Keresés

Részletes keresés

64agi Creative Commons License 2013.02.02 0 0 4793
Szia! Én átestem ezen a műtéten tavaly nyáron. Az általad emlitett orvosnál, szintén fizetősen. Lehet hogy kicsit borsos az ára, de szuper a doki! Nem köntör falaz. és nem mindig csak a műtétet javasolja, sőt azt csak a legvégső esetben. A műtét sem volt vészes, egy éjszakát kellett bent lenni. Nekem megváltás volt. És azert ilyen drága, mert magat a műszert kell megfizetni, ami egy speciális egyszer-hasznalatos eszköz. Utána a gyogyulás is nagyon gyors volt, szerdán műtöttek, hétfőn már dolgoztam. Előtte én is megjártam pár dokit, de elvesztegetett idő volt. Igy utolag bántam, hogy nem egyből hozzá mentem.
Azóta semmi gondom. Tömören ennyi.
Előzmény: thomas_the_tank (4791)
tristen Creative Commons License 2013.02.02 0 0 4792

Szia!

 

Sok sikert az orvosválasztásodhoz, nem lesz egyszerű!


KITARTÁS!

Előzmény: thomas_the_tank (4791)
thomas_the_tank Creative Commons License 2013.01.30 0 0 4791

Talán emlékeztek rá, pár hónapja én is írtam, hogy aranyeres problémáim vannak. Nem veszélyes, de évről-évre romik. Most már orvosilag is III. fokozatúnak diagnosztizálva. Az utóbbi 2 hónapom gyógyszeres kezeléssel telt (Detralex, vmi varázskúp, DoxiProct kenőcs), ami sajnos nem hozott semmilyen pozitív eredményt. Negatívat annyiban igen (bár ez lehet, hogy független az orvosságtól), hogy most már egy hónapja nem csak kifordul, de fáj is székelés után.

 

Szóval az orvos azt mondta, hogy szerinte már csak a műtét marad. Egy ideig még el lehet így húzni, ha nem nagyon kellemetlen, de szinte biztos hogy eljön az a pillanat amikor már "sürgősen" meg kell műteni. A gyűrűzést nem javasolta, azt mondta ebben stádiumban már nem segít. Egyébként 2007-ben volt már egyszer és azóta "visszajött" az aranyerem, tehát nekem sincs túl nagy bizodalmam benne.

 

Mivel ez tb-s rendelés volt ezért ő csak a hagyományos műtétet tudta felajánlani (amit helyben el is tudnak végezni), amiről rögtön el is mondta, hogy nagyon fájdalmas és az ember hetekre kiesik a munkából. Azt mondta, hogy ha meg tudom fizetni akkor mindenképpen vmi alternatív műtéti megoldást javasol. Ő Dr. Willner Pétert ajánlotta a Róbert magánklinikán és a Longo műtétet. Van esetleg valami tapasztalat az intézménnyel, orvossal és műtéti technikával kapcsolatban? Bár nem akarok az egészségemen ok nélkül spórolni, azért az itteni 165e forintos műtéti ár igen borsosnak tűnik. Szinte minden más helyen (ahol az ár ki volt írva) alacsonyabb összeget láttam aranyeres műtétre, bár az is igaz ezek nem Longo műtétek voltak (nem lézeres műtétre gondolok, az szóba sem jöhet). De úgy tűnik azért nem ez az egyetlen üdvözítő megoldás és ha jó 50-60e forinttal olcsóbb ...

 

Azt hiszem most meg fogok látogatni egy pár orvost, akiről valamilyen módon pozitívumot hallottam.

Zsbubus Creative Commons License 2013.01.28 0 0 4790

Szia!

Ez érdekes. Nekem pont a majdnem forró hőmérsékletű ülőfürdőt ajánlották.

Addig ültem benne, míg langyos nem lett.

Ezt találtam:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%B3_f%C3%BCrd%C5%91

 

 

Üdv!

Előzmény: Susani78 (4789)
Susani78 Creative Commons License 2013.01.28 0 0 4789

Sziasztok! Hogy is van ez a dolog a hőmérsékletekkel? Az ülőfürdő ajánlott hőmérsékletéről olvastam már mindenfélét, hogy mi is a jó ezért kicsit összezavarodtam. Az orvos nekem HŰVÖS vizet javasolt és meglepő módon mintha használna is. Pedig meg voltam győződve róla, hogy a hideg felületek okozzák az aranyeret. Szabályosan rettegek a hideg autóülésektől, hideg kemény műanyagszékektől. Hogy van ez? A víz jó, a szilárd felület nem?

