Keresés

Részletes keresés

nemtom24 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 117

Te vagy az a 100 ból 1 aki így gondolja. :)

 

(várom az ellenvéleményeket...:) )

Előzmény: szeretok (113)
szeretok Creative Commons License 2006.12.21 0 0 116

zamatán???

kicsim...ne cukkolj)::):):):):

ilyet se hallottam még.....

zamatos  AZ???

 

jesszus-atyagatya

Előzmény: dominik-a (115)
dominik-a Creative Commons License 2006.12.21 0 0 115
...és persze a zamatán!


dominik-a Creative Commons License 2006.12.21 0 0 114
Nem rád gondoltam konkrétan, pusztán az volt a szándékom hogy  a materiális dolgokon túl, hiszen a topik 99%-ban erről szól, egy kis mentálisat is belecsempészek a receptúrába, hiszen bizonyos hogy a szerelem is növeli az ondó mennyiségét, talán még a szagán, illatán is javít!
Előzmény: szeretok (113)
szeretok Creative Commons License 2006.12.21 0 0 113

ez szép, miből gondolod hogy csak úgy hipp-hopp lefekszek valakivel?

akár csak egy éjjelre is, olyan még nem volt, nekem igenis megvan hogy szeretem

 

csak azzal fekszek le, akivel hosszú kapcsolatot is el tudok képzelni

és így nem is tudom, hogy szerelem nélkül mi lenne a z adag

pl pornófilmeznék...

 

ott szerintem egyáltalán nem menne

és nem is szándékszom kipróbálni

vagy fiúprosti,,igaz nem is vagyok valami szép úgyhogy az is kimarad akarattól függetlenül

 

Előzmény: dominik-a (112)
dominik-a Creative Commons License 2006.12.21 0 0 112
Az sem árt ha az emberfia piszokul szerelmes ám! Próbáljátok ki!
szeretok Creative Commons License 2006.12.21 0 0 111

hát tudod öregem amit te itt irsz....

vedd tudomásul...

 

hogy tökéletesen igaz és magam részéről teljesen egyetértek veled

és az előtted szólóval

:):)):):):):)::):)

én is tapasztaltam, hogy ha hossazbb előjáték volt az másképp is érzhető mennyiségi növeléssel jért

)::)):):

és ha több...szószerint nagyobb az élvezet

a férfinak legalábis

Előzmény: power32plus (110)
power32plus Creative Commons License 2006.12.21 0 0 110
A mennyiséget elsősorban a genetikai adotságok határozzák meg. Sajnos ez tény. Viszont mint írtátok a merevedés állandósága ezt befolyásolhatja. Az elhúzódó szex és a folyamatos izgatás hatására a prosztata elkezdi az "oldószer" termelését. Hosszú szex = több anyag. A vitaminszegény évszakokban érdemes multivitamint szedni. Ebben minden a megfelelő mennyiségben megtalálható "cink, magnézium, e-vitamin, stb" és nem áll fent a túladagolás veszélye sem.
Az igzalom foka szintén befolyásoló tényező "áhított leányzó, izgalmas hely, stb"
És igaz, hogy nem érdemes a szervezetet ismeretlen készítmények hatásainak kitenni, mert mindent megbosszúl a testünk ami nem jó neki.
Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.20 0 0 109

minek kellene növelni??

ha nem vagy pornós pasas

 

ugyanez a faroknövesztés is

akinek annyra kicsi pech, inkább forduljon orvoshoz, minthogy kétes kisérleteket csináljon és természetellenes sanyargatást végezzen magán

 

nekem pl, kevés, na és? nem filmezek, így felesleges

 

oké, ha van zakkant nő, akinek az kell, ondófürdő, akkor meg fogadjon fel olyat aki extrában tud temészeténél fogva

vagy egypárat, esetleg kettőt

ingyen is jönnének akár százan is

nem? dehogynem!!

ginkgo Creative Commons License 2006.12.20 0 0 108

Kovetkeztetek, ha szabad.

A mennyiseg tobb dolog fuggvenye. Az egyik ilyen meghatarozo, az adottsagok, vagy genetikai tenyezok. A masik a taplalek, ebbe a csoportba sorolhatok a gyogynovenyek, taplalekkiegeszitok is. A harmadik tenyezokent behozhatnam talan a szokasokat, ami alatt nem csak azt ertem, hogy mennyi idei tartjuk vissza, hanem az is, hogy mennyit sportolunk, mennyit vagyunk szabadlevegon, stb.

