Keresés

Részletes keresés

Kaoka Creative Commons License 2007.03.10 0 0 83

tallina!

Most egészen elkápráztattál! Biztos vagyok benne nagyon jó anya vagy. Már épp készültem a lefekvéshez, de a szomszédba szülinapi buli van. Így megint a sz.gépnél kötöttem ki. de nem bánom. Nagyon tetszik a mesepárnád. Ha nagyobb lesz az uncsikám biztos varrok neki ilyesmit.

Előzmény: tallina (81)
banyalinda Creative Commons License 2007.03.10 0 0 82
Hát ez az interaktív könyv...Nem térek magamhoz!!!Gratulálok!
tallina Creative Commons License 2007.03.10 0 0 81

Igen, ez egy könyv, amit a kislányomnak varrtam, amikor még sok időm volt.

Röviden a Brumi és Marcipánról:

Valójában egy "interaktív" mesekönyv (semmi különös, sima applikácoióval van), és van hozzá két kis figura Brumi maci és Marcipán cica. Ha a "könyvet" összecippzárazzuk, akkor egy táska formájú kispárnát kapunk, ami pl. hosszabb utazáshoz is jól jön. A figurák kitömött kis lapbabák, öltöztethetők - bár a ruhatáruk csak. 1-1 db nadrágból áll. Sokatjátszottunk Eszterrel, amikor kicsi volt, mindig más történetet találtunk ki az egyes lapokhoz. Általában olyasmit, ami vele is megtörtént, napi teendők, pl. Eszternek a kedvence az volt, amikor a tevékeny kis Brumi folyton nyagatta a lusta cicát, hogy keljen fel, aki bebújt a takró alá, hogy ne is lássák ... ezt a gyerekek is megcsinálják. Aztán volt bűvös szekrény meséje, látogatás a mezőn, stb. stb., mindig valami más.

Minden lapon van valami mozgatható, vagy nyitható. Az első lapon elhúzható a függöny, be lehet bújni a dunnák alá (kis zseb), nyitható a szekrényajtó, a kocsiajtó és be tudnak ülni a babák. A zárásokat tépőzárral oldottam meg,

ugyanígy lehet a ruhákat is a szekrénybe tenni. A ló nyerge kis zseb, ahová befér az egyik láb. lehet mozgatni a tehén fejét, meghúzni a farkát ... szóval ilyen. A lényeg az, hogy rengeteget lehet vele játszani, mindig újat és mást, együtt a gyerekkel történeteket kitalálni.

A rajzokat én készítettem, az alapötletet láttam valahol, csak továbbfejlesztettem. Hibája záródás, a cippzár kicsit nehezen nyitható, mert túl apró fogú - de akkoriban nem volt nagy választék piros cippzárakból. Készítettem még hozzá egy pólót - sokáig kedvenc volt -, fehér, alul piros kockás applikációval, a "konyvcímlapot" festettem rá, textilfestékkel.

Hát ez megiont hosszú lett... dolgoznom kellene, de már összecsaptak a fejem fölött a hullámok, nem megy a munka, túl fáradt vagyok és ilyenkor nálam az a rész jön, hogy minden mást csinálok (fórumozás, rendrakás, takarítás, bármi) a határidős munka helyett.

Bocsi lányok a szómenésért és az esetleges elütésekért ...

Előzmény: Kaoka (78)
Kaoka Creative Commons License 2007.03.10 0 0 80

evanet!

Akkor az a varrógép már múzeumi darab. Gyorsan elő kell venni és jól beolajozni, aztán hagy szóljon. Képzeld milyen szép babákat tudnál vele varrni és kötött horgolt ruhákkal ki tudnád egészíteni.

Előzmény: evanet (79)
evanet Creative Commons License 2007.03.10 0 0 79

sziasztok

Kedves Kaoka és Tallina köszönöm a dicséretet és a kedves üdvözlést amit kaptam.mindennap benézek hozzátok hisz annyi szépséget alkottok és sok hasznos tanácsokat adtok.

Nekem is van egy varrógépem igaz nagyon régi, de egyre nagyobb kedvet kapok rá hogy elővegyem és én is varrjak vele. 

