Keresés

Részletes keresés

B.GY Creative Commons License 2015.10.07 0 0 17389
B.GY Creative Commons License 2015.10.07 0 0 17388

Oké majd megírom mi volt.Fater egyik haverja jár ide.Ő javasolta,hogy keressem fel őket.Bár van aki szkeptikus a tesztel kapcsolatban is.Olvasgattam egy pár oldalt róla.

Előzmény: hul (17387)
hul Creative Commons License 2015.10.07 0 0 17387

Érdekes lehet, kérlek tedd majd közkinccsé! 

 

Előzmény: B.GY (17386)
B.GY Creative Commons License 2015.10.07 0 0 17386

Nyilván hittem benne,ezért is mentem el.Van akit már bizonyítottan meggyógyított állítólag.Csak olyan furcsa volt az egész néni,ahogy ott hókusz-pókuszol:) Úgy néz ki mintha nem is e-világi volna:) Lehet viccesen kommentálok,de alapvetően vidám természetű vagyok.Így jobb elviselni a nyavalyákat.Ma itt voltam.

http://www.yamamoto.hu/best

Fizu után megyek és megnézetem magam.Addig fogok járni mindenhova,amíg rá nem jön valaki mi bajom van.

Előzmény: K.Ancsi (17385)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.07 0 0 17385

Azért szerintem ne add fel a próbálkozást!

Kicsit egyébként mindent kisarkítva és viccesen kommentálsz Te is meg még pár fórumos is.Mintha nem is hinnél abban, hogy van megoldás.Ha meg így van, miért mentél el? Hinni kell.Ha itt nincs megoldás, lesz máshol.

 

Az az orvos jobb, aki rád néz és a legújabb kenőcsöt ajánlja, ami most jött ki a laboratóriumból? Senkinek semmilyen fogalma sincsen arról, hogy más szerekkel találkozva mondjuk 5 év múlva mi lesz a mellékhatás.

Szerintem arról az oldalról fogd meg a kérdést, hogy ilyen vélemény is van ( szódabikarbóna, bakteriális fertőzés) és ezekre próbálj rákeresni.

 

Már többször említettem, hogy mindenkinek egyedi megoldása lesz, és csak TE fogod tudni megoldani.Innen-onnan jönnek az infók, és szépen kitartással meg lesz az eredmény.

Ez a saját tapasztalatom, és ahogy olvasod itt a fórumon is, hogy ahány ember annyiféle ps, annyiféle megoldás.Nincsen egységes recept, ne is várd!

 

És ami ennél is fontosabb: mindig hinni kell a gyógyulásban!Ez minden betegségre igaz.

Aki úgy áll hozzá, hogy ez gyógyíthatatlan, meg csak egyre rosszabb lesz, annak az lesz.De Te ne ebben higgy, hanem abban, hogy itt a XXI. század számtalan fantasztikus dologra képesek az emberek, rengeteg újdonság van, nem létezik , hogy ezzel az "egyszerű" bőrbetegséggel nem tudnak mit kezdeni.

Hogy lehet, hogy a klónozás meg a szívátültetés sikeresebb, mint a ps tünetmentesítése?

 

Én ajánlanám neked a Béky Lászlót, én is voltam nála.

Előzmény: B.GY (17384)
B.GY Creative Commons License 2015.10.06 0 0 17384

Egy ismerősöm ajánlotta.Állítólag őt meggyógyította.A bőrömet azt látta,de azt mondta ez nem sömör hanem bakteriális fertőzés.Aztán karatézott egyet a levegőbe,és mondta hogy nem látja a csontokban meg a velőben,csak az izmokba van.Pedig az sincs sok rajtam:) Elolvastam mikre jó a szódabikarbóna.Majd mindenbe rakok hátha jó lesz :)

Előzmény: Mackóbogár (17383)
Mackóbogár Creative Commons License 2015.10.06 0 0 17383

ejha ! Hol lelted ezt a nem semmi a hölgyet ? Amúgy nem mutattad meg Neki a bőrödet, hogy de bizony ott van az a fránya sömör ? Viszont a szódabikarbóna jót tesz a gyomornak, megbüfiztet, ha nehezet eszel :-) az is valami !

