Keresés

Részletes keresés

eager2 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 8774

Hello!

 

Megjött az email paypal oldalról rajata van az összeg amit fizetnem kellbal oldalon jobb oldalon meg egy kérdő ív kártya szám meg adataim email cim szóval minden Beütöm és hiba üzenetet ad vissza a kártya számra meg az emailra is nem tudok tovább lépni. mit tegyek pedig ezzel regisztráltam. Ott minden jó volt.

 

Üdv .István

Előzmény: Axióma (8773)
Axióma Creative Commons License 2012.10.10 0 0 8773

Hat azt nem tudom, hogy ha van egyenleged akkor ki tudod-e valasztani (nekem soha nem volt, de gyanitom akkor is), ellenben ha nincs rajta penz, akkor ugyis csak az marad mint fizetesi mod.

Előzmény: eager2 (8771)
Toth_Adam Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8772

Pénteken (azaz 5 napja) (3munkanap) befizettem az UniCreditbe a paypal számlámra (ekkor még nem volt confirmed az email cimem), tegnap megerősítettem. A pénz még mindig nincs a szla-mon, 0$ ír a rendszer. Lehet a nem megerősített mail miatt nem érkezett meg? A hétvégét is kell számolni a 2-3 átfutási időnél? Elkavarodott a pénzem? Kérlek segítsetek :) Köszi!

eager2 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8771

Köszi agyors választ!

 

Amikor beérkezik a számla paypal felületen ott is kitudom választani a kártyás fizetési módot?

 

 

Üdv : István

Előzmény: Axióma (8770)
Axióma Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8770

Jav. az "Ott tudsz..." resz mar a paypal, nem a level.

Előzmény: Axióma (8769)
Axióma Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8769

Akkor jobb lenne a translate nelkul beszelni rola, abban a formaban mindannyian jobban ismerjuk.

Szamlat akar kuldeni az ipse, es mivel a paypal-nal az email cimed a szamlad "szamlaszama" (azonositoja), ezert igen, kuldheted. Erre jon majd egy fizetendo szamla a paypal feluletre, es ha nem tiltottad, alapertelmezeskent szerintem errol emailt is kapsz. Ott tudsz ra kattintani, hogy fizeted.

A limit az eleg magas egy normal maganembernek, de feljebb tornazhato, ha igazolod magad (fenykepes igazolvany + nevre/cimre szolo szamla scannelve bekuldeni). De ezt eleg megtenni akkor, amikor a limited kozelitese/elerese miatt kerik. (Vannak remtortenetek, hogy ez sokaig is huzodhat, a m.tarsam viszont vasarnap ejjeli kuldozgetes utan hetfon ebed utan mar tudott is tovabb vasarolni, csak az ilyenek gondolom nem jonnek "panaszkodni" a forumba csak ahol gond van.)

Előzmény: eager2 (8768)
eager2 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8768

 Ja! Német Ebay és google crhom translate !

 

Üdv : István

Előzmény: eager2 (8767)
eager2 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8767

Hello!

 

Most már tisztul a köd  és látom h a legjobb fizetési megoldás a kártyás fizetés euroban érkezik be a terhelés és a saját bankom aznapi kártyadeviza árfolyamon terhel be.

 

- Most az a helyzet hogy nem tudom kifizetni az árut gondolom azért mert nem küldött számlát az eladó a fizetési oldalon csak az áru értéke van feltüntetve  a szállitás nincs és ilyen halvány az egész leírás. Jól gondolom?

 

- Irt egy emailt hogy adjam meg az email cimem mert az kell neki csoportos beszedéshez !!! Ez mi ? megadhatom neki????nem értem miért nem jó ha én fizetek mi az a csoportos beszedés?

 

- És mi az limit ami be van állitva apaypal számlámon.

 

 

Válaszodat elöre is köszönöm: István

Előzmény: Axióma (8766)
Axióma Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8766

Azt nem tudom, hogy mitol kaptal piros hibauzenetet.

Te most a magyar ebay oldalrol indulsz? Vagy mitol vannak ilyen magyar nyelvu visszajelzeseid, fordittatod google translate-tel?

Ha elobbi, akkor ebay.com vagy ebay.co.uk (esetleg ebay.de, ha olyanokat akarsz amik arrafele vannak) ajanlott, mert a magyar oldalra alig valami kerul ki (igy ugyanabbol pl. csak a dragabbakat latod). Nem ugy van, hogy amit lehet ide szallitani az ott is megjelenik, valami bonyolultabb rendszeruk van, de nem veletlen, hogy EZ a magyar ebay megvalositas nem tudta atvenni a vatera es tarsai szerepet hosszabb ido alatt sem.

