Keresés

Részletes keresés

anxx Creative Commons License 2015.06.21 0 0 11000

Sziasztok! szerintetek mi fog ebből kisülni? Abbázia-nem fizettük be idén a fenntartásit, küldik a felszólításokat, plusz Eurobenefit- Hajdúszoboszló-Ambrózia fizetését egy év után megszakítottuk. Röviden. Valaki írjon, aki csinált már ilyet.

Üdv, Anikó

 

vidi313 Creative Commons License 2015.06.21 0 0 10999

Az adás-vételi szerződés megkötése után, ha a vevő ezt követően egy harmadik féllel valmilyen (szolgáltatási) szerződést köt a megvásárolt termékkel kapcsolatban, az engem mint eladót, nem old fel az adás-vételtre vonatkozó felelősségem alól.

Ebből már következik az is, megtámadható e a későbbiek folyamán az adás-vétel, pl. a vételár > rosszhiszeműség, stb. tekintetében.

Előzmény: Z. Tendl (10997)
Z. Tendl Creative Commons License 2015.06.20 0 0 10998

"Üdülési jog" eladásának leggyakoribb hibái. Első rész.

 

 

Ha egy viszonteladással foglalkozó cég arra kéri Önt, hogy bármilyen díjat fizessen nekik előre az Ön üdülési jogának eladásáért, ne csak egyszerűen fordítson hátat nekik és sétáljon el, hanem azonnal fusson el onnan, meneküljön.

 

Ez a becsapás biztos jele.

 

Az összeg € 100- € 1500 között bárhol lehet, attól függően, hogy mennyire kétségbeejtőnek és sebezhetőnek érzi az ügynök az Ön helyzetét.

Azt fogják mondani, hogy a díj listázásra, hirdetésre, vagy fordításra, stb. kell.

Néhány igazán gyalázatosan gátlástalan „viszonteladási cég” azt fogja mondani, hogy mindez csak azért történik, mert már van egy vevő és ezért van szükségük a letétre.

 

 

Folytatása következik...

Z. Tendl Creative Commons License 2015.06.20 0 0 10997

Értem a gondolatmenetet, ez azonban sántít egy ponton.

 

Vegyünk egy optimális, már-már sci-fi esetet:

Egy adásvételi szerződéssel megveszem Öntől a klubtagságát. A vételár összege lényegtelen, lehet egy forint is.

Ezt követően én az adott üdülőklubbal kötök szerződést, amelyben -igen helyesen- szerepelnek átvállalt kötelezettségeim is.

 

Verhetem a fejem a falba X év elteltével, Ön engem nem csapott be.

 

 

Előzmény: vidi313 (10996)
vidi313 Creative Commons License 2015.06.20 0 0 10996

"...mert az legjobb esetben is a sikeres eladáshoz kötődik, ami ugye csak soha napján következik be."

 

Az enyémet egyszer majdnem sikerült eladni! :-)))

Nagyon picin múlott, csupán annyin, hogy az eladást felvállaló cég azt nem közölte a vevővel, hogy 2 személyes helyről van szó, a vevő meg 4 személyesben gondolkodott, és ez az aláírás pillanatában derült ki. (Szerencsétlen vevő még hitelt is vett fel ennek a vásárlására). :-(((  :D

Akkor egy picit rosszul érintett a dolog, mert már beleéltem magam, hogy hál'Istennek találtunk egy "madarat". :DD

Utána lehiggadva, átgondolva az egyészet rájöttem, még örülhetek is, hogy nem lett az eladásból semmi!!

Miért???

Azért, mert a közvetítő nem vállal semmilyen kockázatot, rizikót, mindent Te vállalsz, azért, mert Te vagy az eladó az aláírt adás-vételiben! Ő csak egy kibic, amiért a markát tartja! Sikerdíjért dolgoznak, és nem is kevésért, az eladási ár 10-20-30 %-áért.

Beszéltem itt korábban a szerződésekről, hogy az nem olyan egyszerű, hogy aláírtad, és most már nincs mit tenni. Azt csak azok a szélhámosok hangoztatják, akik csőbe húztak!

