Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ezt a hirdetést én is néztem anno, az S80-as "vívható" acélnál csak a híres kovács úr érdekekesebb mert megvilágosodás után nemcsak szamurálykardot készített hanem még könyvet is irt. Pengéinek ára annyi mint a Matsu-To de okkal eladó mert gyenge minőségű, ha jól emlékszem még Szombathelyen vannak Tóth féle katanák :) .
sziasztok énis szereték készíteni egy katanát (shirasayát) de ehez szükségem lenne 1 pengéhez... kész kardot meg nem akarok venni mert én akarom megcsinálni magamnak a dolgot... egy acél penge 70-71-72-73cm ami van... ha valaki tud olyan helyet ahonnan tudnék rendelni és nem drága (nem 100 ezres összegektől kezdődnek de nem is 50:D) az léccives írjon a : nemethadi2@freemail.hu címre előre is köszönöm a leveleket... minden tanűcsot szívesen fogadok...
Tolmácsolom egy Shinkendo tanítvány (segédinstruktor) kérését felétek, mert elképzelhető, hogy akad közöttetek, aki segítségére lehet: az illető katanát szeretne vásárolni, mérsékelt anyagi lehetőségeihez mérhető áron (<100.000). Leginkább egy Cold Steel-re fájna a foga, 26-27-es markolattal.
Ha akad valaki, aki ilyen-olyan okból megválna használatlan - nem feltétlenül Cold Steel, de komoly vágásgyakorlatokra alkalmas minőségű - katanájától, az legyen szíves érintkezésbe lépni velem! Elérhetőségem: manta_gtkukacexcitepontcom.
Megtisztelő figyelmeteket és esetleges segítségeteket előre is megköszönöm!
Igen Richies... Jikishin Kage Ryu Kenjutsu. Suzuki Kimiyoshi Sensei(remélem jól írtam) Nemtudom van-e róluk videó,Talán Gouki Sama tud ebben segíteni,és kisegít ha valamit elírtam.
"...feltéve, ha a tényleges munkavégzésen (tevékenységen) vagy az igazolható munkavégzéshez (tevékenységhez) szükséges szállításon kívül a birtoklás (szállítás) rejtve vagy a szokásos módon becsomagolva, szétszedve vagy zárt tárolóeszközben, illetőleg egyéb biztonságos módon történik; "
Tehát a tényleges munka során, valamint az igazolható munkavégzéshez szükséges szállítás esetén nem kell még csomagolni sem a fenti szöveg szerint (pl. láncfűrésszel vagy szekercével dolgozol egy épület faállványzatán, közterületen, vagy éppen a munkaterületre viszed ki a szerszámot pl. az autódból az utcán az épülethez, amin igaoltan dolgozni fogsz), csak ezeken kívül kell elcsomagolva vagy rejtve birtokolni, szállítani.
Én úgy gondolom, hogy amig nem viselkedsz feltünöen vagy agresszivan!
Illetve nem adsz okot, addig békén hagynak!
Egyébként egy nagyobb PVC csőben is lehet hordani!
Természetesen alul-felül lezárva és esetleg vászonnal bevonva!(mint egy térkép tároló cső) - ez nem kelt feltünést(már ha nem terep mintázatban vagy katonai ruhában járkálsz!)
Vagyis csak úgy lehet nálam utcán ha a tsuka a sageoval a saya-hoz van kötve,ez pedig egy kardzsákban van,aminek a nyílása szintén le van kötve,és rendelkeznem kell tagsági igazolvánnyal,amivel bizonyítani tudom a sport egyesületet,Dojo-t ahová járok,és aminek gyakorlására szükségem van a nálam található eszközre? Így nem tud belém kötni a rendőr?