Keresés

Részletes keresés

ssuzy Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7048

Sun Island képeinket feltöltöttem akkor a yahoo-ra. Készítettem egy külön élővilágos albumot is a "tájképek" mellé. Vegyétek figyelembe, hogy milyen időnk volt! : ))) Amint kisütött a nap, azonnal nyakunkba kaptuk a gépet!

Tehát a link:

 

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/somogzsu/my_photos

 

Üdv: Ssuzy

fazi2 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7047
   Szia!                                                                                                                            Nagyon szépen  köszönöm.sajnos nem jött be a lap,később majd próbálkozom.Ha az iroda telf.sz elküldenéd megköszönném persze ha szabad. Ha szigetet is tudnál ajánlani jó lenne.Én már voltam 1994-ben Kuredun fantasztikus volt.de olyan messze nem szeretnék most menni.                        Gyöngyi
Előzmény: crx (7046)
crx Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7046

Fazi2,

kb 2-3 napja írtam konkrét elérhetőséget, de nem szeretném magam ismételni, kis visszaolvasás...gyors telefon és már utazhattok is :-)))

Előzmény: fazi2 (7045)
fazi2 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7045
Sziasztok!                                                                                               Segitségeteket szeretnénk kérni!!!   Olvastuk a hozzászólásaitokat és irigyelünk benneteket,hogy mennyi mindent tudtok a szigetről. Mi is szeretnénk elutazni,de a választás nem egyszerű. addig gondolgodtunk egy nagyon jó Kandoomai ajánlatról amig lemaradtunk. Ha valaki tudna nekünk egy jó utazási irodát ajánlani megköszönnénk.                                                                                                                                                    Gyöngyi
Vivus Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7044

szia ssuzy!

 

Én a http://photos.yahoo.com - ra szoktam tölteni a képeimet. Nagyon meg vagyok vele elégedve, rengeteg kép fér ide!

Sajnálom az időjárás miatti problémátokat. Én júliusban voltam, és mindenki ilyesztegett, hogy majd milyen rossz idő lesz, erre gyönyörű időnk volt végig. ennyit az időjárásról.

 

Vivus

Előzmény: ssuzy (7042)
Bogie Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7043
Hallod, minden elismerésem, hogy ilyen jól tartod magad. Remélem, hogy a legközelebbi utatokon kárpótol az időjárás mindenért!
Előzmény: ssuzy (7042)
ssuzy Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7042

No, hát újra ittvagyok. SUN beszámoló: Igazából nem is tudom hol kezdjem. Látom, hogy nem csak mi jártuk meg az időjárással... : ((( Bogyó2! Igen, néhány napon nekem is sírhatnékom volt a csalódottságtól, és kicsit még most is rossz.

Szóval vasárnap este felszállt velünk az LTU müncheni gépe, mindössze 45 perc késéssel. Aki velük utazik, annak tudom ajánlani, hogy vigyen magával kaját, mert elég keveset adnak. Ezt az odaúton az éjszaka miatt nem éreztük meg annyira, de visszafelé, már igencsak kopogott a szemünk. Mint talán emlékeztek, az 5 hónapos kislányunkat is vittük magunkkal. Nem szeretném a fórumot az ezirányú tapasztalatokkal terhelni, akit érdekel a babás maldív út, írjon nyugodtan, szívesen válaszolok (Annácskának gratulálok, és talán nem is várat olyan sokat magára az az utazás!). Tehát a repülőről csak annyit, hogy a babaágyat 10 hónapos korig "reklámozzák", de az 5 hónapos picur alig fért el benne. A WC ajtó mellett van elhelyezve, és a mennyezetről fújják rá a hideg levegőt, amit nem lehet leállítani. Egyszóval kritikátlan, a visszaúton már az ölünkben aludt.

Na tehát hétfő reggel megérkeztünk a borús, esős Malé-ba, ahol a fejünk fölé esernyőt tartva kísértek minket a hidroplánig. Nagyon olajozottan mentek a dolgok, nem kellett várnunk sehol. A poén kedvéért beszúrom, hogy az egyetlen hibájuk az az, hogy a gyerek babakocsija a Maldív-szigeteken ragadt, mert elefelejtették  gépre tenni visszafelé. A legutóbbi hírek szerint Bécsben jár, de ne kérdezzétek hogyan. A biztosító azt mondta vegyünk egy újat. Hát ő se akart hazajönni : )).

