Keresés

Részletes keresés

Bennevagyok Creative Commons License 2009.11.19 0 0 4485
Megnézem a boltban, ma úgy is sétálunk.

Nem is Ontopic miatt, hanem amúgy is fontos a szőrmentesség arra.

Meg persze a nyelv is könnyebben indul kalandozásra, ha nincs akadály.. márpedig ez a gyengém…

Előzmény: Törölt nick (4483)
Moravia Lánya Creative Commons License 2009.11.19 0 0 4484
A borotva nem vált be a popsilyukon, mert ott bármi irritálót használni elég fájdalmas.? Abban igazad van, hogy nyalakodni egy gusztusos sima bőrön kellemes és vágykeltő igazán.
Előzmény: Törölt nick (4483)
Bennevagyok Creative Commons License 2009.11.19 0 0 4482
Én nem fáj?

Mert ilyen szörtelenítő izét már próbálta a golyómon, de azt gyorsan le kellett mosni mert rohadtul égetett.

A gyanta meg tép és fáj…

Ha meg nem vagy ott lent kívánatos, szép tiszta ( és itt van szerepe a szőrtelenségnek) akkor párod is nehezebben áll rá…

Van néhány terület ahol legszívesebben teléjesen kiirtatnám, de nincs olyan kozmetikus, aki egy FF altájékát véglegesen szőrtelenítené..

Előzmény: Törölt nick (4481)


Bennevagyok Creative Commons License 2009.11.19 0 0 4480
Elképzeltem, hogy hogyan tudnám megoldani a fotót ha éppen tágan értelmezem ( de jó ezek a szóviccek ma) a dolgokat és éppen tágulok.

Hát olyan pózban lehetne, csak ami finoman fogalmazzak nem előnyös, ráadásul eléggé szőrös vagyok…

Persze izgi lehet ha valaki lecsupaszít lent és úgy, de ehhez minimum meg kellene kötözni, de erősen aztán gyanta vagy ilyesmi, de ez meg a BDSM fórum témája már…

 

Nem akarom lekorlátozni, ki mit csinál ( pont én aki a témát szereti), de azért ezt sokan olvassák.

Ha most tévednék „szűzen” ide hát megrémülnék…

 

Hmm. Lehet hogy egy élménybeszámolóval kellene megpróbálkozni visszabillenteni a dolgot a helyére.. ?

Címszavak: pucsítós pózban kikötve, párom egy jégcsapretekkel ( monstre méret) meg mögöttem… és kajánul felnevet: most nem menekülsz…

 

Előzmény: Törölt nick (4479)
Bennevagyok Creative Commons License 2009.11.19 0 0 4478
Ha jól tudom ez egy élménybeszámoló és felvilágosító fórum, nem társkereső.

Eddig azért olvastam, mert sok tapasztaltabb egyén írt ide, minek ehhez fénykép?

Ezt érezni, élvezni jó, nem nézni.

Legalább is szerintem.

Amúgy sem találom vonzónak a ff hátsót amint elnyel egy méretes műtagot.

Élvezni élvezem, az ok, de nem nézném ahogy más…

 

Kicsit elkalandozott a téma nem?

Előzmény: Törölt nick (4477)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.11.18 0 0 4476

konkrétan hogy gondolod a beállítást, egy pucsitó segg mellé valaki behajol mosolyogva pl?

Előzmény: Judith100 (4468)
Judith100 Creative Commons License 2009.11.18 0 0 4475

Badboy

Szerintem csalódás érne, mert Én valóban Judith vagyok és ez az igazi nevem.

A párom fényképét meg nem áll módomban feltenni idesem ésmáshova sem, pedig idevágó hajlamai vannak, amiket természetesen ki is próbáltunk.Szerintem rá tudom venni a dologra és teszünk fel képeket, természetesen arccal, de a lényeg nem látszik ha a fontos részeket szeretnénk kiemelni. (arc és altáj egyben)

Ezt  előre bocsátom, mert tudom a képeket úgysem hinnétek valósnak!

No de először rá kell beszélnem a pasim.

Az aggájokat megértem, de valahol el kell kezdeni, egyébként aki ide téved azt érdekli is a dolog.......

