Keresés

Részletes keresés

kaleidoscope Creative Commons License 2001.12.16 0 0 217
en ugy ereztem magam mint egy pedofil, amikor sajat magamra neztem (annyira kislanyos volt hogy lent minden csupasz)
szerencsere az akkori paromnak sem tetszett ugy, ugyhogy inkabb fazonra borotvalom, ugy szerintem szexibb. kulonben is eszmeletlenul faj amikor kino...
mivel manapsag senki sem latja:( en is csak magamnak csinalom, onszorakoztato jelleggel:)
Előzmény: z65 (216)
z65 Creative Commons License 2001.12.16 0 0 216
En gyakorlatilag tok kopasz vagyok. Eredetileg azert tortent, hogy a paromat is kicsit feldobjam. A kezdeti erdeklodese elmult. Most mar leginkabb magamnak borotvalkozok. De jelenleg ugy erzem, el sem tudnam kepzelni ujbol szorosen.
kaleidoscope Creative Commons License 2001.12.16 0 0 215
De még milyen jó párban csinálni!:-)
Bár teljesen csupaszra közösen összesen egyszer sikerült (egy kis itt-ott-amott igazítás végeredményeként) utána napokig sírtunk a röhögéstol, fura volt újra "így" látni magunkat kb 10 év szorrel-élés után. :-)
A trimmer tényleg jó eszköz, de azzal is lehet balesetet okozni:-(.
Egyébként a teljesen csupasz sem magamon, sem a páromon nem jön be, legalábbis nekem. De azért szép ha gondozott...
:-)))
Előzmény: GoodOldFashionedLoverBoy (208)


z65 Creative Commons License 2001.12.15 0 0 214
Mi a helyzet? Telen mindenki visszanoveszti, hogy le ne fagyjon a muszer?
Mike Creative Commons License 2001.11.09 0 0 213
Jut eszembe szerintetek mennyire volt igazi, vagy hamisitvany Boros sbundatermelodese azon a helyen ahol elotte gyantaztatott. Mondjuk en marhasagnak gyanitom, azert ilyen nincs.
Mike Creative Commons License 2001.11.09 0 0 212
Ott a Wilkinson Protector. Azzal azert kicsit nehez herelni :) hasznaljatok azt!
Előzmény: biborheart (211)
biborheart Creative Commons License 2001.11.08 0 0 211
Lézerről és általában:
1.Nem Végleges, csk ritkitja és vékonyitja.Nőnél okés, de férfinál hormon termeli.Inged-gatyád rámegy a 20 alkalomra.
2.A farkad nem lézerezik, csak ha papirt viszel róla, hogy impotens vagy- ugyanis ezt okozhat azon a részen.
3.A veet krém jó, főleg a vékonyitó fajta- de kényes testrészen fájdalmas(nekem legalábbis).Jobb a borotva.Elég tövig borotválni meg a zacsit, fölötte inkább igazitsd fazonra.Persze villanyborotvával, ha nem akarod kiherélni magad.
Előzmény: Denay-Chris (193)
Timna Creative Commons License 2001.10.18 0 0 210
Szerintem zsír.
Én amúgy 1 éve csinálom, mostanság úgy 2 hetente. Optimálisan 2-3 naponta lenne, mert annyi idő alatt már borostás krém után is, de az a legfőbb, hogy ne legyen dzsumbuj...
Előzmény: stonedrop (200)
Acces Denied Creative Commons License 2001.07.25 0 0 209
Én az egyszerűség és a gyorsaság kedvéért hajvágógéppel vágom a szőrzetemet.
GoodOldFashionedLoverBoy Creative Commons License 2001.07.24 0 0 208
Igen, igazad van, párban a legjobb, de ilyenkor jut eszembe néhány haverom, akinek a halálprűd csaja ezt kábé olyan undorítónak találja, mint pl. az anális szexet. És őket sajnálom ... >:-)
Előzmény: hatlovetu (207)
hatlovetu Creative Commons License 2001.07.24 0 0 207
Eleinte a borotva a legjobb, mivel akkor az ember ráérez a dolog ízére, de később nagyon kényelmetlenné válik hetente többször is borotválni, ezért érdemesebb valami hatásos megoldást találni a ször végleges kiírtására. Én most ilyen elektromos szörtépkedővel próbálom és tényleg hatásos. Elsőre kb a szőr 80 százalékát kiszedi, csak egy-két helyen eléggé érzékeny. Az ember azt hinné, hogy a zacseszen a legkényesebb a műveletet végrehajtani, de nem, mivel a pénisz tövénél lévő szőrszálakat a legkényelmetlenebb kigyomlálni. Azért írom azt, hogy kényelmetlen és nem azt, hogy fájdalmas, mivel nem fáj, ha az ember ésszel csinálja, és nem szánt át keresztbe a műszeren... :)