Megérkeztünk Sunra, a 185-186-os szobákat kaptuk, összenyithatók, ezért nekünk nagyon bejött. A part is jó, és ami nekünk fontos, hogy nincs annyira messze az étteremtől. A babakocsi miatt nem tudtunk volna biciklit bérelni, tehát tökéletes volt.

IT88! A vízibungik bejáratánál egy Spa centrum nyílt. Aaramu Spa néven. Nagyon szép, van ott mindenféle masszázs, fürdő..stb. Állítólag mostanság adták át, majd a képeimen meglátod.

Tehát a hétfő borús volt, de akkor ez még nem zavart nagyon, mert fáradtak voltunk. Kedden szép napsütésre ébredtünk, és így utólag, ha tudtuk volna, hogy ez az egy délelőtt lesz csak ilyen, jobban kihasználtuk volna. Délutánra be is borult, a másnapi follow the dolphins túránkat törölték is. Aztán az összes többit, a reef explorert, és mindent. Egyetlen programon se tudtunk részt venni míg ott voltunk. Nem tudok mit írni, nagyon jó lett volna, ha legalább csak borús, nem is hiányzik mindig a tűző nap, de sajnos végig nagyon fújt a szél, és az eső is sokat esett. Egyik éjjel olyan vihar volt, hogy kidöntött pár fát, ás hajnalban jöttek újraszigetelni a tetőket, mert kimosta a nagy eső. Nagyon-nagyon szomorúak voltunk, de úgy döntöttünk, hogy nem érdekel, akkor is fürdünk. Így a sznorizásba folytottuk bánatunkat, bár néha az eső úgy verte a hátunkat, hogy már fájt. A pipám is folyton telement vízzel a nagy hullámok miatt, de sebaj, rajtunk kívül nem sokan zavarták a kilátást a víz alatt : ))). Vettünk ott is egy víz alatti fényképezőgépet, ami olyan színes volt, hogy az egyik korallnál csapatostul megtámadtak a halak. : )) Ha nem a víz alatt voltunk, akkor ettünk, mit is tudtunk volna mást csinálni...tehát nekünk megérte az all inclusive, mert sokszor csak az esernyővel elszaladtunk egy sütire vagy kávéra unalmunkban, és hát hozzájött még a napi 3 étkezés. Rosszat nem tudok mondani a kajáról, a sütikről meg pláne, de ezt már előttem többen is megírták. Az all inclusive szempontjából nekünk még az ingyen jacuzzi, gőzfürdő, és szauna is jól jött, de nyilván ha nem ilyen az idő, ezeknek a közelébe se megyünk. A rossz idő miatt nem működött az internetkapcsolat, illetve nagyon lassú volt, a fórumot be sem töltötte. A szobákban (hiába volt super deluxe) nem volt internet, és a számlánkat se tudtuk nyomonkövetni. Készpénzt már sehol nem fogadtak el, még az ajándékboltban sem, tehát a borravalókon kívül mást nem érdemes vinni. Nekünk még maradt a végén 50$, azt levonattuk a számlából, és a többit fizettük csak kártyával. Szombaton és vasárnap annyival jobb lett az idő, hogy nem esett annyit, és néhány percre előbukkant a nap. Magyarokkal nem találkoztunk egy párocskát kivéve, de az egyik pincér majdhogynem társalgóképes volt magyarul. Még egy csomó kaja nevét is tudta.

Ha esetleg valaki gyerekkel utazik, és kér gyerekágyat, számítson rá, hogy éjszakánként 8$-t elkérnek érte. Nekünk ezt se az ITS, sem pedig a resort nem jelezte az e-mailben.

Hétfőn reggel elvitték speedboat-al a csomagjainkat, mi pedig elindultunk hidroplánnal. Hatalmas eső volt, de ezt szó szerint értsétek. Amíg a buszra felléptünk (mert a gép 10 méterre állt tőlünk ezért odavittek : )), addig is esernyőt tartottak fölénk. Akik hajóval jöttek, nem értek oda időben, ezért jó egy órás késéssel indultunk, de amúgy se engedtek volna felszállni bennünket. Bemondta kapitány, hogy széllel szemben repülünk, ezért majdnem 11 órát jöttünk hazafelé. Hát így alakult. Nagyon szerettem volna beszámolni nektek mindenféle érdekes programról is, de hát ez nem jött össze. A szigetvilág meseszép, és úgy jöttünk el, hogy visszamegyünk nemsokára. Ha mégegyszer megyünk, 2 hét alatt nem adjuk, nem is érdemes, erre rájöttünk. Az időjárás szempontjából is jobb, hiszen 2 hétig egyfolytában nem lehet rossz idő. Azért nagyon sokat fényképeztünk, a párom rengeteget futkosott gekkók, rákok, pókok után, és azért van pár "tájképünk" is.