CD fiú lába Creative Commons License 2009.11.18 0 1 4474
CD fiú lába Creative Commons License 2009.11.18 0 0 4473
Nehéz egy ilyen hosszú hozzászólásra reagálni, mert senki idejét nem akarom rabolni.
A club? Megoldható lenne szerintem, biztosan sikere lenne!
Az arckép? Nehéz ügy! Én pl. gázszerelő gyorsszolgálatozok, néha napi 5-6 címen! Képzeld el, ha a megrendelő megismer!
A weblapomon sem tettem fel arcképet, habár a blogjainkból, akik olvassák, biztosan felismernének.
Altáji képeket már tettem fel, mástól nem láttam valóban!
Mi beszélgetünk a nejemmel utána is a dologról, sőt, néha annyira szeretné, hogy jól érezzem magam, hogy a vásárolt tágítóban kéri, hogy legyek itthon. :) Nem rossz előjáték.
És akkor egy kép, remélem más is mutat majd!
Előzmény: duococtail (4469)
Moravia Lánya Creative Commons License 2009.11.18 0 0 4471
Az arcos dologról csak annyit, nem láttam fórumot, ahol ezt felvállalják. Nem erről szól, privátba persze nem kizárt, de az már a kulisszák mögött játszódik és ott is felmerülne a kérdés, mennyire bízhatunk meg egy idegen emberben.

A másik felvetésed nagyobb súlyú, nevezetesen, hogy merjünk a partnerünkkel beszélni mindenről, ágyon kívül az ágyban történt eseményekről. Azt tapasztalom, hogy kell, bátran, nyíltan; akivel nem lehet megtenni, az nem lehet százszázalékosan a partnerünk.

Ali, sorry a kanyarokért!
Előzmény: duococtail (4469)
Moravia Lánya Creative Commons License 2009.11.18 0 0 4470
A Leányka megszólítás már egy ideje nem állja meg a helyét, de Te meg ezt nem tudhattad:)

Bizonyára jók az ötleteid, de nálam ezek - ismerve önnönmagamat - sorba bukfencet hánynának. Az alkohol nem ellazít, hanem blokkol. Alkalmi kapcsolatra nincs szükségem, a kedvesemtől mindent megkapok, mind testi mind lelki síkon. Nincs az a merész álom, amit nem valósítanánk meg együtt. A bumm bele sem működik, főleg nem ismeretlennel, nekem szükséges az intimitás, a közös hang és mindenek felett a bizalom. Kell, hogy a rezgéseimet is ismerje a partnerem. A test gyógyítását csak a lélek ápolásán és felemelésén keresztül tudom elképzelni.

De semmi gond, kicsit mosolyogtam egy pohár tokaji bor mellett, mert azért a jó bort szeretem. Meg a jó szerelmeskedést ... és a popsist sem adtam fel.
Előzmény: duococtail (4467)
duococtail Creative Commons License 2009.11.18 0 0 4469

Szia!

 

Erre már én is gondoltam, de bár hogy is nézzük milyen kínos lenne, ha itt a szomszéd szobában dolgoznál és a munkatársam lennél... bár lehet utána jót is tennénk egymással :-)) Egyébként sokszor úgy nézem az embereket az utcán, hogy lehet, ő is részese a csapatnak. De ilyen nyilvánosságot ne is várj, ha csak nem szerveződik egy Lány dug fiút club - ezt egyébként akartam Alinak javasolni... - ahova valamilyen szűrőn keresztül juthatnának be a résztvevők. Olyasmi lenne mint a swinger club? Csak itt megint több lenne a pasi mint a nő. Végül is érdekelne a club, de ott is álarcban, mint ahogy 1-1 filmben láttuk a moziban hasonló témában. Hasonlatos lenne mint a neten megtalálható Rita naplója (http://hidrom.freeweb.hu/rita.htm) Bizony-bizony érdekes lenne, egy kicsit el is kalandoztam magamban...

Két éve egy alkalommal volt néhány levélváltásom egy hölggyel, aki vállalta az arcát és én is elküldtem neki egy képet, de azért őszintén mondom gondolkodtam hogy küldjem-e vagy sem. Tehát kicsiben, priviben talán működne bizonyos esetekben, kialakult szimpátia esetén, stb., de azt gondolom sokan úgy vagyunk ezzel, mint ahogy a melegeket sem értik meg - bár bizonyos szempontból én sem - minket sem fogadnának el, mondván az nem arra való és fújj és egyebek. A mi esetünkben, aki itt van, igen nem meri vállani az arcát, viszont olyan dolgokat ír le, amit másnak, talán még a társának sem mer elmondani, még akkor sem ha análisan érintkeznek. Vannak gondolatok, érzések, amit az ember le ír, de valakivel megbeszélni már nem, vagy nehezen tudja és ez a momentum kovácsol egybe ilyen jellegű forumozókat. Jó eset a barátnőm, aki úgy megdug mint az élet, oda-vissza élvezzük, mégis egy picit nehezen beszélünk róla, ha ágyon kívűl vagyunk.

