Keresés

Részletes keresés

GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.06 0 0 71
Olyan darab nincs ahol 'csinálnak' is valamit!
Tudom hogy ilyenre vagyok kiváncsi akkor inkább pornót kéne néznem ,de érdekel hogy van-e ilyen!
Előzmény: sinead (-)
buGri Creative Commons License 2002.03.06 0 0 70
Nem hiszem, hogy nagyon rövid időn belül ismét jönne. Talán más környékbeli országokba ment most. Kérdezd meg a Trafóban!
Előzmény: ControlDenied (69)
ControlDenied Creative Commons License 2002.03.06 0 0 69
Mikor jön legközelebb? :)
Előzmény: buGri (68)


buGri Creative Commons License 2002.03.05 0 0 68
Akinek volt szerencséje részt venni a két előadás közül valamelyiken, az gondolom - hozzám hasonlóan - végigcsodálhatta Ursula Martinez humorát, dinamizmusát, sziporkázó stand up comedy-jét a Trafóban. A műsor elején a hölgy teljesen meztelenre vetkőzött egy bűvész show keretében, majd erről beszélgetett a közönséggel előre megírt kérdésekre válaszolva :-))) A vége felé ismét teljesen meztelenre vetkőzött semmit nem takargatva, szerette volna, ha valaki kimegy megcsókolni. Imádtam! És úgy sajnáltam szegényt, hogy nem mennek ki, én felül, egy sor közepén ültem, de már így is alig bírtam magammal, úgy kellett volna szeretni őt.
Szép, kerek, aranyos, kis formás cickói vannak. :-)
CBA Creative Commons License 2002.03.05 0 0 67
A Katona Kamrájában Stella, Varga Zoltán hátulról. (Csákányi szemből csutakolja)
clark Creative Commons License 2002.01.22 0 0 66
Valamikor a 80-as évek elején volt nyáron Velencén a tóparton szabadtéri előadás néhány alkalommal, a Ludas Matyi-t játszották.Csak 20 éven felülieknek!A plakát is király volt, vagyis a csajszik!Tíz éves voltam...Sajna. Nem látta valaki?Clark
Muffvadász Creative Commons License 2002.01.22 0 0 65
Egri Gárdonyi Géza Színházban Molnár Ferenc: Az Ördög című darabban ismét megcsodálhatja mindenki Gregor Bernadett cickóit.

Üdv Mindenkinek

szalka Creative Commons License 2002.01.19 0 0 64
Pedig sajnos tortennnek ilyesmik. Miutan a gyermekek ellen elkovetett barminemu bantalmazast, zaklatas (csaladtag reszerol is)nagyon szigoruan kivizsgalnak es az egyik legsulyosabb bun. Ami eddig ok is, de mint sok mindent ezt is tulzsba viszok sokszor. Az egyik kanadai helyi ujsagban volt egy cikk ey kozelmultban tortent esetrol. A buszke apa a porontyokrol a nyari hosegben csinalt jonehany pucer pancsikalos kepet, amit betett az albumba. Aztan elkovette a hibat, hogy megmutatta a szomszednak, aki pedofilia vadjaval feljelentette. Persze raszallt a sajto , es ugye az meg szokot mhozzatenni a dolgokhoz. A vegen ugye mindenki ujjal mutogatott a pedofil apara, es koveteltek, vegyek el a gyereket tole stb.
A vegen (honapok mulva )felmentettek, hisz semmit nem csinalt, dehat koszonom szepen.
Ahol a mesztelenseg idegen, szokatlan sokak szamara "bunos" dolog ott hamar eljutnak a kovetkeztetesre meztelenseg =szex. gyerek meztelen= szex= pedofil hajlamu keszitette stb.
Előzmény: Dr. Kovász (63)
Dr. Kovász Creative Commons License 2002.01.19 0 0 63
>Arrol nem beszelve, hogy megy a feljelentgetes ha egy apuka lemeri fenykepezni a 2 eves porontyat aki meztelenul szaladgal az udvaron...

Ezt azért nem hiszem. Nagyon durva lenne.

Előzmény: szalka (60)
zephir Creative Commons License 2002.01.18 0 0 62
ferkopa!

Úgy teszek, ahogy mondod, s ha rosszul ítélem meg előre a dolgokat (meglepnek), akkor sincs semmi.
Sokszor nem lehet infot kapni, nincs kitáblázva, hogy 'megbotránkoztatásra számítani lehet!'
Kicsit olyan ez, mint a mutogatós bácsi: Meglep, te megdöbbensz (vagy nem), s mész tovább.
S ha tetszett, akkor legközelebb is átmegyek azon a parkon, az adott időben, ha nem elkerülöm:))

Nem is mondtam, hogy egyféleképpen kellene gondolkodni, nézni, tenni...

Gondoltam belefér ebbe a topicba az is, hogy kiben milyen hatást vált ki a meztelenség a színházban...

szalka!