Előzmény: B.GY (17382)
B.GY Creative Commons License 2015.10.06 0 0 17382

Voltam ma természetgyógyásznál.Érdekes egy lény az a néni:) Kiderítette úgy hogy meg sem nézett,hogy nem is vagyok sömörös.Úgyhogy én már nem is írok ide többet:) Valami olajmérnök vagy miféle.Orosz származású.Azt mondta baktérium fertőzésem van,és igyak szódabikarbónát,meg mossam meg vele a gyümölcsöket zöldségeket amiket eszek.Tegyek a mosógépbe is mert az ágynemű is fertőzött meg a ruháim.A nejemről is megmondta mitől magas a vérnyomása,ő ott sem volt.Becsukta a szemét,csápolt a kezeivel és már látta is a bajt.Azt mondta ha megyek még 2x akkor már el is múlik rólam:) A perui kovaföldről még nem hallott,de megmondta hogy az nem jó csak a szódabikarbóna.

hul Creative Commons License 2015.10.06 0 0 17381

Nem hiszem, hogy az egyébként mélyen tisztelt Czeizel prof. lett volna az egyetlen. A gének tudománya sokkal szélesebb és a tudósvilág nagy része foglalkozik vele. Géntérképek és génhibák, ezek elemzése, vizsgálata területekre gondolj.

A szellemekkel kapcsolatban annyit mondtam, mennyivel egyszerűbb lenne levetetni a szellemet vagy a rontást, mint a gének hibáit gyógyítani. Az előbbihez lehet elég egy jópofa asztal.  

Előzmény: B.GY (17380)
B.GY Creative Commons License 2015.10.05 0 0 17380

Akkor Czeizelhez kellett volna menni.Génekhez meg kromoszómákhoz nem sokan értenek.

Előzmény: hul (17379)
hul Creative Commons License 2015.10.05 0 0 17379

Attól tartok, ez vlami genetikai eredetű. Azért "tartok", mert minden szellemet leépítenék inkább magamról... csak legyen hatása.

Előzmény: B.GY (17378)
B.GY Creative Commons License 2015.10.05 0 0 17378

Tudom én :) Azért kezdek előbb ott.Aztán megyek pszichológushoz.Valamitől csak begyorsultak a sejtjeim.Jó lenne kideríteni mitől.

Előzmény: hul (17377)
hul Creative Commons License 2015.10.05 0 0 17377

Bocsánat! A természetgyógyász más kategória, a szellemírtó pedig megint más...

Előzmény: B.GY (17376)
B.GY Creative Commons License 2015.10.05 0 0 17376

Azt nem tudom hitt-e a szellemekben.Csak simán felrántotta magát.Az agy csoda dolgokra képes.Van aki elhiszi,hogy meggyógyulhat,és lám helyre jönnek a sejtek is akár.Van aki Istenben hisz,van aki meg nem.Nem kell ezt túlragozni.Holnap megyek este természetgyógyászhoz.Kíváncsi vagyok mit mond.

Előzmény: hul (17375)
hul Creative Commons License 2015.10.05 0 0 17375

Ezeknek az embereknek, akiknek "benne van a génjeikben" könnyű eladni a "szellemek pedig vannak" történetet. 

Sőt, mióta tudunk erről, a pszoriázis ellen is hatásos a szelleműzés (vagy mi). Leválasztjuk a cipelt rossz lelkeket és hoppá lesz egy új bőr, az izületek nem duzzadnak tovább. A kórosan gyors sejtképződés, ami az orvosi oka a topik címében szereplő pikkelyek kialakulásának, persze semmit nem tud a szellemekről. Mondjuk az általános állapotot alapvetően befolyásolja a mentális állapot is. Amihez képest nem értem, hogy találkoztam már néhány angyallal, de ezek sem tudták meggyógyítani, legfeljebb az elérhetetlen helyeken alaposabban megvakarni, bekenni.

Ja és nem láttak szellemeket a hátam mögött. Talán egyszer volt ilyen érzés, de kiderült a férj zörgött, jött haza váratlanul.

Előzmény: B.GY (17374)
B.GY Creative Commons License 2015.10.04 0 0 17374

Ja azt elfelejtettem,hogy tegnap voltam a szomszédnál.10 éve nem láttam,mert elköltözött.Apja lakik már csak ott.Gyerekének volt szülinapja,meglátogatták papát.Ő mesélte,hogy a gyerekkori haverunk öngyilkos lett 42 éves volt.Ő is itt volt velünk a szellemidézésen.Persze lehet semmi köze nem volt hozzá,az apja is öngyilkos lett.Lehet csak benne volt a génjeiben a hajlam.