 

Alatalanosan, es mindenkire ugyanugy hato recepetet a dolog komlexitasa miatt nem lehet kitatalni, de az teny, hogy az egeseges eletmod, es joltaplaltsag mindig nagyobb mennyiseget eredmenyez, egyes kemiai szerekkel a test a normalis (es egyben egeszsegesnek nevezheto) mennyiseget is tovabb lehet novelni ( bar nehezen hiszem, hogy valaki elerne az 5 deliter/ alaklom adagot), bar itt mar komoly minoseg beli romlasra lehet szamitani, amit eddig senki sem emlitett.

 Nem a megtermekenyitesi mutatora gondolok konkretan, hanem az elvezeti oldalara a dolognak. Pl tojasfehereje, vagy mas nagymennyisegu feherje fogyasztas eseten ugyan nohet a mennyiseg, viszont ezzel egyszerre mintegy mellekhatskent fog jelentkezni a surusodes, illetve a dohos- kesernyes szag es iz.

Lehet, hogy vannak lanyok akik ezt szeretik, de biztosan kozkedveltebb a nem tul suru, es enyhen grape friut izu (kesernyes), mint  a vastag es dohos.

Piett admirális Creative Commons License 2006.12.20 0 0 107

provi? ahha. vannak ám mellékhatások is, mivel erősen androgén. hajhullás, durva ragyásodás... body-sok használják tesztoszteron aromatizáció ellen. szerintem nem kellene hozzányúlni, kettő pedig KIBASZOTT SOK belőle!

 

Nem kellene tanácsokat osztogatni olyan dolgokról amikről semmit nem tudsz!

Előzmény: mi69 (106)
mi69 Creative Commons License 2006.10.06 0 0 106

Igen a Proviron a mennyiséget növeli . 2 hét után veszed észre a mennyiségi külöjbséget . Naponta 2 szemet kell szedni .

 

Az orvosok nem igazán szeretik felírni .

Előzmény: thomas21 (101)
jóbarát01 Creative Commons License 2006.10.06 0 0 105
Miért akarjátok növelni?
szjozsi79 Creative Commons License 2006.10.06 0 0 104

Szeva Céllövő!

 

Az utóbbi időben problémám volt a merevedéssel. Nem igazán akart menni, pedig azelőtt bizony volt, hogy a barátnőmmel napjában akár 4-5x is ment a dolog. Mostanra azonban ez valahogy elmúlt és nem nagyon áll a zászló. Pedig igény lenne rá. Az urológus doki javasolta ezt a csodaszert, azt mondta, hogy ettől majd elmúlik a probléma.

Hát kíváncsi lennék, hogy ez valóban segít?

 

üdv

SzJozsi

 

 

Előzmény: céllövő (95)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2006.03.28 0 0 102

"Maca Vibe
én sem hallottam még róla hormontermelés fokozó vagy nemi vágy fokozó tulajdonságot"

Rám pedig ezen a téren a Szabó Maca volt igen- igen jó hatással....
:-)
Előzmény: Tarmangani (87)
thomas21 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 101
Proviron (recepetre persze) állítólag nagyon feldobja a mennyiséget (8-10 ml)!
bananaboi Creative Commons License 2006.03.26 0 0 100

Én is úgy tapasztaltam, ha a szex hosszú ideig húzódik, vagy a masztit elnyújtom, akkor nagyon sok jön, elég híg, és iszonyú nagyot lő.

Valahol azt hallottam, hogy a joghurt növeli a mennyiséget.

Zontág Creative Commons License 2006.03.25 0 0 99

Én is figyeltem magamat és már  évek óta, akkor is amikor önkiztem bizonyos szakaszokban.  Söt akkor tudja az ember megfigyelni magát, mert akkor az ember látja is hogy az ömlés  mennyisége mekkora, de ha hüvelybe adjuk ki a spermát, akkor is érzödik az hogy most kicsi vagy közepes  mennyiségü vagy rendkivül sok jött ki .

