Keresés

Részletes keresés

sirdani1 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 969
Hi!

A www.azolcsosag.hu

Július 1 óta ismét elérhető.

Én szóltam
captain72 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 968

Igen a benne lévő 1500-es aksik gyengék általában (ezért adnak hozzá kettőt) de állítólag jók hozzá a Nokia aksik is és azok nem döglenek be. Aksit nem cseréltél benne?

Előzmény: Space4 (966)
captain72 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 967

Szia!

IRtam mailt. Vaterás liciten nyertem. De nem kellett rá várni 2-3 hetet. A készülék a srácnál van így értettem.

Előzmény: Space4 (966)
Space4 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 966

SZia!

 

Ezt nem értem! Ha azonnal megkaptad, akkor raktárról adta nem? Volt már nekem is, egy clon, tökéletes volt, szerettem, csak bedöglött. Lemerült, és soha többet nem kapcsol be. :(

Előzmény: captain72 (965)
captain72 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 965

Szia!

Én az Iphone klónomat Vaterán vettem (Schipone 9++) 26ezerért. Nem raktárról! azonnal megkaptam. Az eladó rendes és megbízható és segítőkész volt. A készülék egy hónapja megvan, semmi bajom vele (eddig :).

 

Előzmény: Space4 (958)
captain72 Creative Commons License 2010.07.06 0 0 964

Nem tudja valaki hogy Schiphone 9+ telefonnál az Incoming calls-t, azaz bejövő hívásokat hol lehet látni?

Csak a Recent-et lehet látni, ami pedig outcoming/azaz kimenő hívásokat mutatja.

Nagyon gáz hogy nem találom meg ki hívott ismeretlen szám esetén és egyszerűen képtelenség visszakeresni.

Van valakinek 5lete?

BGfromÉ-D Creative Commons License 2010.07.05 0 0 963
Szerelőhöz sem sokkal jobb elvinni a telefont.
Az enyémen akkor derült ki, hogy 4000 forintért semmit nem csináltak vele, amikor az antennát az orrom előtt kicserélte rajta 1 haver.
Előzmény: Pavel (959)
Pavel Creative Commons License 2010.07.05 0 0 962
Már nem, nagyon megbízhatatlanok voltak, nekem nem hiányzik a sok reklamáció.
Előzmény: Space4 (960)
Laci6802 Creative Commons License 2010.07.05 0 0 961
Teszt
Space4 Creative Commons License 2010.07.05 0 0 960
Mi nem tetszik az Iphone klónnal? Nem foglalkozol vele már?
Előzmény: Pavel (959)
Pavel Creative Commons License 2010.07.05 0 0 959
Biztos vannak ilyenek, én mindig is kizárólag raktárról árultam kínai telókat, kizárt, hogy egyedül lennék ezzel :)
De az iPhone klónokat már bottal sem piszkálnám meg, ezért sajna nem tudok segíteni neked.

Látatlanban vásárolni 2-3 hetes várakozással nem szabad szerintem. Vaterán volt is most egy pármilliós csalás pont ebben a témában.
Előzmény: Space4 (958)
Space4 Creative Commons License 2010.07.05 0 0 958
Én azt nem értem, miért nem tartanak készleten azok, akik árulnak, még a postán is spórolnának. Gondoljuk végig logikusan!!! Vegyünk példának egy átlagos telefont, amit pl. vaterán 30-33 ezer körül árulnak. Ugyan azt a tipust 1-2 felhasználó 22-24-ért adja. Na itt a komolyan gondolkozunk el. Ha az az 1-2 felhasználó is keres az eladáson, akkor aki 30-33-ért adja, az közel 60-70%-os haszonnal árulja. Akkor ha 2 db-ot elad, akkor 1 készülék neki ajándék. Vannak olyan vásárlók, akik inkább kifizetne 6-8 ezerrel többet, csak ne keljen várni rá akár 2-3 hetet is. Én is ilyen vagyok, azért nem vásároltam, mert szeretném kézbe venni, mielőtt kifizetem, és inkább fizetek érte 6-8 ezerrel többet. Volt egy Fsorozatos kínai telóm, sajnos tönkrement, és amit leírtam ezek miatt nem sikerült még vennem másikat, pedig több tipussal is szemezek.
Space4 Creative Commons License 2010.07.05 0 0 957
Ment Mail!
Előzmény: BGfromÉ-D (955)
paso11 Creative Commons License 2010.07.05 0 0 956
Egy kis összefoglaló a személyes tapasztalataimról:

