Keresés

Részletes keresés

kerekeper Creative Commons License 2007.01.13 0 0 16

Hát igen, így már érhető, miért is tisztelték olyan nagyon az ősmagyarok a koronát, mikor olyan hírességeink díszítették, mint a Pantokrator, Dukasz Mihály,

Mihály és Gábriel arkangyalok, szent György és szent Demeter. Linkeljen be már valaki egy képet a magyar koronáról, hogy lássad, milyen is az. Kérni kell egybelépőt az Országházba, vasárnap szokott lenni idegenvezetés.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 15

Vatikáni ellenpropaganda.
A magyarok valójában kímélték a foglyaikat, sőt, nem egy külföldi inkább akart Magyarországon szabadon élni, mint nyugaton szolgaként.
Előzmény: Ádi bácsi (13)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 14

A magyar ősvallás egyik különleges gondolata a madárhoz kapcsolódik.
Ismeretes, hogy holló volt a jelképe Mátyás királynak, és több magyar nemesi famíliának is. A honfoglalókat a Turul-nemzetség vezette vissza a Kárpát-medencébe.

A magyar-etruszk rokonság kapcsán többen is megszólaltak, de tudtommal kifelejtettek egy fontos szálat: az etruszkoktól vették áta rómaiak az n. madárjóslást. Augurok végezték ezt a szertartást. Azonban ennek a szertartásnak a gyökerei a magyarok által a hegyfokokon, sziklákon elvégzett megfigyelésnek a retardált formája. Tehát a magyar ősvallás egyik eleme átkerült a rómaiakhoz.
Előzmény: Törölt nick (11)
Ádi bácsi Creative Commons License 2007.01.13 0 0 13
ha oolyan nagyon humánus volt a magyar ősvallás meg az ősmagyarok, akkor miért mégis a tömegmészárlásaikról "híresültek" el Európa szerte?

gondolom, ez is a bolsifinnugorhabsburg propagandának köszönhető. valójában nem gyilkolásztak, fosztogattak, romboltak, hanem karitatív munkát végeztek, élelmiszersegélyeket osztogattak, és kézrátétellel gyógyították a bubópestist.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 12

Nem, nem én tudom rosszul.
Nincs régebbi magyar vallás, amiről írok, az a magyar ősvallás. Vagyis az első magyar vallás.
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 11

Folytatva a gondolatmenetet:
Ősvallásnkna nem volt szüksége hatalmas templomokra. A középkorban a vatikáni elnyomók azért építették ezeket, hogy a szellemilegleépített embereket így rettentsék el a szabad gondolkozástól, és az ősi vallás követésétől.
A magyarok ősvallásának szakrális tere ellenben a természetben volt, általban kiálló hegyfokokon, sziklákon. Ilyen például az Esztergom melletti Szamár-hegy is, ahol áthaladnak a Föld mágneses erővonalai.
Előzmény: Törölt nick (2)
macskusz házikusz Creative Commons License 2007.01.13 0 0 9

Mit szól ehhez templi2? Remélem benéz még ide...

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 8

Vatikán alatt nyilván a magyarirtó katolikus egyházat értettem.
Előzmény: SolarPlexus (7)
SolarPlexus Creative Commons License 2007.01.13 0 0 7

István király és Vatikán... ez jó.

 

Vatikán a XIX. - ill. jogilag a XX. - századtól létezik. Előtte: Pápai Állam

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 6

A magyar ősvallást azértnevezem magyar ősvallásnak, mert az volt a legelső. Az általad leírt dologról nem tudok semmit.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 5

Biztosíthatlak róla, hogy tévedsz.
A bolsevik-vatikáni-Habsburg összeesküvőőknek nagyon nehéz volt a magyar ősvallás demokratikus hagyományait kiirtani. A Koppány vezetésével kitört nemzeti felkelés például Istvánt Bény településére szorította vissza, és csak az érkező német páncélosok segítségével tudott győzni. Az emberekben megmaradt az ősvallás követése. Ajtonyt, aki amúgy nemvolt az ősvallás követője, sőt, kiifejezetten ateista volt, győztes csatája után meggyilkolták.

A magyar ősvallás demokratikus volt, hívei pedig egyenlőek. Ennek egyikjele például hogy a főpap általában valamilyen testi fogyatéksságban szenvedett. A habsburgista-vatikáni-bolsevik finnugrizmus ezt úgy állítja be, mintha retardált részeges sámánok lettek volna a vallásun papjai, de ez nem igaz. Ez a ma annyit hangoztatott humanizmus legősibb gyökere, amikor amúgy a szociáldarwinista rendszerekben elbukó egyéneket kemelt pozíciókba helyeznek.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 2

A Magyar Szent Korona, mint azt már írtam, az ősvallásunk főpapjának volt a dísze, mint a vatikáni pápának a tiara. Utóbbiaval szemben azonban rendkívül fontos jelentősége volt, hiszen a legrövidebb nap alkalmából ezt heyezte a fejére a Fény Ünnepén, ezzel mintegy megfordítva a Nap járását.
Őseink között számos csillagász, és asztrogus volt, a Magyar Szent Korona keresztjének tengelyferdülése ugyanis pontosan megegyezik a Föld akkor kiszámítható tengelyferdülésével.
Obszidián kés Creative Commons License 2007.01.13 0 0 1
Kíváncsian várok információt az ősvallásunkról, az ezer éve elpusztított enciklopédiák szomorú históriáján felül.
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 0

Ősvallásunk, ellenben a katolikus-bolsevik-Habsburg liga állításával, nem primitív erdőlakó sámánhit volt!

Őseink kultúrája magasan fejlett volt, ebből következően a vallásuk is hierarchikusan felépített, és leírt volt. Számos rovásírásos kódex, és szöveg tanúskodott a magyarok őshitéről. Ezeket azonban a Vatikán parancsára István király megsemmisítette. Megsemisítési munkálatai közepette találta meg a Magyar SZent Koronát, amelynek nem világi, hanem főpapi funkciója volt a korai magyar birodalomban.
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 topiknyitó

A magyar ősvallás topikja.

István király, a Vatikán segítségével irtotta ki, és ölte halomra a régi vallás követőit, de mégsem tűntek el.
A Habsburgok nmetesíítési programmal, fajirtással, és katolizálással irtotta az ősvallásunk képviselőit, de mi megmaradtunk.
A bolsevikok koncentrációs táborokkal indították a halálba az igaz magyar vallás követőit. Mégis megmaradtunk.

Mégis megmaradtunk, de nagyon kevesen tudnak a magyar ősvallásról. Beszéljünk hát róla, tudjuk meg, mi az, amit sikerült megőrizni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!