Hová töltsem fel őket? Tud valaki egy jól működő tárhelyet?

Crx! Ha esetleg szükséged lenne még "hangeffektekre" a honlapon, hoztunk cd-t, szívesen megosztom veletek. Bár gondolom mindenkinek van, aki járt ott valaha.

Most ennyi jutott eszembe, gyerekesek kérdezzenek nyugodtan emilben is. A lányom messze a legfiatalabb ottjárt baba volt, de nagyon élvezte a meztelenkedést, és egy kókuszdióra támaszkodva, először ült meg egyedül! Ja, és a széltől sem fél már! : )))

Ha megmondjátok hová, feltöltöm a képeket, van egy-két jól sikerült naplementém nekem is (többek között). Szép napot! 

Ssuzy

Bogie Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7041

http://www.kuramathi.com.mv/bluelagoon/index.htm#

 

Ha valakit érdekel erről az oldalról mind a három resort hivatalos oldala elérhető (i.e. Cottage, Village, Blue Lagoon).

Előzmény: Bogie (7040)
Bogie Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7040

Mármint amelyikben ti voltatok. Village, igaz? Ott három resort van. Igaz, ugyanaz a cég üzemelteti, az Universal Resort. A resortok különböző színvonalúak, hogy különféle igényeket is ki tudjanak elégíteni, ugyanazon a szigeten.

 

A 3 központi éttermen túl, különböző nemzetek konyhája pl. thai, indiai stb. is üzemel a szigeten (gondolom, még mindig).

 

Csak azok kedvéért szúrtam ezt be, akik még nem voltak ott, de érdeklődnek a sziget iránt, az étvágycsináló videó után:))

 

Előzmény: Danidek3 (7039)
Danidek3 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7039
Nem tudom, hogy ilyen irányú felmérést lehet-e csinálni, vagy csináltok-e, de arra nagyon kíváncsi lennék, hogy egy Ganxsta növeli vagy csökkenti az érdeklődést.

Én úgy tippelek, hogy az adott útra erősen csökkenti a forgalmat, de más hasonló utakra növeli. Kíváncsi vagyok mit gondol erről egy szakmabéli.

-----
videó:
Kuramathin tudni kell, hogy egyik este büfé van, a másik este menü. A felvételen a reggeli büfé szerepel és egy esti büfé. Az éhenhalásra a menü alkalmassá teheti a szigetet. A menü maga legtöbbször nagyon szép, de ahogy a puccos éttermekben szokott lenni, elég gáz íze van. Ellenben a pizza tutkó ...
Előzmény: Langusta (7035)
Andras D. Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7038

Szia Langusta,

 

Teljesen igazad van, tisztellek erte, amit tettel. Sok sikert!

 

A.

Előzmény: Langusta (7035)
Napóleonhal Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7037

Sziasztok!

 

Hazajöttünk mi is hétfő éjszaka...

 

A hazaút kicsit hosszúra sikerült, így kell egy kis idő regenerálódni, majd írok részletesebben beszámolót is valamikor a közeljövőben. Azt hiszem, Vilamendhoo meg Ranveli újdonság lesz itt a fórumon... Plusz még ha valakit érdekel, lesz egy Dubai beszámoló is, de az valószínűleg nem ezen a fórumon.

 

Látom már megjöttek a hírek az időjárásról. Hát az tényleg elég szar volt... Volt egy két esős nap, amikor reggeltől estig ömlött, meg fújt a szél. Minket különösebben nem zavart, most pihenni mentünk, aludtunk egész nap. Persze jobb lett volna a parton a pálmafa alatt aludni, de egyáltalán nem voltunk idegesek az eső miatt.

 

Ja, és mindenki megnyugtatására, Vilamendhoot nagyon tudom ajánlani, egyáltalán nincs vele semmi különös probléma.

 

Suzy, Ti melyik szigetről néztétek a monszunesőt?

 

Nh.

Bogyó 2 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 7036

Erre muszáj írnom!

