Keresés

Részletes keresés

msz67 Creative Commons License 2012.02.03 0 0 385

Szerencse hogy nem most vagyok középiskolás, mwgusztam a leetkóztetást. A diákok helyében jelenteném valahol hogy a lábam közé néztek. Szerintem élvezkedni akart az iskolaorvos, és ö megteheti mert szegény diákok már amugy is utálnak bemenni félnek is néha,és ezt kihasználhatják. Én nagyon utáltam az ilyen csoportos vizsgálatokat, de nekünk bugyira kellettt csak vetközni.

msz67 Creative Commons License 2012.02.03 0 0 384

Tölem még üzemorvos nem vett kenetet, az iskolaorvos is csak bugyiban vizsgált.A bőrgyógyász sem huzatta le a bugyit, de a melleim alat nézegetett mielött alkalmassági papirt adott.szerencsére az én kényszervizsgálóim tudták meddig lehet elmenni.A nőgyógyászatra csak küldtek ök szerencsére nem néztek semmit. A fenekemet is csak a kórházban nézegették.

Az tényleg visszaélésgyanus ha az alkalmasságit végzö belgyógyász nőgyógyászati mintát vesz. A szegény vizsgált nő meg nem tudja meddig terjed az illetékessége az üzemorvosnak és engedi. De durva. Ki merne ellenkezni.Nekem még ilyet nem csináltak szerencsére, Habár lehet hogy fiatal lányként én sem tudtam volna, hogy ez nekik tilos.Én ugy tudom csak a nögyógyász adhat utasitást bugyilehuzásra normál esetben.Nem is gondoltam volna hogy ilyen tulkapás is van. Az is épp elég szörnyü. ami most volt.Soha nem gondoltam volna hogy nekem át kell esni ilyesmin. Nem foglalkoztam azzal mennyi a mensesem mennyisége. mindig elmult. Elég volt amikor régen nem jött és akkor is belém mászott  a doktornő. Az fájt, elkábithatott volna ö is.Nem is tudom miért nem érzéstelenitett be, pedig ismerös aranyos. Most meg utána fáj.Lassan visszafekszem, az is csoda hogy ennyit ültem.

Előzmény: Taktus (382)
Taktus Creative Commons License 2012.02.03 0 0 383

Hát igen aki gyakran jár sajnos kórházba gyakran lát számára már ismerős arcokat,nem baj te küzdő szellem vagy,továbbra se add fel,nem csodálom hogy a műtét után nem jelentkeztél,azért idő kell,hogy felerősődj,meg meg is viselt a műtét,piheni,aludni akartál csak,idő kellett neked is csak már izgultak mi van veled,de most kicsit mindenkit megnyugtattál.Én is csak pénteken,vagy szombaton ülök gép elé,mert szellemileg fáradok le a héten,szellemileg 0-a szoktam lenni,a héten.Telejsen már ha ebből indulok ki megértem,hogy nem volt erőd jelentkezni.

 

De hál istennek megvagy,gyógyulgatsz már és szépen fokozatosan erősődgetsz,ez a lényeg,csak így tovább.

Előzmény: msz67 (381)
Taktus Creative Commons License 2012.02.03 0 0 382

Szia!

 

Sok igazság van amiről írtál,de én most nem msz67 esetére gondoltam,hanem tejesen egészséges emerekére 90%-ban , nem szabad terémészetesnek venni hogy az adott páciens,aki odakerül,akár mert beteg,akár,mert mondjuk kényszer szürésre utalták munkahely,iskola ott vannak szürések,ahol elég lenne a hasnyomkodás,hogy csak gondoljon egyet  és felnyúlkáljon,mert az igen is sértő és megalázó.Egy felnőtt ember sem tudja milyen vizsgálatnak mi a menete,mi a célja,mit jelent az adott szakszó,ami a vizsgálatot jelenti,így igen is el kell magyarázni,gyereknél meg még inkább ügyelni kellene hogy erre.

