Keresés

Részletes keresés

kékszemű Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43133
Látod, én szóltam, hogy ne játszd itt a kedvesnővért, nem kell pátyolgatni a bénákat...

Ha nem tudja használni a keresőt valaki, akkor mit akar az interneten. Apuskám már nincs velünk, ne akard átvenni a szerepét!!!

(Egyébként vigasztaljon a tudat, hogy Miácska Apuskámnak is beszólt párszor jó keményen, szóval bizonyos szempontból kezdesz a nyomdokaiba lépni :-)))
Előzmény: Törölt nick (43111)
marrisska Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43132
Kedves Fórumtársaim!
Ne bántsuk egymást itt fórumon belül! Örüljünk annak, hogy voltunk vagy leszünk Tunéziában!
Köszönöm :-))
gumimacy67 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43131

S amikor Te kioktattad azt, akinek nem sikerült a lakosztályba kerülnie, hogy mert nem adott pénzt, azért kapott olyan szobát, stb. ? Amikor leírta, hogy próbálkozott pénzzel, akkor is csak hajtogattad a Magadét. 

Később végül csak beláttad, hogy Neked nagy szerencséd volt...

 

Előzmény: simikécske (43123)
laszgal Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43130
Amikor felveszítek a hevedert a férfiak igazítsák meg rendesen a zacsijukat, mert könnyen a combhoz csípődhet....:))) Én már csak tudom... :(((
Előzmény: Cathyca82 (43127)
Cathyca82 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43129

Amúgy nem jön senki aug. 25.-én a Marhaba Palace-ba???? :)

Cathyca82 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43127

Kedves Ropacsek és Clarki!

 

Köszönöm az infókat... akkor majd meglátjuk, hogy lesz-e elég kurázsim :) , bár az hogy Clarki a feleséged tériszonyos............. "megnyugtatott", hiszen ha még úgyis élvezhető élmény, akkor nem lehet rossz! :D Nekem tériszonyom ugyan nincs, de elég fo**s vagyok ilyen téren XD , de majd akkor lecsekkoljuk, milyen a csapat a parton, és ha nem fogok látni rémálomba illő felszállást és landolást, vagy arccal tengerbe csapódást, lehet kipróbálom én is! A párom vágyik rá nagyon, na majd meglátjuk behódolok-e az akaratának! :)

 

Köszi mégegyszer!

 

Kata

Előzmény: Törölt nick (43126)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43126

Szia!

 

Mi tavaly kipróbáltuk a Marhabánál. Kellemes élmény volt. Párban mentünk fel a feleségemmel, akinek ráadásul tériszonya is van, de ő is élvezte.

Nem kell félni, semmi baj nem történhet.

Még annyit hogy mi már nagyon régóta vagyunk fiatalok, unokáink vannak.

Előzmény: Cathyca82 (43124)
ropacsek Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43125
Van, én nagyon élveztem:) Pedig én is paráztam kicsit előtte.
Kettesben mentünk a párommal, nekem csak nézelődni kellett:) Lehetett választani "kis kör" és "nagy kör" között, a kicsinél végig a magasban voltak, a nagynál útközben leengedtek, míg a lábunk majdnem a vízbe ért, aztán vissza fel.
Sztem attól is függ, hogy milyen a csapat, aki csinálja. Nálunk (Amir Palace) nagyon profik voltak a srácok, máshol láttunk olyat, hogy nem volt olyan sima az indulás/földet érés.
Nézd meg előtte, hogy dolgozik a csapat, ha jól, akkor próbáld ki, biztos tetszeni fog:)
Előzmény: Cathyca82 (43124)
Cathyca82 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43124

Sziasztok!

 

Parasailing-es segítséget kérnék... van-e valakinek személyes élménye Tunéziában ezzel kapcsolatban?

