Keresés

Részletes keresés

cnumb Creative Commons License 2014.09.09 0 0 7439

Kedves dukaiak,

Örülök, hogy Makkos Laci lényegében ellenfél nélkül, nyugodtan kezdhet hozzá a kampány utolsó időszakához.Vágó Sándor már most megbukott, ez nyilvánvaló.

Ezzel kapcsolatban, azonban felhívom a figyelmeteket arra, hogy AZONNAL el fogja kezdeni az iratok, dokumentumok eltüntetését! Minden bizonyítékot fel fog számolni, ami alapján azt a tengernyi bűnt, amit Vácduka ellen elkövetett, számon lehetne kérni rajta.

HOGYAN AKADÁLYOZHATJÁTOK MEG?

Úgy, hogy a képviselő-jelöltek már most kikérnek minden dokumentumot, szerződést, jegyzőkönyvet, amit csak lehet!

A listán azonban látszik, hogy a mutyi tagjai megpróbálják legalább a testületi többséget megszerezni! Nem kell mondanom, hogy SEMMIT SEM ÉR a polgármesteri pozíció, ha nem váltjátok le a testületet is, méghozzá MARADÉKTALANUL!

Vágóék nagyjából 240-280 szavazót tudnak megmozgatni, többet semmiképp! Evvel azonban akár az egész testületet betölthetik, ha nem lesztek okosak!
A 16 jelölt még mindig nagyon sok! Nagyon könnyen becsúszhatnak a Vágó-Marcinka klán emberei! Csak akkor lesz biztos a siker, ha MAXIMUM 7 főre sikerül redukálni az ellenzéki jelöltek számát! Ne felejtsétek, hogy a 7. hely is fontos!

Most már nem lehet tovább várni: minden jelöltnek exponálni kell magát, bemutatni felkészültségét és mindenek előtt, motivációját, eltökéltségét! Ne felejtsétek el, hogy a győzelem NEM CÉL, HANEM ESZKÖZ! Arra, hogy végre rendbe tegyétek a falu dolgait.

Ami nem lesz könnyű! Vágóék olyan mocskot, káoszt és csődöt hagynak maguk után, amiről sejtésetek se nagyon lehet! Az első pillanattól kezdve, akkora munkát kell elvégeznie az új önkormányzatnak, ami rá fog omlani (a faluval együtt), ha alaposan nem készültök fel!

Szorítok nektek és értetek! Minden módon segítem a munkátokat, ahogy csak tudom. Nem kell emlékeztetnem benneteket a birtokomban levő információkra, tudásra és adatokra, gondolom.

Semmiképpen se legyetek önhittek, szerénységgel és egészséges önbizalommal vegyetek részt a kampányban! De legyetek nagyon kemények, okosak és állhatatosak! Akkor nem marad el a siker!

Rzola Creative Commons License 2014.09.06 0 0 7438

Egészség Klub Vácon

2014.szeptember 11. csütörtök
17:30 - 19:30

Fókuszban : az allergia

A klubot vezeti: Kürti Gábor természetgyógyász, akit rendelése, tanfolyamai alapján, könyveiből vagy a Natúrsziget portálon megjelent cikkeiből sokan ismernek.

 

Bővebb információ  : http://kurtigabor.com/klub-vacon/

Makkos László Creative Commons License 2014.09.05 0 0 7437

Az, hogy bizonyos utakat felújítanak - nagy valószínűséggel aszfaltoznak - az biztos. Hogy melyeket - ezt csak a polgármester és a képviselő-testület tudja.

Mi a fedezet? A Váci Víziközmű Társulat finanszírozza kb. 6,6 millió Ft értékben -más település sokkal többet kapott- , a mostani vácdukai vezetésnek csak lebonyolító szerepe van (utak kijelölése, árajánlatok kérése), más nincs. Részleteket hamarosan a Kisbírón lehet olvasni.

Előzmény: kopli (7436)
kopli Creative Commons License 2014.09.03 0 0 7436

Újra út aszfaltozásról van szó az erdődombi részen. Mi igaz ebből? Ennyi pénz van? Honnan? stb.

Ki tud többet róla?

Makkos László Creative Commons License 2014.08.23 0 0 7435

Kedves erdes10!

