Keresés

Részletes keresés

tjp Creative Commons License 2001.09.05 0 0 177
orom latni, hogy feleledt a topik :).
aranyzizi Creative Commons License 2001.09.05 0 0 176
Figyusz! Nem akarok vitaba bocsatkozni, valoszinu ugysem tudnalak meggyozni, kar, hogy nem lehet interneten "prezentalni" a dolgot. En viszont regota dolgozom a szakmaban, lattam mar egyet-mast, a baratom az egyik legprofibb dealer akit valaha is lattam (talan ezert is nem dealer mar), es TENYLEG MEG TUDJA CSINALNI!!! Na mindegy, szerintem zarjuk le a vitat! Amugy udv mindenkinek!
Előzmény: violent mental patient (172)
lao ce Creative Commons License 2001.09.05 0 0 175
buta paraszt

ja, a bekikapcsolorol hallottam, bar arrol is ertesultem, hogy erre mar figyelnek, szoval a multe a dolog.

magam is jatszottam par evig, es tervezek jatszani -talan, ha megfelelo partner(eket) talalok. ja, nem erdekelnek a gepek csak a humanoidok. valahogy ugy erzem, hogyha emberrel allok szemben akkor van eselyem eszrevenni a csalast es esetleg ki is hasznalni -ez egy egyenlo harc. a gep azt csinal amit akar ha jo a programozo -csak balek lehetek.

csoportositos tipus vagyok, szoval eloszor is haromfele csoportot allitanek fel:
-aki szorakozni jar le,
-aki penzt akar a jatekkal keresni, vagyis ez a munkaja (csak ez erdekes szamomra)
-a ketto kozott huzodik a vesztesek tabora, akiket mar elkapott a gepszij, de nem veszik komolyan.

tiszta jatek:
szerintem a rulettel az a baj, hogy minden parametere veletlen. beepitett eselye van a haznak a nyeresre hosszu tavon. es mivel hosszu tavon mindenki penzt akar keresni a munkajaval, ezert szamomra ez kiesik

blackjack: bizony, van egy olyan resze ami nem veletlenszeru, megpediglen az, hogy a kulonbozo kartyakbol x darab van a pakli(k)ban es ki lehet hasznalni a szamtani sorozatot. hosszu tavon is lehetsz nyero (par tized szazalek) megfelelo asztalnal es jatekstilussal.

csalas a haz oldalan:
mindenek elott fontos a jateknal a kapcsolat a 'biroval'. ha nem vagy szimpatikus a krupienak / dealernek akkor (szerintem) lehet a legnyerobb taktika is vesztes. ez persze arra vonatkozik ha kevesen jatszanak ugyanott (es erre torekedni kell).

persze a rulettnel egyertelmu hogy a krupie porget egy tartomanyra. ezt ki is lehet hasznalni ha tobben vannak az asztalnal, a nagy zseton ellen lesz porgetve, es igy te a kis penzeddel meguszol a surranopalyan. amugy altalanosan 'urologus stilusban' porgetnek (anusz es kornyeke - nulla es kornyeke). hosszabb ido alatt meg lehet figyelni az egyes krupiek szemelyes szokasait. az 'ismerkedesi' idoszak utan meg ott kell jatszani ahol szimpatikusak es te is az vagy.

blackjack: sajnos itt is lehet csalni, bar ezt en nem vettem meg soha eszre (persze az en szintemen ez termeszetes :). szoval csak mendemondara alapozhatok. ugy hallottam inkabb lelki terror megy -azert fejben kell tartani a lapokat ugye, ami 6 paklinal eleg huzos amig bele nem jossz.

csalas a jatekosok oldalan:
rulett: nehany nagyon kezenfekvo modszer van, vegulis lopasok mas jatekosoktol vagy a haztol. inkabb buveszmutatvanyok.

