Keresés

Részletes keresés

edgarleo Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2413
bar a korabbi hozzaszolasaimbol mar kiderult, hogy en ismet europai vagyok, tehat csak kibickedek ezen a topikon, de ehhez a gondolatodhoz csak annyit fuznek hozza, hogy valoszinuleg te sem allhatnal ki bruce springsteen melle enekelni a "born in the usa" dalt.
talan valamikor regen valakik szemeben te is csak "suletlen joveveny, parazita, lesipuskas, ingyenelo, kalandor" voltal, aki megerkezett az ujvilagba, hogy "meg azt is tonkre tegye, ami muxik".
biztos van a mondanivalodban igazsag is, csak hat a talalas egy kicsit alsagos, egyes reszei pedig kifejezetten sertoek.
ugy is mondhatnam, hogy szint alatti, es nem vitakepes.
na, es akkor most johet a kioktato, gyalazkodo, foldbe dongolo valasz, melyben elmagyarazod, hogy en miert is nem takarodok mar innen, hiszen en is csak egy csuszomaszo senki vagyok ezen a bolygon... :)
Előzmény: denes (2412)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2410
Nem foglakoztam tul sokat vele, ugye. Viszont szeretnem, ha itt lenne a velemenyem errol a topikon.
Előzmény: Rob_ (2407)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2407
nem kell vele foglalkozni, ennyi. Ha reagalsz ra azzal csak magadat idegesited, meg se kell latni.
Előzmény: Törölt nick (2406)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2406
Ertjuk egymast, es kovetjuk is addig, amig zsidozo amerikagyulolo nem kap munkat. Amikor kap, es kap! Akkor forr belem a szo.
Előzmény: Rob_ (2405)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2405
pontosan. ez a hiba a rendszerben. vagy vizumot kell adni es varni az adot vagy nem, ami ertheto is, de akkor nem is tudjon illegalisan dolgozni.
Előzmény: Törölt nick (2403)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2404
oleles (x) csok (o), ketszer.
Előzmény: denes (2402)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2403
Search Prince William County, VA, nalunk Arizona van evek ota, csak nincs sajtoja akkora. O dehogynem az en fiamat-lanyomat veszi fel, csak meg illegalisok nelkul is tud valogatni. Fiamnak 2 munkahelye van epp, nyari szunetben, es asszem koszonheto ez az "arizona" rendelkezeseknek. A rendszer hibaja az, hogy megelhetest biztosit turistakent itt (mashol) dolgozonak, igen. Pincer, ha nem kap allast, nem dolok kardomba. Agyelszivast viszont ezerrel tamogatnam.
Előzmény: Rob_ (2400)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2400

Pontosan ezt kell elvarni a rendszertol, hogy igy legyen. De jelenleg nem igy mukodik, mert nem a te fiadat fogja felvenni hanem az illegalist aki utan nem fizet semmit. Es ez igenis a rendszer hibaja, hogy ezt a cegek megtehetik nagyon alacsony kockazat mellett. Ez az egyik gond a masik pedig, hogy egy kozepfoku szakmaval rendelkezo gyakorlatilag nem kap munkavizumot akarmilyen jo is a szakmaban (jo, kiveve az egeszsegugyet).  Es ez ok is lenne ha ezzel a munkaero piacat vedene a bevandorloktol, de ugye csak annyit er el, hogy a dolgozok megis jonnek csak meg az ado sem lesz befizetve.

A stilusa nekem sem tetszett amugy.

Előzmény: Törölt nick (2399)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2399
Most akkor en leszek a csunya, egyetemista gyerekeim harminc helyen kerestek allast, mire kaptak, ok is pincerkednek. Elvarom a rendszertol, hogy oket vegyek fel dolgozni, ne az illegalis magyar pincert. Ha jon a mesterszakacs, iderakom a lelkem segiteni neki, zsidozo pincernek, ugyanmar. Semmi baj a rendszerrel, a topik mostani allasa szerint.
Előzmény: Rob_ (2398)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2398

Igen, belekenyszeriti, mivel pincerkent munkavizumot kapni szinte lehetetlen, talan ha magasabb beosztasba kerulne egybol akkor talan (gondolom van valami fonok pozicio olyan helyen ahol sok pincer van) de olyat meg megkapni elsore hat... Hiaba talal szponzor ceget aki mindent bevallalna erte a hivatal nem adja meg ki, az a valasz, hogy van hazai...

Es ez a baj a rendszerrel, hogy a tisztesseges utat lezarja mig a masik nyitva all...  szerintem.