Igazából szeretnénk kipróbálni (én annyira nem, de a párom már kikészít ezzel...), csak az a gond, hogy míg Töröko-ban és Egyiptomban "normális" módon csinálták, 2005-ben a Riadh Palms-nál nem igazán tetszett Tunéziában...... valahogy a tunéziai extra változat maradt meg az emlékeimben: 6 métert a parton húznak, 10 métert a tengerben derékig, aztán ha van lendület és szél, akkor talán sikerül felemelkedni! Volt aki el is esett már a parton, persze jó móka, és vicces, mindaddig amíg nem velünk történik... :) Sőt egyik alkalommal volt egy kisebb vihar, amikoris a levegőben a parasailing-es kihúzta (!) a motorcsónakot a partra, a fickó már a hotel falánál volt, csak lógott, valószínűleg nem volt már képben, ájultan parasailingelt, a fél szálloda leste, hogy nekicsapódik-e a hotel falának, aztán a parton kézi erővel húzták le a madzagot! Mondjuk ezután pár napig nem is lehetett egy ejtőernyőzőt sem látni az égen a szállodánk előtt!

 

Szóval van valakinek pozitív élménye???? /Ha nincs, azt is írjátok meg, legalább lesz mire fognom a páromnak, miért nem akarom!!!! /

 

Köszi! K.

simikécske Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43123
Szia.Teljes mértékben egyetértek veled amit művel ezen a fórumon azért mást már régen kitiltottak volna.Nem is értem mit keres itt ez a "fikamester" :(
Előzmény: Mia13 (43101)
tomtompo Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43122

Csatlakozom a meleg ruha kérdésben.

Ma hajnal fél egykor sem volt szükség irhabundára !

(szoknyácska-gatyika, t-shirt, saru)

 

Zekinek:  és ismét van freycsokim!

Kedvünkért(?) kinyitották 3-kor "dufry"-t!

A monastiri "dufry"-ben "special offer" volt ma hajnalban.

Figyeljétek! Naon megéri!

Előzmény: Cathyca82 (43121)
Cathyca82 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43121

Szia Eni!

 

Mi Debrecenből indulunk, de igen keddi nap indulunk, és jövünk. Még nem kaptuk meg a részvételi jegyet, majd pénteken, így biztos indulási időpontot nem tudok, talán Travel Service-zel megyünk, és kb. délelőtt 11 h körül indul a gép, de ezt a hétvégén fogom pontosan tudni! Igazából ha Bp-ről indultok, akkor ennek nincs jelentősége, mert más járat...

Amiket mi olvastunk egyéb külföldi oldalakon, nagyon jókat írnak a szállodáról.

Bármilyen korosztálynak ajánlják, bár azt írták, hogy nincs a gyerekeknek "Kids Club", de szerintem ez miatt ne aggódj, biztos nem fog unatkozni a lurkód! :)

Talán a közelben van valami kisebb vidámpark, a tripadvisor-on vannak képek is róla! Az animációt nem dícsérik túlságosan, megy mindig valami háttérzene a medencénél, de a szórakoztatás elég gyenge... Ennyi ami esetleg negatívum lehet, bár minket ez nem zavar.

Azt olvastuk még, hogy a szálloda nagyon jó helyen van, tele van bolttal, bárokkal a környék, van a világítós szökőkút,  a kikötő gyönyörű. A közeli szupermarketben lehet sört, bort venni, az ásv.vizet simán be tudod vinni táskában a szállodába.

A személyzetet nagyon dicsérik, segítőkészek, kedvesek, természetesen a borravalónak örülnek.

A hotel és a szobák tiszták, a bútorokra egy-két hozzászóló "panaszkodott", hogy nem túl újak, viszont a tisztaságra nem volt panasz! A légkondi nem működik mindenhol tökéletesen. A szobákban van hűtő is, a széf viszont talán a recepción bérelhető - ez nem biztos!