Changjiang W002

A fő (állítólagos) jellemzők:

- 2 SIM kártya
- érintőképernyő
- WLAN, USB, Bluetooth, Micro SD memóriakártya
- 2db fényképező, mindegyikje 2MP-es felbontással
- Tévé, rádió
- Java, pár előre installált alkalmazással, mint a Googlemaps, eBuddy, stb. De lehet rá bármit telepítenni

Megrendelés, szállítás:

A készüléket a német ebayen (Németországban élek) vettem 69 euró + 5 euró postaköltség fejében Kínából.
A továbbiakat mindenki ennek fényében értékelje. A mérce nálam egy 20 ezer forintos készülék, nem egy okos telefon, vagy PDA amik 60-150 ezer forint között mozognak. Ezt a későbbiekben nem teszem oda minden szubjektív vélemény mellé.
Szállításra 9-12 napot ígértek, ezzel szemben a 7. napon megérkezett. Egy péntek este vettem meg. Azonnal kifizettem paypal-lal, ők állítólag vasárnap adták postára. Hozzánk a DHL péntek reggel már ki is szállította. Vámot, vagy bármi egyebet nem kellett fizetni rá.


A csomag:
Az volt benne amit ígértek:
- telefon
- 2 db akku
- fejhallgató
- egy USB vezeték, amit egy adapterrel hálózati töltőnek is lehet használni
- egy szűkszavú angol használati utasítás


Első benyomások:
Kézbe véve, megnézve, egyáltalán nem tűnik gagyinak. Az illesztése, anyagai kivitelezése számomra elfogadható.

Kijelző:
Ezt is elfogadhatónak mondanám, vagy az ár érték aránynak megfelelőnek. Az előző Samsung telefonomnak, vagy egy iPhone-nak a szintjét nem üti meg. De szép színei vannak, egészen éles. Az érintőképernyő könnyen kezelhető. Az érintkőképernyő, meg a szoftver szerintem úgy van kialakítva, hogy a fő menüpontok, amire az embernek gyakrabban szüksége van az nagyobb, ujjal is kezelhető. Egy sms-t ujjal böködve megírni már kicsit stresszesebb, bár az ujjaim 198 centis emberként egyáltalán nem mondhatóak kicsinek.
Ami zavaró, illetve a gagyi érzetét kelti az az, hogy a stylusnak nincsen helye a telefonban. A stylusnak van egy csavaros kupakja és a csavaros kupakot lehet a telefon bal felső sarkához erősíteni, ha pedig szükség van rá, akkor a kupakból kicsavarva lehet kézbe venni.

Menü, nyelvek, szoftverek, JAVA:
8-10 nyelvet ismer a készülék. A magyar nincs közöttük. A némettel próbálkoztam először, de egyes részei nincsenek lefordítva a fő menünek és az ikonok alapján még nem tudok tájékozódni. Ezután az angolra váltottam, az ellen semmi kifogásom nincs eddig.
A menü ikonjai 3 oldalon vannak elrendezve. Eddig nem sikerült lehetőséget találni az átrendezésre, egyedivé tételre.
Van rajta gyárilag pár dolog, mint a eBuddy, Googlemaps, egy facebook aplikáció. Ezek egészen jó működnek. Új telepítését eddig nem próbáltam csak a Skype-ot. Az feltelepül, elindul, be lehet jelentkezni, de hívást kezdeményezni, fogadni nem lehet vele, mert összeomlik és kiírja, hogy a készüléket a Skype nem támogatja. Ezek után le is töröltem.

