Keresés

Részletes keresés

vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.31 0 0 443
Simicska és Kövér cégei nem fizettek
  • Index

      2006. március 30., csütörtök 19:06

      Több mint 93 millió forint értékben engedett el késedelmi pótlék hátralékot az APEH a Simicska Lajos és Kövér Szilárd érdekeltségi körébe tartozó Arzenál Kft.-nek 2002 előtt a felhalmozott 110 milliós köztartozásából. Az adóhatóságnál lefolytatott vizsgálat szerint 20 vállalkozás, amelyek többségében feltűnt Schlecht Csaba, Kövér Szilárd, Simicska Lajos, Stumpf János és Josip Tot, összesen közel 230 millió forintnyi köztartozását könyvelték el behajthatatlanként.

      Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
      Nyomtatható változat

      hirdetés

      banner( 6564, 136, 330, 247, 0, 0 )

      cont = document.getElementById( "uniq9875298" ).parentNode.parentNode; if ( cont.id == "microsite" ) { cont.style.width = "330px"; cont.style.marginLeft = "55px"; }

      Az éveken keresztül Kövér Szilárd, Kövér László testvére által vezetett és Simicska Lajos felügyelőbizottsági tag felügyelete alatt működtetett Arzenál Nyomdaipari Kft. 110 millió forintos késedelmi pótlékából az APEH 2002-ig részletekben több mint 93 millió forintot engedett el, értesült a HVG.

      Törölt tartozások

      A hetilap szerint a jelenleg a Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt. tulajdonában álló Arzenál 2003 óta nem tesz eleget adóbevallási kötelezettségének és bár a cég ellen 2000-2004 között többször indult adóvégrehajtás, a behajtók lefoglalni semmit sem tudtak. A Veres János pénzügyminiszter felkérésére készült jelentés szerint a valaha a Fidesz-közeli cégek között számon tartott vállalkozások által alapított nyomdaipari kft. még a Horn-kormány alatt kapott méltányosságból 3 milliós hátralék-elengedést, ha befizet 8 milliót. A cég azonban sem ekkor, sem az APEH későbbi méltányossági döntései után sem fizetett. Az akkoriban éppen az APEH elnöki székében ülő Simicska által is felügyelt cégnek 1999-ben, 2000-ben és 2001-ben is töröltek több tízmilliós tartozást, összesen majd 94 millió forint értékben. A 175 millió forint törzstőkéjű, éves beszámolót 2000 óta nem produkáló Arzenálnak ma is van néhány millió forintos adótartozása.

      230 millió

      Az Index információi szerint a "hosszú bájtok éjszakáját" vizsgáló Király László György volt APEH-elnök által készített jelentés további 24 cég adóügyeit világította át. A dokumentum, amely szerint adattörlés nem történt az adóhatóság rendszerében, de számos, Schlecht Csaba, Kövér Szilárd, Simicska Lajos, Stumpf János és Josip Tot nevével fémjelzett vállalkozásoknál összesen mintegy 230 millió forintnyi behajthatatlan követelést elengedett az APEH. A vizsgálat megállapítása szerint számos cég esetében "kétséges volt az ügyintézés jogszerűsége". Az egyik cég, amely Schlecht Csabán keresztül végül szintén Josip Tot tulajdonában végezte, annak ellenére nem került a gyanús cégállományba, hogy az adóellenőrzésre behívott tulajdonos nem jelent meg az APEH-nál, és a rendőrség is érdeklődött a cég iránt.

      Az Index megpróbálta megkérdezni a cégügyekről Simicska Lajost, de őt egyelőre nem sikerült elérni.

       

       

    • http://index.hu/politika/belfold/simicskapeh0/
      bammargera Creative Commons License 2006.03.31 0 0 442
      'Az ellenzéki politikus szerint "jó lesz a gyerek hülyén is munkásnak, legfeljebb majd leviszi az ujját a gép, mert nem tudja elolvasni a feliratot, hogy ne dugd az ujjadat a kések közé".'
      Az ellenzéki politikus(?:o) szerint mindenki akkora barom, mint ő?
      ...
      Feladom.
      Szinte minden mondata ökörség...:o)
      Előzmény: toloba (437)
      bammargera Creative Commons License 2006.03.31 0 0 441
      Ez az Laci, nyomjad!
      Előzmény: toloba (437)
      Amocsok Creative Commons License 2006.03.30 0 0 440

      Már nagyon vártunk Lacus.

