Keresés

Részletes keresés

bigacsiga2003 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423229
asszem lattam pont ilyeneket 1 hete mikor berletet vettem.
Előzmény: szmeagol (423219)
KRIPO.67. Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423228
Szerintem nincs.
Talán ő már felvételt nyert .)
Előzmény: Törölt nick (423224)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423227
hova ?
Előzmény: Törölt nick (423224)
Kevin Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423226
Na itt van az aktuális Házirend:


"Előírás (Házirend)

A mérkőzésre történő belépőjegy, belépő, szurkolói kártya megvásárlása, kiváltása, birtoklása szerződéses jogviszonyt teremt az FTC Labdarúgó Zrt. és a Néző, Szurkoló, Képviselő között a mérkőzés időtartama alatt a sportlétesítmény területén. Amennyiben a Néző, a Szurkoló, a Képviselő a pályarendet megsérti, úgy az FTC Labdarúgó Zrt. (mint Rendező) a sportrendezvény(ek) látogatásától eltilthatja, illetve a rendzavarók a szabálysértési törvény alapján kitilthatók a sportrendezvényről.
Általános Rendelkezések:
1. A szezon belépő vagy mérkőzésjegy a szurkolói kártyával együtt jogosít belépésre.
2. A szezon belépő vagy mérkőzésjegy az adott rendezvényre (stadionba) egyszeri belépésre jogosít.
3. Tilos a stadion területére – többek között – petárdát, robbanóeszközt, lőfegyvert, üveget, botot, pénztárgépszalagot, követ és egyéb, a testi épséget, veszélyeztető eszközöket, tárgyakat bevinni.
4. Tilos a stadion területére szeszes italt, ittas személyeket bevinni, az ittas személyeket beengedni.
5. Tilos a stadion területén mindennemű tárgy eldobálása, hajigálása.
6. Tilos a stadion területére bevinni gyűlölet keltésére alkalmas feliratot, zászlót, a jogszabály által önkényuralmi jelképnek minősülő tárgyat, eszközt.
7. Tilos bármely népcsoport, nemzet gyalázása, becsmérlése, vallási, faji, politikai hovatartozás és egyéb szempontok szerinti megkülönböztetése: zsidózás, cigányozás (csoportos- és egyedi bekiabálások), huhogás, színes bőrű sportolók gúnyolása.
8. Tilos az olyan transzparens felemelése, felmutatása, (akár egyetlen pillanatra is), amely nincs engedélyezve: politikai tartalmú, szélsőséges csoportok, pártok feliratai, nemzeti kisebbségeket sértő feliratok, illetve más nemzetek területi identitását sértő, össze nem egyeztethető szlogenek, térképeket tartalmazó transzparensek.
9. Tilos bármilyen tárgyat, pirotechnikai eszközt, élelmiszert, innivalót bedobni a játéktérre, a nézőtérre vagy a stadion egyéb építményeire, területére.
10. Tilos a nézőtéren hang- és fényhatást imitáló eszköz, működésbe helyezése (használata)
11. A Néző, Szurkoló, Képviselő köteles betartani a szervező, a rendező által meghatározott biztonsági előírásokat, és nem folytathat olyan tevékenységet, amely a labdarúgó mérkőzést megzavarja, vagy meghiúsítja, illetve a labdarúgó mérkőzésen résztvevők testi épségét, továbbá vagyoni javait károsítja, vagy veszélyezteti, ennek, a kötelezettségnek a megszegéséből eredő kárért a néző - több károkozó esetén a károkozásban résztvevő nézők egyetemlegesen - a Ptk. a kártérítésre vonatkozó általános szabályai szerinti felelősséggel tartozik,
12. A Néző, Szurkoló, Képviselő köteles betartani az intézmény házirendjét, és a biztonsági rendszabályokat a rendezők ellenőrzése mellet, a rendezők utasításait betartva, figyelembe véve.