B.GY Creative Commons License 2015.10.04 0 0 17373

Velünk szembe albérletbe lakott egy család.Ők is azért költöztek el az előző albiból,mert láttak,hallottak furcsa dolgokat a házban.Mesélte is de nem írom le.Én még a 7.érzéket sem mertem megnézni.

Előzmény: Jázmyn2000 (17372)
Jázmyn2000 Creative Commons License 2015.10.04 0 0 17372

Nem akartam hozzászólni a szellem témához, mert önkéntelenül és néha tudatosan kerülöm,ilyen témájú filmet sem tudok megnézni.De a hitetlenek miatt leírom a saját tapasztalataim.Nem gondoltam azelőtt, hogy egyszer én is részese leszek a szellemjárásnak.

Az előző munkahelyem épülete anno apácazárda volt.Amikor a cég a felújított épületbe költözött, furcsa dolgokra lettünk figyelmesek.Az egyik helységben jellegzetes illat terjengett és mindig csak ugyanott. A tv. magától bekapcsolt, sőt mi több, szépen lépegetett a csatorna, a távirányító a közelben sem volt. Ugyanez történt a porszívóval is, fogta magát és bekapcsolt többször is. A pincéből kopácsolás, kalapácsolás hallatszott a kora reggeli órákban. A redőny úgy ereszkedett le, hogy senki sem volt az épületben, ajtó és kapu zárás után saját szemünkkel láttuk. A kapucsengő akkor szólalt meg, amikor senki sem volt a nyomógomb közelében. A billegős tetejű kuka teteje úgy kezdett el billegni, hogy 5 méteres körzetben  percek óta nem volt a közelében senki.A Seherezádé kávéfőző porcelán része ugyebár képtelen leesni magától a víztartó rész tetejéről, mert egy kampó alakú kifolyó megakadályozza, hogy leessen.Na, hát a mi seherezádénk úgy esett le a tűzhelyről, hogy a fém rész fent maradt, és nem csak úgy putty leesett, hanem olyan hanggal, mintha földhöz vágták volna. 

A legdurvább az volt, amikor reggel 6-kor megérkezvén a kolleganőmmel szépen csendben elkezdünk beszélgetni.Hallottam, hogy valaki köhög 2-t és elindultam az ajtó felé, hogy megnézzem a folyosón, hogy jött-e valaki.....senki sem volt a folyosón.Akkor a kolleganőm ezt mondta : "na, ugye, mondtam, hogy szokott köhögni? ".... honnan tudta, hogy én köhögést hallottam, hisz nem mondtam neki, hogy miért megyek az ajtóhoz???.... kapásból ennyi szellem-történet jutott eszembe, de voltak még döbbenetes dolgok.

És ha ez még nem elég a meggyőzéshez, hogy a szellemek itt járnak köztünk, akkor elmesélem a legújabb esetem.

Nem rég Skóciában meglátogattuk a kint élő gyerekeinket.Egy kirándulás alkalmával megnéztünk egy romos várat.A bejáratnál természetesen elkezdünk fotózgatni.Amíg ezzel foglalatoskodtunk, a 20 hónapos kisunokám,oldalra fordult a babakocsiban és az egyik várfalra mutogatva elkezdte mondogatni, hogy "bácsi"....kissé ledöbbentünk, mert semmiféle bácsi nem volt ott.Akkor elkezdtük kérdezgetni, persze az ő 20 hónapos ismereteire építve.:... van sapkája a bácsinak?....stb Ő minden kérdés után a vár irányába nézett  és szépen válaszolgatott az ő babanyelvén, hogy " ige" vagy "mem".Vagyis, hogy a kérdésünkre tudjon válaszolni, mindig a "bácsi" felé kellett fordulnia és néznie....Kifelé jövet a várból, megbeszéltük, hogy próbára tesszük.A babakocsit majdnem háttal állítottuk a várfalhoz képest, és megkérdeztük : "köszönsz a bácsinak"??A kicsikénk majdnem kifordult a babakocsiból, mert eszébe jutott, hol áll a "bácsi".Ugyanarra a pontra nézett mint érkezéskor és elkezdett táá-táá-zni!!!!.............

Persze, a pszichológusok megmagyarázzák a 3. szem képességével, amit a gyermekek 5 év körül kinőnek.

