Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2014.02.22 0 0 1068

Világ vége, kendbele...
 Mindenki magából tud csak kiindulni vagy dülni, részra hajj hajj hajjj...hajja? - az égnek áll?
 Monduk...én LÁTÓ vagyok, akkor is ha álom -látó, mint a Biblos iratokba =Hitiratokba...akik a jövőt akarták volna! -smirna! -smirglizni?
 Hogy ez mi, próbáljunk meg ebbül kiindulatoskodni ni ni ni...
 A világ vége...ennek az PÉNZ -SZISZTÉMÁNAK A VÉGE...amit nagyon durván...A MAGYAR - VÉRSZÖVETSÉGES (JÉZUS -IMÁDÓK) -VÉRTESTVÉRISÉGES TÖRZSSZÖVETSÉGNEK VÉGE LETT...A KIRÁLYSÁG NYÉLBE VERÉSÉVEL, AMI ANNAK A VILÁGNAK VÉGE...SŐT EMLÉKÜKET IS TÖRÖLNI, MERT MINDEN EMBER EGYENLŐ...s hogy ez van, azt azzal, hogy a JAVAKAT TÖBBET S TÖBBET TÖBBET TÖBBET..TARTOTTAK MEG MAGUKNAK, AKIK FÉNYÜKET =MAGYARSÁGUKAT VESZTIK...ami bekövetkezhetett idegen házasságok...ami cócerin az vala...AZ IDEGENEK BEÖZÖNLENEK...S MOST ŐK BITTA NEM MAGYAR OK...TUDJUK???
 Nézzük az U.K. -ANGLÓ -IZSÁKSON - VILÁGURALMAT...ami JEWusa tota angol gyarmat maradt...az egész NAGY FÜGGETLENSÉGI SZABADSÁG HACC...SZEMFÉNYVESZTÉS SE SSS...
 Szóval...hülyeség lenne ...nem eggenest őszitén egymásnak a nyelvére nem beszélni...AMI MIATT...na vegyük...csak legutóbb...az ÁLMOS KIRÁLY AKADÁMIA ELŐADÁSON VALÉK...aholabcaultra TUDJÁK akik KIRÁLY PÁRTIAK, hogy az hogy MAGYAR...??? - na ha észre vetéttek...főleg akik először bukkantok rá ezen irásokra...(ne haragudjatok...volt még a régi bruggósok közt...na akiket elmosott a CSunyami??? - akkor az ország 3 . legnagyobb embere...beleolvasott az irásaimba, s elvitte a mentő...mikor visszajött...megint...na valaki...igaz vala!!!) csak ÜNNEP RONTO ...ami n azzért...még mindig vannak akik...fitymások nem egészen mások???
 Hogy ki a magyar...NA HA TE AZ VAGY...AKKOR MOST AZT...MAGAMNAK CSINÁLOM, S SENKI NEM CSINÁLHATJA MEKK HELLETTEM... S ITT HA AZ IDEGEN...NINCSAK, A MAGYAR ISTENNEK MEG SZÜLEINKNEK MEKK KELLETT HALNIOK, MOST ŐK MINDENT MEGCSINÁLTAK HELLETTÜNK... SAJNOS A SZÓ ZAROS ÉRTELMÉBE, GYEREKEKET IS!!!
 Szóval a gyerekeink...én is IDEGEN VOLTAM A SZÜLEIMENK...a rendszer gyereke akartam lenni...na a fiaim is...ráadácsu...ugyanugy ahogy Édesanyám...mennycsak...legyél NAGY MUFFTI...mig Édesapám...engem választol vagy ezeket...ami...NA MINDENKI SZERINTEM AKI EBBE SARBURÁBA UGROTT...SZÜLETETT...ELEINTE TOTA FÉRGEK...na mit gondoltok...azért mert...NA AZ IGFJABB FIAM...FÉRGEK VAGYUNK (KIGYÓ) AKIKNEK KEZET -LÁBAT GÉNEZTEK (GENYO, ENGENNEERINGEZTEK KIK???) mit csinálnak a férgek...addig rágnak, ha tudnak mindent, ha nem ébredt fel bennünk mi? - ki?- jól nézünk miki???
 innennn...
 csak bele keccke...keccke? - mekkecke neee...s amit akarok, hogy pontosan megtudhatjuk...hogy mi lesz... lesz ami lesz???
 Isten birkája...mindent kibir na na nnn...

repcsepista Creative Commons License 2014.02.19 0 0 1066

Földből feljövő jövő bölény...Jön már a bika...ütü samu ütü...
 Jappán pibi jumi jamambooo...
 Szó van a biblába...hogy VÉGÜL IS, A SZÁJÁBÓL KÉT ÉLÜ KARD GYÜN ELŐ...s meg van oldva a gardiJEWusa como?
 Tota a leg Ördöggösebbek kezében...na én első HELLRE  a HATALAMI LÉTRÁN...a TUDÁS X TUDATÁST teszem...s kérdés, hogy AKIK A VILÁGHATALOM LÉTRA LEGMAGASABB FOKA, AZOK TUDTÁK MI LESZ???
 Tehát ha egy hozzám hasonló kezében kerülne EGY VILÁGHIRADÓ ÁLLOMÁS...akkor nyiltan -őszintén s minden FÉLELEM KIZÁRÁSA...kellen hogy MINDENKI HOZZÁ SZÓLHASSON...HOGY HOGY LEHETNE MEGAKKADÁLYOZNI...
 Ime egy kérdés...itt van EZ A CSODA KIS GOLLÓBIS AMIT MI FÖDNEK NEVEZÜNK...na most itt vannak...monduk az állatok nem jelentenek veszélyt...a Föld...itt beszélhetünk...hogy egy esetleges THERMÓ -GEHRMÓ... S MOSTMÁR VANNAK OLLAN FEGYVEREK...SUGARAK S MAGASREZZGÉSÜ VIBR ÁTOK..AMI NEMCSAK A FÖLDÖN A BIOLÓGIA LÉT...HANEM BIZON A FÖLD PUCK..KÖNNYEN SZÉTROBBANTHATÓ!!!- s ezek után, te egyet ezen lények közzül...ha lenne máshol is létezés...na itt nincs tudatos létezés...hanem ami ELLENTÉTE LENNE???
 1953 s a Nagyecsedi lápon...Ecseden voltunk...vettünk e fél kenyeret meg egy májkrémet...meg Édesapám vett egy...kis kést: made in Kina! -s mondja, ha lesz még egy esély...akkor Kina esetleg...s ezt a kést meg emléket...őrizd meg fiam, tegnap adtam a fiam a kezébe a bicskát...kina? -na Kina még...???
 Kina erősen fegyverkezik meg monduk...rövid időn belül megtudja duplázni a lakosságát...JEWUsa??? - mellik lukba tegyenek...most kénytelenek FEL ATOMARSZENÁZNI A JAPPÁNOKAT...OK??? -tehát...na tegyük fö, mennyi és millen pusztitó erejü ATOMARSZENÁRA TEHET SZERT...monduk elől izráel? - mert az egész földkereksegge...miattuk fegyverkezik...vagy vegyük azokat az országokat akiket le kell irni? -kezdődik Magyarország s nyemecek...meg akik nem rendelkezhetnek ÖNVÉDŐ FEGYVEREKKEL...tregyük fö, MI IS SZERT TEHETÜNK OLLAN ATOMARSZENÁRA MIKOR...nem feltétlen akarjuk 1000 -zeresen felrobbantani a földet, csak 10 zer, ami most MI RENDELKEZÜNK TOTA ABCULLAULTRA MAGUNKKAL...na most SENKI NEM JÖHET BE, KÖZZÉNK, CSAK AKIK HAZA JÖNNEK...MERT HAZA CSAK OTT VAN...
 Szóval...ITT ABCULLAULTRA A TIZTÖRZS .SZÖVETSÉGES MAGYARORSZÁGOK = MAGYARENNYORSZÁGOK...NA MOST CSAK EZ A MEGOLDÁS VAN!!!
 Nincsak... addig nujtózkodd...meddig...mig abcullaultra...csak...egy gyerek mindenütt ahol SZARDINA A GÖBÖGÖN...tisza viz s levegő meg DÜMÖLCS ZÖDSÉG ERDŐK...MEZŐK SEJEHAJJJ...na most ezt csak az ÉGI KAPCSOLAT...ami ollan mint a SZABAD ENERGIA...INGYENES???
 Isten juha meee...
 .ui. soha nem éreztem magamat kisebbségnek amcsiba sem magyarországon mert a NÉP...A NÉPPEK A NÉPÉRT...igy ha egy igaz magyar gyerek lenne...maradna csak...akkor is ÖVÉ A KÖRPATKÓMEDENCE...ollan hogy kisebbség...meg bármi idegen...???-siccc...

repcsepista Creative Commons License 2014.02.08 0 0 1065

Jojósok! -megráznuk a jojónkat...hátha leesik valami...tantusz?
 Mellesleg...erősen figyelmeztetve vagyok...azoktól akik a BAL -OLDALLAMASOK...amit ha nem veszek figyelembe...akkor törlik amit...monduk...tapasztaltad -e eee...hogyha az Őrdögöt a falra festik, megjelenik, de mi van ha...monduk A CORONA ELŐTTI MAGYAR -TESTVÉRISÉG, NA EGÉSZ A CORONA CORUPTA CORUPCION BANKDA...JUDÁS BANDA MEGKORONÁZÁSÁIG...MONDUK közel beszélhetünk...A MAI EURÓPA S ÁZSIA MAGYAR -TESTVÉRES -MENNYEI -BIRODALOMRÓL...amit Santa Pitátkok...mind a mai napig...EMLÉKÜKET TÜZZEL -VASSAL IRTANI X TÖRÖLNI!?
 Eddig mint érzés...abcaultra éreztem hogy a Szovjet -Onion egy rohasztó -olvasztó...elsőrorban a Magyar Okot, lett hivatva törlni, ne feledjük. adjatok 10 évet...ugyanis megszüntetni Yaltában: MAGYAR (VENGRIA) KÉRDÉS VAGON KÉRDÉS ÉS ÉS ÉS...na abba nem fognak belenyugodni egyes országok népek, s adjatok 10 évet...hipp hipp hoplaaa...1956???
 Cóval veszitek a laput, s ugy hogy nincs éle...a botomnak, ugganés Bécsbe...bot a párja??? -igen igen szomoru...TÉNLEG MINDEN NÉPEK KÖZT, LENT A FEKVŐ -FETRENGŐK VAGYUNK...MÉG MINDIG DULL AZ ÁRULÁS...nos mikor MEGKORONÁZTÁK A CORONA ORZÁGA??? -AZAZ HÜBÉRI URAK = MINDEN NEMES, AKINEK LEHETETT BIRTOKA CSAK IDEGEN SZELLEMÜ -LELKÜ, S FŐLEG IGEGEN VALLÁSU... ne feledjük hogy az UJ WALLÁS...hosszu ideig...latin liturgia...hogy ne láss tót, vakulj magyar...HIZ ABBA HOGY A  MAGYAROK ISTENÉT FELÁLDOZNI, LEFEKÜDT HOGY SZADICA -CANIBA KÉJGYILOKKAL PASSIONÁTHA...ebbe ma se, sem egy magyar sem aki ember...na itt van HOGY VANNAK NEHEZEN ÉRTHETŐ DOLGOK...DE KEZET EMELNI AKÁR EGY JÓSZÁGRA IS, OK NÉLKÜL = HALÁLOS VÉGLEGES MEGBOCSÁJTHATATLAN BÜN, AZ ILLETŐTT TOTA ÁTVETTÉK A LEGMÉLYEBB ALLANTOS ERŐK!!!
 Na, hogy legyen jó s láss!? -addig felemelkedés...valóban MI VAGYUNK MINDEN NEMZETEK KÖZT A LEGUTOLSÓK..csak nézzetek vissza az ÖRÖKÖS SZABADSÁG HARACAINK...ami VILÁGOSSÁG = JÉZUS ISTENÜNK VILÁGOSSÁGA -SZERETETE TETTE...IGEN JÉZUS SZERET BENNÜNKET, MEG KIVEZET EBBŐL AZ ELLENSEGGESKEDÉSBŐL...MIKOR MAGYARNAK NEMLEHET ELLENSEGGE...HA LENNE...
 Szóval, MOST MEREM JÓSODORNI...ADDIG MIG A CORONA ELŐTTI MAGYAR TESTVÉRISÉG NEM TALLPRA...mellesleg nem az idegenek, hanem akik bent idegenné váltak, s meg hason láss...nincsak...
  Putin belép az egyik terembe...mindenki rögtön tallpra s tiszteleg hajbókol, kivéve egy amcsi...akire ránéz Putin, s kérdi mi van, én Putin vagyok, Russa elnőkéje...van szerencsém, de ülve marad...
 Mit akarnak az IDEGEN AL DE ALL??? -ZSIDÓK A CORONÁVAL???
 A CORONA S KIRÁLYSÁG = TEST -LÉLEK RABSZOLGASÁG...NINCSAK GBAZÁRI ÁT???
 NACCÓVAL ...MAGYAR ISTENÜNK, ÁLD MEG A MAGYART...S MAGYAR KERESD A MAGYAR TESÓDAT, CSAK AZÉRT VAGYUNK...NINCSAK, MIRE LETT EZ AZ IDEIGLENES ...HOGYHA NEM VAGY F FF FFF...DE EGYÜTT, S HA NEM...EGYBESÜLÉS SSS...
 Isten barma...buuuu... van az Istennek barma???