A te bankod se biztos, hogy azon valt, amin beterhel, hagyj magadnak mindig egy kis rest (nekem cib pl. azt mondta, naluk az eloterheles a mastercard arfolyama alapjan megy, megjegyzesben a devizanem es a mennyisege, de forintos maga a kert osszeg; de ezt majd konyveleskor a sajat akkori megfelelo iranyu arfolyamukon valtjak - jobb, mint a paypal altalaban, kiveve par bankot).

Paypalt ott hasznalj, ahol nem bizol a kartyas fizetesben, es-vagy erdekel a vevovedelem, ami benne van. En tavolkeletrol csak paypallal vagyok hajlando barmit is berendelni. Itthon is fizettem mar vele, de az itthoni kartyas fizetesi oldalakbol nincs olyan sok, ismerem a kinezetuket, abban mar megbizok ha oda atiranyitanak. (Na meg itthon foleg most mar utalni se tul lassu, foleg ha bankon belul vagy.)

Igen, copy-paste-re fel kell keszulni hosszabb mu irasakor...

Előzmény: eager2 (8760)
eager2 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8765

Köszi a segítséget mikor másodszorra átvert jobb gomb / másolás vissza üres lap (a kis szemét ) ismét jobb gomb beillesztés and go! Mikor egy ilyen hosszabb levelet eldob az egeret kergetem mérgemben .

 

Üdv: István

Előzmény: bombaba (8763)
belphnaque Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8764

Köszönöm Pavel !

Előzmény: Pavel (8756)
bombaba Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8763

Technikai tanács:

hosszabb üzenet írása esetén hajlamos így viselkedni az index, ahogy tapasztaltad. Ezért célszerű a megírt üzenetet elküldése előtt CTRL+A, CTRL+C-vel elmenteni, aztán - ha megjelenik az üres lap és újra elő kell kotorni - ismét a válasz-ra kattintva, újragépelés helyett CTRL+V és kész, újra küldhető.  

Előzmény: eager2 (8760)
eager2 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8762

Bocsánat a felajánlott három lehetőség közül a harmadik az nem átruházás hanem tarozás.

 

Köszi: István

Előzmény: Axióma (8758)
eager2 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8761

Most meg nem linkelt be! Igy hát én üzenem neked szól !

 

Köszi : István

Előzmény: Axióma (8758)
eager2 Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8760

Köszönöm a választ!

 

Tegnap este 20 perc alatt átestem az egészen van internet is meg telebenk is a számlához! Meg is probáltam fizetni pay pal oldalról de mivel ebay-es a vásárlás vissza irányított az eb-re .ott meg nem fogadtak piros üzenetben azt irta ki ebben az ídőben nem lehet feldolgozni a kosárba.

Megprobáltam eb-ről inditani a fizetést PAY NOW be is adta a terméket halvány betükkel gondolom azért mertettől az eladótól még nem kaptam számlát. Itt felkinált 3 lehetőséget

 

_ Fizetni pay p  : Itt gondolom  be írom az összeget ő átváltja elég rosszul 295.7 / 01 EUR és ezzel az összegel terheli be a számlámat

 

_ Fizetés kártyával : itt beadom az összeget és  az én bankom váltja le napi kártyadeviza árfolyamon 287.3

 

 

_ A 3 átruházás ezt egyáltalán nem értem.

 

Kérdések :

 

 Minek használjam a paypalt ha a kártyás fizetés olcsóbb ez is azzonali fizetés / van valahol valami buktató?

 A payp beállított valami 168 000.- limitet ez mi ?

Az eb -en mindig csak számla ellenében fizessek?

 

Az a helyzet hogy az előbb kíírtam magamból egy lényegesen hoszabb és értelmesebb levelet de ez index már másodszor veszti el valahol . Elküldöm aztán se itt se ott nincs.

 Szóval ennyi lenne de azt sejtem nem az utolsó levelem :)

 

 

Válaszodat előre is köszönöm: István

rbcon Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8759

Sziasztok, segítségeteket szereném kérni. dx.com-on rendeletem, palypay-lal kifizettem, de a rendelést a fizetés után megszkítottam és pénzvisszaérírést kértem.

Az összeget még nem vette le a számlámról csak "zárolt" összegként szerepel.

Ilyen esetben a visszatérírés folyamán a zárolás szűnik meg, vagy leveszi a paypal a pénz és majd visszautalja?