 

A szürés persze hogy nem rossz dolog,ha magad döntöttél egészséges ember esetében és nem kényszer hatására,az-az akaratod ellenére történik,ha tudsz minden részletet,mi mire szolgál,hogyan történik,tehát tájékoztatással,diszkrécióval,az-az csak orvos jelenlétében,nem nézőközösség előtt,ha van külön viszgáló akkor ott,nem az asszisztens előtt.Mert egy ember előtt is igen kellemetlen érzés,nem hogy több ember előtt,akik jelenléte a vizsgálat alatt nem szükséges.Én erre gondoltam.

 

És hiába orvos vagy egészségügyben dolgozókról beszélünk az emberek többsége szégyenlős csak orvos előtt szeretne levetkőzni,és csak szükséges mértékig,és ideig,nem kell hogy több ember/ápoló,asszisztens is jelen legyen a vizsgálatnál,sok helyen ennek a feltétele meg van teremtve és még sem figyelnek oda erre,hanem semmibe veszik az embert.Diszkréció és korrektség kell.

 

 

Sajnos sok visszaélés történik szüréseknél is,hisz munkahely,iskolában is elég kellene lennie,hogy  egészségügyi szürésünk arra terjedjen ki,ami a munkavégzéshez szükséges,hál istennek ma már urológiára,nőgyógyászatra,végbél vizsgálatra nem kényszerítenek,hanem választhatók,mindenki akaratából legalábbis többnyire elmehet amikor és akihez akar,mert ez igen fontos.Hallottam olyan esetről ahol üzemorvos akart kenetet venni nőktől,na ez elfogadhatatlan számomra,erre senkit nem szabad kényszeríteni.De iskolákban meg mára átlépnek egy határt és igen sok panaszt lehet hallani a gyerekektől és ott igen mély nyomok maradnak meg bennük,számomra elfogahatalan,az én koromba semmi féle nemifejlettség vizsgálata(sok helyen középiskolákban is van ) nem volt,ahol meztelenre kellett volna vetkőzni és a lábunk között nézegettek volna,igen megalázó és etikátlan,hiába fogják bármire is,mert minden szürésre lehetne okot,indokot találni,ez elfogahatatlan,és egy életre való nyomot hagy,a börtönökben szokott vetkőztetés lenni,azért ami túlzás az túlzás.És van nekem is ismerősőm aki így járt és még most is emlékszik,nem törli az agyából,lehet az orvos,a sok asszisztens arca nincs már előtte,de az érzés igen,nem is értem ilyen intim vizsgálat mért nem négyszemközt zajlik,ott még jobb ha ápoló,asszisztens sincs jelen,hogy csak még kellemetlenebbé,cikibbé tegye a vizsgálatot,meg szülő engedélyezése nélkül,tájékoztatása nélkül hogy lehetéseges.

 

Én ezekre az esetekre és szürésekre gondoltam.

 

A szürések jók,nem ezt mondom,de az igen kényes szüréseket lehetőségként kell megteremteni pl munkahelyen,iskolában,tájékoztatást nyújtva,akár A/4-es lapon részletesen leírva,kifüggesztve az orvosi ajtajára,hogy választhatsson az ember és nem rákényszeríteni,nem visszaélni az akaratával,az nem jó.Másképp éljük meg ha magunk választunk,magunk döntünk és ha kényszerítenek és hát egy kényes vizsgálat nem mindegy számunkra felnőttekre sem hol,mikor,kinél történik meg.Én a kényszer szürésekre gondoltam inkább,amikor már feszegetnek egy határt.

 

A tájékoztatás hiánya a legnagyobb baj a szürésekre nézve és hogy nincs megadva,hogy baráti hangon lehessen még diákként beszélgetni orvosokkal .

 

De sok igazság van amit írtál ettől függetlenül,de az egészségre fogva,vagy okokat,indokokat keresve nem lehet emberek teste felett másoknak rendelkezniük és viszgálatokra kényszeríteni,máshol kell és másképp elkezdeni az egészség,a vizsgálatok megismeretetését,elfogadását.

Előzmény: gynomed (371)
msz67 Creative Commons License 2012.02.03 0 0 381

a többi nő s azt mondta. sok betegtárssal találkoztam mostanában.

Előzmény: Taktus (379)
msz67 Creative Commons License 2012.02.03 0 0 380

Most láttam csak amikor már tulestem mindenen. Nem  volt nekem kedvem netezni egy ideje már...