Az első aki ilyet ír! Mármint, hogy végig, azaz napokig esett! Azaz bocsánat, talán Sharkpapa is írt egyszer arról, hogy nekik is volt ilyen.Mindenesetre nagy rajongó lehetsz, ha ennek ellenére visszavágysz! Tisztellek érte, én belehaltam volna bánatomban, ha ilyen az idő.

 

Mellesleg egy érdekes fejlemény a korábbi időjárás vitákhoz, és úgy tűnik, teljesen meg kell, hogy dőljön az a klisé, hogy tél=tuti idő, nyár=kockázat. A mi - nyári utazók - tapasztalatai is ellentmondanak ennek, hiszen többnyire jó volt az idő, ha nem is mindig verőfény. De még az is volt. És most, a tél küszöbén meg tessék! Azt hiszem Sharkpapáék is decemberben jártak így.

Szóval úgy tűnik, Bandos elmélete az igaz, monszunváltáskor, és nem az esősnek mondott monszun alatt csapadékosabb az időjárás, azaz november és május a kockázatosabb, s talán január,február, március és július, augusztus, szeptember a legjobb.

 

Remélem Gócpointéknak már nincs ilyen problémájuk, ők most mentek, de 3 hétre, addig azért biztosan kisüt. Érdekes lehet a tengerparton ülve várni a Mikulást!

 

SSuzy mesélj még, mert ezek fontos tapasztalatok, mégha nektek nem is a legjobb, talán leszűrünk valamit, bár egyre többet mondják, hogy felborultak az idjárási rendszerek, s nem lehet már tervezni. Szóval várjuk azt a beszámolót!

Előzmény: ssuzy (7026)
Langusta Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7035

Sziasztok,

 

Felvállalom,hogy a mi irodánk volt az, aki velük hirdette a maldiv utat de továbbra sem hiszem, hogy ezért nekem lesütött szemmel kéne járnom az utcán.. Hiszen ha egy kicsit is belegondoltok, tudjátok, hogy ezeknek az embereknek még nehezebb 100%-os utat szervezni... Igy dupla annyi energiába kerül irodánknak, hogy ne negativ cikkek, Tv nyilatkozatok jelenjenek majd meg irodánkról. Azt hiszem ez a mai világban elég rizikos, hiszen ha rosszhirünk megy, többet nem hiszem hogy szervezünk bármiféle utat is... Nos mi ezt felvállaltuk.. Ezzel kéne azt hiszem foglalkozni.. 

 

De azért ha bárkinek bámilyen személyes kifogása van a ez ellen a dolog ellen, nyugodtan megirhatja számomra: istria@istria.hu

 

Azt hiszem a mai magyar demokráciában, senki nem kérdőjelezheti meg, hogy ki megy Maldivra és hogyan. Ha marketing elemként használjuk ezeket az embereket akkor sem és ha ők fizetnek útjúkért, akkor sem.. Ezennel ezt a témát lezártnak tekintem és nagyon kérek mindenkit, ne ez legyen a forum fő témája, (ahogyan azt Kékbálna is irta), hogy az adott emberkék hová utaznak, mikor és kivel..

 

Tudjátok ebben az egészben az a röhej, hogy mindig azok az emberek figyelnek fel ilyesmire, akinek szúrja a szemét.. Nem az, aki esetleg tényleg elutazna azért, mert ezekkel az emberekkel akar némi időt együtt tölteni...

 

Itt tartunk 2004 végén Magyarföldön...

 

 

Langusta

 

 

 

Kékbálna Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7034

Na ez az. Ezt a rondó témát nem szerettem volna újra látni. Ha itthon vannak ugye nem téma itt. Ha kimennek bízzunk benne, hogy az sem lesz téma itt. Addig meg nem kéne erről írni.

 

A téma: tenger, pálmafák, nyaralás stb... Szóval a visszatértek újabb történetei jöhetnek. :))) Pl. Ez a legutóbbi video igen jó volt. :)

Előzmény: garamka (7033)
garamka Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7033

Direkt nem részleteztem, mert ha ráklikkeltek az előzményre akkor világosan látni... Igaz nem teljesen a topic témaja.

