Keresés

Részletes keresés

Don Quijote da La Mancha Creative Commons License 2008.03.19 0 0 174

Már én is irtam neki hogy nézzen magába de szerintem fogalma sincs hogy miről beszélünk. Ő a kis különcségeit nem tartja furcsának. Neki ez igy természetes ahogy van. Csak az a bökkenő hogy nekünk, a "világiaknak" ez valahogy Qvra nagyon nem természetes. Engem sem érdekel hogy mit csinál mint ahogy leirtad te is. De miért van az, ahogy olvasom a hozzászólásait, meg amiket ir, mintha egy 15-16 éves csitri irná. A védekezésmódja is olyan szinten van, a válaszai is, meg a reakciói is.  

 

Lehet hogy rosszul érzem? 

 

De ezt már egyszer irtam és ki is kérte magának.

 

Nem bántás, de szerintem ez a klinlkai eset amikor valaki nem látja azt hogy valami nem stimmel. De ezt már én is irtam.

 

Előzmény: hegyilány (171)
mimi_bacsi Creative Commons License 2008.03.19 0 0 173


Dadogóssal egyetemben én is kérlek, mesélj és József Attilát hívom segítségül...;-))))

"Mint gyermek, aki már pihenni vágyik
és el is jutott a nyugalmas ágyig
még megkérlel, hogy: „Ne menj el, mesélj” -


igy kérünk: Ülj le közénk és mesélj.
Mondd el, mit szoktál, bár mi nem feledjük,
mesélj arról, hogy itt vagy velünk együtt
s együtt vagyunk veled mindannyian,
kinek emberhez méltó gondja van.
Te jól tudod, a költő sose lódit:
az igazat mondd, ne csak a valódit,


de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait."
Előzmény: hegyilány (172)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.19 0 0 172
Ez nem az a topik :-))))
Előzmény: Szexofon (166)


hegyilány Creative Commons License 2008.03.19 0 0 171

Hát akkor kezdem érteni: nem kívánod a szexet, csak a kielégülést, és el is éred. Ez kb. olyan, mintha arról papolnál, hogy utálod az édességet, miközben tömöd magadba a tortát. Mi vagyunk a hülyék, bocsánat :-))))

 

Én is elmondom magamról, hogy sok dologban komoly vagyok gyerekkorom óta (pl. a többiekkel ellentétben nem dobtam be sem akkor, sem utána a szomszédok ablakait kővel, de 12 évesen kb. ilyen szinten lehet KOMOLY az ember), de sokminden megváltozott. Pl. képzeld el, a társas szexről alkotott képem is... miután kipróbáltam. Jobb volt, mint amilyennek gondoltam, de ezt már írtam.

 

Hidd el, egyikünknek sem a szex az egyetlen örömforrás az életünkben. De nálad nagyon úgy tűnik, hogy mégis az. Másképp nem tartanád ennyire fontosnak, hogy válaszolj a (néha szivatós) kérdésekre, magyarázatképpen. Ha valóban kielégült lennél, nem csak fizikálisan, hanem a lelkedben is, nem harapdálnál jobbra-balra, védve az igazadat érvek nélkül, és nem mondogatnál nekünk egymással ellentmondó dolgokat.

 

Talán jobb volna, ha a mi objektív véleményünket vennéd alapul. Aki ismer, és "elfogad", az bizonyára szubjektíven lát téged. Mi ugye ismeretlenül mondjuk, hogy nem természetes, amit csinálsz magaddal. Ehhez nem kell ismerjünk. Nem azt akarjuk, hogy holnaptól szexelj valakivel megállás nélkül, hanem próbálunk irányítani egy szakember fele, aki esetleg megoldaná a problémádat. Mert az nyilvánvaló, hogy van neked, bármennyire tagadod. Ezért kéne szembenézz magaddal és magadba nézz. Hidd el, nekünk tökmindegy. Én ugyanolyan jól alszom, akár kielégültél, akár nem. Akár voltál pszichológusnál, akár nem. Te viszont szerintem mégsem...

 

És különben is, mindenki, aki nem úgy látja a dolgokat, ahogy te, menjen a fenébe, nem igaz? Csak vigyázz, mert ilyen hozzáállással magadra maradsz... és nem (csak) a topikban.