Előzmény: gynomed (368)
Taktus Creative Commons License 2012.02.03 0 0 379

Szia Msz67!

 

Pihenj sokat és az  csak jó,hogy sokat iszol,idővel jobban leszel ezt elhiheted,majd szépen fel fogsz erősődni.Ne is gondolj arra hogy ott maradsz,nem te erős vagy a lépműtétet is majd túléled,csak pozítív gondolatok legyenek a fejedbe és ne add fel,néha persze csüggedsz,de te harcos tipus vagy és megfogsz mindent tenni hogy jobban legyél és meggyógyulj,minden tőled telhetőt tegyél meg.Ezeket a gondolatokat meg hessegesd gyorsan el és csak jóra gondolj,jó hétvégét és remélem már csak azt fogjuk hallani,hogyan gyógyulgatsz és erősődsz napról,napra.

Előzmény: msz67 (377)
msz67 Creative Commons License 2012.02.03 0 0 378

köszönöm az aggodalmat a féltést.Valamikor majd jól leszek.

Előzmény: gynomed (375)
msz67 Creative Commons License 2012.02.03 0 0 377

Nem volt semmi különös, lassan már természetes lesz hogy a kórházakat járom.Szerdán megcsinálták altatásban az egészségügyi küretet. A pótmaim intézett orvost Ment egy kis pénz zsebbe is de nagyon rendes volt.Pótmamám végig velem volt amikor ébredeztem akkor ott állt. Estig bent kellett maradni,de este hazahozhatott. fájdogál a hasam a derekam de azt mondta hogy szabad pár napig.Egy másik pótmamám itt van velem állandóan. Igaz ülni nem tidok sokat. Állandóan aludnék aludnék. Hánytam is tegnap.A kaja nem marad bennem még a kedvenc tortám sem maradt meg-A Rigó jancsi visszakivánkozott.Savanyu dolgokat kvánnék.Ma fürödtem elöször,alig birok annyit is álllni amig fogat mosok a mosdónál. Majd minden nappal jobb lesz. a szövettani lelet egy hónap mulva lesz meg.Állandóan szomjas vagyok, iszom majd az ellenkezö oldalon el is távozik.Mellettem van egy vödör, mert nem tuddok szédelegve kimászni. Amióta megcsinálták nagyon szédülök.Mondta a doki hogy a transzuzió után jó, mert akkor már elötte jó a vérkép.25-én volt a transzuzió. Ma vissza kellet volna menni vérvételre de igy nem birtam  a másik kórházba elmenni.Héétfön a háziorvosi növérke kjön vért venni.szerdán az egy hetes mütéttel vissza kel meni a nögyógyászatra ahol csinálták . Mindenki nagyon kedves volt, de nagyon nagyon féltem.A mütős viccelödött állandóan, az orvos is.Az nagyon rossz érzés amikor felkerül az ember a mütöasztalra, már lenyugtatva vittek be.  nem emlékszem semmire csak addig tudom hogy kifeszitettek a lábtartóra Nem volt egy könnyem sem, de amikor kiengedtek estefelé akor elérzékenyültem. Elözö este pótmamámnál  altatóval aludtam mert egyedül nem birtam megmaradnÖ kisért be.i.Nem kiváánom senkinek.  Nem tudom engem miért tett padlóra amikor sok nö már másnap dolgozni megy.A betegtársam mesélte hogy neki már három aburtusza volt meg két ugyanilyen kürete, már ugy megy be mintha hazajárna.Nem szeretnék hazajárni ilyen helyre. Még lesz valamikor lépmütét. elöte oltás, ha nem örülök bele menetközben akkor megtranszplantálnak majd.Lassan  kezdek megbékülni a sorssal, ha visszaadnák az egészégemet örülnék.Vagy visszakapom vagy ottmaradok. Valami lesz. Betegen nem jó élni.Ha egészséges lennék biztosan volna ujra értelme az életnek.