Visszatérve a felvetésedre, valóban érdekes lenne, arcot is látni, sőt mellé tenni egy popsi képet is csak úgy simán vagy kitágítva, vagy akárhogy. Innentől fogva már az altájék sem lenne tabu. Ha lesz ebben a kérdésben úttőrő, hát welcome, üdvözöljük őket! 

 

DCC

Előzmény: Judith100 (4468)
Judith100 Creative Commons License 2009.11.18 0 0 4468

Sziasztok!

 

Miért nem meri vállalni senki az arcát?

Saját képeket is szeretnék látni, persze csak ha vállaljátok.

Köszönöm: Judith

duococtail Creative Commons License 2009.11.17 0 0 4467

Szia Leányka!

 

Igen-igen a víz mennyiségét én is így állítottam be még annak idején, kb. fél perc volt fél liter.

A szédülés nem pszihés, egyszer valahol olvastam valamelyik orvosi oldalon, hogy a beöntés főleg ha nagyobb mennyiségű, valamit kiold-kivisz a szervezetből, ami miatt leesik a vérnyomás. Nem próbáltam, de a cikkben javasolták a gyenge kamilla teát, aminek nincs ez a hatása. De az az igazság tea főzésig nem jutottam el, eddig azt kihagytam :-))

 

Kár, hogy nem volt még anális úton orgazmusod, bár meg kell hagynom írtó kevés nő képes erre. Eddigi pályafutásom alatt egy valaki tudta produkálni a csikló-hüvely-anál orgazmust, külön-külön, épp mit izgattam. Persze hozzá sem kell tennem, hogy az utóbbi volt a legbrutálisabb, szinte önkívületben volt a lány. Sajnos az a kapcsolat már megszakadt, de a ma napig emlélkszem rá élesen.

 

A behatolás előtti görcsöket lehet "kezelni", de kell hozzá valami, amit itt egyéb okokból nem írhatok le. Kell hozzá egy kicsi, de tényleg csak kicsi bátorság, de nevezhetnénk úgy is hogy kiváncsiság. Azzal megoldható. Így tudod az a baj, hogy az emberben ott pörög, hogy sikerül-e. Mint férfiakban egy idő után, vagy egy idióta beszólás után, hogy fel áll-e. Nem vagyok hivatott beleszólni az életedbe, de az az én tapasztalatom, hogy egy másik partnert kell ilyenkor keresni, vagy nem is keresni hanem egy kicsit elcsábulni, ha úgy hozza a sors. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem ÚJ partnert kell keresned, nem a barátodat, férjedet kell leváltani, nem, hanem egy olyan partnert találni, akivel ez gondolkodás nélkül, az alkalmi kapcsolat volta miatt nem jelent problémát. Van hogy az ember egy rendhagyó szituációban nem gondol a belső dolgaira. Hülyén hangzik, de ez gyógyít, rendbe rakja a dolgokat a fejedben. Illetve még egy, az a bizonyos gyengédség tényleg jó, szép és klassz, de amíg a barát gyengéd, Te már azon gondolkodsz, hogy tágulok-e vagy sem, sikerül-e vagy sem, stb. Idő-idő-idő és Te már kész is vagy negatív értelemben. Nem, néha fel kell hajtani a garatra, jó kis Villányi borból szopogatni és bumm bele, szopogatás, nyalogatás, szükséges tágítás, lehetőleg a hímvessző vastagságáig, aztán gyor csere... menni fog.

 

A sztori amit elkezdtem majd írom, sok van, ha egyszere leírnám mi lenne két hét múlva.

 

Na, meg az a fránya kép feltöltés is jó lenne már ha sikerülne. Normálisan becsatolom a kép nagysága is jó, meg is jelenik a szöveg alatt, de aztán semmi.

 

DCC

 

 

Előzmény: Moravia Lánya (4462)
duococtail Creative Commons License 2009.11.17 0 0 4466

Ali!

 

Tudom már többször leírtad, de ha most sem akar ez a fránya kép csatolódni, akkor légy szíves megosztani velem eme körülményes dolgot. A technikai dolgokban nagyon jó vagyok, de az IT-ben... hát nem.