Előzmény: Törölt nick (2397)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2397
Akit idekenyszeritett a rendszer, ja.
Előzmény: Törölt nick (2396)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2396

Ez idézet volt illegális mosogató hszból.

Előzmény: Törölt nick (2395)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2395

 

 

 

 

Mivel az egész világ utálja amerikát mert a legnagyobb kizsákmányóló zsarnok pazarló zsidó ország

Előzmény: benebar (2386)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2394
xoxo.
Előzmény: denes (2384)
areacode212 Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2393
Ahan, lehet, hogy jobban megertette volna ha ebben a hangnemben szolsz hozza, de az is lehet, hogy nem.

Mindenesetre, 3 het NY-i elet utan ne gondold azt, hogy tudod a frankot amerikarol. Az csak egy resze amirol itt alabb tepted a szad. A problema csak ott kezdodik, hogy a te stilusod sem sokkal kulonb mint a Denese, te buszke Magyar, ja es te beutaztal 74 orszagot mindezert a stilusert!

Mindezt a korabbi 2 hsz-edre irtam. Ez a mostani mar inkabb!
Előzmény: benebar (2390)
edgarleo Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2392
ra se rants! :)
figyelmedbe ajanlom a 2300-as irasomat (es annak elozmenyeit)
take it easy! :)
es sok sikert!
Előzmény: benebar (2390)
benebar Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2390
Kedves Dénes


Minden jogod megvan rá ,hogy azt gondold és mond ami nyomja a szived,lelked és ezt tiszteletben is tartom. A lényeget nem érted...: te idejottél 36 évvel ezelőtt és megcsináltad!!! Gratulálok isten éltessen egészségben sokáig!! Ez mind rendben van..csak az itt segitséget.tanácsot kérő emberek nembiztos ,hogy arra vágynak hogy bárki is (főleg egy magyar-tehát a vérünk!!) lebőgje kioktassa cinikusan őket mint 1 mint egy hatalmas nagy király! Hogy miértnem ide meghogy miértnem ott etc...Persze lehet tévedek és mindenki erre vágyik. Tudod volt pár harcos aki irt privátba e-mailt és elmondta szépen csendben merre és mit és hogy érdemes csinálni szerintem inkább példát kéne vegyél rólluk! És a legfontosabb ,hogy ne feledd el honnan indultál el te is! Gondolom lyukas zsebbel tudatlanul mint általában mindenki és ez nem is baj ....sőt azsem baj ,hogy itt mindenkivel fölényeskedsz..csupán szégyen...a nemzetedre nézve..ennyi.. ez lett volna a lényeg de te ezt valamiért nem akartad meghallani és/vagy észrevenni. Én nem rohanok se ki se be ..halál nyugodtam vacsizom eggyet fekszem mert holnap is nap van és elkell végezzem az illegális munkám ami tönkreteszi Dénes egész amerikáját.

