Keresés

Részletes keresés

klumpa_boy Creative Commons License 2015.08.06 0 0 975

Ezek szerint az egybe fatalpú változatot sikerült beszerezni? Vagy gumibetét van a talpában és hajlik? A Batz-nak hajlékony talpa van (én is néztem ezt a fazont, de pont ezért tartok tőle). Az ár nekem is beugrott, hogy kb. a duplája és ez talán probléma lehet.

Egyébként rendelésre hozták vagy van készleten a Westendben?

Ezek szerint utcára hordod... vagy talán munkahelyen is ebben voltál? Persze utcára is jó viselet, de az eső, víz nem tesz neki jót :-) Igaz a vastag gumitalp azért véd valamennyire. A felsőrész viszont a víztől még jobban besötétedik szerintem.

Ősszel és ha nincs hó, akkor akár télen is lehet hordani vastag zoknival. A gumitalp miatt biztos nem csúszósabb, mint más cipők. És pont a magas talpfelépítése miatt nem fázik benne a láb.

Azt sajnálattal hallom, hogy nem vagy nagy klumpamániás, de ez idővel megváltozhat :-) Láttam már példát rá.

Korábban persze már írtunk róla, hogy a divat a cipők terén is meghatározó és ez eléggé rányomja itthon a bélyegét az amúgy más országokban örökké divatos klumpákra, fapapucsokra.

Meg hát az is szerencse, hogy most ezt lehetett kapni. Esetleg, ha valaki nem fél a méretproblémáktól, akkor manapság határtalanul lehet rendelni a netről. Külföldi weboldalak roskadoznak a különböző márkáktól és fazonoktól. Viszont az áruk az csillagászati. Főleg a mi pénztárcánkhoz mérten.

 

A hozzászólásnál lehet fotót feltölteni. A szövegdoboz alatt van egy "Kép feltöltése saját gépről" felirat, ami mellett rá lehet kattintani arra, hogy "Kiválasztom a képet". Itt lehet csatolni és feltölteni.

 

Nagyon várjuk! :-)

Előzmény: deledula (974)
deledula Creative Commons License 2015.08.05 0 0 974

Igen, nagyon kényelmes. Jó a kialakítása és pont olyan, amilyennek a képen láttam. Talán egy picit lehetne világosabb barna, de ez már tényleg kukacoskodás. :-)

Ma abban mentem dolgozni és milyen jól tettem. A jég és eső áradat után kellemes volt, hogy magasabban talpakon jártam.

Azt gondolom, hogy ősszel is jó szolgálatot fog tenni.

Egyébként nem vagyok klumpa vagy fapapucs mániás, de végre egy okos divat. Hurrá!

Szóval szeretni fogom. A Batz-féle nem tudom milyen lehet a valóságban, de az ára majd duplája ennek, úgyhogy azt meg se néztem.

Majd megvizsgálom hogy lehet ide fotót feltölteni, s ígérem látni fogod.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget.

 

Előzmény: klumpa_boy (973)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.08.05 0 0 973

Örülök, hogy segíthettem!

Biztosan Kaposváron van a raktár :-)

Kaphatnánk egy kis beszámolót a klumpáról? Kényelmes? Tetszik? Tudnál esetleg fényképet feltölteni róla?

 

Előzmény: deledula (972)
deledula Creative Commons License 2015.08.04 0 0 972

Köszönöm a  segítséget! Nélküled most nem volnék egy szép barna Leon klumpa birtokosa. Némi telefonálgatás után a Westendben a Mantrani üzletben sikerült megvennem. :-)

Vicces, hogy Kaposvárra telefonáltam miatta, s egész közel lakom a Westendhez. 

 

Előzmény: klumpa_boy (969)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.08.03 0 0 971

Nem egy szószátyár cikk, de legalább nem negatív :-)

 

http://www.joy.hu/divat/39376_ujra_divat_a_klumpa.html

 

A legjobb persze az lenne, ha kapni is lehetne minden üzletben klumpákat. Ameddig nem árulják a fatalpúakat, addig esély sincs rá, hogy bárki is hordja :-(

klumpa_boy Creative Commons License 2015.08.03 0 0 970

Batz Helga

Előzmény: klumpa_boy (969)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.08.03 0 0 969

Szia!

 

Megértelek, én se vagyok híve a webshopos vásárlásnak. Méretproblémák is lehetnek, de valahogy amúgy is jobb érzés kézbe venni egy terméket.

