Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.01 0 0 340

Természetes,amit mondassz,de kénytelen vagyok nem kis frusztrációt sejteni,mert nem én vagyok az első,akinek a sorait nem látod,de mást beleolvasol ami nincs ott..Senki nem beszél itt kényszerről..Én is szeretem megkapni,amire vágyok és az változó,hogy ez kivel mi.ismételni nem szeretem magam..vissza tudsz olvasni ha nem csak a vitát keresed.  Semmi nem köteelző ez minden komunikációs minimumja.

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (338)
Félrehajló Kecskefő Creative Commons License 2013.12.31 0 0 339

Lehet, hogy nem ezt mondtad, máskor majd fogalmazz egyértelműbben, ha beszélgetni akarsz. Köszi.

Előzmény: királyölő (335)
Félrehajló Kecskefő Creative Commons License 2013.12.31 0 0 338

Semmiféle frusztrációm nincs. El vagy tévedve. A szex nem teljesítmény, sajnálom. Ha annak éled meg, akkor neked vannak komoly kényszerképzeteid. Nem voltam még tré egy pasi szemében sem, és mondtam már, hogy képes vagyok megcsinálni, meg is teszem, ha olyanom van, de nem tűröm, hogy bárki ilyesmit elvárjon tőlem. Nem fogom, mert eszem ágában sincs felvenni a versenyt a pornószínésznőkkel, engem nem fizetnek ezért, nem a pénz felvétele okoz örömöt az egészben, hanem maga a szex. 

És szerencsésnek érzem magam. Megtaláltam már párszor a megfelelő pasit ahhoz, hogy olyasmit éljek át, amit akartam. :)

Előzmény: Törölt nick (336)


nyílméregbéka Creative Commons License 2013.12.31 -1 0 337

Tetszik a háesz, de leginkább az tetszik, hogy ezt le mered írni :) 

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (328)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.31 0 0 336

Valami fusztrációd van,ezzel a leengedéssel..sosem mondtam,hogy mindenkinek le kell engedni. Az is tény,hogy természetesen a pasiknak komllyabb szeretői teljesítmény ez,mint a Tv-nek fordított fejel széttárulkozni..ez tény.Ne csak nekünk lehesen teljesítmény kényszerünk..;-)  Ez az emancipáció..:-))

 

Persze ne hagyd magad manipulálni..és kívánom,ne legyél tré egy pasi szemében sem..;-)

 

Annak aki szeerti élvezni a nőiességét,jó megélni,azt a hajmarkolászó hörgő állatot..és ha szerencsés rájöhet,hogy a naimfománia is áldás és nem átok,van arra megfelelőpasi is..;-)

 

Kívánom neked is a Boldog Új Évet..:-)

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (332)
királyölő Creative Commons License 2013.12.30 0 0 335

Ilyent mondtam volna..?

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (334)
Félrehajló Kecskefő Creative Commons License 2013.12.30 0 0 334

Tehát mélytorok nélkül nem szex a szex. Jobb dugásokat kívánok neked az új évre! :D

Előzmény: királyölő (333)
királyölő Creative Commons License 2013.12.30 0 0 333

Valóban nagyon sokminden nélkül lehet, élni, ebben az életben. Szinte minden túlélhető.

 

De. Vannak dolgok, amikre azt mondom, túléltem. De minek is?

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (332)
Félrehajló Kecskefő Creative Commons License 2013.12.30 0 0 332

Nincs szükségem a meggondolásra. :) Az a véleményem, hogy nem kell mindenkinek leengednie a torkára a pasiját. Miért kéne? Nem kell anális szexet űzni, nem kell semmit se megtenni ami kellemetlen vagy bármilyen szempontból nem élvezetes. Nem kell legyőznünk magunkat. Szexben?? (jó, hogy már nem győzzem le magam, hogy egyem meg a mazsolát, mert milyen finom, vagy a tökfőzeléket.)

Én is kipróbálnám a bunjee jumpingot, az ejtőernyőzést, hogy milyen egy via ferratán végigmenni, szeretnék eljutni Japánba, ezek sem olyanok, amikhez különösen nagy dolgok kellenének, bármelyiket meg tudnám tenni elég könnyen. De valószínűleg kimaradok belőle és túl fogom élni. Ahogy az is túlélhető, hogy nem tekerheti a keze köré vki egy nő haját és nem nyomhatja le a torkán a farkát. Jó álmodozni róla, de tegye olyannal, akinek ez bejön. Vagy akit jól megfizet.

