Keresés

Részletes keresés

Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2076

Ági itt semmi nem jelenik meg.

Előzmény: Szegediági (2074)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2075

Ja!!! Vajon mi történhetett?????? Kettő sorszám nem stimmel!

 

A H1N1 oltással kapcsolatosan. Én nem kaptam semmiféle oltást soha. Csak a gyermekkori kötelezőket és mégis beteg vagyok.

Előzmény: Szegediági (2072)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2074

Jó, akkor itt a székesfehérvári hölgy esetének linkje, kiváncsi vagyok, ez fent marad-e...

 

http://www.stop.hu/belfold/ket-eve-bena-a-h1n1-oltast-kapott-no/962764/

 

 

Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2073

Kardiológusnál 3-4 éve voltam ott semmi bajom nem mutatkozott. A másik kettőnél még soha nem voltam.

Előzmény: afintha (2064)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2071

Kedves Úgyfélek!

 

Nekem a hyperszaglás a betegséggel egyidőben indult. Mára már rémes méretet öltött! Én ott tartok, ha olyan szagot érzek, amelyet nem bírok, nem tudok levegőt venni, egyszerűen nem jön.

Rengeteget kutattam a neten. Erről alig találni bármit, inkább a szaglás elvesztésével foglalkoznak. De végül felleltem annyit, hogy fejsérülés, vagy idegrendszeri fertőzés okozza.

Na most, nekem 3 agykoponya MRI is készült, mert van rajta egy pici elváltozás és ismételték. Én jeleztem akkor a neurológusnak is a problémámat és mondta, hogy az agy azon területén semmilyen elváltozás nincs, amely a szaglásért felelős.

Végül is én szinte ezért fogtam bele a Lyme-os kúrába, mert lehet, hogy valamilyen fertőzés az oka.

Amikor bent feküdtem kivizsgáláson, engem át is vittek a fül-orr-gégészetre, de nem találtak semmit sem.

 

Nagyon gyengülök, lehet, a Tetralysal közrejátszik, sőt biztos is. Remélem, ha abbahagyom, elmúlik ez a gyengeség. Már az is megfordult a fejünkben, hogy a házeladást is visszamondjuk, végül is csak előleget kaptunk, nem foglalót. Mert itt maradunk ugyan Sándorfalván - sajnos, Szegeden nem sikerült házat találni, nagyon drágák -, de akkor is nagy tortúra, meg hát felújítani is kell és az anyám sem bír mindent...

És nagyon félünk, hogy lever végleg lábról az ezzel járó idegeskedés, három éve már végig csináltam, akkor se volt semmi, pedig egészséges, erős, határozott voltam.

 

Mindenképpen kell a háziorvosnak szólni a lábad miatt!

 

Üdv.: Ági

Előzmény: Úgy félek! (2056)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2070

Szia Boxerkutya!

 

Igen, ez is egy verzió lehet, persze! Hiszen egy ilyen jellegű oltás sok mindent aktiválhat az ember szervezetében! És általában természetesen nem az elölt vírus a felelős a szövődményekért.

 

Hanem az oltóanyag előállítása során alkalmazott konzerválóanyagok és maradék szövetkultúrák. (Például thiomersal, vagyis higany, vagy az elölt kórokozó maradék toxinjai stb.)

 

És bizony, a H1N1 vakcina irtó gyorsan elkészült...Nem is tesztelték rendesen!

 

A borreliát sem lehet mindenért felelőssé tenni, azért az már túlzás...

 

És az ALS nem egy betegség neve, hanem egy tünetcsoporté, amelyet rengeteg minden kiválthat, ha az adott ember hajlamos rá. (Ezt nem én találtam ki, hanem orvostól idéztem. Olyantól, aki a Lyme kórt is elismeri a kiváltó tényezők között.)

 

Nekem minden esetre már akkor gyanús volt a dolog, amikor az ősszel a neurológus megtiltotta, hogy felvegyem az oltást.

 

(Azért ezt csak csendben jegyzem meg, remélem, a többiek nem fognak érte kiutálni, hogy mostanában Esztó doktornőnek nagy biznisz lett az ALS-es betegeknek való receptfelírás...Kissé hitelesebb lenne már, ha valakinél KONKRÉT javulás állt volna be.