 

A tűzijátékot az önkormányzat saját pénzéből állta az augusztus 20-i rendezvénnyel együtt.

2013.12.31-én plusz 41 millióval fordult a falu költségvetése. Ebből az összegből történt az aszfaltos útfelújítás, hivatal épületének nyílászárócseréje, külső színezése, cserépcseréje, a parkoló és a hivatal előtti járdaszakasz térkövezése, a Műv.Ház külső és belső festése és az augusztus 20-i bőséges rendezvény szervezése. Pályázati pénz nincs benne.

Az, hogy ebből a 40 millióból mennyi maradt vagy fog maradni - egy jó kérdés.

A választási év nagy úr. 

 

Üdv:

ML

 

 

Előzmény: erdes10 (7433)
cnumb Creative Commons License 2014.08.21 0 0 7434

Az alábbi témákban kell számon kérni a képviselő-jelöltek felkészülését:

 

1. Az önkormányzati munka törvényessége

2. A költségvetés és végrahajtás törvényessége

3. A gazdálkodás és pénzkezelés rendje

4. Az önkormányzat szerződéses viszonyai

5. Az intézmények

6. Az önkormányzati szolgáltatások rendje

7. Demográfiai folyamatok

8. Építésügyi helyzet

9. Településrendezés. Visszaélések, törvénysértések.

 

 

Ehhez a jelölteknek ki kell kérni és fel kell dolgozni minden költségvetési dokumentumot, minden szerződést, minden jegyzőkönyvet. 

NEM LESZ KÖNNYŰ! Irattár nincs, könyvelő nincs, Vágó minden levelet, iratot, dokumentumot eltűntet.

 

Állítsátok képviselő-jelöltjeitek számára ALKALMASSÁGI FELTÉTELKÉNT azt, hogy a felkészülés során milyen munkamennyiséget produkálnak, mennyire hozzáértő módon dolgozzák fel (és szerzik meg!) az adatokat és információkat, valamint, hogy milyen aktívak annak nyilvánossá tételében!

 

EZT A MUNKÁT  VÁLASZTÁS UTÁN MÁR NEM LEHET ELVÉGEZNI, mert Vágó a bukás után felperzselt földet és romokat hagy maga után!

 

A mocskolódással, gyűlöletkeltéssel, fenyegetéssel és félelemkeltéssel szemben (amire mindenki számíthat, aki harcba száll az ősmutyival szemben) kizárólag TUDÁSSAL, IGAZSÁGGAL lehet fellépni!

 

Magam már elolvastam a jegyzőkönyveket és tájékozódtam az ügyekről. Azt is meg tudom mondani, miből fizették a tüzijátékot meg a többi parasztvakítást. És azt is, hogy ennek mi lesz a következménye.

 

Egész Vácdukát, az összes leendő jelöltet minősítené, ha ezeket nekem kellene elmondanom, a távolból.

 

De meg fogom tenni, ha a jelöltek nem kezdenek munkához. Mert az én munkám és az én igazságaim is ott fekszenek a romok alatt, amiket Vágó és Marcinka összehordtak. És nem nyugszom, amíg ezek ki nem derülnek.

 

1 polgármester-jelöltet és maximum 7 képviselő-jelöltet állítsatok! De csak motivált, munkabíró, elkötelezett és FELKÉSZÜLT embereket!

 

Üdv

 

 

ps: miután magam nem vagyok közszereplő, nevem, magánszférám bármilyen említése személyhez fűződő jogokat sért.

erdes10 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 7433

 

Tisztelt Fórumozók !

 

Arra lennék kiváncsi,hogy a tüzijátékot ki,és milyen pénzből finanszírozta ???

Amennyiben az Önkormányzat volt a tettes,ez nagyon szomorú,és felelőtlenül kidobott pénz volt ,azon néhány 10 ember számára akik nézték.Az összeg amibe került,az a többszáz rakéta árán 200 méter

járdát,vagy legalább ugyanennyi gödrös utat fel lehetett volna tölteni kőzuzalékkal,mert jön a tél !!

 

 Aki tudja a választ írjameg legyenszives!!

 

 Üdv: egy spóroló lakos .

 

boldogember Creative Commons License 2014.08.20 0 0 7432

Sajnos nem változtál semmit!

