Keresés

Részletes keresés

emgergo Creative Commons License 2004.09.02 0 0 436
Egyszerű: mert Csascsina a második számú kedvencem, és ő jobban megérdemelte volna :-)
Előzmény: sarah7 (435)
sarah7 Creative Commons License 2004.09.01 0 0 435

Ha Kabaeva a nagy kedvenced, akkor miért nem neki drukkoltál?

Amúgy eleinte(1998) nekem is Kabaeva volt a kedvencem, de aztán feltűnt ez a csendes lányka, és rájöttem, hogy akármennyire is KAbaevát sztárolják, nekem Tchachina és Barsukova jobban tettszik. Azóta szeretném, ha nem mindig Kabaevát kéne kihozni elsőnek, mert nem biztos, hogy mindig olyan jó formában van(pl:Olimpián)

 

Előzmény: emgergo (434)
emgergo Creative Commons License 2004.08.31 0 0 434
Na most önellentmondásba keveredek. Nekem Kabajeva a nagy kedvenc :-). Viszont Irának drukkoltam... :-o
Előzmény: sarah7 (433)
sarah7 Creative Commons License 2004.08.31 0 0 433

Sziasztrok! Nem értem,miért mondják azt,hogy Kabaeva a nagy kedvenc,amikor közülünk mindenki Tchachinának drukkolt. Amúgy szerintem,Kabaeva jól elcseszte a gyakorlatait,főleg a karikát és a szalagot, és Tchachina csak 1x hibázott. Ha a bírók akartrák volna, ki tudták volna hozni Irinát elsőnek...............Ebből is látszik, hogy pontozásos sportág.

 

THE BEST!!!!!!!!!444

emgergo Creative Commons License 2004.08.31 0 0 432
Még a mai napot túl kell, összefoglalót készítünk 10-től.
Előzmény: Ronnie16 (430)
Kismy Creative Commons License 2004.08.31 0 0 431
Irina Csascsina megnyerte az ezüstérmet!

Az elmúlt nap az Olimpiai játékokon befejeződtek a ritmikus gimnasztika versenyek. Irina Csascsina megszerezte az ezüstérmet. Az arany Alina Kabajeváé, a bronz Anna Besszonováé (Ukrajna).

 

Az olimpiai ezüstérmes orosz nő, Irina Csascsina Athénben nyilatkozott a RIA “Novosztyi”-nak, hogy nem tudja felfogni, hogy véget értek az Olimpiai játékok.

 

“A szalaggyakorlatom vegyes érzéseket keltett bennem – vallotta be Csascsina – Ekkor nem gondoltam arra, milyen pontokra van szükségem, hogy megelőzzem Alinát. Nem is néztem a pontokat. Számoltam azzal, hogy Alina megérdemelten legyőz ma, ő kiváló versenyző – túltette magát az előző Olimpia megpróbáltatásain.” – mondta a tornász.

 

Saját fellépésére reagálva, Csascsina megemlítette, hogy senkit sem vádol saját hibái miatt. “Ez van. Nagyon örülök az ezüstéremnek.” – fűzte hozzá.

 

forrás: chaschina.com

Ronnie16 Creative Commons License 2004.08.30 0 0 430

Bár mondhatnám, hogy szép volt Kabaeva!, de ebből csak a "volt" az igaz. Biztos lesznek még jobb versenyek is! A szombathelyi doppingügyekből elegem van (pláne, hogy szombathelyi vagyok... Tényleg, itt mindenki pesti? :) ) No, sebaj, olimpiának tényleg felejthetetlen, de bízzunk benne, hogy lesz még jobb verseny is!


Egy jó régi kérdésre a válasz: igen, edzem én, csak nem most, ugyanis nekünk nyáron egyáltalán nincs edzés, csak ősztől. Hiányzik, de nem sokára kezdünk.


Dóri: ugyan már lemaradtunk a közvetítésekről, de nem vesztettél sokat, mert ugyanakkor van, mint az összes többi adón.


Gergő: Túlélted? :))


 

rg fan Creative Commons License 2004.08.30 0 0 429

HÁt elég furcsa volt ez az olimpia...minden tekintetben...Sajnos ez van!!!!

Az olaszok adták ma reggel is a kéziszer gyakorlatot..Nagyon büszkék a lányokra és teljesen odavan mindenki értük most!!!!De komolyan, tényleg nagyon szép gyakorlatot mutattak be a lányok és ők megérdemelték a dobogót!