Kaoka Creative Commons License 2007.03.10 0 0 78

tallina!

Nagyon aranyosakat raktál fel. Ezek a te munkáid?

Ezeket a babákat ismerem már, de most a leírása kellene. Gondolom, ha tudnád hol van, akkor felraknád.

Előzmény: tallina (74)
Kaoka Creative Commons License 2007.03.10 0 0 77

banyalinda!

Üdvözöllek a babavarró topikon. Nagyon jól tetted, hogy csatlakoztál hozzánk. Biztos vannak jó ötleteid főleg, ha ezzel foglalkozol. Nekem is az a bánatom, hogy nincs digi gépem és nem tudok munkát feltenni. De azért majd valahogy megoldom. A lockodat valahol máshol kellene hírdetned. Itt nem sok esély van rá, hogy el tudod adni. Állítólag van egy hely ahova fel lehet tenni hírdetést. Sajnos nem tudom hova. Talán más aki olvassa esetleg tud segíteni. De ha varrogatsz lehet jobban tennéd, ha megtartanád. Nekem is van ritkán használom, de akkor nagy szűkség van rá.

Előzmény: banyalinda (76)
banyalinda Creative Commons License 2007.03.10 0 0 76

Kedves hobbitársak!

Foglalkoztam én  is foltvarrással,de most ebben az évben textiljáték készítő szakmára járok. Nagyon jó!

Továbbá lenne egy eladó 1 éves Singer lockom differenciál anyagtovábbítást is tud.

Érdekel vkit?A gépre még 1 év garancia van.,

Szóval a tanfolyam nagyon tartalmas. Sajnos képeket nem tudok még felrakni majd később mutatok néhány alkotást

Üdv, mindenkinek!

tallina Creative Commons License 2007.03.10 0 0 75
Az utolsó két oldal persze csak egyszer szerepel a könyvben, csak nagy lelkesedésemben kétszer raktam fel véletlenül...
tallina Creative Commons License 2007.03.10 0 0 74

Sziasztok,

gondoltam, hogy tetszeni fognak a linkek, én is azonnal lecsaptam rájuk. Fogalmam sincs, ezek milyen oldalak, meg hogy kinek van ennyi ideje, hogy egész könyveket szkennelgessen be, de  mindenesetre jótékony lélek, hogy így segít nekünk, hogy ne kelljen drága pénzért külföldön megvenni ezeket a könyveket, amiket nem is tudom, hol lehetne beszerezni. Mindig tudtam, hogy a netnek van áldásos hatása is :-) (No ez volt a szerzői jogi bekezdés).

Evanet, nagyon szépek a horgolásaid, aki ilyeneket tud készíteni, babát is tud varrni.

IOKaste! Itt van egy csomó Waldorf-baba, gyönyörűek. Szerintem nem bonyolult az elkészítésük, bájosságukat a szép anyagok adják. Valamelyik linken van egy babaleírás, azt lehetne használni felnagyítva, a Waldorf-babákra jellemző arccal készítve. Az egy minibab, egy darab pamutkesztyűből készül, nekem nagyon tetszett az ötlet, tipikusan kulcstartónak, vagy szóróajándéknak való ötlet, majd egyszer kipróbálom.

Kaoka, köszi, hogy emlékeztettél a Brumi és Marcipánra.  A képeket most felteszem, a rajzokat már elkészítettem, csak be kellene szekennelnem, hogy Jadraxhoz is felkerüljön. No, ez egy kicsit hosszú lett, inkább jöjjenek a képek...

 

Brumi és MarcipánElső két oldalBűvös szekrény és kisautóVége... jó éjszakát!Vége... jó éjszakát!
Kaoka Creative Commons License 2007.03.10 0 0 73

tallina!

Köszönöm, hogy gondoskodsz rólunk amit tudtam elmentettem. Majd csak lesz egy kis időd babázni!

 

evanet!

Örülök, hogy itt vagy remélem sürrűn jelentkezel majd. Bátran varrjál babákat, biztos sikerülni fog. A horgolás és kötés sokkal bonyolultabb, Mégis milyen szép munkáid vannak. Gratulálok hozzájuk.