             Mert mindez felváltva  elöfordul, és csakis attól függ hogy milyen gyakran öntjük ki. Volt olyan nap  régen, hogy 5 alkalommal közösültem mert nagyon be voltunk zsongva, szerelem, kezdeti szakasz, satöbbi.

            Olyankor az ember kaja helyett is szeretkezik.

 

Akkor már a negyediknél  éreztem hogy bár a gyönyör foka ugyanolyan nagy mint az elsönél (bár lehet hogy ebben tévedek, mert volt más alkalommal hogy  pont a harmadik  eggyéolvadás az sokkal jobb és hosszabb volt mint az elsõ) de a mag mennyisége az  kevesebb és kevesebb minden  ujabb ejakulációnál és akkor már nem is  lövell akkorát, csak  ugy szép szeliden kibuggyan .

        Aztán  az adott este a változatosság kedvéért a társam  ötödik menetként a kezével fejt ki, és néztük mindketten az attrakciót, .... hát mondhatom hogy  bár akkorát élveztem  úgy is, hogy  a hajamat téptem, de  csak egy mokkáskanálnyi kis híg magom  buggyant ki nagy szerényen.

Egyszerüen elfogy a sperma, és a szervezet olyan rövid idö alatt nem tudja pótolni mindet. Nem is tudom hogy mennyi idö kell egy férfitestnek ahoz hogy egy átlag-mennyiséget ujra termeljen. Gondolom legalább másfél nap. Persze a libidó attól még ezerrel izzik,  és annak nincs sok köze a mag mennyiségéhez. ha csak meleg levegõ jön ki akkor is hatalmas lehet az élvezet. Nálam legalábbis igy megy.

 

Öszefoglalva a véleményemet: Az  hogy mennyi a sperma  adott pillanatban  az nem kizárólag a táplálkozástól függ, hanem hogy gyakran  öntjük ki,  vagy ritkábban. Utóbbi esetben, mivelhogy több a sperma a mellékherében, így  nagyobb a feszitése, és világos hogy a több mennyiség erösebb sugárban tör ki.

 

Énnekem egy havarom 2003-ig egy  közeli élelmiszer  hütõ-elosztóban dolgozott, minden nap vagy 6 tégely fekete kaviárt bugázott meg, és a felét mindig nekem leadta kisebb viszontszolgálatokért  szóval  én  vagy egy olyan másfél  évig minden reggel kaviárt kajáltam de nagykanálszámra, és nem vettem észre hogy megnöveledett volna a magvam mennyisége vagy a libidóm töle.

 

Pont ugy müködtem  kaviárosan mint azelött. Ennyit a kajáról, meg a mítoszokról. Szerintem több a mese mint a valóság mögötte. A jól táplálkozó dallasi gazdag pszichológushoz kjár mert nem tudja megbaszi az egyébként jó feleségét, a csontsovány fekete krampó aki fogyaszt 700 kalóriát egy nap, az meg  ezerrel baszik, és minden félévben születik egy gyereke, hát ezt kérem összeadni...

 

Köszönöm a türelmet a hosszu dumámért.

 

Laci

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.25 0 0 98

Az utóbbi 1-2 évben én is rákattantam a témára. 20 évvel ezelőtti időkben ugyanis még mindennapos volt, hogy nagyokat lőttem és messzire, később (emésztéssel kapcsolatos) egészségi problémáim lettek, közben szinte fel sem tűnt, hogy fokozatosan csökken a tűzerő.

 

Igen ám, de nagyjából 2 évvel ezelőtt, azt vettem észre, hogy ismét egyre nagyobbakat durrantok. Régi emlékek sejlettek fel, amikor még magától értetődő volt, hogy - ha nem is lövöm éppen szájon magam -, de legalább mellközépig elhatol, mármint vízszintes helyzetben. (Megj.: a mindennapos "szexet" ma is igénylem, de barátnőhöz csak heti 1-2-szer "járok", így hajlott korom dacára (42) méltatlan vagy nem, de a köztes időkben ma is maroklőfegyverként funkcionál az eszköz!).

 

Szóval örültem, mint majom a farkának. Úgy tűnt, ha ez így folytatódik, végre teljesül az álmom és egyszer még szájba is lövöm magam. Ám vagy egy hónap múlva visszarendeződés jelei kezdtek mutatkozni, azután hol nagyobbat, hol kisebbet, nem tudtam mire vélni a dolgot.