 

üdv

z

Előzmény: Cavalcanti (7032)
Cavalcanti Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7032
A témába vág ugyanis az egyik Maldív utat azzal hirdették,hogy Ganxsta,Győzike és még néhány magyar sztár is utazik Maldívra.Nos hát Ganxstáékkal bizonyára élmény lenne az ottani nyaralás:-)),persze Győzike ,Anettka,Lajcsi(éjféli trombitaszólóval)...szintén kiváló lehetőség arra,hogy egy kissé felelendítsék a hangulatot,és életet varászoljanak a sziget unalmas hétköznapjaiba,szóval igazán nagy vakáció:-)
Előzmény: Kékbálna (7029)
garamka Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7031
meg 73+8 nap... ;-)
garamka Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7030
Ezer bocs ezért a nagy OFF-ért de mikor olvastam dőltem a röhögéstől, és a szemeim előtt láttam, hogy ilyen és ehhez hasonló sztárok mit művelnek majd Meerun.

Ha a moderátor erre jár akkor kérem törölje (7025).

 

Udv

z

Előzmény: Kékbálna (7029)
Kékbálna Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7029
Ezt nem kellett volna ide beírni. Abszolút nem a témába vág. (szigorú :| )
Előzmény: garamka (7025)
Kékbálna Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7028
Ez a Kuramathi nekem való sziget. Éhen halni nem lehet. ;)
Előzmény: Danidek3 (7019)
Bogie Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7027

Menjetek március elején IS, akkor jó az idő. Azért remélem nagyon jól telt a "nyaralás" az esőben is!

Előzmény: ssuzy (7026)
ssuzy Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7026

Üdvözlet Mindenkinek!

 

Az előbb jöttünk meg életünk első maldív útjáról. Sajnos nem úgy alakult az utazás, ahogy ennyi év alatt elképzeltük, de ezt majd leírom később. Röviden annyit, hogy egész végig szakadt az eső, viharos szél fújt, és még tegnap reggel is mikor elindultunk 1 órával később indult a gép a hatalmas eső miatt. Másfél napunk volt, amikor "csak" felhős volt, és néha előbukkant a nap. Ettől eltekintve, már most visszavágyunk, igazatok volt mindenben.

Gondoltunk is Rátok:

Most megyünk, alszunk, aztán majd feltöltöm a képeket, van nagyon sok! Meg írok beszámolót is!

Szép napot! Ssuzy

 

Ja! Onnan nem tudtam bejelentkezni, mert a rossz idő miatt nem ment a net a műholdon.  : ((

 

   

garamka Creative Commons License 2004.11.30 0 0 7025

Csak most olvastam...

Jo buli volt :))))

 

Ganxstáék őrjöngtek Olivér lakásában


Blikk, 2004-11-30


Budapest - Botrányba fulladt a VIVA MegaWatt című műsorának forgatása, ugyanis Ganxsta Zolee (38) és csapata úgy berúgott, hogy állatok módjára kezdett el viselkedni a műsor-vezető otthonában. A Sex Action fenegyerekei olyannyira kezelhetetlenné váltak, hogy obszcén kifejezéseket firkáltak a szoba falán lévő plakátra. A helyzet akkor mérgesedett el igazán, amikor Miksa a WC helyett belepisilt a macskának kihelyezett alomba, majd belefújta az orrát Olivér fürdőköpenyébe.


<!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->


Olivér nagyon haragszik, szerinte Ganxstáék pitiáner módon viselkedtek A Sex Action egy késői időpontban volt hivatalos a VIVA műsorvezetőjének lakására. A nagyszájú rockerek nem vették jó néven, hogy több mint fél órát várakoztatták őket a hideg utcán, ezért beszereztek egy üveg bort, hogy egy kicsit felmelegedjenek.
- Amikor végre felmentünk a lakásba, fogtam egy tollat, és poénból azt írtam a falon lévő plakátra, hogy az itt lakó egy buzi - kezdte Ganxsta. - Ezután egy sötét kis szobában foglalhattunk helyet, de nekem már nem jutott fotel sem, így a földre ültem. A padlón beletenyereltem egy halom macskaürülékbe. Ettől annyira kiakadtam, hogy dobolni kezdtem a lábammal.
Miksa addigra már szinte kezelhetetlenné vált, és a hátsóját mutogatta a kamerának. Miután a szobában nyávogó macska felidegesítette, utánaeredt a fürdőszobába, majd egyszerűen belevizelt az állat számára kihelyezett alomba. Sőt állítólag bántotta is.
- Oliver nagyon kiakadt ránk - mosolygott Ganxsta. - Miközben a szobában készült az interjú, addig a haverjaim kifosztották a hűtőszekrényt.
A házigazda várja, hogy egykori barátja bocsánatot kérjen tőle a viselkedéséért.
- Amibe a Gengszter beletenyerelt, az a koszos lábán felhordott szemét volt - állította. - Az a legnagyobb baja, hogy nincs megnevelve. Nagyon haragszom - mondta mérgesen a műsorvezető, akit az dühített fel a legjobban, hogy az S. O. S. gyermekfalu részére több hónapon át gyűjtött aláírásokkal ellátott plakátot is tönkretették. - Én aztán tudom, mi a rock and roll-életvitel, de ez nem az. Ez pitiánerség.