Zsbubus Creative Commons License 2013.01.24 0 0 4788

Sziasztok!

 

(Korábbi hozzászólásaim a 4500 környékén)

Én magánrendelésre mentem az első vizsgálatnál, utána normális kórházi ellátásban részesültem. Az információk hiányán kívül semmi negatív tapasztalatom nem volt sem a műtéttel (bár aludtam :) ), sem a másfél napos lábadozással, sem az utóvizsgálatokkal.

A magánrendelés 5 eFt volt, a hálapénz 15 és pár üveg innivaló.

A hálapénzt nem várták.

Mondta, hogy neki ez a munkája, erre ESKÜDÖTT fel!!!!!!!

 

Ja! Semmi ismeretség nem volt a doktor úr és köztem.

Persze ez az első proktológiai vizsgálat után megváltozott, hiszen ilyen intim viszonyom azóta sem volt senkivel. :D

 

Szerintem, és ez minden más területen is így van, azok rontják el a világot, akik megfizetik a semmit.

A sok "sztár"-orvos, -énekes, -ügyvéd, -táncos, -riporter, -művész .... mind a "mi" szörnyszülötteink.

 

Lehet mondani, hogy a mai világ ilyen, de mindennek van határa.

 

Üdv és kitartás minden most műtöttnek, és bátorság azoknak, akik most szánják el magukat műtétre!

 

Borembukkk Creative Commons License 2013.01.23 0 0 4787

Igazából műteni szinte mindegy, hol műtenek, a lényeg az előzetes felvilágosítás és az utókezelés.

 

Engem nulla forintért műtöttek, a vizsgálatokara összesen 17.000 Ft-ot fizettem. Viszont jó alaposan megszenvedtem. A mai fejemmel másként csinálnám.Én a Gaba medical centerben voltam vizsgálaton, a kép vegyes az ottani dokinéniről. Az biztos, hogy egyáltalán nem bánt velem hímestojással. :) Tövig benyomta a csövet a hátsómba, pedig azzal kezdtem, hogy 5 napja nem tudok aludni a fájdalomtól. ja, utána azt mondta, hogy üljek rendesen, nem fájhat az annyira. Szóval, nem tudom, valahol kimaradt neki, hogy AMÚGY IS BORZALMAS fájdalmaim voltak. Ellenkező véglet volt az SZTK orvos, aki azt mondta, amíg így fáj, nem tud megvizsgálni..

 

A műtét végül is korrekt volt, kaptam 1 oldalas tájékoztatót, amiben kb. 3 sor volt, miből álljon az utókezelés, a műtétre annyit mondott, a szakirodalom 3-6 hét gyógyulást ír. Na, ez akkora kamu.. 3 hétig szó szerint remegve mentem wc-re, akkora volt a  fájdalom. Szóval, a különbség nem abban van szerintem, amikor vágnak, hanem előtte és utána. Ha alaposan felkészülsz - pl. itt végigolvasva a fórumot, ami ingyenes -, megúszhatod a vaskos számlát. Ha kérdezel is, sok hasznos választ kaphatsz.

 

 

Ja, még annnyit, hogy 2  hónappal a műtét után még nekem is össze van szűkülve a hátsóm, nekem kb.kisujjnyira, azon keresztül kell kitolnom mindent.. De most már elviselhető a fájdalom, nem érzem magam utána úgy, mint ha egy kancigány kapott volna el hátulról szárazon. Mondjuk, az nem tudom milyen lehet, de ismerőseim poénkodtak azzal, hogy úgy járok, mint ha megtosztak volna. :)

 

 

Előzmény: Spagoca4 (4786)
Spagoca4 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 4786

Többen, köztük orvosok is dr Csatár Évát ajánlották. Három  szakvizsgája is van. A Margit körúton rendel. Az aranyér több formáját ambulánsan műti .Tud róla valaki valamit vagy járt már nála valaki? Ajánlották prof. dr Ritter Lászlót is de nála 300 000 Ft-nál kezdődik egy műtét.