Különben, meg miért ne csinálná meg az ember, ha elvárja a barátnőjétől, feleségétől, hogy nekik ott lent délen ne legyen dzsumbuj? Bár erre is igaz, hogy párban a legjobb csinálni. :)

GoodOldFashionedLoverBoy Creative Commons License 2001.07.18 0 0 206
Eddig nem nagyon gondolkodtam a dolgon, de a múltkor beszélgettem egy csajjal, aki nagyon kedvemre való, és ő mondta, hogy nem szereti úgy a szájába venni, hogy a szőrt kell közben köpködnie :) Amúgy semmi akadálya a dolognak...
És mivel ő teljesen borotvált, asszem rászánom magam, bár ez az epillálós kicsit brutálisnak hangzik, én inkább óvatosan a borotvával fogok nekilátni.
Egyébként tök jó, hogy ilyen topicok vannak. :-)

[én]

brianwhite Creative Commons License 2001.07.18 0 0 205
Már többen is ajánlották a lézeres szőreltávolítást, de van olyan itt aki már átesett ilyenen? Akár fiú akár lányismerős? Tényleg hatásos?
Egyébként meleggyantát hol lehet venni?
natus Creative Commons License 2001.07.18 0 0 204
A borotvát semmiképpen sem javaslom hosszútávon, mert egy idő után nagy eséllyel jelenik meg egy szőrtüszőben 2, vagy akár 3 szőrszál is. A krémek használatával szintén hasonló eredményre lehet jutni. Arról ugye ne is beszéljünk, hogy a borotválást követően, ha az nem rendszeres, akkor elég szúrós lesz a szőr növekedésekor a terület. Én már hosszú évek óta szőrtelen vagyok, kipróbáltam minden megoldást, de egyértelműen a gyanta a legcélravezetőbb, legjobb. Vagy ha az nincs, akkor az epillátor használatát érdemes megfontolni, főleg a herezacskón.
A szőrtüszőgyulladás elkerülésére -többek között- tudok ajánlani egy nagyon jó habot, amit egyes kozmetikusoknál lehet beszerezni.
Aki nem óhajt rendszeresen foglalkozni a szőr eltávolításával, az keressen fel egy bőrgyógyászt, aki foglalkozik lézeres szőrtelenítéssel. Hosszabb távon mindenképpen megéri, ha rá tudja szánni azt a nem kevés (több 10 eFt-nyi) összeget, amit elkérnek ezért. Viszont megszabadul a rendszeres beavatkozás, a növekvő szőrszálak, az esetleges szőrtüszőgyulladás okozta kellemetlenségektől.
Kandur Creative Commons License 2001.07.18 0 0 203
Hát akkor én is beszállok...

A hónaljamat már régebben elkezdtem gyantáztatni, de a fütykös fazonírozására csak most szántam el magam.
TÉNYLEG JOBB ÉRZÉS!
Egy gondom azért van. Alapvetően csak a kukit akarom szőrteleníteni, a környékét nem, és nem sikerül eltalálnom a szép átmenetet... Az a röhelyes, hogy az arcomon most ritkábban borotválkozom, mint lent :)

Ja meg még valami. Mostanában sajnos nincs nő, akivel kipróbálhatnám a sokat emlegetett "borotválkozás utáni szexet" :( Azért törexem :)))

Üdv.

