyszer csak ráakad egy mesterséges rádiójelre a legnagyobb teleszkópos frekvencián . Előrebocsátom, hogy csak azért akadt rá, mert a Földönkívülieknek elromlott az adójuk, és emiatt a szokásosnál kisebb frekvenciákon voltak kénytelenek rádiózni, de ez a kisebb frekvencia volt az, amit mi, ill. amit ő teleszkópja a legnagyobb frekvencián elbírt . Ez a Földönkívüli adás észlelése nem ismétlődött meg, legalábbis abban az időben, és e miatt felülről az adminisztrátorok megszüntették a főhősünk projektjét . De ő már nagyon belelovalta magát, és azt találta ki, hogy csellel a városban a magánszemélyek, ill, a családok televíziós tányér antenáit összeköti 1 db hálózatba, ami elérte a csillagászati teleszkópok teljesítményét, és bekötötte ezt a saját lakásának a szobájába . Sokáig semmi nem volt, de amikor már teljesen depresszióba eset egyszer csak újra adást fogott . A titkos barátjával együtt bemérték az adás helyét úgy, hogy az adás mellékhangja egy helyi Földi rádióadó sugárzását is átvette mint hiba, ebből tudták meg, hogy ha jól emlékszek Mexikóban van egy kisváros mellett . Odautaznak . Rá is találnak . Érdekes a földből kiemelkedő nagy virághoz hasonló teleszkóppal sugároztak az ég felé a Földönkívüliek . Nem emlékszek rá, de valahol a történet e táján rájönnek, hogy e Földönkívüliek inváziót folytatnak a Földünkön, és széndioxidot használnak az átlaghőmérséklet megemelésére, mert ők azt az éghajlatot bírják jobban . Csellel bemennek a Földönkívüliek gyárába, sokáig sikerül cselezni a gyárban, de végül elkapják őket . Valami körbeforgó álláson, golyókat gurítanak egy a tárcsa közepére, ami ismeretlen energiaforrásként szolgál a Földönkívüliek gyárához . A Földönkívüliek kezes-lábas élőlények voltak, a fejük tarkóján valami tetszetős lebeny volt nőve, ami nyilván az nagyobb agyuk kiterjedése volt . A térdük fura folt, mert előre tudták bicsaklani, és így nagyot tudtak vele ugrani, mint a szöcskék . Ezek után egymásra vadásztak a főhősünk és a Földönkívüliek, akik álcázni tudták magukat az emberek között emberi formával . Végül a csatározás egy erőműbe fejeződött be, ahol egy Földönkívüli gravitációs-örvényű kézi gránátnak az óriás változatát robbantották fel, evvel megsemmisülve sok minden . Ennek a gránátnak a kis változatát meg többször is bevetették a főhősünk ellen . 

warr Creative Commons License 2021.11.10 0 1 4470

Pokoli édenkert (A perfect getaway, 2009)? 

 

Előzmény: hiper fizikus (4469)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.11.10 -1 0 4469

igen, ez az; ajánlom másoknak is megnézni

Végső Állomás teljes film magyarul (2000) : https://videa.hu/videok/film-animacio/vegso-allomas-teljes-film-magyarul-EUQhiPJ6hA0AiRMz 

 

Egy másik jó mozi, szintén a címe kellene . Ez horror, de nem az a brutális, hanem olyan mindenki számára nézhető, szép környezetben játszódik .

 

Egy új 1. házaspár nászútra megy Hawaira, hogy ott egyedül túrázzanak . Útközben összecsapódnak egy másik 2. párral, 2. aki majd előre kitervelten meg akarja ölni 1. őket . Az elején a 1+2 két pár összehaverkodik, az 1. pár nője kiveszi a 2. pár táskájából a videófelvevőt, amin a 2. pár elfelejtette letörölni az előző meggyilkolt 3. pár esküvői buliját . Az 1. pár az indulás előtt olvassák a hírekben a 3. pár meggyilkolásának hírét, ezért az 1. pár nője nagyon megijed, és az 1. pár férfiját akarja értesíteni erről, de már úton van a 2. pár férfijával a tengeren egy csónakkal egy kis tengerparti vízi barlang túrára, ahol a 2. férfi lelövi az 1. férfit, legalább is ezt hiszi, az 1. nő szárazföldön kezd el rohanni a partokkal párhuzamban, de a 2. nő észreveszi, hogy az 1. nő az 2. ő videofelvevőjét nézte és 2. látja rajta hogy ott van a 3. pár felvétele, 2. nő kapcsol és el kezd 2. futni a 1. nő után, versenyfutás kezdődik a vízi barlang felé, ott 1nő+2nő verekednek, versenyfutás lesz visszafelé is, bekapcsolódik a versenyfutásba a 2. férfi is aki megsérül a kézfején a 1. nőtől, közbelépnek 4. férfi kis csoport, akinek a 2. férfi azt beszéli be, hogy az 1. nő drogozott, 2. lövöldözés lesz belőle, a 1. nő mobilon kihívja a parti rendőrség helikopterét, a 2. férfi majdnem lelövi az 1 nőt, de váratlanul felbukkan a 2. férfi, aki nekiugrik és evvel elodázza a helyzetet, megjelenik a helikopter és mesterlövész puskával célba veszi a társaságot de nem tudja hogy melyiket lője le, az 1. és a 2. férfi egymásra kiabálnak hogy a másik a gyilkos, az 1. nő felfedi hogy a 2. férfi a gyilkos, a 2. férfit lelövik, heppy end, a helikopterrel hazafelé mennek, és valami hangzatosat mondanak egymásnak de már nem tudom hogy mit is .