zorzy Creative Commons License 2013.01.18 0 0 4785

Tisztelt Bánfalvy Dr úr. Én egy 35 férfi vagyok. Valószínüleg aranyér problémám van, bár csak korábban volt kívül, mostanában belljebb költözött a dolog. Sajnos magán rendelésből csak au ars medica jöhet szóba amit még talán ki tudunk fizetni. De túl sok rosszat olvastam róluk, és ön is kritizállta a lézeres műtétet. Mit tudna nekem javasolni, ami korszerű, kíméletes és lehetőleg tbre , vagy maximum 50000ftból elérhető? Mire lehet számítani ha az állami kórház marad a megoldás, ott hogy csinálllják?

szilasielvira Creative Commons License 2013.01.18 0 0 4784

Csak most olvastam az előző hozzászólást,háááááát,az én orvosom is ilyen volt,csak megtoldva egy kis plusszal,ami nem más,minthogy alkoholista a doki aki elrontott,és azt mondta hogy a ricinussal "szétfosattam"a fenekem és azért nyíltak ki a varratok,...lásd korábbi írásaim.Ez pedig Debrecen Kenézy kórház ált.sebészet leágazóban lévő orvosa. Ki nem írhatom már a nevét,csak privátban..Aki visszaolvas,talán fel fogja ismerni..Vigyázat vele,én nagyon megjártam!

szilasielvira Creative Commons License 2013.01.18 0 0 4783

Sziasztok!

Műtét után vagyok,októberben műtöttek,többször írtam itt a fájdalmas történetemről..A kérdésem az lenne,hogy még mindig nagyon szűk a végbélnyílásom,és hogy fog ez még tágulni????Kb annyira tágul mint a mutató ujjam,és hashajtó nélkül bizony nem megy..Tisasen Fortét szedek..Mondták,vagyis olvastam hogy lesz szűűlet,de ekkora????Gáz,és köszönöm a választ! 

tristen Creative Commons License 2013.01.12 0 0 4782

Szia! 

 

Én is köszönöm,  hogy megírtad....

 

üdv!

Előzmény: J.KLKMK. (4780)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2013.01.12 0 0 4781

Szia!

 

Köszi, hogy megírtad mindezt, én is remélem, hasznos lesz valakinek. Mert micsoda véletlen, pont ez a dömötör gábor műtött engem 2 éve, és valóban úgy van minden, ahogy mondod. Igaz, végül a műtét elég jó lett, most viszonylag jól vagyok, de az eljárás akkor is ugyanaz volt, amint veled. Első vizsgálatkor 2 perc alatt kihajított, utána már a műtét volt, és csak egy kontrollra mentem vissza, többször nem voltam képes elviselni a viselkedését. Egy pozitívum mégis volt - bármikor föl lehetett mobilon hívni, itthonról, és elég készségesen válaszolt, igaz, a férjem hívta, mert én még azt sem mertem. Mert ahogy beszél az emberrel.....kritikán aluli.

Ráadásul én elég labilis vagyok, elég ha azt mondják, állj odébb, már sírok, na képzelhetitek...ráadásul egy ilyen kényes problémával. :((

Tudom, hogy nem válaszolsz, de azért köszönöm, hogy leírtad, mások okulására, oda tényleg ne menjetek!!

Üdv. tyúkanyó.

Ja, és még annyi, hogy ha a kitűzött napon mégsem mész el, a kórházi ágydíj mégis náluk marad (mint egy foglaló), nem kapod vissza, én tiszta pánikban voltam, mert utolsó másodpercben lettem kész a kötelező vizsgálatokkal, majdnem nem tudtam elmenni, tiszta ideg voltam :(. Ez elég stresszes, szóval rossz volt.

Előzmény: J.KLKMK. (4780)
J.KLKMK. Creative Commons License 2013.01.10 0 0 4780

Sziasztok!

Dr.Dömötör Gábor- vélemény, sebész, aranyér

Dr.Dömötör Gábor- fórum, sebész, aranyér

Ars Medica Lézerklinika - Dr. Dömötör Gáborral kapcsolatosan szeretném leírni a véleményem, hogy mindenki tudja mi vár(hat) rá.

