Keresés

Részletes keresés

tamas7 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7380

A hozzászólásomból még mindig kíváncsi lennék erre:

"...mi kerül 1500 forintba a kazettákon? Most ne csak azt mondd, hogy az értéke az üzletépítéshez (de nyugodtan építsd bele ezt is), hanem légy szíves bontsd le tételesen, mint anyagköltség, disztribúció, jogdíj, bármi. Köszi."

 

Természetesen bármelyik n21-es, sép-esnek a véleményére, lebontására kíváncsi vagyok. Üdvözlet.

Előzmény: tamas7 (7309)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7379

A feleségem pl. tök jól tud sminkelni. Minek neki tanács? Ha arra van szüksége, elmondja a kozmetikusa is - és nem akar rátukmálni agyondrágított mlm-termékeket.

De igen gyakran van kozmetikai bemutató a boltokban is - ha valaki erre van kiéhezve. :-)

Az arckrémekre meg pontosan rá van írva, milyen bőrtípusra jók. Ha új termék van, fölösleges rádumálás nélkül ki lehet próbálni a gratis mintákat.  Utálnám, ha bármit is csak úgy lehetne kipróbálni, hogy meg kell hozzá hallgatnom egy agymosó előadást. Grrrrr......

Előzmény: TaKy99 (7374)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7377

Egyébként, ha megyek én inkább a DM-be vagy Rossman-ba megyek. Ott még nem láttam sminkelő Hölgyeket.

 

Akkor nem néztél jól szét. :-) Minden termékből ott van kitéve a "TEST" darab. És látszik is rajtuk, hogy használták őket.

A személyeskedésen túl telik nektek észérvekre is? Mert a lerohanáson kívül nem nagyon találok ilyet. :-(

Előzmény: k750i (7373)
k750i Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7376
Épp ezért ostoba is! :D

Előzmény: TaKy99 (7375)
TaKy99 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7375
Nem ostoba, csak inkorrekt, hiszen úgy vitatkozik valamiről, hogy halovány gőze sincs róla!
Előzmény: k750i (7373)
TaKy99 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7374
Hali

Miért nincs ingyenes termékminta az Amwaynél?

Mennyivel egyszerűbb lenne, nem? Kipróbálom, ha tetszik veszek belőle, ha nem, akkor annyi. Szemceruzából a nők manapság már ezret kipróbálhatnak a boltokban. Akár teljesen kisminkelhetik magukat, a kutya se szól rájuk.


Azért nincs termékminta, mert nincs szükség rá!
Ennyi.

3 verzió létezik.

1. Használom a terméket. Ha érdekli, odaviszem neki, megnézheti, megszagászhatja.... kipróbálhatja. Az árrés bőven takarja, azt a mennyiséget, amit ott elhasznál (főleg, ha folyamatosan vásárolja :-)). Ha valaki kiváncsi a termékre, és kéri, hogy kipróbálhassa (saját tapasztalatom) 99%-ban vásárol. Ráadásul, mivel használom, a saját tapasztalataimat, rögtön át tudom adni.

2. Nem használom a terméket. Felhívom a felsővonalamat, adjon má' köccsön :-)) vagy a legjobb, hogy jöjjön el velem és mutassa be ő. (Ez már nem jellemző, hiszen most már rengeteg terméket használunk otthon.)

3. Termékbemutató, Na itt aztán, azt, meg annyit ken magára pl a szemceruzából, amennyit akar. Ráadásul (nálunk) olyan hölgy tartja a bőrápolás és smink bemutatókat, aki tanfolyamot végzett, így nem csak azt tudja, hogy na ezt kend fel, hanem személyreszabott tanácsokkal tudja ellátni. Na ezt megkapod a tescó, dm-ben?

Előzmény: Otto Normalverbraucher (7369)
k750i Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7373
:D

Idézet tőled: „Csak nem képzelte, hogy más után a kezembe veszem a félig elhasznált szappant????????????”

 

Idézet (és egyben a válaszom is) Tőlem: Ha erre nincs lehetőség, én Pl. szoktam olyat is tenni, hogy oda adom, el kezdi használni, és ha tetszik neki, kifizeti, ha nem tetszik, akkor visszaadja.”