 

Látod, ahelyett, hogy építenél megint rombolsz!

 

Felesleges lenne bármit is írnom. Négy éve ítélkeztek feletted.....

 

A tudás nem ér semmit, ha megöli a jellem!

 

Üdv.: boldogember

 

 

Előzmény: cnumb (7430)
magas10 Creative Commons License 2014.08.18 0 0 7431

Levél Z. Istvánhoz,illetve mindenkihez !!

 

Ön vajon amennyiben még mindig szivén viseli a falu gondját, és az itteni történéseket,akkor vajon miért hagyta magára a falut ?? Nem látni önt sehol megjelenni személyesen,mert a távolból írogatni,tanácsokat osztogatni mindenki tudna,teljes felelősség nélkül. Ö n most ezt teszi, amire senki sem kiváncsi !! A választási sikertelensége idáig vezetett,hogy nem tud vele megbékélni ???? A pálya széléről csak az edző szólhat be,de a szurkolóknak  KUSS  van !! Remélem érti a sport nyelvet ??? Maradjon Ön a zavaros kicsi

lelkivilágában ahol jelenleg él !! Nem hiányzik a falunak zűrös,sértö ,nagyképű kirohanásaival !! Volt néhányszor igaza,de egy Dr, címet viselő emberről csak a kulturált viselkedés várható el ,

 

Amit tett a faluért az kevesebb,mint amit rombolt !!

 

Nézzen magába,mert tanulni egy életen át lehet !!!

 

 Üdv: egy gyüttment lakos .

 

Előzmény: cnumb (7430)
cnumb Creative Commons License 2014.08.17 0 0 7430

Kedves Boldogember,

 

 

Jó lett volna, ha inkább a szavaimra figyeltél volna akkortájt. Ugyanis, az egyetlen voltam, aki információkkal látta el a falut a helyzetéről, a problémákról és a megoldási lehetőségekről.

 

Kérdezem: AZÓTA KI TESZ HASONLÓAN?

 

Az egyetlen voltam, aki mélységeiben ismerte az összes paraméterét a falunak, csatornázástól, iskolán, óvódán keresztül az illegális hulladéklerakóig. Forintra ismertem (és ismertettem!) a költségvetést, annak alakulását és végrehajtását.

 

Kérdezem: KI ISMERI A JELENLEGI HELYZETET????

 

Én voltam az, aki átlátta és megértette a Vágó-Marcinka mutyi ténykedését és hatékonyan fellépett ellene.

 

Kérdezem: KI TESZ AZÓTA BÁRMIT????

 

Jelzem, minden állításom a faluról és prognózisom a folyamatokról IGAZZÁ VÁLT!

 

A helyzet az, hogy túl sokat dolgoztam ahhoz Vácdukáért, hogy ne érdekeljen a jövője. És nem mondtam le, amikor esélytelennek éreztem a küzdelmeket. Igaz, anyagi érdekeim se voltak az önkormányzásban.

 

Eszem ágában sincs Makkos Lacit gyengíteni. Azt azonban kötelességemnek érzem, hogy felhívjam mindenki figyelmét, hogy GENGSZTEREKET vagy GITTEGYLETET váltani önmagában nem érdemes.

 

SZÁMOLTASSÁTOK BE KÉPVISELŐ JELÖLTJEITEKET ARRÓL, HOGY MIT TUDNAK A FALURÓL, A FOLYAMATOKRÓL.

 

Mert az utóbbi időben beszerzett információim szerint: SEMMIT!

 

Ezt írtam Makkos Lacinak:

 

"Laci,A győzelem kulcsa NEM Vágó leváltása, hanem a testületé.Ha nem tudsz felkészíteni és helyzetbe hozni egy teljes testületnyi új képviselőt, akkor megette a fene az egészet.Ha leváltod a testületet, Vágó eltávolítása már rendkívül könnyű feladat. MOST KELL TELJES CSAPAT."

 

 

Végül: Makkos Laci 2010-ben végtelen önhittsége miatt bukott el. MINDEN módon kerestem és felajánlottam számára az együttműködést.  A teljes testületet leválthattuk volna, ha hajlandó lett volna megegyezni egy közös képviselő-jelölt listában.  De még arra sem voltak hajlandók. A személyes GŐG vitte őt és egész csapatát a levesbe.