Vagy ha - mivel ez az egész a doktornőnél csak kísérlet, semmi tapasztalata sincs ALS-es betegek terén - nem 7.000,-Ft-ot kérne 3 db recepért. Mert őszintén: átfutja az eddigi vizsgálati anyagot, kérdez pár tünetet, amelyeket bárki ismerhet a netről és ad 3 receptet. Ennyi. Még egy számítógép sincs a rendelőjében, hogy mondjuk egy MRI CD-t megnézzen. Vagy hogy egy korrekt orvosi véleményt adjon. Egy firkát ad. Mert nálam ez sok mindent megkérdőjelez.

És hm., itt mind voltunk Nála és mindenki Lyme-os lett...Nem tudom. Nyilván mindenki próbálkozik, én is. De a végtelenségig azért senki sem fog javulás nélkül - sőt, állapotromlással - antibiotikumokat zabálni.)

 

És mint már írtam, sajnos, az ismeretségi körömben is vannak olyanok, akiknél egyértelműen kiderült, hogy a védőoltástól lettek súlyos betegek. Csak őket plazmaferezissel sikerült megmenteni...

 

Üdv.: Ági

Előzmény: boxerkutya (2068)
boxerkutya Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2068

Sokan a védőoltásokat okolják a bénulásos tünetek miatt . Nem azt kell okolni, hanem a borrelia baktériumot. A lyme kórt kiválthatja a védőoltás ami kiölt vírusokat tartalmaz( nem tud kárt okozni), ill maga az élő vírus is. Az immunrendszer amikor küzd a vírus ellen meggyegül egy kicsit, szabad utat nyitva ezzel a baktériumoknak. A vírusoknak ezt a kapunyitó tulajdonságát elismeri az orvostudomány is, csak a lyme kórt nem ismerik el mint bénulást is okozó krónikus betegséget és a borrelia sejtekbe elbújó képességét !

 

Előzmény: Szegediági (2066)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2067

Kedves Afintha!

 

Hát Te ki vagy?

 

Mert azt látom, hogy több ezer hozzászólásod van már szinte mindegyik orvosi témájú topikban...

Netán orvos vagy? Már hogy ennyire értesz mindenhez?

 

Ági

Előzmény: afintha (2064)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2066

Kedves Laralujza!

 

Értem. Nálam az oltást állandó, hosszantartó náthák követték...Nekem még "működik" a száj körüli rész, de hát ugye, két embernél sem egyformán halad a betegség. Nekem a légzés rosszabb, gyenge a kezem, lábam, hátam. És én is kezdetektől borzalmasan szédülök!

Nekem annak idején egy ismerős természetgyógyász hívta fel a H1N1 lehetséges következményeire a figyelmemet. És mondta, hogy ha bebizonyosodik, hogy valóban az oltás a felelős a betegség indulásáért, akkor van erre megfelelő szer.

De persze, olvastam, hogy itt is a hölgy fia már minden lehetséges utat bejárt és hiába...

Majd (már amúgy is terveztem) írok is Neki, hogy mit akart javasolni. Mert ami biztos, hogy higany az, ami bénít és van az ilyen oltóanyagokban (többek közt!).

Én borzasztóan megbántam, hogy beugrottam és felvettem. Mert még csak meg sem védett. És a Jó Isten a megmondhatója, hogy némelyikben mi/k voltak, főleg, hogy annyira sebtében dobták piacra.

Érdekes, tavaly már nem volt rá szükség, nem volt semmilyen hisztéria keltés, hogy fel kell venni!

 

Ez borzalmas!!!

 

Pedig próbáld anyukádat meggyőzni a szondáról.

Két fő érv mellette:

1.) Nem fáj.

2.) Továbbra is ehet-ihat, óvatosan, persze.

De ha így halad, tüdőgyulladást kaphat a sok félrenyeléstől!

 

Üdv.: Ági

Előzmény: lara lujza (2065)
lara lujza Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2065

Kedves Szegediági!

Anyunál pár hétre rá erős szédülés és furcsa, zavart látás jelentkezett, ez vezetett oda hogy először elcsapta egy biciklis, akkor el is vesztette az eszméletét, rendesen összetörte magát, a csuklóját vasalni is kellett....erre két hétre szintén szédülés miatt elesett és a másik csuklóját is eltörte.....pár hónapja megint elesett és eltört a karja.

A beszédzavar nálunk is fél évre rá kezdődött (2011.tavaszán)

Mára alig érteni a beszédét, már alig forog/mozog a nyelve a szájában, nem tudja zárni a száját, folyik ki belőle a folyadék, nem tud puszit adni, nem tud szívószállal inni, egyre gátoltabb a nyelése, gyakran félrenyel és fuldoklik, de szondáról hallani sem akar.

Üdv

Lara Lujza

 

 

Előzmény: Szegediági (2063)
afintha Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2064

Voltal-e az utobbi idoben kardiologusnal, nefrologusnal, ersebesznel?