 

„Most mit csináltok a visszaadott cuccokkal? Ezt adjátok tovább ingyenes mintaként? Hol semmisítitek meg? Ugyanis vegyianyag, azaz veszélyes hulladék.”

 

Visszaküldjük az Amway-nak. Ugyanis a garanciát a cég vállalja. Tehát megoldja a „veszélyes hulladék” kérdést. Te mit csinálsz azokkal a vegyszerekkel, amik esetleg nem váltak be Neked??? Hova dobod Őket???

 

„Egyszer kukkants már be pl. a Skála Metro fszti illatszer részlegébe... Csak tapasztalásul...”

 

Azt nem állítottam, hogy ilyen nem lehetséges! Szerintem Ők is szívesebben vennék, ha ez meg lenne oldva diszkrétebben. Egyébként, ha megyek én inkább a DM-be vagy Rossman-ba megyek. Ott még nem láttam sminkelő Hölgyeket.

 

"Ne haragudj, de nekem házaló ügynök az, aki bejön a lakásomba, és győzködni kezd a termékek meg a hálózatépítő piramisrendszer előnyeiről.  HA tetszik, ha nem, nekem akkor is vigéc."

 

Akkor ha jól értem ostoba és inkorrekt vagy egyszerre! :D

Előzmény: Otto Normalverbraucher (7371)
k750i Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7372
Na megen egy ellentmondás!

Múltkor még az volt az érv, hogy ezt a bíróság kötelezővé tette a számunkra a megelégedettségi garanciát. Most meg, idézek: az, hogy általában nem kekeckednek és visszacserélik, az jó dolog, de nem kötelező érvényű rájuk nézve.” :)

 

Döntsétek már el végre!!!!

 

"Ti azt mondjátok, drága, Mi azt mondjuk, hogy lehet vele spórolni."

 

ügyesen megfogalmazott mondat, miért nem mered azt mondani, hogy "olcsó" ?

 

Köszönöm!

 

Mert az olcsó olyan elcsépelt dolog. És a másik, hogy egy jó minőségű dologra nem illik mondani, hogy olcsó. Maximum úgy, hogy nagyon megéri az árát. Magam és a vásárlóim tapasztalata az, hogy kevesebbet költünk ugyan azokra a dolgokra a háztartásunkban.

Tehát spórolunk!

 

Előzmény: msmks (7365)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7371

Termékminta az Amwaynél? NA elmesélem: még a 90-es évek elején, mikor kvázi illegalitásban nyomult az osztrák vonal (de már magyar ügynökökkel), eljött hozzánk egy régnemlátott "'kedves" ex-kolléga. Otthagyott egy félig használt mézes szappant, meg valami más lötyit, ami kb. 1/3-ig volt a flakonban. Azonnal vágtam ki a kukába!!!!!!!!!!!  Csak nem képzelte, hogy más után a kezembe veszem a félig elhasznált szappant????????????   Most mit csináltok a visszaadott cuccokkal? Ezt adjátok tovább ingyenes mintaként? Hol semmisítitek meg? Ugyanis vegyianyag, azaz veszélyes hulladék.

 

Hidd el, ismerem a nőket. :-) Egy szolíd utcai/munkahelyi smink két mozdulattal letörölhető. Persze te nem jársz hagyományos áruházba, drogériába, honnan tudnád, hogy mi folyik ott? Egyszer kukkants már be pl. a Skála Metro fszti illatszer részlegébe... Csak tapasztalásul...

 

Ne haragudj, de nekem házaló ügynök az, aki bejön a lakásomba, és győzködni kezd a termékek meg a hálózatépítő piramisrendszer előnyeiről.  HA tetszik, ha nem, nekem akkor is vigéc.

 

Előzmény: k750i (7370)
k750i Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7370
Nem lenne ez a topic nélkületek!

Ha hozzá szoltok, egyből be is bizonyítjátok, hogy dilettánsok vagytok a dologhoz.

 

„Miért nincs ingyenes termékminta az Amwaynél?”