Dehogynem! Vannak lehetőségek, csak elszántság, kitartás, és bátorság kell hozzá. 

Tehát nem csak a vásárláskor csaptak be, ez még azután is a nyakadon ül, ha eladod (azaz megbízol valakit ezzel)!

Ne örülj egy sikeres eladásnak,  mert később hatalmas és keserű meglepetésekben lehet részed!

Ismét hangsúlyozom, az eladó Te vagy, és az eladó minden felelőssége ezek után már a Te nyakadba szakadt, egy selejt, átvágós, manipulatív termék után!

Vagyis, ha a vevő később, 1 vagy 2 év múlva meggondolja magát, azt érzi, amit minden TS tulajdonos, hogy átvágtak, amire jó esély van, nem a közvetítő céget fogja perelni, hanem Téged, az eladót!!!

A közvetítő cég, akit megbíztál, mossa kezeit, hiába fizettél neki százezreket!

Ilyen esetben benne van a pakliban, hogy bírósági végzés útján visszakerül hozzád az "imádott" TS-ed, amiről már azt hitted, végre megszabadultál tőle, mert Te nem leszel olyan szemét és aljas, mint akik csőbe húztak anno, és nem is vagy felkészülve az olyan "hárításra" mint ők, és az eladási árat visszafizetheted a vevőnek, pluszban meglettél károsítva a kibicnek kifizetett sikerdíjjal is.

Tanulság az egészből: csak azon a módon tudsz a TS-től biztonsággal megszabadulni, ha valakinek szimbólikus összegért (1 Ft) eladod, (ezért nem perelhetnek :D), vagy elajándékozod, vagy ha ellenszolgáltatás nélkül visszaadod - ha visszaveszi - annak, akitől vásároltad.

Előzmény: Prof63 (10992)
vidi313 Creative Commons License 2015.06.20 0 0 10995

Pontosan!

Előzmény: Jahno (10993)
Jóska.bá Creative Commons License 2015.06.20 0 0 10994

Kíváncsi lennék arra, hogy az alapítvány mögött nem ugyanazok a tulajdonosok lelhetők-e fel, mint az üdülői rendszer mögött - és így, "adományozás" réven jutnának egyre nagyobb tulajdoni hányadhoz a kisrészvényesek kárára - és nem pedig segítség nyújtására alakult Alapítványról van szó....

Előzmény: erakom (10717)
Jahno Creative Commons License 2015.06.19 -1 0 10993

" vagyis nemcsak hogy megfigyelik a fórumot, de odáig elér a kezük, hogy ezek szerint le tudták vetetni a fórum üzemeltetőjével, mert én ugyan nem töröltem semmit."

 

Írnak egy levelet a moderátornak, vagy ide a moderátoros fórumba és személyiségi meg ilyen-olyan okokra hivatkozva törlik. Erről amúgy kapsz levelet is. Semmi extrább ördögi nincs benne, csak ilyenen az üzemeltető sem szeret pereskedni.

Előzmény: Prof63 (10992)
Prof63 Creative Commons License 2015.06.19 0 0 10992

Én kötöttem a Timeshare Austria Kft-vel szerződést 2014 április elején, mert azzal kecsegtettek, hogy eltudják adni a muraui üdülési jogomat jutalék ellenében. Természetesen nem eladásra kötöttek szerződést, hanem reklámtevékenységre. Ezt én láttam is a szerződésen, de megkötöttem, mert azt ígérték, hogy külföldi timeshare-es lapokon fogják hirdetni, meg üdülési témájú kiállításokon, konferenciákon, és így biztosan lesz vevő hamarosan.