      Verjed csak a szöget a fidesz koporsójába!

      figyelő Creative Commons License 2006.03.30 0 0 439

      Szerencsétlen és aljas idióta ez az alak.

      Beszélhetne kicsit többet is...

      Előzmény: toloba (437)
      zsolti05 Creative Commons License 2006.03.30 0 0 438
      több Kövér, több SZDSZ
      toloba Creative Commons License 2006.03.30 0 0 437
      Kövér: Gyurcsány a legrohadtabb pribékek egyikének villájából osztja az észt



      Az ellenzéki politikus szerint "jó lesz a gyerek hülyén is munkásnak, legfeljebb majd leviszi az ujját a gép, mert nem tudja elolvasni a feliratot, hogy ne dugd az ujjadat a kések közé".


      2006.03.30 06:31 MTI


      Ennek a választásnak a tétje az, hogy a mi húsz, harminc vagy negyven esztendőnk is belekerül-e abba a gödörbe, amit "ezek" az elmúlt négy évben ástak, és betemetik-e az árkokat velünk együtt, vagy pedig egyszer s mindenkorra véget tudunk vetni annak a garázdálkodásnak, amit ez a garnitúra az élet minden területén folytatott - mondta Kövér László szerdán este Berhidán, egy választási fórumon.

      "A választás tétje nem kisebb, mint a demokrácia léte" - tette hozzá a Fidesz országos választmányának elnöke. Kövér László szerint az oktatásban például az a cél, hogy egy kis párt valahányszor kormányra kerül az MSZP kegyéből, "akkor azon nyomban rácsap az oktatási tárcára", s "a saját, rusnya, ragyás képére formálja az országot a jövő generációk agyának átmosásán keresztül". Mint mondta, "sok kicsi Magyar Bálintot, sok kicsi Pető Ivánt, sok kicsi Gusztos Pétert kell csinálni ebben az országban, s akkor nem kell félni attól, hogy öt százalék alá esik-e az SZDSZ".

      "Mi ennek a módszere?" - tette fel a kérdést az ellenzéki politikus, majd így folytatta: "hát, el kell hülyíteni, le kell zülleszteni, nemzeti önazonosságától meg kell fosztani, közösségeitől, felelősségérzetétől meg kell fosztani a jövő generációkat, erről szól az úgynevezett oktatáspolitika, amit Magyar Bálint csinál immáron másodszor".

      "Ennek az eszközei pedig számosak, először is be kell engedni a drogkereskedőket az iskolába" - jegyezte meg Kövér László. Hozzátette: eszköz az is, hogy "lehetőség szerint véletlenül se tanulja meg a gyerek, hogy a teljesítmény és az elismerés hogyan függ össze". Mint mondta, ma már ott tartunk, hogy a gyerekeket nem szabad osztályozni, nem szabad megbuktatni, és a negyedik évfolyam végén még írni-olvasni sem tud.

      Az ellenzéki politikus szerint "jó lesz a gyerek hülyén is munkásnak, legfeljebb majd leviszi az ujját a gép, mert nem tudja elolvasni a feliratot, hogy ne dugd az ujjadat a kések közé". Megjegyezte: "elnézést, hogy itten szörnyű dolgokról humorizálok, csak tudják, nehéz elviselni ezt komolyan, muszáj az embernek egy kicsit ironikusan fogalmazni, hogy ne törjön ki belőle az agresszivitás, mert az egy parlamenti képviselőnek sosem áll jól, nekem meg különösen nem, mert sokan vadásznak ilyenkor a szavaimra".

      Kövér László szerint a pedagógus nem szólhat a szülőnek, akkor sem, ha tudja, hogy a gyerek drogozik, vagy galeribe keveredett, de nem szólhat akkor sem, "hogy ha Kovács Pistikével túlságosan is sokat törődik egy szakállas bácsi az iskola kapuin kívül". Az ellenzéki politikus szerint a Magyar Bálintoknak, Pető Ivánoknak, meg a többinek, nekik van joguk alapítványi iskolába íratni a gyerekeiket, a jászladányiaknak, akik csak ki akarják menteni a saját gyerekeiket abból, amit iskolának nehéz nevezni, nekik természetesen nincs joguk, mert ez már az ő részükről megkülönböztetés, szegregáció".