repcsepista Creative Commons License 2014.01.31 0 0 1064

AGYRÉM, vagy hasmenés és és és.
 Érdekes gyerek, aki érde kessé akarná tenni a bibliát, meg kétseggtyelen hogy...DEEE...a borzalom, hogy EZ EGY ELŐBB VAN, MINT NEM LETT VOLNA...VAGYIS MÁR MEGDÖGLÖTTÜNK, LŐTTEK, VAGY HARANGOZTAK...na csak azoknak járja: HAGYJÁTOK HOGY A HALOTAK ELTEMÉSSÉK HALOTAIKAT...ami elég hogy JÉZUS??? - ABCULLAULTRA ÉL!!!-TEHÁT AKIK LÉTREHOZTÁK A BÜNTETÉST = SZADISTA KINZÁST -KÉJGYILKOLÁST EZZEL A BETEGSÉGET...na mikor a kinod ellérte a tetőfokot, kivágtja idegrendszered a  taccsot, nem kivánnád a halál??? - s mi az??? -azaz NE KINOZZATOK TOVÁBB, MEGADOM -ADTAM MAGAM, JÉZUS LEFIZETTE AZ ÁRAT...STBBB...TBBCCC...egy ollan ÓHSRÉBER DUMA...na mig A GADAGOK AZAZ ARANYBORJUH - PÉNZIMÁDÓK =CUPLERÁJOSOK -ORGIÁSOK...Sodoma -Gomora elmaradt...mert azok is csak áldozatok valának szegének mekk mekk mekk...ki nem???
 A büdös rohadás...először is JÉZUSNAK MEG KELLETT HALNIA...s ráadásul abcullaultra ez a a a...UGG A SUPER ULTRA TUDÁMONYOS KIVÁLASZTOTTSÁG...nincsak, leirtam rögtön... 40 évvel ezelelőtt, egy Argentiniából jött...nem hivta magát papnak...elszőlta magát, HOGY JÉZUS ÉL, S SENKI SOSE KÖZEL SE...JÖHET, AKI CSAK ÁLDOTT JÉZUS, ÁLDOTT AKI JÉZUS NEVÉBEN JÖN...nos azonnal menesztik...NINCSAK KIK AZ IGAZI KIVÁLASZTOTTÁK ...HANEM A KJÉGYILKOS -ARANYBORJUS -PÉNZIMÁDÓS...NINCSAK 700 FELESÉG MEG 350 HÁREM ÁGYAS...NEM EGY ÓRIHÁZ CUPLERÁJ...MOST ANNYI...HOGY TÉNLEG ITT A VILÁG VÉGI...NEM, ANNAK ELLENÉRE HOGY MULTI SZEXXX...TÖRVÉNYBE LÉPETT...PRÓBÁLJA VALAKI KRITIZÁLNI...AZAZ MIÉRT NEM A FÉRFIT FÉRFI HORMONNAL KEZELIK, MIG A NŐKET NŐIVEL...ami ennyi az egész HOMO -MITOSZ???--nincsak, NEM -E MINDEN NEVELÉS KÉRDÉSE???
 Szóval, RÓLLAM RÖGTÖN TUDTÁK, A NAGYMAMÁM KÉRT EGY HALHATALAN GYEREKET...AKIT NEM LEHET MEGÖLNI, NA NEM A TEST...HANEM AMIT HISZEL, AZ VAGY!!! - HA VESSZÜK, AKKOR MÁR MIELŐTT E -WILÁG VALA, TUDTÁK OLVASNI AZ AGYAD HULLÁMAIT...MEG AZÓTA...HISZ A HITEDÉRT...ÖLNEK KRUCZIFÁZNAK, HA TE NEM HISZED HOGY JÉZUSNAK MEG KELLET HALNI, MEG SZADICA KANIBA KÉJGYILKOSRITUA -PASSIONÁTHA...na ezt nem fogják engedni...mig NEM TOTA EGYENLŐSÉG, AMI NEMZETI TESTVÉRISÉG, NINCS SENKINEK TÖBBJE, MINT ESZE???
 Értem, ha azt irom, igenis mikor a nyemecek csak pénz, ami tupasz a kereskedelmi forgalom -szükséglet lebonyolitása természetes, KÖZBE AVATKOZÁS NÉLKÜL...na HA AZT MONDOM NEMZETEK TESTVÉRISÉGE...ez lett volna U.S.A. is, csak elrabolta a róka???
 Itt van a gyerek, nos AKIK ÁRNYÉKLÉNYEK = ÁRNYÉKSZÉKEK -KIRÁLYSÁG...EZEK MINT FÉNY NÉLKÜLIEK, HIZ EMBER EMBER S ISTEN ISTEN, CSAK KÖZVETLEN KAPCSLAT VALA...
  Debiza... részemről...nincsak CSAK NEMZETI VAGYONOM, S ITT KIMONDOTTAN MAGYAR OK = JÉZUS OK NEMZETI VAGYON...S EZT is ODA TETTEM BE...NA AKIK MÁR PÉNZ...AZOK A CUPLERÁJOSOK MEG ORGIÁSOK LÁSDDD....MÓRÉ HETYEKE ...AZ UR CZIONBA TRONOOO...
 Isten barma buuu...
 ...nincsak, engem nem azért...mert nem volt mit ennem, hanem ma is...rögtön megölnének ...akik közvetlen ismerőseim...mert AMIT TESZEK, AZT JÉZUSUNKNAK AKI MINDENT A MAGYARHAZÁM JAVÁRA...EGYSZER ÖSSZEGYÜLIK... Majd ha a tündöklő...
 Értettek, NINCS HALÁl!!! -EZ LETT...A VÉGE, HA A VÉGE JÓ...

http://www.paulmcguire.org/

repcsepista Creative Commons License 2014.01.29 0 0 1063

State of the Union Address...ex -pex ez lett az lesz, lesz ami lesss...coresz amoresz...
 Barack elmondta a mondókáját, aminek semmi de semmi köze a valósághoz, ugyanis TOTA PÉNZIMÁDAT MEG PÉNZ -DIKTATURA VAN, AMI SOHA...
 Ha lehet a legegyszerübben kéne megértenünk magunkat, egymást meg most az IDŐK SZAVÁT, SZAVAK VAKSZA VAKSA -BAKSA...na ezek nem Jézus sebébe akartak nyulni, hanem zsebébe? -monduk akarták volna az az ERŐT, AMIT MA IS AKARNAK, S TUDHJÁK MIT AKARNAK??? POWER IN THE BLOOD? -TI MEG EGYÉTEK MEG A KRISPI HUSÁT? -NYERSEN, NA MEG IS SÜTHETED, VAGY MI AZ ÁLLATOK HUSA? Dózsa is juh volt? -érdekes, neki se volt kivánatos a husa, hanem gyerekeivel s közeleivel etetik? -na monduk pörkölt vagy pcsenye mégis, hus, sült vagy koffolt, passionátházzott? -mellecsleg csak érzékeltetni akarom, elhinnétek, hogy...s kérdem, van lejjebb...Lejjebb emeljetek lejjebb...na Sodoma Gomora? - mennünk országai?
 Talán MI MINDIG A JEWISH STATE MEGETT VAGYUNK, deee...Palestina??? - sose leszek a magáé é ééé...na eddig, minden ami a Jewish state...nincsak Róma, pedig Róma volt az utolsó...FENEVAD, s hol van? -de rögtön, hol vagyunk, hisz TOTA NEKÜNK KELLENE...na figyeljétek, mert senki eszébe se juthat: kuromány, by -for -trhu te people, TOTA A NÉPEKNEK KELLENE HOGY ABCUULTA TOTA URALKODJON A KORMÁNYA...AMI OLLAN NINCS, HANEM KÉPVISELŐK, ha már mindenáron miniszterek = PAPOKNAK, INGYEN KELLENE OSZTANI AZ ÁLDÁST!!!
 Nincsak, VAGY ÖRÖK LÉT, VAGY NINCS!!! - KÉRDELEK, MI AZ AMI MEGMARADT??? -MIKOR SEMMI, AZ SSSS....ERRE JÉZUS KÜLDÖTTEK, MERT MINDNYÁJAN AZOK VAGYUNK AKI: NYISD KI A SZEMED, S KÖVESS!!!
 Figyeld meg, kik azok akik JÉZUST ÁLDOZZÁK, AKIK PÉNZBEN GONDOLKODNAK, NA MOST AKIK PÉNZBEN GONDOLKODNAK, AZOK ELŐBB ELKÁRHOZNAK, PRÓBÁLD KI, MERT...nincsak, a feleségem: próbáld ki, ha te akárhova a TŐZSDÉRE beteszel csak 1 centet is, az a TŐZSDE tönkre menn...NA MOST, EGY BITTA OLLAN 10 + ÉVE KÉMIA NAGY TRÖSZBE SZÁLLTUNK BE...AMIT NEM LEHET TÖNKRE TENNI, MERT MAGA AZ ÉRTÉK...TUPASZ ÉRTÉKE FEDEZI A BESZÁLLÁST, AMI EGY ÉV ALATT TÖNKRE MENT, A VEZETŐSÉG KIRABOLTA...S MEGSZÖKTEK A PÉNZZEL...s amit irok, igaz, mert VAGY EBBE A VILÁGBA VAGY, VAGY ABBA!?
 Na JEWUSA...mint minden OLLAN LÉTESITMÉNY...AHOL A KIVÁLASZTOTTAK...nincsak nem kell Jewish state...mindenki tudja kik a HÁBORUK KEZDETE S MIKOR LESZ VÉGE???
 JEWusa galyra ment...ugganugg mint JEWRUSSA...ma már csak hörgés csak...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.17 0 0 1062

http://www.williamhenry.net/
 Keressetek, kutassatok, zörgessetek...mint Zinger a varógépet zrzrzrzrrrr...jujjj...az uj ujujujujjj...
 Villiajamot mr többzör...bekkantittottam...nak nak nak...na ma Denis Prága a drága...ismerem személyesen, voltam a házába...na akkor egy nagy -zsidónak dolgoztam, s azthiszem leirtam...ugyanis vitakoztak...hogy hogy fognak kidurrantani...az egyik PROTESTÁNNAL...aki azt mondja, hogy ő nem jewoodos Christijány, na most nem mindegy...
 Tessetek figyelni, mert rögtön minden KISÜL, ELSÜL, ugganis HA JÉZUS: NEM EBBŐL A VILÁGBÓL VAGYOK??? - AKKOR MOST MI VAN??? -tehát a zsidók nem ismerhetik,mert ŐK BUGA ANGYALOKAT IMÁDNAK...NA MOST MINDEN VALLÁS, MELL ÁLDOZ, AZ EGYMÁST IS ESZI???-falljah jahhh... 
 Nona, ha te ténleg JÉZUS FÉNYÜ -VÉRÜ VAGY...akkor a te husod se, meg amit karattyolsz...NEM KIVÁNATOS, s rettegnek tőlled...figyeljetek...AZ EGÉSZ juhTurópenya...na Jézus mennn...Hiressolymár vára utcáin, s a DÉMONOK S DÖGÖK -ÖRDÖGÖK ICCKOLNAK, HAD MENNÜNK A DISZNÓKBA...AKIK (amik) rögtön a szakadárkba, meg ha belemennek azonnal megdöglik a disznó, s figyeld...AZ EGÉSZ JEWusa...aztán ahogy mondom juhTurópenya...Ázsia---talán az EGÉSZ GOLLÓBISRÓL...KI LETTEK SZORITVA...tehát EGY JÉZUS TESTVÉRE...DE EGY NEM ELÉG...HANEM HA KETTEN...S INNEN GYERTEK ÁT...A MI IS VAGYUNK? - DE VAGYUNK, S UFOK??? - NA wEBERLE SZERINT, NEM KÉT SS???
 Az egész föld lakossága meg van rakva démonokkal -dögökkel, NA AZ ŐRDÖGÖK...azok a WACHEREK??? -nincsak, minden moccanatodat...uge nem csak az U.K. NA HA VAN WACSINGA -MÓCSINGA BUNGA BUGA ANGALI KÖCCPONT...WACCSTOWER...de ugg a követkeccó 10 NAGHAT A LOM, nem beszélve a 11 Jewuzrá rá rá rá...NINCSAK IZRÁEL EGY TOTA MÜ CUTORA VALAMI...IGHAZ HOGY KICI...DE KICI A BORS...na egymást is, meg most itt egy COBÁK, ezt kapd be, nem a madar vagy pig náthát?
 IDEFIDA JUDA, tudod hogy JUDA FIRST...na ahogy mondom, NEM A TEST, NEM AZ ANYAG...HANEM A TESTEKBE...MINDEN TEST...DÉMONOOKKAL -ÖRDÖGÖKKEL POZZESOL-T??? - s hogy ki nem, na ha érted, amit kattogok...akkor most MERSZ ...NA JÉZUS TESTVÉRE MEG CSALÁDA LEHETSZ...CSAK, ÉRTED, MEG MÉG SOKAT KELL PROCCÁZZALAK..hogy hivják itt az egyik buggatóport...prózák, s érted hogy mi az, PRÓZA??? -na kapásból tudtam verselve rimekbe beszélni...amit magamba is imádtam...s most inkább próza... róza óza óda...nem oda Buda...
 Nen akarok átmenni...de figyelek minden köhhintést...s amit ott mégis...na a KÉRDÉSEKRE...IGHENIS CSAK EGY JÉZUS HIT VAN, A TÖBB NEM AZ, HANEM ELHITETTEK, S VAN IGAZIBÓL MI ANYÁNK...Ő VAN LEGFELLEBB...A MAGYAROK HONNAK TUDTÁK VAGY TUDJÁK...NA MOST AHOGY MI TUDJUK, MI ATYÁNK...itt abca ultra ha mi Atya, akkor csak EGY ANYATYA -GYEREK VAN, IGEN KÜLÖN KÜLÖN IS, VAN EGY JÓ ATYÁNK, DE MONDOM ELŐBB A MAMA...mert a magyar az születtet URI -EMBER...
 innennn...
 Isten barma..jövel, na mindent...de ELŐBB KI KELL ÜZNI MAGUNKBÓL A GYILKOS -KÁRHOZATOS DÖGÖKET, DÉMONDÖGÖKET S ŐRDÖGÖK, EZ AZ ÖSSZES ITTENI FÖLDI INTÉZMENNYEK...NEKI MENNEK VAGY...
 Jó lenne...ha ha ha...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.16 0 0 1061

Mit hoz ...Tél lopo, avagy 1014 éve annak...
 Hogy mit össze nem hadarnak...akik nem BELEÜL MAGYAR OK, ugyanés Mi az oka, juhTurópina Magyarellenes gyökerének???
 Snadon teccetek figyelni...NA ELŐBB, AKI MAGYAR OK = JÉZUS OK, AZOK HALHATATLAN OK...azaz...na mjost jijjjába akarnuk egy HALANDÓNAK, aki vak is meg süket, tudtára adni, mert lehet??? - az nem lehet...???
 NEM VAGYUNK A KERSZTÉNY BÁSTYÁJA SOSE VOLTUNK SOSE LESZÜNK...HANEM VISSZA AKARJUK A MI KÖRPATKÓ MEDENCÉNKET MEG TESÓINKAT AKIK SZINTÉN HALHATALAN OK = MAGYAR JÉZUS OK, A MAGYAR OK ISTENE...ESKÜ ESKÜ ESKÜ...HA TI ELHALLGATTOK A KÖVEK MEGSZÓLLANAK???
 Na, akárki ezt olvasod, a MAGYAR OK HALHATALAN OK, amit ha meg akaszt tudni, TE IS MAGYAR OK = JÉZUS OK LETTÉL LETT TÉL? - na a nőket kihagyom, de csak egy arasznyid s vagy, vagy?
 Ostobaság de ollan oktondi...már gyerkkoromba is csak okádni tudtam, mert nem érdekel senki nyavajája HANEM JÉZUS ÉL???-hogy mit akarnak a a a...
 Na ezt jobban ki kell göböznünk...mennünk vissza...személyesn ismerem ...na nem érdekes,(F.M.J.) hanem A VITIKÁN IRATOKBA...még mindig meg van, hogy ŐK AZ IGAZI JÉZUS KÖVETŐK, S AMIBEN MÉGIS KÜLÖMBÖZNEK...HOGY NÁLLUK A TÖVÉNY = JÉZUS, KEZET NEM EMELSZ EGYETLEN EGY ISTEN TEMPLOMÁRA, KÁRT NEM TESZEL BENNE...ami ma is érvényes...nos itt van az, hogy AKIK NEM ISMERIK JÉZUST, AZ Ő BAJUK, AKIK IGEN, AZOK...na itt kérldelek benneteket, hogy kérdezd meg magad...magatol to to tooo...
 MI AZ BÜN??? - HA VALAKI AZT HISZI, HOGY ŐT VAGY BÁRKIT MEGÖLNI LEHET, S KÉRDEM, MI AZ ÁLDOZAT, AKKOR IS HA ÁLLAT ÁLDOZAT, DE RITUÁLLAT...S MI AZ AMIT RÁ DOBBZ, ami magyarul rögtyön dobzódás = kárhozás??? -nem a ami bánt...aki bánt áldozod???
 Soha...gyerekkorom óta...ma sem, tudom elképzelni, hogy amit humanoidnak hivnak, na nemcsak akik JÉZUST VAGY KRISPHUST OLL SZADISTA RITTUÁLLAT -BESTIA PASSIONTHÁZÁSA...kérdem, de megtennéd, akkármennyire gyülölöd is...na zsidók KI VERIK A TACCSOT MINDENKIBE...de megtennéd egyel is???- vagy vegyük, egy szerencsétlen állattal is...HOLOTT SZELLEMEK VAGYUNK, NA AKI NEM JÉZUS PORDAKTJA -FÉNYE -SZELLEME...AZ DÖGLÖTT!!! DÖG, AZTÁN ŐRDÖG, MERT AZ HOGY TE NEM VAGY DÖG, AZ RÖGTÖN ŐT MEGSZÜNTETI!!!
 Kérdem, nem ezzel kellene kezdeni...s nem ez lenne az első MINDEN MAGYAR OK = JÉZUS OK KÖZÖSSÉGEINKBEN...
 ...Tudom hogy te ezt látod, de OLLAN BŐDÜLETES ŐRÜLET VESZ BENNÜNKET KÖRBE...na hadd lássak csak 1 ...mit...? Eresz alatt fecske madár...
  Rothadt 33 zor megforgatott fodros szoknya...örül a szerncsétlen JOBBÁGY...HOGY SZELLEL A FENEKE...MEG MOST...NA HA ANNAK NEM HOGY MI IS VAGYUNK....VÁGYUNK S ÁGYUNK...BUMMM...
 Isten barma...na ezt még jobban, mert ez miatt rugtuk fel a Bizsáncosokat...AZTÁN PONTOSAN LE VAN IRVA, MIÉRT IRJÁK MA IS...NINCSAK, MÉGGEGEZER...TE MEGPASSIONÁTHÁZNÁD...A FIADAT...ha igen, akkor eleve a DÖGÉ VAGY, VAGY???
 ---buuuu...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.15 0 0 1060