Kabajeváról annyit, hogy szerintem őt már minden foglalkoztatja, csak az rsg nem!Rengeteg felkérést kap innen onnan és gondolom anyagi okokból sokkal több időt szentel ezeknek, mintsem az edzésnek.

Szerintem is nagyon csinos és kimondottan nőis idomokkal rendelkezik, és tényleg nem az a botsáska kategória. Bár nem tudom mi számít a pontozóknál igazán.

 

Igen én is egyetértek a hozzászólóval, mert sajnos elég sok az olyan sportág ahová igen kevés pénz jut el a minisztériumtól.

Tényleg ez hogy van? Miből és hogyan tudnak az egyesületek pénzt szerezni? Gondolom elsősorban a sponzoroktól, ha van manapság ilyen még, és a kedves szülőktől...

El Che Creative Commons License 2004.08.30 0 0 428

Szerintem az butaság, hogy valaki "megérdemel" egy aranyérmet. Érdemre a Magyar Köztársaság gyémántokkal ékesített Tisztikeresztjét szokták odaadni, vagy mittudomén hogy nevezik az ilyesfajta kitüntetéseket, amikkel egy életpálya eredményei szokták elismerni. De sportban ez bizony nem létezik. És ha mégis ez a döntő, akkor az a sport halálra van ítélve. A pontozás már egyre inkább komikus, reggel a tévét bekapcsolva láttam a műúszó csapatok döntőjét, ahol a második helyre szánt Japán művészi pontszámai minden pontozónál 9.9 voltak, az első helyezést szerzett oroszoknak meg mindenki 10-et adott. Kíváncsi vagyok, ki, hogy tette mérlegre azt az egy tized különbséget ebben a meglepően egyhangú véleményben.

No mindegy, amit láttam az rg versenyen, az az én számomra nem volt meggyőző. De hát az érmeket kiosztották (érdem szerint...), a többit megőrzik az évkönyvek.

Egyébként is, ha már érdemről van szó, akkor nálam olimpiai aranyérmesek azok a lányok is (többek között a topikban hozzászólók), akik összehasonlíthatatlanul rosszabb körülmények között készülnek, és tudhatják, lehetnek még oly tehetségesek vagy jók, a pontozóknál soha nem nyerhetnek. De a sport szeretete erősebb - tehát én most inkább előttük tisztelgek, nem az "aranyérmes" előtt.:)

Kismy Creative Commons License 2004.08.30 0 0 427

azt hiszem a 3 dobogós közül Csascsina mutatta be a legszínvonalasabb gyakorlatokat. Bessonova számomra kicsit indiszponáltnak tünt, mintha nem tudta volna feldolgozni a lehetőség terhét. ami Kabajevát illeti, kiegyensúlyozott volt - azaz kiegyensúlyozottan rontott minden gyakorlatában. egyáltalán nem érdemelte meg az aranyat, sőt megkockáztatom, hogy dobogóra sem volt érdemes. persze mint mindig, most is őt kellett kihozni győztesnek.

aki nagyon tetszett, az az ukrán Godunko volt; lendületes, aranyos, ügyes gyakorlatokat mutatott be. "El Cid" lovagi névőséhez hasonlóan versenyzett :-) rendkívül méltóságteljes volt, de ez a korával és mérhetetlen tapasztalatával jár. sajnálhatja, hogy van egy "szovjet" vonal, akik miatt sosem tudott nyerni. úgy gondolom sokat már nem fogjuk őt versenyen látni.

a görög kislánynak is voltak felvillanásai, de ő úgy gondolom azért került be a döntőbe, hogy kiszolgálják a közönség igényeit. akik egyébként nem hozták azt, amit vártam, legalábbis nekem nem jött át a képernyőn az a hangulat, ami az rg veresenyek sajátja...

összességében megint egy kérdéses versenyt láthattunk, ami felveti a kérdőjeleket a sportág olimpiai jövőjével kapcsolatban - sajnos...