A gátlás az negativum. Szerencsémre eddig a kapcsolataimban még a másik fél volt gátlásosabb, noha volt, hogy némelyiket sokkal szabadabban neveltek, mint engem. Úgyhogy problémát nem okozott.

Egy pozitiv arra, ha valaki nem prüd: Gazdagabb a rendelkezésére álló kifejezőeszköz, színesebb, választékosabb, egyszerűbb tud lenni (meg persze vulgáris is)

Én tán emiatt változtam (tudatosan)

Bocs, ha untattam a társaságot...
zephir

Előzmény: ferkopa (52)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.17 0 0 61
Toshi, ment egy mail a freemailes címedre. Csatoltam mellé egy doc fájlt, nyugodtan nyisd meg, nem vírusos.
szalka Creative Commons License 2002.01.17 0 0 60
A pruderia hatranya szerintem az, hogy tuldimenzional egy teljesen termeszetes dolgot. Ha egy gyerek ugy no fel, hogy a meztelenseg bun es illetlen, valmifele rossz, es negativ, bunos dolog ha, az eleg konnyen vezethet nagyfoku gatlasossaghoz a szexben, de a szocialis eletben is.
Kulonben persze sok kulturaban prudek az emberek legjobb pelda az USA ahol a teveben percenkent olnek meg valakit omlik a ver trancsirozzak az embereket, de ekozben a legenyhebb nemisegre utalo szo is ki van beep-elve es egy fedetlen keblet vagy feneket nem lehet latni. Meg is van az eredmenye, mivel tiltott gyumolcsa annal edesebb a tiunedzsereknek piszok hamar csak ez tolti be a fantaziajat. De kozben egy csomo problemajuk lesz a szexben az emberknek, mert ugye megiscsak zsigerileg belejuk nevelodott a meztelensegtol valo idegenkedes es azert ez egy olyan hozott tulajdonsag amit nehez mar felnottkorban feloldani.
Arrol nem beszelve, hogy megy a feljelentgetes ha egy apuka lemeri fenykepezni a 2 eves porontyat aki meztelenul szaladgal az udvaron...
Előzmény: zephir (50)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.17 0 0 59
Ezt ne itt beszéljük meg.
Előzmény: Toshi (58)
Toshi Creative Commons License 2002.01.17 0 0 58
Ez a velem személyeskedtek valahol sántít.
Nem úgy volt az, hogy pont te kezdtél el személyeskedni?
Vissza tudod olvasni, ha elfelejtetted volna!
Előzmény: stonedrop (57)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.17 0 0 57
Nem te mondtad, hogy bunkó vagyok. Egy másik topicban velem személyeskedtek, mire én vissza személyeskedtem, erre lebunkóztak. De tényleg hagyjuk :)
Előzmény: Corte (56)
Corte Creative Commons License 2002.01.17 0 0 56
ugyan már, dehogyis azt mondtam! Csak azt, hogy nem kell nagyon eltávolodni. Az eszembe se jutott, hogy bunkó vagy, minek feszegeted? Plz hagyjuk.
Előzmény: stonedrop (55)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.17 0 0 55
Bocs, hogy beleugattam. Azt hittem erről szólanak a topicok, hogy bárki elmondhatja a véleményét. De én már megkaptam, hogy bunkó vagyok, ezért aztán biztos neked van igazad.
Előzmény: Corte (53)
Muffvadász Creative Commons License 2002.01.17 0 0 54
Thália Stúdióban Daniel Keyes: Az ötödik Sally-ben Szalai Kriszta cicéjét lehetett látni az elmúlt évben. Nem nagy szám, de a darab nem rossz.

Üdv Mindenkinek

Corte Creative Commons License 2002.01.17 0 0 53
maradjunk abban, hogy én a 46-ra válaszoltam, éspedig épp úgy, hogy **nemcsak Magyarországon ** van prüdéria. Nem kell Ázsiáig menni. Jó így? :-) Csípem, mikor pont nem az válaszol, akihez beszélünk. Így naná, hogy elmegy a téma másfelé.
Előzmény: stonedrop (51)
ferkopa Creative Commons License 2002.01.17 0 0 52
Bájos Hölgyek, jó urak !
Kedves zephir !

Ha Neked nem tetszik, hogy látsz egy meztelem embert a színházban, nem kell elmenned megnézni. Ha viszolyogsz a meztelen testek látványától, vagy nem akarod, hogy táged lássanak így, ne menj nudi strandra.

Azt azonban nem hiszem, hogy emberi érték volna önmagában az, hogy így viszonyulsz a meztelenséghez. Azt sem hiszem, hogy rossz ahogyan viszonyulsz. Csak az volna rossz ha midannyiunknak ugyanúgy kellene viszonyulnunk.