JEWusa a vigjátékok ok, okba, megbotlott egy kigyó bogyobooo...
 Edward Snoden -loden loditása lássa? ...már most figyelmeztettek a BAL FÜLEMBE SUGNAK...ezt nem engedik meg...szóval mit lehet tenni, be???
 Amivel kezdem, ollan gondolatnak nem szabad lenne lenni, hogy TUDATOSAN OLLAT GONDOLNI, AMIT NEM SZERETNÉK HA RÓLLAM S NEKEM GONDONÁK, nem beszélve HA HELLETTEM GONDOLKODNA...s monduk ha mégis...most NEM MONDHATOT MEG, MAGADNAK SEM, HOGY MIT GONDOLTAM VOLNA??? -SSSS...SS?
 Tessetek nagyon idefidezuda juda first? - na A MAGYAROKNAK VAN EGY KIRÁLYA...NA ANYAKIRÁLYNŐ, vagyis igazi izráelita -kazár - nőstény oroszlán, s UK. HIMOROSZLÁNA A KANJA! -ami vissza...egész fel...messze az Ópinaráncos tengereken tul...nincsak Attillánk lecsutakolta hüti a lovát, a Csendes Óceánba!-s mikor az ÁT ÁLLÁSOK...vagyis UGY NÉZZETEK juhTURÓPINA-RA, HOGY TELJESEN VÉRSZERZŐDÉSES -MAGYAR JÉZUS SZÖVETSÉGES TESTVÉRORSZÁGOK VALÁNAK...még ma is francosok s friccesek, elárultatok minket, minket???-ketekkel keccke..nos végül is AZ SÖTÉT -FEGGETT -FEKETE -DÖGÖS -ŐRDÖNGŐS ÖRÖK VALLAGHADITÓK...itt hogy győztek??? -vájjuk ki a végét???
 Na, ezzel amit most Snoden kinyögött...nagyon gyanus lett nekem...nem mert a nyemecek ellen lenne...hisz NEM LEHET ELLENSEGGD HANEMHA MAGHAD??? -HA JÉZUS SZERETETE TETTE...MINDENKINÉL MINDENNÉL ÖRÖK HATALMASABB VAGY, MEG NEKED ADATOTT MINDEN ERŐ HATALOM S ÉGEN FÖLDÖN...MERT AKI SZERET...AZ TERESZ??? -CÓCERINT, ÉN NEMCSAK A VIZEN...HANEM A LEVEGŐBE IS TUDOK JÁNRI, SZÓSZERINT, IGEN IGEN IGEN...
 Mér régen szerettem volna kérdezni...s lusta vagyok belekezdeni...hogy KELL LENNI EGY OLLAN KIUTNAK...ami valóban MI AKIK JÉZUS TESTVÉREI VAGYUNK...AZOK NEM LÉTEZÜNK E SÁRVÁR...VILÁG??? NE RÖHÖGTESSENEK...szóval van egy ollan testünk, AMIVEL FEL TUDJUK FOGNI A FÉNYT, AZAZ A TESTÜNK...AZ IGAZI AZ NEM ITT VAN, ITT VAN, DE A PRODAKTJA...MIG ENNEK A SÁRVÁRNAK??? - NINCS PRODAKTJA (kaka) S RÖGTÖN MEGTUDOD LÁTNI AZ ILLETŐN...vagy vegyük Edward Snodenünket SODEREZIK??? -s igy lehetsegges...hogy pont SZALASZTOTT??? (futtatják)
 Isten barma buuu...még gyüvök...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.12 0 0 1059

Mehhalt  mán Vicce Kalman, többé nem mászkál mán...
 Látám az embereket? -nem hanem humanoid vagy majmoid vagy...vegyük, rengetek olln állat -forma van, ami lehet egg gizs génmani...na az hogy mony -menny -monyos -moneis -monoklis...nincsak, az ösztön? -azaz nehéz nektek az ösztönötök (tök, pl. ragyogtok tok? -mint Solomonya, töte) ami kétségtelen az hogy ERÓTIKA? -mindent az ágyékösztön mozgatna...vegyük...akik HATALAMHOZ JUTOTTAK, GAZDAGOK LETTEK, S AKIK GAZDAGOK, HATALMASAK LETTEK...s JEWusa als -felső házba, (fehér?) a multimilliomosok többségbe kerültek...ami RÓMA = KÉT VASÖTÖVÖZET LÁBAK, UGYANIS KÉT TALLPA VAN, AMI CSERÉPÖTVÖZET...na most át kell gyertek a mi is ufok! -vagyunk, de egyáltalán vagyunk...mert amit most kérdek, EGYÁLTALÁN EGYETLEN EGY VALLÁS VAGY ÖZVEGEVAKKABBA BUSSZU MENNASONAI tudják azt, hogy mi az hogy...itt cigoru ok s okokozatok összefüggés...na a genetika nem hazudik...tehát itt nincs mellé vaker, mi az hogy ISTENI VAGY ISTENES CSALÁD??? -nincsak, nemhogy NEM ISMERIK, hanem ollan, e fölgollobis bibis, kezdetekor fel lett áldozva, ezért VAN AZ IGAZI ÖRÖK EGYTESTLÉLKEK CSALÁD -PÁROK, MEG ELLENSTATA: KÉJGYILKOSOK S ÖNGYILKOSOK, mert csak az lehet, ha nincs ÖRÖK HÁZAS ÉL -LÉT???
 Na, itt van hogy...NEMHOGY NEM ISMERNEK ENGEM, HANEM SE ISTENT, SE EMBERT, SEM KÉPMÁSÁT NEM...NINCS, SOSE VOLT, AZ SSS...
 Látám az embereket mint fa!!!-teremjetek jó gyümülcsöt!? -na a fát, gyömölcséről meg magváról lehet megismerni, de monduk, inkább gyömülcs?
 Cóccal, a testünk mégcsak nem is fa, hanem sárbevonat, s ha csak az, eleve férgek (lassu égés) eledele, vagy tüz (ami éghető, porra -hamura) martaléka a kémikóla s gáza???
 Na tessék, megválasztanak a FEDERALRIVESE KÖZPONTI BANKBA...egy zsidó nőt, aki vissza, hogy mi lehet a zsidó s zsidoizráel??? - 75 -100 ezer angló saxon költözik (emigrál, szökik) JerUSAlomba, mig a másik részük VOLT NYILT ATAISTA SZOVJETIZÁLLO...NA HOGY ZSIDÓ VALLÁSUAK, ami ha vesszük, Kohán robáj ur, mekk kéne reformálni a zsidó vallást, azt tudjuk, de mellik felét???
 Ariel Sharon meghalt!- béke poraira, s azt mondták, mikor ő meghal, gyün a Messiah, ami itt a krds: millen lesz a zsidó -finálé...ami feltétlen...VISSZA GOLDA MEYER ASSZONSÁGHOZ: HA usa NEM AKAR HÁBORUZNI, AKKOR GAZDASÁGI VÁLTSÁG...NINCSAK A TŐZSDE (árak álllandó emelése) FELSROFOLÁSA...IDEGENEKELL TOTA ELÁRASZTJÁK JEWusa-t, Washinton rémálma...tota lezzüllesztették főleg ERKÖLCS, az amcsi családokat, szinte semmi remény...nincs semmi ollan kilátás...s mondom, az átlag amcsi...buuuu...mig akik PATRIÜTÁK, AZOK EGY AZ EGYBE SZÁJON KÖPÖTT FELSROFOLT ÜBEREBB NÁCIK...CSAK IPPEG NEM NYEMECEK, HANEM AMCSI PATRIÓTÁK, AKIKET MIND LEGYILKOLJÁK, LÁSD LINCOLN ÓTA MINDET, tehát előbb amcsiba egy TOTA ATAISTA SZOVJET MINTA DKTATURA...amihez tota le kell tudják fegyverzni amcsit...(HOGY VISSZA HOGY GYÜN A MASSIAH...AZ EGY TOTA KÉJGYILKOS SZADISTA CON -DRON -CZIZCIBERGA GÉPEKKEL ÁLLANDÓ FÖLDRÉSZEK TAPOSTATÁSA...NINCSAK MÁR AZ TÖRTÉNIK...)
 A lényeg...amcsi (finánc -világarmyja) képes padlóra tenni az egész...NA EZ A NŐCIKE...MEG HÁTTERE...UGYANIS IZRÁELT TARTANI...TALÁN MÁR MOS TIS TULHALADT...LÓG A LEVEGŐBE...DE ITT MEGINT KÉRDÉS: MEGÉR EGY TOTA III. -IV. -V -VI...VALLAGHÁBORUT...amit senki se akar, tehát izráel-t végleg felálldozni...ugyanis...NE FELEDJÜK: JOBB EGYNEK MEGHALNI, MINT A  KIVÁLASZTOTT...MÁR AKKOR IS...RÓMA... A KEZÜKBE...AZÓTA IS...RÓMA AZ EGÉSZ FÖLDET JELENTI, IGEN MIKOR BABYILON A KEZÜKBE KERÜLT, AZ IS...DE IGAZIBÓL RÓMA (ROMBA S RUMBA) AMÓTA ÁLL AZ ÓRA...nincsak, először fizikakilag...aztán SZELLEMI NAGYHATALOM AMI NEM VOLT...NEM LESZ... amit megint...ha pontosan látni akarsz...akkor találka az ufonk fedélzetén...
 Hogy millen erejük meg hatalmauk vala...lásd Egyiptom, deee...nincsa most nemcsak Egyeptom Joseffek-seffterek lábánál...hanem egytől egyig...soványodik...mig hi hi hááá...
  Amit álmodtam...talán azértse...hanem nem akarNUK, na csak tünjetek el...vagy kopjatok le...(becsukjuk a szemünket???) mint az IGAZI MESSIAH PIROS BOLSEDO PIRRR...nana Piro?
 Isten barma buuu...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.09 0 0 1058

Gye Henna gyere márrr...sok titoktartó várva várrr...
 Hellen pinnyalatban...menn mennetek keee...a Gyehena tüzébe megtisztulni ringyók, rongyrázzók, himringyók corrakooo...
 Nona, csak megragadom az alkalmat...ugganés ÉN VAGYOK A GYEHENA TÜZ PISZKAFÁVAL A PISZKA...na te is megférnél mellettem....gondolod a parazsába sütl tök meg krumpli is megsülne? -neee...
 Ime amit MINDEN VALLÁSOS UGY MINT ÖZVEGGEBBB...VAKABA -VAKABUUU...BOSSZUÁLLAT -BESTIA FENEVAD DÖGJEIK KUROMÁ NUK BOSSZU SZUU SZUUUU...na mond meg őszintén, MIT TUDSZ MIT NEM TUDSZ, CSAK AZ IGAZSÁGOT AMI A TE IGAZSÁG GOD IS, NINCS MÁS GOD???
 Ime minden ami ITTENI INTÉZMÉNY -MENNY? -na nekik csak a véretek meg veritéketek kell...a többi nem számit??? -szóval MINDEN AMI VALLÁSOS MEKK MEEE...ÖZVEGY KECSKEBAKKECSKE MENNASONA SON SON SONÁIK...CSAK MOND MEG AZ IGAZAT! -NINCS TITOK A NÉPETEK ELŐTT...A NÉPEK ELŐTT...HA VAN, AKKOR EGGENEST NYESS A ZSIDÓK ÁLTAL LÉTREHOZOTT GYEHENÁKBA...VAGY KITŐL S MITŐL FÉLNEK, MINT AKIK A PÉNZ -GYÁRAK, MEG ABCULLUTTA HULLA DE CULLO VILÁGRABLÓKTÓL??? -NA CSAK MOND MEG MIT TUDSZ!? -KÉSZ, HA MEGMERED...BÜNDÖD NINCS, MEG LETT BOCSÁTBA, ANNAK ELLENÉRE...HOGY MOST IRÁNY A ZSIDÓ -ÓHÉBER -ÓTESTUMENTOMI GYEHENÁKBA MEGTISZTULNI, AZTÁN GYÜHETTEK VISSZA...JÖN JÖN JÖN MÁR...a kiccfiluka ficfa sipot f ff fff...funná, de előbb szevasz Tavasz??? -lásd a biblia. mikor a FÜGGŐFA KIVÁRÁGZIK...NA ELŐBB RÜTYÜTYÜTÜTYÜ RÜTTY...ami vegyük a KRUCZIFA LENNE A FÜGGŐ FA, TEHÁT ELŐBB AZTATA EMBERI HASONLO??? -RONCSOT LE KELL VENNI, UTÁNNA A FÁT KI KE RÜGYEZTETNI???- na na na...te érted?
 Christie kic vagy nagy himringyójuk husa, -krishpi? -na kicapott volna a gye gye gyehenna...nyalogatja...csak annyit kellen, IGEN ÉN TUDTAM RÓLLA, ANNAK ELLENÉRE HOGY TUDTAM VOLNA...de mondom, Baracktól kezdve...mióta e -világ??? - a GGU -vallagába...azóta csak azon on on on...vallag termékei villognak, mellik a legvillogobbb...
  Nona, habár felül a GGu -gája, alol a viznek az árja...
 Ez, beletartozik abba a a a...na valamit ami MÉGIS JOBB LENNE, HA SIMÁN, A BIBLIAI PRÓFÁCIÁK A SAROKBA...MOMDUK...AKIK MEG MERIK VALLANI A SZIN TISZTA IGAZSáGOT A NÉPÉNEK, NINCS TITOK...SŐTTT...TÖBB SZEM TÖBBET LÁT...ADDIG...
 Nincsak, a KÉT ÉLÜ KARAD = A NYELVED? -S NEM FIZIKAKI FEGYVEREK, HAMEM A KIMONDOTT...NEM KI MONDATOTT OTT...CSIT CSAT PADALATT...BIRÓ TOJIK SZÉK...NA LUK VAN RAJTA...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.08 0 0 1057