Előzmény: bakibaby (4467)
warr Creative Commons License 2021.11.10 0 1 4468

Biztosan az :)

 

Azóta legalább öt vagy hat része lett. 

 

Előzmény: bakibaby (4467)
bakibaby Creative Commons License 2021.11.10 0 0 4467

Esetleg ez lehet: 

 

                           Végső állomás (2000)

 

                           https://www.imdb.com/title/tt0195714/

 

?

Előzmény: hiper fizikus (4466)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.11.10 -1 0 4466

igen, ez az

Vadiúj vadnyugat 1999. : https://videa.hu/videok/film-animacio/vadiuj-vadnyugat-1999.-branagh-hayek-kline-Nqgz3PqhU8N5an7q :

 

Egy másik filmet is keresek, ezt a szlovák vagy a cseh TV-én láttam, de biztos megvan magyarul is .

Valami elkerülhetetlen sors, sors végzete, sors beteljesedése vagy valami ilyesmi lehet a címe .

 

Arról szól, hogy a diákok repülőre mennek, ott az egyik diáknak látomása támadt, a látomásban a repülő lezuhan és felrobban, ettől e diák nagyon megijed és még páran akik hisznek neki, e kis csoport hisztisen leszáll a repülőről, a repülő felszáll és a rendje-módja szerin lezuhan és felrobban ahol mindenki meghal, a rendőrök kihallgatják ezt a furcsa kis csoportot majd elengedik őket, sírás temetés összebeszélés, majd a megmenekültek kis csoportja egymás után furcsa véletlen balesetekben kezdenek meghalni, a halottasház gondnoka mond nekik valami hangzatosat a halálról de már nem emlékszek rá, ez a rögeszméjükké vált, elkezdik megpróbálni elkerülni a végzetüket, ami a továbbiakban a sors és az elkerülés izgalmát mutatja be, a vége az, hogy már azt hiszik, hogy sikerült kicselezni a sorsot, de egy frappáns véggel a sors véglegesen kicsinálja a megmaradt pár diákot is .

 

Jót szórakoztam rajta, néhány több része is lett .

Előzmény: warr (4465)
warr Creative Commons License 2021.11.10 0 1 4465

Vadiúj vadnyugat (Wild wild West), Will Smith

Előzmény: hiper fizikus (4464)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.11.10 -1 0 4464

TV, western + sci-fi , vígjáték :

Kovbojok és vasúttársaság és mindenféle kitalált mechanizmusok, köztük a film végén egy lépegető pók szerű óriás robot, sok lövöldözés . És kerekesszék gőzgép meghajtással .

Mi a rendes címe, mert megnézném még egyszer ?

hiper fizikus Creative Commons License 2021.11.07 -1 0 4463

Miről szólnak ?

Előzmény: Pünkösdi Kató (4462)
Pünkösdi Kató Creative Commons License 2021.11.06 0 0 4462

Én két filmet keresek. 

A magyar címe: Víztükör, eredeti címe: Le Miroir de l'eau

Találtam rövid videókat franciául, de nem emlékszem rá, hogy ez lenne az, egyszerűen a képek nem ugranak be. Biztos vagyok benne, hogy láttam Víztükör néven, találtam róla egy linket a gépen, ezt a francia címet mutatja a link. Kristálytisztán emlékszem, hogy nagyon tetszett, ijesztő egy sorozat, de ettől több nem ugrik be. 

Elolvastam a tartalmát, https://port.hu/adatlap/film/tv/viztukor-le-miroir-de-leau/movie-69255 de ez is ismeretlen.

