Keresés

Részletes keresés

boxerkutya Creative Commons License 2014.05.11 0 0 12727

Az arcüreggyulladás elmúlik magától . A jó idő teljesen kitisztítja. Sajnos még nem lesz a jövő héten meleg, talán majd utána.

Előzmény: Tinylady (12726)
Tinylady Creative Commons License 2014.05.11 0 0 12726

Szia, ha megtennéd, hogy kifejted bővebben, azt megköszönném, üdv!

Előzmény: Jump88 (12724)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.11 0 0 12725

Nem kell foglalkozni a Littlevel,mert elmebeteg. Az arcüreg öblítéssel kapcsolatban mondanám,hogy nekem is volt 10 évvel ezelőtt vagy 10x. Annyira nem fáj és soha többet nem jött vissza,úgy hogy szerintem ne félj ettől annyira. Üdv!

Előzmény: Tinylady (12723)
Jump88 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 12724

+1

Előzmény: Tinylady (12723)
Tinylady Creative Commons License 2014.05.11 0 0 12723

A többiekkel viszont, akiknek úgy érzem, valóban fontos a hogylétem, örömmel tudatom, hogy a CT vizsgálat eredménye pusztán krónikus arcüreggyulladás, semmi végzetes!! Igaz, hogy ezt viszont elég nehéz lesz kikezelni, mert felszúrni, átmosni nem engedem, mert azt mondják, hogy egyrészt nagyon fájdalmas, másrészt pedig onnantól kezdve állandóan be lesz gyulladva és később már semmi nem fog segíteni, csak az átöblítés vagy a műtét! László kórházba szerdán megyek, majd meglátjuk, mi lesz.

Tinylady Creative Commons License 2014.05.11 0 0 12722

Kedves Little Fake!

Folyton azt mondogatod, hogy segítő szándékkal vagy jelen ezen az oldalon, de én ezt eddig (és szerintem más sem) vettem észre. Állítod, hogy a kezedben van a bölcsek köve, de amikor én konkrétan kértelek, hogy akkor privátban írd le nekem, hogy miként is lehet egyszer és mindenkorra megszabadulni a baciktól, elutasítottál, mondván, hogy azt korábbi kommentjeidben már többször részletezted, ha érdekel, akkor olvassam vissza azokat. Nos először is ha én valóban segíteni akarok valakinek, az a részemről nem annyiból áll, hogy közlöm vele, olvass, kutass utána magad, mert megvan az, és ha ügyes vagy, akkor te is megtalálod, ahogy én. Ez minden, csak nem segítő szándék. Másodszor pedig én végig olvastam a kezdetektől a bejegyzéseidet, és mindössze annyit sikerült kihámoznom, hogy 3x nagy dózisú penicillin injekciót kaptál, írtál valami bogyóról is, de azt már nem írtad, hogy az pontosan mi is és hogy abból mennyit és hogyan szedtél. Tehát konkrétan, lépésről lépésre nincs leírva egy korábbi bejegyzésedben sem, hogy a kezelésednek mik voltak a menetei, így az a szerencsétlen, aki még csak most szembesül azzal, hogy milyen betegsége is van, a te bejegyzéseidből soha a büdös életben nem fogja megérteni, hogy miről beszélsz. Nyusziknak nevezel minket, pedig én ajánlottam, hogy elgondolkodom a te általad végigcsinált kezelésen, de leráztál.