 

IQkaste!

Majd szerzünk valahonnan. Nekem is kellene a kis uncsikámnak.

 

 

Kaoka Creative Commons License 2007.03.10 0 0 72

Kedves Ildikók!

boldog névnaot kívánok. Kaoka

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.10 0 0 71
Sziasztok! Waldorf baba szabásmintája, leírása nincs véletlenül valakinek?

Tallina, nem akarod itt is megmutatni a többieknek azt a szép kis könyvet,amit a lánykádnak készítettél?.. szerintem még belefér az ON-ba, és biztosan sokan nem látták.. :)
zumizumi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 70

Köszönöm, hogy feltetted a linkeket. Nagyon-nagyon jók! :-)))

Órákig el lehet nézegetni. Szívem szerint mindet megvarrnám, ha lenne rá időm. Kár, hogy egy nap csak 24 óra.

Minden esetre az első lépést megtettem, egy csomó mindent lementettem. Köszi!

Előzmény: tallina (68)
evanet Creative Commons License 2007.03.09 0 0 69
Sziasztok tegnap leltem rá erre a topikra. Én egy másik topikról vagyok. Ha nem haragszotok szivesen csatlakoznék hozzátok nagyon szivesen nézegetem a munkáitokat. Gyönyörűek ezek a babák. Örülnék neki ha  megtanulnék én is ilyen csodaszép dolgokat varrni.   
tallina Creative Commons License 2007.03.08 0 0 68

Sziasztok,

felteszek pár linket. Boribaba hajának ötletét innen vettem, de itt is vannak jó dolgok. A babák közé más (táska, miegymás) is belekeveredett. Jó munkát mindenkinek, akinek van ideje, nekem sajnos másfél-két hónapig nem lesz, pedig alig várom, hogy újabb babákat készítsek :-(

zumizumi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 67

Köszi  a magyarázatot, így már el tudom képzelni, változatlanul nagyon tetszik. Ki fogom próbálni.

Az egyáltalán nem baj, hogy nem a Te ötleted. Én is minták alapján  varrom a babáimat. Persze úgyis beletesszük magunkat, attól lesz egyéni.

Mégegyszer gratulálok!

Előzmény: tallina (66)
tallina Creative Commons License 2007.03.02 0 0 66

Köszönöm szépen.

A haj kb. 2,5x5 cm-es téglalapokból áll, amit polár anyagból (pontosabban annak a buklészerű változatából) vágtam ki, majd körkörösen varrtam a fejre.  A téglalapok persze nem szabályosak teljesen, meg nem is egyforma méretűek, mert hulladékból van. A változatosságot az is adja, hogy hol az anyag színe, hol a visszája van felül, így kicsit anyagszerűbb a haj.

Az ötlet sajnos nem a sajátom, de attól még remek, egy internetes oldalon találtam, ahol sok jópofa baba van. Most egyelőre nem találom a linket, de amint meglesz, felteszem.

Előzmény: zumizumi (65)
zumizumi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 65

tallina!

Gratulálok a harmadik helyhez, nagyon tetszenek a babáid!

A mobil tok, jó ötlet.

Ami többek között különlegessé teszi őket, a hajuk. Írnál pár szót a készítéséről?

 

Előzmény: tallina (61)
Kaoka Creative Commons License 2007.03.02 0 0 64

tallina!

Én is azzal szoktam, de azt gondoltam van valami tartósabb kivitelezés.

Előzmény: tallina (63)
tallina Creative Commons License 2007.03.02 0 0 63

Köszi!

Általában smikkészletből származó arcpirosítóval csinálom - én úgysem használom másra. Igaz, nem annyira mosásálló, de mindig újra lehet színezni. Próbáltam már színesceruzával, zsírkrétával is, de ez ad a legszebb felületet, a szivacs-aplikátorral jól elmaszatolva.

Előzmény: Kaoka (62)
Kaoka Creative Commons License 2007.03.02 0 0 62

tallina!

Nagyon jópofák a babucik. Az arcukat mivel szinezted?