minden jot hatalmas nagykirály amerika és magyarország megmentője okitója,,
Előzmény: denes (2389)
benebar Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2386
Vagy olyankor amikor én megveszem az utcán a SSN-t illegálisan mert BELEKÉNYSZERIT A TE FASZA RENDSZERED!!!!! Holvan a te fasza rendszered amikor 3 hét alatt ismerős nélkül kapcsolat nélkül már hivatalos papirt veszek??? Én az ezelőtti hozzászólásiamban is csak azt próbáltam kifejteni hogy fölösleges tenni a szépet meg a jót mert hamar rájöttem hogy ezsem különb mint a világ bármelyik országa..!!! Sőt ha jobban belegondolok a túlköltekezés a mértéktelen és értelmetlen pazarlás amit a TE AMERIKÁD folytat egyenes út a bukáshoz...soha életemben ennyi értelmetlen népbutitó baromsággal még nem találkoztam mint itt ,minden 3x- san túlcsomagolva benzinzabáló gépekkel jár mindenki teljesen fölöslegesen mert ugysem vezettek gyorsabban mint nagyapám a jó öreg Ladájat minden ablakból klima lóg még a bronx-i, és brooklyn-i gettókban is olyan koszos utcákat mint itt csak indiában láttam még csak az utcákon szemetelő emberek tömegéről már nem is beszélek...Vagy épp a manhattanben járó kelő üzletemberekről akik a valóságtól régen elrugaszkodva már csak minenféle szuperdrága öltönyokben prádéznak. Kedves Dénes a te országod LENYÜGÖZŐ GRANDIÓZUS ÉS EGYBEN SAJNÁLATRA (keleten ez gyülölet és nem ok nélkül) MEGVETÉSRE MÉLTÓ. De ennek nemsokára vége lessz és az ilyen nagyképü irreális fazonokkal eggyütt megszűnik létezni mint te. Mivel az egész világ utálja amerikát mert a legnagyobb kizsákmányóló zsarnok pazarló zsidó ország. Ti-Te függtök a világtól és nem forditva jólenne kinyisd a szemed papa..
Szóval én szerencsésnek érzem magam hogy itt lehetek pár hónapig és láthatom ezt a nagy és pörgős várost éshogy ha rövid időre is a része lehetek......mégmielőtt energia és nyersanyagfüggőségetekben (amit ugyhasználtok fel mint a sáskák) a közeljövőben a teljes összeomlás és azt aztkövető totális bukás fog követni...én ezt Dénes csak Tv-ből nézem de te ittleszel és verheted a melled mekkora sztár vagy...
Elnézést ha valakit megbántottam de ettől még az igazság az igazság!!!
Előzmény: denes (2379)
benebar Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2385
Dénes hidd el csak te liheged túl itt egyedül..segitsegért jöttem a topikba igyvan pár jótanácsért és kaptam is köszönöm szépen...de te azt hajtogatod hogy 36 éve itt vagy te milyen fasza gyerek vagy és már jólhallom a beszédedből hogy nagy amerikánó is sőt jobban tartod magad amerikainak mint magyarnak ami lesüt az irásaidból..ami nem is baj. De engem hogy nemvezel és hogy mersz igy le minősiteni mikor aztsem tudod ki vagyok..!?!?!? HOGY?? Én ezt nem teszem már ittis látszik az intelligenciánk között a különbség.! FIGYELJ 27 éves budapesti srác vagyok vidéken születtem egy kis faluban..18 éves korom óta jaroma vilagot europában 7 országban dolgoztam 74 országot hajoztam végig és 2 szer jártam körül eurázsiát ausztráliát és indonéziát...mindenhol becsületesen dologoztam és a mai napig visszavárnak minden munkahelyemen...olyan dolgokat láttam és tapasztaltam meg fiatal korom ellenére hogy neked valószinüleg nem volt lehetőséged ezeket megtapasztalni akármekkora fasza gyerek is vagy!! És engem itt kezdessz basztatni hogy az ilyenek mint én..??? milyenek mint én??? Én kalandvágyból jöttem ide pénzzel a zsebembben (eléggel) hogy megtapasztaljam milyen az álmok és a lehetőségek hazája..és dolgozni is akartam/akarok hogy ne éljem fel az erre szánt pénzem teljesen...tehát amit megkeresek azt itt el is költöm szivesen .....ja és ez már bün?? Ettől én már "olyan" vagyok...mi illegális kisköcsög ???mi?? korrupt??? én taszitom az országot a biztos csőd felé????énvagyok az meg a hozzám hasonlók??? Hát ha igen szomorúan hallom hogy a 3 nyelvet beszélő munkás becsületes magyarok amerika ellenségei meg a te ellenségeid..!!! Te nemfigyelsz amikor aztmondom a rendszer SZAR az igy is van ,,mert én nemakarok kibújni semmilyen kötelezettség alól, de mit csináljak ha a te országod ilyen buta hogy az "ilyenekre" nem gondol mit én ?? hát sajnálom!! Adnának egy ideiglenes adószámot és addig a fél évig amig ittvagyok vagy 1 évig én szivesen befizetek nektek mindent (mint tettem ezt eddig bárhol)!!! Másfelől ha a rendszer jó akkor hogy van itt enny illegális ostoba beszélni nem tudó inkompetens spanyol,indiai,pakisztáni stb...akik kasztokba tömörülve élnek és arra sem képesek hogy megtanuljanak 1 nyelvet!?!?!?! Ilyenkor holvan a te nagy fasza amerikád király rendőrsége és bevándorlásai???
Előzmény: denes (2379)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.29 0 0 2383
Probalj valtoztatni rajtam. Pukkancsnak nevezni eddig nem jott be, mi van meg?
Előzmény: denes (2382)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.29 0 0 2381
Mit szeretnel, mit varsz tolem?
Előzmény: denes (2380)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.29 0 0 2378

A rendszerben mi a hiba? Turistavizum csak latni akartam az orszagot es kicsit korulnezni ENNYI-re valo, pont. (Van hiba a rendszerben egyebkent boven, de nem ez - en speciel orommel olvasom, hogy nehezul az illegalis munkavallalas - es ez nem ellened szol, komolyan)

Eszt ismerostol hallom, jonnek az esztek, legalisan, pont mint Rob, ugy csinaljak, munkavizummal, egyik magantanito gazdageknal, utazgatjak korbe a gyerekekkel a vilagot, es soknyelvu eszt kislany tanitja a matekot meg a sok nyelvet. Masik politikus sminkmestere, az a dolga, hogy 2 orankent hajat es festeket igazitson, es kapott erre vizumot, mert politikus szerint nincs nala jobb.