Először is nem vagyok fórumozó, nem szoktam hozzászólásokat írni, de ami nála egy rendelésen történt az mélységesen felháborít. Nyugodt ember vagyok, ha kell szó nélkül ülök 3 órát a háziorvosnál, vagy hivatalban, nem hőbörgök, nem vagyok konfliktuskereső ember. Szóval ez az ember egy prosztó ( nincs rá jobb szavam). OEP-es lézeres aranyér műtétre mentem volna hozzá, előtte azonban van egy konzultáció ( vizsgálat) 12 000 Ft-ért. 5 percet töltöttem nála, végig lekezelő, fölényes, kioktató , és konfliktuskereső volt. Már az elején az anamnézis felvételekor úgy éreztem, hogy nem egy orvossal beszélek, hanem egy kioktató, ostoba, egyszerű emberrel. Azért írom, hogy ostoba, mert a beszélgetés, kérdés-felelek nem ment gördülékenyen, harapófogóval kellett belőle kihúzni az információt, magától nem mondott semmit, kérdésre provokatív kérdéssel válaszolt. Olyan érzésem volt, hogy ő fizetett nekem 12 000 Ft-ot, és baromi nagy szívességet tesz, hogy szóbaáll velem. Nem veszem végig azon 5 perc minden momentumát amég bent voltam, a vége az volt, hogy én hogy merem őt felelősségre vonni a honlapjukon közölt információval kapcsolatban ( én azt gondoltam, hogy ha pénteken van a műtét, ráköv. hétfőn már mehetek irodai munkásként dolgozni. Mondta, hogy mit gondolok én, ez egy műtét. 2 hét táppénz. Én jeleztem, hogy mintha azt vettem volna ki a honlapjuk alapján, hogy nincs ágyhozkötöttség, lábadozási idő van, de nincs nagy kiesés a munkából, és ezt ő oda terelte, hogy vádaskodom a honlap tartalmát illetően)

Szóval a lényeg: a szakmai képességeivel nem vagyok tisztában ( és soha nem is leszek, mert be nem teszem hozzá többé a lábam) de egy pökhendi, arrogáns, konfliktuskereső ember. A szolgáltatás abszolút nem ügyfélbarát. Pontosítok: a klinikán mindenki kedves volt, velük nem volt baj csak az orvossal.

Gondoltam írok a klinikának, de kiderült ő a klinika vezetője.Lehet még megkeresem a cégjegyzékben a cégtulajdonost, nem hiszem hogy tudja mennyire gyalázatos a klinika vezetőjének a stílusa.

Tényleg olyan érzésem volt a rendelőben, mintha a kommunizmusba lennék, én lennék az egyszerű, tudatlan parasztbácsi, és az "elvtársvezetőnagytudásúfőorvos" megmutatná ki az úr a háznál.

Elejét véve a következő gondolatkörnek: nem szoktam áldozati szerepbe kerülni az életbe, nem "húzom" be magamnak ezeket a szituációkat.

Elég jó emberismerő vagyok: ez az ember egy paraszt.

Tudom, hogy sok a kamu meg a mocskolódás a forumon ezért leírnék egy két adatot, hogy tényleg ott voltam: petőfi sándor utca 3. a cím, belül fehérre meszelt polgári társasház 1. emeletén. Lift külső, felújítva. Épület belülről a szokásos századeleji társasházi. Recepcion 3 hölgy, és vele szemben, a bejárati ajtótól balra, a ruhafogasoknál rendel emberünk. Válaszolni nem fogok senkinek, mert nem olvasok fórumot, csak azért regisztráltam, hogy ti ne szaladjatok bele ebbe az emberbe ha nem muszáj.

 

Remélem segíthettem valakinek

sziasztok

J.KLKMK. Creative Commons License 2013.01.10 0 0 4779

Sziasztok!

Dr.Dömötör Gábor- sebész, aranyér

Ars Medica Lézerklinika - Dr. Dömötör Gáborral kapcsolatosan szeretném leírni a véleményem, hogy mindenki tudja mi vár(hat) rá.