blackjack: itt is lehet buveszkedni (kolaval, beutokkel, csipszekkel). azonkivul a lapok szamolasa ha nem is eppen tiltott, de nem szeretik ha eszreveszik. arra erdemes figyelni, hogy a dealer is tud szamolni :)

a jatekrol annyit, hogy a legbolcsebb tanacs ami mar elhangzott itt, hogy 2-3 szoros nyeresnel (meg ha 5 perc alatt is jon ossze) le kell lepni. en a magam reszerol also hatart huznek nem csak felsot. ha mondjuk az also hatar 25%-a a felsonek, akkor egy nyero nap utan 4 veszto kell, hogy nullan legyel (persze nem ez a cel :)

kb ennyi jutott eszembe

udv
lao ce

Előzmény: buta paraszt (134)
tangerine Creative Commons License 2001.09.04 0 0 174
Mit szólnánk?
Sárgulunk! :)
Előzmény: im2lazytosetthis (173)
im2lazytosetthis Creative Commons License 2001.09.04 0 0 173
Ehhez mit szóltok ? :)

Egy dollárral robbantott bankot

2001.09.04. 14:14:36


Első leosztásból lett royal flushe, így 127 000 dollárt nyert egy hölgy tegnap egy budapesti kaszinóban. A több mint 35 millió forintos nyereményt kedden veszi át a nyertes.

Szeptember 4-én veszi át nyereményét az a játékos, aki tegnap este fél kilenc körül több mint 35 millió forintnak megfelelő valutát nyert egy budapesti kaszinóban. A hölgynek az első öt lapból lett royal flushe, és ezzel megnyerte a kaszinó progresszív póker játékain már közel egy éve halmozódó 127 000 dollárt. A játékos mindössze egy dollárt kockáztatott.

A royal flush a francia kártya egy azonos színéből egymás után következő tízes-bubi-dáma-király-ász lapkombinációt jelenti. Annak az esélye, hogy pont ezek a lapok kerülnek elő első leosztásra egy kézbe, 1 a 650 000-hez - mondta el a kaszinó játéktechnikai igazgatója.