hatlovetu Creative Commons License 2001.07.07 0 0 202
Balázs , nem mazo dolog eplilálógéppel nekiesni, de finoman, lassan és kis részletekben kell csinálni. Én már 3 éve borotválom (először csak nyírtam ollóval majd csak a zacseszt, majd egy kis "bajusz maradt" most meg már teljesen) és hát nagyon megszoktam. Egyszerűen a falra tudok mászni attól, ha szőrös, mivel akkor jobban izzad és totál kényelmetlen. Namost én a héten untam meg a borotválást és folyamodtam drasztikusabb módszerhez: epilálógép. Természetesen nem egyszerre gyakom le az összes szőrt: minden nap egy kicsivel tovább megyek. Felülről kezdtem úgy, hogy először kétoldalról befele haladva (hagytam egy kis bajuszt), majd lefele, és már ott tartok, hogy gyakorlatilag csak a zacsesz meg a répa van hátra... A két legérzékenyebb rész. Eddig annyira nem volt fájdalmas, mondjuk kellemesnek sem volt nevezhető, de bele lehet jönni. Én azt mondom, hogy mindenképp érdemesebb a végleges kiírtással foglalatoskodni, ha az ember hosszú távon akarja a dolgot végezni, mivel a borotválás az irritálja a bőrt, csak begyulladnak a szőrtüszők meg qrva sokban kerül az alkalmankénti borotvapenge... Szóval csupaszság ruzl!
Előzmény: Balázs_Szegedről (201)
Balázs_Szegedről Creative Commons License 2001.07.05 0 0 201
Engem az egyik exem vett rá kb. 4 éve.
azóta is borotválom magam a hónaljamon és nemesebb részeimen.
hát mit ne mondjak....király érzés borotválkozás után szeretkezni egyet!nagyon rulezzz:-)))))))))))
egyébként a krémtől gyorsabban megerősödik a szőrzet mint a borotvától.
Az igazi a kozmetikusok szerint a gyanta, vagy az epilálógép.de nem vagyok annyira mazó hogy ki is próbáljam...
de az tény hogy sokkal higénikusabb kopaszon.minden szőrös testrész.
marattam 10-telettel
stonedrop Creative Commons License 2001.07.05 0 0 200
Használ valaki Weetet? Azzal meddig marad kopasz? Ugyan olyan hatásos a cerkára, mint a lábra? Bár még arra sem próbáltam ;)
Brett Creative Commons License 2001.07.02 0 0 199
Miért lenne férfiatlan?
Egy szőrtelen izmos férfitest van olyan vonzó (szerintem vonzóbb) mint egy szőrös.
Egyébként meg mindenkinek tessen az, ami az ízlése szerint jó.
Előzmény: coito_erGO (198)
coito_erGO Creative Commons License 2001.06.29 0 0 198
jáááj! ne tedd! hogy fogsz kinézni csupaszon?!?!? az olyan "férfiatlan".... az ilyen "végleges" szőrtelenítés nem több menetből áll?

well....még vársz 60 évet, és magától kihull!

hairy man...hairy muscle...hairy asses...sexy! ;))

Előzmény: Denay-Chris (193)
Brett Creative Commons License 2001.06.29 0 0 197
Sziasztok!

Ém kb. egy éve borotválom a farkam, a hónaljam és a fenekem. És mondhatom sokkal jobban érzem magam. Sokkal ápoltabb érzést kelt, és jobban szeretem, ha a partnerem is borotvált. Számomra egyáltalán nem vonzó egy dzsungel, meg aztán egyéb problémák is adódhatnak belőle, pl. az orális szexben (ki szeret a szőrrel küszködni?)
Ha valakit taszít saját csupaszsága, akkor is legakább igazítson valamennyit.