Előzmény: mirtelo (376)
mirtelo Creative Commons License 2012.02.02 0 0 376

Msz jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aggódunk!!!

gynomed Creative Commons License 2012.02.02 0 0 375

Te atyaisten msz67!Hol agy már? Remélem jól VAGY.

gynomed Creative Commons License 2012.01.30 0 0 374

basszus ez már aggasztó, remélem msz-el minden rendben van,jöhetne már.

mirtelo Creative Commons License 2012.01.30 0 0 373

Msz Jelentkezz mivan veled. Remélem nincs gond.

gynomed Creative Commons License 2012.01.29 0 0 372

Már nagyon rég voltál, remélem minden rendben van Veled.

Előzmény: msz67 (361)
gynomed Creative Commons License 2012.01.29 0 0 371

Igen a betegnek nem természetes, de az egészségügyi dolgozó naponta sokat csinál ilyet, fel sem tünik neki hova nyulkál. Legtöbbször azért nem szokott probléma lenni.egy pillanat alatt sok információhoz lehet igy jutni.Sok beteg nem beszél róla, nem megy az aranyerével orvoshoz, és mire odakerül késő,Nem rossz dolog ez a szürés.Az orvosnál nincs mit szégyellni,látott ö már olyat,Megalázó..az sokkal rosszabb ha valami probléma van, Sajnos ezek a betegségek csak késön okoznak tüneteket amikor már nagy a baj.

Az  ápolási gyakorlatban végbélben mérik a picik lázát müfogásokkal nem ficánkol a gyerek. egy két perc, de ma már vannak digitális hömérök, amelyekkel a fülben mérik . Régebben mindig a végbelükben mérték a piciknek. Nem mondom hogy barátságos vol az egészségügyi ellátás a hatvanas hetvenes éveben, de mégis az akkori gyerekek felnöttek tulélték.Nem is emlékszik az ember felnöttkorában arra hogy csecsemőként mit csináltak. az agy törli . esetleg i néha valahol a tudatalattiból feljön. Rengeteg pocedúra van megszületéskor, nem egyszerü dolog megszületni, és felcseperedni.

Előzmény: Taktus (370)
Taktus Creative Commons License 2012.01.28 0 0 370

Szia!

 

Szerintem nem szabadna az orvosnak természetesnek vennie,hogy kérdés és tájékoztatás nélkül a beteg végbelébe nyúlkáljon.A legtöbb beteg azt sem tudja melyik rövidítés mit jelent,ezt is figyelembe kellene venniük.Egy szégyenlős,gátlásos,orvos félőnek,és igen sok ilyen ember,felnőtt,vagy fiatal van,annak nem pár pillanat csak,hanem egy örök negatív élmény,ami igen erős szégyenérzettel is társulhat,megalázottság érzetével,ha ez felkészülés nélük éri,és nincs kellő diszkréció.A lelkiismeretes orvosnak ezt is tudnia kell és a betegre tekintettel kell lennie.Nekem kiskoromba sem a fenekembe dugva mérték a lázam,és nemis túl jó ötlet,hisz a baba mozoghat,baci is bekerülhet a végbélbe,beletörhet akár,egy 1-2 éves gyereknél meg főleg,az már fut,mászik,aktív,ma meg bőven van már erre más lehetőség.Az ismerettségembe sem volt ez a végbeles láz mérés divatban.Én sem tenném ezt.

Előzmény: gynomed (367)
Taktus Creative Commons License 2012.01.28 0 0 369

Szerintem mindegy milyen vizsgálatról van szó,(de egy kellemetlen vizsgálatnál,ami nem feltétlenül szükséges éppen)igen is részletesen tájékoztatni kellene a betegeket,sőt a vizsgálati alternatívákról is,hisz több féle vizsgálati mód van,nem szabadna természetesnek venniük az orvosoknak,hogy bármit megtehetnek kérdezés nélkül,és diszkrécióra kellene törekedniük,mert sok ismerősőm tapasztalata diszkréció egyenlő a 0-ával,még kényes vizsgálatnál sem,sok helyen van külön vizsgálórész,vagy függöny még sem húzzák el a függönyt,én nem szeretném ha épp végbél vizsgálat,vagy nőgyógyászati van és az asszisztens személyzet végig nézné,bárki is a vizsgálatkor belátna,én szólok is ha úgy van persze finoman,de kérés nélkül is kellene erre figyelniük,vagy hogy megkérdezésem nélkül mindenfele nyúlkáljanak.Igen is tessék elmondani milyen vizsgálat lesz,és csak szükséges mértékig kelljen levetkőzni,a szükséges ideig,mert ebből is sokaknak szokott próblámájuk lenni.