Előzmény: Úgy félek! (2046)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.03 0 0 2063

Igen, én is kétszer. És Esztó doktornő (mivel Ő immunológus is) meg is mondta, hogy nagyon rosszat tett. ÉS EZT KIVÉTELESEN A KLINIKAI NEUROLÓGUSOM IS ELISMERTE ÉS KATEGÓRIKUSAN MEG IS TILTOTTA, HOGY IDÉN FELVEGYEM!

Én a székesfehérvári esetet már ismertem, a nővel van video és teljesen úgy beszél, mint én. Ő is szinte teljesen béna.

A különbség csak annyi, hogy a székesfehérvári nőnél is és ennél az asszonynál is az oltást követő két héten belül elkezdődtek a panaszok. Anyukádnál?

Mert nálam csak utána több mint fél évre.

De egyértelműen köze van hozzá a betegségnek.

Regeteg minden kiválthat ALS-es tüneteket.

 

Üdv.: Ági

Előzmény: lara lujza (2062)
zsuka68 Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2061

Még majd írok csak sajnos kevés az időm mert lefoglaja a kedvesem és a munkám. Szurkolok hogy minanyian meg gyógyuljatok.

zsuka68 Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2060

Kedves Mindenki! Mi megkaptuk a cefit de sajnos én nem látok semi erősödést. Sajnos a férjemnél nagy aromlás és ez elkeserít de nagyon . Sajnos már az ágyon nemtud egyedül meg ülni és nagyon gyenge.Sajna már pelenka használatra van szükségünk,és még nesoroljam tóváb hogy még fuladás is előjött, sajnos egyre többször.Ez nekünk a második kúra volt remélem vissza lehet fordítani vagy nem?

Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2059

Köszönjük, hogy figyelsz ránk és segítesz a tapasztalatoddal!

Előzmény: Andrea1982 (2058)
Andrea1982 Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2058

Kedves Forumosok!

 

Továbbra is követem a fórumot. Lélekben veletek! Kitartás! 

 

A természet adta növények tényleg sokat segítenek! Amikor apu vizesedet akkor csalán és csipkebogyó teát főztünk neki (+még egy pár gyógynövény társult hozzá lassan, mikor mire volt szükség). Az orvosok eleinte azt mondták, hogy a vizesedés a lélegeztetés velejárója, de amikor látták, hogy használ engedték. (Eleinte kicsit küzdeni kellett).

 

A Vargastem kapszulát apu is szedte, de nem sokáig. Ahogy utána olvastuk jónak tartottuk. Nálunk az idő rövidsége miatt nem okozott javulást. Q10+Q1 és Q10 kapszulát is szedett. Még szondán keresztül is. Javulást nem okozott, de amikor adtuk, mintha kicsit élénkebb lett volna. De az is lehet, hogy az mástól volt.

 

Kívánok mindenkinek erőt! S mindenkinek elérhető vagyok továbbra is.

 

Szeretettel: Andrea

 

 

 

 

 

Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2057

Ja!! A költözéshez nagyon sok erőt kívánok. Ez nagy meló lesz. Messzire költözöl a mostani otthonodtól?

Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2056

Szia Ági!

Jó, hogy mondod a hiperszaglást!!!!! Nálam kb. két éve kezdődött. Ma már olyan erősen zavar, hogy a saját testem émelygően édes illatát is alig bírom elviselni. Lányom mindig szekál érte, ha valamire mondom, hogy ez büdös, vagy nagyon illatos. Mindig azt mondja, hogy a Te orroddal van a baj.  Már egy csomó deot váltottam, mert mindegyiknek irritál az illata. Most egy semleges illatút használok, de ez sem az igazi. A másik az is kb. két éve, hogy a könyökömön és a térd hajlataim alatt apró és nagyon viszkető pöttyök jönnek elő külömböző időpontokban. De még mindig nincs vége! A hajam olyan gyorsan zsírosodik és nagyon hullik. Legalább két-három naponta mosom, mert ennek is a szagát nem bírom elviselni. Lehet, hogy mégis velem van a baj???

Ha megyek a dokihoz ezeket majd elmesélem neki, hogy mit szól hozzá.

A háziorvosnak valóban meg fogom említeni ezt a lábdolgot és kipróbálom és is a DETRALEX-et.

Előzmény: Szegediági (2054)
Nadi999 Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2055
Sziasztok!