Adjátok a Szent biblia -korán -sulhán -vakkaba -vakkabuuu...az összes jós -jövendőmondo -pró -féta staféta botot...staférungot...stbbb...
 Akarom akarom akarrr...tudni, mit hoz 2014-el? -nyel, néggyel...na hogy 4 világtáj meg ló, ami kétségtelen a 4 ló: MAGYAROK S JUHTUROPINA A FEHÉR LÓ, ÁZSIA SÁRGA, AFRICA FEKET, AME RICZAAA...RÉZBŐRÜEK VAGY CSOKOLÁDÉ VAGY RED...JOBB A RED, MINT A DED? -sej haajjj...ricca ricca kukorica derceee...
 NÉP S NÉPEK URALMA...amit rögtön, együttLét csak ha szigoru erkölcsi törvenyek, s nincs kivétel, na RÖGTÖN...bitta éreztétek...Jitlerrel kapicsolátba...máris ha UGY SZEMLÉLEK AZ EGÉSZ LÉTEZÉST??? - HA JÉZUS ÉL??? -NA AKKOR JÉZUS NEM HALHATOTT MEG, MEG EGYETLEN EGY TESTVÉRE AKI HISZ BENNE...TEHÁT ITT HOGY TE BÁRKIT, KÖZTE A ZSIDÓ HITÜEKET, KI SPÉCCIZTED...na amit mindenki aki Jézus akar...tedd hüvelyedbe hülye a kardodat...ami irtó ostobák kellek hogy legyünk...hisz vegyük Santa Pit -át, aki áttiritne bennünket...mert ma is az történik, ami nem mert ez gyülölködni akar...hanem NE ÖLJ!!! -SZÓVAL MINDEGY MILLEN ELLENSEGGES CSAPATOK AKARNAK LEÖLNI BENNÜNKET, MERT NEKÜNK HITERŐNK VAN, S MERÜNK JÉZUS MELLETT KIÁLLNI MEG BESZÉLNI, S HOGY NEM ÖLTÉK MEG, AZ TUTTI, MERT NEM LEHET!!! - s most nem erről haneee...
 Na CINGEK CINGE CAMMOG...hogy ezt hogy ütik nyélbe...vegyük az U.K. -CIRÁLYSÁGOT...AKIK MESSZE SOHA NEM VOLTAK OLLAN NYEREGBE..HOGY A BIRODALMUKAT ELVESZETETTÉK MERT A ZSIDÓK, MEG IZRÁEL ELLEN...EZ OLLAN OSTOBASÁG...EL KELL HOMÁYOSITANI A NAPOT... KI KELL VERNI MINDEN VILLANOSZLOPOT...MERT SÖTÉT VAN?
 Szóval, 1913 -2013 lejárt a Federál Riserve 100 éves mandátum, na most EGY IZRÁELI ZSIDÓ NŐT RAKOTT BARACK A FEDERÁL RISERVE CSEIRBE, na kettős állampolgár, de KIK KEZÉBEN VAN...AZ EGÉSZ VILÁG, MIVEL BIZON...itt egy pár szót, hogy ENGLISH POUND (FONT -FORINT) alatt van, minden pénznem, vagy egy ollan kikönitmény, s lehetett hallani, ha a nyemecek gőznek...NA CSAK AZ LETT VOLNA VILÁGEGENSULL...UGYANIS AKÁRKI KI TUDNA JÖNNI EGY TISZTA PÉNZNEMMEL...MINDENKI AZT HASZNÁLNÁ...TEHÁT EZÉRT KELL A VILÁG ARMY -CYBILL ARMY...COORPARÁCZIOK??? - S MOST BÁBKORMÁNYAIK... MEG A ÖRÖK HÁBORUK... NEM VESZITEK ÉSZRE...A NYEMECEK MEGSZÁLLVA A JAPPPÁNOK, S FILIPINEK KOREA...JÓMONDVA A FÖLD KULCSPONTJA MÉG MINDIG MEGSZÁLLVA A CINGEK CINGE CAMMOG...AMI EGY FÖLD KIRÁLYSÁG...NA EZ AZ, MERT CSAK A KIRÁLYSÁGOKBA VAN ADÓZTATÁS,(parazita) MEG ZSAROLÁS MEG ELADÓDITÁSA A KIIRTANDÓ NÉPEKNEK, AKIK...NA TOTTA BAROM TÖMEGEKET AKARNAK...AMI KÁRRR...NAGY KÁRRR...
  innenn...
 Isten barma buuu...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.03 0 0 1056

Uj esztendőbe uj prófáta de ne dőlj beee...esetleg a kanyarba brmmm...
 Isaak Asimov -nak nak nak...neki ne ugorjunk a vakablaknak nak nak nak...(na kezdek tulzásba esni, van lejjebbb...) 50 évvel ezelőtti prófáciája betallát volna...
 Nem részletezem, hanem olvassátok el...amit akarok...hogy INTELLIGENS ROBOTOK...na az az...amit ő 6.5 trillcsi ROBOT??? -ugganés akiket itt humanoid vagy majmoidok, parkányoid s Woolff...farkasok stbb...azok állatok de ami ténleges humanoid, az ROBOT GÉPEK, AKIK KÉPTELENEK ÖNNÁLLÓ GONDOLKOZÁSRA VAGY LÁTÁSRA...HANEM A ROTHADT -BETEGES ÖSZTÖNÜK,  HORMONOK BÉLSAV LUG...UGGIS HIVHATJUK ŐKET HUGGAGYU ÁGYUUU.. a fiaim ha látsz egget fosss...
 Fidelem, látjátok mit akarok mondani, ugyanis Jézus: az én s enyéimek hallják a hangom, s értik amit mondok, mert ÖNNNÁLLÓ GONDOLKODÁS KÉPESEK...ming az MINDEN ITTENI AMIT E -VILÁGI INTÉZMENNYESITÉS ÉS ÉS ÉS...figyeljed, mert mint ROBOTOK, VAGY FÉLROBOTOK, UGGANIS AKKOR IS ROBOTOK HA BILOLÓGIA ÖSSZETEVŐJÜK IS VAN!!!
 Minden spissis aki MATARIALISTA CSAK, AZ ROBOT, NA A LELKESEKNEK KELL MEGTALÁLNI EGYMÁST...JÉZUS: AKI?- ILLENEK VAGYTOK, TEHÁT NEM EZ A BURNYA X GUNYA...figyeljétek ROBOT HIARECHIÁKAT...minden VALLÁSI ORGANYÉZÉSES...SÁTÁN GANÉ, CSAK JÉZUS VAGY KRISPIHUS, NA NYERSEN VAGY HA OLTÁROZZÁK LÁSD DÓZSA MEG SÜLT TULKOK MEG ÁLLATOK...MINDEN AMI VALLÁSOS ORGANIZÁCION IS...MATARIALISTA S EMBER EVŐK = JÁNOS 8:44!!! -AZTÁN A KISÜLT MÁSIK MATARIALISTA X ATAISTA NYILTAN ROBOTOK...hogy egymást is felfalják, csak várjatok...mert már most is, nemcsak a saraga fődig egymást is lerabolják ják ják jákkk...
 Fidelem, a SAJÁT NÉPET SZOLGÁLJA VAGY EGGÁLTALÁN...VAN OLLAN HOGY... NA KELL LENNI KÖZTÜK...AKIK ELALTATTÁK LELKÜKET...S KÉRDEM...EZEK ENGEMET...AKÁRHOL BÁRHOL BEVENNÉNEK... A ROBOTOK ELITE...NINCSAK A ROBOT KÉPET: NAPUGONODÓZER...BIZON ROBOT VOLT, S NEMSOKÁRA MÁR CSEPPÜT RÁGOT...MERT VAN A KIVÁLASZTOTT ROBOT MACHINA AMIT A BIBLIA IS...PUSZITÓ UTÁLLATOK =MÉRGES KIGYÓK FAJZATJAI SZÓSZERINTI RINTI TINTI ÉRTELMEZÉSE...
  inennn...
 ne hagyjátok ki...ugyanis a Mi is uhuhhuuu...ufok, na még annyit, ezekben ami a BUGA ANGYALOK az a DÖG, NA MOST JÁNOS 8:44. F FF FFF...ŐRDÖG, NA MOST A TULSXZAPORODÁS...NINCSAK SZAPOROGGYATOK, TEHÁT ISAAK IZSÁK, DE NEM SOKÁRA...NINCSAK A VALLAGHÁBORUKBA EGYNÁST ZABÁLJÁK S UGY A JAPPÁNOK MEG KINAIAK...HOGY AZ NYUGATI IZÁREL ÜBERÁLL...??? NINCSAK, JÉZUS = BIRKA HUS??? -
 ...cóval a mi is ufókba...AZ ÉDENKERTEKET NEKÜNK KELL MEGCSINÁLNI, MEG MEG KELL TUDNUNK VÉDENI...AHA AAA...NEM KELL PÉNZ...SEMMI , MEG ROBOTA??? ...FIDELEM, HA EMBER SZOLGÁL...
Isaak nemn rossz...de ő is...???

repcsepista Creative Commons License 2014.01.02 0 0 1055

2014 első napja... Szabad a gazda?
 Emlitettem, hogy Ron Paul, aki indult a legutolső amcsiválasztáson...talán ugyanaz a hang? -mint mikor a 13 Patrióta, ólálkodtak hogy allárják a Függetlenségi Nyilatkozatot, s valahogy...mégis a megoldás Ron Paul szószólók lennének, ugyanis amiben vagyunk, ebből kimászni, ha valaki -valakik elkezdik? Lehet hogy...de monduk, HA EGY KITUDNA UGRANI...ami inkább DUMA...ugyanis egymás gyilkolásával még méllebb lukat ásunk...vagy már...az is késő?
 Értitek, izáráel tota lefegyfegyverzése...aztán nincs többet KATONSÁG S RENDŐRSÉG, NEM BECCÉCVE "VILÁGOT"...azaz az egész emberiség állandó rettegtetése...ami PONT SZABAD ENERGIA MEGOLDÁSOK...S NEMCSAK NÉPCSOPORTOK ABCULLA ULTRA ÖNNÁLLÓSÁGA, HANEM AZ EGYÉNEK IS TOTALIS ÖNELTARTÁSA...amire mindenki...na ez álmodik, ébrcska má f ff fff...na meglátjátok...mikor pucolni kell...mert ollan robbanások jönnek...na ha átgyüttök...ott se irtam még le...hogy AKIKET KIZAVARTAK OTHONUKBŐL...HALOMRA GYILKOLJÁK CSALÁDTAGJAIKAT...NA AZOKKAL BESZÉLTEM, S MOST AZOK ABCA ULTRA, HA EGY EMBER IS...KIZAVARZ A HÁZÁBÓL HAZÁJÁBÓL AZONNAL OLLAN MÉLLRE AZ ILLETŐTT ELÁSNI...ne öl!!! régen kivéttek őket a sivatagba...hogy megvilágosodjanak...
 TOTA ABCA ULTRA SZABAD SZÓLLÁS...DE AHOZ ELŐBB MINDENKI UGYANAZT AZT AZ ÓRABÉRT KAPJA...VAGYIS HA NINCS LEFOGÁS SEMMI DE SEMMI A FIZETÉSEDBŐL...MINDENKI ABCULLA ULTRA BIZTOSITJA MAGÁT...MEG HA VAKAKIT MÉGIS...AKKOR KÖZVETLEN MENN NEKI A SEGÉTSÉG, NEM PEDIG...nincsak 100 usdolcsiból 1 cent??? -kérdem menni vacak van, ami érték, s nem szivesen, gyere pajtit, fogd a pártját? -a VILÁG GAZDÖGSÉG PRBLÉMA, ABCULD TULON TUL TERMELÉS...MEG OLLAN PROFIT...vegyük 1.50 usdolcsi egy doboz orvasság...mire az orvosok kiirják, a biztositókon keresztül ugyanaz a doboz 30 000 usdolcsiba került!?
 Nona, nem szeretnétek...MINÉL TÖBBEN BEKAPCSOLÓDNI A TUDAKOZÁSBA... annál nagyobb esélyünk van...JÉZUS ELJÖVETEL, AKI ITT VAN, CSAK NYIZSD KI SZIVED AJTAJÁT...NA MINDEN VALLÁS MEG MOST ATAISTA...A GATYÁJUKBA VAN NEKIK...DOBIK A SZIVE...na közvetlen azonnal, felvenni a kapcsolatot AKIK NEM LÁTTAK HALÁLT SOHA...JÁNOS 8:51!!!
 Hallgatva a jóslatokat: 1. Ha Sharon... elhagyta a testét...megjön a Messia...azaz valószerü hogy atomháboru...nem érdekes, Palesztinia Jézus történet központa, maga a zsidók...kik azok, ming akik ma ott vannak, nem dögletes, ha az övék lenne...LÁSD BÖLCS SOLOMO: VÁGJÁTOK KETTÉ...
 2. ROBBANÁS LESZ AMCSIBA...ami ha mégis ...tegyük f ff fff...Golda Mayer: ha nem akar habiruzni, előbb amcsiba vltságokat, ha akkor se...világváltság...ami kétseggtelen III...wallagháboru..amit érintettem a prófáciáimba...nem lesz senkinek se...mert most jön az 1000 éves háboru...akik megmaradtak sárban ganyé??? - 3.: tőllem föggetlenül, ez a gollóbist fénygyürük veszik körbe...figyeljél...mi lesz a finálé...mert ténleg...ha atomháboruk akkor lehetséges...
 Boldoug Uj Esztendőt...mi vigadjunk... a fiaim nagyon szomorunk látják...amit emlitettem...millen jó lenne egy kupacba...mint a kotló szárnya allá kiccicbé cibe cibe cibege...nadon cszar...idegenbe, de monduk..Isten áld meg a magyart...amcsiba, meg amcsit is...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.01 0 0 1054