 

B.GY Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17371

Ilyenek velem is történtek.Anyám elküldött tejfölért pénteken,és vasárnap értem haza:)Közben persze találkoztam pár barátommal,és kiesett egy kis idő:)

Előzmény: Bálint Hidasi (17370)
Bálint Hidasi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17370

Ez a szellem dolog nem vicc!!!Én pl régen dimenziókat tudtam ugrani!!!Pénteken elmentem haverhoz dumálni és vasárnap este keltem otthon meztelenül!!!volt amikor magammal hoztam idegen nőt egy másik dimenzióból!!! a dimenzió ugrások abbahagyása után jött ki a sömim!!!Lehet megint ugrálni kellene????? :) :) :)

B.GY Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17369

Na látod? Nem szabad olyan dolgokkal játszani,amit nem értünk:) Hiába fiatalság bolondság.Ma már magamtól is félek,régen meg semmitől:)

Előzmény: Mackóbogár (17368)
Mackóbogár Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17368

ó, akkor a szellemek tehetnek róla ? Francba, ha ezt tudom :-(

Előzmény: B.GY (17367)
B.GY Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17367

Látod? És sömörös is lettél.

Előzmény: Mackóbogár (17366)
Mackóbogár Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17366

asztalt én is táncoltattam még a középiskolai kollégiumban, a frász jött rám :-)))) Amit viszont szívesen bevállalnék, az valami spirituális hely meglátogatása Magyarországon, pont most láttam valami ilyesmit fél szemmel a TV-ben. Mondtam a férjemnek, ez kell nekem is, hátha :-)

Előzmény: B.GY (17365)
B.GY Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17365

Mi még anno a 90-es évek elején idéztünk szellemet több haverral együtt.Asztalt táncoltattunk.Először én sem hittem el amit láttam.Sőt először nem is akart működni a dolog,mert ki akart engem küldeni a szellem.Aztán bocsánatot kellett kérnem és ment minden simán.Először azt hittem valamelyik haver emelgeti az asztalt,de mikor felült rá az egyik gyerek úgy is megemelkedett az az oldala ahol ült.Megidéztünk sok meghalt rokont még Ceausescut is,bár ő nem jelent meg.Erre azt következtettük ki,hogy nem őt végezték ki:) A végén kérdezgettünk mindenfélét.1 kopogás volt az igen kettő a nem,vagy lehet fordítva mindegy is.Aztán kiderült hogy 1 szellem jelent csak meg és mindenki képét felvette. Na én most ebben a házban lakom,mert ugye nálunk csináltuk.Aznap éjjel unokatesóm velem aludt,mert félt 13 éves körüli lehetett.20 éves korában halt meg.Reggel néztük,hogy megállt a harangos óránk pont 12-kor ami előző nap lett felhúzva.1 hétig elmegy simán.Pár éve hallottam hogy legurult egy alma a konyha szekrényről.Mondom majd reggel felveszem.Nem volt sehol.Kirámoltam az egész konyhát hátha elgurult.Azóta sincs meg.Amúgy normális vagyok megmondták a hangok is:)Úgyhogy van vagy szellemvilág vagy nincs,de levetetem magamról őket:)Utána jött ki rajtam nemsokkal a tüdőbaj meg a ps.

Előzmény: K.Ancsi (17361)
Octi19 Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17364

...

 

Az én gyerekeim is ilyenek voltak mind amikor közösségbe kerültek. 1 hét ovi 2-3 hét betegállomány ebben semmi különös nincs. A mozgásérzékelős világításhoz azért fizikai testre is szükség lenne szerintem, de sokkal valószínűbb, hogy macska, vagy egy rágcsáló, de egy közelben fészkelő denevér is aktiválhatja időnként, ebben sincs semmi különös. Be kell állítani rendesen, vagy ki kell kapcsolni. Az meg azután tényleg a szellemek műve lehet ha egy hűtő megrázkódik... biztosan csupa ektoplazma volt az egész konyha...!

:-D

 

Általában a szellemek akkor ártanak a legtöbbet ha hisznek bennük...
;-)

Előzmény: K.Ancsi (17361)
hul Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17363

Abszurd, szórakoztató és egyben félelmetes, amiket írsz a szellemekről.  