Először is nem vagyok fórumozó, nem szoktam hozzászólásokat írni, de ami nála egy rendelésen történt az mélységesen felháborít. Nyugodt ember vagyok, ha kell szó nélkül ülök 3 órát a háziorvosnál, vagy hivatalban, nem hőbörgök, nem vagyok konfliktuskereső ember. Szóval ez az ember egy prosztó ( nincs rá jobb szavam). OEP-es lézeres aranyér műtétre mentem volna hozzá, előtte azonban van egy konzultáció ( vizsgálat) 12 000 Ft-ért. 5 percet töltöttem nála, végig lekezelő, fölényes, kioktató , és konfliktuskereső volt. Már az elején az anamnézis felvételekor úgy éreztem, hogy nem egy orvossal beszélek, hanem egy kioktató, ostoba, egyszerű emberrel. Azért írom, hogy ostoba, mert a beszélgetés, kérdés-felelek nem ment gördülékenyen, harapófogóval kellett belőle kihúzni az információt, magától nem mondott semmit, kérdésre provokatív kérdéssel válaszolt. Olyan érzésem volt, hogy ő fizetett nekem 12 000 Ft-ot, és baromi nagy szívességet tesz, hogy szóbaáll velem. Nem veszem végig azon 5 perc minden momentumát amég bent voltam, a vége az volt, hogy én hogy merem őt felelősségre vonni a honlapjukon közölt információval kapcsolatban ( én azt gondoltam, hogy ha pénteken van a műtét, ráköv. hétfőn már mehetek irodai munkásként dolgozni. Mondta, hogy mit gondolok én, ez egy műtét. 2 hét táppénz. Én jeleztem, hogy mintha azt vettem volna ki a honlapjuk alapján, hogy nincs ágyhozkötöttség, lábadozási idő van, de nincs nagy kiesés a munkából, és ezt ő oda terelte, hogy vádaskodom a honlap tartalmát illetően)

Szóval a lényeg: a szakmai képességeivel nem vagyok tisztában ( és soha nem is leszek, mert be nem teszem hozzá többé a lábam) de egy pökhendi, arrogáns, konfliktuskereső ember. A szolgáltatás abszolút nem ügyfélbarát. Pontosítok: a klinikán mindenki kedves volt, velük nem volt baj csak az orvossal.

Gondoltam írok a klinikának, de kiderült ő a klinika vezetője.Lehet még megkeresem a cégjegyzékben a cégtulajdonost, nem hiszem hogy tudja mennyire gyalázatos a klinika vezetőjének a stílusa.

Tényleg olyan érzésem volt a rendelőben, mintha a kommunizmusba lennék, én lennék az egyszerű, tudatlan parasztbácsi, és az "elvtársvezetőnagytudásúfőorvos" megmutatná ki az úr a háznál.

Elejét véve a következő gondolatkörnek: nem szoktam áldozati szerepbe kerülni az életbe, nem "húzom" be magamnak ezeket a szituációkat.

Elég jó emberismerő vagyok: ez az ember egy paraszt.

Tudom, hogy sok a kamu meg a mocskolódás a forumon ezért leírnék egy két adatot, hogy tényleg ott voltam: petőfi sándor utca 3. a cím, belül fehérre meszelt polgári társasház 1. emeletén. Lift külső, felújítva. Épület belülről a szokásos századeleji társasházi. Recepcion 3 hölgy, és vele szemben, a bejárati ajtótól balra, a ruhafogasoknál rendel emberünk. Válaszolni nem fogok senkinek, mert nem olvasok fórumot, csak azért regisztráltam, hogy ti ne szaladjatok bele ebbe az emberbe ha nem muszáj.

 

Remélem segíthettem valakinek

sziasztok

Borembukkk Creative Commons License 2013.01.06 0 0 4778

Ha szimplán felvágja az szinte semmi. A nejemnek is volt valami rögösödött aranyere, neki felvágták, és huss, meg is javult. Mondjuk enki azt lézerrel csinálták, nem tudom, ha bicskáznak az milyen, de szerintem nem kell betojni tőle. Amit javasoltak krémek, az elég jó lehhet, meg az ülőfürdő, esetleg ha nagyon rossz éjszakára egy fájdalom csillapító. A te esetedben még segíthet az étrend, életmód váltás is, illetve a stresszt kell kerülni, ha egy mód van rá.

Előzmény: Rob15 (4775)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2013.01.06 0 0 4777

Szia!

 

Nem tudom, hasznos-e amit írok:

1. Én kúpoznám, bármelyik jó, akár a háziorvos is ír fel, vagy szabadon veszel aranyérre való valamilyen kúpot (találsz a gugliban: Hemmorhoidale, Reparon, sperti, stb.), akár egy hétig is,és ha még mindig zavar, fáj, ott a csomó

2. Elmennék és ha muszáj, hagynám, hogy felvágja, nekem ugyan ilyet még nem csináltak, de a férjemnek már igen, elég régen, nem fájt, és utána egészen megkönnyebbült! Ő mondta, mert a vér ott feszíti az eret, és ez ettől megszűnik. Azóta semmi baja.

Fel a fejjel, ne félj, minden jó lesz! :)

Előzmény: Rob15 (4775)
tristen Creative Commons License 2013.01.05 0 0 4776

Szia! 