violent mental patient Creative Commons License 2001.09.04 0 0 172
Én nem kétlem, hogy lehet irányítani a golyóadást! Biztos vagyok benne! De nem annyira, mint te mondod! Beszéltem már néhány dealerrel, köztük olyanokkal is, akik, már abbahagyták a melót és játékosként találkoztam velük kaszinóban, (tuti, hogy tényleg dealerek voltak, mert nagyon frankón tudták a szomszédokat, pillanatok alatt feltették a tétjeiket, nagyon jól tudták 20-asával megfogni a zsetonokat) pesrze kérdeztem őket ilyen dolgokról, mint golyóadás, és az volt a válasz, hogy egy nagyon kis mértékben lehet. Volt aki azt mondta, ha lehetne, nem busszal menne haza! Ismertem olyanokat, akik ki akartak lépni a melóból, nem akartak többet krupiéként dolgozni, nekik nem lett volna vesztenivalójuk, mégse csaltak! Persze mert nem tudtak! Ezt, hogy tudnak dobni, azért mondják, hogy misztikusabbnak lássák őket a játékosok. Van több dealer ismerősöm, akikkel civilben is tartom a kapcsolatot, más témáink vannak, elsősorban, mint a kaszinó és ők is azt mondták ilyen nincs! Miért hazudtak volna ebben, mikor tényleg jó haverok vagyunk! Van köztük teremfőnök is, még azt is elmondta civilben, hogy kb. mennyi a bevétel, milyenek a fizetések és nem hiszem, hogy kamuzott, mert én is olyan nagyságrendre tippeltem és más is hasonló adatokat mondott civilben! De pikantériákat is mesélt, melyik dealer kivel stb ... De a golyóadásra azt mondta, nem lehet irányítani! Miért hazudott volna, amikor mindent elmondott, amit kérdeztem! Egy golyóadásnál, a golyó megtesz mondjuk 20 kört, ez mondjuk 40 m durván, hogy lehetne néhány szomszédon belül megdobni egy számot tudatosan? Láttam, már érdekes dolgokat, mikor bejelentette a dealer, hogy visszadobja a számot és visszadobta, sikerült! És??? Máskor meg 20-szor nem sikerül! Ha olyan pontosan lehetne irányítani a golyót, ahogy te írod, már nem léteznének kaszinók! Ha dealer lennék és tudnám irányítani a golyót, akkor tudnék csalni, meg lehetne ezt oldani, hogy ne jöjjenek rá! De ilyen nincs, úgyhogy máshogy lehet csalni, amiket itt most nem írok le ... Szóval ezt a mesét tartsd meg, zöldfülü játékosoknak, én kb 1000 alkalommal voltam, jobban tudom a szomszédokat, mint a legtöbb dealer, cilinderfigyelő játékot játszom, szóval nem vagyok vak! Az amit te mondasz a mesevilágba tartozik!
Előzmény: aranyzizi (169)
violent mental patient Creative Commons License 2001.09.04 0 0 171
Azt én tudom, hogy ő dolgozik a legtöbbet a kaszinóban, de mégsincs semmi szava! Azt kell csinálnia gépiesen, amit a főnökei mondanak, és ennyi az összes funkciója! Sokszor hallottam, hogy a főnökök, úgy beszéltek vele, mint kanász a malacával és neki nem volt szabad visszaszólnia.
Előzmény: bopat (166)
aranyzizi Creative Commons License 2001.09.04 0 0 170
Szia bopat! A tipp nem jo, egy stimmel. Izrael az elso helyen, Amszterdam a 2-on, Magyarorszagon pedig nem dolgoztam meg.
Ja, es meg valami: tegnap mikor nem volt vendeg, csak ugy probabol az egyik profi krupieval es a baratommal is kiprobaltuk a dolgot, a baratom 10-bol 6 alkalommal guritotta ki +-2 szomszeddal.
Előzmény: bopat (162)
aranyzizi Creative Commons License 2001.09.04 0 0 169
Sziasztok! Szerintem en egyaltalan nem nagyzoltam, nyugodtan megkerdezheted a tobbi "kollegamat" is, nem hulyeseg. Elobb mar irtam, hogy en nem krupiekent dolgozom jelenleg, ha megis, nagyon megutnem a bokamat, mivel a baratom a kaszino fonoke, igy nekem ez nem eri meg. Es hidd el, ha barmelyik dealer osszejatszana a vendeggel, arra elobb-utobb rajonnenek, utana meg soha nem talalna maganak a szakmaban allast, a tobbi dologrol ami ot erne, meg nem is beszelve.
Előzmény: violent mental patient (165)
798081 Creative Commons License 2001.09.03 0 0 168
Ne haragudj de ezt nem hiszem el. Én mindig csak akkor láttam ilyen sorozatokat ha valaki az ellenkező oldalra játszott.
Másrészt én sem csinálnék sem elektronikus, sem normál kaszinót anélkül, hogy bebiztosítsam magamnak a hátsó ajtot. Különben az emberek ostobaságára kellene építenem, ami nagy kockázat. Rendesen működő rulettkeréknél viszonylag egyszerű kockázatkezeléssel és valószínűségszámítási alapokkal jó eredményt lehetne elérni.
Előzmény: bopat (161)
798081 Creative Commons License 2001.09.03 0 0 167
Nem fogod elhinni de valahol +50 és +200 között lehetek. Négy év alatt. Így már nem számottevő.

Általában 10-15-el kezdek és nem is teszek be több pénzt. Talán általában ezért hagynak nyerni.