 

Természetesen semmi látható eredménye nincs a tevékenységnek, ha csináltak is valamit. Idén április elején írtam is itt egy pár bejegyzést, amiben ugyanezeket mondtam el, és feltettem az engem megdolgozó üzletkötő fényképét is, és meg is neveztem név szerint. Másnap már jogi lépésekkel fenyegető e-mailt kaptam tőlük, amit itt szintén közzétettem. Talán többen is emlékeznek rá. Most vettem észre, hogy ezek a bejegyzések eltűntek, vagyis nemcsak hogy megfigyelik a fórumot, de odáig elér a kezük, hogy ezek szerint le tudták vetetni a fórum üzemeltetőjével, mert én ugyan nem töröltem semmit.

 

Olvasd el Fülesbagoly 10827-es bejegyzését, és a 10824-es bejegyzéssel végződő szál bejegyzéseit. Ezek mind az Timeshare Austria Kft-vel függnek össze.

 

Még áprilisban kértem tőlük tájékoztatást e-mailben, hogy foglalják össze, milyen tevékenységeket végeztek az 1 év alatt az üdülési jogom reklámozása ügyében. Azóta sem válaszoltak.

 

A "külföldi timeshare-es lapokban" való reklámozás valószínűleg abban merül ki, hogy feltették az eladó jogom adatait két általuk üzemeltetett honlapra. Az egyik a http://www.timeshareaustria.at a másikat (ami egy .de végű) nem is találom. Magad is megnézheted mennyit érhet ez a gyakorlatban, ha rámész az oldalra. Az ott mind eladó üdülési jog, amire nyilván mindre kötöttek szerződést is (mármint a reklámozásukra). Véletlenül úgy alakult, hogy tiszta olyan üdülők vannak rajta, amiket magyaroknak adtak el a timeshare cégek. Osztrák hét is csak a murau van. Gondolhatod mennyire sűrűn kattingatnak ezen a lapon a kelet-európai üdülési jogokért versengő dús gazdag nyugati vevők...

 

Ezen a fórumon áprilisban vagy májusban valaki feltett egy idézetet valamelyik valóban neves angol timeshare közvetítő cég képviselőjének tollából, amiben világosan olvasható, hogy a náluk üdülési jogot vásárolni szándékozó vevők véletlenül sem érdeklődnek kelet-európai helyek irányt. Érdemes elolvasni, keresd meg azt is.

 

Ha a céginformációk között a cégjegyzékszám alapján keresel, akkor megkapod a Timeshare Austria Kft korábbi 3 cégnevét is: Prime Hegyvidék Kft., Prime Medical Hungary Kft., Diamondestate Ingatlanforgalmazó Kft. Az előző kettőről nem sokat tudtam meg, de az utóbbinak maradt még nyoma az interneten az elhagyott www.diamondestate.hu lap formájában (legalábbis tavasszal még meg volt). Temérdek hazai ingatlan (ház, telek, garázs, üdülő) látható rajta, amit ott hirdetnek eladásra. Nyilván ezek reklámozására is kötöttek annak idején szerződést szerencsétlen tulajdonosaikkal. Gondolom nem azért hagytak fel a tevékenységgel, mert már mindet eladták...

 

Egyébként én sokfelé szétnéztem üdülési jog eladás ügyben, de még egyetlen sikeres eladásról sem sikerült értesülnöm magyar üdülési jog tulajdonostól. Olyan embert sem sikerült találnom, aki hallott volna ilyen volt tulajdonosról, és ne valamelyik timeshare cég ügynöke lett volna. Nem tudnak ilyenről a témában jártas ügyvédek sem, hiába érdeklődtem.

 

Jártam jónéhány közvetítő cégnél is (mint a Timeshare Austria Kft is) eladás ügyben, de eddig nem találtam olyat, ahol ne valamilyen azonnal befizetendő összegről lett volna szó, és az előadott mese alapján elhihető lett volna, hogy tényleg el fogják adni a jogot. Mindig az derült ki, hogy semmire nem vállalnak garanciát, és a befizetett tagdíj, előleg, költség, stb. visszatérülésére semmilyen esély nincs, mert az legjobb esetben is a sikeres eladáshoz kötődik, ami ugye csak soha napján következik be.