Előzmény: tallina (61)
tallina Creative Commons License 2007.03.02 0 0 61

Sziasztok lányok,

most már bemutathatom Bori babát és barátnőjét, mert lezárult a szavazás a

foltvarráson. A "próbabát" kislányom elkunyizta, a második ajándéknak ment, osztálytársnak, szülinapi bulira. A baba kistáskája egyben mobiltartó, az ajándékozott örült neki.

Boribaba és társa

me.sziszi!

Nagyon aranyos a kisvakondod, gratulálok hozzá, elküldenéd nekem is a mintáját?

metyi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 60
me.sziszi! Köszönöm szépen megkaptam a kisvakond szabásmintáját.
Némakertész:) Creative Commons License 2007.03.01 0 0 59
Itt is köszi sziszi kedves:)
me.sziszi Creative Commons License 2007.02.28 0 0 58
igen, persze, nyugodtan :-)
ildu Creative Commons License 2007.02.28 0 0 57
Megkaptam a kisvakondot,köszönöm szépen!Megengeded,hogy feltegyem a képtáramba,hogy mások is hozzájuthassanak?
Előzmény: me.sziszi (54)
palhen Creative Commons License 2007.02.28 0 0 56
nem találom a mail címedet, nagyon örülnék a kisvakondnak. 2 éves unokámnak a "bibliája" a kisvakond, régóta szeretnék neki varrni egyet, de nincs szabásmintám.
Előzmény: me.sziszi (54)
metyi Creative Commons License 2007.02.28 0 0 55
Szia! Én szeretném elkérni a kisvakond mintáját,légyszives küld el.
Előzmény: me.sziszi (54)
me.sziszi Creative Commons License 2007.02.28 0 0 54
hat nem sikerül beszurnom öket, ugyhogy aki szeretne, annak elküldöm emailben
me.sziszi Creative Commons License 2007.02.28 0 0 53
[image1]
me.sziszi Creative Commons License 2007.02.28 0 0 52
sziasztok, megprobaltam valami szabasminta feleseget összehozni a kisvakondrol, de eleg kezdetlegesre sikerült. remelem, azert tudjatok hasznalni, varrasokat ra kell hagyni meg plusszba, meg az enyem az eredetihez kepest eleg ducira sikerült, ezen lehet modositani varras közben. [image1][image2]
ildu Creative Commons License 2007.02.27 0 0 51
Írtam neked a gmailra!Megkaptad?
Előzmény: Kaoka (48)
Némakertész:) Creative Commons License 2007.02.27 0 0 50
nagyon kedves dolog lenne, köszönöm:D
Előzmény: me.sziszi (46)
tallina Creative Commons License 2007.02.26 0 0 49

Sziasztok,

én is gyűjtöttem pár linket a témában, ha találok érdekeset, mindig lementem a gépemre. Pontosan nem emlékszem, hogy honnan, ezért senki ne sértődjön meg, hogy nem jelölöm meg a forrást, viszont érdemes böngészgetni. Most egyelőre csak egyre van időm...

http://show.7ya.ru/private.aspx?Rubrid=65796&p=1&ob=0
Kaoka Creative Commons License 2007.02.26 0 0 48

Szia ildu!

Meg szeretnélek kérni, megírnád nekem e-mailba ,hogy hogyan lehet saját képtárat készíteni. És fizetős? Most néztelek nagyon ügyi vagy.

Előzmény: ildu (47)
ildu Creative Commons License 2007.02.26 0 0 47

Csatlakoznék az előttem szólóhoz:én is szeretném kérni a szabásmintát!

Lányok,folyamatosan teszek fel baba- és plüssjátékokat,nagyon rácuppantam a témára.Sajnos van olyan,amire nem emlékszem,kitől származik,csak kaptam/letöltöttem a szabásmintát,bocsánatot kérek előre is ,hogy nem jelöltem forrást!