Jelenlegi állpont a visszatérítés után: Oct 9, 2012Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details ***** HUF 

Válaszokotkat előre is köszönöm. 

Axióma Creative Commons License 2012.10.09 0 0 8758

A dombornyomott elvileg cnp es nagy altalanossagban interneten hasznalhato, de ezt a bankod kell tudja (ill. kell rajta az alairasi csiknal 3 jegyu kodnak lennie). Gondolom beteti, de a szamlaszamod akkor sem kell a paypalnak, csak a kartyaszam, ill. hat annyi kell, hogy regisztracional beterhelnek parszaz ft-ot amit visszakapsz, de a terheles kommentjeben lesz egy kod, amit vissza kell irnod a paypal feluleten, tehat jo lenne a kartya mogotti szamlaszamhoz netbankos hozzaferes, vagy telebankon rakerdezni, ne a kovetkezo papirkivonatra kelljen varni. A szamlara vasarlasnal semmi mas szukseg nincs.

Devizaban terheles: a vasarlasi folyamatnal kivalasztod hogy a kartyaval fizetsz (ha nincs rajta penz es csak egy kartya van, ez automatikus), azon az oldalon van egy "other conversation options" link, ott egyszer atallitod ("bill me ..." kezdetu a "use paypal..." helyett, ha jol emlekszem), es onnantol megy.

Jutalek akkor van, ha

- penzt veszel ki a paypalrol rendes szamlara (a normalis lefutasu visszafizetes kivetelevel, amikor a paypal lenyegeben a kartyas tranzakciot vonja vissza, ott bar effektive penz fut visszafele, de nem jutalekolt); illetve ha paypal-on belul nem fizetesi tranzakcioval teszel at penzt masnak (szamla jott, azaz penzbekero), hanem magadtol utalsz, akkor arra van (kis osszegnel eleg szivatos merteku).

Előzmény: eager2 (8757)
eager2 Creative Commons License 2012.10.08 0 0 8757

Sziasztok!

 

Kezdő paypal-es lennék és ha tud valaki egy kis infot adni megköszönném!

Van egy dombornyomot mastercard-om.

-feltöltés nélkül tudok vásárolni paypal-on

-ha igen mit kell megadnom a hozzá tartozó forint folyoszámlaszámot vagy a bank k számot.

- amit fölkinál árfolyamot a payp. azt kell fogadnom vagy van lehetőség hogy devizában terhelje be a számlámat és az én bankom váltsa le a devizát . Ez lenne a szimpatikusabb mert ez olcsóbb

-keletkezik e valahol jutalék a tranzakció folyamán?

 

Válaszokat előre is köszönöm!

Pavel Creative Commons License 2012.10.08 0 0 8756

Neked kell írni, a teljes összegről, amit a PayPal levont arról majd tőlük vasalj be számlát.

Előzmény: belphnaque (8755)
belphnaque Creative Commons License 2012.10.08 0 0 8755

Sziasztok !

 

Bejövő összegnél kellene számlát adjak.

Nem nagyon szokott bejönni összeg, így nem tudom, hogyan kell.

Nekem ha vásárolok, akkor a PayPal fizetési értesítőt kérik a vámon.

 

Kap ő automatikusan ilyent, és az már számla, vagy nekem kell írjak egyet, mint az itthon készpénzes várálások alkalmával ?

 

Másik kérdés:

Bevételkor levon a PayPal x %-ot. Az eredeti összegről kell a számla gondolom, nem a levonással súlytottról ?

 

Köszönöm előre is a tanácsokat !

 

Belph.

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.08 0 0 8753

Help please ! Nem boldogulok a Withdraw-val...

"Withdraw funds to your bank account"

Megvan

Összeg beír, és 

"Accounts with limited access may not perform this type of electronic transfer"

Bankom ügyfélszolgálata szerint a számlám tudja fogadni.

Próbáltam máshogy is beírni a bankszámlaszámot, 24 számjegy egyben, de nem akarja...

Valaki találkozott már hasonlóval?

Köszi

 

 

Hintalow Creative Commons License 2012.10.06 0 0 8752

Mert nem ismerik (és nem is kell, hogy ismerjék) a paypalt. Abban igazuk van, hogy befizetésnél a SZÁMLATULAJDONOS azonnal látja/használhatja a befizetett összeget.

Viszont nem a saját számládra fizetsz be, így meg kell várnod, amíg a paypal a saját kis átfutási idejével jóváírja a te virtuális számládon a pénzt, és ez a saját folyamatuk/átfutási idejük 2-3 nap

Előzmény: Toth_Adam (8749)
krisztike0000 Creative Commons License 2012.10.06 0 0 8751

Igen, ezen ne aggódj. Nekem eltűnt a feltöltő gombom, faxon átküldtem amit kértek és ennyi.

