Keresés

Részletes keresés

boxerkutya Creative Commons License 2014.03.29 0 0 11730

Az ALS maga a lyme egyik változata, amit hanem kezelnek bele lehet halni. Ezért kell időben kezelni.

Előzmény: tőzike1 (11729)
tőzike1 Creative Commons License 2014.03.29 0 0 11729

Nem tudom, nekem nem volt immun vizsgálatom, de szerintem izombiopsziával és más egyéb vizsgálattal nézik.

Előzmény: Döndöleg (11727)
jolanita Creative Commons License 2014.03.29 0 0 11728

mik voltak a toxinok miatt a tüneteid pontosan, illetve mi volt ezenközben a cowdennel, amiért azt mondták, h állj le vele? 

Előzmény: Döndöleg (11706)
Döndöleg Creative Commons License 2014.03.29 0 0 11727

Az ALS-t azért elég egyértelműen jelzi az immunpanel, nem?

Mármint az ANA vagy pozitív, vagy nem...
De lehet, hogy ezt rosszul tudom.

Előzmény: tőzike1 (11725)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.29 0 0 11726

Az amerikai forumon irta egy lany, aki alig evett, de megsem tudott fogyni, hogy ez volt a baja (lyme idezte elo doki szeirnt): http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/4415/lymphoedema

 

 

tőzike1 Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11725

Sziasztok!

Muszály vagyok Nektek írni, mert bepánikoltam.  Van egy-egy időszak, amikor nem tudom elhesegetni a gondolatomból az Als betegséget.  Nekem a betegségem nem izomfájdalmakkal kezdődött, hanem rossz közérzet, combtő hónalj fájdalom, de nem nyirokcsomó.  Ezután pedig boka, csukló fájdalom.  Az izomrángások az első doxy kúra után lettek, ezt követték majd a hátsó combizom húzódása, lábak fájdalma járásra is.

Bízom benne, hogy nem valami komoly dolog miatt van ez, hanem a lyme miatt.

 

One of the millions Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11724

Szia!

 

Ez is gyógynövény alapú: http://byronwhiteformulas.com/ about frame!

 

Nagyjából a kérdésekre megadtuk a linkeket/válaszokat.

Előzmény: Tinylady (11718)
Döndöleg Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11723

Amikor az egész kezdődött, köbö 3.5 éve, akkor az akkori dokim kért egy teljes szerológiát az ÁNTSZ-ben és ott a vérem már jelezte
a yesriniát, de neki ez nem volt olyan adat, amivel úgy érezte, foglakoznia kellene, később azt mondta, ilyen lehet, annyira nem gyanújel (rgx tök rendes doki, nyilván neki, de egy lyme szkorvosnak szemet szúrt volna gondolom).
Ezt a leletet én valahogy nem is láttam, neki küldték vissza.
Aztán amikor B. doktornőhöz kerültem (kódfejtés lent :)), akkor ő nagyon kérte ezt az ÁNTSZ-es leletet így visszamentem és kiadták újra.
Abban benne volt a Yersina pozitív.

Ez neki fontos infó volt, pont akkor voltam egy nagylabor előtt a német laborban a társfertőzásekre (ellispot vizsgálatok).

Így bele is került a listámba a yersinia, ami magasan a legeslegmagasabbb lett :(.
Volt még chlamydia, elrichia és a borrelia általában a határon táncol, most épp kicsit felette.

 

Nekem ez nem okoz súlyos emésztőrendszeri panaszokat, inkább úgy fogalmaznék, labilis a rendszer. Sajnos ez is az ízületeimet bántja és talán pont tegnap olvastam, hogy a borrelia-yersina combó azért nem anniyra jó,
mert folyamatos keresztreakcióban vannak egymással. Tehát nekem az lenne a cél, hogy épp egyik sem legyen aktív.

Rengeteg antibiotikumos kúrám volt két és fél év alatt, kombinálva egy idő után (amikor E. doktornőtől B. doktornőhöz kerültem)  gyógynövényekkel, most nincs ABX, csak a cowden és zapper, meg szerzek mácsonyát. Illetve nekem a B. doktornőnél elérhető, elég drága (én is azért dolgozom néha elképeszt sokat, hogy ki tudjam fizetni a sok kezelés :(.), viszont nagyon hatékony vitamininfúzió kúra hozott még nagyon jó eredményeket.