Előzmény: im2lazytosetthis (158)
bopat Creative Commons License 2001.09.03 0 0 166
A nagyzolásban van valami, de nem sokkalé több mint általában más szakmában (hasonló szakmákban).
Én voltam krupié és teremfőnök is több kaszinóban is és néha megmondom őszintén idegesit a sok kérdés a munkámról, ilyenkor általában egy - két dolgot én is nagyobbnak mondom mint amekkora, de azért a krupié nem egy senki.
ő dolgozik a legtöbbet, úgy fizikailag mint pszichikailag, viszont nem rajta van a felelősség tévedéskor.
Előzmény: violent mental patient (165)
violent mental patient Creative Commons License 2001.09.03 0 0 165
A dealerek szeretnek nagyzolni! A játékosok kiváncsiak a szakmai titkokra és némelyik dealer szeret ködösíteni. Ha olyan pontosan tudna dobni, akkor nem látnám, amint télen, éjszaka fagyoskodva áll a buszmegállóban. A casinoban élvezi, hogy valaki - de téved, mert az ember a teremfőnöktől kezdődik, a dealer és az asztalfőnök csak költségtényezőnek nevezthető - de civilben egy senki, ezért szeret nagyzolni.
Előzmény: bopat (164)
bopat Creative Commons License 2001.09.03 0 0 164
Hát igen nekem is soknak tűnik a 3x kipörgetés. Inkább maradjunk a néha-nál.
Előzmény: violent mental patient (163)
violent mental patient Creative Commons License 2001.09.03 0 0 163
Duma! Én közel 1000 alkalommal voltam kastinóban (vendégként) és tudom, hogy egy nagyon kis mértékben lehet irányítan a golyóadást, de közel se úgy, ahogy te előadod. Láttam már 1-2 dealert játszani és tök süket modón nyomták. Ha úgy lehetne adni a golyót, ahogy te mondod, akkor nem csinálnád ilyen hosszú ideig ezt a gályát, még akkor se, ha viszonylag jól fizetik, hanem bedobnád a barátaidnak a számokat! Szóval ne add itt a bankot! Nem kell a rizsa!
Előzmény: aranyzizi (160)
bopat Creative Commons License 2001.09.03 0 0 162
1. USA
2. IZRAEL
3. Mo.

Vagy tévednék?

Előzmény: aranyzizi (160)
bopat Creative Commons License 2001.09.03 0 0 161
Mégis mivel magyarázzátok a kellő időben és kellő asztalnál bekövekező 8-10-es sorozatokat (amikor egy pénzes vendég a másikra próbál Martingale-ezni)?

Egy magyarázat van csak - véletlen.

Előzmény: 798081 (154)
aranyzizi Creative Commons License 2001.09.02 0 0 160
Eddig kb 3 orszagban dolgoztam kaszinoban. Az egyikben 100 USA dollar naponta(!), a masikban 50-100 kozott szinten naponta, ahol pedig most vagyok, a krupiek 150 dollart keresnek havonta.
Mas: higgyjetek el, meg lehet csinalni az egymasutani majdnem pontos kiguritast!
Előzmény: im2lazytosetthis (153)
buta paraszt Creative Commons License 2001.09.02 0 0 159
OFF

Ha kellően ügyes vagy, akkor a jog adta keretek között tartható az üzlet. Nem direkt átverésről van szó, hanem folyamatok indukálásáról. De váltsunk témát, és felejtsétek el a dolgot.

ON

A piros-fekete manipulációt műszakilag is keresztülvihetetlennek tartom, max. úgy valósítható meg, hogy "kiugrana" a már beesett golyó a helyéről, ez viszont meglehetősen feltünő... Ha hallgattok rám, fogadjátok el, hogy az elektronikus rulett körökkel korrektebb az összes többi elektronikus nyerőgépnél (félkarú, American poker, Multi game és társai).

Előzmény: 798081 (154)
im2lazytosetthis Creative Commons License 2001.09.02 0 0 158
igy mennnyit buktál ? :)
Előzmény: 798081 (157)
798081 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 157
Csak és kizárólag szórakozásból már az első játék óta. Ennek az az oka, hogy biztos vagyok benne, hogy tudnak csalni (ami nem jelenti azt hogy mindig csalnak).
Előzmény: im2lazytosetthis (156)
im2lazytosetthis Creative Commons License 2001.09.02 0 0 156
Játszol még mostanában is ?
Előzmény: 798081 (154)
798081 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 155
válaszotokat és helyreállt természetesen :)
Előzmény: 798081 (154)
798081 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 154
Üdv mindenkinek!

buta p.:törvénytelen is :)

A gépi rulettről: biztos vagyok benne, hogy lehet csalni. Ha nem így lenne meg tudnék belőle élni.