 

Táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel kerestem összefüggéseket, ami hosszadalmas statisztikai adatgyűjtést igényelt (volna), ám a tapasztalatokat csak fejben gyűjtöttem, így valahogy nehezen állt össze a kép, sőt máig sem egészen tiszta.

 

Végül lassan azt vettem észre, hogy amikor füstölt húsos, füstölt sonkás leves (vagy nem leves) van ebédre, olyankor másfél, de inkább 2 nap múlva, nagy valószínűséggel jön a nagy durranás. Aztán a következő napon már kevesebb, majd lassan lecseng, elmúlik a hatás.

 

Ám a dolog azért nem ilyen egyszerű, házilag valahogy nem sikerül reprodukálni, nem igazán tudom kitalálni, hogy valójában mit "csempésznek" az ebédembe. (Ebédemet napi menüből szoktam választani, nekem az pont elég, menün kívüli ételek köztudottan drágábbak.)

 

Hogy füstölés, füstaroma rejtélyes hatása lenne, vagy könnyen beépülő fehérjéhez jut ezáltal vénülő (megjegyzem, állítólag harmincasnak alig látszó) satnyuló testem, még mindig nem egyértelmű. Tesztek alapján a füstaroma önmagában talán kizárható, akkor már inkább a "rendes" füst az igazi. (Bár a füstaroma is füstből van, vízbe lecsapatva.) De az is lehet, teljesen érdektelen, tovaszálló a füst témája.

 

Az elég jól megállapítható, hogy minél nagyobb a töltet mennyisége, annál hígabb és annál könnyebben hidal át nagy távolságokat. Amikor besűrűsödik, beragad a töltet, kisebb a tűzerő, amellett nem is ad olyan jó kielégülést és megkönnyebbült érzést, mint egy nagy durranás. Hogy a durranások kielégítő sorozatáról már ne is beszéljünk...

 

Tehát a jelenség (akár természettudományos szintű) megismerése nem pusztán mennyiségi kérdés! :)

 

Topikot olvasva eszembe jutott, amikor még a 20 évvel ezelőtti időkben volt egy olyan tapasztalatom, hogy ha fél liter tejet reggelizem, attól sok lesz. Emlékszem, aztán le is kellett állni vele, mert az állandó fickósodás szinte már kellemetlen volt. Na most az egy dolog, hogy azóta én is változtam, de szerintem a mostani tej sem olyan már mint régen. Persze ez nem is kérdéses más szempontból. De ha még esetleg a fehérjét is kiszedik belőle, akkor meg hiába is iszom.

 

Évszaktól is függhet a dolog, a tehenek takarmányozásától, valamint ha mondjuk tavasszal náluk is beindulnak a hormonok, az a tej útján közvetítve az emberre is hatással lehet. És akkor a teheneket még gyógyszerezik is ugye...

 

E nagyjelentőségű szaktopik hatására :) megpróbálkozom még önkísérleti tesztek során a fehérje kérdés végére járni (nem mintha annyira újdonság lenne, csak trigger hatást vált ki a topik), valamint egyéb infókért is köszönet illeti a többieket.

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.25 0 0 97

Hát azért ez nem ilyen egyszerű, kimeríti a tudatlanságból való hülyézés fogalmát. Mások pedig, akik azt írják itt, hogy egyéni adottság, vagyis ez van és kész, velük sem igazán tudok egyetérteni.

 

Folyt köv.

 

Egyelőre ideteszem a másik szaktopik linkjét is, hogy kéznél legyen:

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9059724 

Előzmény: Olfactor (96)
Olfactor Creative Commons License 2006.03.24 0 0 96

Ti se lesztek már hülyék! Mi a fenét számit a szervezetet kizsarolni amikor  ugyanolyan  teljes élvezetet ad ha hagyod a testedet amaga ritmusa szerint termelni a magodat.

Az eszem megáll, 50 éves korodra meg  fegyverrel sem lehet felállásra kényszeritsed majd, mert  kiszipolyoztad  fiatalon, látványért,...semmiért.

 

Márrrrrrrrrrrrrrrrháááá!