Valóban adták a tv-ben x éve? Már ebben is kételkedek. Ilyen még nem volt, hogy egy filmről egyszerűen semmi ne jusson az eszembe. 

 

Ugyanígy vagyok A lift - eredeti címe: De Lift 1983, vmikor '90-ben vagy mikor láthattam gyerekként, de szintén nem egyeznek az emlékeim a neten lévővel. 

https://www.youtube.com/watch?v=3j_6HozafmA

 

 

Köszi előre is, ha ráismertek. 

hiper fizikus Creative Commons License 2021.11.04 -1 0 4461

Halványan emlékszek valamire :

Nem tudom, hogy filmen láttam vagy csak olvastam{bocsánat}, ill. hogy mit is gondoljak .

Arról szólt, hogy leszállt a talán a földre egy űrhajó, vagy valami építmény volt, de miatta visszafelé járt az idő . Mindenkinek begyógyult a lőtt sebbe, de először nem a vissza felé járó időre gyanakodtak, aztán miután megfiatalodtak már világos volt . Ekkor elindult egy hajsza, hogy megállítsák a szerkezetet . Ez a szerkezet egy több gyűrűs elforgatható mechanika volt, amire az okosok rájöttek, hogy egy bolygók együttállását kell kitárcsázniuk a mechanikán . A vége legalább félig hepiend volt .

warr Creative Commons License 2021.11.02 0 1 4460

A kultikus Hullajó (Brain dead) Peter Jacksontól :)

 

Előzmény: wizardry8 (4459)
wizardry8 Creative Commons License 2021.11.02 0 0 4459

Horror-paródia (vagy horror?) film.

Vendégségben sodót esznek és az egyiknek genny jön ki a testéből bele a sodóba. De a többiek nem látják és eszik hogy milyen finom.

Pfffffúúúújjjj.

De melyik film ez?

hiper fizikus Creative Commons License 2021.10.27 -1 0 4458

https://filminvazio.hu/videa-film/tamad-a-mars/

 

eltaláltad, köszi mindenki nevében

Előzmény: atherton_ (4456)
atherton_ Creative Commons License 2021.10.27 0 0 4457

no de ez nehéz lesz: kb senki nem emlékszik rá csak én, ill én sem, csak foszlányokra, a 90-es években láthattam egyszer. egy tipikus new yorki(?) bérházban játszódott, az a téglás, tűzlépcsővel az ablakok előtt. szal a főszereplő valami kiöregedőben lévő rockerszerű muki, aki még 40 fölött is motorral jár farmerben meg bőrdzsekiben (talán forgatókönyvet ír egy irodában vagy ilyesmit dolgozik) a fölötte lakó tinicsaj lejár hozzá a létrán bagózni stikában. a földszinten viszont egy dilis nő lakik elzárkózva, a függöny mögül lesi az embereket, meg az ajtó kémlelő nyílásán. sokáig nem is látni az arcát mert depresszív neurotikus hangulatát az öltözőkével is kifejezi (fátyol meg ilyen marhaságok) valszeg családi vonás lehet a dilinyó, mert képzeletben gyakran vitázik az idétlen apjával és bátyjával, akik megjelennek nála (képzeletben) és mintha a bátyán olyan zakó lenne amin nagy kérdőjelek vannak. úgy fest hogy a rocker pasi különösen a bögyében van a nőnek, mert az ajtón keresztül ordítozik vele. aztán történik hogy valami úton mégis áthívja magához a fazon, erre az alkalomra hihetetlenül attraktívan kiöltözködik a nő a maga idióta stílusában. teszi veszi magát míg egy mozdultnál felcsúszik a rövid szoknyája, mire pasi aki azt hiszem ekkor már ittas: "csak hogy látok végre egy segget" - felkiáltással le is csap rá, és hoppszlá.. no igen, szóval úgy tűnik jól sikerült az éjszaka, mert másnap szokatlanul normális és kedves a nő. csak ügyetlensége nem változott. egy alkalommal pl. valamit pillanatragasztóval szeretne ragasztani, de csak az ujjait sikerül neki össze.

na szóval nem egy hollywoodi film, hanem inkább valami kisköltségvetésű, ismeretlen színészekkel. de gyanítom úgy sem látta senki rajtam kívül.

atherton_ Creative Commons License 2021.10.27 0 1 4456

támad a mars vagy mi? (a műnő a rendező exnője, ő volt vampira is az ed woodban)

Előzmény: hiper fizikus (4455)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.10.27 -1 0 4455

Ezt biztosan sok mindenki látta : sci-fi akció komédia

A koreográfiája hasonló a Függetlenség napja -val, de ez egy másik: 

Arról szól, hogy megtámadják a Földet a zöld szempilla nélküli embernél kisebb azt hiszem marslakók{nem biztos} .