Piros/fekete: Természetesen hiszek a krupiéknak, miszerint a színt ők sem tudják befolyásolni. Mégis mivel magyarázzátok a kellő időben és kellő asztalnál bekövekező 8-10-es sorozatokat (amikor egy pénzes vendég a másikra próbál Martingale-ezni)? Többször láttam ilyet a saját szememmel. Amint a fickónak elfogyott a pénze "helyre állt a rend". Helyet is írok: T-vel kezdődik és igen közel esik a Vörösmarty térhez. Kiváncsian várom válaszotok.

Előzmény: buta paraszt (151)
im2lazytosetthis Creative Commons License 2001.09.02 0 0 153
köszi a korrekt választ. Nagyjából mennyit keres egy krupié kinnt ?
Előzmény: aranyzizi (152)
aranyzizi Creative Commons License 2001.09.02 0 0 152
Hello Mindenki!
im2lazytosetthis: a valasz a kerdesedre igen, persze hogy meg lehet csinalni, semmi trukk.
A masik kerdesre: tudod, ez attol fugg, hogy ki a jatekos, nem mindenkivel lehet megcsinalni, van aki felall, es elmegy. A jatekosallomanyt ismerjuk, tudjuk, hogy ki hogy all anyagilag. Amugy mar nem krupiekent dolgozom, hanem un. PR manager vagyok.
Előzmény: im2lazytosetthis (139)
buta paraszt Creative Commons License 2001.09.02 0 0 151
Szia Dobcsi,

OFF-olok akkor egyet:

Ha lenne elegendő pénzem (ami sajnos nincs), meg lenne pofám túljárni jobb sorsra érdemes embertársaim eszén, akkor ingatlannal foglalkoznék vidéken, lehetőleg nagyban, a tőzsde világából ellesett trükkökkel (árak mesterséges manipulálása, téves információk terjesztése stb.). Ez a tevékenység ugyanis nem törvénytelen, csak éppen erkölcstelen.

Részleteket nem említek, mert a falusi kisembert éppen úgy sajnálom, mint a rulettkerék rabjait.

B.P.

Előzmény: Dobcsi (140)
buta paraszt Creative Commons License 2001.09.02 0 0 150
Szia Mindenlébenkanál,

a nickemről: ez egy "kapott" név, egy olyan account, ami a gazdájának már nem kellett, én viszont szerettem volna/szeretnék feltétlenül inkognitóban maradni, ezért használom. Egyébként mindegy, hogy hogyan szólítasz, lehetek felőlem B.P. is, de a rövidítés nélküli formula is, lényegtelen.

Mint lentebb írtam, én a mechanikai részeket sajnos nem ismerem különösebben, ezügyben egy szakavatott karbantartónak kellene megszólalni. Ha Te már láttál szétszedett mechanikát, és nem tudod igazolni a feltételezésemet, akkor elnézést mindenkitől. Én csak a programozáshoz értek, és azért NEM gondolom, hogy különösebb "taktikázás" lenne a számok kigurításában, mert ezt könnyen a visszájára lehetne fordítani egy okos taktikával (lásd szintén alább). A piros-fekete játék és társai ellen pedig úgysem jelent orvosságot a +/- 3 pontosság.

Még valami: a TAITO-t nem ismerem, de nekem eleve gyanúsnak tűnnek a tripla nullás gépek, és tulajdonosaik is. Aki nem elégszik meg a 8% körüli átlagos bevétellel, és még a pörgetésekkel is machinál, az forduljon föl és ne csináljon játéktermet. A játékosok meg kerüljék el nagy ívben az ilyen helyeket, ha máshol szimpla nullás gépeken is játszhatnak...

Előzmény: Mindenlébenkanál (145)
im2lazytosetthis Creative Commons License 2001.09.02 0 0 149
Hanem ? :))
Előzmény: bopat (148)
bopat Creative Commons License 2001.09.02 0 0 148
s nem csak mint krupié...
Előzmény: im2lazytosetthis (143)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!