Azt mondjuk nem tudom, a Cowden menniyre jó a yersiniára (One van tipped?), B. doktornő azt mondja, jó rá.

Tinylady

Sokszor történik az, hogy az immunrendszer legyengül valamitől és akkor jönnek hirtelen a tünetek...

Ja, még a kódfejtéshez: ABX=antibiotikum, co-infections, vagy csak co: társfertőzések

 

 

 

 

Előzmény: hornet599 (11716)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11722

Szia!

 

Meg oket szoktuk emliteni: Dr. Richard Horowitz:

 

 

https://www.facebook.com/drrichardhorowitz,

 

 

Dr Joseph J. Burrascano Jr:

 

http://beyondthebandaid.com.au/dr-joseph-burrascano/

Előzmény: One of the millions (11721)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11721
Előzmény: Tinylady (11718)
egy beteg már rég Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11720

szia. Ugyanazok a tüneteid teljesen amik Nekem voltak,minden eredmény negatív, Én egyre pocsékabbul, és decemberben felkerült az ire a pont kb 10 orvos mondta semmi bajom: fülészet, szemészet, neurológia, röntgen.labor..... Ugyanígy jöttem rá Magamtól  és szakemberhez fordultam(. Dr Esztó). Még aznap levették az istenhegyin a vért és 10napra rá megérkezett a pozitív eredmény Igg ami azt jelenti tudomásom szerint hogy már régebb óta vagyok fertőzött. Nyomtalanul megcsípett egy" dög "és itt hagyott a "szarba ". Minél előbb keress fel szakembert!!!Kitartást kívánok Neked, mind testileg mind lelkileg. Én a második kúrámot csinálom de néha úgy érzem végem. Ez jó is mert ilyenkor pusztulnak a bacik . 

Előzmény: Tinylady (11718)
Gödel Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11719

Szia, üdv a fórumon!

 

 

Cowden protocol-ként találod a neten (nutramedix oldalon), 9 hónapig tartó kb. 15 gyógynövény kombináció kúrával kezeli a lyme-ot. (One csinálja már elég régen, többet tud mesélni róla).

 

Zapper- olyan rezgés generátor, amely alacsony feszültségen pusztítja a baciakt, vírusokat, parazitákat stb. Hasonló a RIFE gép is, illetve a MAGNETER, amely a biorezonanciás kezelést a mágneses kezeléssel kombinálja.

 

Mácsonya= takácsmácsonya= teasel root=kardentinktur, mely segíti a szövetben levő spirochéta baktériumokat a vérbe juttatni, hogy az antibiotikumok azokkal is elbánjanak, amelyek elrejtőztek a szövetekben.

 

Keláció a nehézfémek kivezetése a szervezetből (pl higany, ólom), ilyen tulajdonsággal bíró növény, szer a kelátor.

 

Egy beteg kérdezte még talán, hogy mi a mino: minocyclin (antibiotikum, azt hiszem csak külföldön kapható), doxi: doxicyclin antibio, tetracyclin származék mindkettő.

 

Mindegyikről rengeteg információt találsz a neten.

 

Dokik:

dr. Esztó Klára (Istenhegyi géndiagnosztikai kp, + Váci út magánrendelő)

dr. Balaicza Erika (ő nem lyme szakértő, de rajta keresztül lehet néhány nagyon spéci Borrellia tesztet (CD57, Elispot, ld. honlapon) német laborban megcsináltatni.

dr. Bózsik Béla Pál nyugdíjas Borreliat kutató orvos

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Tinylady (11718)
Tinylady Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11718

