Keresés

Részletes keresés

areacode212 Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2435
Szia Denes!

En sem a tartalomrol brszelek, hanem a formarol amibe ontod oket!

Kellemes napot!


Z
Előzmény: denes (2411)
areacode212 Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2434
AMI MÁR SZINVONALÁBAN MIND VERI AZ ELIT MANHATTANI HELYEKET


Es gondolod, hogy lattad a legjobb helyeket 3 het utan?

Te vagy a legvicesseb fazon mostanaban errefele! Egyre szorakoztatobbak a sztorijaid!
Előzmény: benebar (2422)
*Jázmin86* Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2427
Hát igen, dolgoztam már külföldön, és sajnos a magyar volt az aki a leghamarabb
a honfitársába rúgott! Biztos, hogy nehéz lesz, minden kezdet nehéz! Köszönöm, remélem tényleg sikerül majd elérni a céljaimat. De ide úgyis írni fogok majd... :)
Előzmény: edgarleo (2425)
edgarleo Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2425
ne felejtsd el, hogy sok magyar a vilag barmely pontjan csak verbeli magyar marad.
tehat ha te oda keszulsz, ahol o mar berendezte az eletet, akkor onnantol te konkurencia vagy, es mindent el fog kovetni annak erdekeben, hogy vedje a fat, amit oldalba pisalt.
sertegetni es alazni fog, es minden aljas eszkozt be fog vetni, hogy meg az elettol is elmenjen a kedved.
neki egy a fontos: az o vadaszteruletet keruld, mert o mar teljes jogu tagnak hiszi magat abban a orszagban, ahol te csak egy kizsakmanyolo senki lehetsz.
ez ertheto, nem? :)

en pedig neked kivanok sok sikert! :)
Előzmény: *Jázmin86* (2423)
edgarleo Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2424
a kisbetu-nagybetu kerdesed annyira harmatgyenge tamadas, hogy meg csak fel sem kell emelnem a kezem, hogy vedekezzek.
ha az oreg generacio segitokeszsege egyet jelent azzal, hogy folyamatosan leereszkedo modorban kioktatjuk es sertegetjuk egymast, akkor en kerek elnezest!
ha pedig egy rendszer atvaghato, akkor azt at is kell vagni.
probald meg hongkongban, kinaban, szingapurban, japanban, koreaban kijatszani a rendszert, ha tudod.
Előzmény: tagheuer3 (2420)
*Jázmin86* Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2423
Hát, hogy itt milyen vita kerekedett... :)
Nem semmi! Remélem lassan én is Amerikából fogok jelentkezni, bár én előnyben vagyok, nekem a nagynéném segít mindent hivatalosan elintézni. Amikor ide felírtam pár hónapja, akkor sajnos engem is le építettek, negatív tapasztalatokkal távoztam.
Sajnos vannak ilyen emberek is. De nem vagyunk egyformák mint már írták ezt előttem. Én Benebar-nak sok sikert kívánok!
benebar Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2422
Kedves Aspen nemfogom magamat ismételgetni neked csak annyit mondhanék hogy az első 6 évemet konyhán dolgoztam és a leggyengébb hely ahol kezdtem az a Budapesti Hilton ( AMI MÁR SZINVONALÁBAN MIND VERI AZ ELIT MANHATTANI HELYEKET )volt ott 2 évet voltam tanuló, és az ezt követő munkahelyeim hála istennek még ennél is szinvonalasabbak voltak rengeteg mindent láttam és tanultam a tavaji évben váltottam szakmát Sous Chef pozicióból bassboy majd barmaid-re mert valami mást szeretnék kipróbálni..tudom ez bűn a szemetekben mint ahogy azis hogy ittvagyok és dolgozok már...de én csak annyit mondok aki a saját népét megveti főleg nyilváosan az tőllem be is kaphatja bármikor!!! LE SE KÖPNÉLEK TE ÁLLMAGYAR!!! az ilyenektől mint ti simmán elkéne venni az állampolgárságukat..ennyi ha fáj az igazság ha nem...