 

Ha anyukádat ezek az adatok sem győzik meg, akkor írj a e-mailemre, és küldök dokumentumokat is.

Előzmény: Tóthika (10987)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.06.18 0 0 10991

Nem tudsz kinyomtatni neki innen a fórumról néhány vonatkozó kommentet...? Akik elmesélik, hogy mennyire megszívták, behúzták őket a csőbe...?

 

Egy másik fórumon valaki a nyugdíjasutaztatós termékbemutatók kapcsán panaszkodott, hogy egyszerűen nem tudja rávenni az idős szüleit, hogy álljanak el az üzlettől (még a 14 napon belül voltak), mert többszörös áron sóztak rájuk valami csodacuccot. :((((((( Meg voltak győződve arról, hogy minden bújukat-bajukat gyógyítja. :(

 

 

Előzmény: Tóthika (10989)
Z. Tendl Creative Commons License 2015.06.18 0 0 10990

Igen jól ismerem a német piacot (is).

Németül nem tudó, timeshare-hez tökkelütöttek hogyan rúgnának itt labdába?

 

Ez egy hazugság. Senkinek nem kellenek magyar hetek, az ajánlott árakon pedig végképp nem.

Előzmény: Tóthika (10989)
Tóthika Creative Commons License 2015.06.18 0 0 10989

_Én_ tudom, de anyut nem vagyok képes meggyőzni... :(((

Előzmény: ásítósmacska (10988)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.06.18 0 0 10988

felvásárolják az üdülési jogokat a német és orosz piacra.

 

 

 

óriási KAMU! Ez a mézesmadzag! Nehogy elhidd egyetlen szavukat is ezután...

szerződésfordításra nem kértek pénzt...? Mert ezzel a mézesmadzaggal általában azt szokták "bevezetni"....

 

 

 

Előzmény: Tóthika (10987)
Tóthika Creative Commons License 2015.06.18 0 0 10987

Timeshare Austria Kft-vel van valakinek tapasztalata? (Bejegyezve 2012-ben, névváltozás 2013. végén, cégvezetőt nem adta ki a kereső.)

 

Tegnap voltunk náluk (meglehetősen szkeptikusan mentem anyu kérésére, akit előzetesen biztosítottak, hogy szó sincs cseréről, kapcsolt egyebekről, levásárlásról, csak és kizárólag eladásról), igen rokonszenves úriember mondta, hogy viszonteladással foglalkoznak, felvásárolják az üdülési jogokat a német és orosz piacra. Az ajánlat végül sikeres eladásig történő értékesítésről szólt 10% jutalékért, viszont 120-150.000 Ft megbízási díj fejében. Anyu úgy megörült, amiért nem jött a szokásos "csak most, csak nekünk, két perc alatt kell dönteni", hogy nem jutott el az agyáig az a kérdésem, mi garantálja a sikeres eladást. Az ő érdekük is, mert addig nincs jutalék - ez volt a válasz, na, ekkor hivatkoztam sürgősen egy másik megbeszélésre, és rángattam el anyut.

 

Azóta hiába magyarázom neki, hogy kb. addig tartana a lelkesedésük, amíg befizetnénk a pénzt, utána meg várhatnánk tovább a sült galambot. Folyton azt hajtogatja, hogy a jutalék az érdeke a cégnek, biztos eladják, és ő akár a saját szakállára is megköti velük az üzletet, mert így legalább elindul valami. Hiába érvelek azzal, ha tényleg így gondolnák, akkor féláron felvásárolnák tőlünk, és 50% haszonnal adnák tovább (ezt felajánlottam, persze kimagyarázta valahogy, amivel engem nem győzött meg, de ezek szerint anyut igen), nem hallgat rám. Attól tartok, ha nem verem bele az orrát egy konkrét esetbe, akkor tényleg beleugrik.