Előzmény: me.sziszi (43)
me.sziszi Creative Commons License 2007.02.26 0 0 46
szia,
feltennem szivesen, ha lenne, de sajnos nincs, fejböl csinaltam, kb, ahogy gondoltam, ezert sem lett a kettö egyforma. annyit tehetek, hogy holnap megprobalom lerajzolni a darabokat, lefenykepezni, es feltenni, ha meg jo neked.

Előzmény: Némakertész:) (45)
Némakertész:) Creative Commons License 2007.02.26 0 0 45
kérlek-kérlek!

anyukám gyerekkori kedvence a vakond és jövő héten lesz a szülinapja, addig talán még meg is tudném csinálni, ha el tudnád küldeni vagy feltenni a szabását.... lehet???
köszi szépen:)))
Előzmény: me.sziszi (43)
komórka Creative Commons License 2007.02.26 0 0 44
A pw topicba tettem fel egy cicás, nyuszis kosárkát, arról a linkről amit itt ajánlottatok!
me.sziszi Creative Commons License 2007.02.26 0 0 43
az elöbb nem sikerült a kep beszurasa, talan most:

me.sziszi Creative Commons License 2007.02.26 0 0 42
sziasztok,
klassz, hogy nyilt egy ilyen topic :-) en meg csak kisvakondot varrtam a kisfiamnak meg a baratjanak, de ettöl belelkesülve vettem ebben a temaban egy könyvet, es tervezem tovabbi babak kesziteset is :-)
Kaoka Creative Commons License 2007.02.26 0 0 41

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy rajtam kívül sokan babáznak. Úgy látszik soha nem növünk fel. (Ezt csak viccnek szántam). aranyosak vagytok, hogy életben tartjátok ezt a nagyon kedves topikot. mindenkinek jó babázást kívánok.

Kaoka Creative Commons License 2007.02.26 0 0 40

Kedves Edinák!

Boldog névnapot kívánok. Kaoka

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.25 0 0 39
Nincs mit! :) De ez az oldal nem az én érdemem.. a PW topicot olvasom rendszeresen, és mindig megnézem a linkeket, amiket javasoltok.. B Ildi szokott nagyon jó gyűjteményekre bukkanni, én csak elmentem a kedvenceim közé.. :) Majd keresek még babavarróst is..
Előzmény: zumizumi (38)
zumizumi Creative Commons License 2007.02.25 0 0 38

IOkaste!

Köszi a kosárkát! Már készítetem pufók kosárkát tetővel, de ez most nagyon aktuális!

Nagyon jó oldalt találtál, sok jó horgolt figurát találtam még rajta, most mentegetem őket.

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.25 0 0 37
Sziasztok!
Örülök, hogy megnyílt ez a topic, be is kedvenceltem rögtön, bár én még egyelőre csak az ötleteket gyűjtöm.. :)
Ha valaki kedvet érez ilyesmi készítéséhez, itt egy nyuszis kosár linkje... bár én nem jöttem rá rögtön, hogy ez egy nyuszi lenne.. :) kosár
MIndnekinek szép vasárnapot! :)
Előzmény: komórka (29)
zumizumi Creative Commons License 2007.02.24 0 0 36

Kaoka!

Köszi a dícséretet, de azért ne gondolj ám komoly munkára. Egyszerű kis cipőcskék.

Ha legközelebb szüleimnél járok, csinálok egy közelebbi felvételt és akkor meglátod, hogy milyen egyszerű.

Előzmény: Kaoka (35)
Kaoka Creative Commons License 2007.02.24 0 0 35

zumizumi!

Te egy univerzális nő vagy. Aki susztermunkát is válal mit mondjak. Félelmetes vagy. A cipőket megnézném közelebről is.

Előzmény: zumizumi (34)
zumizumi Creative Commons License 2007.02.24 0 0 34

Kaoka!

Megkapták már a szüleim és nagy örömöt szereztem velük.

kb 60-70 cm-esek, a cipőjük lakkbőr, kézzel varrtam. A zoknit kötöttem.

Előzmény: Kaoka (32)
Kaoka Creative Commons License 2007.02.24 0 0 33

wanouk!

Napok óta beteg vagyok most nézegetek vissza időbe. Ez az ami nekem nagyon tetszik, de jó, hogy felraktad!