UI: ha valaki amerikai állampolgár minden hivatalos papirral és nem talál munkát akkor arra én már nincs is mit mondjak,,,életképtelen nem erre a világra való...


csókollak-és mindennap megnézhettek öltönyben ,hogy mosogatok a SOHO-ba :)))
és hozzatok 3 rétegű illatositott wc papirt dénes komáddal ti bunkók :P
Előzmény: Törölt nick (2403)
benebar Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2421
Dénes!!!! Én nemakartalak megbántani vagy lenézni sem téged sem amerikát sem a zsidókat sem semmit egyszerűen csak felnyitottam a szemed, TE SEM VOLTÁL KÜLÖNB NÁLUNK CSAK EGY LYUKASSEGGŰ CSÓRÓ MAGYAR MENEKÜLT!!!!! ami nem is baj csak ne osztanád itt az igét mindenkinek inkább találj valami más elfoglaltságot magadnak mert inde TANÁCSÉRT jönnek a magyar fiatalok és nem azért ,hogy 1 kiöregedett EL AMERIKÁSODOTT magyar megalázza őket!!! és kioktassa te nagy király!!! És ha neked ezt teher akkor nincs miért itt irj senkinek semmit... Az előző hozzászólásaim miatt meg hiába idegesedtél fel TE ÉS A HOZZÁD HASONLÓK én csak leirtam mit gondolnak amerikáról a világ többi felén ami azért elég nagy!! És nem csodálkozom ha utálják amerikát mert úgynézki ,hogy elég sok ilyen öntelt wc-papir osztogató nagyképű bevéndorló van itt mint TE és ez már a mi szégyenünk....

Javaslom utazgassál egy pár kört a világban és rájössz ,hogy mindenhol a szemedbe mosolyognak mert te amerikai vagy és utánna meg leköpnek pont azért amilyen vagy!!!
Szégyen ,hogy ilyen magyarok vannak itt!!

UI: ez itt nem helyesirási verseny a többi okoskának!!

És végezetül nem szeretném kizsákmányolni ezt az országot sem aláásni sem illegelis bűnöző nem vagyok ..tudom hogy Dénes és a szimpatizánsai ezt gondolják én csak látni szeretném normálisan dolgozni és dolgom végeztével elhúzni innen...

ANNÁL NAGYOBB SZÉGYEN .HOGY VALAKI ELFELEJTI HONNAN JÖTT ÉS HONNAN INDULT NINCS A VILÁGON EGGYETLEN KÚLTÚRÁBAN ÉS VALLÁSBAN SEM!!!
Előzmény: denes (2411)
tagheuer3 Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2420
Mielott nagyon elragadtatnad magad, azt veletlenul nem tanultad meg vilagjaro utazasaid alkalmaval, (vagy a 3-ik osztalyba) hogy mondatot meg tulajdon neveket nagy betuvel irjuk ?!