Ezek után szerintem ne írogasd, hogy mi mindannyian mekkora hülyék vagyunk, ha nem vagy hajlandó egy az egyben megosztani a titkodat azzal, aki ezt nyíltan, a többiek előtt kéri tőled. Nem utolsó sorban pedig áruld már el légy szíves, hogy abban az országban, ahol még azért is megbüntetik az orvost, ha két egyforma hatóanyagú gyógyszer közül a drágábbat merészeli felírni a betegnek, mert ő azt kéri,  és ahol magával a betegséggel sincsenek tisztában az orvosok - az én háziorvosom is kifejezetten az én kérésemre írt most beutalót a Lászlóba, mert magától eszébe nem jutott volna a lmye -, szóval ebben a bürokratikus egészségügyi rendszerben melyik orvoshoz lehet odamenni azzal, hogy "kérem szépen, én tudom, hogy mi a bajom, igaz ugyan, hogy a teszt negatív lett, de hát a tünetek alapján én sikeresen lediagnosztizáltam magam és a gyógymódot is ismerem, tessék már felírni nekem 3 adag penicillin injekciót mert egy betegtársam állítja, hogy ez a tuti kezelés a bajomra!" Lehet, hogy a 60-as években, amikor még nem volt ennyire kiépített az egészségügyi rendszer,  lett ez még így működött, de ma már ezt semelyik orvossal sem lehet megcsinálni, pláne, hogy nekem - mivel csak az igm p41 plusszos -  negatív lett a teszt! Végül még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a stílusod egyszerűen gusztustalan, undorító, ahogy velünk beszélsz, akit a jó isten valóban jó embernek teremtett, aki valóban tiszta lelkiismerettel a szívén viseli embertársai sorsát, az nem beszél és viselkedik velük szemben úgy, ahogy te, tehát többet ezen a fórumon ne merd azt állítani, hogy te mennyire segítőkész és jó ember vagy és hogy neked egyedül az a fontos, hogy mindenki végleg kigyógyuljon ebből a betegségből mert ez nem igaz! A jó embereket mindig  a szeretet vezérli, te viszont csak gyűlölködsz és pocskondiázol, mást tőled még nem igen láttam!!

UI: Ha szerinted itt a fórumon mindenki és emellett minden orvos is hülye lyme ügyben, akkor állj ki a nyilvánosság elé a sikertörténeteddel, van rá bőségesen választék!!

Előzmény: Törölt nick (12720)
hornet599 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 12721

Kedves little fake!

 

Ha valóban segíteni akarsz, ahogy állítod, akkor ez egyszer légyszíves egyenesen válaszolj Tom1971 feltett kérdésére: miből, mennyit, mennyi ideig szedtél, hogy elérd a tünetmentességet? Ez az "olvass vissza" eléggé félrevezető lehet. Inkább legyen meg biztosan kétszer az információ, mintsem hogy egyszer valaki félreolvasson valamit.

Előzmény: Törölt nick (12720)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12720

Kedves Tom1971 semmit sem szedek, röviden ennyit .

20,5 év után szedtem első kúrámat 42 nap szinte feleslegesen , de előtte 2 hónappal

elvoltam én is voll vizsgálatra mert nem éreztem jól magam , akkor már nem borrelíát,hanem

toxikus mérgezést mondtak és volt összesen 1 pontom !2012 januárról írok azóta nagy ívben kerülöm az

orvosokat !  Hiszen anno a kokárdám ellenére is " tudják mi a bajom " 6 másik nevet adtak nekik első nap !

Engem ugyanúgy lenyomott az antibio de 1 hónap alatt megoldottam amin mások hosszú ideje sem tudtak

segíteni . Na ilyenekért vagyok kirugva az orvosokra , hazugságban tartanak benneteket a jól fizető ügyféltől

nem szabad megszabadulni !  Üdv. Olvasgass és megtudod mit hogyan és miért úgy kell tenni.

Előzmény: tom1971 (12719)
tom1971 Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12719

kEDVES LITTLE FAKE!

 

Én csak annyit szeretnék kérdezni, mert írtad, hogy tünetmentes vagy, mit szedsz miből és mennyit.

 

Előzmény: Törölt nick (12709)
bárdi56 Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12718

http://www.livelongercleanse.com/page/lymes-disease.  Ez nagyon jó kis információs oldal .Részletesen sok dolog van leirva.Itt olvastam azt is ,hogy a gerinc menti nyirokcsomókban tanyáznak a spirochéták!Nem sikerül feltenni ,és ezért aki tudja ,és érdekli az nézze meg!

Lentesfent Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12717

Nincs mit, szívesen.

Osszuk meg az infókat, a tapasztalatokat (jókat/rosszakat is) ez a lényeg. 

 

Előzmény: bárdi56 (12716)
bárdi56 Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12716

Lentesfent  köszike!   Most éppen szedek Samentót,de ha nem használ,akkor bizony kifogom prószálni a kolloidot!!  És ez is igaz ,hogy a csigolyánál bujnak meg a spirochéták!  Olvastam egy cikkben én is!!