 

:-)

Előzmény: céllövő (95)
céllövő Creative Commons License 2006.03.23 0 0 95

Uraim!

 

 

 

Sok hezitálás után megvettem az alább emlegetett Maca Vibe-t.

Nem hiszek a csodaszerekben, de ez nagyon bejött...

Minden körlülmények között legalább megduplázta a mennyiséget.

Esti szex előtt, napközben bevettem 2X1 darabot, várva a csodát. És nem maradt el!

Annyi anyagot termeltem, hogy nem ismertem magamra.

Másnap ellenpróba miatt, ismét bevettem 2 darabot és kiadós szex után életem legtöbb spremáját lőttem szét!  6-7 erős, telt sugarat produkáltam. Egyébként ilyenkor 1-2 sugár után csak csepeg.

Most kedden, szintén teszt miatt, pár nap pihenő után, csak a  napján bevett tablettákkal, saját hasamra lőttem. Régebben csak a mellkasom közepét találtam el. Mindig csodáltam azokat a szereplőket, akik szembe lőtték magukat. Most nekem is sikerült! :-o

Ja, és ami még érdekes, sürübben van reggeli merevedésem és nem is csak kis "látszat", hanem 100%os, szinte zavaró.

Nem tudom mindenkinél hat-e a dolog, én ezt tapasztaltam.

 

Jó távlövészetet!

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 94

Pl. ennek az élő linkjét:

 

maca vibe - perui zsázsa - Lepidium meyenii radix pulv.

 

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 93
Járnék, ha valaki linket adna be a Vaca Mile (?) csodaszerről, és egy másikat a Sole Olympic tejről: hol árusítják?
Előzmény: Eastwood (92)
Eastwood Creative Commons License 2005.10.02 0 0 92
Jár ide valaki egyáltalán?
Eastwood Creative Commons License 2005.10.02 0 0 91
Megmondaná valaki , hogy a Sole Olimpic mi is tulajdonképpen, amióta itt olvastam róla ezt keresem a hipermarketekben de csak másfajta Sole termékeket találok, azoknak hasonló a hatásuk?
creatine Creative Commons License 2005.08.09 0 0 90
Clostilbegyt (Clomid)
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.21 0 0 89

a spermiumok száma az már egy másik, sokkal összetettebb dolog

azt nem lehet egyszerűen növelni

attól hoyg magasabb a tesztoszteron vagy növekedési hormon szint, még nem lesz több a spermiumszám, de a sperma térfogata az igen

Huszonhármas Creative Commons License 2004.10.21 0 0 88

Kis fogalomzavart érzek. Bár nem vagyok biológus, de tanulmányaim alapján úgy gondolom, hogy a spermiumok, azaz az ondósejtek termelése függ a hormonoktól, így egy hormonadag-emelés megemelkedett spermiumszámot eredményez. A sperma, azaz az egész anyag mennyisége azonban alapvetően nem ettől függ, hanem a hordozóanyag mennyiségétől. Ez viszont valami egyszerű, fehérje-alapú cucc, aminek a mennyiségét fokozni lehet extra adag fehérje bevitelével. Na pl. tojás, vagy Olympic tej. Gondom, ebben a déemmes porban is az van.

Előzmény: Tarmangani (87)
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.21 0 0 87

még Tribulus :)

többszáz éve használják mint potencianövelő, a sportolók viszont csak pár éve, mivel a magasabb hormonszint nagyobb fizikai teljesitmény és nagyobb izomtömeget enged

mivel "csak" a szervezet természtes hormontermelését serkenti ezért nem oly hirtelen hat mint ha benyomnál egy ampulla tesztoszteront magadba, így szerintem két hét szedés nemigazán hatásos tartósan és nem ad teljes képet arról hogy mit is használ - a tünetek amiket leirtál arra utalnak hogy azért már ennyi idő alatt is fokozódott a tesztoszteron termelés

Maca Vibe

én sem hallottam még róla hormontermelés fokozó vagy nemi vágy fokozó tulajdonságot, szerintem neked pusztán azért hazsnált mert a testednek eddig nem volt megfelelő,ideális a tápanyagbevitel és most helyrebillentek a dolgok és minden a lehető legjobban működik, így a szexuálsi teljesítmény és a spermatermelés is

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!