 

Nem fogod elhinni, DE VAN!!! Az más kérdés, hogy én ezt az általam használt termékből biztosítom (vagy van belőle bemutatóra szánt példányom.) az érdeklődő számára. Tudod, ezért hívják ezt az üzletágat személyes marketingnek! A vevő kényelmesen akár a saját otthonában próbálhatja ki a terméket vásárlás előtt. Ha erre nincs lehetőség, én Pl. szoktam olyat is tenni, hogy oda adom, el kezdi használni, és ha tetszik neki, kifizeti, ha nem tetszik, akkor visszaadja.

 

„Szemceruzából a nők manapság már ezret kipróbálhatnak a boltokban. Akár teljesen kisminkelhetik magukat, a kutya se szól rájuk.”

 

A sötétség megint ott bujkál a soraid között!

Láttál Te már nőt smink nélkül menni vásárolni, hogy „ott majd úgy is kisminkelem magam…”? Látszik, hogy nem sokat tudsz a Nőkről! Ha egy Nő, aki rendszeresen sminkeli magát, nem szívesen mutatkozik smink nélkül nyilvánosan. Ez számára olyan, mint ha hiányos öltözékben lenne.

Mi ezt a személye marketingben úgy oldjuk meg, hogy őt és egy- két barátnőjét meghívjuk egy szépségnapra (lehet, hogy ezt más csoportok másként hívják) és ott a smink lemosásától a bőrápoláson át egészen a sminkig mindent megtapasztalhat, ráadásul tök ingyen. Nyílván a célunk az értékesítés, de naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a hagyományos kereskedelemben a Te kedvedért teszik!

 

A Te idézeteddel válaszolok a feltett kérdésedre: „Tehát bárki kipróbálhatja INGYEN.”

 

„Az mlm-ben meg futkossak az ügynök után... Na neeeee....”

 

Tudod, Nálunk azt javasolják, hogy kövessük nyomon a vásárlói tapasztalatokat. Vagyis, ha már használja egy ideje, akkor kérdezzük meg, hogy mennyire elégedett. Nem tudom, Te milyen MLM-ről hadoválsz olyankor, amikor a házaló ügynökökkel keversz minket össze! Vagy ennyire ostoba vagy, hogy nem tudod mi a különbség, vagy ennyire inkorrekt vagy, hogy szándékosan ködösítesz!

 

Lehet reagálni!

Előzmény: Otto Normalverbraucher (7369)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7369

Ez a megelégedettségi garancia is egy jó szemfényvesztés. Miért nem válaszoltok a rövid ezirányú kérdésemre (lehet, hogy a másik topikban tettem fel, de ott sem láttam rá választ).

Miért nincs ingyenes termékminta az Amwaynél? 

Mennyivel egyszerűbb lenne, nem? Kipróbálom, ha tetszik veszek belőle, ha nem, akkor annyi.  Szemceruzából a nők manapság már ezret kipróbálhatnak a boltokban. Akár teljesen kisminkelhetik magukat, a kutya se szól rájuk.

Tele vannak az újságok, egyéb kiadványok ingyenes mintákkal. ARckrémek, kozmetikumok, tisztítószerek, stb. Ezeket sok boltból is el lehet hozni. Tehát bárki kipróbálhatja INGYEN.  Az mlm-ben meg futkossak az ügynök után... Na neeeee....

Előzmény: k750i (7364)
msmks Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7368

tényleg, mi van a képen és miért kellett ide berakni?

 

jól gondolom, hogy nem dicsekvésből?

Előzmény: győri (7367)
győri Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7367

Kedves Irigykedők!

Szerintem fogalmatok sincs, hogy mit írtam és miért.

ÉS miért zavar az a kép???

Előzmény: Törölt nick (7302)
győri Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7366

GEri, ne viccelődj!!

:-)

Előzmény: TaKy99 (7355)
msmks Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7365

most úgy próbálod beállítani a dolgot, mintha a hagyományos kereskedelemben nem működne a garanciális ügyintézés. pedig ott még fogyasztóvédelem is van. mivel az mlm-ben kéz alatt mennek a termékek, te a büdös életbe nem bizonyítod, hogy tényleg attól az illetőtől vásároltad a terméket. az, hogy általában nem kekeckednek és visszacserélik, az jó dolog, de nem kötelező érvényű rájuk nézve.