Előzmény: Lentesfent (12714)
Lentesfent Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12715
Lentesfent Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12714

"Kedves LAszlo,

 

 

5 hete a karomat megcsípte egy kullancs és a teszt kimutatta, hogy fertőzőtt. A tesz ertékei, amit ELFA technikával készítettek: 4.61 , mikor a negativ O,2;

és 2.44, amikor a negativ O,2. Használhat-e a parlagfű, vagy tudna egyebet aljanlani? Itt Erdelyben csak antibiotikus kezelést adnak. Vagy meg tudná-e mondani ki foglalkozik vele? Ki segithetne nekünk ebben? Köszönöm.

 

Üdv., Anamária"


"Kedves Annamária!

Minden kullancs-csípés előidézte fertőzés gyógyítható! A kullancs által terjesztett kórokozók a testünk legeldugottabb helyein, a csigolya izületekben szoktak megbújni, ugyanis ott az immunrendszerünk a gyér keringés miatt nem találja.

Én úgy gyógyítom ezeket, hogy ezüst kolloidot vitetek be napi rendszerességgel a fertőzött szervezetébe (10 percig kell a szájban zubogtani, napi 3x 5 cl-t, majd a maradékot le kell nyelni). Naponta 3x15 percet kell csí-gépen kezelteni a fertőzöttet. Csí-gép (Chi-Machine ) sokfelé kapható, de megrendelhető a www.cinrad.hu, vagy www.conrad.de honlapon. Csak az egy sebességes csí-gépek a jók.

Csak az a jó ezüst kolloid, amelyik desztilláltvízzel és színezüsttel készítenek. 40 ppm-ig nem toxikus! Ezüst kolloidot biztosan lehet kapni Erdélyben is.

Ha antibiotikumos kezelést kapott a párja, akkor kellene neki szedni a ProbioFlora-t, 3x2 formában. A parlagfű tea is sokat segíthet, főleg, ha desztilláltvízzel készítik. Ha a parlagfű tea mellett a parlagfüvet apróra vágja és azt rászórja a kiszedett ételeire, és fogyasztja is azt, akkor az megsokszorozza a gyógyulás esélyeit. Parlagfű tablettát már a Vitamin Station webáruházában is vásárolhat!

Javasolnám még a szelén, a cink és az Alga Complex, valamint a C-vitamin és B-vitaminok szedését is.

Egy kicsit sósabban étkezzen a tiszta sóval sózva ételeit, de fürödhet sós vízben is ( 3 kg kell egy kád vízébe), mert ezzekkel is gyorsíthatja a teljes gyógyulást. Ne egyen húst, tehéntejet, margarint és semmi olyant, ami ezekkel készült, vagy ezeket tartalmazza. Ne egyen mikrózott ételeket a párja és a bekapcsolt mikrótól menjen el legalább 50-méterre, ha nem akarja a mikró előidézte káros sugárzásokkal gyengíteni az immunrendszerét. Mobilt se hordjon bekapcsolt állapotban a zsebben, vagy a ruházata más részein. Az elektroszmog, a wifi-k a laptopok, noteboook-ok, a dect telefonok annyira legyengítik az emberek immunrendszerét, hogy ha kórokozó kerül a szervezetükbe, akkor az könnyebben megtámadja a szervezetet.

Üdvözlettel: 'Dr.W.V.László"

Lentesfent Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12713

http://reumagyogyitas.hu/izuleti-gyulladas-arthritis-es-lyme-kor-1-resz/


http://reumagyogyitas.hu/izuleti-gyulladas-arthritis-es-lyme-kor-2-resz/

 

Ízületi gyulladás (arthritis). A Lyme-kór néhány hetes fennállása után az antibiotikummal nem kezelt betegek kb. 60%-ánál fájdalmas és duzzadt ízületekkel járó epizódok jelentkeznek, amelyek néhány napig – hónapig tartanak. Az ízületi gyulladás vándorolhat egyik ízületről a másikra. Leggyakrabban a térd érintett és egy epizód alatt általában egy vagy csak néhány ízület betegszik meg. A kezeletlen betegek 10-20%-ánál tartósan fennálló ízületi gyulladás marad vissza. A kiskézízületek nagyon ritkán érintettek.


Neurológiai tünetek. A Lyme-kór az idegrendszert is érintheti, így pl. nyakmerevség és erős fejfájás (agyhártyagyulladás), az arcizmok átmeneti bénulása (Bell-f. bénulás), a végtagok zsibbadása, fájdalma vagy gyengesége, ill. egyensúlyzavar léphet fel. Enyhébb tüneteket, mint memóriazavart, koncentrálási nehézséget, hangulatzavart és alvászavart is összefüggésbe hoztak a Lyme-kórral, azonban önmagukban ezek a tünetek általában nem Lyme-kórra utalnak.