Telefonálás, üzenetírás:
A két SIM-kártyát gond nélkül kezeli. Az egyik egy magyar vodás a másik egy német szolgáltatóé (simyo). Mindig ki lehet választani, hogy melyik hívást, smst, adatkapcsolatot melyik kártyáról akarjuk indítani, illetve adatkapcsolatnál lehet preferáltat beállítani. Olyat nem találtam, hogy valamelyik kártyát alapértelmezettnek lehetne tenni állandóan, vagy időszakos jelleggel. De ez számomra nem jelent problémát, mindig egy nyomással több, amíg kiválasztom, hogy most éppen melyik kártyát szeretném. Telefonkönyv tekintetében pedig együtt jeleníti meg mind a két kártya bejegyzéseit. A készülékbe 500 számot lehet menteni.
Az MMS beállításokkal izzadtam egy pár órát, amíg sikerült a német szolgáltató paramétereit beleverni a fejébe. De végülis működik. A vodafone még várat magára. Ez mindenképpen hátrány, hogy nincs hozzá megfelelő támogatás. Az ilyen beállításokat az embernek magának kell kitalálnia.

Csengőhangok, profilok:
Van benne pár. Kb. olyanok, mint amilyen zene a pesti kínai éttermekben szólnak. Ellenben bármit be lehet állítani csengőhangnak a telefonról vagy a memóriakártyáról is. Üzenet hangnak viszont csak a telefon gyári hangjai használhatóak, de lehet találni 1-2 elfogadhatót. A két kártyának lehet különböző hangokat beállítani.
Van benne 4-5 profil, amik szabadon testre szabhatóak, de ebben sem mélyedtem el eddig. A készülék hangzása szintén az egyik gyenge pontja. Nagyobb hangerő esetében hajlamos berecsegni.

Audió, videó:
Amit eddig próbáltam az az mp3 és a 3gp formátum. Ezeket tökéletesen lejátszotta.

WLAN, Bluetooth
A WLAN-t elsőre sikerült összelőni az otthoni hálózattal (WPA2 titkosítás). A Bluetooth-t is könnyen rá lehetett bírni a számítógépekkel és más telefonokkal való adatcserére. Az autórádióm Bluetooth-os kihangosítója is első próbálkozásra felismerte a telefont.

Fényképezőgép:
A minőség hiánya talán itt a legszembetűnőbb. Van benne két kamera is, egy elöl és egy hátul. A készített képek minősége ugyanolyan gyenge, mint egy 3-4 évvel ezelőtti átlagos márkás mobil esetében.

Amit eddig nem nagyon használtam
És ebből kifolyólag nem is tudok rá mit mondani:
- hang és videó rögzítés
- tévé nézés, rádióhallgatás

Amit eddig nem sikerült beállítani
Póbálkoztam, de eddig sikertelenül:
- WAP
- felhasználás Bluetooth modemként


Ezek a benyomásaim 3-4 nap távlatából, ami alatt elég sokat nyomogattam. Ami számomra erősen kérdéses és a megítélést nagyban fogja befolyásolni az a tartóssága. Hiszen elviekben van rá 1 év garancia, de nem tudom mennyire lehet érvényesíteni, mivel egy darab cetlit nem kaptam erről. De ne is legyen rá szükségem.

2010. július 5.
BGfromÉ-D Creative Commons License 2010.07.05 0 0 955
Próbáltam neked válaszolni, de visszakaptam vmi méjlerdémont, hogy nem sikerült.
Nincs más íméjlcímed?
Előzmény: Space4 (947)
djatis6 Creative Commons License 2010.07.04 0 0 954
az utóbbi mondatom kérdés lett volna.
djatis6 Creative Commons License 2010.07.04 0 0 953
sziasztok!

segítséget szeretnék kérni kínai wifis TV -s érintőképernyős mobilomhoz.
konkrét neve nem volt mint pl J9 vagy J8 és egyéb sok ezer a tipusnak belül T757B van írva namost én ehez keresek ingyenesen letölthető PC suite progit ami felismerné vagy java játékokat de konkrétan nem tudom hol találok e szám alapján sok webhelyet bejártam de nem találtam semmi konkrétat.
játékok és ami még érdekelne hogy milyen oprendszer van rajta mert nem találom a menüjében a rendszerről szóló infókat.
egy weboldalon a T757 Telefonra azt írja hogy linuxos de ez nem biztos hogy mindegyik ilyen jellegű és tipusú telefonra igaz.
egyébként nincs vele semmi bajom.
opera mini böngésző van rajta csak flash playert nem találok hozzá és a youtubon nem játsza a videókat mert ahogy olvassa be a lejátszóba előbb utóbb mindíg kiírja hogy sikertelen kapcsolódás.
Előre is köszönöm a segítséget .

