Keresés

Részletes keresés

eftárs Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1
Gondolom azért, mert a devianciavédő hiszteroliberálisok megfélemlítették őket, amikor az elmúlt hónapokban a hasonló esetekben a rendőröket meghurcolták, amikor a botrányt okozó és ordibáló romákat megpróbálták kivezetni a kórházból!

Ezekután te mernél egy hasonló esetben közbelépni????

:O

Előzmény: swill (0)
swill Creative Commons License 2003.08.21 0 0 0
Én csak azt nem értem, hogy ha van biztonsági cég, akiket közpénzből finanszíroznak, akkor azok miért nem lépnek ilyenkor közbe? Miért kell megvárni amíg kiérkezik a rendőrség?
Gondolom pont azért fizetik őket, hogy az ilyen randalírozókat úgy vágják ki, mint a macskát szarni.

??

Ja, a forrás:
http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7660&mode=thread&order=0&thold=0

swill Creative Commons License 2003.08.21 0 0 topiknyitó
Verekedés a kórházban - A feldühödött hozzátartozókat nem állították meg a biztonságiak

2003. aug. 21., 10:44




Verekedés tört ki hétfőn az egyik fővárosi kórházban az ott dolgozók és az egyik roma származású beteg hozzátarozói között. Információink szerint a biztonsági osztály emberei tétlenül nézték végig az eseményeket, végül a rendőrségnek kellett megfékeznie a feldühödött hozzátartozókat.

A fővárosi Bajcsy-Zsilinszky kórházban az egyik beteg és hat-nyolc hozzátartozója sérelmezte, hogy az egyik süketnéma szobatársa egész nap kiabál. Kérték, hogy tolják ki a folyosóra a beteget. Erre az ápolóknak nem volt lehetőségük. Ezután a rokonok többször zaklatták és szidalmazták az ügyeletes orvost, és a nővéreket is. Az ápolók kérték a biztonsági szolgálatot, hogy tegyenek rendet és a látogatókat kisérjék ki a kórházból. Ám a biztonságiőrök nem avatkoztak közbe. Ekkor az ügyeletes orvos megfogta az egyik hozztartozó kezét, próbálta felállítani. Erre hárman támadtak az orvosra, aki ráesett az oxigénpalackra.

A kórház jelenlévő gyógyító alkalmazottjai valamennyien sérelmezték, hogy az incidens alatt a biztonsági szolgálat tagjai mindvégig tétlenül nézték az eseményeket. Időközben megérkezett a rendőrség is, akik a beteg két hozzátartozóját bekísérték a kerületi a kerületi kapitányságra.

A történtekkel kapcsolatos vizsgálatok jelenleg is folynak. Erre hivatkozva stábunknak nem engedélyezték a kórház területén való forgatást.

Az ápolónő stábunknak elmondta: testi sértésért feljelenti a kórházban randalírozókat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!