 

http://reumagyogyitas.hu/izuleti-gyulladas-arthritis-es-lyme-kor-3-resz/


http://reumagyogyitas.hu/izuleti-gyulladas-arthritis-es-lyme-kor-4-resz/

Lentesfent Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12712

"Lyme arthritis kezelése.

- doxycyclin 2x100 mg per os 30-60 napig

vagy. - amoxycillin 4x 500 mg per os 30-60 napig

vagy. - ceftriaxon 1x2 g iv 14-28 napig."

Előzmény: Lentesfent (12711)
Lentesfent Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12711

Dr Ludwig Endre:A reumatológiai gyakorlatban fellépő infekciók felismerése és kezelése


Egyesített Szent István és Szent László Kh.
Infektológiai Tanszéki Csoport

 

lyme arthritis,

 

lyme arthritis kezelése

One of the millions Creative Commons License 2014.05.10 0 0 12710

Kedves Xynitta,

 

Légy oly kedves és írd meg, hogy hogyan lehet LDN-hez jutni. Elhagytam a linkemet. :(

 

Tisztelettel,

 

1

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.09 0 0 12709

Kedves Bárdi56 leszögezem senkit sem akarok kioktatni , de felhivtam a figyelmét azon betegeknek

akik egyik napról a másikra /hirtelen 10-20 vagy több éve fertőzöttek !/ Hogyan éltek eddig mert

mindegyiküknél bizony antibiotikum miatt indult be a borrelia  !! De ez le van irva a Burrascano protokollban is

tényleg meg kellene tanulni olvasni végre !!

Jó szándékkal jöttem ide , de csak kioktatást akarnak adni egyesek / azok oktassanak ki akik jobb állapotban vannak

és tartósan !/

Az eldugulásomról !! Én hozzád képest urilány vagyok tovább nem kommentálom !!  Üdv.

Előzmény: bárdi56 (12707)
bárdi56 Creative Commons License 2014.05.09 0 0 12708

Kedves Tinylady.   Lyme betegek oldalán ,.találtam ezt a beteget.   Katalin  Füzeséri.  Ha utána nézel akkor talász egy videót is ,amit ö tett  fel.  Bárkinek szivesen elmondja a tapasztalatait .((kolloid ezüstről)) Természetesen nagyon járd körül ezt a dolgot,mielött elkezded!

Előzmény: Tinylady (12702)
bárdi56 Creative Commons License 2014.05.09 0 0 12707

Kedves Little fake!!   Igazán örülnénk neked .ha megszünnél  bennünket oktatni!! 

 

Engetessék már meg ,hogy elmondjam amit elolvastam!  Nos lehet érdeklödi,és kérdezni,hogy valóban történt e valakinél gyógyulás??   Ez egy betegnek talán nyújt némi bizakodást!!  Te meg tulajdonképpen ,dugulj el!!!   Ez a véleményem  részedre!  Mindig is megpróbálok segiteni,ha tudok (((BÁRMIBEN))) Nos Pááááá!

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.09 0 0 12706

Kedves Bárdi56 be kellene fejezned a betegek félretájékoztatását !

A lymebeteg oldalon levő személyek közül senki sem gyógyult meg /

Anita Xynitta  bogyókon él , Jolanita most is irogat , Judit = Mylyme 24 itt van azóta is !

Valeria átköltözött autoimmunba !! Az 5-ik Veronika azzal bucsuzott a fórumtól " elfogadom amilyen

betegséget rámfognak " /és aktuálisan azzal kezelik amilyen tünete éppen van !/ Veronika+17 nicken irt anno !

Előzmény: bárdi56 (12705)
bárdi56 Creative Commons License 2014.05.09 0 0 12705

http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&tl=hu&u=www.herbsforlyme.com%2F

 

Szióka,Itt találsz kis leirást a kolloidról,  A lymebeteg oldalon valaki szedte is ,és természetesen mást is. Elmondása alapján meggyógyult!

Előzmény: Tinylady (12702)
illatosfű Creative Commons License 2014.05.08 0 0 12704

Köszönjük!