És ennek abszolút semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire szeretem az illetőt. Ez csak egy tré manipuláló duma.

Előzmény: Törölt nick (329)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.30 0 0 331

Aztmeg nem értem miféle elvárást látsz nálam..én nem vagyok selejt szerető..sosem várok el semmit..Természetesen a stílusomat hamar megtalálják a hölgyek..Kevesek szeretnek sokórás szeertkezésekben kiszolgáltatottan kéjelegni,de vaéahogy megtatlja mindíg,mindenki a neki valót..;-)

 

Alkalmazkodok mindenkihez,de csak a hajával a markomban végzi mind idő után..:-))  (igaz aki nem,az ezt az oldalam ismeri meg....)

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (328)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.30 0 0 330

Én azt mondanám,hogy ha érdekli,megtudod..ha csak egy kicsi hiányzik..épp a garaton vagytok..Ajavaslom,hogy ha eddig eljutott és tetszik neki..akkor hanyatt fektetve,most te hatolj be..kicsit tarsd bent..3-4 másodpercet ésóvatosan hózd ki..semmi egyébb mozgatás..;-Ö..aztán beszélgesetek kicsit..be szokott válni..

:-)

Előzmény: Törölt nick (327)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.30 0 0 329

Hid el megtenném..az anyja picsáját hozzáállástól,nem leszünk elvarázsolva,hogy mennyire szeret és odaadó a partnerünk..gondold meg..:-)

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (328)
Félrehajló Kecskefő Creative Commons License 2013.12.29 0 0 328

Meg tudom csinálni. A pasimnak 23 centis farka van, nem kicsi. De az anyja picsáját annak, aki elvárja ezt tőlem, vagy bárki mástól, mert pornóra rejszol. Győzd le te önmagadat, folyjon a te könnyed, öklendjél te és élvezze a nőd azt, hogy milyen hős vagy, hogy még ezt is megteszed érte. Szívesen dugnék le a torkodon egy banánt, hogy lássam amint legyőzöd a hányingert, taknyod-nyálad összefolyik és még lelkes is vagy. Ha ilyesmire vágysz megadom az elérhetőségem, egyeztessünk! 

Előzmény: Törölt nick (326)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.29 0 0 327

Időnként próbára teszem, hogy a kedvesem mennyire tudja bekapni a farkamat. Egész ügyes, nem sok marad kívül, de azért teljesen nem tudja bevenni (illetve dehogynem: amikor kicsi).

Pedig úgy szeretném kipróbálni, hogy milyen érzés lehet totál tövig benyomni a szájába. Milyen érzés lehet a nyelőcső mozgását érezni a farkamon (egyáltalán lehet azt érezni)? És hogy vajon Neki milyen érzés lehet az egész faszomat a fejében tudni? Kellemetlen vagy izgalmas? Talán egyszer majd megtudom.

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.14 0 0 326

na a paaid nyomkodja,hanem csak hagyja magát..neked pedig le kell magad győznöd..akarni kell,hogy bent legyen a torkodban..és ha jön az inger..állj meg és várj,addig ameddig pszihésen kész vagy,hogy tovább csinálhasd. Türelem kell ehezz a férfitól..aztán ha eljön az ideje,akkor meglepetés szerűen tolja le teljesen előszőr..azt rá kell bíznod..és ha letolta..tartsa kicsit mozdulatlanul,majd hózza ki..aztán beszéljétek meg...ha azonnal nem is,mert megijedtél,de egy idő után újra kívánod majd az élményt..és akkor már lehet azt is gyakorolni.