13. A 2005. évi CXXXIII. Tv. Alapján – egyebek mellett a Rendezőség jogosult a Nézők, Szurkolók, Képviselők igazoltatására, ruházatuk külső és csomagjuk átvizsgálására
14. Az a Néző, Szurkoló, Képviselő, aki fegyveresen, felfegyverkezve jelenik meg vagy olyan tárgyat tart magánál, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá a személy- és vagyonbiztonságot veszélyezteti (figyelemmel a 175/2003. (X.28.) Kormányrendeletben meghatározott közbiztonságra különösen veszélyes eszközökre, pl.: kés, boxer, csúzli, illetve továbbá pirotechnikai anyag, bot, üveg, nyeles esernyő stb., nem kerül beengedésre. Illetve a rendezvényről eltávolításra kerül.
15. A rendező – a mérkőzés biztosítását és a beléptetést végző személyek közreműködésével – fenntartja annak a jogát, hogy a rendezvényein a pályarendszabályainak eleget tenni nem tudó személyeknek a sportlétesítménybe való beléptetését megtagadja.
16. A Néző, a Szurkoló, a Képviselő tudomásul veszi, hogy a sportlétesítménybe történő belépés érdekében kibocsátott belépőket, szurkoló kártyát (jegy, bérlet, belépésre jogosító igazolványok, passzok, karszalagok) illetve a pályarend betartását a rendezők a sportesemény egész területén, a sportrendezvény időtartama alatt ellenőrizhetik.
17. Az FTC Labdarúgó Zrt mérkőzésein kamerás térfigyelő rendszert üzemeltet, a területről filmfelvételt készít.
18. A Néző, Szurkoló, Képviselő a labdarúgó mérkőzés befejezését követően a szervezőnek, a rendezőnek, a sportrendezvény-biztosítóknak vagy a rendőrségnek tett felhívására köteles a stadiont elhagyni.
19. A Nézőket, Szurkolókat a sportrendezvény-biztosító a mérkőzést követően a szektorokban visszatarthatja, a visszatartás időtartamát a rendező köteles a Nézőkkel, Szurkolókkal közölni, a Nézőknek, Szurkolóknak a visszatartás során tartózkodniuk kell minden olyan tevékenységtől, amely a Stadion Szabályzatban tiltott.
Az Előírást (Házirendet) megsérti ill Szerződésszegést követ el az a Néző, Szurkoló, Képviselő:
1. - Aki a belépési feltételeknek nem tesz eleget
- Nem rendelkezik belépőjeggyel, bérlettel, szurkolói kártyával vagy belépésre jogosító igazolvánnyal
- Alkoholt, kábítószert vagy bódító tartalmú szert magánál tart, illetve ezek befolyása alatt áll.
- Gyűlölet keltésére alkalmas feliratot, zászlót vagy jogszabály által önkényuralmi jelképet tart magánál, illetve rasszista, gyűlöletkeltő magatartást tanúsít
- Fegyveresen, felfegyverkezve jelenik meg vagy olyan tárgyat tart magánál, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá a személy- és vagyonbiztonságot veszélyezteti (figyelemmel a 175/2003. (X.28.) Kormányrendeletben meghatározott közbiztonságra különösen veszélyes eszközökre, pl.: kés, boxer, csúzli, illetve továbbá pirotechnikai anyag, bot, üveg, nyeles esernyő stb.
2. Aki a sportrendezvény rendjét megzavarja, biztonsági szabályokat megsérti, rendezők munkáját akadályozza, résztvevők testi épségét, vagyoni javait károsítja, vagy veszélyezteti (pl. tárgyat eldob, hajigál)
3. Akit az 1-2. pontban foglaltak megsértése miatt el kellett távolítani, de erre azért nem került sor, mert a rendezvény helyszínén való szervezői beavatkozás következtében olyan nézői cselekmény volt várható, amely a sportrendezvény biztonságát aránytalanul veszélyeztette volna.
4. Aki az Általános Rendelkezésekben foglaltaknak nem tesz eleget