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. 2 hónappal ezelőtt megfázásos tüneteim voltak, állandó orrfolyás, őrjítő fejfájás - ezek 3 héten át folyamatosan - majd jött hozzá váll, felkar, comb fájdalom, izomgyengeség, izületi fájdalom, zsibbadások hol itt, hol ott, majd a legvégén - és ez a legborzasztóbb- ideg vagy izom (nem tudom eldönteni) rángás. Napközben ritkán, akkor is főleg a nyakszirten, este viszont, amikor próbálok elaludni, akkor olyan helyeken, hogy:has, fej, torok, hát szóval olyan helyeken, amit megélni borzalmas. Pár napja pedig már arczsibbadásom is van. Kivizsgálás eddig csak normál vérvétel, koponya CT és EEG volt (utóbbinak még nem tudom az eredményét), más semmi. Mindenki meg van győződve arról, hogy pszichés eredetű, de ilyen velem még sosem fordult elő, biztos vagyok abban, hogy fertőzésről van szó, kullancsot viszont - bár kullancs gazdag helyen, vidéken lakom, itt még a kert is tele van velük - sosem találtam magamban, viszont évekig voltak macskáim, kutyáim, és hát a bolhamentesítést nem mindig sikerült anyagilag megoldani - szóval én lyme-ra és/vagy bartonellára gyanakszom, csak az a furcsa, hogy a tünetek ilyen hirtelen és egyszerre jelentkeztek. Nagyon ki vagyok, mert félek, hogy motoneuron betegség buj

kál bennem, bár ezt 3 neurológiai vizsgálat sem támasztotta alá eddig, mindhármon mindent rendben találtak. Vannak napok, amikor szinte egész nap tünetmentes vagyok, és van, amikor olyan rosszul érzem magam, hogy azt hiszem, itt a vég. Ja és még van egy furcsa tünet, visszatérő nyomásérzés az orrnyergen. Amit saját költségen kizártam, az a HIV - a nyomásérzést írták az egyik tünetnek, hát jól megijedtem -, de a tegnapi teszt hál istennek negatív lett.

Nagyon sok olyan dologról beszéltek itt, amiket én nem értek - cowden, zapper, Klinghardt mimosa pudigat,Magneter,macsonyat,Klinghard,Byron white, EDTA,kelátor, stb. És kódolva beszéltek az orvosokról, emlegettek egy bizonyos E-t meg B-t, mint szakértőket. Szóval ha valaki tud segíteni, akkor azt nagyon szépen megköszönöm. Bárki segítségét szívesen fogadom, de leginkább one of the millions és xynitta véleménye érdekelne, mert ti - ahogy én látom, elég sok mindent kipróbáltatok már és elég jól tisztában vagytok a bevált módszerekkel és alternatív megoldásokkal.

Előre is köszönöm mindenkinek!

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11717

Ez negatív elvileg.Azért írja,hogy ismételd meg,mert ha friss fertőzés,akkor lehet,hogy még nem alakult ki rendes immunválasz és ezért téves.Az istenhegyire menj szerintem...

Előzmény: tesztelek123 (11711)
hornet599 Creative Commons License 2014.03.28 0 0 11716

Döndöleg, ha jól értem, neked vannak gyomor-bélrendszeri problémáid - a Yersiniából gondolom. Ezek mennyire erős fájdalommal járnak neked? Antibio hogy hatott ezekre?

Másik kérdés, hogy a Yersiniát mivel igazolták? Nekem volt kb. 2éve egy -már bocsánat- széklet tenyésztésem, de ott nem találtak. Akkor ezt vehetem vajon készpénznek, vagy érdemes még ilyen irányban kutakodni?

Előzmény: Döndöleg (11715)
Döndöleg Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11715

Ezüstkolloidot próbálta valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11714

  Kedves Döndöleg : ennek a csendnek elég nagy ára lessz hosszu távon !

  Mindenkivel lehet kommunikálni  normálisan csak nem kell belérugni mert

  nem egyezik a véleménye a tiéddel !!!

  Miért hizol , mert a borrelia szaporodik benned tovább és megteremti magának az életfeltételeket !!

  Fogyni meg ezen az áron ne akarj /az a toxikus mérgezés következménye / ezért nem szeretem az orvosokat

  ha megmérgezik a beteget , akkor azt is mondanák meg merre van a kiut , és mit kell tenni érte!!