Apunak is van lábdagadasa.Egész nap ül..Ki fogjuk próbálni mi is ezt a gyógyszert .Köszi az infot.Változás még nálunk sincs :-(
Szegediági Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2054

Kedves Úgyfélek!

 

Értem, elnézést! Hát, én mindenesetre mégis amondó volnék, hogy csak meg kellene mutatnod a háziorvosodnak. De mondjuk én nagyon félek a trobózistól, mert anyunak is, meg apunak is volt, lehet, hogy "túllihegem" kicsit ezt a dolgot, de ezzel úgy vagyok, hogy jobb az elővigyázatosság.

 

Én most már egy hete szedem a Tetralysal-t. Nálam semmit eddig nem váltott ki. Talán egy picit gyengébb, szédelgősebb vagyok, és terhelésre, főleg evéskor jobban kapkodom a levegőt, de az simán lehet ettől az extra melegtől, mert ez egészségesnek is feladja a leckét.

 

Én rengeteg gyógyteát, vitamint, hagyományos kínai orvoslás bizonyos készítményeit, igazi citromlét, C-vitamin lökéseket, oxigénes vizet, csírákat stb. fogyasztok, lehet, hogy nálam a herxheimer reakció (ha volt is) oly elenyésző lehetett, hogy észre sem nagyon vettem.

Tudom, hogy ezek a szerek nem gyógyítanak meg, én is a gyógyszerben hiszek, de kell a szervezetnek a méregtelenítés és az erősítés, hogy tudjon küzdeni. Na, meg hogy talán minél tovább talpon bírjak maradni.

Mert sajnos, én is gyenge vagyok...

 

Hát, ez van, én továbbra is szkeptikus vagyok a Lyme kezelést illetően, de egyelőre nem kínálkozik más alternatíva. És mivel nekem vannak olyan tüneteim, amelyek utalhatnak idegrendszeri fertőzésre (pl. hyperszaglás, egyik napról másikra kialakult allergia stb.), ezért belevágtam és majd meglátjuk!

 

Költözés előtt állunk, nem tudom, hogyan fogom bírni végig csinálni...

 

Üdvözlettel:
Ági

Előzmény: Úgy félek! (2053)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2053

Szia Ági!

Én nem fekszem egyáltalán, reggel felkelek mint mindig. Viszont nagyon sokat ülök. A lábaim nem tartanak meg. Hiába polcolom a dagadás akkor is jelen van. Reggelre sem lappad le sajnos.

Köszönöm a drukkolást!

Én is mindenkinek jobbulást kívánok.

Veled mi van?  Jobban érzed magad?

Előzmény: Szegediági (2052)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2052

Kedves Úgyfélek!

 

Én is nagyon drukkolok Neked, remélem, jól viseled majd az új gyógyszert, úgy hallottam, erős.

De igen, én is olvastam, hogy volt vele kísérlet ALS-ben (is).

 

A lábdagadással vigyázz nagyon, mert sokat fekszel és nagy a trombózis veszély. Lehet, nem ártana megmutatni a háziorvosodnak.

A harisnya, vagy akár a rugalmas fásli nagyon ajánlatos. A Detralex nagyon jó szer, már mi is megismerkedtünk vele, sajnos, a családban mindenkinek volt valamilyen érbetegsége...

Valószínű, amíg használtad a Flavogard-ot, azért nem volt ilyen problémád, mert a Detralex is hasonló készítmény.

 

Kitartást és mielőbbi jobbulást kívánok Neked (és persze, természetesen MINDENKINEK)!

 

Üdvözlettel: Ági

Előzmény: Úgy félek! (2051)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2051

Szia Aranka!

Köszönöm a választ! Mef fogom próbálni hátha nekem is jobb lesz picit a dagadás. Tegnap több mint két liter víz ment le. Ma egy picit jobban néz ki a lábam.

Az állapotom gyenge. Röviden összefoglalva már a konyhába ki és bejövet teljesen kifáraszt. Fizikálisan nolla vagyok. Remélem ma meglesz a gyógyszer és elkezdhetem szedni. A lábujjaim nagyon be vannak görbülve, ezért a menés sok- sok botlással jár.Amint van valamilyen változás azt azonnal megírom.

Üdv

Előzmény: Aranka1964 (2050)
Aranka1964 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 2050

A 60 darabosat vettük és úgy szedte hogy1.nap2x1 utána1 szem napontade ha lehet este vagy délbe.Ahogy valamelyik nap már leírtam,egy picit jobban a bal kezét egész jól ki birja egyenesiteni ajobbat is valamenyire az még nem annyira jó de jobb mint volt.