 

Előzmény: Törölt nick (167)
intim érintés Creative Commons License 2008.03.18 0 0 170
Figyuszka Gesztenyécske! Furi nekem ez az egész. 12 éves csajszi akkor határoz el ilyen őrültséget, ha gyerekkorában fajtalankodtak vele, vagy durváskodtak és megerőszakolták. Különben  mi a fene késztetett arra, hogy szűz maradj és elzárkózz, sőt visszautasíts mindenkit! Bár az is lehet, hogy van egy titkos perverziód, ami arra késztett, hogy megtartóztasd magad a nemi élettől. Valaki biztos megdugott, ha ennyire félsz a betegségektől! Talán spermát itattak veled, hogy ennyire finnyás vagy? Ha menekülsz a szerelem érzésétől, a közösülés elől, akkor mért nem fékezed meg az ösztönöd, ha szerinted gusztustalan a váladék. Akkor ne nyulj magadhoz, mert az is szex. 
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 169
Igazad van. nem vettem a fáradtságot, hogy elolvassam a vergődésed, mert 3 mondatodból is ennyi jött le. Mégegyszer ezer bocsesz.
Előzmény: Törölt nick (167)
dortimcsi Creative Commons License 2008.03.18 0 0 168
Nem akarlak elkeseríteni de el kell mondanom,ha az ember felelősségteljesen él szexuális életet akkor igen csekély a teherbe esés kockázata....Én 1.5 éve élek szexuálisan aktív életet és nem estem teherbe.Mert fogamzásgátló tablettát szedek.Tehát megfelelő módszerrel kizárható a nem kívánt terhesség kockázata.
És írod az erőszakot...annak te is lehetsz áldozata..( nem kívánok neked ilyet,mielőtt még ezt látnád bele az előző mondatomba)
Ha nem akarsz hormontartalmú védekezést,ott az óvszer is...Tehát ez az érved,hogy a teherbeeséstől félsz,elég alaptalan érv.
Persze félhetsz a fertőzésektől.De betegséget nem csak szexuális úton kaphatsz.És itt gondolok olyan betegségre is amely nemi szerveket érinti.
Nem akarlak megváltoztatni,csak annyit mondok,hogy a félelmeid nagy része alaptalan.
Előzmény: Törölt nick (167)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 167
Dortimcsi!
Bármennyire is furcsa, de képzeld el, hogy tényleg 12 éves koromban kezdtem el először gondolkodni ezekről, tehát évek óta komoly vagyok sok dologban és jól meggondolt. Nincs semmilyen elfojtott élmény, erről már mindent elmondtam. Nem elbeszélek a kérdések mellett, hanem válaszolok a legtöbbre.

Anyalbaby!
Ha téged zavar, akkor te lépj le, nem nagyon érdekelsz, sajnálom. Ne aggódj, hamarosan én is elmegyek és akkor ez a fórum akár be is záródhat.

Vanessa.w!
Egyáltalán nem a masztiról írunk sokat, hanem rólam, a viszonyulásomról, meg egyebekről. Mielött előre szólnál olvasd el figyelmesebben, ha lehet.

Rovira!
Attól még hogy lényeges nekem nem ez az egyetlen örömforrás az életben (a szexen kívül). A másik meg az, hogy nem hagyom itt bunkó módon csak úgy a fórumot, hanem normálisan válaszolok.

Don Quijote!
Sose mondtam, hogy mindenki ellenem van, csak képtelenek vagytok elfogadni a másikat. Egyszerűen jó lenne, ha mindenki elfogadná a másikat és magát. Elúszol az ismerősök mellett, pedig őket is említettem a szülők mellett, hogy elfogadnak és nem kényszeri kötelességből, hanem tiszteletből, szeretből és ismerettségi alapból. Nem kényszerpálya, hanem ők valóban nagyon jól ismernek, szeretnek, nem akarnak rosszat és nem akarnak rávenni olyanra amiről tudják, hogy nem kell nekem és elmenekülnék előle és nincs rá igényem, se szükségem. És látod itt a különbség míg ők ismernek, szeretnek addig ti nem, így előre ítélkeztek, meg feltételezitek, hogy ez, meg az a bajom lehetett, amikor már mindent elmondtam erről és előre is szóltam, hogy már csak szinte ismétlés vehet a vége, többet nem tudok mondani. Köszi, de nem kell magamba néznem, mert rengetegszer megtettem és jól ismerem magamat, jobban mint mások. Ne aggódj, nem fogok többé ismételni, de részben ti vettetek rá az ismétlésre a kérdéskkel, meg a többivel.