 

DCC

Előzmény: aliszultan (4465)
aliszultan Creative Commons License 2009.11.17 0 0 4465
Ezt még gyakorolnod kell! :D
Előzmény: duococtail (4461)
Moravia Lánya Creative Commons License 2009.11.17 0 0 4464
Az index ördöge! Már este válaszoltam (volna) Neked, de nem ment fel, ez a tök szerver meggátolta, most meg látom, ehh. No mindegy, inkább kétszer, mint egyszersem.
Előzmény: Moravia Lánya (4463)
Moravia Lánya Creative Commons License 2009.11.17 0 0 4463
Én is köszönöm, hogy megosztottad.
Nekem az előkészülettel már nincs gondom, egészen belelendültem, mindenféle mellékhatások nélkül levezénylem ezt a kis közjátékot (ami - bocsánat az off-ért - jó megoldás székrekedés ellen és ha mélyebbre kerül a bevitt víz, még béltisztításnak is betudható).
A szédülést nem értem, nem lehet, hogy pszihésen lépett fel?
A víz mennyiségét én is csak saccoltam, néztem az órán a másodperceket betöltés közben, majd ugyan ennyi idő alatt hasonló nyomással pohárba engedve mértem a deciket, és ez nem volt több kb kettőnél, egyik esetben sem bírtam tovább.

Bennem sajnos van valamilyen gát (ezidáig nem sikerült megfejteni, hogy mi okozhatja és miért nem tudok százszázalékban felszabadult, görcs nélküli lenni), ami összehúzza a záróizmokat, ezáltal majdnem fádalmassá teszi a behatolást és az aktust. Használunk síkosítót, van ráhangolódás, gyengédség, semmit nem siettetünk, nincsenek korábban elszenvedett traumáim és mégis. Szeretem a popsilyukam nyalogatását, nyelvvel, ujjal való izgatását, de amikor behatolásra kerül a sor, leesik a roló. Remélem változik a későbbiekben.

Folytasd, mi történik a bemosakodás után, mert itt véget ért a sztori ...
Előzmény: duococtail (4460)
Moravia Lánya Creative Commons License 2009.11.16 0 0 4462

Én is köszönöm, hogy megosztottad. Nekem az előkészülettel már nincs gondom, egészen belelendültem, mindenféle mellékhatások nélkül levezénylem ezt a kis közjátékot (ami - bocsánat az off-ért - jó megoldás székrekedés ellen és ha mélyebbre kerül a bevitt víz, még béltisztításnak is betudható). A szédülést nem értem, nem lehet, hogy pszihésen lépett fel? A víz mennyiségét én is csak saccoltam, néztem az órán a másodperceket betöltés közben, majd ugyan ennyi idő alatt hasonló nyomással pohárba engedve mértem a deciket, és ez nem volt több kb kettőnél, egyik esetben sem bírtam tovább.

Anális úton még nem volt orgazmuson, van valamilyen gát (ezidáig nem sikerült megfejteni, hogy mi okozhatja és miért nem tudok százszázalékban felszabadult, görcs nélküli lenni), ami összehúzza a záróizmokat, ezáltal majdnem fádalmassá teszi a behatolást és az aktust. Használunk síkosítót, van ráhangolódás, gyengédség, semmit nem siettetünk, nincsenek korábban elszenvedett traumáim. Szeretem a popsilyukam nyalogatását, nyelvvel, ujjal való izgatását, de amikor behatolásra kerül a sor, leesik a roló. Remélem változik a későbbiekben.

Folytasd, mi történik a bemosakodás után, mert itt véget ért a sztori ...

 

Előzmény: duococtail (4461)
duococtail Creative Commons License 2009.11.16 0 0 4461
Ez lenne az!
Előzmény: duococtail (4460)
duococtail Creative Commons License 2009.11.16 0 0 4460

Helló Moraviai lány!

 

Köszi, hogy visszaírtál, valójában miattad (is) írtam a múltkor. Láttam rendeződik a topik csapata, benne Veled egy normális emberkével, aki érdeklődő, kíváncsi, stb.