 

TANULNIA KELL DUKÁNAK EBBŐL és nem anyázni egyből, drága Boldogember.

 

EGYETLEN TESTÜLETRE VALÓ JELÖLT KELL, EGYETLEN POLGÁRMESTER JELÖLTTEL.

 

De NE KÜLDJETEK amatőr idiótákat a testületbe, mert tönkreteszitek a falut.

 

Vágó jelenleg szarrá rombolta a hivatalt. Lop, csal és hazudik. Sajnos, nem csak a falunak, hanem a kormányzatnak is. Ha ezekre a KEHI rájön, Dukának annyi. Működési pénzeszközökből herdálja a milliókat a reprezentációra meg az építkezésekre. KI FOGJA VISSZATENNI EZT  PÉNZT A KÖLTSÉGVETÉSBE????

 

Drága Boldogember,

 

Megjelenésem célja az, hogy figyelmeztesselek benneteket: Dukán nagyon nagy baj van! És ezt felkészületlen amatőrök csak tetézni fogják.

 

KÉNYSZERÍTSÉTEK RÁ A JELÖLTEKET, HOGY MÁR MOST FOGJANAK MUNKÁHOZ!

 

Lepjék el a hivatalt, kérjenek ki minden dokumentumot, szerződést, költségvetési iratot, MINDENT!

 

KÖVETELJÉTEK MEG, hogy jelöltjeitek a nyilvánosság előtt tegyék közzé, mit végeztek és mit tártak fel!

 

AZUTÁN JÖHET A PROGRAM!

 

 

Boldogember,

 

Addig az egész semmi más, mint újabb gittegylet, újabb lila köddel.

 

 

falusi akárki Creative Commons License 2014.08.14 0 0 7429

Tetszik nekem ez a felmérés az iskolás gyermekek fizikai állapotáról,hogy mennyi fekvőtámaszt tudnak,stb!Vajon a vácdukai iskolásokat hol fogják tesztelni?Talán a tanáriban,vagy a polgármesteri hivatal folyosóján?Szégyen, hogy 2014-2015 tanévben sincs tornaterem az iskolában.Nagyon nagy lemaradás van itt nálunk a környező településekhez képest!Az nem vigasz,hogy majd lesz!!!!!!!!!!!! Miért nincs?

gumikacsa32 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 7428
http://www.vaconline.hu/kek-hirek/lezarult-a-nyomozas-birosag-elott-a-csorogi-garazdak-2.html
boldogember Creative Commons License 2014.08.11 0 0 7427

 

Ha már István is előkerült ( ki gondolta volna, én igen!), akkor én is aktivizálom jómagam...

 

Melankolikus nosztalgiával olvasom soraid, de máig pontosan emlékszem, hogy az ellenzék te miattad vesztette el a választást! Nem tudom mi a célod a jelenlegi helyzetben, hiszen semmi nem köt már a faluhoz. Jelenléted, háttérmunkád legalább annyit ront az ellenzék helyzetén, amennyit használ (vagy még többet is)!

Ha a nevedet összemossák az induló 'ellenzéki' indulókkal szerinted hány szavazatot bukik???

 

Másrészt még emlékszünk a több Nick név alatt történő demoralizáló, közösség romboló hozzászólásaidra. Emlékszünk továbbá arra is hogy ez a te szakterületed!

 

Foglalkozz inkább az E-cigivel, annak legalább van értelme! Hagyd békén a falut!

Előzmény: cnumb (7426)
cnumb Creative Commons License 2014.08.08 0 0 7426

Minden segítségemre számíthattok!

 

Semmit nem felejtettem, semmit nem dobtam ki.

falusi akárki Creative Commons License 2014.08.08 0 0 7425

Dr.Zentai! Üdv és remélem a gyüttmentek már többen vannak és több eszük lesz mint 2010-ben!!!!!

cnumb Creative Commons License 2014.08.08 0 0 7424

Kedves dukaiak,

 

 

Közeledvén a választás, eszembe jutottak a dukai emlékek, és persze az a temérdek munka, amit azért a faluért annak idején végeztem. Mivel mindezek szentimentális érzéseket ébresztettek bennem, nem állhattam meg, hogy ne tájékozódjak kissé a falu és az önkormányzat ügyeiben.