Előzmény: wanouk (12)
Kaoka Creative Commons License 2007.02.24 0 0 32

zumizumi!

A cipő és a zokni hogyan készült? Nagyon jó ötlet a gyűrüt taró két babzi. És mekkora a méretük? Megkapták már a szüleid?

Előzmény: zumizumi (7)
Kaoka Creative Commons License 2007.02.24 0 0 31

tallina!

Ne ragaszkodj a rózsaszinű anyaghoz.  A nyersszínű sokkal természetesebb és tudod az arcot szinezni. Legvégső esetben a molinó is megteszi.

Előzmény: tallina (30)
tallina Creative Commons License 2007.02.22 0 0 30
Babás lányok, nem tudjátok, hol lehet kapni  babatestnek-fejnek való, babaszínű nejlonplüsst? Én vidéken lakom, és itt nálunk a normál méteráru boltokban ilyet nem árulnak.
komórka Creative Commons License 2007.02.22 0 0 29
Rosszul fogalmaztam: az ismert kenyereskosár babával kiegészitve. Sőt nyuszival (nyuszifejjel) húsvéti is lehet.
Előzmény: juhizs (28)
juhizs Creative Commons License 2007.02.22 0 0 28
speciel én csak sima kenyereskosarakat ismertem, de ez nagyon aranyos és jópofa,
Előzmény: komórka (27)
komórka Creative Commons License 2007.02.21 0 0 27
Találtam egy kenyereskosarat, biztos ismeritek, aminek az egyik oldalán egy baba van.

ildu Creative Commons License 2007.02.21 0 0 26
Hát persze,hogy otthagyom!!!!Sőt,még többet is teszek még fel!
Előzmény: juhizs (16)
zumizumi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 25

Így is nagyon szép! Szeretem a régi vásznakat.

 

Előzmény: tallina (24)
tallina Creative Commons License 2007.02.21 0 0 24
Igen tudom, nekem nagyon tetszenek ezek a kicsit bumfordi, de mégis valahogyan olyan elegáns figurák, lenből meg különösen szépek. Sajnos a boszikáim teste csak pamutvászonból készült,  nagymamámkorabeli, háború előtti régi rózsaszínű ágyneműből, de a ruhájuk már lenes. Jadrax honlapján is van egy csomó, kölönösen a macskák tetszenek, az egyik boszi hóna alá csaptam egyet belőlük, nagyon összeillenek :-)
Előzmény: zumizumi (23)
zumizumi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 23
A Te aranyos jó boszijaid is Tildas babák. Ezt elfelejtettem az előbb.
Előzmény: tallina (21)
zumizumi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 22

:-)))

Lenes anyagból varrtam. A ruhája pedig szőtt. Kicsit merev, én nem hordanám szívesen.

Előzmény: tallina (21)
tallina Creative Commons License 2007.02.21 0 0 21
NAgyon aranyos nyuszi, milyen anyagból varrtad? A fotón nem látom túl jól, valamilyen lenvászon, vagy valami más?
Előzmény: zumizumi (17)
Némakertész:) Creative Commons License 2007.02.21 0 0 20
köszi szépen, így megtaláltam:D
Előzmény: tallina (19)
tallina Creative Commons License 2007.02.21 0 0 19

Bocsi nem tudom, miért nem működik a link, de beírom a címet, így biztosan jó lesz. http://www.alexpress.hu/kreativ/

(Zárójelben: én a hasába Kindertojáskapszulás csörgőt szoktam tenni, a picik imádják, mert hosszú a nyaka és csörög is!)

Előzmény: Némakertész:) (18)
Némakertész:) Creative Commons License 2007.02.21 0 0 18
kedves tallina, biztos én vagyok a béna, de nem nagyon találtam meg a zsirik mintáját, pedig nagyon örülnék neki.... tudsz segíteni?
Előzmény: tallina (15)
zumizumi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 17
egy Tildas nyuszi
juhizs Creative Commons License 2007.02.20 0 0 16

Belekukkantottam, de jó, hogy felraktad! KI kell nyomtatnom magamnak, v. örökre ott hagyod? Megtalálom később is?