Előzmény: zephir (45)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.17 0 0 51
Én úgy tudom, hogy kínában, indiában is vannak egyházak. A dimenzió dologgal pedig azt hiszem elbeszélünk egymás mellett.
Előzmény: Corte (49)
zephir Creative Commons License 2002.01.17 0 0 50
Madarjós!
Meg tudnád fogalmazni, hogy mi a hátránya annak, ha valaki prüd?
Sokat lendítene a dolgon, ha ezt látnám világosan...

szvsz itt nem csak a takargatásról van szó, talan nem is azon van a hangsuly. Abban látjuk megnyilvánulni, de ez szemlélet kérdése, és személyfüggő dolog, mindenki másképp tekint a környezetére, mást lát benne, és mást mutat kifelé...
A csadorba bujtatott nő sztem nem prüdség. (talán lehetett kivalto oka a vallasi törvények kialakulásánál)
Akkor lehet ezt max felróni, hogy prüd (ha egyáltalán ezt lehet egyértelműen negatívumnak nevezni), ha valaki nem áll kényszer alatt.
zephir

Előzmény: Madárjós (46)
Corte Creative Commons License 2002.01.17 0 0 49
2 milliárd ember az épp elég nagy dimenzió.
És szerinted van "kínai egyház" vagy "indiai egyház"? Erről beszélek. Paraszt persze hogy van. De ez off, mert itt a színházról van szó.
Előzmény: stonedrop (48)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.17 0 0 48
Ez az Ázsia dolog nagyon túl van dimenzionálva. Melyik ázsiai kultúrkörben nincs egyház meg paraszt?
Előzmény: Corte (47)
Corte Creative Commons License 2002.01.17 0 0 47
Madárjós
Ez mind igaz, de nagy hiba lenne csak Magyarországra vonatkoztatni. A prüdéria **sokkal** szélesebbkörű jelenség, sőt világméretű. Egyház, paraszt szinte mindenhol van, kivéve bizonyos ázsiai kultúrkörben.
Előzmény: Madárjós (46)
Madárjós Creative Commons License 2002.01.17 0 0 46
Üdv !
A prűdség(szvsz) abból a többszáz éves múltból származik, amelyben a magyar parasztot(jobbágyokat) igyekeztek (elsősorban az egyház, az állam legfőbb támasza) mesterségesen tudatlanságban tartani, nehogy változtatni akarjon a "világ rendjén". Egy ilyen hosszú presszió után eléggé nehéz, ezeket a dolgokat kikúrálni egy társadalomból.
Pedighát mindannyian tudjuk, hogy az ember meztelennek születik. Az emberitest meztelensége TERMÉSZETES, ahogy mi viszonyulunk hozzá az nem természetes. Nem kell az embernek magát meztelenül mutogatnia, de ez a mértékű takargatás, ami nálunk megy, kissé már beteges.
Előzmény: zephir (45)
zephir Creative Commons License 2002.01.16 0 0 45

Szalka
Vannak olya emberek, akiknek nem vagyok kiváncsi a szemérmére, intimitására (pl szüleim), és én sem vagyok olyan aki kitárom ezen dolgaimat, ettpl még egyáltalán nem vagyok szégyenlős...
A prüdségről meg biztos le lehet szokni, verbálisan én nagyon nem vagyok prüd, de amúgy csak azért, hogy szokjam, és fejlődjek ilyen téren, nem fogom a nudistastrandon edzeni magam, miközben azt érzem hogy semmi keresnivalóm ott.

Szerinted mit kellene tenni az embereknek, hogy ne legyenek olyan prüdek, (maradiak stb.)
Mitől van ez nálunk így? (szvsz nem csak magyar jelenség)

Én azért vagyok olyan, mert úgy neveltek, a szüleim ezt például emberi értéknek tartják...
zephir

Előzmény: szalka (43)
Madárjós Creative Commons License 2002.01.16 0 0 44
Magyarország, sajnos, nem kicsit prűd, hanem nagyon. :-((
Előzmény: szalka (43)
szalka Creative Commons License 2002.01.15 0 0 43
Ahogy te is irtad, van olyan jelenet amiben sokkal de sokkal termeszetesebb, elethubb lenne a meztelenseg, mert egyszereuen az eletben igenis ilyen helyzetben az ember meztelen. Nem hiszem, hogy ha egy darabban ilyen esetben tenyleg meztelen az illeto szinesz, akkor az attol rosszabb lennne, sot.
Persze nehany darabban el van tulozva es csak oncelu meztelenseg van, figyelemfelkeltes polgarpukkasztas stb miatt, az egy szegenysegi bizonyitvany a darabrol.
Magyarorszag kicsit prud a meztelenseg teren. Szerintem regen rossz ha egy embert attol fuggoen tisztelek vagy sem, hogy lattam-e mar pucerean vagy sem. Tobb embernek kene nudista strandra jarnia, hogy megerezze a meztelenseg nem feltetlen szexualis toltetu es ugyis ugyanaz az ember marad.
Előzmény: zephir (40)
sinead Creative Commons License 2002.01.15 0 0 42
igen, szerintem konzervatív vagy, de ez nem feltétlenül baj.
Előzmény: zephir (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!