 

Ha teljesen lent van,egy idő utámn megszokod az öklendezési ingret,ami azért ritkán mindig jelentkezni fog..nem kell vele törödni..ezzel jár,de nem ez a lényeg--egyikőtöknek sem.(sőt ha esetleg egy kis gyomorsav ürülne a férfira nem mar és a melegsége csodás érzés,a kukac meg síkosabb lesz ígynem ingerel annyira téged..;-)--de ez addigra nem is okoz gondot és nem feltétlen fordul elő..ne ijedj el--mindenki megjárja ezt az utat. Győzd le magad,a kedvesed kedvéért..:-)

Előzmény: torkosanna (322)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.14 0 0 325

Persze lehet valamit félre tájékozattak..az én jókislányom kimodottan élvezetét leli benne,mikor maga alá kötöm, a háta mögött a kezeit és a szája fölé guggolok..(igaz nme csak a kukikámat fotosoposítod,hanem a mélytorokról szóló pornók ezreit is ezzel a 2cm-es átjárhatósági határral..)

Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.14 0 0 324

Nem vagyok biólógus,csak a tapasztalataimról írtam..még mindenkinek le tudott hatolni,és mindig hanyatt fekszenek az első alkalomnál,hátra feszített fejjel..(4.5cm)

Előzmény: masikjokislanyvisszatért (323)
masikjokislanyvisszatért Creative Commons License 2013.12.09 0 0 323

Bocs, de neked milyen vastag a szerszámod? Merthogy az általad állítólag favorizált nyelöcsö 2 cm vastag csupán, és ugyan majdnem mindenütt képes tágulni, de pont a gégefönél egy cseppet se. Vajon hogy csinálod?

Előzmény: Törölt nick (320)
torkosanna Creative Commons License 2013.12.09 0 0 322

azt szeretném megkérdezni, hogy mit lehet kezdeni az állandó nagyon erős öklendezéssel és hányingerrel próbálkozunk már egy ideje, de nem gyengül az inger?

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.29 0 0 321

Ne ez az elsővalóban mélytorok fotó,ha nem is eléggé életszerű..

Előzmény: Törölt nick (243)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.29 0 0 320

Bocsánat,hogy így utólag beleszólok...de

 

Elég sok tapasztalatom van szerencsére a témában. Meg kell jegyeznem,hogy itt sokan keverik a torkozást a mélytorokkal..

A torkozás bármely szögban a makk fejének garatra nyomását jelenti,ami nem megy le a torokba.. Ez is okoz öklendezést,de ez is mint minden szokható és természetes rexlexként,a megszokás alatt is csökkenő inger,de teljesen meg is szüntethető.

 

A mélytorok a nyelőcsőbe lehatolás szerintem..Itt az öklendezés már más szerepet játzsik. Nem mindíg,de  azért előfordul,nem szabad tőle félni..viszont várni kell...nem erőltetni,mert gyomornedv jönb fel. Nekekm férfinak ez kellemes,meleg érzés és síkosabbá tesz így még könyebben lehet bejuttatni a kukacom.

Itt viszont bozony számít a méret,illetve nem számít.. (10 centivel szerintem lehetetlen ide eljutni,de akor 20 felett sem gond,ha teljesen be kell venni az arra vállalkozónak.

 

Teljesen szemből merev kukacot így szinte lehetelen lejuttatni,mert a gerinc miatt nem tud lefelé fordulni..ha erőltetjük az csak fájdalmat okoz.

A fej elfordítása ,a nyak nyújtása segít ezen..

 

Természetesen a hanyatt fekvő fejét hátra feszítő hölgy szájába a legkönnyebb behatolni..

 

Az természetes,hogy a férfi figyeljen a nőre,mert a légszonját nem szabad túlfeszíteni.. A nő meg kell tudjon bízni a férfiban,hogy átengedhesse magát,ne kiszolgálltatottság melletti félelem vagy el a kedvét az egésztől.

 

Az természtes,hogy szinte bárkit rá lehet venni a torkozásra..ha kedve ven hozzá,elég azt füllenteni,ne zavarja az öklelndezés,mert még senki sem hányt..és idővel elmmúlik..Én általában egy két napig ezt szoktam hagyni..Mikor ezzel és a levegőhiány miatti félelelmmel nincs dolga..akkor kell egy határozott mozdulattal és nem durván lehatolni a nyelőcsőbe..de mondani is kell közben,bár időt nem hagyva reagálni..és nem is azonnal kirántani,de nem másodpercekig benne hagyni..(kb egy egész másodperc az idális..) Ekkor az ismert öklendezési inger mellett egy új érzést tapasztal..amit ha ez után nem erőltetünk..csak beszélgetünk róla..vagy csak később,akár nem egy nap múlva..újra meg szeretne tapasztalni.