A szálloda kertje szép, gondozott, a part nagy, és szép, a nyugágy ingyen van, de a matracért fizetni kell - 2 TD A strandtörölközőről nem tudok mit mondani, arról én is érdeklődtem itt a fórumon, hogy hátha tudja valaki, hogy adnak-e, de nem írt rá senki.

A medencét és a külső bár részt nemrég újították fel. Mindenféle vizisport,+  parasailing van a parton, sőt egyéb fakultatívokra is be lehet fizetni akár a helyi araboknál is :) azt írták, hogy megbízhatóak, és jóval olcsóbbak, mintha utazási irodával mégy fakultatívra. Mi 2005-ben így voltunk tevegelésen és hajókiránduláson, hogy a parti arab csávónál fizettük be, és ment minden flottul, semmi gond nem volt tényleg! De mehetsz utazási irodán keresztül is. 

A kaja nagyon jó, bőséges és nagy a választék, mind a reggelit, mind a vacsit dícsérték. Az omlett állítólag kihagyhatatlan, de van palacsinta, gofri is... etc. etc...... mint ami általában. Azt olvastam, hogy aki nagyon válogatós, még az se marad éhen! :)

A tripadvisoron 36-ból a 12. a szálloda Port El Kantoui-ban! És vannak fotók is, meg a holidaycheck-en is!

 

Milyen ruhát vigyél?! Bikinit! :D Meleg ruha felesleges, ezt 2005-ben mi is eljátszottuk, hogy farmer, pulóver, melegítő, sportcipő, aztán úgy hoztuk haza ahogy elvittük... csak a helyet foglalta! Természetesen valami hosszú ujjú vékonyabb felsőt vihetsz,sose lehet tudni, meg hát a repülőn van akinek kell az ilyesmi (bár én még ott se éreztem szükségét)és a párodnak hosszú nadrágot a vacsorához, de túlzásba nem kell esni, és nem kell szerintem több garnitúrával készülni! A gyerek már más kérdés, nekem még nincs, ebben nem vagyok okos! :) Magadnak és a párodnak viszont felesleges téli cuccokat pakolni! Nyári ruhákat, bikinit, papucsot... és társai!

 

Bocs ha kicsit össze-vissza írtam a dolgokat, ahogy eszembe jutottak az infók úgy sikerült a "sorrend" :) !

Remélem segítettem, ha van még valami írj! :)

 

Üdv, Kata

Előzmény: vajdaeni (43110)
tomtompo Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43120

Hajnalban megérkeztünk a Paradis Palace-ból !

Röviden...

Korrekt szervezés, pontos indulás, érkezés, transzfer.

Csodás szálloda, ellátás, személyzet, animáció.

Tenger hínáros! A természet takarít!

Sajnos összesen négy nap volt alkalmas tengeri fürdőzésre.

A medencékkel igyekeztünk pótolni.

Tom

Előzmény: tomtompo (42697)
Gubuc Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43119

Szia Bububorzas!

Köszi, nekem ennyi elég. :-)))

Előzmény: bububorzas (43116)
Gubuc Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43118

Szia Kvalcsi!

Én is ezeket az indulásokat tudom. Nekünk múltkor az irodába ezt mondták, meg a papirunkon is már ez van. De telefonálni most nem telefonáltak.

Előzmény: kvalcsi (43114)
murcsika Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43117
Köszi a segítséget :)
Előzmény: Törölt nick (43112)
bububorzas Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43116

Szia Gubuc!

 

Most éppen dolgozom, de lopva feljöttem a fórumra. Cygnus még nem jelentkezett, pedig annyira izgulok, hogyon érezte magát. Szerintem is tegnap kellett megérkeznie. Téged pedig irigyellek, hogy még csak ezután mész. Mondjuk te már március óta tudod, hogy mész, nagyon nehéz lehet ám kibírni idáig. Én legalábbis biztos nehezen bírnám. Nekünk hirtelen jött, mármint az tudtuk, hogy megyünk valahová, csak azt nem hová, de mikor már megvolt az út, alig vártam, hogy induljunk.