      "Az, hogy Budapesten nagy falakkal, meg biztonsági őrséggel körülvett alapítványi iskolákban őrzik a maguk kis rezervátumaikban a saját gyerekeiket, az nem szegregáció, hanem az nekik emberi jogaik közé tartozik" - vélekedett a Fidesz politikusa. Hozzáfűzte: "hogy még jobb legyen a rendszer, megcsináljuk a bolognai rendszernek nevezett totális rombolást, ami meg végképp garancia arra, hogy a gyerek úgy tanuljon hosszú éveken keresztül, hogy semmire se lehessen használni az ő eltöltött esztendeit, meg nem létező tudását".

      Kövér László utalt arra is, miszerint a miniszterelnök azt mondta: a magyar fiatalok nem akarnak mozdulni, nyugatra menni, s ez az egyik legnagyobb tehertétele ennek az országnak. "Azaz a mi gyerekeink, az önök gyerekei az ő szemükben ennek az országnak a tehertétele" - mondta Kövér László, hozzátéve: éppen az '56-os forradalom 50. évfordulóján mondta ezt a miniszterelnök.

      "Aki annak az Apró Antalnak a villájából osztja az észt, a demokrácia iránti érzékenységet, meg a tisztességet, meg nem tudom én mi mindent, amely Apró Antal a legrohadtabb pribékek egyike volt 56-57-ben" - mondta a Fidesz politikusa. Hozzátette: a levert forradalom következményeképpen "éppen az Apró Antal-féle gazemberek kétszázezer fiatalembert elüldöztek ebből az országból".

      Kövér László szerint az utóbbi négy évben szétverték a honvédséget, de "technikailag, morálisan és szervezeti értelemben ugyanúgy szét van verve a rendőrség is, mint nyolc évvel ezelőtt", majd az egészségügyre vonatkozóan azt jegyezte meg ironikusan, hogy "a külföldi befektető semmiért sem aggódik jobban, mint az önök egészségéért".

      A Fidesz választmányi elnöke a választópolgárok figyelmébe ajánlotta Talabér Mártát, a párt várpalotai választókörzetbeli parlamenti képviselőjelöltjét

      http://ma.hu/page/cikk/aa/0/144350/1

      bammargera Creative Commons License 2006.02.25 0 0 436
      Jó látni, hogy egyvalami állandó ebben a változó világban: Kövér Laca stílusa.
      Csak így tovább Laca!:o)
      Előzmény: toloba (435)
      toloba Creative Commons License 2006.02.22 0 0 435
      Kövér: "el fog szabadulni a pokol"


      2006. február 22., szerda 21:58 InfoRádió / MTI


      Kövér László szerint a jelenleg hatalmon lévők nem "adják majd olcsón a bőrüket". A Fidesz Országos Választmányának elnöke egy fórumon azt mondta: egy hónap múlva elszabadulhat a pokol.



      Kövér László szerint fel kell készülni arra, hogy ha egy hónap múlva is a Fidesz vezet 5-7 százalékponttal a biztos pártválasztók körében, akkor "el fog szabadulni a pokol".

      Mindenhol az történi majd, ami Hende Csabával, a Fidesz-KDNP szombathelyi jelöltjével történt - utalt a politikusról megjelent rágalmazó szórólapokra.


      Hozzátette: a jelenleg hatalmon lévők mindent megtesznek azért, hogy a következő választások után már ne legyen tétje annak, ki kerül kormányra.

      "Ez az utolsó esélyünk, ezt csak azért mondom el, azért pengetek ilyen drámai hangokat, nehogy azt higgyük, hogy olcsón adják majd a bőrüket" - mondta a Fidesz országos választmányának elnöke Szombathelyen.

      Kövér László úgy fogalmazott: "azért adják el az állam vagyonát, hogy az államnak ne legyen semmi a kezében, azért adják el az országot, hogy évekre, évtizedekre elvonják előlünk azokat a szabad forrásokat, amelyekkel valódi társadalompolitikát lehet csinálni, a gazdaságpolitikán keresztül".

      Hozzátette: azért "zúzzák szét" az oktatási rendszert, nehogy véletlenül kiművelt emberfők sokasága zavarja meg azt a manipulációs gépezetet, amellyel "terelgetnek bennünket" jobbról balra.