Ez egy nagyon jól összeszedett cikk!

Alap 

Mindenkinek ajánlom.

Előzmény: bárdi56 (12696)
illatosfű Creative Commons License 2014.05.08 0 0 12703

Szia!

Először csak három szemet tettem bele, aztán valahol olvastam, hogy 15-öt kell beletenni, azóta így csinálom, kb fél liter vízbe, de csak három percig hagyom állni az egészet, nem csinálom erősre, mert akkor nem tudom meg inni. Éjszakára bekészítem és reggel éhgyomorra azzal kezdek. A kávét teljesen elhagytam, nem terhelem vele tovább a gyomromat.

Előzmény: tom1971 (12690)
Tinylady Creative Commons License 2014.05.08 0 0 12702

Hát én csak azt tudom, hogy amióta ezt a kúrát csinálom, javultam. Persze nem gyógyultam meg, és nem eget rengető a változás, de határozottan jobb a helyzet, mint 2 hónapja. Az én kivonatom egyébként Dr.Chen-es, és ginseng is van benne. Az ezüst kolloidot pedig a homeopátiában is alkalmazzák, és azt írják róla, hogy anno nem volt más antibiotikum így mindenki mindenre ezt szedte. Miután nálam valószínűleg soha a büdös életben nem fog kiderülni, hogy mi/mik által vagyok fertőzött, kénytelen leszek saját magam kúrálgatni és kipróbálni mindent, amiről azt írják, hogy hatásos.

Előzmény: Törölt nick (12700)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.08 0 0 12701

http://www.tenyek-tevhitek.hu/gyakran-feltett-kerdesek.htm

Persze , hogy azt mondja az eladó ,h jó .

Mert neki eladó. 

Én próbáltam és hadd nem mondjam az ellenkezőjét el.

Nem csodaszer és nem jó semmire.

Egy egészséges ember meg nem tudja , hogy épp az adott évben miért nem lett influenzás.

Talán mert az immunja erős volt és azért .

Előzmény: Törölt nick (12700)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.08 0 0 12700
Tinylady Creative Commons License 2014.05.08 0 0 12699

Ja azt kifelejtettem, hogy az üzletben az eladó mondta, hogy ő tavasztól őszig folyamatosan a kollidot adja a gyereknek! megelőzésképpen, és még soha semmi bajan nem volt és sose betegszik meg. Úgy hogy szerintem nyilvánvaló, hogy semmilyen mellékhatása nincs.

Előzmény: Tinylady (12698)
Tinylady Creative Commons License 2014.05.08 0 0 12698

Az az oldal, amit korábban belinkeltem, azon írják le, hogy mit mivel kell irtani, és ők kifejezetten hatásosnak írták a kolloidot.

http://www.lyme-symptoms.com/LymeDiseaseInfo/Examples.of.eradicators.html

Allicin: (Az Detached Gyógyszerek valószínűleg Oké, NEM a sztatinok vagy Vér hígítók) protozoonok, vírus, rickettsia Csák felszámolása. (Okozna Babesia éS Bartonella megszűnik ES AZ Detached paraziták) Ezért eszem naponta 5 gerezd fokhagymát (csak akkor hatásos, ha szétzúzod vagy rágod, egészben lenyelve nem!)

 

A Srí Lankáról Cinnamomum verum szintű (NEM a Gyógyszerek) kipusztít Lyme, Baktériumok, vírusok, protozoonok, rickettsia, Candida, Egyéb Gombák éS paraziták. Ciszták is megöl. Ciszta alkalom NYÍLT a Cinnamomum verumokoz felvételekor zoonózis kártérítési.

 

Kolloid ezüst (a Gyógyszerek rendben) kipusztít Lyme, ciszták, Baktériumok, vírusok, protozoonok, rickettsia, Candida bizonyos éS paraziták. Ciszták NYÍLT Tores Nélkül meg fogja ölni ES NEM okoz Hozza zoonózis Karok. 
12. TBS 18 egymást követő NAPON, Mycoplasma felszámolása

Grapefruit mag kivonat ( ( NEM lehet venni, valamint a kábítószerek): kipusztít Lyme, cysted formában, Baktériumok, vírusok, protozoonok, rickettsia, Candida, MÁS Gomba éS Detached  

 

Előzmény: Törölt nick (12679)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!