Osszehasonlitani a Denes generaciojat akik ideerkezesuk utan rogton legalisan dolgoztak es adot fizettek, nem eloskodtek, nem eltek vissza a rendszerrel meg az energiajukat nem azzal vesztegettek, hogy hogyan is lehetne azt atvagni, hanem kemenyen dolgoztak.
Ez meg annyira kulonbozo es ellentetbe van a rendszervaltas utani idecsodult (eurothrash) Amerikat mocskolo kalandor hordaval, hogy nem is lehet egylapon emliteni oket....azt, hogy valaki olyan segito keszsegge,l es tudasszintel mint a Denes egyszeruen szoba all veletek tul hulyek vagytok meg tul keveset tudtok ahoz, hogy ertekelni tudjatok.
Előzmény: edgarleo (2419)
edgarleo Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2419
talan elkezdhetnem meselni, hogy eltem a tavol-keleten (konkretan hongkongban), es megtanultam tisztelni a mas kulturat, az elvarasokat, a szokasokat, a torvenyeket.
az egvilagon semmi gond nincs azzal az igevel, amit hirdetsz.
ott elsz, szereted, tiszteled, megveded, ez mind ok.
csak a sugarzasi technologiad egyelore meg mindig "made in hungary".
kioktatsz, foghegyrol beszelsz, sertegetsz.
es sajnos barmennyire is probalsz Dennis lenni, a stilusodban meg mindig csak Denes vagy.
Előzmény: denes (2416)
Rob_ Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2418
Szoktam olvasni de időnként azzal együtt is élesen fogalmazol, szerintem. De nem vagyunk egyformák és nem is kell annak lenni. Én a magam oldaláról nézem te a tiedről. Én mivel nem olyan régen kerestem állást talán jobban emlékszem rá mi játszódik az emberben amikor küldi az önéletrajzokat, de nincs válasz. Valamint mekkora bevállalás kell egyáltalán az elinduláshoz. Amúgy én is volt már akin fennakadtam, főleg aki nem képes visszaolvasni.
Amúgy érdekes volt nekem, hogy a kollégák mennyire fújnak az illegálisokra, és csakis egyedül azért mert az ő adójukból fenntartott rendszeren élősködnek, amúgy nincs gondjuk velük, csak az anyagi vonalon, ami persze jogos, de pld Mo-on egy feketemunkás/nem teljesen bejelentett/minimálbéres vállalkozó/kamu rokkantnyugdíjas sokkal kevesebb emberben kelt ellenérzést. Itt jobban odafigyelnek a tax kérdésre...és jól is van így.
Előzmény: denes (2416)
kriss komori Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2417

Felporgott a topic:) en is 3 hete vagyok NY-ban, es elmondhatom hogy tenyleg hatalmas kettoseg van itt. Bevandorlokent, legalisan nagyon nehez melot kapni, de akar meg mobilt venni vagy jogsit "honosiatni" is. Persze mindent el lehet intezni valamilyen formaban, ez mindenhol igy van.

En ahol lakom reggelente kb 100 mexikoi var valami epito melora (jo oreg moszkvater feeling :), es kapkodjak oket rendesen. 9:00 kor mar ures a sarok :) Es tenyleg sok olyan zoldkartyas is van akik alig beszelnek angolul, es elpazaroljak a lehetoseget. altalaban a gyrosettermekben, olcsobb helyeken a kiszolgalas kritikan aluli, de meg a meno helyeken sem utik az EU szintet. Persze ott mar buszke zoldkartyasok meloznak. 

En 3 hete legalis melot keresek, szponzort a munkavizumhoz, de nagyon nehez a dolog. Sokat kell uatanajarni, targyalni, es egyelore mindenki csak igerget. kb 100 oneletrejzbol egy visszajelzes nem jott 2 het alatt, pedig idealis jelolt lennek. Csakhat van egy olyan opcio, h tegyen ikszet h van e work visa-ja:) vagy szponzort keres? Persze 2 het eleg keves, lehet lesz valami belole. Meg nem adom fel, erzem, hogy meg lehet itt csinalni a tutit, csak kitartoan kell nyomulni.

Illegalis melo mar az elso heten lett volna, de azt csak ha minden kotel szakad. Amugy azt senkinek nem ajanlanam, kizsakmanyoljak az embert.

Ismerkedni azt nagyon lehet, kozvetlenek az emberek. Rengeteg infot lehet gyujteni amik segitik az itteni kezdetet. Izgalmas dogok ezek.

Osszegezve: tenyleg valami el van kefelve ebben az orszagban, de hogy mikor es ki es hogy kefelte el azt senki nem tudja. A sok napplopo bevandorlo, vagy a politikusok??emelett pedig az egyik legjobb hely, bar csak NY-rol tudok nyilatkozni eddig.  