      Mint mondta, ezért "bomlasztják minden erővel a családokat", ezért próbálják meg lerombolni az egyházakat, amelyek sokak számára az utolsó menedéket jelentik.

      "Csak így, ha már ezen mind túl vannak, ha már az állam, a kormány csak báb, amely a romjaiban heverő, eszköztelen, pénz nélküli állam tetején trónol, csak akkor tolhatja egyszer és mindenkorra az 5 százalékos csík a 95 százalékos repülőt" - mondta.

      http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-25032/rss
      toloba Creative Commons License 2006.01.28 0 0 434
      Kövér elszabadult?

      Kövér: a saját rusnya képükre formálnák jövőnket


      2006. január 28. 19:31


      A Fidesz választmányi elnöke a Népszabadság szerint megint nagyokat mondott egy lakossági fórumon.


      Csütörtök este Kövér László Verőcén egy lakossági fórumon vett részt, ahol a Népszabadság szerint bírálta Magyar Bálintot és számos kormánytagot. "Ez a kis banda a saját rusnya képére akarja formálni a mi jövőnket, a gyermekeinket" – mondta Kövér a lap szerint az SZDSZ-re értve.



      Az est végét Kövér így zárta: "Nekik a széles nagyvilág a hazájuk. És ha már itt akarnak maradni, és velünk akarnak élni, becsüljenek meg minket annyira, hogy nem taposnak bele minden nap a lelkülnkbe, nem törlik belénk a sáros bocskorukat minden nap. Az életlehetőséget veszi el tőlünk a kormány. Ezért van szükség a változásra."



      http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=8461
      Előzmény: Törölt nick (433)
      Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 433
      Azért várj még!Január van csak,áprilisig lehet még jelenése.Vagy valami jó kis javaslata(kötél már volt)
      Előzmény: banánfa (431)
      kábelbúvár Creative Commons License 2006.01.26 0 0 432

      Kiszel Tündibündivel + Győzikével ?

       

      ;-)

      Előzmény: banánfa (431)
      banánfa Creative Commons License 2006.01.26 0 0 431
      a viasatos bábműsorban jobban mutatna:)
      Előzmény: kábelbúvár (429)
      banánfa Creative Commons License 2006.01.26 0 0 430

      megint baromságokat hord össze, de 2 pozitiv jelet felfedeztem a szövegében:

      véget ért a vallási tébolyos korszaka, már nem küzködik démonokkal-sátánokkal, másrészt most először hallom tőle, hogy nem ők nyerték a 2002-es választásokat...

      Előzmény: toloba (428)
      kábelbúvár Creative Commons License 2006.01.26 0 0 429

      Jól van, beszavazzuk a Való Villába.

       

      De ki ne jöjjön !!

      Előzmény: toloba (428)
      toloba Creative Commons License 2006.01.26 0 0 428
      Kövér László: "Immár valóban Magyarország léte a tét"


      Óriási jelentősége lesz a 2006-os parlamenti választásnak, ugyanis immár valóban Magyarország léte a tét. Amennyiben a Fidesz kormány követett volna el annyi hibát, mint amennyit a mostani szocialista – szabaddemokrata koalíció, bizonyára nem bírta volna ki a ciklust kormányzati pozícióban – hangsúlyozta a Magyar Nemzet tudósítása szerint tegnap este Kövér László, a Fidesz Országos Választmányának elnöke Encsen. Magyarország gazdasága mindaddig emelkedő pályán volt, amíg át nem vette a kormányzást a jelenlegi szociál-liberális koalíció. Kövér László kijelentette, ez a nemzet számtalan tragédiát átélt ezredéves történelme során, s most újra az a kérdés, vajon képes lesz-e jövőképet adnia saját magának, illetve a felnövekvő generációnak, akik még nem tudják, de nyögni fogják a mostani kormány eladósítási politikájának minden következményét. Mint mondta, a jelenlegi kormány szereptévesztésben szenved 2002 óta, hiszen az akkori választásokat ugyan megnyerték, csak éppen nem vették észre. (Mno.hu)

      http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=112937&fr=hk
      kábelbúvár Creative Commons License 2006.01.18 0 0 427

      Mélykúton mit várt?

       

      Magas labdát?