 

Ó bárcsak tudnám mit tudnék írni Neked! Majd a többiek biztosan sokkal többet és értékesebbet fognak írni.

 

Kitartás!

Előzmény: Rob15 (4775)
Rob15 Creative Commons License 2013.01.05 0 0 4775
Sziasztok! Aranyerem van, kb 1 hete kezdődött.. Voltunk orvosnál visszarakta, és azt mondta hogy ha kijön megint akkor rakjam vissza és ha nem javul a helyzet akkor helyi érzésteleníti és felvágja a csomót... Nos én ezt szetetnén valahogy elkerülni.. Mit ajánlotok? Kamilázom, aurobin kenőcsel kenem..
Valahol olvastam hogy az aranyeres csomók több napig is megmaradnak..de a fájdalom enyhül.. Hát igazából amióta visszarakta az orvos azóta nem fáj annyira.. Ez már lehet hogy javulás?? Mèg mindig kint van egy kisebb csomó de azt nemnagyon tudom visszarakni.. Valami ötlet, hogy nevágják fel? Előre is köszönöm.
tyúkanyó48 Creative Commons License 2013.01.03 0 0 4774

Szia!

 

Na, a káposzta az jó! Jó neked, hogy bírod enni.

Ügyes vagy, látod, hogy már sikerül is. A dokit majd megoldod valahogy.

A körtefecskendőt meg elfelejtettem tegnap: na szóval gyógyszertárba elmész, ott lehet venni, fél literes, körtefecskendő a neve, kétezer valahány száz ft, de megéri, sok évig jó, és szerintem a legártalmatlanabb megoldás, mert felszívod vele a vizet valami eldobható pohárból, bekened a popsid, benyomod a vizet, kicsit tartogatod, aztán hadd menjen :D

Ha nincs a patikában, rendeljenek neked.

Utána elmosod, aztán hadd figyeljen a  fürdőszobában.

Mégsem olyan ártalmas, mint a mindenféle hashajtók.

Előzmény: Borembukkk (4773)
Borembukkk Creative Commons License 2013.01.03 0 0 4773

Pár napja folyamatosan eszem a savanyú káposztát. :)

 

Ma reggel kis küzdelem után ugyan, de sikerült mindenféle mesterséges beavatkozás nélkül is ürítenem. Ha végre lesz rá pízem, elmegyek valamelyik itt is ajánlott dokihoz, hogy kukkantson rám. Csak, hát  sajnos a mai világban örül az ember annak is, ha hóvégére nem kerül mínuszba, így is qrva sok pénz kiesett a műtét miatt, meg a sok szirszar miatt, amit meg kellett vennem. :(

Előzmény: tyúkanyó48 (4772)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2013.01.02 0 0 4772

Jól van, köszi, ma is ittam, gyengébbet, kevesebbet, azt olvastam, többször is ki lehet áztatni. És így jó volt, semmi f...sás, sem csikarás, csak morogtak kicsit a beleim, de az még jó is volt :)) Így fogom csinálni.

Probiotikumot tényleg egyél, de hashajtó mellett gondolom, nem  érdemes pénzt adni rá, mert úgyis kihajtja. Lehet, hogy még a joghurtban levőt is. Ha már nem szedsz ilyet, még a savanyú káposzta is nagyon jó lesz (sajnos én nem tudom megrágni, fáj is tőle a gyomrom).

 

Végül is a rendes kajától is kell lassan mennie a dolognak.

Ha az a szűkület nem múlik, én azért megmutatnám proktológusnak. Persze, ha nem zavar téged....te tudod. Majd meglátod.

Előzmény: Borembukkk (4771)
Borembukkk Creative Commons License 2013.01.02 0 0 4771

Szia, már nem tudom hol olvastam, de azt hiszem több helyen is írták, hogy napi fogyasztás sincsen kizárva. Nekem amúgy nem mindig csinált hasmenést, attól is függ, gondolom, mit eszem és iszom, milyen vagyok idegileg. Viszont az a beöntős cucc is érdekelne. Azt észre vettem, hogy időnként tényleg nagyon jó a beleket kipucolni, utána mindig sokkal jobban éreztem magam.

Nekem még mindenféle probiotikumot javasoltak, gondolom az olaj, meg a szirup rendesen odab@sz a bélbaciknak is. Ha már tudok normálisan wc-zni, megpróbálom azokat is pótolni, addig meg iszom a probiós joghurtokat.