A téma amire visszatérnék, még Te kezdeményezted, ami a beöntéssel kapcsolatos volt. Korábban a tusolós eljárást én is alkalmaztam, de az időigényessége miatt leszoktam róla. Na, meg egyszerűen nem kaptam adaptert, amit gond és sérülés nélkül fel lehetett volna helyezni. Illetve mivel az ember szereti a határait feszegetni, ezért volt, hogy túl töltöttem magam, s akkor aztán hozta a holnapot is sugárban. Normál esetben kb. 1/2 liter ment be, szükség szerint 3-4 alkalommal. A legtöbb, ami befért kb. 1,5 l lehetett. Aztán idő közben rá kellett jönnöm, hogy kisebb mennyiség is elegendő, hisz első sorban az alsó traktust kell tisztára öblíteni. A másik gondom a tusolós dologgal az volt - bár lehet, ez a víz mennyisége miatt volt - hogy 2-3 beöntés után egyszerűen elszédültem, s az egész anál játéktól elment a kedvem. S ekkor vettem a képen látható leginkább hölgyek által ismert hüvely öblítésre alkalmas eszközt. Nekem ez bejött, nem beszélve arról, hogy közben az ember egy kicsit meg is dugja magát J, no meg előkészíti a terepet a barátnőnek. Egy kis síkosító használatával hipp-hopp meg van a bemosakodás. Bár hozzá kell tennem, mint mindennek a használatát, ezt is meg kellett szokni, be kellett gyakorolni. Kis tenyérrel rendelkezőknek, talán éppen nőknek nem a legjobb, mert nem tudják kellően megfogni a gumi ballont.

Ennek lehet ellent mond, hogy a napokban jött szóba egy nagyobb feltöltés, ami a nemrég említett Rita naplója kapcsán került szóba. Az a Bardex nevű eszköz felkeltette az érdeklődésemet. Szeretem kipróbálni az ilyen kütyüket. Volt itt a csapatban valaki, aki próbálta már???

 

Sziasztok!

DCC

 

Moravia Lánya Creative Commons License 2009.11.13 0 0 4458
Érdekel! Az outsidereket görgetni kell, mindenhol vannak.
Előzmény: duococtail (4456)
aliszultan Creative Commons License 2009.11.13 0 0 4457
Üdv a klubban! :)

Jöhetnek a fotók! :)
Előzmény: duococtail (4456)
duococtail Creative Commons License 2009.11.13 0 0 4456

Sziasztok!

 

A témában nem vagyok új, sőt... majd írok is róla, így csatlakoznék a csapathoz. Eddig a háttérből figyeltem az oldalt. Néha már hozzá is akartam szólni a dolgokhoz, csak mindíg rosszkor, mindíg akkor amikor olyanok jelentkeztek be az oldalra akik outsiderek, akik csak azért írtak, hogy bosszantsák a témát kedvelőket, vagy hogy netán buzizhassanak. És én ezt nagyon utáltam. Ha valaki nem kedveli a szexuális együttlét eme kiváló formáját, hát akkor ne is szóljon bele. Kívánom nekik, hogy soha ne is tapasztalják meg milyen baromira jó érzés tud ez lenni. Az ilyen hozzászólások alkalmával mindíg elment a kedvem és így maradtam évekre passzív résztvevője az oldalnak.

Másrészről ki akartam most próbálni, hogy egyáltalán működik-e loginom. Ha minden ok, akkor alkalmanként "beledumálnék" én is a lány jót tesz a fiúval rovatba, ill. néhány saját képet is feldobnék majd.

 

Hisztérikus magömlést ma estére!

furkesz57 Creative Commons License 2009.11.12 0 0 4454

Nagyon jó:)))

 

Én meg beszálnék a hölgyeménybe:))))

Előzmény: badboy.1 (4448)
Petike-35 Creative Commons License 2009.11.12 0 0 4453
Bocsánat csak félre kattintottam s máris mást láttam mint azt te szerettél volna megmutatni !
Ígérem legközelebb többször is megnézem mielőtt véleményem kimondom :-(
Előzmény: CD fiú lába (4452)
CD fiú lába Creative Commons License 2009.11.11 0 0 4452
Nem tudom, mire gondolsz!
A weblapomon látható vagyok én, a nejem és pár történet olvasható az életünkből.
A videó viszont másképp nem jeleníthető meg, csak ezzel a módszerrel.
Nem a weblapot népszerűsítem vele, hanem azt szeretném, ha az én videóim is láthatók lennének valahol.
Előzmény: Petike-35 (4447)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 4451
Kipróbálnám...
Előzmény: badboy.1 (4450)
badboy.1 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 4450
..
badboy.1 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 4449
extrém barbi...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!