Cenerentola Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10986

Igen, alighanem előbb-utóbb ez lesz a sorsuk: tönkremennek a simlis szélhámosai. De hát: ebül szerzett jószág ebül vész el. Ámbár én sokkal szívesebben látnám, ha a jól megérdemelt üdülőhelyükön, a hűvösön végeznék, ahogyan minden valódi jogállamban (létezik ilyen egyáltalán?) kellene történnie a hozzájuk hasonlókkal. Én azonban a „magyar” bíróságoktól sem várok semmi jót. (Lásd, például: Biszku-ügy)

Előzmény: kekec54 (10981)
kekec54 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10985

Tisztelt Vidi313!

 

Köszönöm a hozzászólásodat, remélem van olyan akinek hasznára lesz!:)

 

Az idézettel kapcsolatban az a véleményem, remélem mielőbb bekövetkezik, nagyon megérdemelnék!:)

Előzmény: vidi313 (10984)
vidi313 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10984

Volt egy illető, aki privátban is keresett, és leveleztünk.

Záró levelemből egy idézett részlet:

"...Hiába az állam, hiába akármi, ha az állam törvényben kötelezné őket, hogy fizessék vissza a jogtalanul elcsalt pénzeket, akkor sem kapna senki egyetlen fillért sem! Az már régen el van dugva!!! Egyetlen vigasz, elégtétel lehet a károsultak számára, börtönben tudni az ilyen becstelen csalókat. De pénz ez esetben sem lesz!!!!!"

 

A kérdés már régen nem az, hogy az illető károsult visszakapja a pénzét, hanem az, hogy megszabadulni a további fizetnivalóktól! Sajnos van aki ezt még nem ismerte fel, és reménykedik...

 

Korábban én elvi kérdést csináltam már az egészből, és pénzt stb. nem kímélve valóban bíróságra akartam menni, de mire feleszméltem, hogy mekkora szemétség áldozata lettem, már régen kifutottam a megtámadási időből. Nekem azért küldték a szerződés megszüntető határozatot, hogy ne tehessem meg ezt. Ha ők adnak bíróságra nem fizetésért, akkor feléled az ügy, és léphetek. Így nem, csak megszabadultam az egésztől. Az én szerződésemben valóban voltak szarvashibák, ők ezt persze tudták, de én még 2000-ben kötöttem.

Előzmény: kekec54 (10982)
kekec54 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10983

Tisztelt Vidi313!

 

Az előző írásomat, légy szíves tekintsd tárgytalannak. Egy oldalt vissza lépve megtaláltam erre a választ.

Előzmény: kekec54 (10982)
kekec54 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10982

Tisztelt Vidi313!

Gratulálok, hogy ez számodra sikerült.De amit befizettél az üdülési jogra azt elbuktad e, vagy csak a további fizetésektől szabadultál?

Mert itt arról is van szó, hogyha ez csalás volt, akkor minden vissza járna!:)

 

Előzmény: vidi313 (10976)
kekec54 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10981

Tisztelt Cerentola!

Én nem nevesítettem meg az akkori kormányt(2003), de az ő regnálásuk alatt csábultam el".

Ráadásul az akkori egészségi állapotom miatt mentem sajnos bele a vásárlásba, majd ott megagitálva( Ökrös Péter)még egyszer ráfizetve egy nyári hétbe, mert ez  tuti jól eladható!

Rá kellett jönnünk utólag az átverésre, azóta ugyan elmentem néhány lehúzós elbeszélgetésre, de tőlem már 5 forint többlet ráfordítást nem lát egyik TS ügyeskedő sem.Minden voltam, csak úriember nem, mikor ezt közöltem velük, akár személyesen, akár telefonon történő agitálásra.

Sajnos a szerződés olyan, hogy annak megtámadását egy ügyvéd sem vállalja, voltam néhánynál.

Ebből a mókuskerékből egyféleképpen lehet kiszállni, mégpedig úgy, hogy egyre többen nem fizetnek, mert nincs miből fizetniük. Aztán elsorvad és tönkremegy a tulajdonos és mint lejjebb olvashattuk volt már olyan, hogy közgyűlés útján felszámolják.