 

Annyi infót tudnék írni, hogy a Leon egy szerb cég, ez a gyártói weboldala ahol a barna klumpa van:

http://www.leon.rs/en/drvene/drvene_klompe_leon_index.html

 

Úgy látom, hogy ez gumibetétes középen a talpában, tehát ott hajlik. Egybe fatalpút én nem találtam. Ugyanakkor elképzelhető, hogy valahol van raktáron. A neten böngésztem és ilyen márkájú papucsot a Mantrani cipőboltban láttam a Westendben:

http://punkosdi-ajanlatok.hu/uzleteink

Én megpróbálnék odamenni és körülnézni vagy telefonon megérdeklődni, hogy ilyen márkából ezt a fazont forgalmazzák-e vagy lehet-e rendelni...

 

Ugyanakkor, ha nem ragaszkodsz a Leon márkához, akkor nagyon-nagyon hasonló hozzá a Batz-nak a Helga nevű klumpája.

Mivel magyar gyártó, ezét a legtöbb kis Herbáriában kapható. Illetve itt a weboldalon az üzletkeresőnél fent vannak a forgalmazók:

http://batz.hu/

 

 

Előzmény: deledula (968)
deledula Creative Commons License 2015.08.02 0 0 968

Üdv mindenkinek! Szeretnék egy ilyesmi klumpát vásárolni, de nem webshopban, mert rizikósnak tartom a lábbeli vásárlást. Tudna valaki segíteni?

Szóval ez az:

http://www.borcipo.net/webaruhaz/comfort-noi-papucs-borpapucs-b4-barna/

Épp ilyen szép barnára fáj a fogam . Vajon hol lelek rá? Ahogy látom, a márkája Leon.

Előre is köszi a segítséget!

klumpa_boy Creative Commons License 2015.07.27 0 0 967

klumpa_boy Creative Commons License 2015.07.24 0 0 966

Ameddig várakozunk, addig egy csinos darab.

klumpa_boy Creative Commons License 2015.07.15 0 0 964

Semmi gond, türelmesen várunk :-)

 

Úgy látom ez mindenhol így van... másoknak mindent lehet csak nekünk nem. Akár társasház, akár kertes, akkor is van aki beszól azért ami nem tetszik neki. Hangos nekik a fűnyírás, a háziállat, a felújítás, a tűzrakás. Persze fordítva már nem gond, ha néha hajnalig tartó buli vagy lagzi van náluk, ők raknak tüzet, ők fúrnak falat este 10-kor stb. Jó lenne egy kicsit tolerálni egymást, de hát nem működik sajnos.

Előzmény: Dudlack (963)
Dudlack Creative Commons License 2015.07.14 0 0 963

Kép még nincs, mert elfelejtettem, a gyerekek mellett csak a melóhelyen fussa időből a netezésre a kaja szünetbe, sorry.

 

 

Nálunk csendes a ház, ami úgy éz ki, nekünk semmit nem lehet. még azért is szólnak ha a gyerek sírt anno, vagy ha hétköznap 6-7 körül járatom a mosógépet. Panel... persze aki szólt a mosógép miatt, az a férjének a napi melós cuccát mindig este 9-11 között mosssa és a centri rázza a hálóm ablakát, meg rezonál tőle az ágy és arra ébredek... amikor szóltam neki, vigyirigva közölte, neki is kell mosni valamikor, az ember dolgozik egésznap és ő is... ok, megértem én, de az ember már otthon van 6 után, az asszony meg 3 felé, akkor miért nem vágja be a gépbe egyből 6 körül... miért kell várni azzal éjfélig is néha.... reggelig úgyse szedi ki, mert hallottam már, hogy reggel rázta az erkélyen hajnalban mielőtt elment dolgozni, csak akkor szedte ki a gépből... na mindegy.

Előzmény: klumpa_boy (962)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.07.13 0 0 962

A mobilos kép teljesen jó lesz! Előre is köszönjük!

 

Laktam én is emeleten, ott nem volt gond a klumpa kopogásával. Mondjuk én se balhéztam, ha a fejem fölött valmivel kopogtak. :-)

Előzmény: Dudlack (961)
Dudlack Creative Commons License 2015.07.13 0 0 961

Negatív. Majd lefotózom a mobilommal, ha eszembe lesz. Nem egy márkás valami, tehát a neten biztos nem lelnék róla semmi, ha be is írom a keresőbe. Talán még márka sincs rajta... majd megnézem otthon.

Előzmény: klumpa_boy (960)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.07.13 0 0 960

Sziasztok!

Dudlack erről a szandálról van valami anyagod? Szerintem mindenki kíváncsi rá.