Válfa van, az erkélyen van a falon egy kis szárító, kb. olyan széles, mint egy törülköző. Remélem érthető volt. Oda ki tudod rakni a törülközőt, bikinit...

De van még egy műanyag asztal is két székkel, oda is tudsz pakolni.

Előzmény: Gubuc (43103)
marinka79 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43115

Lehet, hogy én vagyok nagyon figyelmetlen, de a bud. hun én csak olyan járatkeresőt találok, amivel csak az adott napra, előző napra és másnapra lehet az indulásokat, érkezéseket keresni. Leírnád, hogy az oldalon hol található az a kereső, amivel a későbbi napok indulását, érkezését is lehet keresni?

 

Előre is köszi!

Előzmény: Törölt nick (43113)
kvalcsi Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43114

Szia Gubuc!

 

Nekünk ma telefonáltak a Medina Toursból, hogy a gép 20:15-kor fog indulni Ferihegy 2B terminálról és 18:15-re legyünk kint.

Vissza pedíg 13:25-kor fog jönni.

Előzmény: Gubuc (43103)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43113

 

Szeptember 1-én, kedden van egy járat a TVL-el  hajnali 4 órakor Monastirba. Van délután szintén egy járat. A hajnali az biztos, mert mi is azzal megyünk. Egyébként az indulásokat és érkezéseket megtudod nézni a bud.hu-n.

Előzmény: vajdaeni (43104)
vajdaeni Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43110
Szia Kata!Köszönöm a segitőkészségedet!Mi is erről a szállodáról jó dolgokat olvastunk!Kicsit félek,mert mi 3 éves kisfiunkat is visszük!Vajon mennyire gyerekbarát szálloda?Mert inkább üzletemberek,és pároknak ajánlják....pont ez ami rossz,hogy az élménybeszámolodat nem olvashatom,nemigen lesz tapasztalat.már megtudtam,hogy hol kell vásárolnom,de nem tudom vajon melyik repülőjárat van?Ha szept.1én jösz haza,akkor valószinű mi is azzal a járattal megyünk.Nektek is keddi nap,hánykor van a repülő?Bármit amit tudsz a szállodáról,és közlekedésről szivesen olvasok!És vajon milyen ruhákat vigyek?Meleg cucc nemigen kell gondolom!
Üdv:Eni
Előzmény: Cathyca82 (43106)
murcsika Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43108

Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek a Hannibal Palace-ban elég a félpanzió(mármint hogy bőséges az ellátás)?

Vagy van a szálloda közelében étterem, kajázda ahol lehet esetleg ebédelni egy jót?

És aki járt már ott, milyen az éjszakai élet? van e buli, vagy veszélyes este kimenni?

És még egy olyan kérdésem lenne, hogy a tunisz air megbízható?

Na és még egy utolsó kérdés:) Jön e esetleg valaki szept. 8 -án a Hannibal p.-ba, Debreceni indulással?

Nagyon köszönöm a segítséget előre is !:)

További szép napot mindenkinek:)

88kismedve Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43107
Kedves Mia13!

igen, szép hely Nabeul, csak látszik, hogy a "nagyobb" üdülőhelyektől kicsit távolabb esik! a transzferünk alatt áthaladtunk Hammameten, ami azért jelentősen különbözött a mi városunktól! de egyébként semmi gondunk nem volt azalatt az 1 hét alatt! :)
Cathyca82 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43106

Szia Eni!

 

Itt vagyok :) , nyugodtan kérdezz, amit eddig megtudtam a szállodáról, abban szívesen segítek! Mi szept.1.-jén jövünk haza, írok beszámolót, de mivel ti akkor mentek, így pont le fogsz maradni róla...

Ha jó, hogy itt írok a fórumon, kérdezz nyugodtan (hátha másnak is aktuális lesz a közeljövőben, és szívesen olvasná az infókat), de ha mindenképp e-mail-ezni szeretnél, akkor írd meg, és írok a megadott címre!