 

Sajnos, azt kell látnom, hogy 2010-ben tett jóslataim, melyek többségét önkormányzati jegyzőkönyvek, határozatok és egyéb dokumentumok is őrzik, tételről tételre igazzá váltak. És a falu semmit nem tett ellene.

 

Ezerháromszáz ember nézte végig, hogy Vágó Sándor és Marcinka János helyreállítsák kiskirályságukat, amelyet 2006-2010 között annyi munkával sikertült lebontania az előző testületnek.

 

Teljes mértékben felszámolták az önkormányzati tevékenység nyilvánosságát, szétverték a hivatalt, felszámoltak nagy áldozatokkal létrehozott önkormányzati szolgáltatásokat. Súlyosan törvénysértő módon kezelik a költségvetést és felelőtlen, veszélyes módon az önkormányzat szerződéseit.

 

Vágó és Marcinka az első pillanattól fogva félrevezetik és megtévesztik a képviselő-testületet,  testület pedig semmilyen erőfeszítést nem tett arra, hogy megismerje az objektív tényeket és problémákat. Ennek természetes következménye mindaz, amit magatok körül láttok.

 

MOST ISMÉT LEHETŐSÉGETEK LESZ.

 

Felszabadíthatjátok Vácdukát, átadhatjátok a települést saját lakosságának.

 

Törvényesen és nyilvánosan működő helyi közigazgatást és jogalkotást hozhattok létre.

 

Felmérhetitek és feltárhatjátok a bűnöket és károkat, amelyeket a Vágó-Marcinka klikk tett és okozott.

 

ÉS HA VAN BENNETEK MINIMÁLIS ERKÖLCSI ERŐ, SZÁMON IS KÉRITEK RAJTUK.

 

 

Azonban:

 

1. NEM FOG MENNI, ha nem hoztok létre  erős és egységes összefogást! Az egész testületet le kell váltani, nem csak Vágót és Marcinkát!

 

2. AZONNAL hozzá kell látnotok! Mert ha nem teszitek, októberig Vágó olyan helyzetbe hozza a települést, amit már nem lesz érdemes átvenni!

 

Vágó MINDEN IRATOT és dokumentumot lenyúl, eltűntet, elhallgat! Sem adatok, sem információk nem lesznek elérhetők a következő testület számára. Továbbá, jelenleg gőzerővel folyik a település pénzeszközeinek elherdálása. Vágó csődöt hagy maga után.

 

Ha hagyjátok...

 

Kedves Dukaiak! Térjetek észhez és állítsátok meg! Most!

 

Még mielőtt az augusztus 20-i lufi kipukkan, a tüzijátékkal meg a sztratoszférába lövik a település jövőjét!

 

 

Dr Zentai István

 

 

mutantattila Creative Commons License 2014.07.20 0 0 7423

Csak azért rakom be ezt a hírt, mert az elkövetők Vácdukaiak. Az elkövetők származására utaló szavakat kipontozom. Akit érdekel az eredeti az úgy is megtalálja.

 

Csörögi c..... támadás - máris szabadlábon az összes elkövető - ki lesz a következő áldozat?