Allampolgari vizsgan kell beszelni angolul, ha nem erted a kerdest, ha nem tudsz valaszolni, mehetsz potvizsgazni.

Előzmény: benebar (2374)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.29 0 0 2376
Azert azt az SSN-t ne nagyon add be pld jogsi kerelem melle mert erhet meglepetes. Amugy latom megoldottad a munkahely kerdest. Azert ha tulakarsz tartozkodni akkor egy jogsit nem artana beszerezned. Van olyan allam ahol megadjak a tartozkodasi idod vegeig (pld FL de biztos mashol is), azt meg hogy lejart az esetek nagyreszeben nem nezik es felmutatva olyan leszel mint barki mas.
Előzmény: benebar (2375)
benebar Creative Commons License 2010.06.29 0 0 2375
Amugy meg nemkell tullihegni ezt az amerikat...!!! Mar ratalaltam az embereimre..500 dollcsiert lehet venni social securitit es meg sok egyeb mast is :P nemkell futtatni az orszagot mert ez is pont ugyanolyan korrupt mint mashol csak megvan a nagy szinhaz a nepnek es a vilagnak..:)))) Ja es manhattan eszaki reszen mar dolgozom egy olasz etteremben...a tulaj szarik a social szamokra meg az adora meg mindenre...szal ittsem koulonb semmi mint keleteuropaban,,:)))) :D:D
De azert nagyon elvezem a varost meg a feelinget...udv fiuk..
Előzmény: denes (2373)
benebar Creative Commons License 2010.06.29 0 0 2374
:)) nem figyelsz..en nemfogok ittragadni eleg nagy a vilag..es latni szeretnek sok mindent..es nemakarok illegalisan sem bujdonsni....es epitkezesen sem akarok dolgozni..ez csak koltoi kerdes volt...DE amit vegkepp nemszeretek az hogy vissszakoznom kell egy ilyen hulye helyzetbol eletemben eloszor...Rob jolirta..a rendszerben hiba van...szerintem is szar ha olyan jo lenne hogytudna ittlenni ennyi illegalis ..????? en ennel tobbre tartom magam mint ilyenekkel egessem magam csak latni akartam az orszagot es kicsit korulnezni ENNYI! amugymeg a fodrasz ahova jarok ormeny csavo itt el 19 eve es nemtud beszelni csak makogni es ez allampolgar...tiszta szegyen es vicc az orszagnak..:P
Előzmény: Törölt nick (2372)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.28 0 0 2372
Ha talalsz munkat es tulmaradsz, beszallsz a 20 millio mexikoi epito/vendeglatomunkas koze, ehberert, bujdosva a hatosagok elol, az idok vegezeteig, egeszsegbiztositas, nyugdij, autobiztositas es minden nelkul. Keress olyan munkat, ahol a munkaado segit munkavizumban, menj haza, es gyere vissza azzal a vizummal, maris mindenki szivesen szobaall veled.
Előzmény: benebar (2364)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.28 0 0 2371
ja
gilien Creative Commons License 2010.06.26 0 0 2369

SZia Katerina!!
Neharagudj, hogy megkérdezem, te hová való vagy?????
Azt látom hogy ritkán, jössz beszélgetni,szeretnék az ismerőseid közzé tartozni,ha lehet!!.
Gilien.
gilien Creative Commons License 2010.06.26 0 0 2368

SZiasztok, Kedves Ismeretlen Barátaim!!.
Olvasván a soraitat,tényleg nem semmi dumátok van,de még ha jól értem, nem is találkoztatok.Lehet könnyebben tudnátok egymásnak segiteni,veszekedés nélkül!!!
De különben tényleg örülök,hogy rátok találtam a FÓRUMON.
CSÁ,és Legyetek jók!!
GILIEN!!!!
areacode212 Creative Commons License 2010.06.26 0 0 2367
Nezz korul itt alakalmi munka ugyben:

http://newyork.craigslist.org/lbg/

Sok sikert


Z:)
Előzmény: levioli (2363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!