 

Jó ha alapos az orvos,de az alapossághoz a tájékoztatás,a tapintat,diszkréció és ügyesség is hozzátartozik,tehet a betegre tekintettel kell lenni.A beteg nem hús,hanem ember.

 

Msz67!

Remélem jól vagy és egy számodra megbízható doktornővel beszéld át alaposan a kaparást,ott is akár előre írhatsz fel kérdéseket,hogy minden választ meg kaphass.

gynomed Creative Commons License 2012.01.26 0 0 368

http://www.arsmedica.hu/kuret-mutet-egeszsegugyi-kaparas-egeszsegugyi-kuret-arak-kepek.html Itt van a leirás, meg egy animációs kisfilm, mit fognak Veled csinálni. Ez egy magánklinika, de a közkórházakban sem zajlik máshogy. Feltágitanak, kikaparják a méhnyálkahártyádat, elküldik szövettanra. Itt minden le van irva. Az egész mindennel együtt nincs negyedóra.Idönként minden nönek meg kellene csinálni, de a klimax körül mindenképp, mert ez egyben rákszürés is.Utána szépen hazamész lefekszel.Másnap már jól leszel.Igaz még egy ideig nem kivánod a szexet,Drukkolok Neked. Ne félj, kérjél nyugtatót a háziorvosodtól az elözö estére, hogy elöttevaló éjjel jól aludj.

Előzmény: msz67 (361)
gynomed Creative Commons License 2012.01.26 0 0 367

Sokszor nem szólnak mert az az általános belgyógyászati vizsgálat része sok kórházi felvételkor, RDV a neve, rectális digitális vizsgálat. Ez ugyanolyan mint amikor megtapiintják a hasát, belenéznek a torkába.Az  alaposabb orvosok megcsinálják mindenkivelEnnek csak örülni kell hogy lelkiismeretes az orvos..Semmiség az egész,egy pár pillanatog tart  de annál informativabb. A nőgyógyász meg azért csinálta mert még szüz volt, de végbélen át is meg tudja itélni a méh nagyságát.Szegényke azért nem birja a végbélvizsgálatot, mert nem kiméletesen csinálták, befeszitett közben, meg minden valószinüség szerint feljöttek a csecsemőkori emlékek, amikor ott mérték a lázát a szülei.Pici egy két éveseknek is végbélben mérik még, hamarabb megtudják az eredményt.Mire ficánkolna a gyerek már ki is huzták.

Előzmény: mirtelo (366)
mirtelo Creative Commons License 2012.01.26 0 0 366

Szia!

Rosszul fogalmaztam. 

Arra értettem amit msz írt, hogy előre szolniuk kellett volna hogy milyen vizsgálat lesz.

( Végbél vizsgálat)

A gyomortükrözést nálam korrektul végezték. Szerencsém volt bóditásban történt. Rendes volt az orvos. Előtte kaptam beleegyező nyilatkozatot amit elolvashattam és utána írtam alá.

Előzmény: gynomed (364)
gynomed Creative Commons License 2012.01.26 0 0 365

sikerülni fog. olyan nincs hogy nem. ezer éve csinálják már.

Előzmény: msz67 (353)
gynomed Creative Commons License 2012.01.26 0 0 364

Alá kellett volna iratniuk egy beleegyezési nyilatkozatot az elején, melyben felhivják a figyelmet a szövödményekre. Abból is lehetett sejteni hogy valamilyen tökrözés lesz, ha csöveket látsz és egy tévékészüléket. Elég szomoru hogy a betegeket nem tekintik sok helyen partnernek csak kisérleti állatnak. Az is igaz, ha elöre elmondják, akkor fél.nehéz megtalálni a helyes középutat.  