 

"Ti azt mondjátok, drága, Mi azt mondjuk, hogy lehet vele spórolni."

 

ügyesen megfogalmazott mondat, miért nem mered azt mondani, hogy "olcsó" ?

Előzmény: k750i (7364)
k750i Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7364
Én nem tegnap óta vagyok itt a topic-ban. Még egy olyan hozzászólással sem találkoztam, ami a garancia miatt panaszkodott! Nyilván ez nem zárja ki, hogy nem fordulhatott elő, de nem ez jellemző erre a fórumra. Egyébkén a garanciánk egy működő dolog, magam is leteszteltem! Volt egy inkorrekt vásárlóm, aki rendelt egy szemceruzát és mikor már több mint a felét elhasználta, visszahozta, hogy cseréljük ki egy másik színre. (:D) Mivel nem ez volt az első ilyen húzása, természetesen nem volt csere. Visszaadtam a ceruza árát és javasoltam neki más beszerzési forrást…

 

MAXVAL 7334:

„De mlm-en kívül egyszerűbb, ott ugyanis biztosabb, hogy a termék valóban ellenőrzött, érvényesíteni tudod a garanciát, emellett általában jóval olcsóbb is.”

 

Az Amway egy kereskedelmi cég! Miért állna lazább ellenőrzés alatt, mint mondjuk a Nivea vagy bármi más????

Persze én is hallottam olyan MLM cégekről, ahol nem volt minden rendbe az engedélyek körül (Az Amway-nál ilyen még nem fordult elő!). DE ugyanúgy hallani lehetett azt is, hogy Pl. a herbáriumokban MADÁRÜRÜLÉKKEL szennyezett gyógyteákat árultak!!! Mivel Te erre esküszöl, csak annyit kívánok neked, hogy igyál belőle sokat! :D

Garancia: Már fentebb említettem, hogy nálunk ez tényleg működik. A szemceruzát visszaküldtem az Amwaynak és visszakaptam az árát. Magyarázd már el nekem, Te hogyan érvényesítetted volna egy ilyen esetben a garanciádat?! Maximum lett volna egy jó apjuk az eladóknak és még hetek múlva is rajtad röhögnének, hogy melyik bolygóró jöttél.

Az árat meg már megbeszéltük néhányszor. Ti azt mondjátok, drága, Mi azt mondjuk, hogy lehet vele spórolni. Aki meg utána akar járni, próbálja ki saját maga. Én akkor is visszaadom a pénzét, ha úgy jön vissza, hogy nem érte meg az árát.

Előzmény: msmks (7363)
msmks Creative Commons License 2006.01.23 0 0 7363
megkérdezhetem, hogy mikor nem hangzott el?

ezen a topikon bőségesen áll rendelkezésre forrás megtévesztett emberek beszámolóiból, az általad nagyon emlegetett "termékvásárlási garanciáról" és még sok minden másról.

nekem nincs kedvem a kedvedért visszakeresni. ha tényleg kíváncsi vagy rá, kutakodj! ha nem akarod elhinni, ne kutakodj!
Előzmény: Törölt nick (7360)
tamas7 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7362

Hogy mennyire és hol szorít a cipő, azt úgy gondolom, magadra vonatkoztatva tudod megmondani, miután jártál benne néhány lépést. Megjegyzem: szerintem a cipőhasonlat csak a termékekre áll, egy adott cégről belépés nélkül is meg lehet állapítani jó néhány dolgot pontosan; pontosabban mint a cipőről próba előtt. 

Előzmény: msmks (7348)
rci Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7359

Fogalmam sincs hogy milyen rendszerű volt,az sicher hogy nem jó a magyar tévéhez.Annyiban azért állították,hogy videómagnóként volt eladva,nem lejátszóként.Persze utólag a pénzt  visszaadták.

Előzmény: msmks (7357)
teknoerno Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7358

k750i:

Köszönöm, de nem érdekes, mert mást nem is vártam attól, aki pl. az önsegélyezésről infogyűjtés nélkül nyilatkozik.