 

Nem ígérem, hogy mindenre tudok válaszolni, sőőőt... de amiben tudok segítek!

 

Üdv, Kata

Előzmény: vajdaeni (43102)
gabamama Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43105
Na köszike!!Én is akartam már irni Zeki állandoan csak kötekedik és szinta nem tudtam ide ugy irni,hogy ö nem irt volna rá de mindig durván!Erröl ennyit de én átnézek rajt tedd ezt te is!4Szép napot
Előzmény: Mia13 (43101)
vajdaeni Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43104
Én azt szeretném kérdezni,hogy valaki tudja milyen repülő járatok vannak?Mi szeptember 1-én megyünk,keddi nap.Hogy vajon mikor van a repülő,mert még nem tudom...
Gubuc Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43103

Szia Bububorzas!

Én is figyelgetem, hogy Cygnus mikor ér már vissza! Tegnap kellett neki megjönnie ugye? Kiváncsi vagyok én is mit ir! :-)))  Jövő hét pénteken én is megyek, hurrá!!!

Ja, még egy apró kérdés..... bocsi. Szobákban a szekrényben van válfa? Egy-két vizes ruhát ki lehet teriteni valahová? :-))) Tudom ezek banális dolgok, én is érzem... csak ha tudom, hogy nincs, úgy pakolok.

Előzmény: bububorzas (43099)
vajdaeni Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43102
Hello!Szeretném Cathyca82-vel felvenni a kapcsoltot!Mi szeptember 1-én mennénk a Marhaba Palaceba,és szeretnénk erről érdeklődni!
e-mail:eni-tibcsi@freemail.hu
Üdv:Eni
Mia13 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43101
Zekit, már a többi utazási fórumon nem tűrnék meg ( amit tud azt a volt Dessert Voyage becsődödlt iroda vezetőjétől tudja ?! mert tavaly egész nyáron az irodát nyomatták "erőszakosan" a fórumon )
Minden utazó a friss infókat nézze és használja a keresőt !
Sok szimpatikus segítőkész ember van még a fórumon ... nem utólsó szempont ,hogy szívesen és lelkesen szidja az általanem ismert szállodákat , semmi névű tapasztalat híján ...pusztán az ott tartózkodók véleménye alapján ( és 90%-ban a rossz dolgok számára az elsők ) ezt mindenki magának tapasztalja ki. Mint olyan sokan leírtuk már ,nem vagyunk egyformák ...van akinek bejön és nem ...ezt kell tiszteletben tartani ...
Mi is 5 alkalommal voltunk már mindig máshol ,mivel last. amivel utazunk és mindig megfelelt... voltak velünk akik már jártak Egyiptomban ,amit agyon dicsértek és bizony nem külömb pihenés szempontjából csak utánna kell olvasni a többi fórumon is ,ahol megtaláljátok az itteni nickeket és bizony sokkal normálisabban beszélnek ott . Nem értem,hogy itt miért osztják az észt ,holott a többi fórumon kis normálisak :)) olvassátok Egyiptomot , Törököt és látjátok ,hogy ki a segítő kész ,sőt javaslom a magyaraok külföldöd vagy ilyesmi ,ahol kirgizke szívesen kibeszéli ezt a fórumot főleg...
Zeki ,meg akkor ossza már az észt ,ha mindenhol ott van ( mert amit Angitól tud :s vitatható) azoknak hidjetek akik hazajöttek... a sznobok úgy is adják itt is magukat ,de az olcsó pénzért elmennek nyaralni és amit "fikáznak" az fogják jövőre is választani :))
Előzmény: simikécske (43084)
Mia13 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 43100
Szia! Ugye szép Nabeul, mi tavaly a Piramidesben voltunk és tökéletes szép 10 nap volt. :))
Előzmény: 88kismedve (43096)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!