emgergo Creative Commons License 2004.08.30 0 0 426
Én meg át tudom venni az eredeti Duna TV-s felvételt (marosigergely@hotmail.com). Csak egy VHS-t kérek.
Előzmény: jenny77 (423)
zsuzsa Creative Commons License 2004.08.29 0 0 425
Köszi a választ, bár nem lettem okosabb. Mi a fenének vizhajtóznak, nincsenek súlycsoportok és a vizhajtó rontja a koordinációt, azt hiszem vezetni meg ilyesmit s ejavasolnak olyankor. na mindegy, gyönyörüek voltak, a családom is azt mondta, sokat jelentett, hogy ilyen látványos dresszekben , jó zenére mozognak. Régen kicsit egyhangu volt kivülállónak. Persze azt nagyon sajnáltam, hogy nincs magyar induló, mert amikor én fiatal voltam sok tehetséges magyar rsg-ző volt.
Előzmény: emgergo (418)
errno Creative Commons License 2004.08.29 0 0 424
Én felvettem. Ha tudnánk találkozni valahol Pesten, akkor írj erre a címre, hogy megbeszéljük: annni@index.hu
Előzmény: jenny77 (423)
jenny77 Creative Commons License 2004.08.29 0 0 423

Sziasztok!

Nem vette fel vki a mai RG döntőt?

Lecsúsztam róla és most verhetem a fejem a falba.

Ha vki felvette légyszi írjon!

köszike előre is:)

Doorika Creative Commons License 2004.08.29 0 0 422

Hehe... :))

Ez történik akkor, ha több dolgot csinálok egyszerre, és 10 perc alatt fejezem be a 2 mondatos hozzászólásomat...

emgergo Creative Commons License 2004.08.29 0 0 421
"Ja és a kép (Kabaeva) elárulja hogy nem veti meg magátol a csokit és egyéb nyalánkságokat!!!" SZVSZ még ő néz ki normálisan a mezőnyből (lehet, hogy az én hibám, de agybetegnek tartom a karcsúság-mániát egy NŐI sportban. Inkább Kabajeva 5 kiló felesleggel, mint a botsáskák!)
Előzmény: juli(RVJ) (417)
emgergo Creative Commons License 2004.08.29 0 0 420
Hááát igen. Mondjuk Kabajeváé az arany. Annak örülök, hogy nyert aranyat, mert a karrierje alapján megérdemelte, de nem így. Nagyon sajnálom Irát. Úgy fog visszavonulni, hogy igazán nagyot nem tudott dobni, és ezúttal nem csak rajta múlt. Az RG úgyis tovább él, de kérdés hogy meddig. Annyira nem vagyok benne, de hát minden szinten és korosztályban botrányos, korrupt és elfogult a bíráskodás. Gondolom a malajziai gyermekversenytől az olimpiáig. Sajnos. És a legnagyobb baj, hogy ha nem az oroszok kapják a "hátszelet", akkor megkapják az ukránok (ld. Kijevben botrányos szokott lenni a pontozás), vagy mások. Sajnos megoldást sem tudok. Pontozásos sportág-átok. Nem véletlen, hogy suttognak arról, az RG "sárga lapot" fog kapni a NOB-tól, főleg a bíráskodás miatt. A FIG szerintem csak akkor ébredne fel, ha kirúgnák a sportot az olimpiáról.
Előzmény: Doorika (415)
Doorika Creative Commons License 2004.08.29 0 0 419

Simona Peycheva állítólag a furoszemiddel bukott le, ami vízhajtó hatású. RG-ben nem lehet doppingolni, hiszen nem edzenek súlyokkal, nem az izmok növelése a fő cél!!

Előzmény: zsuzsa (416)
emgergo Creative Commons License 2004.08.29 0 0 418
Furoszemidet, ami vízhajtó/vizelethajtó. Az aranyérmes Kabajeva és az ezüstérmes Csascsina ugyanezzel bukott meg. Valószínűleg fogyásra használják (hogy miért kell fogyniuk a lányoknak, azt nem értem mondjuk...). Maga a furoszemid nem okoz teljesítménynövekedést, ellenben elfedi más doppingszer nyomait, ezért tiltólistás.
Előzmény: zsuzsa (416)
juli(RVJ) Creative Commons License 2004.08.29 0 0 417

KABAEVA ARANYAT!  <-----EZ VALAMI ÚJABB TRÉFA

 

Az oké hogy a karika gyakija felét kihagyta, az is rendben van hogy a labdájába mindent két kézzel kapott el, azt is eltűrjük hogy a buzogányánál összevissza kilépett a forgásokból, és még azt is elfogadjuk hogy a szalagját csak vonszolta, ráncigálta magaután mint egy döglött kígyót!!!!DE AKKOR NE KAPJON ARANYÉRMET!!!!!!!!!!!

 

 

 Ja és a kép (Kabaeva) elárulja hogy nem veti meg magátol a csokit és egyéb nyalánkságokat!!!