Ujjj...ujujujujujjjj.... Meg megujjul minden reggel...az Ő NAGY IRGALMA...IR G ALMA? -SZERINTEM SZERETETE...ha ha aaa...
 Uj Esztendőbe mi vigadjunk, született Jézus, MI IMÁDJUK...na minden beszületett ollan CSALÁDOKBAN BANK? -VOLT RÓLLA SZÓ, HOGY ZÁRT CSALÁDOK...nos rögtön ütü ütü ütü...nagyok sok ütü lesz, ebben az évben 2014 -ben Görbe Ben -Benő...nos a következő a hellzet...AMI ITT VAN, AZ EGG SZERENCSÉTLEN KERÉK...s vannak akik a KERÉK ALLÁ KERÜLNEK...na eddig minden OLLAN TÖREKVÉS? -MELL CÉLJA FEL EMELÉS ÉS ÉS ÉS...srögtön itt minden ÁMITÁS -KÁBITÁS AL -TATÁS???
 Akarom hogy meglássátok ti is...hogyha ez az egész??? - kezdetétől fogvan NEM UGY VAN!? -VAN??? ALL -AL -TATÁS = JÁNOS 8.44.! ami pont orditva forditva kellen legyen, hogy ELŐBB VAGY OK? AZTÁN JÖHET A JÉGESŐ??? -értem, IT TNINCS ÉRTELEM, ha lenne...nem lenne értelmetlenség, s most mi az, ami nem az?
 Na rögtön...amit LÉT UT-nak hivhatnunk, de LÉT = LÁT??? -sazonnal...mi a FÉLELEM S MI A MEGFÉLEMLIT ÉS ÉS ÉS...nadon teccetek concnetráállni...na Napba Öltözz, ne ütközz ütü ütü tütütt...
 HIT??? -= A NAP MELLEGE, NOS HA NINCS NAP? -amiről szó van, az amit a HALÁL szó alattt...amit azonnal...HA JÉZUS MEGHALT...? -sitt ha??? -monduk VAN A BENSŐ NAP??? -akkor ha csak 1 kicc cikra? -ugganés CSAK ÖRÖK 1 NAP X NAPPAL BOMBA BAMBA? -VALA!? -itt már a fog alom alma???
 Tudtok követni? -cár de nadon cszar, hogy nem tudunk...vitatkozni, azaz...ime a hellzet...nállam senki nem volt s lesz...aki ATAISTÁBB S HALÁL HALÁLA OKOZO VALA, s szerintem ugy Édesapám mint a családom...na ténleg én lettem megbizva a M.JT.K. -azt hogy Jézus, azt én tettem hozzá...vissza térve a megbizatásoho hoo ooo...hisz nem tudtam elhinni...hogy egy pár ember okosabb lenne...S HONNA VAGYTOK OLLAN -ILLEN MAGABIZTOSOK??? -azon on on on ...onnal, Mi Atyánk, Ki vagy a mennyekben...Szenteltessék meg bennem a te neved...FIGYELEM, NEVE. MI ATYÁNK, AKI LÁTÁHATÓ JÉZUSUKBAN, MERT OTT...NA EBBEN A PILLANATBAN ITT SINCS ÖREGEDÉS ÉS HALÁL...MERT A MI MINDENNAPI TESTI -LELKI...ITT VAN A TESTÜNK...AZ ÁRNYÉK S ÁRNYÉKSZÉK -TEMptLOM, MOZGŐ TEMPLOM S RÖTYIVEL? -na most irtó érdekes, mert NEM PÉNZZ ARANYAT OLMOT S MÉRGES KIGYÓT ESZÜNK, HANEM A KSZÖRNYEZET...MELL SZEM, NEM LÁTHAT TÉGED...
 innennn...
 ki van mérve ...ez egy adag...na amit akarunk...először UJ ESZTENDŐBE JÖVENDŐBE BENDŐBE...a mi mindennapinkat meg szeretteinknek, na most ahogy mondom...HA NEM MINDENAP EGY ALMA...AZ ÁLMA FA???-márpedig ha KIGYÓ ALMA...HULLIK S MINDEN HULLA A FÁRÓL...nézdcsak a kruczifa ff fff...

repcsepista Creative Commons License 2014.01.01 0 0 1053

Uj Esztendőbe mi vigadunk...ténleg...mi az oka? Jézus ok???
 Okvetlen mekk ke emlitem...hogy a 13 Fodros szoknyásnak, megjelenik EGY EMBER AZ ASTALON, VAGY A SARKÁN: HA MOST NEM ELŐRE, NAGY VISSZAZZZ...ZUPP LESZ...ERRE ALÁPINGÁLTÁK, KÉSZ A SÜTEMÉN?
 Ugyanaz van ma Ron Palcsinkkal, ill. volt, ugyanis pontosan AZT COMPÁNIÁZTA AMIT N PRÓFÉTÁL...hol a tál? - talan Táltos rpiff...álom látó? -s menjtek vissza, pontosan azokat mondta...talán kiemelem a SOUND MONEY...ami TISZTA TEHERMENTES CSAK A GAZDASÁGI CSEREBERE ZÁLOG -PAPIR, AMIT RÖGTÖN, HA MOST MEJELLENE...VÉGE, AZ EGÉSZ ÓHÉBER MEG UJ CION SINON VILÁGHÜDITÁSNAK BÓDITÁS...amit ha nem is értettek, egészen, na ezért megéri nekik, mert ezek másképpen nem léteznek, na ezt Édesapám verte volna belém, de én is le antszmeztem, hizz gungarista vótál nem? -ha... nem mert az vagy, te is, vagy kifia bornya?
 Teccetek követni, utánnam filuk, utánnam agyarosok rrrr...
 Szóval, mégis mit akarsz piff...hát NINCS MEGHÁTRÁLLÁS..akik MA A MAGASLATOKON LATROK...AZOK KORÁNTSEM FÉLNEK MEGMURGYÁZNI MINDENKIT CIFFRÁN...NÉZZTEK MIT MÜVELNEK...na hogy Izráel lenne a végcél, még a Cion Bölcsei jegyzőkönyve, ha az lenne, magunktól is elfordulunk, hanem valóban ...na itt át kell gyünnötök a Mi is UFOooo...na halhatatlan minden SZELLEM, KIVÉVE A TOTA MATARIALISTA...DE NEM TUDJA SZEGÉN, MERT VAN SÖTÉT SZELLEM, MEG VILÁGOSODO...Na akik VILÁGOS DE JÉZUS FÉNYE IGÉNESEK...AZOK HALHATATLANOK DE PONT ELLENKECCKE: HALLATNI KELL HOGY JÉZUS ÉL...S EZ NEM VALLÁS MEG NEM ATAISMUS MATARIALIZMUS, MERT MÁSKÉPPEN...MI A KI LÁTÁS???
 Szóval, a SÖTÉT SZELLEMEK, azok az ANYAGON KIVÜL KERÜLNEK...amit a biblia is...bevesz, hisz a bibliát is, MINDEN BENNED VAN, tehát a bibliába csak ollakat talhatunk, ami VAN!!! -szóval jajj azoknak, akik KINT MARADTAK, VAGY KIVÜLRE KERÜLTEK, MERT LESSZ JAJJ S HÉTZER X HEVEN777...HÉT???  S FOGAK CSIKORGATÁSA!? -MICOR AKI NEKED ADOM A FÖLDET, NA AZ!!!
 OLLAN INTIMIDÁCZION EDUKÁCZION KÁCC MÓZIZÁSSS...na amit itt olvastok, csak figyeljél, mert NÉLKÜLÜNK NINCS SEMMI!!! -TOGEDÖRRR...WE GOT THE POWERRR...
  Hogy mi van, NA CSAK MILCCIA SZIA SZIA SZIA KISPAJTI...MEG ONE PEOPLE NE COPP LE...azaz, az EGÉSZ FÖLD NÉPE ISMÉT MAGÁRA EGYMÁSRA AZ ÉGIEIRE TALÁLT, DE EZT NEKÜNK KELL CSINÁLNI, NEM GuGu-ék, neked csak oda ke tartani...te ritardi...
 BUÉK BUÉK BUÉK... CSA NE ESSÜNK SETT...

Előzmény: repcsepista (1052)
repcsepista Creative Commons License 2014.01.01 0 0 1052

Ujjj...jujujujujjjj....Uj Esztendőbe mi vigadjunk...született Jézus mi imádjuk...Régen megirták, azt a próféták...
 Ime a hellzet...csak akik Sion sinon on on on...ami necsak az hogy ki az igazi Cionista...ki a gőzöst ki a gőzöst irányitja...na a MINDENKORI PÁNPÉNZGYÁROSOK MEG PÉNZ CONTROLLA...ami megett...én rrr...Piffta piff paff pufff...ÉN LÁTTAM AZT A PÉNZGYÁROST S PÉNZ FELTALÁLÓT...aki neve GuGu...azaz God of God s Lord of latrok...de magyarul ur, s urak ura, vagy nézzük, mi s ki által nagyok??? - e világi nagycsággok ugg Vallások de vallatás ok, mint özvegebege köcsöge bosszuálló baszköcsöge mennaszonái...bizon GuGu 7zer megbünded, ha nem áldoztad fff...Jézus az a gyereked...UGGANÉS A PÉNZ S ARANYBONYU -BIKA EGYRE BIKÁSABB OLDALON NINCS GYEREK, NINCS ANYA, NINCS APA...s maga rögtön mindenki felismer mered??? - hiszi a pici??? - nincsak: A SZENT HÁROMSÁG: ANYA AKI A LEGMAGASABB SZERETET, APA, S FIA, VAGYIS GYEREKÜK, AKIK CSAK...MERT AZ ISTEN MEG GYREKEI NEM TEREMTETTEK HANEM LÉT- megOSZTÁS, s egg pillanatra...
 Na nészzük, hogy NE LÁSSUK HOGY HOGY LETASZITOTTAK MEG TASZITNAK BENNÜNKET A GAZ DÖGÖK, nincsak HA EGY CSALÁD VAN, BENNE MINDEN CSALÁD, HOGY LEHET HOGY VAN EGY PÁR...nincsak az egész Züdamcsi egy pár kiválasztott kezében van...na most az hogy KI AZ IGAZI ZSIDÓ, AZT GUGU SE TUDJA...TEHÁT NEM ÁLLJA MEKK A HELÉT, HOGY AKINEK IZRÁELI VAGY ZSIDÓ A VALLÁSA, AZ KIVÁLASZTOTT, HANEM AKIK A LEGAJJASABBAK, HIZ TIZTÁN LE VAN IRVA A BIBLIÁBA: AZONNAL HA ELVETTÉL BÁRMIT ERŐSZAKKAL A TESTVÉREDTŐL. AZONNAL ADD VISZA, S OSZD SZÉT VAGYONODAT A SZEGÉNEK KÖZT!!! - NYISSD KI SZEMED, KÖVES ENGEM...AMI NEM A TEST, HANEM SZELLEMED RÖGTÖN MEGVILÁGOSODIK, AZZONNAL KAPCSOLATBA KERÜLTÉL JÉZUSUNKKAL CALL?
 Tehát az EGÉSZ E FÖLD LAKOSAI: RETTEGÉSBEN ÉS FÉLELEMBEN, HIZZZ ...TE ELTUDOD KÉPZELNI, HOGY VAN OLLAN JÓ ANYA S ATYA??? -AKIKET FÉLNI S RETTEGNI KELL...AMI JÉZUS: JÁNOS 8: 51.: HA HALLOD HANGOM, SOHA TÖBBÉ NEM LÁTSZ HALÁLT...EZZEL MINDEN AJJASÁG LEDŐLT S ELDŐLT, HOGY VAN KIVÁLASZTOTT AKIKÉRT MAGHAD S CSALÁDODAT S MINDENKIT AKIT TUDSZ, LE KELL ATOMOZNI VÉGÜL IS, S JÖNN JÖNN JÖNN...GuGu...NA EZEK FEKETE SÖTÉT JÁNOS 8.44. SÖTÉT SZELLEMEK, AKIKET HA MEGVILÁGOSITUNK, NEM LESZNEK SÖTÉTEK TÖBBET, DEEE...MEG KELL ŐKET IS, NEM PEDIG...NA SZABADSÁGOT NEKIK IS, HOLOTT KÉT URAT EGY SEGGEL NEM LEHET...JAH...???
 innennnn...
 ...na a legfőbb állapotrohos hellzet ROHOD??? -HOGY NÉLKÜLÜNK A NAGY UFÓS ÉGI HADERŐK SE TUDNAK..STAGNALNAK...S ITT VANNAK??? IGEN IGEN IGEN...IN GEBE, JAH JAH...BOLHA AZ INGÉBE...
 boldog ujujujjjj...Évit...
 U.I. csak lassan...hizz sorsodrozzz...nem kerülheted el, se el nem bujj bujj bujjj...mellesleg, akik NEM ELŐRE, AZ HÁTRA...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.31 0 0 1051

Mit hoz 2014 -15 -16 -17 ...
 Mindenkinek a legboudögöbb 2014 -közel a maja -fa, vagga fügefa kirüddezik vala...
 Mivel nem sok időm maradt jáccani a sza vakkal, azért csak ugy...ahogy van, ugyanis PONTOS MEGVALÓSITANDÓ ÁLMOT LÁTTAM...s eddig az álmom mindig beteljesült vagy nem!? - s van mikor én sem akarnám, de ime a krds: MUSZÁLY LENNI!!! -NEM HANEM ENNÉL AZ ÖRÖK RETEGGTETÉSNÉL? -BUJJÉK BUJJÉK BUJJÉK...A KEMENCÉBE?
 Ugy ahogy láttam a KÉT NAGY SÁRKÁNYT, AHOGY KINTRŐL MEGKÖZELITETTED EZT A VASSÁRGOLLÓBIST...na mind a KÉT SÁRKÁNY...ma már nincs más, mint JEWusa az egész földömb N.1. KOPORSÓLYA FEJ FÁJA, FÁJ FÁJ FÁJ...MÉG MINDIG FÁJ...NA A KIGYÓ FOGA MÁ...DE MÉRGE, MEG ÖZVEGGVAKKABB BAK???SZKÖCSÖGE  MENNASONA BOSSZUUUU...nincsak, eddig minden VILÁG VALLAGA CSAK AZ ÖVÉ, EGY VALLAG, MELL ELTRAKARÁ A NAPOT...MIND LEHULLA HULLA??? CACA CCC... 
 Hogy át kell mennünk EZEKEN, AZ TUTTI...na akik ténleg MAGYAR -ISTEN =MAGYAROK JÉZUSA...nincsak, erdetileg USA USA USA JÉZUS JÉZUSA ABCA ULTRA AZ ELSŐ WALLAGHÁBORI A BIBLIA IZRÁEL SION SINON ON ON ON...U.S.A. 100 -100 -5KOS, EGYNEJÜ FÉRJÜ CSALÁDOK NEMZETCSALÁDOK TESTVÉRISÉGE AMI ABCA ULTA U.S.A. NEM A CSALÁDÁK EGY UNITED EGYESÜL TESTVÉRIS ÉGE HELLETT...ÉG???
 Szóval...ha NEM TUDJUK MINDEN PUSZITÓ FEGYVERT BENNE MINDEN AMI TÖMEGPUSZITÓT ELVENNI A PARAZITÁKTÓL...ITT HAGYJUK KI, HOGY ZSIDÓ IZRÁEL VAGY ARAB VAGY CSÁJNA VAGY RUSZKI KI??? -STBB TBCCC...TEHÁT  A PARAZITÁKAT KAT MAG A GONDOLAT INDUXXZICCSIJÓ...MÁR PUCK, MERT JÉZUSSAL IS, A BIBLIÁBA MONDATJÁK? A BETEGSÉGET S HALÁLT MEG KELL ELŐZNI BROOMMM...
 Nona, már irtam hogy HÁBORU VAGY BÉKE, MOST A IZRE ELBA (nincs egy zsidó se ott, hallhatjátok állandóan, ha Plesztinát leatomozzák, kb. 400 000 zsidó van ott???- akik előbb mind Magyarországra MOZGATVA...minden reptér minden ami volt ÁLLAMI TULAJDON, MI NEM VOLT AZ, AZ MA IZRE ELBÁK TULAJDONA, TEHÁT KÖSS FF FFF FFF...GATYA TELI???)
 Szóval...már leirtem, ha mégis...MÁRPEDIG A BBusok, igen az öreg BBubuja, U.S.A nem számit, ha nem számit, mit gondoltok, mi???-  na ezek TOTA LE AKARNÁK ROBBANTANI AZ ÉL Ő VILÁGUNKAT...ODA???
 Ha mégis EGYESÜL TESVÉREINK ÁLLAMOK??? - AKKOR TOTA MONDUK A MAGYAROKKAL KEZDVE MINDEN NEMZET = EGY JÉZUSTESTÉVE VAGYOK, VAGY OK??? MINT  A MAGYAR OK = JÉZUS OK. MINDEN AMI PARAZITA TALÁLMÁNY IS, ÉGETNI...S AKI MÉGEGGZER TÖMEGPUSZTITÓ FEGYVEREK CSAK A GONDOLATA IS...MÁR PUCK???
 innennn...
 ...na nagyon elkapkodva hamarkodva kodba, na nem ködbe ment terv... PARAZITÁKAT MEG AKIK AZT MONDJÁK, VALAKIT ME LEHET ÖLNI, AZT AZONNAL KARANTÉNBA, AHOL MINDEKI RÁ PISSI KAKKA...SOSE BUJ BUJ BUJ...HANEM FÉREG VAGY...EMÉSZTŐ FÉREG...NA ADDIG MING PISSI CACA KAPSZ ENNI...
 BUJJÉK BUJJÉK BUJJÉK...AZ ÁGY ALLÁ...ÉN MEG MEGCÉLOZTAM A LEKVÁROS PADAJTO AJTÓSTOOOO...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.31 0 0 1050