Péntek este öt c..... úgy gondolta, hogy Csörögön egy szolid kiskocsmában fog „mulatni”. Mikor szóltak nekik tíz óra körül, hogy záróra, és lassan fogyasszanak, ezen úgy felháborodtak, hogy elkezdtek törni-zúzni. Egy 39 éves vékony fodrász srác ült a pultnál - vesztére. Ő ugyan egy szót sem szólt, mégis lekapták a székről, a fején széttörtek egy sörösüveget, és a törött üveggel széttrancsírozták az arcát. Tették ezt módszeresen: ketten lefogták, a hajánál fogva hátrafeszítették a fejét, majd a törött sörösüveggel kb. két percig szabdalták az arcát, a mellét, a vállát a részeg, drogos retkek. Körömnyi nagyságú húsdarabok szakadtak ki az arcából, a padló csurom vér volt. Egy hölgy volt a pultban, ő próbált segíteni a srácon, de őt úgy fejbe rúgták, hogy elájult, majd még ájultan is tovább rugdosta az egyik c...... Egy másik vendég, aki segíteni próbált, nyílt orrcsonttörést szenvedett, őt is sörösüveggel ütötték arcon.
Ezek a c.....bűnözők már harmadszor voltak ott balhézni, előre rákészültek, mert mire kitört a verekedés, addigra az egyik kiment az autóhoz, és járó motorral várta a többieket, így biztosítva a menekülést. Az üveggel kaszaboló Oláh Sándornak habzott a szája és teljesen magán kívül volt, valószínűleg be volt lőve. Neki az a specialitása, hogy gyógyszerre iszik - emiatt az utóbbi időben többször kellett kimosni a gyomrát, és sajnos így megmentették az életét (a mi pénzünkön).
Mivel tudták, kik az elkövetők, a rendőrök még aznap este bevittek hármat, de már másnap reggel kint volt mind! A kaszaboló bujkált, de, félve a népharagtól, feladta magát. Arra talán ő sem számított, hogy még aznap délelőtt ő is szabadlábon lesz. A magukból kivetkőzött állatok egy család tagjai voltak, testvérek, unokatestvérek, Vácdukán laknak. Oláh Sándort érdemes volt kiengedniük, mert már ismét bujkál, tehát konkrétan megvalósult a szökés, elrejtőzés.
A 39 éves szétkaszabolt srác orvosai azt mondták, arcán a szövetek annyira károsodtak, hogy azt a teste más részéről kell pótolni, torz arccal kell leélnie az életét. A rendőrség szerint ennek ellenére ez nyolc napon belül gyógyuló sérülés, így nem súlyos testi sértés, ezért nem tartották benn a c.....okat.

deákvár Creative Commons License 2014.07.20 0 0 7422

Kedves Hölgyem! Oktatással,  képzéssel foglalkozó vállalkozásunk esetleg át tud venni a könyvekből. Függ természetesen a mennyiségétől, állaguktól és persze a tematikától is. Segítene, ha 1945 előtti kiadású könyveket / kiadványokat is tartalmazna az állomány. Az alábbi mail  címen lehetséges kapcsolatfelvétel:tanosven@gmail.com 

Üdv.: Lakatos Attila Tibor

Előzmény: TóthIbolya (7419)
xibig Creative Commons License 2014.07.18 0 0 7421

Köszönöm!

 

Előzmény: erdes10 (7420)
erdes10 Creative Commons License 2014.07.17 0 0 7420

 

 

 

 Bocsánat xibig !!

 

Tudom( NEM HELYESEN ÍRTAM)MÁR 2 X. Egy Erdődombi  lakos !!

 

                          Elnézést kérek ,figyelmetlen voltam

 

 Telefon számot sem írtam ::06-20-912-7983 .

 

 

TóthIbolya Creative Commons License 2014.07.16 0 0 7419

Kérek minden illetékest segítsen!

 

Családunkban sok könyv elhelyezését nem tudjuk megoldani (sajnálatos esemény miatt) ezért szívesen felajánlanánk iskolai-, óvodai- idős otthon, művelődési ház könyvtárába vagy ha van valami jobb ötlet akkor jó helyre! 

A könyvek között vannak szépirodalmi könyvek, szakácskönyvek, receptes könyvek, sportkönyvek, gyermek könyvek, stb...

Ezen kívül vannak még Reader's Digest válogatott videók (videó kazettán) - Csodálatos Állatok, A világ nagy nemzeti parkjai, Európa természeti csodái, Világ körüli kalandozások, Szent és titokzatos csodák - 60 perces ismeretterjesztő videók.

 

Tehát ha valaki tud jó helyet nekik, szívesen leszállítom! 

 

Előre is köszönöm

Tóth Ibolya

erdes10 Creative Commons License 2014.07.16 0 0 7418

 

 

Tisztelt xbig !

 

 

 Szivesen ajánlom,mert jó,olcsó,megbízható ,udcarias szakember, Kossuth út 28 szám alatt

lakik. Nálam is dolgozott,gyorsan,precizen,kikérte a véleményemet,közösen megbeszéltünk mindent!

Nekem korlátot,lépcsőt,nagy- és kiskaput készített. Vállal garanciát is !! Anyagot ,viszont nem szerez be  sajnos !!