Amíg tudom fizetem és használom, de évről évre látni, hogy kevesebben vagyunk, sok az üres apartman még nyáron is, ennek pedig e fent említett dolog lehet a hátterében.Tavaly mikor állítólag szétvált a Délibáb utcai rablóbanda két részre a Pro Holiday és a HCH ....akármi,  új tulajdonossal, mind a kettő magának vallotta Hévízt.

Nem véletlenül hirdeti magát a HCH Hévíz Kft  szállodaként is az interneten.

Sajnos a miai viszonyok között már tényleg elavul, kopott  bútorzat, klima nélküli apartmanok, ez külföldinek nem eladható már olyan áron amit hirdetnek.Egy panzió sokkal komfortosabb olcsóbb  és nincs kitéve a kliens annyi szomszéd, néha igen bunkó viselkedésének.

Előzmény: Cenerentola (10977)
Cenerentola Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10980

Nem járok jól? Ezt hogy érted? Elvisz az ÁVH? Kicsit lapozni kéne már! Nem a rákosi-rezsimben élünk, öreg!

 

A rosszmájú kioktatásodról pedig csak annyit: annál már jóval tapasztaltabb vagyok, semhogy kormányokban bízzam, bármilyen összetételűek legyenek is.

Előzmény: mukka49 (10979)
mukka49 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10979

Na ne mondd, én 2000-ben vettem. Ki volt akkor kormányon? És mikor indult a devizahitel?

Ne keverd bele a politikát, mert lehet, hogy nem jársz jól.

5 éve írogatsz ide, hogy-hogy nem tudtad megoldani a problémádat a jelenlegi kormány alatt? Nem segítettek?

Ha szerződést írsz alá, olvasd el, különben nem jóhiszemű, hanem ostoba vagy. Ha átvernek, abban Te is benne vagy, ahogy abban is, ha megpróbálsz változtatni rajta a jog adta lehetőségek használatával.

Előzmény: Cenerentola (10977)
Jahno Creative Commons License 2015.06.17 -1 0 10978

Kár ebbe belekavarni így a politikát meg bármit.

Előzmény: Cenerentola (10977)
Cenerentola Creative Commons License 2015.06.17 0 0 10977

Én született jóhiszemű és optimista vagyok. Ezért is tudtak átvágni „az üdülési jog kitűnő befektetés” szövegű kolosszális hazugsággal.

 

Egyébként úgy van, ahogy írod: a TS-terrort csakugyan gyurcsányék és libásék országlása alatt járatták csúcsra, mint ahogy akkor zúdították rá a gyanútlan tömegekre a „deviza alapú hitelezés” fedőnevű uzsorázást is, melynek ördögi eszméje és célja az emberek otthonának megkaparintása, elrablása. A reklámozás Vágó kvízmester elvtárs hathatós közreműködésével történt, aki, miután végképp kikopott a médiából, most gyurcsányék hőbörgős, rikácsolós rendezvényein égeti magát, szégyentelen módon.

 

Mellesleg a két bicskanyitogató szélhámosságot nem véletlenül vonom egy kalap alá, mivel a koncepció egyazon tőről fakad: aljas, fondorlatos módon élni vissza az emberek jóhiszeműségével.

Előzmény: kekec54 (10973)
vidi313 Creative Commons License 2015.06.16 0 0 10976

"Aláírtál egy szerződést, amit vagy akkor nem hagytak elolvasni, vagy nem is akartad, mert boldog voltál, hogy jó befektetést csináltál".

 

Ez igaz, hogy anno minden TS érintett aláírt egy szerződést, általában egy gyenge pillanatában. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ezek után már nincs mit tenni, ez ennél sokkal összetettebb. Egy szerződés, és a feltételei nem ennyire egyszerűek, hogy aláírtad, és most már mindennek vége, "elvágtad magad alatt az ágat". Egy szerződés, (a szerződés) még ezek után is jócskán megtámadható záros határidőn belül, és ez alatt nem az elállási jogot értem.