 

Ma pl. kipróbálom, hogy semmi cuccot nem veszek be, csak normál kaját és megnézem, mi lesz reggel. :)

Tegnap asszem a szirupot kihagytam csak egy kis adag olajat toltam be, reggel kicsit kellett erölködnöm, de nem volt nagyon vészes. Csak sajnos a hátsóm rendesen fájt tőle, de legalább már a fájdalom csillapítókat el tudtam hagyni.

Előzmény: tyúkanyó48 (4770)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2013.01.01 0 0 4770

Na, szuper! Remélem, jól érezted magad.

Azt honnan vetted, hol olvastad, hogy a Wulong teát hosszabb ideig is lehet alkalmazni?

Köszi előre is.

Ma ittam, de gyöngét és kevesebbet, így biztos nem lesz olyan drasztikus, mint a múltkor.

Előzmény: Borembukkk (4768)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2013.01.01 0 0 4769

Köszi! :)

Kitartok, ahogy eddig is - valahogy, még ha evickélve is

 

Javaslom azoknak, akiknek gyakran van a bevált módszerek ellenére is szorulása:

venni otthonra egy körtefecskendőt (gyógyszertárban kapható),  olyan, mint egy kis beöntő készülék, és én, másnaponta, ha érzek ingert, ha nem, befecskendezek egy-két dl vizet, ez szépen kiváltja az ingert, megindítja a dolgokat, legalább nem telik el több nap, és nem hagyom "elfajulni" a dolgokat. Néha még így is nehéz.....

 

De azért köszi!

Előzmény: tristen (4767)
Borembukkk Creative Commons License 2013.01.01 0 0 4768

BUÉK mindenkinek. Már elmertem menni Szilveszteri buliba is, szóval majd csak lesz valahogy. :)

 

Tényleg egy dolgot lehet javasolni: kitartást, türelmet, pozitív hozzáállást.

Előzmény: tristen (4767)
tristen Creative Commons License 2012.12.31 0 0 4767

Szia!

 

Én pedig Neked jobbulást kívánok!

 

Kitartás! :)

Előzmény: tyúkanyó48 (4766)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2012.12.31 0 0 4766

Ja, igen, olvastam az összetevőket, majd megpróbálok kevesebbet inni belőle, vagy gyöngébbet.

RAjtam a mozgás nem segít, rengeteget mozgok, mindennap tornázok, gyertyában is állok egy csomót (jó a hátamnak), mégsem használ semmit.

Hát olajozz, de hosszútávon valami más megoldást kellene találni.

 

Én is boldog új évet kívánok még egyszer mindenkinek!

Előzmény: Borembukkk (4764)
tristen Creative Commons License 2012.12.31 0 0 4765

Sziasztok!

 

Boldog új évet kívánok Nektek!

 

Fel a fejjel, a betegségek sem tartanak örökké, hiszen mi is meghalunk egyszer. :)

 

Ezzel az igazán frappáns mondatommal hívom fel a figyelmetek arra, hogy holnap már 2013-as év lesz, sokkal szebb, jobb, eredményesebb és aranyér mentesebb is! Bízzunk benne!

 

halihó :)

 


 

 

Borembukkk Creative Commons License 2012.12.31 0 0 4764

De, van szűkület,  emiatt vagyok letörve. Csak azt nem tudom, ez mennyire normális.

 

A WU LONG-ban amúgy valami lándzsás útifű az ami hasra hat. Állítólag mocorgatja a bél izmokat, emiatt távozik minden. Ideális méregtelenítéshez, zsírtalanításhoz, de állítólag hosszú távon is alkalmazható. Nálam volt, hogy semmi bajom nem volt tőle. Gondolom a folyadék és az számít, mit eszel, mennyire rágod meg, stb. Aztán a mozgás is sokat tud segíteni és a stressz mentes életmód. A műtét után pl. sűrűn álltam gyertyába, mert akkor tudott pihenni a hátsóm, de gondolom amúgy is jó néha fejjel lefelé llennie a hasnak, mert akkor mozog bent a cucc. És a zsigeri izmokat is meg kell tornáztatni, arra jó a jóga és a "páros torna gyakorlatok". :)

 

Én most olajozok, amíg a hátsóm nem jön rendbe, jobb ötletem sajnos nincsen. :(

Előzmény: tyúkanyó48 (4762)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!