Mély tisztelettel és topiktársi megbecsüléssel, ok. legyen végső soron egy baráti ölelés... nagyon javaslom a lehető legjobb pszichológus felkeresését. Bizonyára kideríti, hogy mondjuk túl korán lettél elválasztva a csecstől, vagy vertek kicsi korodban, esetleg, szexuális flusztrációd, ki nem élt elfojtásod van, az is lehet, hogy sportolnod kéne, szóval valami kiváltotta és beleélted magad a szellemek létezésébe, sorsot befolyásoló hatásába, nem tudom, menekülsz vlami elől. Nagyon jó lenne tudni.

Tisztellek, de nem hiszek a szellemeidben. Remélem sikerült megbántás nélkül kifejeznem a döbbenetem és egyben a támogatásom.

 

  

 

Előzmény: K.Ancsi (17361)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17362

Tipikus példát kaphattunk ezzel a mellékhatásokról.

Milyen áron kell a tünetmentesség?Ez nem neked szól személyesen, hanem általában.

 

Visszanéztem kicsit a bejegyzéseidet és belinkeltél egyszer egy Arquebuse Water linket és egy naplót egy pszoris nőről.

Beleolvastam a bejegyzésbe és a táplálkozást ő is megemlíti.

Próbáltál már olyan irányba menni, hogy belsőleg milyen provokáló tényező lehet? Mert ugye ha van valami a bőrön, az mindig belső dolgot jelent.A legtöbbször emésztési dolog.Kenegetni lehet akármeddig, de ha mindig jelen van a kiváltó ok, akkor sosem ér véget a dolog.

 

 

 

Előzmény: Jázmyn2000 (17353)
K.Ancsi Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17361

Természetesen jogodban áll nem hinni, de pont azt akarom magyarázni, hogy ha valamiben nem hiszel, attól még nem biztos hogy nem létezik.

Erre leírok egy történetet egy kedves ismerősöm személyes tapasztalata:

100 % materialista férfi ez a kedves ismerős, csak azt hiszi el, amit lát.Elköltözött albérletbe a feleségével és 2 gyerekével.1-2 hónap után mint a kifacsart mosogatórongy úgy nézett ki.Meséli, hogy a házban furcsa dolgok történnek.A lépcsőházi feljáróban (emeleti szinten lakik egy kertes házban) érzékelős világítás van, és éjjelenként többször is kapcsolódik fel-le.Pár napja pedig éppen mindenki lefeküdt és hallják, hogy csapódik a hűtő ajtaja.A kisfiú (10éves) kikiabál a szobájából, hogy a szülei voltak-e, mert ezt hallotta.Mondták, hogy nem.

Az egész család fél, és egy szobában alszanak azóta.Ennek már több, mint fél éve.

A 4 éves kislány, szinte folyamatosan beteg, egy hét ovi 2-3 hét otthon.

De szellemek nincsenek, mert nem látták.Igaz, hogy hallották, de nem látták, akkor nincsen.

Értem én, lehet ragaszkodni ehhez, de kivel szúr ki szerinted?

Egy pasi, akinek úgymond védelmezni kell a családot, együtt fél a gyerekeivel egy hálóban.

Mondtam neki, hogy ismerek valakit, aki tértisztítással foglalkozik, az itt ragadt lelkeket is tudja kezelni.

Erre azt válaszolta, hogy majd elköltöznek.A mai napig ott laknak.

 

Tudom, tudom, amíg nem történik veled személyesen ilyen addig úgysem hiszed.

Nem is ezért írtam le, hogy meggyőzzelek, csak mint érdekesség.Még ha valakivel ilyen történik, akkor sem hiszi el.Furcsa egy gondolkodású az ember, nem?

 

A hiszékenységről meg a kihasználásról csak annyit, pont ezért kell tájékozódni, hogy az ember képben legyen.

És ha a patikában kérek 200g aszkorbin savat, ne rémüljek meg, ha a patikus azt mondja, hogy nem szabad annyit enni, mert vesekövet okozhat.Mondtam neki, engem nem tud megijeszteni, és különben sem egy ültő helyemben fogom megenni.Erre már nem válaszolt, csak szimplán nem adta ki amit kértem. 

Előzmény: hul (17360)
hul Creative Commons License 2015.10.02 0 0 17360

Na látod, innen szakad a cérna. A szellemek, szellemszabadítás és manók meg hasonlók, ezt nem hiszem. Az emberi hiszékenység határtalan és ennek a kihasználása szintén. 

 

Előzmény: K.Ancsi (17357)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!