      Előzmény: toloba (426)
      toloba Creative Commons License 2006.01.17 0 0 426
      Depressziós országot lát Kövér László


      NOL • Népszabadság Online • 2006. január 17.
      Vissza kell térni az Orbán-kormány által kipróbált és jól bevált útra, amelynek az elhagyását a szocialisták sem ígérték 2002-ben - mondta Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke keddi sajtótájékoztatóján, Mélykúton.

      http://www.nol.hu/cikk/391092/
      toloba Creative Commons License 2005.10.23 0 0 425
      Ez is lehet egy verzió...
      Előzmény: MGperY (424)
      MGperY Creative Commons License 2005.10.23 0 0 424
      lófaszt: le van ez pacsizva.
      mondunk mindent (beszélünk össze-vissza) vkinek csak bejön.
      Előzmény: toloba (423)
      toloba Creative Commons License 2005.10.23 0 0 423
      Rogán talán harcot hirdet Kövér ellen?
      Már nem az első eset, hogy valamilyen szintem nekimegy...



      Rogán ellentmond Kövérnek



      Szerinte ’56 a baloldalé is.


      2005. október 23. 12:58

      "Ha visszanézünk a 49 évvel ezelőtt történtekre, akkor azt tudjuk mondani, hogy 1956 legalább annyira baloldali, mint jobboldali; 1956. október 23-án és utána a választóvonalat ember és ember között nem az adta, hogy ki hogyan gondolkozott ideológiákról, hanem az, hogy ki volt becsületes és ki nem, ki mondott igazat és ki hazudott" - mondta Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési képviselője és kampányfőnöke vasárnap Szentgotthárdon, a település hősi emlékművénél mondott ünnepi beszédében.
      Emlékezetes, Kövér László szombaton, Nyírbátorban arról beszélt, „egyesek meg-megújuló kísérleteket tesznek, hogy átsunnyogjanak a barikád innenső oldalára, demokratikus, szocialista forradalommá stilizálják 1956 csodáját”.
      Rogán Antal beszédében felidézte azt a 1988 novemberében a Budapest Sportcsarnokban tartott MSZMP-s nagyrendezvényt is, ahol Grósz Károly "fehér terror veszélyéről" beszélt."Az elnökségben ott foglalt helyet Kiss Péter, akkor a budapesti KISZ-szervezet vezetője, Csizmár Gábor, a Magyar Úttörő Szövetség főtitkára és Gyurcsány Ferenc, a KISZ KB titkára". Hozzátette: azért voltak ott, mert ők is változtatni akartak, de nem valódi változást akartak, hanem az előttük járókat leváltani. (MTI)
      http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=5121
      dolphin Creative Commons License 2005.10.23 0 0 422
      "hatvan éve alattomos, mocskos kis háború folyik ez ellen a nép ellen".

      Patakver! Nemzethalal!
      Előzmény: toloba (418)
      Rókarege Ran Creative Commons License 2005.10.22 0 0 421
      Kicsit nagyobb nyilvánosságot is kaphatna!
      Előzmény: toloba (418)
      toloba Creative Commons License 2005.10.22 0 0 420
      MSZP: elkeserítõ a Fidesz magatartása az ünnepen
      október 22. 20:29
      [MTI]
      Az MSZP elfogadhatatlannak és elkeserítõnek tartja a Fidesz politikusainak és aktivistáinak szombati ünnepi rendezvényeken tanúsított magatartását; errõl Újhelyi István, az MSZP alelnöke nyilatkozott az MTI-nek, reagálva az ellenzéki párt politikusainak szónoklataira, illetve a Mûegyetemen tapasztalt rendzavarásra.

      Kövér László és tettestársai szándékosan elrontották az ünnepet - mondta a szocialista politikus. Hangoztatta: ez a szellem, ez a stílus, ez a politika tönkreteszi Magyarországot.

      Történelmi emléknapjaink összefogásra, nemzedékek büszke, bátor közös ünneplésére érdemesek, nem pedig a gyûlöletkeltésre - jelezte.