 

 Mi meg voltunk vele elégedve ! Keresse fel legyenszives,mert úgy tudom nyugdíjas,és otthon van .

 

 Üdv. csak egy jót akaró  !!

xibig Creative Commons License 2014.07.15 0 0 7417

Még nem oldottuk meg a problémát, így szívesen fogadom az ajánlott szakembert! Előre is köszönöm a segítséget!

Előzmény: erdes10 (7415)
palaga Creative Commons License 2014.07.12 0 0 7416

Felhívás!

 

Egy 20 év körüli fiatalember biciklis kesztyűben hátizsákkal gyalogosan "megpihent" az egyik bálaszállító pótkocsimon. Megkérdeztem tőle, jól van-e ? Csak fáradt ...volt a válasz, hát hagytam tovább pihenni.

Távozásakor a nem túl olcsó hevederek egyikét késsel levágta, és magával vitte! Kérem figyeljen mindenki, ha látja ne hagyja értékeit felügyelet nélkül! 

 

Palaga Zoltán

erdes10 Creative Commons License 2014.07.09 0 0 7415

 

 Tisztelt xbig.

 

 

Csak kérdezem,hogy sikerrel járt a lakatos munkákkal kapcsoltban ?? Tudok ajánlani egy megbízható ,precíz szakembert.

 

 Írjon 4 Megadom a címét, tel. számát  üdv .

TóthIbolya Creative Commons License 2014.07.07 0 0 7414

Tisztelt Jakab Szabolcs,

 

Ennek a beírásnak PONT az volt a lényege, hogy tudomást szerezzen róla az itteni közösség.

A törvények nem ismerete nem mentesít a törvények alól.

Ami itt történt, az SZABÁLYSÉRTÉSI ELJÁRÁS.

 

De ha gondolja szívesen megadom a mail címem, megbeszélhetjük privátban! 

 

De addig is reagálok egy-két dologra:

 

Ha nem vitte volna el a gyerekeit szemetet lerakni, akkor nem történt volna meg, hogy feldúlva töltik az estéjüket.

Csak annyit tudok a "vallatásról" mondani (és felvétellel bizonyítani), hogy csak azt kérdeztem meg a a gyerekektől, hogy  - apukátok mindig ide hozza a szemetet? - ennyi volt nem több. Erre válaszoltak! 

 

A személyiségi jogokról szintén csak annyit, hogy ha nem készül felvétel, nincs bizonyíték, akkor bőszen letagadja mindenki!

Egyébként is, itt az én személyiségi jogaimról lehetne beszélni, hiszen OTT VAN A SZEMÉT, amit nekem kell majd más után eltüntetni! 

Nem csorbult a személyiségi joga, hiszen nem találkozott a youtube-n a felvétellel és máshol sem.. Nem lett nyilvánosságra hozva! Jó helyen van - icolud-, onnan bármikor kérésre megtekinthető.

És higgye el, amint lesz hova kitenni, kifogjuk tenni a táblákat! Nem csak kamerák, más egyéb is lesz ott! 

 

A másik problémája a nyilvános lejáratás, rágalmazás - NEM KÖZÖLTEM VALÓTLANT! Nem rágalmaztam, a puszta tényeket írtam le. Ha ez rosszul esik, akkor gondoljon bele a mi helyzetünkbe, nekünk is rosszul esik, hogy még csak most vettük meg a területet, de már ilyen esettel kell szembesülnünk.

Ez a fórum pedig pont arra lett létrehozva, hogy minden eseményt, problémát, történést, ami Vácdukán történik, megbeszéljük, nyilvánosan! 

Azt pedig nem írtam, hogy rossz szülő és rossz szakember. Csak értetlenül álltam a helyzet előtt. 

HA súlyosnak érzi a szavaimat, nem kell olyat tenni, amivel ezt kiváltja. Mert valljuk be nem ez volt az első eset.

Csak megjegyzem az előző tulajdonos elmondása szerint nem adott engedélyt semmi nemű zöld hulladék lerakására, sőt eleget harcolt ő is az ilyen dolgok ellen. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem lett felhasználva az oda hordott hulladéka, hiszen még mindig OTT DÍSZELEG a területemen, sőt több helyen is! 