Az ügyintézés folyamatba mindent elküldtem ,várom az eredményt.Még csak annyit mondtak hogy 1,5-2 honap az ügyintézés folyamata.

 

Te hogy vagy?

Neked is jobbulást és kitartást!

 

Aranka!

Előzmény: Úgy félek! (2049)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.01 0 0 2049

Szia Aanka!

Nagyon aranyos vagy és köszönöm a gyors válasz. Még azt mond meg légyszi, hogy 30 vagy 60 db-os gyógyszert szedtetek? Mert, ha elég a 30 szemes akkor kár kidobni a pézt a 60 szemesre. Harisnyám van mert már régen kellett haszlálnom egy baleset után. Erre nem is gondoltam olyan régen volt már.

Hogy van a férjed most? Használ a gyógyszer? Sikerült elküldened a papírokat? Ha igen, akkor írd meg légyszi, hogy mit mondtak a Kincstárnál.

Férjednek  jobbulást kívánok, neked meg sok erőt az ápoláshoz.

Előzmény: Aranka1964 (2048)
Aranka1964 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 2048

Szia Úgy félek!

 

A láb dagadásra a férjem DETRALEX nevü gyógyszert szedett ugy ajánlotta egy föorvos asszony+KOMPRESZIOS HARISNYA ezt érsebész írhatja fel kedvezményesen ,a gyógyszer recept nélküli.

Egy doboz beszedése után azota sem dagadnak alábai és aharisnyát is csak addig hordta most nincs rá szükség,nálunk ez vált be .

 

JOBBULÁST!

Előzmény: Úgy félek! (2046)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.01 0 0 2047

Kedves 1Asszony!

 

Velünk vagy még, olvasol még néha bennünket?

Ha igen, kérlek, segíts nekem, mert elvesztem a törvények útvesztőjében.

A lakás akadálymentesítési támogatás feltétele vajon a rokkantosítás? Mert nekem most aktuális lenne az új lakás vásárlás és jó lenne megcsináltatni, de én még "csak" táppénzen vagyok. Viszont ilyenkor 250.000,-Ft jár, azzal már tényleg lehet is mit kezdeni.

 

Válaszodat előre is megköszönöm!

 

Üdvözlettel:
Ági

Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.01 0 0 2046

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy van valakinek lábdagadási problémája? Nekem folyamatosan dagadtak a lábaim. Azt mondta a neurológus kb. másfél hónapja, hogy a voltarentől van. De sajnos azóta sem múlik. Ma már vízhajtóztam, de sajnos az sem sokat segített. Tud valaki valami okosat mondani???

Válaszokat köszönöm!

Üdv:

atesz1980 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 2045

Szia Szegediági!

Tényleg nem válaszoltam a kérdésedre,bocsi!

Szóval nem tudom hogy a gyógyíszer amit a doktornő felirt mit tett 42 nap alatt.Én igazábol nem sok mindent éreztem a kúra alatt!Volt 3-4 napig lázam és akkor szarul voltam fájt mindenem,de aztán elmult és azóta semmijele sem gyógyulásnak sem rosszabodásnak!

Szerintem az hogy milyen állapotban vagyok most nem a gyógyszereknek tudható be!Az tény hogy mióta tart a betegséggel való menetem (8 hónapja) azóta az állapotom romlott,nem is keveset,de szerencsére a végtagjaimban egyenlőre nem érzek jelentősebb válozást és még fizikailag is jól vagyok!Sok ember ennyi idő alatt sokkal rosszabb állapotba került már ezért én még szerencsésnek érzem magam!

A doktornőhöz junius 12-én megyek következőleg!Addig eldöntöm hogy mi lesz,valószinüleg igen vállalom a következő kúrát mert hátha segít!Minden kis reménysugarat meg kell fogni!

Most kezdek el oda jutni hogy probálkozom altarnatív gyógymódokkal mert az orvostudomány kezd befuccsolni!

Ezért is rendeltem meg a Varga féle gombákat is,bár még mindig nem vagyok biztos abban hogy segit,de hátha mégis!Egy próbát megér!

És a Máriatövis amit ajánlottál tényleg segitett,ez a véreredményben igazolható,Akkor lehet hogy a más természet adta dolgok is ilyen hatásosak lehetnek!

Üdv:Attila

 

Előzmény: Szegediági (1924)
atesz1980 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 2044

Szia Fedra0!

Flavogenin PRO

Vitanax PX4 S

Ezt a kettöt rendeltem meg!Egyenlőre megprobálok mindent,hátha segít!

Üdv:Atesz

 

Előzmény: fedra0 (1942)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!