 

Az első nélmánynél számítsunk rá,hogy egy nagyon felizgatott nőnél ez a bahatolás orgazmust válthat ki..(agyban zajlik ez is)...akkor ki kell venni és hagyni őt kiscit magában lenni..:-)

 

Mikor elkezdünk valóságos mélytorkot gyakoroltatni..lassan..és finom segítő eréjességgel tegyük,de na besszuk szájba a kedvest..! Pár nam mólva..(max egy hát)..már úgy is megtehetjük.

 

Hagyni kell,hogy felfedezze,mely szögben és mekkore erővel tudja tövig eltüneteni a kukacunkat..Mikor már egyre bügyesebb rányomhatjuk a fejét..ráhejezhetjük a súlyunkat,helyzettől függően.

 

Mikor már ügyesen és élvezettel testzi..lehet keménykedni,de figyelni mindíg kell rá!Ne folytsuk meg élhajhászva.. Ezután az 5-10 alkalom után már mindent tehetünk,akár szemben állva,míg bevesz minket,a feje felett átlépve megfordulhatunk a torkában..és vissza..bármit,mert ekkora már élvezettel odaadó szeretőnk..

 

Remélem egy kicsit helyre rátnottam a témát...MERT AZ ITT A DEEPTROAt--MÉLYTOROK lenne.

 

Láttam itt pár hölgyet,aki érti miről beszélek.Nekik kell mondjam,igan lelkileh csodás érzés,ha tudja egy férfi,hogy mennyire odaadó,magát is legyőzni tudó szeretője van.

Előzmény: jkl1 (309)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.16 0 0 319

Ez nagyon jó! Csinálhatná nekem is valaki

Előzmény: betacoupe (318)
betacoupe Creative Commons License 2013.05.12 0 0 318

 

 

 

 

jkl1 Creative Commons License 2013.04.23 0 0 317

úgy értettem hogy pl azok a nők, akik 100 éve születtek, nekik a házasságuk illetve a nászéjszaka előtt még nem volt dolguk férfival (magyarul nem láttak f***t élőben......) na, így érted hogy pl mire gondoltam a neveltetés alatt? és ez összefügg azzal hogy milyen időben születettek, ez talán azt akarná jelenteni hogy mikor (ezelőtt 20 évvel, 50 évvel, 100 évvel, stb......) de hát ezt tényleg az illetékesnek kellene megmagyaráznia (már ha egyáltalán tudja és akarja is......)

Előzmény: Adraszteia.A. (316)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.23 0 0 316

Én erre sosem asszociálnék, bármilyen időben született, többféle neveltetésben részesülhetett.

Viszont akár lehet is összefüggés a neveltetés és az orális szexkultúra között.

De a milyen időben születtett sehogy nem illik ide.
Az illetékes pedig nem töri magát, hogy megmagyarázza... 

Előzmény: jkl1 (315)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 315

esetleg azzal hogy "milyen időben született", talán arra akart célozni hogy az illető nő milyen neveltetésban részesült. (de valószínűleg tévedek és hát egy szülő a lányát nem hiszem hogy arra tanítaná hogyan kell "szakszerűen" szopni illetve mélytorkozni......) na mindegy, majd tényleg elmagyarázza (ha akarja......)

Előzmény: Adraszteia.A. (314)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.22 0 0 314

Hátha majd erre jár és megmagyarázza, igen kíváncsi lennék rá :-)

Előzmény: jkl1 (313)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 313

az első esetén sejtem hogy (eredetileg) mit szeretett volna mondani, de hogy a másodiknál mit, arról nekem sincs halvány sejtelmem se.......

Előzmény: Adraszteia.A. (312)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.22 0 0 312

Akkor megmagyaráznád, ez alatt mit értesz?

" mert ha 10 vagy 15 esetleg 18cm az még nem hiszem hogy mélytorkos lehet "

 

" Kinek hogy milyen idöben született! "

Előzmény: Törölt nick (306)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.18 0 0 310

Te érted, amit írsz? :-)

Előzmény: Törölt nick (306)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!