A rendezők a beléptetéstől kezdődően a stadion elhagyásáig ellenőrzik a fentiek betartását és szükség esetén a törvényes eszközökkel, érvényt szereznek annak.
A Néző, Szurkoló, Képviselő kijelenti, hogy a rendezvényen saját felelősségére tartózkodik és az MLSZ-szel, a mérkőzés rendezőivel, a résztvevőkkel, valamint a mérkőzés hivatalos tisztségviselőivel, közreműködőivel szemben mindenféle kártérítési igényről lemond.
A Néző, Szurkoló, Képviselő tudomásul veszi a rendezvények speciális biztonsági szabályait, a részére kiadott belépőjegy, belépő, szurkoló kártya engedélyek nem jogosítják fel az általános biztonsági szabályok megszegésére, a rendezők utasításainak be nem tartására.

A rendezőség tájékoztatja a szurkolókat, hogy az esetlegesen elmaradt mérkőzés jegye visszaváltható, illetve az új rendezvény időpontjára, érvényes jegyre becserélhető.


A rendezőség kéri a szurkolókat, hogy lehetőségük szerint támogassák a rendezőket munkájukban.
Ne engedjék, hogy egy felelőtlen kisebbség a sportszerűtlen viselkedése megakadályozza a többség szórakozását, örömét!
Segítségüket köszönjük!"
KRIPO.67. Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423225
Hát igen.
Az ő feladata volt ezt elintézni.Nem tudta megoldani, nem végezte el a munkáját. Agyő!
De az igazi hülye az volt, aki komolyan gondolta, hogy ezt csak úgy el lehet intézni.
Kivételesen az angol volt az ostoba. Edzőkérdésben.
Előzmény: bigacsiga2003 (423222)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423223

Úgy tudtam, hogy neki sincs meg, de akkor rosszul....

 

Előzmény: Törölt nick (423220)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423222
nagyszeu ez a hir. meg nagyszerubb csak akkor lenne ha meg egy mondat lenne a vegen: "Tovabba tajekoztatjuk kedves szurkoloinkat, hogy a mai naptol Berki Krisztiantol megvaltunk, belepokartyajat letiltottuk. Az uj vezerigazgato szemelyerol kesobb dontunk. Hajra Fradi!"
Előzmény: Törölt nick (423220)
szmeagol Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423219
jelvényből ilyet lehetett kapni még ősszel. nem tudom, most van-e. szerintem igényes, fém alap, felirat, vonalak kiemelkednek picit a síkból és festve van, ami színes rajta. sajnos csak ilyen kis képem van róla, és a nagyobbikon becsillan a vaku miatt a kisebbiken látszik a színe rendesen.
egyenes tű áll ki belőle, hátulról egy ellendarabbal lehet felfogatni.

Előzmény: kajlov8 (423214)
vinik táltos Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423218
És ti elhozátok a poklot magát...
vinik táltos Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423217
Hát mit is mondjak...

Dosztojevszkíj: A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.
kajlov8 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423216

Egyébként vagy 30 oldalt olvastam vissza és nem örültem.

Semmi nem szól már a csapatról, edzőmeccsekről, Peti búcsúmeccséről...

Más volt a DK, amit szerettem.

Alig vagyunk 4 ezren, de van 15 csoport meg a tábor...

 

Feljelentések, erőszakos hsz ok, egymásnak feszülés, hányinger!

 

kajlov8 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423214

Sziasztok,

Fradi shop mint olyan? On line?

Egy igényes jelvényt szeretnék küldeni AUS-ba..

 

KRIPO.67. Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423213
Egyébként meg azonnal jogi lépéseket kíván az ügy!!!!!
Előzmény: KRIPO.67. (423212)
KRIPO.67. Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423212
Az FTC jövője szempontjából talán a "teljes tavasz zártkapuk mögött" határozat lenne a legjobb.
Ami érvényes lenne az idegenbeli meccsekre is.
Előzmény: Fradista5 (423208)
kkandras Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423211
Egyre jobban dühít a kibaszott fafejű álláspontod.
HOGY A PICSÁBA JÖSSZ TE AHHOZ, HOGY BÁRKIT MEGFENYEGESS,AKI NEM ÚGY GONDOLKOZIK,MINT TE?
Fradista a fradistát? Hogyan??????