Nem úgy néznek ki mint a Függetlenség napja polipjai . 

Kémet küldenek a Fehérházba, egy női jelmezbe bújt zöld lakó, aki valami rágógumit rág, mert nem tudja belélegezni a Föld oxigénjét . A Földiek megpróbálják lelőni egy atombombával az űrhajójukat, de a zöldek egy kézifegyverrel beszippantják az atombomba robbanási felhőjét . A Földiek úgy nyerik meg az inváziójukat, hogy egy magas hangon sípoló hangra rezonál a fejük-sisakjuk, és ettől szétfröccsen az agyuk .

 

Imádom, a címét kérném tőletek !

 

warr Creative Commons License 2021.10.26 0 1 4454

Meglepő módon a Sziget (The island) 2005-ből Ewan NcGregorral és Scarlett Johanssonnal. :-)

Előzmény: hiper fizikus (4452)
hiper fizikus Creative Commons License 2021.10.26 -1 0 4453

https://edwardsrailcar.com/webszolgaltatasok/8-modja-a-jo-film-megtalalasanak/

Jónak tűnik ez a web, de elfelejtették belinkelni . 

 

Kérlek titekt, hogy adjátok meg ezt a  8 db linket itt ebben a topikban .

hiper fizikus Creative Commons License 2021.10.26 -1 0 4452

Keresek egy filmet !
Nem akarlak megtéveszteni titeket, mert nem emlékszek az évére, de talán olyan 1980--1990 éves lehet . Arról szól, hogy egy jövőbeli cég szervdonor célból klónokat tart fogva egy szupertitkos telepen . Ott , hogy a klónok szervei jobban fejlődhessenek, minimális értelemmel látja el őket . Avval csapják be a donorokat, hogy egy nyereményjátékon kisorsolják, hogy ki mehet a paradicsomi szigetekre . Persze nem a szigetekre viszik őket, hanem az épület komplexum másik szárnyába, ahol kioperálják belőlük a szerveket . Az egyik néger paciens felébred a boncasztalon az altatásból, és menekülés közben azt üvölti, hogy nem akarok a szigetekre menni, minden jelenlévő jót röhög rajta, ez olyan jellemzője a filmnek . Egy pár{férfi+nő} rájön a turpisságra, és küzdeni kezdnek ellene . A film heppyenddel végződik, megmenekülnek, felszámolják a céget, és szerelembe esnek egymással .

 

Önkéntelenül is arra gondolok, hogy valami sziget van a címében, de már sokszor csalatkoztam, ha vissza kellett emlékeznem ilyesmire .

F1 Hierro Creative Commons License 2021.10.21 0 0 4451

Igen, köszi, ez az. :)

Előzmény: warr (4450)
warr Creative Commons License 2021.10.21 0 0 4450

Kelj fel és járj (Walk Like a Man), 1987? 

 

Előzmény: F1 Hierro (4449)
F1 Hierro Creative Commons License 2021.10.21 0 0 4449

Vígjáték a 80-as, 90-es évekből: egy fiú gyerekkorában eltűnt az erdőben, farkasok találtak rá és nevelték fel, emiatt ő is átvette a farkasok viselkedését. Felnőtt korában megtalálták, próbálják szocializálni a nagyvárosi életre. Ő lenne az örököse egy jelentős vagyonnak, de az ellenérdekelt rokonok próbálják azt bizonyítani, hogy alkalmatlan az öröklésre.

F1 Hierro Creative Commons License 2021.10.21 0 0 4448

Ha rajzfilmsorozat számít, akkor az utóbbi időben felkapott volt a Hazbin Hotel.

Előzmény: 12 voltos (4444)
12 voltos Creative Commons License 2021.09.22 0 0 4447

meg is néztem, itt leírtam a véleményemet:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=159404192&t=9011441

Előzmény: Kipper (4445)
12 voltos Creative Commons License 2021.09.13 0 0 4446

huh, ez nem semmi, nem is ismertem, köszi!

Előzmény: Kipper (4445)
Kipper Creative Commons License 2021.09.13 0 0 4445

Nem kifejezetten a pokolrol szol, de a film egy resze ott jatszodik:

 

https://port.hu/adatlap/film/tv/csodas-almok-jonnek-what-dreams-may-come/movie-3623

 

A legjobb pokol abrazolas, amit valaha lattam.

Előzmény: 12 voltos (4444)
12 voltos Creative Commons License 2021.09.12 0 0 4444

létezik film a pokolról? lásd pl dante isteni színjátéka. adja magát egy marha hatásos és látványos filmhez.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!