 

Nem tudom van e tudomása róla, de azt a felvilágosítást kaptam, hogy a zöld hulladékot elszállítják két hetente

itt is írnak róla: http://vacdukai-kisbiro.blog.hu/2014/07/02/hulladekszallitas_vacdukan

 

Köszönöm, hogy elnézést kért, én inkább az elkövetkezendő időkben tapasztalt probléma mentes helyzeteket értékelem majd. Ha nem történik ilyen, az lesz az igazi elismerés! Mindenkinek! 

Higgye el nem haragszom, csak nem szeretem az ilyen dolgokat!

Sem most, sem a jövőben.

 

Tisztelettel

Tóth Ibolya

 

Egyébként a hétvégén jártunk Önök felé, épp füvet vágtak és zsákba gyűjtötték a füvet. Remélem az új gépük nem ment tönkre, hiszen azt írta az már új technológiával megáldott gépezet...

 

 

Előzmény: igazi07 (7405)
TóthIbolya Creative Commons License 2014.07.06 0 0 7413

Kedves Hozzászóló,

 

Ezt most meg kell cáfoljam. A bejegyzés kapcsán a HIVATALBÓL "kinyomozták" a számomat!

Megvallom teljesen segítőkész volt az Illető, sok jó tanáccsal szolgált!

Sőt egy másik hivatalos helyről is kaptam választ.

Egyszóval engem csak a segítőkész emberek találtak meg!

De azt be kell valljam, hogy a falu honlapjáról NEM ÉRKEZETT válasz!  

Remélem tényleg nem lesz ez általános itt a leendő lakóhelyünkön!

Előzmény: ferde11 (7407)
ferde11 Creative Commons License 2014.07.06 0 0 7412

 

   Tisztelt mindenki !

 

Az lenne a kérdésem,hogy az egész szombati napi zene-bona ami vasárnap fél egy

óráig tartott csak bennünket zavart ,mert ami a kocsmából hang kiszűrődött az

nem a kultúrált szórakozás körébe tartozik.???? Volt-e engedélye vajon annak az egyszerű

műveletlen tulajdonosnak erre ??? Poros helyen olyan emberek is kiszolgálták az ott levő társaságot,akinek nincs egészségügyi papírja !!!! Csak remélni tudjuk,ez nem lesz rendszeres, és az Önkormányzat a jogkörénél fogva be fogja tíltani . Van nyitvatartási,és hanghatár

 maximum!!! Ezek nem lettek betartva !! Nem láttam a képviselőket őket ellenőrizni.

 

 

Aki tudja a választ írja meg legyen szives!

 

 

 

Egy lakó akit ez a baromság ,mivel nyár van az ablakok nyitva.és ez a nyugalmunkat

zavarja !!

falusi akárki Creative Commons License 2014.06.27 0 0 7411

Tisztelt vácdukai vállalkozók,segítőkész emberek!Még mindig gyűjtjük Berkes Emike kezelésére a piszkos anyagiakat.Magyarországon az első ilyen kezelést megkaphatja,ami sokat segítene a kislányon,de a TB nem támogatja,mert nagyon ritka eset.Magyarországon ebben a betegségben 3 gyermek szenved.Kérek mindenkit,aki megteheti segítse a kislány gyógyulását,egy településen élünk és segítsünk egymáson.Akit érdekel olvasson utána az interneten:Xeroderma Pigmentosum azaz csak holdfényben mehetne a levegőre!!!!!!!!!Egy gyermek aki itt él közöttünk,nagyon kedves és szeretne Ő is gyermek módjára szaladgálni,játszani.Ugye nem hagyjuk cserben,most amikor lehet rajta segíteni!A piszkos anyagiakat,az önkormányzatnál lehet leadni,vagy a következő számlaszámra utalni:FHB BANK 18203435-01316151-10010013  ,Kedvezményezett az anyuka,aki 3 gyermeket nevel egyedül:Kertész Emília

Makkos László Creative Commons License 2014.06.24 0 0 7410

Mindenképpen jelentsd be a hivatalnál. Ők szólnak az ELMÜ-nek. Direkt spórolásról nem tudok.

Közvilágításról szó volt a testületin, az összefoglalómat megtalálod a Vácdukai Kisbíró blogon (vacdukai-kisbiro.blog.hu) .

 

Előzmény: mutantattila (7409)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!