 

Az egyik kedvenc képem róla...=(((Ő megérdemelte volna az aranyat!!(=)

zsuzsa Creative Commons License 2004.08.29 0 0 416
Sziasztok Azt szeretném kérdezni, hogy az egyéni verseny közvetitése közben, amikor egy nagyon szép bolgár versenyzőnél azt mondta a riporter, hogy eyg évre el volt tiltva doppingvétség miatt, arról hol tudnék olvasni részleteket? Azért érdekel, mert el sem tudom képzelni, milyen doppingot lehet rsg-ben használni ( karikafeldobást-fokozó szert ? :-))
Doorika Creative Commons License 2004.08.29 0 0 415

Én soha nem fogom Kabaevát úgy számon tartani, mint aranyérmest. Nekem örökké Tchachina lesz a győztes.

 

A hibája miatt volt mire fogni a 2. helyét. De miért kapott 26.825-öt a tökéletes buzogányra?!

Kabaeva szalgja egy katasztrófa volt. Csak húzta maga után, mint egy madzagot.

 

Rg died for me today...

emgergo Creative Commons License 2004.08.29 0 0 414
Duna TV állé, meg minden :-) Tök sok újdonságot tudtam meg, miközben adatokat szedtem össze a versenyzőkről. Pl. hogy Besszonova apja az a Bessznov, aki középhátvéd volt a szovjet fociválogatottban ellenünk a mexikói 0-6-on, meg Eb-ezüstérmes. Remélem, valamelyik orosz nyer (tudom, hogy Kabajeva nem érdemli meg, de akkor is...). Annak nagyon örülök, hogy Cid bekerült a tízbe, sajnálom, hogy nem láttam egy kockát sem a selejtezőkből.
golyo29 Creative Commons License 2004.08.29 0 0 413
Sziasztok!

Ha érdekel benneteket egy kívülálló szimpatizáns véleménye, akkor elmondom, hogy én Bessonovának drukkolok majd délután, mivel szerintem ő volt a legjobb az egyéni összetett selejtezőjében, főleg, hogy szalaggal szinte hibátlan volt, mégis baromira lepontozták...

Szóval hajrá Bessonova!!!!!
Doorika Creative Commons License 2004.08.29 0 0 412

Eljött a nagy nap...

Sok sikert az összes tornásznak, győzzön a legjobb!!!Hajrá Ira!!!

Vigyázó szemeinket Gergő kommentátorára vessük. Hehe... :))

 

Ira-new olympic champion
errno Creative Commons License 2004.08.29 0 0 411
Köszönöm érdeklődésed, itt vagyok. Mostanában rengetet kell dolgoznom, nincs időm semmire, de azért titeket olvasgatlak :)
Előzmény: Doorika (409)
Doorika Creative Commons License 2004.08.28 0 0 410
ITARUSBUL
Doorika Creative Commons License 2004.08.28 0 0 409

Magabiztos orosz fölény a csapatoknál. Az olasz és a bulgár karika-labda gyakorlatok eszméletlen jók voltak!!:))

 

Nem volt összefoglaló tegnap az mtv-n. Délelőttönként írták a teletexten, de estére mindig levették. Biztos nem maradt rá idő. Persze a gyeplabda is fontosabb, mint az RG. Sebaj...

 

Hová tűnt Errno???

juli(RVJ) Creative Commons License 2004.08.28 0 0 408

Szia!

 

Miért pont Kabaevának?Én a szalag gyakikat láttam ma.Tegnap látta valaki az összefoglalóban az rsg-t?

 

Tchachina innen indult és hova jutott...=)))

Előzmény: Ronnie16 (407)
Ronnie16 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 407

Sziasztok! Dóri, írtam neked emailt, de képet nem tudok még küldeni, folyamatban van...


Változatlanul Kabaevának szurkolok az olimpián, de ilyen gyakorlatok mellett csöppöt sem érdemli meg az aranyat. Ilyen karikagyakit rég nem láttam! Nem tom, hogy a csak a selejtező miatt van-e, de nekem úgy tűnik, a vbre jobban felkészültek, mint az olimpiára! Talán egyedül Cid volt az, akinél ugráltam örömömben, mert gyönyörű gyakorlatokat csinált.

 

Láttátok csütörtökön az ukránok szalagját? Hát az csúcs volt. 19.valamennyit kaptak... Összegabalyodott két szalag, és hát... HUH.


 A mai döntőt nem látom, szurkoljatok helyettem is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!