 

Más:

Leginkább pedig az zavar, hogy az MLM ellenzők állandóan balekokat

emlegetnek, ami szerintem az emberek lenézését jelenti.

Talán egy kicsit másképpen is hozzá lehetne állni az emberekhez.

(Bár lehet, hogy ezt én nem tudhatom, mert sem MLM guru, sem MLM ellenző nem vagyok.)

 

Na mind1.

 

Minden jót a továbbiakhoz!

Előzmény: k750i (7327)
msmks Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7357
NTSC rendszerű volt?

azt valóban nem lehetett volna forgalomba hozni.
de gondolom azt nem is állította róla senki, hogy tévéből fel fogsz tudni vele venni bármit is. tehát nem csaltak. (?)
Előzmény: rci (7356)
rci Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7356
Kivéve mikor nem.Decemberben vettem egy jó kis videót a barátnőmnek.Aztán meg is szívtam.A szerkentyűvel csak egy baj volt,a tv-ből nem lehetett vele felvenni semmit,valami frekvencia-norma hibája volt.A szerelő mondta hogy Magyarországon ilyet forgalomba se lehetne hozni,mégis 5000 darabot eladtak belőle.Mégsem mondom hogy minden kereskedő csaló.
Előzmény: Törölt nick (7341)
TaKy99 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7355
Hali
E z télleg Qrva sokk info egy Amwayos hétvégéjéről, Fotó zakóban.

Nekem infó, mert én ismerem.

Gratulálok az ezüsthöz!
Előzmény: Törölt nick (7303)
murila Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7354

És arról hallottál már, hogy az általad agresszív vegyi szernek titulált Amway-s általános tisztító nem is olyan agresszív? Saját példa, nem követendő: Egy kevés maradt a flakonban, de átöntöttem egy kispohárba, hogy majd a következő takarításnőál felhasználom. A poharat a konyhaszekrény magasabbik polcára tettem. Gyerek felmászott a székre, majd szépen beleivott a kék lötyibe. Hívom az orvost, hogy mit csináljak. Azt mondta, hogy semmit, adjak neki vizet. Megtörtént. A három éves gyereknek semmi baja nem lett tőle.

 

Ezt nem azért írtam, hogy kritizáljatok, hogy szar anya vagyok, vagy mindenkinek fél deci LOC-t ajánlok reggeli előtt, hanem azért, hogy lássátok, hogy mennyire agresszív szerek vannak az Amway-nél. Nem hiszem, hogy a Cillit bang-gel megúszta volna ennyivel.

Előzmény: Törölt nick (7352)
msmks Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7348
nem kell ahhoz cipésznek lenni, hogy tudjuk, hol szorít a cipő.
Előzmény: Törölt nick (7346)
msmks Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7347
igaz nem nekem szólt:

"Te tényleg elhiszed a kermi által legjobbnak itélt mosogatóról hogy az a legjobb?"

arról, hogy melyik mosogatószer a legjobb, senki nem nyitott vitát (legfeljebb az összetételről lehet vitatkozni).

"A többi terméket ki ellenörzi?"

senki?

"Az Mlm- ben olyan emberek véleményét hallhatod akik több éve használják a termékeket "

...és anyagi érdekeltségüktől vezérelve mondanak neked jót-rosszat - de inkább jót.

"és te is ingyenesen kipróbálhatod mert ha nem tetszik vagy nem azt tapasztalod amit elmondtak akkor 1-2-napon belül kicserélik másik termékre, vagy vissza adják a pénzed"

erre igazából törvény nem kötelezi őket, tehát örülj neki, ha tényleg így van.

"próbáld meg agy bármilyan boltban ,biztos kiröhögnek néznek ha azt mondod"

próbáld meg visszavinni mlm-ben a mosogatószert, kicserélik-e. és ha igen, mire? egy ugyanolyanra? vagy egy másmilyenre? mi van, ha az összessel elégedetlen vagy, ami abban az mlm-ben kapható?
Előzmény: Törölt nick (7344)
k750i Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7339
Ha létezne nyomulás mérő kézi készülék, tuti, hogy toronymagasan a hagyományos kereskedelem eszközeit hozná ki agresszívebbnek.