Előzmény: Langusta (6321)
Bogie Creative Commons License 2004.11.29 0 0 7024

Megnéztem sajnos... Köszi, hogy egy picit láthattam a Blue Lagoon-t is megint!

 

Az azért nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egész idő alatt éheztetek:)))

 

Ezek után a képek után muszáj lesz keresnem valami kaját...

Előzmény: Danidek3 (7023)
Danidek3 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 7023
Most már letölthető mindhárom file.

Kandoomát Kuredu-val szoktam spec. én összekeverni. Nem Kuredu-ról olvastál valamit? Esetleg Kuramathi? Ez a sok K-betűs :-)
Előzmény: Danidek3 (7019)
Vivus Creative Commons License 2004.11.29 0 0 7022

Szia Fazi2!

 

Egyébként válaszoltam neked az email-re. Ha bármi kérdésed lenne, csak írj még.

 

Puszi: Vivus

Vivus Creative Commons License 2004.11.29 0 0 7021

Szia Fazi!

 

Nem tudom, hogy hol olvastál rosszat a Kandooma szigetéről. Eddig még csak Jázmin, Gybeáta és Én (Vivus) voltunk ott. De eddig mi még soha nem írtunk a szigetről rosszat. Sőt mindenki fantasztikus élménnyel jött haza. Nem értelek!

De olvasd el a malongós honlapon az élménybeszámolómat és nézd meg a képeket és utána dönts a saját belátásod szerint. Mi örülnénk, ha egyre többen fedeznék fel azt a csodálatos kis szigetet is!

 

Vivus

Előzmény: fazi2 (7017)
gybeata Creative Commons License 2004.11.29 0 0 7020
Sziasztok!Egy kis izelitö a legfrissebb Kandooma-i hirekböl. . A jelenlegi sziget tulajdonosa ebben az evben visszavonul(15ev utan)

Jövöre egy masik ceg veszi at a vezetest,egy singapuri.A hirek szerint 47millio dollart fektet be 15evre.Atepiti a bungalowkat,szauna,masszazs,internet...ki tudja mi minden lesz Kandooma szigeten.Talan 5csillagos szallodak a 3 helyett.Valoszinü a teraszokon  nem fognak a gekkok csak ugy setalgatni.Eddig meg megfizethetö volt a sziget,de jövöre mar mas arkategoriaval kell szamolnunk.Kb.szemelyenkenti/heti 3-5000 Fr.al.Tehat most menjen az,aki tud! Ami pozitivum lehet,hogy a befektetök az öslakos szigetre is egy kicsit jobban

odafigyelnek majd.Talan a Guraidhoo szigetlakoknak is jut egy keves a dollar ezrekböl

Hisz nem lehet az,hogy az egyik luxussziget(mobillal rohangalnak az üzletemberek),

a masikon meg(ami 50m re van)hegyekben all a szemet,a hazak pedig lassan összedölnek

a szegenysegtöl.

Guraidhoo szigeten mi megneztük a korhazat,gyogyszertarat,ami gyönyörü tiszta volt.Akar

a svajci elvarasoknak is megfelelt volna.Megtudtuk,hogy Guraidhoo szigeten van egy elme

gyogyintezet.Sok-sok szigetröl szallitjak oda a betegeket..ök sok vizet nem zavarnak

A sziget öslakosai,ugyszinten kandooma sziget bangladesi es srilankai vendegmunkasai nagyon kedvesek voltak.Mosolyuk termeszetes es szivböl jövö.Gyönyörü nyaralas volt!

Danidek3 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 7019
Elnézést kérek, de már rég nem olvastam a fórumot és most sem olvasom csak írok... (write only üzemmód...)
Tegnap összehoztam egy kis Kuramathis videót. Szigorúan interneten megjeleníthető részekből összevágva. (=mi nem vagyunk rajta, csak a sziget).

Itt találjátok meg:
Kuramathi

Három méretben van rajta a film, most még csak a legkissebb tölthető le, de délutánra felkerül mindhárom. Kellemes nyálcsorgatást!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!