Előzmény: mirtelo (362)
gynomed Creative Commons License 2012.01.26 0 0 363

A fenékbenyulás is egy fontos vizsgálat. Látniuk kell nincs e berepedve a végbeled, vagy nincs e aranyered.A végbélrák is kialakulhat. A végbélben hamarabb megy a lázmérés. Pici gyerekeknek ott szokták, és a mért eredményból öt tizedet levonnak. Ne görsölj a kaparástól sem tiz tizenöt perc az egész altatással együtt. Sokszor már aznap hazaengedik a beteget. egynapos sebészeti beavatkozás. Pár órát ott fektetnek, este már az otthoni ágyikódban pihensz.Hat hétig nem szabad utána házaséletet élni, nem szabad nehéz csomagokat emelni, kimélni kell magadat, viyázni kell a fertözésekkel, nem mehetsz fürdöbe, mert csak lassan záródik vissza a méhszáj, de a levett minta alkalmas egy csomó szürés elvégzésére, arról nem is beszélve, hogy nem fogsz erösen menstruálni,és ezzel a vérszegénység ellen is teszel nem is keveset.Sajnos idövel megvastagodik szinte mindenkinél a méhnyálkahártya, és nemigen ismerek olyan nöt akinek ne csináltak volna ilyesmit.Nagyon gyakorlottak az orvosok, nem neke lesz csak ilyen aznap.Próbálj második vagy harmadik lenni és ne pénteki vagy hétföi napra kérd magadat.Hétfön nem jöttek még bele, péntekre elfáradtak. Az sem jó ha az orvosod ügyeletböl megy a mütöbe.Mindezzel együtt nincs semmi baj, tul kell esni ezen a kis beavatkozáson, hogy ne légy vérszegény minden menses körül fokozottabban.A csontvelővétel rosszabb lehetett. Itt nem szivnak ki belöled semmit.. Amig alszol kikaparnak. Mire felébresztenek tul vagy rajta. Az a régi mintavételed amiröl irtál sokkal kellemetlenebb lehetett, ott nem érzéselenitettek el, és azt is tulélted. 

Előzmény: msz67 (357)
mirtelo Creative Commons License 2012.01.25 0 0 362

Szia!

Én voltam gyomortükrözésen szerencsére nekem bóditásban csinálták.

Elég durva hogy nem mondták meg kerek perec, hogy milyen vizsgálat köetkezik.

Szerintem is fontold meg az egészségügyi kaparást megnyugtatóbb lenne hogy kevesebbet kellene transzfúzióra járnod. :)

én úgy tudom az ilyen nőgyógyászati műtéteket altatásban végzik. De kérezd meg  nőgyógyászos topikbam ott biztos adnak konkrétabb válasz.

Azt is mondta a természetes dolgokkal kapcsolatban, hogy mit és milyen adagban érdemes szedni?

Remélem ma már jobban vagy.

3 hét elég hosszú idő aleletek eredményeire....

Szorítok hogy minden eredmény jó legyen. :)

Előzmény: msz67 (361)
msz67 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 361

A tükrözést én sem engedném, volna idő felkészülni, de amikor a végbelembe nyultak vizsgálat része volt. Megparancsolta a doktornö hogy forduljak oldalra, és máris jött nekem a gumiujjal, a másik alkalommal meg le kellett hajolni akkor is vizsgálat közben jött derült égböl a villámcsapás.A nögyógyász doktornö meg ahogy feküdtem az asztalon egyszercsak a fenekemben is turkált.  Jó erélyes volt. Anyám meg nyugtatgatott fogta a kezemet. Sosem kérdezték hogy engedem e.A tükrözésnél van idö megtagadni ha beutaló van, de ha a kórházban meglepnének vele biztos ujra levágnék egy hisztit.Még vastagbéltükrözést nem akartak soha.A gyomortükrözés sem lehet semmi.A pótmamámnak  meg azt csinálták sokszor

a reflux miatt. 