Felesegem egyeteme, pedig eszmeletlen, tobbet tanult 3 het latt mint a Semmelweissen 5 ev alatt. El van ajulva a technologiatol es a professzorok, tanarok tudasatol, emberkozelisegetol. Ezt nagyon tudjak, elszivni az agyat a vilag tobbi reszerol. Profi! Es itt aztan szorjak a workvisa-t meg a zoldkartyat :)

 

Rob_ Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2415
Neked mindenkihez van egy kedves szavad, neha csak azert nezek bele mas topickba hogy megnezzem miket szurtal oda... Szórkoztató... bár az áldozatok sokszor nem úgy érzik... persze van aki megérdemli, de mindenki?
Előzmény: denes (2414)
edgarleo Creative Commons License 2010.07.01 0 0 2413
bar a korabbi hozzaszolasaimbol mar kiderult, hogy en ismet europai vagyok, tehat csak kibickedek ezen a topikon, de ehhez a gondolatodhoz csak annyit fuznek hozza, hogy valoszinuleg te sem allhatnal ki bruce springsteen melle enekelni a "born in the usa" dalt.
talan valamikor regen valakik szemeben te is csak "suletlen joveveny, parazita, lesipuskas, ingyenelo, kalandor" voltal, aki megerkezett az ujvilagba, hogy "meg azt is tonkre tegye, ami muxik".
biztos van a mondanivalodban igazsag is, csak hat a talalas egy kicsit alsagos, egyes reszei pedig kifejezetten sertoek.
ugy is mondhatnam, hogy szint alatti, es nem vitakepes.
na, es akkor most johet a kioktato, gyalazkodo, foldbe dongolo valasz, melyben elmagyarazod, hogy en miert is nem takarodok mar innen, hiszen en is csak egy csuszomaszo senki vagyok ezen a bolygon... :)
Előzmény: denes (2412)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2410
Nem foglakoztam tul sokat vele, ugye. Viszont szeretnem, ha itt lenne a velemenyem errol a topikon.
Előzmény: Rob_ (2407)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2407
nem kell vele foglalkozni, ennyi. Ha reagalsz ra azzal csak magadat idegesited, meg se kell latni.
Előzmény: Törölt nick (2406)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2406
Ertjuk egymast, es kovetjuk is addig, amig zsidozo amerikagyulolo nem kap munkat. Amikor kap, es kap! Akkor forr belem a szo.
Előzmény: Rob_ (2405)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2405
pontosan. ez a hiba a rendszerben. vagy vizumot kell adni es varni az adot vagy nem, ami ertheto is, de akkor nem is tudjon illegalisan dolgozni.
Előzmény: Törölt nick (2403)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2404
oleles (x) csok (o), ketszer.
Előzmény: denes (2402)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2403
Search Prince William County, VA, nalunk Arizona van evek ota, csak nincs sajtoja akkora. O dehogynem az en fiamat-lanyomat veszi fel, csak meg illegalisok nelkul is tud valogatni. Fiamnak 2 munkahelye van epp, nyari szunetben, es asszem koszonheto ez az "arizona" rendelkezeseknek. A rendszer hibaja az, hogy megelhetest biztosit turistakent itt (mashol) dolgozonak, igen. Pincer, ha nem kap allast, nem dolok kardomba. Agyelszivast viszont ezerrel tamogatnam.
Előzmény: Rob_ (2400)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2400

Pontosan ezt kell elvarni a rendszertol, hogy igy legyen. De jelenleg nem igy mukodik, mert nem a te fiadat fogja felvenni hanem az illegalist aki utan nem fizet semmit. Es ez igenis a rendszer hibaja, hogy ezt a cegek megtehetik nagyon alacsony kockazat mellett. Ez az egyik gond a masik pedig, hogy egy kozepfoku szakmaval rendelkezo gyakorlatilag nem kap munkavizumot akarmilyen jo is a szakmaban (jo, kiveve az egeszsegugyet).  Es ez ok is lenne ha ezzel a munkaero piacat vedene a bevandorloktol, de ugye csak annyit er el, hogy a dolgozok megis jonnek csak meg az ado sem lesz befizetve.

A stilusa nekem sem tetszett amugy.