Még valami.
Létezik e olyan online szoftwer ami így interneten keresztül le tudja olvasni milyen oprendszer van a telefonomban.
Space4 Creative Commons License 2010.07.03 0 0 952
Köszi, de Iphone clont szeretnék, dualsim.eu-n nem találtam.
Előzmény: vbandit (949)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2010.07.02 0 0 951
Ki lehet, szerintem. Vagy menüből, vagy azzal, hogy saját képet állítasz be háttérképnek. Ugyanis, sajátból nem lehet többet, 1et pedig nem tud váltogatni.
(legalábbis az enyém)
Azért lát6od rajta a Nokia-felirat, mert ők (kínaiak) rakják össze a finn telefonokat (bár láttam már "Made in Hungary"-Nokia-t is), az alkatrészen pedig rajta van a logó.
Előzmény: bojo (950)
bojo Creative Commons License 2010.07.02 0 0 950
Tudom, hogy csak másolat, de elég jól mutat rajta a finn gyártó felirata mind a készüléken, és a bőrtokon is. Egy valamit nem tudok rajta kikapcsolni, az pedig a háttérképváltás. Na meg még az nem tetszik, hogy amikor csörög, és megmozdul a telefon, átvált halkra.
Előzmény: vbandit (948)
vbandit Creative Commons License 2010.07.02 0 0 949
Ezt találtam google segítségével,egy próbát megér!
www.dualsimmobil.eu
Előzmény: Space4 (947)
vbandit Creative Commons License 2010.07.02 0 0 948
A nokia még nem hozta forgalomba a dual simes teloit,ami neked van az kínai másolat.
Van ilyen nokia másolat sima 1 simebe is, nem symián op. rendszer van rajta henem a szokásos kinai .
Előzmény: bojo (946)
Space4 Creative Commons License 2010.07.02 0 0 947
Van valaki aki áruljam, és nem 2-3 hetet kell rá várni?
bojo Creative Commons License 2010.06.30 0 0 946
Az enyémen a második gyártó neve szerepel. Ráadásul a telefonba ragasztott címkén is annak megfelelő adatok vannak. (Type:RM-346) De azért kétségeim vannak azzal, hogy milyen gyártmány lehet.
Előzmény: Laci6802 (944)
bojo Creative Commons License 2010.06.30 0 0 945
Általában két naponta tölteni kell. Gondolkodok egy BL-6F akku beszerzésén.
Előzmény: Laci6802 (943)
Laci6802 Creative Commons License 2010.06.30 0 0 944
Én amúgy kicsit ódzkodom a kinai dolgoktól. Van még samsung és nokia két kártyás . ismeri ezeket valaki?
Előzmény: Laci6802 (943)
Laci6802 Creative Commons License 2010.06.30 0 0 943
A készenléti idő mennyi volt?
Előzmény: bojo (941)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2010.06.29 0 0 942
Használtam, amíg működ5t..
1 antennacsere után a kimenő/fogadott hívások bizonytalansága +szűnt, semmi baja nem volt. Amíg + nem sérült valahogy a hastáskámban a kijelzője. :-s
Előzmény: Laci6802 (932)
bojo Creative Commons License 2010.06.29 0 0 941
Pontosabban ezt használom. Kulturált kialakítás, ami fémnek látszik az az. Amivel nem vagyok megelégedve az a készenléti idő, na meg elég gyatra headset-et adtak hozzá. Bár lehet, hogy ahová készült ez a telefon (Afganisztán), oda jó. Érdekes, hogy az akksi az N95 kompatibilis benne.
Előzmény: bojo (933)
Laci6802 Creative Commons License 2010.06.26 0 0 940
Meg lehet szokni mindent.:) eddig nem sokat kerestem,de gondolom csak Bp-en lehet kapni boltban. Neten rendelésnek nem vagyok hive,inkább bolt személyesen. Ott látja ,fogja az ember amit megvesz.
Előzmény: bojo (933)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!