Hétfö reggel megvolt a vérvétel.Itt is lesz olyan vizsgálat, amit vidékre küldenek labrba, és hetek mulva kész. Ez a doktornö is feszegeti az egészségügyi kaparást Azt mondta hogy minél elöbb legyek túl rajta, mert a vérszegénységnek rosszat tesza bö menstruáció, és meg kellene próbálni hátha kevesebbet kell transzfuzóra járni, ha azt megcsinálták. Irt javaslatot a nögyógyászomnak is. Most keresünk majd orvost, egy pár ismerösömet megkérdezem.Csak olyan helyre szeretnék menni ahol elaltatnak hozzá, és nem tudok semmiről. Bozasztó lehet.Ha tudnám hogy kevesebbszer kapok vért, akkor csak rászedem magamat.Hátha még tudnám az idöt húzni sokáig. Ez a doktornö aazt mindta hogy a hasbaszurinak nincs értelme, jó hogy leállitották, mert egy szuri ugyis csak két napig hat, de a transzfuzióra mindig menjek idöben. Most holnap megyek majd. Egész jól voltam decmberben nem is kaptam.Igaz mostanság fáradékonyabb vagyok. Tegnap is csak feküdtem.Kérdztem a természetes dolgokról  tegnap  azt mondta hogy jól teszem. Ahogy levették a vért behivott, maghallgatta a szivemet, megtapogatta a hasamat.beszélgetett velem. Csütörtökön be kel telefonálni mert akkor lesznek kész a leletek, de egy csak három hét mulva.

Előzmény: mirtelo (359)
mirtelo Creative Commons License 2012.01.23 0 0 360

Nagyon szívesen. :)

Előzmény: msz67 (358)
mirtelo Creative Commons License 2012.01.23 0 0 359

Szia!

Le a kalappal elöted. Semmi pénzért nem egyeznék bele végbél vizsgálatba, se vastagbél tükrözésbe. Inkább injekciót választanám mint a kúpot...  

Értem csak csontvelő átültetés segíthet.

Remélem minden rendben  volt ma. Gondoltam rád. :)

Örülök hogy kedves és lelkiismeretes az orvosod. :)

Majd írdmeg hogy mit mondott.

Előzmény: msz67 (357)
msz67 Creative Commons License 2012.01.22 0 0 358

Köszi a linket.Ezt a cikket pont enm olvastam, de rengeteg hasonlót igen, sok tudományost is találtam. El van mentve egy csomó cikk.

Előzmény: mirtelo (355)
msz67 Creative Commons License 2012.01.22 0 0 357

A börtön nélkül is durva a fenékbe nyulkálás, nekem is nyulkáltak a kórházban mostanában, oldalra kellett fordulnom és a bugyi mellett nyult fel a doktornö, de a másik alkalommal meg be kellett hajolni és ugy néztek meg. Kislánykoromban a nögyógyász doktornö matatott a fenekemben.Végig bögtem.Szegény anyám nyugtatott fogott.A doktornö meg letolt hogy ne hisztizz. Nagyon utálom ha a fenekemben nyulkálnak.Idegessségemben a fenekem is beszükül. Semmyilen nyilásomon nem szeretem a nyulkálódzást. Emlékszem utáltam a lázmérést is, szegény anyu mindta hogy ott gyorsabb lenne, de nem engedtem anyunak már kislánykoromban sem hogy a fenekembe dugja.Gondolom amikor egész pici voltam nem kérdezték. A mandulamütétnél is rossz érzés volt amikor kupot nyomtak belém.

A növérke amikor nem örültem a kupnak, kérdezte hogy injekcióban akarom? Egyik jobb mint a másik. 

Más csontvelőját kaphatom csak mert ha a sajátomat kapnám ugyanolyan beteget kapnék vissza, csak egy idegen ember csontvelöje tud dolgozni bennem. Elmagyarázták az orvosok nekem már egy párszor .

Reggel megyek az u doktornő által elküldve vérvételre.

Az nagyoan aranyos volt amikor levette a ruhája fölül a fehér köpenyt, most csak beszélgetett velem csütörtökön. Reggel fél nyolckor a növéreknél kell jelentkezni.

mirtelo Creative Commons License 2012.01.21 0 0 356

Szia!

 Na börtönös leírásnál teljesen elborzadtam.

Porig alázó élet a cellába + megalázó vizsgálatok.....

Ezek csak még jobban rontanak az amugy is beteg pszichés embereken...

Előzmény: Taktus (354)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!