Előzmény: Dudlack (959)
Dudlack Creative Commons License 2015.07.12 0 0 959

Nekem van egy fatalpú magasarkú szandim, imádom. Egyszer lábamon hagytam egy pár percre a lakásban szaladgáltam (nem akartam levenni, mert tényleg max 5 perc volt, mire összeszedtem minden és indultam is). Az alattunk lévő alkesznek nem igazán tetszett amikor végig klattyogtam benne a 3 szobán a laminált padlón, verte is a menyezetét partvissal egyből (amúgyis ezt csinálja mindég...).

dr spiler Creative Commons License 2015.07.12 0 0 958

Nálunk - 0 azaz semmi

Előzmény: klumpafetisiszta (957)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.07.07 0 0 957

Így is jók a képek!!Itt a Balatonnál már sokan vannak,főszezon van!Vizslatok,de nem sok minden!Gumitalpú jónéhány,mármint svédből.Magassarkú fapapucsos volt azért egy-kettő.Ja volt fehér svéd negyvenes nőn,könnyített talpú.Felétek mi újság?

klumpa_boy Creative Commons License 2015.07.01 0 0 956

Igen! Remekül koppant a köveken és klaffogott ahogy a sarkához cuppant. Erre figyeltem fel, mert először nem is láttam, utána pedig nem voltam benne biztos, hogy fatalpú klumpa. Eléggé szerethette a Hölgy, mert jó kopott, strapás volt már. Szerintem a talpán se volt már sok gumi. A nadrág is rátakart, ezért jól meg kellett néznem. Aztán próbáltam odasomfordálni a közelükbe és nagyon élveztem a látványt. Akkor gondoltam ki, hogy meg kellene örökíteni. Sajnos csak ennyire látszik.

Előzmény: klumpafetisiszta (955)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.07.01 0 0 955

Nagyon jó képek!!!Az a baj,hogy a mobilom csak sima nokia,nincs kamerája!!!Ha élmnyhez jutok,csak le tudom írni!!Egyébként magyarok voltak gondolom?!Ja, lehetett klaffogó hangot hallani??

klumpa_boy Creative Commons License 2015.07.01 0 0 954

Igen, volt egy kis fejlemény. Virágkertészetben sikerült telefonnal összehoznom egy kis klumpázást. Csinos Hölgy kicsit western stílusba öltözve a lányával, barna Batz Helga klumpában.

Előzmény: klumpafetisiszta (953)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.06.30 0 0 953

Szia!Az a gond,hogy nincs olyan kép,mármint olyan,ami olyan hordozón lenne,amit gépre lehet vinni.Sima ujságpapíron van!Valami újabb élmény??Itt azóta semmi!!

klumpa_boy Creative Commons License 2015.06.19 0 0 952

Szia!

Nem tudnád dokumentálni a látványt? Nem lenne rossz!

 

Egy újabb cikk:

Klumpában járnak a celebnők a nyáron

Nézze meg, hogy hogyan építette be ruhatárába a vaskos cipőt Sarah Jessica Parker, Katie Holmes vagy Heidi Klum! Tovább »

forrás: divany.hu

Előzmény: klumpafetisiszta (951)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.06.15 0 0 951

Sziasztok!Alig jutok géphez!Igen,a hagyományos svédklumpára gondolok.Oké köszi!A kép gyönyörű!!!!!!Mi újság?A mólónál,Balatonon,barna svédklumpás nő családdal!Valószínű,hogy tavaly nyáron is őket láttam.Akkor is barnában volt.Piros fapapucsos nő,parti büfében dolgozik.Ugyanaz a büfé:főnökasszony fehér svédklumpa,sajnos gumitalpú,de még így is jól áll neki!!!!!!!!!!!

klumpa_boy Creative Commons License 2015.06.01 0 0 950

Köböl Anita fapapucsban

klumpa_boy Creative Commons License 2015.05.29 0 0 949

Melyik klumpára és fapapucsra gondolsz?

Amelyik a hagyományos klumpának mondható, annak 2 cm körül van a talpa és 5 cm körül a sarka. A magasabb sarkúaknál 7,5 cm a sarok, amelyik vastagtalpú, ott a talprész is vastagabb kicsit. Illetve van még olyan, amikor a hagyományos klumpa kap vastag gumitalpat, az is emel 1-2 cm-t a talpon és a sarkon egyaránt.

Előzmény: klumpafetisiszta (948)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.05.27 0 0 948

Bocsi egy kérdés:a klumpa meg a fapapucs talpa hány centi?

klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.05.27 0 0 947

Még mindig semmi!Vannak már néhányan,a Balaton még hideg.És felétek?

klumpa_boy Creative Commons License 2015.05.22 0 0 946

Jó lenne, de most megint esik :-(

Előzmény: klumpafetisiszta (945)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.05.19 0 0 945

Egyelőre semmi!De majd lassan egyre többen lesznek,ahogy beindul a szezon!Reméljünk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!