Nem érdekel, kit és hogyan szervezel a Berki ellen, nem érdekel, ha kint maradsz a stadionból, de sajnálni fogom, ha a Tábor nem tudja elfogadni a reg. kötelezettségét, de az én döntésem, hogy mikor és hova megyek, és senki sem fog megakadályozni abban, hogy a bérletemmel bemenjek a kedvenc csapatom meccsére.
Előzmény: Hlad (423204)
G666 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423210
sajnos ezt eddig is tudtuk...
Előzmény: Fradista5 (423208)
attus germanicus Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423209
Tényleg, mi van, ha az első meccsig nem sikerül megfelelő papírokkal rendelkező edzőt szerezni?
Fradista5 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423208
Fasza zárt kapus meccsel kezdunk :(
luckystriker Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423207
Igen, erre utaltam, hogy relativ a kérdés. És a szurkolók 95%a sosem bocsátaná meg, ha egy sajat szemszögéből jót akaró társaság miatt a
Fradi elvesztené hosszu évtizedek után az első biztos jövőképet es jelenbeli nyugalmat adó tulajdonosát..
Előzmény: KRIPO.67. (423206)
KRIPO.67. Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423206
Kinek a veszteségére gondolsz?
Ti? FTC? Mi? Ők?
Előzmény: Hlad (423204)
luckystriker Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423205
A legkisebb veszteség és a bármi áron azért eléggé üti egymást. De legalábbis nagyon relativ dolgok ezek...
Előzmény: Hlad (423204)
Hlad Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423204
Nincs sorrend... Az lesz kiválasztva,ami a legkisebb veszteség mellett a legjobb eredményt hozza...Bármi áron...Sajnos...
Előzmény: luckystriker (423203)
luckystriker Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423203
Igen. :) és az ötletek között van vmi sorrendiség?
Előzmény: Hlad (423199)
Green Army Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423202
ez elutasítás boritékolható...
Előzmény: Hlad (423199)
KRIPO.67. Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423201
Tisztában vagyok vele, hogy el akarja adni.
De nem mindegy az időpont.
Én (szerintem nem vagyok egyedül) csak benne látom a túlélés lehetőségét.
Sőt a felemelkedés lehetőségét is az ő pénzében látom.
Nyilván a telek miatt van itt, és keresni akar és keresni fog az üzleten.
Én hiszem, hogy az rt eladása előtt megerősödhetünk és kedvező pozícióban ( a fos nb1 elején, szép stadionnal, adósságok nélkül) várhatjuk az új tulajt. A lepusztított Fradi az értékes telekkel sem kellett senkinek. Pedig akkor még mögötte állt egy hatalmas és egységesnek (?) mondható szurkolói bázis, azaz nagyon komoly vásárlóerő.
Nem ismerem a képességeidet, de komoly tőkét mozgósítani (törvényesen) manapság felér egy földönkívüli erejével.
Előzmény: Hlad (423195)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423200

aha. szoval rajtad all v bukik a Fradi sorsa. ha te holnap ballabal, vagy jobb, nezopont kerdese, kelsz fel akkor nincs angol hipp hopp. megtisztelo h lehajolsz kozenk es koptatod a billentyuzetet, mert ekkora hatalmu ember azert keves van nincs az orszagban.  par dolgot meg elintezhetnel ha a Fradi felviragoztatasan kivul jut ra idod: vesszen Trianon, legyen ingyen sor, 3 forintos benzin 3ezer euros minimalber, vilagbeke. de minimum azt gondolom, hogyha te kinn lettel volna, akkor nincs nb2-, de van 3 bajnoki cim, van egy magyar tulajdonos, minimum Kossuth nevvel, 30 ezer szurkolo, stb. dehat sajnos tul nagy a "ha".

 

Előzmény: Hlad (423195)
Hlad Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423199

A döntés az rt vezetöségénél...Ök dönthetnek,mi csak javasolhatunk...

Elutasitás esetére nincs terv,csak ötletek vannak...Ezekböl olvashattál...

Előzmény: luckystriker (423197)
hackle Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423198
Többségünk úgy látja, megkérem a kártyát, nyilvántartásban leszek és kész.

Gondolom a problémát nem is a Bánk féle üldözési mánia okozza, hanem az, hogy az alább említett secus félék visszaélnek azzal a nekik nem tetsző személyek ellen.
Előzmény: attus germanicus (423196)
luckystriker Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423197
Es mennyi az esély arra, hogy ez a köztes verzio teljesül? Illetve mi a B terv? A köztes verzio után rögtön a balhé jön az angol elüldözéséért vagy van még bekesebb terv erre a 3 hónapra a kompromisszum bukása utánra de az angolokat még itt tartva..
Előzmény: Hlad (423163)
attus germanicus Creative Commons License 2010.02.24 0 0 423196

>Aszonta egy bölcs ismerősöm, hogy azt a marhát, amelyik ellenállás nélkul felballag a vagohidra, azt le fogjak vagni.

Ja. Csakhogy - ezt ne felejtsétek - a nagy többség számára a szurkolói kártya semmiféle problémát nem jelent, semmiféle "levágás"-t nem jelent! A nagy többség nem meghajtja a fejét, meg némán vonul vágóhídra, hanem egyáltalán nem lát problémát a szurkolói kártyában. Szerintem ezt öbben is kihagyjátok a gondolatmenetből, a számításból.

Előzmény: házbizalmi2005 (423147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!