OFF Rendes vagy nagyon, látom, hogy a szép velencei álarcokat is a honlapodra raktad! Szupi, aki nem járt még Ildu honlapján annak javasolnám, hogy barangoljon el arra, nem bánja meg.ON

Előzmény: ildu (14)
tallina Creative Commons License 2007.02.20 0 0 15

Sziasztok, amíg nem lesz új termés, ismét felrakom pár régi állatkámat, amit ugyan már bemutattam a másik topikban, de az már régen volt.

A minták letölthetők innen :-) 

 

csörgős zsiráf  előke elefánttal
ildu Creative Commons License 2007.02.20 0 0 14
Sziasztok!Két babavarrós könyvet feltettem a képtáramba,aki még nem ismeri,nézegesse,mit lehet(ne) varrni...Majd még bővítem a kínálatot,csak legyen időm!
komórka Creative Commons License 2007.02.20 0 0 13
Ez egy patchwork baba, lehet, hogy a testvér topicról gyüjtöttem? Nem baj, itt legalább jó helyen van
wanouk Creative Commons License 2007.02.20 0 0 12

Addig is, amig a sajat keszitesu babak kepeinek tomkelege meg nem jelenik ime egy kis kedvcsinalo: http://dollmakersjourney.com/opatterns.html

 

 

Némakertész:) Creative Commons License 2007.02.20 0 0 11
halihó :)

jaj, de jó, főleg, ha macik is jöhetnek:)
meg egyéb állatkák:)))
36évi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 10
:))))
Előzmény: Kaoka (9)
Kaoka Creative Commons License 2007.02.19 0 0 9

36évi!

Te vagy a leg - leg aranyosabb Évi akit csak ismerek. Az Én kedvemért csiáltad ezt a topikot. Ezért kapsz tőlem egy Évi topik babát. Addig is gyönyörködj a többi babában.

metyi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 8
Sziasztok! Örülök a topiknyitásnak,be próbálok kapcsolódni.A foltos barátnőm baba rajongó és neki szeretnék ezzel örömet szerezni és segiteni,mert nála sajnos nincs számitógép. Ő jelenleg egy Chaplin figurával van félkész állapotban és kalap gondjai vannak.
zumizumi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 7

Sziasztok!

 

Örülök az ötletnek!

Beszállok szívesen!

Szüleim aranylakodalmára készült
36évi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 6
Köszi, szerintem bármilyen állatfaj jöhet. :)))
Előzmény: komórka (5)
komórka Creative Commons License 2007.02.19 0 0 5
Sok sikert! Azért a babák mellett a macik is szóhoz juthatnak, úgye?
gubike Creative Commons License 2007.02.19 0 0 4
Sok sikert a topikhoz! Olvasótok leszek, máris a kedvencek között vagytok.
juhizs Creative Commons License 2007.02.19 0 0 3
én itt legfőképpen potyaleső / néző leszek. De, azt nagy lelkesen, és jó szívvel, örülök, hogy még egy jó kis topik nyílt - kis időt nem ad valaki mellé?
36évi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2
Imádom ezeket a manókat, már odaát is megcsodáltam őket. Épp ma nézegettük ezt az újságot, nagyon jók vannak benne.
Igazából én nem vagyok nagy babavarró, de Kaoka megkért, mivel ő nagyon szereti csinálni, hogy nyissak egy ilyet. :)))
Azért követem majd az eseményeket. :)
Előzmény: tallina (1)
tallina Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1
Engem mindig érdekelt ez a téma, varrtam is már pár babát meg más játékot, bár a régiekről sajnos nincs képem. Örülök, hogy lesz egy felület ötletek cserélgetésére, meg új ötletek beszerzésére, így örömmel csatlakozom és egyúttal el is helyezem a másik topikban már bemutatott jóságos kis boszorkáimat indításként, kedvcsinálóként...Boszorkák Boszi libával  Macskásboszi
36évi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 0
Csakhogy ne találjon ránk valami nullázós őrült. :)))
36évi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 topiknyitó
Barátném régi vágyát elégítem ki a topik indításával. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!