      Újhelyi István szerint a jobboldali politikusok politikai tehetetlenségükben, jövõbe mutató programjuk hiányában a társadalom ismételt kettészakításával, gyûlöletkeltéssel kísérleteznek.

      http://index.hu/politika/belhirek/?main:2005.10.22&240880
      Törölt nick Creative Commons License 2005.10.22 0 0 419
      Én szeretném, ha a partvisarcút időnként kiengednék a gumiszobából. Mennyi élmény, mennyi haszon, mennyi következmény:))
      toloba Creative Commons License 2005.10.22 0 0 418
      A Fidesz és a Jobbik Polgári Kör közös rendezvénye

      2005. október 22. 18:53

      "Alattomos, mocskos kis háború folyik ez ellen a nép ellen", mondja Kövér László.


      A szavak nem elégségesek ahhoz, ami történt és történik ezzel a néppel immár hatvan esztendeje - egyebek között erről beszélt Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke szombaton Nyírbátorban, ahol a Fidesz és a Jobbik Polgári Kör közösen szervezte az 1956-os forradalom és szabadságharc előtt tisztelgő emlékünnepséget.

      A politikus azt mondta, "hatvan éve alattomos, mocskos kis háború folyik ez ellen a nép ellen". Az ország jelenlegi vezetésének az a célja, hogy "tulajdontalanná, kiszolgáltatottá tegyen bennünket, hogy könnyebb legyen uralkodni rajtunk" - tette hozzá.

      Kövér László szerint ma "csak" gazdasági ellehetetlenítéssel akarják az egyházakat eltaposni. "A módszerek változtak, finomult a kín, de az eszközök lényegében tekintve nagyon is változatlanok" - mondta.
      Szóvá tette, egyesek meg-megújuló kísérleteket tesznek, hogy "átsunnyogjanak" a barikád innenső oldalára, demokratikus, szocialista forradalommá stilizálják 1956 csodáját.

      Kövér László leszögezte: "ha nem fogunk össze a változás érdekében, ha nem alakítunk ki új nemzeti egységet, akkor elődeink harca befejezetlen marad". (MTI)
      toloba Creative Commons License 2005.10.07 0 0 417
      Szakad a fidesz?
      Előzmény: Törölt nick (416)
      toloba Creative Commons License 2005.10.07 0 0 415
      Szakad a fidesz?

      Rogánék szerint Kövér veszélyes lehet


      2005. október 7. FigyelőNet-összeállítás

      A Rogán Antal vezetése alatt álló fideszes kampánystáb szerint Kövér László nyilvános szereplései veszélyesek lehetnek a pártnak, ezért megpróbálták Orbán Viktor régi harcostársát kivonni a forgalomból. Az ellenzék vezére azonban kitart Kövér mellett – értesült az Index.hu internetes újság.

      Az index szerint a hivatalos Fidesz-programokon újabban nem nagyon jut szerep a párt megmondóemberének számító Kövérnek. A hírportál szerint azonban Orbán Viktor pártelnök nem volt hajlandó megfontolni a régi harcostárs teljes letiltását. Így Kövér eleget tehet a helyi polgári körök és a különböző jobboldali szervezetek meghívásának.

      A 2002-es választások után Kövér önkéntes szilenciumot vállalt egy időre, miután sokan az elhíresült „köteles" beszédének tudták be a Fidesz vereségét, tavaly óta azonban ismét többször botránkoztatta meg a közvéleményt.

      Nyáron még hazaárulózta Horn gyulát is. Legutóbb pedig szeptember végén egy a reform által szervezett találkozón mondta el, hogy mi történne, ha a Fidesz elvesztené a választást. Szerinte akkor "gyerekeink, unokáink végérvényesen arra lesznek ítélve, hogy ebben az országban, a saját földjükön, a saját országukban bérmunkásként, cselédként, zsellérként dolgozzanak. Más állam tulajdonában lévő cégeken keresztül más adófizetők jólétének az érdekében, és akinek ez nem tetszik, az (...) hát kereshet magának más helyet".

      A Magyar Hírlap korábban arról írt, hogy a párt belső tanácsadói és a politológusok többsége is azt diktálná, hogy a választások közeledtével a párt fojtsa el a hasonló, a mérsékelt szavazókat elriasztó hangokat.
      kábelbúvár Creative Commons License 2005.10.05 0 0 414

      Azé kifejtődhetne ez kicsit részletesebben, hogy is kell ezt érteni.

       

      Laca és a paca...

      Előzmény: Amart (410)
      toloba Creative Commons License 2005.10.05 0 0 413
      És mit szósz Kövér kijelentéséhez?
      Előzmény: Sir Balambér (412)

      Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!