Szerződésben gyakran előfordulnak hibák, "tévedések" amelyek meglehetősen "beszédesek" is lehetnek, és ha ezek az irányba tendálnak, hogy megállapítható belőlük a szándékosság, azaz rosszhiszeműség, akkor az a szerződés semmis!!!

Az elején bizony jócskán kötöttek ilyen szerződéseket. Ezeknél persze ma már az a baj, hogy az illető kifutott a megtámadási időből. Viszont annyi előny mégis van benne, hogy akivel ilyen hibás szerződést kötöttek, nemfizetés esetén rizikó bíróságra adni, mert akkor feléled az ügy. Emiatt tudtam én is megszabadulni anno a TS-emtől, küldték a szerződést megszüntető határozatot.

Előzmény: kekec54 (10973)
Z. Tendl Creative Commons License 2015.06.16 0 0 10975

Elnézést, kis kiegészítéssel hadd éljek.

Bárkinek odaadhatja ingyen. 

Az Abbázia simán átírja, feltételezem, hogy a legtöbb cég is.

Előzmény: kekec54 (10973)
kekec54 Creative Commons License 2015.06.16 0 0 10973

Tisztelt Cerentola!

Nagyon tévedsz sajnos!

 

Idézlek:"Nem egészen úgy van ám az, ahogy írod! Fülesbagoly2 nyilván annak igazolására akar tanúkat állítani, hogy aljas, hazug módon becsapták, rászedték, átverték, mint kakit a palánkon. A bíróság ilyen esetben köteles meghallgatni a tanúkat, akiknek egybehangzó vallomása is lehet bizonyító erejű. Cinkosságot vállal az üdülési jog simlis kufárjaival, aki állandóan azt hangoztatja, hogy lehetetlen bizonyítani a csalárdságukat, csak mert nincsenek szerződésbe foglalva a hazugságaik."

 

Aláírtál egy szerződést, amit vagy akkor nem hagytak elolvasni, vagy nem is akartad, mert boldog voltál, hogy jó befektetést csináltál.

Ezeket az üdülőjogokat a ballib kormányok alatt nyomták nagyon és nem véletlenül, hozzáhazudva minden egészségügy támogatást is.

Sajnos én is így jártam és most szívok, de a jelenlegi hatalom sem a mi pártunkon áll.

De Fülesbagoly2, alias Pali925, vagy mit tudom én már mi volt a nick neve    ( gyorsan törölte magát, mert állítólag valakik kémkednek utána ),dobálózik itt minden félével. Nagyon kicsi hal ő ezeknek az ügyvédekkel körbebástyázott gazembereknek.

Hidd el nagyon drukkolok Neki, hogy sikerüljön valamit a maga javára kicsikarni a HCH-ból!

Sokan próbáltak meg ebből kiszállni veszteség nélkül, de mint olvashatod csak alapítványnak adhatod oda ingyen, ha ők  elfogadják, de legalább 2 év használati jogot a gazemberek még legombolnak rólunk.

 

Z. Tendl Creative Commons License 2015.06.16 0 0 10972

Ez a Bordinasztia. 

Amennyiben Hajdúszoboszlón van a hete (Ambrózia, Admirális, Aurum), akkor - persze némi készpénz befizetése után - valóban lekerül az Ön nevéről a tulajdonjog.

Előzmény: zempoka (10940)
Z. Tendl Creative Commons License 2015.06.16 0 0 10971

Kár érte, mert jó helyen van, szerették az emberek.

2-3 hét múlva akartam volna velük beszélni, illetve fogok is persze.

Csodák azonban nincsenek, a tulajdonos neve nem ismeretlen a német (nyelvű) timeshare-körökben, várható volt, hogy előbb-utóbb ismét kitalál valami gazemberséget.

Előzmény: JGab (10951)
Jahno Creative Commons License 2015.06.16 -1 1 10970

Nem köteles, mert nem nem bekiabálós módszer van. Békéltető testület meg van mikor egész jó, legalábbis gyorsabban működik, mint a bíróságok, szóval ne beszéljünk már butaságokat.

Előzmény: Cenerentola (10968)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!