  Szauna kérdés ha nem tudod elérni vele a 42 c fokot semmit sem ér / csak szaporitja a bacit / 42 fok fölött

  öli csak !!!  ezt is elég hosszan kellene birni / Makra Ági két hetet feküdt maláriás lázban és csak 96 %-ot

  értek el amiből 1 éven belül visszaesett !!! Olvasd el rémtörténetét önként irta le és még olcsón kapható ma is .

  További szép !!! sikereket , hiszen már feltaláltátok a fedőre a pupot !! mindenki kiválló lyme szakértő lett már,

  és mivel betegtársatok azt irta "mindenki kaparjon  magának """ bátran kaparjatok tovább ! Üdv.

Előzmény: Döndöleg (11706)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11713

 Kedves Tesztelek:nincs mit köszönni de mivel senki nem válaszolt irtam .

 Az enyém Synlab teszt volt azon is csak két szám volt /a tiéd valószinü Istenhegyi-s /

 Bózsik szakvélemény mint irtam nála pozitiv volt / ez az istenhegyin vagy kétes vagy negativ !!!

 Mindegy mennyi antibiot szedtél be ha 5 nap rászedéssel ujra be lehet inditani , de ha 7 hónapot

 kibirsz antibio nélkül leáll magától is ! Tünet akkor is lessz csak sokkal ritkábban és enyhébbek

 annyira enyhe is lehet hogy nem is gondolod róla hogy tünet mert már megszoktad és fel sem veszed,

 vagy nem vagy tisztában /mennyi féle tünetet tud okozni / nem ok nélkül nevezik mágusnak !!!

 A 19 hozzászóló az csak egy törzsvendég irogató nézd meg a multját és látni fogod /mindenhez ért / !!

 Ha alacsony a baktérium szint jól el lehet vele élni /akinek meg magas azok itt siránkoznak és tömjénezik

 magukat /milyen szép eredményeket értek el !!!!    Üdv.

Előzmény: tesztelek123 (11710)
tesztelek123 Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11712

Igaz 11 éve írt valaki egy kommentet, de megnyugtatott!

 

Semmi tünetem nincs, pedig hosszan tartó antibiotikumos kúráim is voltam már. Lehet pozitív teszttel is negatívnak lenni, és fordítva.

Előzmény: Senor (19)
tesztelek123 Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11711

 

 

Én is 10 E forintot fizettem a tesztért, mégsem kaptam olyan részletes leírást amilyet te. Hogy lehet ez?

 

Én negatívnak számítok 4-es értékkel?

Előzmény: Törölt nick (11693)
tesztelek123 Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11710

 

 

Köszönet, hogy válaszoltál!

 

 

Csak ennyit írtak a leletre, amit ide leírtam vagyis ezt: 

 

Borrelia IgM / recomLine (Mikrogen): Érték: 0 ; Minősítés negatív. Vélemény: ----

 

Borrelia IgG / recomLine (Mikrogen): Érték: 4 ; Minősítés: negatív. Vélemény: Borellia ellenes IgG és IgM negativitás miatt a fertőződés szerológiailag nem igazolható. Ha a klinikai tünetek friss Lyme borreliosisra utalnak, 2-3 hónap múlva ismételt vizsgálat javasolt, mivel egy primer infectió esetén 6-8 hét is eltelhet az antitestek megjelenéséig. Ha kezelés történt, az befolyásolhatja a szerológiai eredményt.

 

 

Akkor ez most nem is western blot teszt volt? Mert másoknak sokkal részletesebben leírták a diagnózist. Akiknek szintén western blotot néztek.

 

 

Előzmény: Törölt nick (11519)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11709

Szia!

 

Bocs!

 

A normál érték 120 az előző hozzászólásomban!

 

1/2 évet Zappereltem Ken zapperével(http://zap.intergate.ca/) Cowden előtt, most jutott eszembe! Tuti használt!

Előzmény: One of the millions (11707)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11708

Parazitara a Klinghardt mimosa pudigat javasol, azt mondja, 30x hatekonyabb, mint barmi eddigi. En is rendelek hamarosan.

 

Visszajott a lazam aaaaaaaaaaaaaa. Magneter es C vitamin. Immunrendszer lehet, mas bajom nincsen.