Előzmény: Törölt nick (2399)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2399
Most akkor en leszek a csunya, egyetemista gyerekeim harminc helyen kerestek allast, mire kaptak, ok is pincerkednek. Elvarom a rendszertol, hogy oket vegyek fel dolgozni, ne az illegalis magyar pincert. Ha jon a mesterszakacs, iderakom a lelkem segiteni neki, zsidozo pincernek, ugyanmar. Semmi baj a rendszerrel, a topik mostani allasa szerint.
Előzmény: Rob_ (2398)
Rob_ Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2398

Igen, belekenyszeriti, mivel pincerkent munkavizumot kapni szinte lehetetlen, talan ha magasabb beosztasba kerulne egybol akkor talan (gondolom van valami fonok pozicio olyan helyen ahol sok pincer van) de olyat meg megkapni elsore hat... Hiaba talal szponzor ceget aki mindent bevallalna erte a hivatal nem adja meg ki, az a valasz, hogy van hazai...

Es ez a baj a rendszerrel, hogy a tisztesseges utat lezarja mig a masik nyitva all...  szerintem.

Előzmény: Törölt nick (2397)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2397
Akit idekenyszeritett a rendszer, ja.
Előzmény: Törölt nick (2396)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2396

Ez idézet volt illegális mosogató hszból.

Előzmény: Törölt nick (2395)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2395

 

 

 

 

Mivel az egész világ utálja amerikát mert a legnagyobb kizsákmányóló zsarnok pazarló zsidó ország

Előzmény: benebar (2386)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2394
xoxo.
Előzmény: denes (2384)
areacode212 Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2393
Ahan, lehet, hogy jobban megertette volna ha ebben a hangnemben szolsz hozza, de az is lehet, hogy nem.

Mindenesetre, 3 het NY-i elet utan ne gondold azt, hogy tudod a frankot amerikarol. Az csak egy resze amirol itt alabb tepted a szad. A problema csak ott kezdodik, hogy a te stilusod sem sokkal kulonb mint a Denese, te buszke Magyar, ja es te beutaztal 74 orszagot mindezert a stilusert!

Mindezt a korabbi 2 hsz-edre irtam. Ez a mostani mar inkabb!
Előzmény: benebar (2390)
edgarleo Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2392
ra se rants! :)
figyelmedbe ajanlom a 2300-as irasomat (es annak elozmenyeit)
take it easy! :)
es sok sikert!
Előzmény: benebar (2390)
benebar Creative Commons License 2010.06.30 0 0 2390
Kedves Dénes


Minden jogod megvan rá ,hogy azt gondold és mond ami nyomja a szived,lelked és ezt tiszteletben is tartom. A lényeget nem érted...: te idejottél 36 évvel ezelőtt és megcsináltad!!! Gratulálok isten éltessen egészségben sokáig!! Ez mind rendben van..csak az itt segitséget.tanácsot kérő emberek nembiztos ,hogy arra vágynak hogy bárki is (főleg egy magyar-tehát a vérünk!!) lebőgje kioktassa cinikusan őket mint 1 mint egy hatalmas nagy király! Hogy miértnem ide meghogy miértnem ott etc...Persze lehet tévedek és mindenki erre vágyik. Tudod volt pár harcos aki irt privátba e-mailt és elmondta szépen csendben merre és mit és hogy érdemes csinálni szerintem inkább példát kéne vegyél rólluk! És a legfontosabb ,hogy ne feledd el honnan indultál el te is! Gondolom lyukas zsebbel tudatlanul mint általában mindenki és ez nem is baj ....sőt azsem baj ,hogy itt mindenkivel fölényeskedsz..csupán szégyen...a nemzetedre nézve..ennyi.. ez lett volna a lényeg de te ezt valamiért nem akartad meghallani és/vagy észrevenni. Én nem rohanok se ki se be ..halál nyugodtam vacsizom eggyet fekszem mert holnap is nap van és elkell végezzem az illegális munkám ami tönkreteszi Dénes egész amerikáját.

minden jot hatalmas nagykirály amerika és magyarország megmentője okitója,,
Előzmény: denes (2389)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!