1913 -2013 Százzz...éve annak...na ténleg, mindent Satan Ganyéja mozzz...meg a Mozi is, az?
     Adjatok minden próféczia iratokat a keccembe...ami abca ultra, ha lenne más mint a SION SINON ON ON ON...HU HUU HUUU...SUSSU VONYAT, IRÁNY A VÉG ÁMMOLÁS KISZÁLLÁS VAGY ZZZ...
 Szóval, mindegy minek hivod magad, vagy millen Vallás vagy Hit közösöghez tartozónak érzed magad...itt meg kell emlitenem, nemrég mentem a barátomat meglátni...na mostmár afró -magyar -ancsik vannak a hellébe...ami nem én éreztem magam...mntha feszitesz? -hanem igen igen megnéznek...az uj magyarok...s ráadácsu...lehetséges hogy a KÉPem, tudod ez ha lehet, meneszteni...
 Részemről...na vegyétek csak elő a bibliát...de előre, HA A KINGEK KINGE LORDOK LATORJA...na az allá van ÁLDOZVA MINDENKI S MINDEN!? s amiről mégis szó lenne...az Igaz Jézusnak, akit én láttam meg  bármikor láthatok ha ha ha...részemről, mikor ezt a a a...nem tudom mi ez, de nem tudom ABBA HAGYANI, meg ha ketten -hárman S ITT VAN MAGYARORSZÁG -MENNYORSZÁG...OLLAN MINT OTTHON... Na az egyik összejövetelen...szószerint nekem rontott egy bőszmagyar rám dobbta magát...eredj haza s hö hö hörröggg...na sose láttam...s képzeljétek el a feleságem meg gyerekeim...ha ezek magyarok akkor te nem vagy az, meg mise... na fideljél, mert ARRÓL VAN SZÓ, AMI ÖRÖK ÁLLANDÓS...MIG ÖSSZE JŐ, AZ EGÉSZ NYÁJ, NAP VÁLTJA FEL AZ ÉJSZAKÁT!? -szóval azért járunk ide, hogy magyarok közt is legyünk!? - de nem a maszlagért!!! -deee...90 % -a a zsidó judó keresztény temploMOKkba járók, ezt vallják!!! - na ha fele is, röhely, s tegyél fel nekik kérdést...pl. te ezt s ezt elhiszed???
 Szóval, itt már...monduk PÉNZESEK KÖZT VAGYUNK, S MOST AZT MONDOM, 1936. na a nyemecek kénytelenek a SIMA, MINDEN TEHERMENTES MONeYIT BEDOBBNI, mig Jitler állomosit azonnal, azon du. mikor megvállasztják, minden BANKOT, ami azonnal ugy ahogy igérte, azonnal minden nyemecnek jobb lett...mig engem nem érdekel, ki mi, mit hisz, hanem a PÉNZNYOMÁS MEG KONTROLLA...na JEWusába már az ÖVÉK??? - nincsak ezek zerint...
 innennn...
 ...csak HIT van, meg HIT -TEST, nos mindekit a HITE sorol be, hogy JEEE...HOVA SOROLJA BE MAGÁT...mig a PÉNZ??? -MINDENKI AKI TESTET ÖLTÖTT S HITE LENNE, ELŐTTE VAN!!! -skérdelek benneteket, hány INTÉZMENNY, KEZDVE A VALLÁSOS INTÉZMENNYEK...NA ŐK ELŐSZÖR, ITÉLNEK MINDENKIT ELŐITÉLETTEL...PÉNZ VAGY LÉT??? -MÁR LŐTTEK!!!
 Szóval, ami repcspitta nevéhez füződik, az én pénzem, na csak azzal is, Isenért -Hazáért, ha mindját a ingemért...pösze...pénz nélkül mulatni...
 Na, komoly dolgokkal akarok előhozzakodni...ha megengeditek...ugyanis...van mit vesztened, ha 100 csatát is vesztettünk, deee...valünk az MagyarIsten? - veszthetünk még 100...mert vesziteni tudni keee...
 mellesleg, Boldog Uj Évit...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.27 0 0 1049

Adjatok jatata jatata jatata...minden Hit s Szentiratokat a kezembe...
 Amit eddig álmodtam, mind maradéktalanul x hiánytalanul megvalósult...tehát van 100 %kos, kusita =kasita? -de ha lukas, kiugrik a pulka kakas...
 Ime egy ollan jóslat maga a bibliábol, amit én is maradéktalanul, hiánytalanul...s amivel bizonyitom, ha nem ugy lenne...de van szeme? - akkor semmi...na az sss... lenne, s ime: CSAK ÖRÖK BOLDOG ÖRÖKLÉTEK VANNAK, MEG LÉTRÁK fodtiva rák lét? -nona, ha valaki elhatározta...monduk kell hozzá ollan szeretet, hogy én örökké veled akarok lenni, most mi az akadálya? Na, megmondom, nincs fül hallásra, meg szem látásra...szóval ahoz, hogy erre az utra rá találjunk, a KIS JÉZUSKÁNAK FEL KELL ÉBREDNIE BENNÜNK, AMI VAGY VAN, VAGY...???
 Hiába itt vannak a NAGY MONDÁSOK S BEMONDÁSOK...ha minden gyilkosan ellen irányu...ami nem csak mert a biblai azt mondja, hanem NEKED MEG NEKEM A BIBLIA IRATOKON KIVÜL, MEG AZ ÖSSZE HITIRATOKON S OLLAN KEZDEMENNYEZÉSEKEN AMI FELEMELŐ... igen de azonnal fel emel Ő? -tehát lenni kell egy ollan ERŐ ER Ő!? -VALAKINEK, AKI MÉGIS MAGÁHOZ FEL EMELE, AZT AKAROM, HOGY TI IS ISMÉT OTT LEGYEK, AHOL ÉN...igy rögtön vannak KIN -KINZÓINK...akik hierarchiások...mert Cirályságok ok??? -mindig megfogják tetőzni a Cirályságokat...nembeszélve...KING OF KING, MI VAN KINT, MEG KINVBA DÖGLESZTVE...na ha zsidó vallásu vagy, vagy arab, vagy zsidó keresztény, te megvagy őrölve vagy eleve dög vagy, mert a TOPPON, most a te s ti nevetekbe, nem adhatom alláhbb...mint ÉN FOGOK PARANCSOLNI MINDENKINEK, MEG A FÉNYES FENEK ELSÖTÉTITÉ A NAPOT, NA MOST TUDOD HIGY MIÉRT VÁRJ MINDENKI A KINGEK KINGÉ??? -na pösze, a többi hitet nem emlitettem, de aki nem hisz, az tulajdonképpen az igazi halot?
 Szóval, eddig eljutottunk...s amit akarok...hogy Jézus??? - na irtónagyot változstak a dolgok, mert vegyük UJ JERUSÁLMOT...
  Az az elnevezés, hogy Palesztinia, s a Palesztin Jézus meg tesói...vissza abba az időbe, mikor nincs idő, az IDŐ ÁLL, tehát nincs idő, csak ÖRÖK ÁLLAPOTOK, na pösze ha egy fürt szóllót megettél, az elmult ollan formában, hogy nem mult el, mert rögtön vissza termődött a fürt szólló...amit a biblia is próbál, de ezt véletlenül ssss...te gondolod, HOGY FOGNAK FELTÖRNI A KIVALASZTOTÁK??? -TATAÁK, JÁNOS 8: 44, ESNEK...HULLNAK AZ ÉGBŐL...
 innennn...
 ...monduk, pittám, te megtudnád jojojojojjj...jojózni...képzeljük csak, vannak ollan "EMBEREK" AKIK TUDNAK JOJÓZNI... A JOJJÓDDAL, NA MEG EZ A GOMBOZSKE...IS EGY JOJO? NEM CSAK A FEJED...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.26 0 0 1048

Jézusunk megszületett...
 Nincs feszegetőbb, hogy mi van az igazi Jézus történetek megett...mondhatnók hogy ki s kik???
 Felteszem az 1 frt. a krumlis lángos kérdst: vajon, ha beszülethetne Jézus??? - először akik várták meg várják Jézusukat??? - jó krds nem, na akik nem hittek benne, vannak???-aztán mi értelme lenne...beszületni oda, ahol egyetlen egyse ismerte, s nincs benne a a a...TEMPLOMUKBA??? -sőt...itt van a fifica, MINDEN FEGYVER NEM ELÉG...igaz volt hogy 2000 -ben, Millenneumba izráel PIROS KÉSZÜLTSÉGBEN vala???
 Na pösze...rengetek palesztin gyerek...a biblia szerint 2 vagy 3 év allatt, kinnyiffantva...mert közzéjük születtek...itt krds, ha vannak a zsidók, muzulmánok, judeó -kersztények, akik JÉZUST ELEVE MEGPASSIONÁTHÁZÁSRA ITÉLTÉK...egyetlen egy Jézus gyerek születhet -e közzéjük??? -aztán tudjátok tovább eccet erre ecet arra...
 Monduk mi lenne, vajon a JÉZUST BEFOGADÓK...ugyanis kérdem, izráel éllel...nem minden fegyver...ami volt s lesss...hogy egy kis Jézus..be ne születhessen...igy nézzünk jól csörbe görbe sárga bögre görbe bögre...minek a fegyver???
 Nagy felháborodás...mert a Plestinia prézli. JÉZUS PALESZTIN...NA A TÖRTÉNET SZERINT, IGEN!!! -DE AZOK NEM VOLTAK ARABOK, SEM ZSIDÓK SEM JUDEÓ CHRISTYLÁNYOK...
 Képzeljük csak el magunkat....egy Jézus...most beriadóz izráel elől, az egész zsizsi bagázsi???
 Fidezuda...sajnos megint...szeretni kell e minden ember, egyként??? -igen de nem a dögöket, az őrdögöket, meg démonyaik mik s kiggazok???
 Még mindig boudog karácsont..Jézuskák potyognak az égbőőő...meg Egy esőcsepp hult le a fárol...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.26 0 0 1047

Nagy Dandureszka a proféciákba szia szia szia...
 Kösz az utalás allásan köszméte, a MagyarNépköztársaság nevében... na monduk, első hallásra hogy jelennek mekk a szavak...asz isz döbbenetes, hogy sol -vak? -azaz monduk...értelmez és? -de nem ezt akartam...csak ha valaki...magába is tud szállni? - na irtózatosan érdekes azonnal minden, ha valaki ténleg BEVÁGTA AZ IGÉNYT!? - az Örök Létezz -re...tudjátok do re mi fa... és és és...akkor mindent megtudhatunk, amit akarunk, azonkivül...??? -minden belénk lenne irva?
 Nagyon melegen ajánlanám azt a kiszinezett történelmi filmet...azt hiszem megvan Bratt Pittel is, de ezt én többször megnéztem, aztán meg fogom mégegyszer (esetleg többzör, hisz futja az időből de tödő?) nézni, mint a bibliát is...meg mindent ami mondhatna valamit azzal kapicsapolás -csahhollna na...csihh ha ha ha...valamit csihol de hol? -mert előbb mindenkinek magának magába kell...vegyük a legvégét...AMI ITT LE VAGYON IRVA, AZT NEKED??? -na ténleg, ez már egenes beszéd, neked kell megtudni hogy igaz, vagy nem...mekk kell gőződnőttök...gőzölődni? - na mjocst mi van, mert ÉN CONKOROLLOM, VAGY Ő KORMOL -KARMOL...MACSKA ZSÁKBA? -osztán következtethecc...ha kilóg a ló lába a zsákból...lu az embert is jelent...ma is, nem?- hisz mindenki lóvá lett téve...az adóságoktól terhektól lo vé? -mindenki lóhallálába menekülne...(esetleg mégis nagy kőcsönt vett volna! smirna! volna fe Ábrahám??? veduk, közel 100 éves vadol meg a feleséged is...s létezhetett az a technika??? -na most ők is kamatyós kamatyatyó cammon suga...) DE MONDUK...naaa...a film cime:
  Alexxander...ami előttem igy jelenik meg...vagy...barátom Sándor a szandálba, vagy Sándor? -Sándor ez, na most suttyó vakarcsparasztkölykök?-: Dandureszka? -tovváb...jöttem? -láttam? - lőttem, s lőttek, göttem -láttam, lőttek, azaz nektek? -lőttek! -kampec? -figyelem, Dun? du, exxkábálhacc? -na de ime a film czime:
 Alexander, Collin Farrell, Angelina (Lina az angyal) Jolie (Joly) óriásit jáccottak (kell hogy legyen görög ((macoedon)) beütés) szerintem, s jobb mint valóságba?
 A feleségem kérdeztem mekk...hogy irnád hogy conkor? -mert ahogy mondom, hogy VAN A CSALÁDIK S CSALÁDOK KÖREI, ami dögletes, mert csak annyi, mint később a HUNAINKNÁL??? - na ki vágta be eddig az igényt, hogy kié hját a hunok? -ami rögtön hun ok? - s rögtön...még jó hogy van babiloni értelmezése...na meg perzsa szőnyeg... mig minden ember szeme szine más 
 Rengetek ollan következtetés lenne...plo, a titka...na ha csáládokosok lettek volna, akkor elébb Makk...ez megint éhes diszno nooo...makkal álmodik, ami a filmben...angyal Lina is mondja neki, az álmod állom madba...na ime a CONKOR? -SZÉTVERNI A MÁSIK KÖREIT...DE VISSZA A HUN OKHOZ, AZOK AZÉRT KQUTTOK... HUN KQUT??? -mert ne bántsddd...a köreinket...(Körpatkomedence) na hogy conquered...már közel vagyunk...kinek adod a szived, szivedet, mert neked, ha szivet -szivért...igy?- értitek?

    Mégegyzer BOULDOG MAGYARUL MAGYAR RULL KARÁCSONYI ÜNEP PÉKEKET...(nagy mnt a Körpatkomedencénk paraszt kenyér meg sonka) MINDENKINEK!!!