Amiért talán még is a direkt értékesítőkön van a hangsúly, az érzelmi érintettséggel magyarázható.

Sőt, ha még egy extra hazugságvizsgálót is beépítenének, akkor szinte 100%-ban vinné a „pálmát” a hagyományos kereskedelem.

Előzmény: Törölt nick (7338)
rci Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7337

Az melyik ,a normál kereskedelem?Olyan hogy vásárlók megkárosítása meg agresszív eladók nincsenek,egy cseppet sem.A vevőket sem akarja senki erőszakosan rábeszélni senkit a vásárlásra.Nyilván a postaládámba bedobott reklámújságokkal ,meg a tv-ben leadott reklámokkal is ,mindössze a kulturális fejlődésemet kívánják elősegíteni,kellően laza elvégre csak akkor lehet az ember,ha pontosan tudja hogy melyik a legjobb intimbetét .Ez meg nem rábeszélés természetesen.Úgyhogy szerintem mindegy hol vásárol az ember környezetbarát terméket Mlm-ben vagy máshol,döntse el mindenki maga.

 

Előzmény: Törölt nick (7332)
k750i Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7327
Így lehetne lottó ötösöm is! :)

Akartam figyelmeztetni teknoerno-t, hogy hamarosan számíthat egy jó kis fikázásra…

Bejött!

 

„Ez a történet a balekokkal tehát mese .A balekok általában nem vásárolnak semmit,szervező munkát se végeznek,600-700 Mlm vagy kiegészítő munka cégnél jelentkeznek,sehol nem csinálnak semmit ,csak panaszkodnak,siránkoznak hogy nem erre gondoltak,meg miegymás.Számukra minden cég gyanús,minden munka kamu.Az üzleti élet gyanús nekik,tanulni nem akarnak,de havat lapátolni se ,mert az fárasztó és hideg van.Minden cégről ,cégvezetőröl rossz véleménnyel vannak.Az a fixea ideájuk van hogy őket mindenki átakarja vermi.Na,ez a tipikus "kifogáskereső balek" típus.”

 

Olyan szépen körbe írtad az ellentábor néhány tagját, hogy öröm nézni! Csak azért emeltem ki, mert egyébként nem ismertek volna magukra! :)

Előzmény: rci (7325)
rci Creative Commons License 2006.01.22 0 0 7325

Jópofa vagy te is.

 

dőlni fognak a balekok és a pénz.Ebből is látom hogy az Mlm tapasztalatod nem sűrűn lehet ,akkor tudnád azt hogy balekok beléptetésével itt az MLm-ben nemhogy sok pénzt nem lehet keresni ,de még 500 forintot se nagyon,a csoportforgalmam 1000 balek beszervezése után is csak 0 forint lenne ,a jutalékom is ennek megfelelően 0 Hu forint lenne.Ez a történet a balekokkal tehát mese .A balekok általában nem vásárolnak semmit,szervező munkát se végeznek,600-700 Mlm vagy kiegészítő munka cégnél jelentkeznek,sehol nem csinálnak semmit ,csak panaszkodnak,siránkoznak hogy nem erre gondoltak,meg miegymás.Számukra minden cég gyanús,minden munka kamu.Az üzleti élet gyanús nekik,tanulni nem akarnak,de havat lapátolni se ,mert az fárasztó és hideg van.Minden cégről ,cégvezetőröl rossz véleménnyel vannak.Az a fixea ideájuk van hogy őket mindenki átakarja vermi.Na,ez a tipikus "kifogáskereső balek" típus.Gondolod hogy ilyen figurákra építjük az üzletet?

 

Tökátlagos termékcsoport?Ilyenis van,de vannak  kiváló minőségű termékek is,lehet nagyon jó minőségű termékhez is viszonylag olcsón hozzájutni.Mindenki szabadon döntheti el hogy mit vásárol,hová csatlakozik,vagy nem csatlakozik.

 

Egy kaptafára szervezik ezeket az mlm cégeket.Hát az unilevel ,a breakaway,a mátrix,a bináris rendszerek is mind egyformák?Semmi különbség nincs köztük?

Előzmény: a_x (7324)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!