Előzmény: One of the millions (11707)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11707

Szia!

 

A történélem kedvéért visszakerestem:

 

Tévedtem.

 

2012. 02.28-án

 

Rickettsia,Clamidia:162 volt

Lyme:166

Paraziták:259

 

Dr. Esztó nagy dózisú anti bogyónak szedése közben(kb. 3/4 év) + Más doki anti bogyói:

 

2013.04.03-án

Lyme:175

Candida:155

Valmilyen baci(nem tudom elolvasni):175

Vírusok: 165

 

3 hónap Cowden protolkol után:

2013.11.26-án

 

Lyme:121

Paraziták:127

Virusok: Influenza: 129

Ez volt a maximum!

 

Azért így már szépen látszódik, hogy melyik a hatékony!

 

Előzmény: Törölt nick (11705)
Döndöleg Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11706

Megmondom őszintén, nagyon örülök, hogy ismét normálisan lehet beszélgetni ebben a topicban... Nálam a yersinia a komoly társfertőzés és most az a furcsa helyzet állt elő, hogy a leletem rosszabb lett, en viszont jobban érzem magam. Egy fontos, amiről rég beszéltünk,  hátha segít valakinek: nekem tavaly s lyme kiràgta a vitamonokat ( b vitaminokat és cinket) és nem tudtam meregteleniteni. kryptoprrolurianak hívják, most nem tudok linkelni, mert telorol vagyok, de hónapokig keringtek bennem a toxinok, rémes volt. Ezt visszapotoktuk, azóta jobb...akkor csináltam a cowdent, de ok maguk is azt mondtak, álljak le vele. Most ujra kezdtem, plusz zapper, meg megint veszek macsonyat... One of the M: te szedsz macsonyat? En is fogyni szeretneeeeek :)! Hülye borreliatol csak hizom :(. Meg egy, ami eszembe jut, ezt talán páran nem osztják, de sztem fontos, hogy lelkileg is megpróbáljuk rendbe tenni ha valami nem oké. En most azóta vagyok jobban, amióta az en problémamra találtam egy hatékony terápiát :). Üdv nektek az infraszaunabol :)))))))))!

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11705

A rickettsia nagyon durva. Itt anaplasma a fedoneve, valoszinu nekem az is volt, belgiumban gyakori. Csak halat tudok adni, hogy nem babesia.

Előzmény: One of the millions (11703)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11704

Gyogyszerekbe es hazai orvosokba nem szivesen okoskodom bele, mert nincsen nagy  tapasztalatom, de a tobbiek biztosan segitenek.

Előzmény: Adelaideee (11702)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11703

Szia!

 

9 hónapra(3-nal kezdetem) Discounted Cowdenre köteleztem el magam. Most rendeltem meg a 8-ik hónapot.

 

3 hónap után szépen látszott a biorezonanciás készülékkel, hogy rendesen irtva vannak. BB 120 volt 121-ig normalis!

 

Mycoplasma sehol! (Banderol tette a dolgát)

 

EBV is szépen kapott!

 

A többi társfertőzésnek: nem emlékszem fejből mindegyikre: pl. Rickettsia, nagyon sok volt : 180 felett volt is volt valami 2 éve!

 

Byron whiteot még nem próbáltam.

 

Klinghardt+Cowden cuccokat próbáltam/használtam.

 

Sajna azokat amiket szednem kell+Cowden, igen sokba kerülnek másra már nem igen futja majd!

 

Remélem bírom majd anyagilag!

 

Előzmény: Törölt nick (11698)
Adelaideee Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11702

Értem. Köszi. És milyen gyógyszert szedtél? Elegendő vajon ha csak az Istenhegy klinika tesztjét csináltatom meg?

Előzmény: Törölt nick (11701)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.27 0 0 11701

Borrelia, mycoplasma, bartonella, ebv, 5 higanytomes. Lehet valasztani. :)

 

Viccen kivul, ezt nem lehet tudni. A doki is meglepodott, hogy megallt, mar nem remelte.

Csak 3 honapig szedtem gyogyszert es nagyon kis dozisban.

Előzmény: Adelaideee (11700)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!