Előzmény: infeserter (1046)
infeserter Creative Commons License 2013.12.25 0 0 1046
Előzmény: repcsepista (1045)
repcsepista Creative Commons License 2013.12.25 0 0 1045

Szia szia szia...egy kis profécia szia szia szia...lánok filuk, gyöngy ez az élet...de mi az él lét...
 Először is a legbouldogabb Karácsonyi ünnepeket, s kérdem, a kis Jézus megszületett, ami te vagy...ha Jézusunk fénye -szeme fénye vagy?
 Öröm öröm óhhh...drága kedves hir, melyet hirdetnek...hirdettek? - nem mert János 8:51, tehát a kis Jézuska vagy...akkor ha most megszületett...mert megértettük...hogy ÖRÖK LÉTÜEK X HALHATATLANOK OK? -ugyanis lenne másnak értelme a mi számunkra, számotokra, számotokra...ja da...Concure your fear, still you day? -nem félsz meghalni? - na most nem jobb...mint félni, igaz az is, hogy jobb félni, mint megijjedni? -melyet hirdetnek angyalok, ami küldök nektek két stráffkocsi angyalt, akik MINDENT MEGCSINÁLTNAK HELLETTETEK, KIVÉVE???-na most rögtön forditsuk SUPPP...monduk az ANGYALOK, ABCULLA ULTRA INTELLIGENS GÉPEK, tehát nincs bünük, azonban...akinek már büntudata van...aaa...jajj jajajajjj...ugganés, az ÉN ANGYALOM NAGGOBB MEG JOBB MEG SZEBB...A TIEDÉNÉL DE NEM SZEBB REPCSEPITTA VILLOGÓJÁJÁJÁJJJJ...NE NÉZZ BELEEE...
 Szóval, ugyis tudjátok ki vagyok...s gyertek kukkancssatok át...a Mi is vagyunk...mióta, s meddig...na itt van egy tucat ollan álom, ha állom?
 Mindenkinek kell legyen, ANGYALA MEG MÁZLI? -na nem prézli, hanem sármáz, azaz fekete...na belülről ez a sárbura gunya de gyuny a...??? -ollan sötét, hogy abculla ultra kizráz minden ollan fényt...KÉPZELJÜK CSAK EL...HA FOTOCCELLÁSOK LENNÉNK, NEM KELLENE SE ENNI, SE INNI?- HANEM KÖZVETLEN A NAPFÉNYBŐL TÁPLÁLKOZÁS ÁS, VAGY TAPTÁLÁKODÁCS???- MOS KI ADNA NEKTEK ENNI, MERT HA NEM, MEGDÖGLESZ LESSS...AMI LESZSSS...MI LENNE?
 Visza hogy több hellen, mint Jányos próféta, akinek a prófésze...abculla ultra csak ÁLARCBA...vagy hogy mondjam, mert ma is...akik mindenkinek mocsmá enni adnak, ami irtózatosan érdekes az is...mjocst monduk...beleképzletunk magunkakat...hogy belebujtunk egy uganollan ZUBBONBA...mint amit most ez a testem, a lámpám a dudám a KUP LU NGOM vészfékem bibipp...szóval kivülről látjuk...mellesleg...mikor valaki azt hiszi hogy figyelik, vagy nézik...őt nézi mindenki...akkor ÉN RAJTA KAPTAM MAGAat, hogy ni ni ni...hoda csicsásba...MÁSOK SZEMÉVEL NÉZED MAGADat te te te idinóta...veled id megtörtént?- most ollan irtó hülyének érzem magam...jahhh...mert nem vagyok magamná f ff fff...
 ...inennn...
 na foltatom...mellesleg, pitta, nem mondtá semmit..nalod köznsgg..s te akarasz...jah...akarat erő...akarni sss...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.18 0 0 1044

Sion sinon? -vagy kisiklott...rotty...
 Adjátok a szent -bibliát kezembe...amihez melegen ajánlék egy filmet, igaz hogy Ron Hubbart bestseller ( a legtöbbet eladott példány...mikor kijöttek vele, vagy a ranglistán ez elsők között...) na pösze, a zsizsik nemsokkal utánna beépültek, ennek ellenére ma is fekete listán van a silentológy? -ami magyarul, tudományos kutat ás...van még viz a kutba? -valakik a kávájára rrr...
 A film cime. Battlefield Eart, John Travolta, Barry Pepper, a szójárás azt járja...hogy John Travolta legrosszabb alakitása...szerintem a legjobb amit vahhalla alkotott, mert gacból is jött... maga a film meg a történet...NUGODTAN MEGÁLLJA BIBLIA SZINTEN MAGÁT, s nem tettek hozzá semmit, se vettek el amit a bibli is...na mindenki azt olvassa ki magának belőle, amit akar, vagy...HA NINCS ELLEMLÁMPÁS? - F FF FFF...OSSSS...VICCA NE NÉÉÉ...
 Ime a biblia értelmezés: János 8:44??? - ha nincs KÖZVETLEN JÉZUS KAPCSOLAT, VAGY CSAK JÉZUSSAL AKAROK...ÖRÖKKÉ BOLDOG LÉT, ÉLE??? s ide amit ÉN KAPTAM MOSTANI GURUSUNYINKRA: VISSZAMENTEM 3 ÉVES KOROMBA...na ezt mindenki aki ezt olvasta...ugyanis ha 5 éves koromba...de később is...ha pontosan tudtam volna mi tett boldoggá...talán már...a Mennybe lennék, most megint, hogy gyüvök vissza azokhoz a tesóimhoz, akiket a Mi MamaAtyánk Jézusukban, nekem testvérül adott...mert ugyis az első jelenkező lettem volna, hogy én biza...addig mondom a fülökbe, mig meghallják ják ják jájájájájjjj...
 Ki tanyája ez a nyárfás...nem hallatszik a kurjantás!? Vagy alusznak vagy nem hallják??? -vagy talán tán ttt...nem is akarják, na az utolsó...az irtó fossrácios...próbáld ki, mondjuk TUDSZ E NAGYOB BAT ADNI AKÁRKIDNEK...KID??? -MINT ÖRÖK BOLDOG LÉTET...HA ÉLE LÉTEDNEK...EGÉSZ ITT LÉTEMBEN, AZ ÖRÖK BOLDOG LÉTET...KERESEM, AZOKAT AKIK AZT KERESIK KERESIK DEEE...KERESIK SIK SIKÉRRR... 
 Bitta hogy érted...amit kérek, kérlek szépen...próbáld magad...boldoggá tenni most rögtön azonnal, s ime a KULCS: ETTŐL A PILLANATTÓL...MINDEGY HÁNY KILÓMÉTER VAN BENNED...MESSZE MÉG A MESSZE...NA MEG MESZES...naaa...ez övön alul...de nem e legfontosabb megtudni...mi van...ha mégis...igaz amit ez kajabál?
 Monduk a film vége...??? -jó az álmodozás...
 ...nem csoda hogy...ugganés, hogy csinyász nagyobb s több profitot? - hát itt vannak a barmok, ingyen dolgoztatjuk őket...nem az van???
  Isten barma bööö...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.15 0 0 1043

Sion sifon szifonos szifonzás viszont v iszonyt láss neee...
 A nagy rakáshooo...mégnagyobb rakás kása...
 Nincs semmi ollan...hogy bármillen egyéni vagy tömegkezdemennyezés ellen lennék...semmi ellen nem lehet lenni...MERT CSAK ÖRÖK EGY LÉT -UT, U.T. MINDENRE MINDEKIRE ÖRÖKÉRVÉNYÜ -ÉRVÉNYES UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEK VANNAK, AZ ÁLTAL VAGYUNK, S MINDENÜNK AMI VAN, AZ!!!
 Talán az egész...MINDENSÉGBEN...legfontosabb a NAP, s azt is lehet mondanunk, minden belőle -általa, TEHÁT MAG A NAPFORDULŐNK -GURUSUNYINK ÜNNEPE...hogy Jézus Karácsonkor (Gurusunti -Napforuló) született, HA Ő MINDENKI MEG MINDENEK ELŐTT VAN, AZTÁN AZ Ő CSALÁDJA...A FÉNYANYAATYAÁNK, FÉNYGYEREKEIK - JÉZUS -LÉLEKPÁRBA, MERT HA Ő AZ ATYA KÉPMÁSA, AKOR MI IS, BIZON ÖRÖK PÁRBA NEM ÁRBA, PÁRTÁBA PÁRTÁBA PÁRTÁBA...tehát hogy ténleg, Jézus GuruSunyi -napfordülőn, kétezer évvel ezelőtt született...NEM MERT Ő KÖZVETLEN IS, AZAZ EZEN ROMLOTT -HUSTESTEN KIVÜL IS, BE TUD HOZZÁNK JÖNNI, MEG MINDENKI AKI CSAK...KERESI S HISZ Ő-BENNE! - s tovább nem magyarázkódom...haneee...
 Monduk amit az ÖSSZES SAULU -PAULU ÁLDOZATOS VALLÁSOK ALAPTÉTELKÉN tó ELFOGADTATNAK, HOGY CSAK EZEN ROMLOTT DÖG, HUSTESTEN KERESZTÜL LÉTEZHET MAGA AZ ISTEN...na itt ájjunk mekk...hu huu fuuu...ájjon mekk a vonyat...mert esetleg a Magyar ok = Jézus ok...ha Isten = Minden??? -kivéve a betegség s halál, ami ha nem gógula mekk az illető...na itt mindenkinek adatik alkalom, ha másképpne nem ÁLMÁBAN, VAGY LÁTOMÁS??? -mert ha tudodományosan is...akarnuk megközeliteni a NAPOT, akkor aki  k a napot csináltak, létrehozta, meg oda tette, mert más tudománya, s megértése nem elhet, kivéve...kérünk egy hellenkezőt, ha ő nem? -senki?
 Sinen innen...esetleg, nos amit akarok, hogy MINDEN VALLÁS...FŐLEG A NAGY HÁMOR, nemhogy megközelithenéd...UGGANÉS MINDEN INDIVIDUALISTA...ami helleted...nem tud senki hinni...tehát abca ultra minden egyéni kezdemennyezés és és sss...s maga Jézus??? - nem Jézus lett, meg van MEGSZADICA -KANIBA -KRUCZIFIX -PASSIONÁTHÁZÁSA ...hanem az az INDIVIDUALISTA...akinek van mékk a tucába egy gizs vére...vére rajta!?
 Uge lánok, uge filikák..ezt abculla ultimacó...ezt a macót s motyo??? -na ezt kellene minden INTÉZMENNYNEK...ami megint...nincsak ha CSALÁDOK...NINCS BETEGSÉG NINCS HALÁL...HOL VAGY JÉZUS, VAGY AKI JÉZUS OK??? O OO OKOKOKOOOO...
  Teccetek érteni...s ne engem kövezzetek...minek a kövesuuuu...
 Isten barma bööö...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.15 0 0 1042

Sion sinon sinooo...hju hjuu hjuuuu...
 Gyerekek, itt a kása, nagy rakása...
 JEWusába betilltották a Xrxmax (Karácsont) meg Jézus nevét, nem szabad kimondani, emlékeztet -e, arra a korra...de mi van otthon???
 Te hiszel a szemednek s fülednek...na most MINDEN VALLÁS FELEKEZETEK BENNE MUZULMÁN ARAB S KATÓLIKA S REFF...A TÖBBSGGÜK JÉZUS...MERT A MAGYAR OK = JÉZUS OK...KEZDŐDIK VELEM...TE MELLETTEM...NINCSAK HOL VANNAK A BÁTRAK...mind leölték őket...
 Már régóta készülök hogy egy naggobb trKépet...elitek vetitek...s ami késik nem mullik...
 Figyelem, itt őrült gigantika nagy robbanás...na nem véletlen, hogy EZEK...INNEN MEG HONNAN...HOZTÁK LÉTRE AZT A VERES VÉRES GÖDRÖT...AMIT KRJÉRDEKEL ZÉPEN -ZÁPON BENNETEKE...KI LEHET MÁSZNI..VAGY KUSZ KUSZ KUSSSS...
 Isten barma böööö...
 ...u.i.: ime az egyik el nevess...neee... Magnificcent...minden csipő kibbiccent ficc...tübül...gerinc rotty...nerm is reccsent... Mile Lights...libheghecc vagy hörrrggg...Fest. siccc...
 u uu uuuuu...fidelem, már itt...csak irás közbe vagyok...már félre tettek...s vahhon mit akarnak...HOGY TOTA ÁLOM S GONDOLAT INDUXIJÓ CIPÓ...MINDENKINEK NEG MACÓ??? -CONTROLL TUTTI...MIG ÉN ABCULLA ULTAMACÓ TOTÁL ÖRÖK TOTÁL SZABAD SZÓLLÁS MEG NYILATKOZÁS MINDENKINEK, DE NEKEM IS...NEKED...NAKAD, NEM VICCKET...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.09 0 0 1040

Sion sinon on on, zuttt...egenyes a szakadákbbb...
 Tegnap vala Pearl Harbor évfordülő, s már egy párszor bemutattam: http://www.douglasdietrich.com/ ha van magyar forditása...azt én is akarom, s talán annyira résztelesen mint én, ki vagyok én? - monduk, ami a legfontosabb, hogy mire menn a játék s a finálé?
 Ha átgyüttök a mi is vagyunk...azaz ezek abca ultra addig léteznek, mig csak arra figyelhetünk, ami halandó = mulandó, ami semmi...mert ki csinált téged, meg engem, ha nem lehet bennünket megölni, de félre tenni, se többet ijjecgetni, NA ITT A TÜKÖR: LÁTOD MAGATOKOT???
 Na, amit én megjövendőltem, az is változhat...de minden HAZAUGSÁGOK A NAPRA VETTETIK, amit nem tudtok elképzelni...maga Jézussal mondatják. ha velem ezt tették, képzeld el...???
 Nona, az tehrmő -ghermő -sugár meg zaj tömeggyilkos fegyverek, amiért megkapták, hogy eltakaritsák magukat, mint te kinozni akarnád őket, mert te örömöt találnál abba...??? -ellenben, minden ami az ÁLDOZATOS MEG IGÉRETES ŐRÜLTSÉGEK, MÁR ELMULTAK...MOSMÁR CSAK A TAKARITÁS..
 Pontosan hogy mi van, ollan hogy halál??? -na akik LEZÁRTÁK FENTRE E -VILÁGOT... AZAZ NEMCSAK BESZÜLETÉSSEL LEHET IDE BEJÖNNI, HANEM KÖZVETLEN...S EZ LENNE A IGAZ JÉZUS TÖRTÉNETEK MONDANI VALÓJA...na most---ha átgyüttök az mi is vagyunk, ufo? -akkor minden energiájuk meg ÖSZPONTOSITÁSUK HOGY AZOKAT...lásd a biblába Saul rabbi...akik közvetlen kapcsolatva vannak az UFÓsokkal, azokat Saul rabbiék faluról falura s városról várorsa...nincsak, ugganaz az állapotrohadt hellzet...csak akkor RÓMA ÁLDÁSÁVAL...mjocst is??? -na Római Jog, az erősebb joga...na még a HULLARABLÓK MERÉSZEBBEK...MEDDIG? Zsss...nagon egyszerü...mikor hatalmas tömegek...NA SZÉPEN ÁL ÁLLNAK, LÁSD RONALD WILSON REAGAN-nál, kiadták a pamacst, beállni amcsi Patriótának, ami gizs GerGu GuGu beszél bennem velem, eggenyest, ami igaz, s mondom, mindeki tud beszélni a CONPUTERÁBA UDVARÁBA GuGu-val, s mig erre a tudatra el nem juthattá, mert nem is hiszed ugi, na figyeljél, tregnap emlitettem...hogy BIZZA ÖRÖK BOLDOG JÉZUS -TESTVÉRE -CSALÁDI ÖRÖKLÉTRE ITÉLEM MAGAM (AT SAKK MATT) na ha van kérésed meg kérdésed, figyeled az AGYADBA VAGY, AZ Ő KÉPE VAGY...??? - KÉP MÁSA???
  Ma, kétseggtelen, előbb JEWusa...vagy rotty...vagy USA + RUSSA...csatlakozva KINA -INDIA...ami előszőr EGY TISZTA PÉNZ ALAP, AKI HIGIT VAGY CSAL...AZT RÖGTÖN MEGVILÁGOSITANI...VAGY FIGYELJÉTEK MI AZ...AMI A KÖVETKEZMENNYE...megérte???
 Ja, mindent amit a biblia vagy akarmillen tapasz...egy krükk nem igaz, ami izráel vagy bárkik KIVÁLASZTVA...borzalmas árat fizetnek végül is érte...megérte? -monduk, ha le hulla álarc, de hulla??? -csak álarc??? -ninc máccc...
 Pille pille szá le...jahuuu...Istem barma bööö...