Egy üres lapra nyomtasd rá jó nagy betűkkel a paypal email címedet, ez legyen a fax első oldala. A papírjaidat mikor beszkenneled vagy fénymásolod, jól olvasható legyen minden, célszerű minden dokumentumot külön lapra másolni jó nagy felbontásban. Átfaxolod, és majd írnak, ha valamit még kérnek . Ha jó minden, akkor pár napon belül oldják a számládat.

Előzmény: dogony (8750)
dogony Creative Commons License 2012.10.06 0 0 8750

Sziasztok! Kérlek segítsetek!

Elértam a paypalon az éves kifizetést 630.000. ft-ot. Kaptam egy levelet hogy töltsem fel a személyimet és még valami bizonyítékot én a telefonszámlát válaszottam! 1 hete próbálkozom sikertelenül! Mindent betartok pedig a feltöltendő fájlok mérete formátuma megegyezik! Járt már valaki így? Írták hogy ha így nem sikerül küldjem el faxon! Az hogy működik? Kérlek segítsetek!!! Köszönöm

Toth_Adam Creative Commons License 2012.10.05 0 0 8749

Üdv. Jelenleg bankszámla/kártya hiányában (folyamatban...) Uni Creditnél fizettem készpénzt a paypal számlámra. Miért mondták az ott dolgozók, hogy rögtön megfog jelenni a számlámon, ha a fórumokon mindenki arról beszél, hogy átfutási ideje 2-3 nap... Az utalás ma történt, még nem érkezett meg a pénz. Köszönöm, elnézést ha lerágott csontot kérdeztem.

krisztike0000 Creative Commons License 2012.10.04 0 0 8748

Igen, minden esetben.

Előzmény: Törölt nick (8747)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.04 0 0 8747

Üdv!

Olyan gondom van, hogy szeretnék venni valamit egy ausztriai magánszemélytől.A PayPal fizetési garancia erre is vonatkozik, vagy csak a webáruházakra, Ebay-re stb...?Tehát ha nem küldi el a csomagot itt is lehet élni a szolgáltatással?

Axióma Creative Commons License 2012.10.03 0 0 8746

Ez olyan, mint amikor a valasz az, hogy igaz, igaz, nincs osszefugges;-)

A kartya (folyoszamlas es hitel) mogott se biztos, hogy van tobb penz. Mas kerdes, hogy egyes CNP kartyak offline tranzakciokkal mehetnek minuszba (keret ala) is. A pp nem offline igazan, ettol fuggetlenul volt, hogy megszivatott: az elektronikus lekerdezes, ami tobb banknal az elozetes beterheles is, valami koztes (allitolag a kartyatarsasag altal hasznalt) arfolyamon tortenik, konyvelni meg a bank konyvel, akar ket nap mulva, aktualis arfolyamon, raadasul persze eladasijan nem kozepen. Tehat a foglalas lehet mas forintosszeg, mint a tenyleges. Egyszer ezzel mentem keret ala, igaz visszaadtak a buntit, mert 2x kerdeztem meg oket, hgoy biztos vegleges osszeget latok-e, meg csak 100Ft korul volt a tullepes.

Az internetes kartya elonye, hogy azt allitja magarol, hogy biztonsagos, nem mehet minuszba. Igy ha megis megtortenne, akkor azt a bank kell allja (persze legtobbszor csak reklamaciora). Mas szamlan a minuszba menes teged terhel.

Előzmény: Törölt nick (8745)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.03 0 0 8745

Abban, hogy ha esetleg meg is szerzik a kártyaadataid, és virtuális kártyád van, nem tudnak róla túl sokat leemelni.

Előzmény: foveon (8744)
foveon Creative Commons License 2012.10.03 0 0 8744

amugy nem azt mondtam hogy baj, hanem hogy miert jobb azzal szorakazni. bar pont most irtad le miert is macerasabb mint a sima. egyreszt nem hagyom hogy a pp valtson, mar fixen beallitottam hogy banki legyen, masreszt a fene se bujja a banki arfolyamot hogy epp abban a pillantban pont mennyi, harmadreszt meg minek tegyek ra tobbet x%-kal ha nem muszaj? ertem en hogy elvben biztonsagosabb a virtualis, bar manapsag nem tom ennek mennyire van jelentossege, plane ha valaki pp-vel fizet.

 

Előzmény: Axióma (8738)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!