METAL Creative Commons License 2001.06.27 0 0 196
Sziasztok!
En kb. masfel eve kezdtem borotvalni a kritikusabb reszeimet. Eleinte ,mint a kezdo arc borotvalasnal, kicsit kellemetlen volt. De ez 4-5 alkalom utan teljesen megszokhato es a bor is hozzaszokik. Megfelelo borotvaval es kis ugyesseggel nem okoz problemat a zacsko borotvalasa sem, bar az teny, hogy ezt kb 3-5 naponta kell ismetelni. En hastol lefele elegge szoros vagyok. Viszont ha megfelelo atmenetet sikerul csinalnom, akkor nem igazan zavaro, hogy csak bizonyos helyeken vagyok csupasz:) Ahogy eszrevettem, a lanyok elegge vegyesen viszonyulnak a dologhoz. Zavarni meg senkit sem zavart, viszont tobb lany is oda volt a csupasz nyalokaert:))
Szvsz egy probat mindenkeppen meger.
Maradok tisztelettel:)
JuanM Creative Commons License 2001.06.27 0 0 195
Kedves Denay-Chris!

En meg nem probaltam a lezeres szortelenitest, de azt hallottan rola, hogy nem vegez teljes munkat. Raadasul talan ez a legkoltsegesebb megoldas... Nem tudom mennyire vagy izmos, de ha nincs rossz alakod, szerintem nyugodtan letarolhatod ezen testreszeid borotvaval. En nem vagyok szoros alkat, de egyszer en is leborotvaltam a labam, igaz akkor meg csak 17 voltam ;) es volt aki furcsan nezett ram. Valoban hosszadalmas procedura, de megeri, ha az eredmenyt tartod szem elott. Mostanaban kaptam ra a honaljam borotvalasara, eddig csak fazont igazitottan ott is, de igy sokkal praktikusabb es foleg nyaron elonyos!!

Barati udvozlettel: Juan

dorg Creative Commons License 2001.06.24 0 0 194
Nekem szerencsére elég gyér a szőr a testemen,így a csupaszítás nem okoz sok gondot.A lézeres szőrtelenítést még nem próbáltam,de adhatok egy tanácsot:a hátsód és a lábad ne borotváld,ha erősen szőrös,és eddig még soha nem csináltad,mert könnyen lehet belőle bőrgyulladás.
Előzmény: Denay-Chris (193)
Denay-Chris Creative Commons License 2001.06.23 0 0 193
Nekem is erős a testszörzetem!:-(
És iszonyuan utállom magam miatta, nem merek rövidgatyában mutatkozni....
Most nagyon fontolgatom a végleges szörtelenitést, esetleg ha lenne vkinek tapasztalata infoja a dologrol azt szivesen venném! (Hol, mennyiért, tényleg végleges?, függ e a szőr mennyiségétöl az eredmény?)
Jelenleg szörtelenitem a mellkasom, honaljam, és a fanszörzetem is igazitva vagyon!:-)
De a lábam, és a fenekem nagyon zavar!
Ezt is szeretném borotvállni, de akkor már 1/2-1 orás procedura lenne ledurni az egész testem...:-(
Szoval van vkinek tapasztalata a lézeres szörtelenitésről??
Köszi előre is!

Üdv mindenkinek!

Előzmény: dorg (192)
dorg Creative Commons License 2001.06.23 0 0 192
Én szőrtelenül sokkal jobban érzem magam.Ha meztelenül kell mutatkoznom,zavarna a szőrzet,annyira,hogy elhatároztam a végleges szőrtelenítést.
coito_erGO Creative Commons License 2001.06.22 0 0 191
csak, h ÉN lehessek a 100.!!!!! :)

nem kell borotválni! de ne is legyen dzsungel!!! manapság mindenki mindent borotvál, ami hülyeség....

Sheme Creative Commons License 2001.06.22 0 0 190
Én főleg a fitymát, azután a bőrt hámozom renceresen. ;)

Na, nem. Nem izgat a dolog.

Előzmény: ViKi (-)
dorg Creative Commons License 2001.06.22 0 0 189
A barátnőm teljesen odavan,ha a szőrtelen farkamat nyalogathatja,kifejezetten elvárja,hogy totál kopasz legyen.Egyébként az egész testem szőrtelen,mert az hülyén nézne ki,ha csak a kukim csupasz.Egyetemistaként kollégiumban lakom,de a zuhanyzóban még senki sem nézett furcsán rám.
sper-ma Creative Commons License 2001.05.08 0 0 188
Netán van aki igen. Aki nagyon szőrös típus, annak inkább a fazonigazítás ajánlott a kopasz cerka helyett szerintem.
Előzmény: hujenick (187)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!