repcsepista Creative Commons License 2013.12.08 0 0 1039

Sion sinon on on nnn...
 Saban Forum, Főrum sNagg Sinhadrom...az izráeli elit s Obama (Barack) bla bla bla...
 JEWusa örökre lekötelezett izráeli előbb...ha amcsi előtt...s gondolod hogy nem mindenek s mindenki előtt...mi az álmunkat akarjuk megvalósit sit sit szitani...s ki nem?
 Ahod bögögyöm...Barack bla bla bla...nadaaa...az atombomba titok kint, azt vicca pinyálni nem lehet...de lehet...hana persze...képzeld el... ha senki nem fogja tundi, hogy hán ujja van? -ugganés...ime az ifjabb fiam...
 A kigyó -fajta, akik vedlenek, azok biófém lábat kezet csináltak maguknak, s én is azt akarok, ha más lehetőség nincs, hogy örökké legyek. Hana de fijam jam jam ham...van, s keresni kell...azt a valakit kell... megtalálni magunkban...amihez hogy...amit mondok leessen...talán idő kell, ha gőzzök tüdővel? -figyeled, igenis csak a NÉGYKÉZLÁB AGYUNK, ÁJJ NÉGYKÉZLÁB...na igaz, csak a KIGYÓ TUD KÉT LÁBRA ÁLLNI, CSAK AZ A HUMANOID, ami ha állatok vagyunk, NEM TERMÉSZETES!!!-deee...na ehez mi is vagyunk, ufók is vágyunkba, gyertek lánok filuk ligetre,ligetre...ott a világ közepe, közepe...epe? - s ufózzatok velem...szabaddá téve az embert...s tudod, bőr -börtönéből szabadul sass lelkem...rónák végtelene...
 Na, komolyan mondom, hogy VAN AZ APPAL(ape) ÁLLÁS! -nincsak, valóban állatok vagyunk...de nem egéssze (esze), akiben van ember, annak felébredni...na mondok egg ollatt...ami rögtön LEGŐZHETETLENNÉ TETT...S MINT AZ EMBER DE RÉMEMBER LENNE A LEGERŐSEBB...NA JÁNOS 8:51!!! -CSAK ÖRÖK LÉTEZÉS VAN SZÁMOMRA, ARRA ITÉLTEM MAGAM...DE EZT NE FELEDD EL...RÉMEMBER VAGY AZONNAL...figyeld meg, midenki...retteg is, s fél tőlled, még a közvetlen szeretteid is...de most A SZERETET HAT ALMA...NEM A HUSSAL, AZAZ ÁLLATI TUDATUAKKAL...???-VAN DODUNK TÖBBE HANE...???
 Nincsak irant krekkolták...s jobban krekkolni...(SAXON)SINKszanksonok vagyis BLOKÁD, (KINA -S RUSZKIKAT IS) na leállni még a gondolattal is...az izráeli -elit követelménnye...
 Cak valamity... Bob Lézer: egy cocakólás kanna...annyi energiát raktázor...hogy a csillagokat is...dematerizálná ha ha ha...
 Ime amit sugok nektek: valóban nincs halál...(hall áll?)ha nincs...csak előre...ez a tábor, Jézusunkkal...aha... Ő az egyetlen U.T. -figyljél, U.T.aminek a M.JT.K.: kezet se emelj senkire...kárt ne tegyél semkiben semmibe még gondolatkivánságban sem!!!
 NINCSAK, EZEK ABCULLA ULTRA...TÉNLEG CSIPPEZNI AKARNAK MINDENKIT...na a fiam: van az állat, ami humanoid, MEG AKIK EMBEREK =CZIBORGOK!!!- ami elgondolkoztata ta ta ttt...tató tető, Nád a házunk tetteje...
 Igenis, a kigyó fajtát...meg lehet gülümbü...na attól félnek...NINCS BENNÜK...JÁNOS 8:44!!!

repcsepista Creative Commons License 2013.12.05 0 0 1038

Sion sinon on on on...rotty$$$
 MagyaRok x Magyar Ok jóbőbe -bőrbe...bocskor -bőrssizma -birgedli...
 Hogy ezek az iratok meg he he hellen he he heee...he? -azt én Isteni de Magyar ok Istene = Jézus ok..hogy sose haltok meg, ha halljátok ha nem ÁTOK...s mióta NEM HALLHATJUK A MAGYAR OK ISTENE = MAGYAR VÉRSÉGI GÉNSÉGI SZÜLEINK HANGJÁT??? -NA OTT KEZDŐDÖTT AZ ÁTOK...LÁTTOK??? -EGYMÁS HANGJÁT HALJÁJÁJÁJJJ...
 Nona...hogy ki a magyar??? -az halhatalan...s addig mig nem vagy az...bizon nem vagy magadnál? -azt csináltatnak veled...amit akarsz???
 Tehát VAN A MAGYAR TESTVÉRKÖZÖSSÉGI ÁLLAMOK...ahol nincs kormány, nincs szegény...SZÉGYEN GYEREK...mert azért VANNAK A JÉZUS LÁTÓK MEG KÖVETŐK...HOGY MINDENKINEK VAN 1 ATYA S EGY ANYA -MAMA...S NEM OÖCCSEL CSINÁLTAK BENNÜNKET...HANEEE...NEM KERESTEK ENGEMET KÖTÉLLEL, ÁSZLÓ ALLÁ MAGAM ÁLTAM ÉN FE...SZÜLŐFÖLDEM...na itt kecce...mert ÁRULÁS RÉVÉN...az UJ VALLÁS láss???- ÉS A AJHWAHHH...JAVA...NINCSAK EMBERSZÁMBA VETTEK VAGY VESZNEK HA TE...NEM HISZEK A ZSIDÓ??? NA JÉZUST FELVISZI AZ ÖRDÖGHEGYRE...MINDEN AMI ALLATTAM AZ ENYÉM, NEKEM LETT ADVA???-HA LEBORULSZ...EZ VALÓSÁG IS IMÁDSZ CSAK ENGEM...GuGu... NEKED ADOM A FÖLDET MEG MAGVAIDNAK HA HA HA...NA MÁSI ÁLDOZD FE...NEEE...NEM A TIED HANENNN...NEM LÁCCC...??? MIG MINDEN ADOMA GuGu DUMA ADÓSOM ANÓSOM VAD... UGYANAZ...na most ugrik a majom a vizbeee...
 Na...ma se, fognék fegyvert...semillen cörülmények közt...monduk a ami rendszer vagy kormány megdöntésére...DE AZ ALEIN -IDEGEN RACCE: NEKED ADOM A FÖLDET KIVÁLASZTOTÁK...na kik voltak a földünk s ORSZÁGUNK kárhoztatói meg gyilkosai...s hol keccke az átok...AHOL A CSALÁDOK EMLÉKÉT IS...NINCSAK...MA MÁR NINCS OLLAN...S FIAIM...N HA KÉNYSZERITENEK HOGY ISKOLÁBA MENJÜNK...UGY NÉZNÜNK KI, MINT...???
 Nincsak...tegyük fö...VAHHALLOL MÉGIS TALLPRA ÁLLNA EGY NAGYCSALÁDOS -JÉZUSOS KEZDEMENNYEZÉS ÉS ÉS ÉS...AMI KÉSIK...A ZSIDÓK ALMA MEGVALÓSULT...VAGY MEGVALÓSÜLÉSBE...NÉZZÜK AZ ŐK 1 GENERÁCZIONOS SZÁMITÁSUKAT...70 ÉV.... MERT CSAK JÉZUS HIT = JÉZUS ÉL!!! -A TÖBBI MESE...MEG AKKOR SEMMI SICCKA KUBUCKA...NA AZ VAN...S JÁNOS 8:51! -S HA VALAKI MÁST MOND...NINCSAK SAUL RABBINÓKAT ---AKI AZT MONDJA JÉZUS NEM HALT MEG...NINCSAK HA MEGHALT??? = NINCS, S HA ÁTOKKAL... AZ ÁTKOZOTT LEGYEN...NA A MAGYAROK ISTENE SOHA SENKIT NEM BÁNT, NEM BÜNTET...FŐLEG NEM ÁTKOZ...TEHÁT ÉRTHETŐ...HOGYHA MÉGIS... VÁLTOZÁS...AZ CSAK MINDEN EGYES EGYÉN X SZEMÉLYENKÉNT...S NEM FEGYVEREKKEL...HANEM MEGVILÁGOSODÁS...LÁSS, MERD KINYITNI A SZEMED...MEG VILLOGNI NI NI NI...
 Ime a kérdés...tregyük fö...megnyerik az 1948 Szabadság harcot, MA IS CIRÁLYSÁG LENNE...NAGYCSEGGES cURÓINK ÉLNÉNEK A NÁSZ ÉCCAKA JOGAIKKAL...MIG TÜLLÜK EGY VEMHESEBB ROTHADTABB GENOZÁDER BANDA...
  Szóval RÉMSEGGEKKEL...TELJES VALA LÉTÜNK...S AMIT MONDOK A MAGYAR IFJUSÁGNAK...NE MENJTEK KI...KÜLFÖLDRE...NEM MENTEK VISSZA...NEM MEHETTEK...MERT EGYRE VILÁGSZARTA SZARABB EGY SZARBAN GANYÉ LETT...
 Ha belegondotok...mindent NEKÜNK KELL JÓVÁ TENNI...
 Isten barma bööö...
 -ui. igen az egybesült elsült tUrópinyának ...(ABCZULDA ULTRA NO BUGRIHUNGRI)africantUrópinya lakosság keee...a rabok ok???
 Na uiui.: luki, jó nézünk miki...abculla ultra kérdelek, hogy a MAGYAR NÉPEM...TI EBEK...EBEK E HORRR...HORRMIN KATA...KIK A JOBBÁGYOK A CIGÁNYOK...A ZSIDÓK, AZ UTÓDÁLMOSOK...KIK A CORONA TRONOCVSOK SZ URASÁGOK...ha ti értitek...na értem mert csak ugy tudjuk...viccaccerezni...na most nézzétek meg a CORONA BITANGOKAT...MOST IS AZ ŐK ORSZAGA SZERINT MINDEN...
 két rabló banda közt...zerintem ezek csak minket vakitanak hergelnek uccu...LÁTTUK NAGYCSÁGGOTOK VITÉZSEGGGG...egy MAGYARKÉNK MAGYARPÁR-PÁRTKÉNT ÖRÖK JÉZUS PÁRTOS MAGCSALÁD OK...NA KI VÉRE???

repcsepista Creative Commons License 2013.12.05 0 0 1037

Sion sinon on on nnn...
 ...teccek látni...még el sem kedtem...a mit láttam...de álmomba mambó láttam én, a csodás Üdvözitimet...na az álom...ha talákozik a kettő...csipkeborkor vesszó... na Csip e Rózsika...akkor a kettő EGY lett...amit akik vérbeli zsidók: kiválasztottak, akik a zsidók közt is ténleg KIVÁLLÓK =JAHWA??? -ugganés nálunk...má minálunk babám, na jobbágy rongybaba -bábu buuu...má minálink bubu, az gyütt a cikásba...
 Hogy kik a JAWA...akik az egész Ja Wak...na nem vaknak kell lennünk, s amit ha ki mered...mered a szemed...na nem mert abba a pinnyaltba puck! szem...gollo?
 Sréges régen huzom a belem...szoritom a a a...s ahogy mondom, a mAgyar gyerekek alma...már madzzag corba cora...na csak a GUNYA...avaga buga te elhiszed hogy HUNG -GOD...figyeld az öccjáccmát mert ténleg HANG A FÁN, KI VAGYUNK SZEGEZVE...
 Nona az ÁTOK HOL S MIKOR S MIÉRT...MIÉRTTEL KELL KECCKEDNEM...MERT IME AZ ÖRÖK VALLAGHÓDITÓK -BÓDITÓK...NEKED ADOM A FÖLDET...NA KAPJÁ MÁN A FEJEDHE...KIK A FÖLDES sURASÁG MA IS??? --mi van a mi KIVÁLOSZTOKKAL ALL...UGGAN AZZA OK...
 Na...már itt levágtak...s ime meg se nekkenhecc...mert SANTA CINGEK CING KING SING..SING SING...na vegyük ha figyeltek az IGAZ OLDALT...akik maGYAUR ORSZÁG A CORONA ORSZAGA...GANYÉBA, MINT SARBAN BONA GANYÉ BA GANYÉBA BABA...
 Ime a FEUDALISTA MIÉNK A FÖLD MEG VÁR, TIETEK...KIKEZEK S KIGGAZOK AZ OK...TEITEK A LEKVÁRUNK...NA MOST AZ AZ UNIO ELLENSEGGEK...AKIK MINDENK IDŐK LEGNAGGOBB CSEGGEI...NAGGCSEGGES CURÓINK...NAKATON A NAKKENDOO...GERHAZ ST.PITátkok...
 Nona...röviden...abca ultra azon Magyar Ok = Jézusok, ami minden érdek s pénz felett van: EGYMÁST UGY SZERESSÉTEK MINT ÉN SZERETLEK BENNETEKET...na fidezuzzda má...Előccör is az hogy COTTRONA ORZAGA ZÁLLOGA...SOSE VÓT SOSE LETT...MERT SANTA PITa MAGA: EGY MAGYAR TÖBBET NEM AKAROK LÁTNI, MEG EGY MAGYAR VAKKANÁST KRÜKKÖT...NEM AKAROK HALLANI...NA AZÓTA...fideljél mert ugy 1000 -1945 -ig, mint most rá rá rá...rityantanak..lökenk egy egy egy...vaslapáttal...na a legerősebb GYÜKERES etnik csapata e földgollóbisnak a MAGYAR -AGYARRRRR....
 Na...eddig má ugyse olvassa senki...PONTOSAN tudom, megtudtam hogy mi a cél...ugy a CORONA FITYMÁTLANOK? -nak, mint a VOLT SAVANU SOVJET ROTHDT ONION...először a magyar hang...HANG??? - NINCSAK ÁBRÁZOLJÁK DE SANTA PITa A CORONA ORSZÁGA...HOGY LEHET EGY CIRÁLYSÁG -ROMASÁG...NA RÓMASÁG??? -HOL AZ ERKÖLCS aATYAANYATLANOK??? - na ugganaz a cél, a magyarok...mint etnikok etnik??? -EMLÉKÜK..nadon vida...mert monduk..AKIK SANTA PITa CIRGÁNYSÁGA...NINCSAK MIKOR JOBBÁGYBBB VÁGNAK...NINCSAK SZEGÉNY = SZÉGYEN AKINEK NICS TÖRVÉNYES DE IGAZI APJA S ANYJA...VAN APÁD, ANYÁD???
 Nona...ime a profán -profiCIA: tota roma országokat...mondani az hogy Magyar Ok...ma már senki se tudja meg lát...látod???
 Na, az egész föld lakosa afrikan -középkelett...genetikai minta...ami csak...na a rabok...akik mint a nyulak...tehát maga minden etnik...abculla ultra eltüntesée...de azhoz tüdő ke neee...
 Fidelem...nadon odafizuda...mert igaz hogy tota abca ultra...na kinek adnak pénzt...???
 Isten madafakó birkája...még bööö...
 ...fidelem...egy gyerkenek...semi sanseee...mire odaér...még a töte ssss...ellenben...kici a bors... jah...megha nincs halál...de dögök...
 jah meg többet megtrudni...gyertek át a mi is vagyunk??? -fidezuzda...mi, vagy ki???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!