Hegyilány!
De igenis a gyerek akkor kockázat, ha a nő nem akarja, de mégis teherbe esik véletlenül akár erőszak miatt, akár a védekezés kisebb kockázata miatt. Elúszol te is az ismerősök mellett, pedig őket is említettem a szülők mellett, hogy elfogadnak és nem kényszeri kötelességből, hanem tiszteletből, szeretből és ismerettségi alapból. Nem kényszerpálya, hanem ők valóban nagyon jól ismernek, szeretnek, nem akarnak rosszat és nem akarnak rávenni olyanra amiről tudják, hogy nem kell nekem és elmenekülnék előle és nincs rá igényem, se szükségem. És látod itt a különbség míg ők ismernek, szeretnek addig ti nem, így előre ítélkeztek, meg feltételezitek, hogy ez, meg az a bajom lehetett, amikor már mindent elmondtam erről és előre is szóltam, hogy már csak szinte ismétlés vehet a vége, többet nem tudok mondani. A nagybetűs kérésedre ott van lejjebb sok hozzászólásomban bőven a válasz. Lehet, hogy te, meg még pár ember fantiáziál olyanról amit kipróbálna, én nem. Plusz még az a válaszom, hogy a kielégülést keresem magányos formában szex nélkül, partner, meg egyebek nélkül és ezt úgy érhetem el. Röviden ez a válasz rá, ennél sokkal pontosabban már nem tudok válaszolni. Nyugi, hamarosan úgyis lelépek és nyugodtan le lehet zárni ezt a fórumot.
Szexofon Creative Commons License 2008.03.18 0 0 166

Különben elmondom, hogy a gyerek-(serdülő)kori szexuális fantáziáimat mára megvalósítottam, pedig sok ember számára valószínűleg perverznek nevezhetőek, és merészek voltak. És tudod, jobb, mint amilyennek elképzeltem :-))) ...

 

 

MESÉÉÉÉÉÉÉLJ ! :-)))

Előzmény: hegyilány (165)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.18 0 0 165

Akkor is, ha nem nekem írod, ugye ez itt egy nyilvános topik, válaszolok neked... mindennek van határa. Hát látod, ebben sem értek egyet veled, mert néha az emberi hülyeségnek nincs...

 

Természetesen különbözőek vagyunk (hálistennek, mert ha olyan lennék mint te, felkötném magam), de attól még igenis vannak olyan dolgok, amik mindenkiben benne vannak. Attól leszünk EMBEREK.

 

Én nem érzem úgy, hogy azzal, hogy szexuális életet élek MÁSSAL felvállalom a betegségek és a gyerek kockázatát. Egy: a gyerek esetében nem kockázatnak nevezem, hiszen ha mindkét fél akarja, akkor ugye örvendetes esemény, de amennyiben nem alkalmas a pillanat, a fogamzásgátlás napjainkban gyakorlatilag 100% biztonságot nyújt . Kettő: a Kedvesem egészséges, én is az vagyok. Nem járunk félre, tehát max. influenzát szedhetünk fel egymástól, ennek viszont ugyebár semmi de semmi köze a szexhez, ugyanúgy megkaphatom a bankban, a buszon vagy mittudomén hol. Sőt, még a szülői, testvéri szeretet ellenére, otthon is :-) .

 

Tovább: én is elfogadlak, mert szerencsére nem kell ismerjelek, de ahogy Don Quijote is mondta: könnyű az embernek a családjával elfogadtatni magát. Mert kötelező a családon belül. De látod, más nem igazán tudja elfogadni a gondolkodásmódodat.

 

És újra a kérdés: HOGY VAN AZ, HOGY VÁGYSZ A KIELÉGÜLÉSRE (sőt, maszturbálsz és kielégülsz) DE NEM KÍVÁNOD A SZEXET? Magyarázd meg. Egyébként amit a fantáziáidról mondasz, hülyeség, egy az egyben... igenis, nem fantáziálunk olyan dologról, amit nem próbálnánk ki élőben. És lássuk be, az álmainkat is szeretnénk valóra váltani. Hogy objektív akadályai vannak, és nem mindig sikerül, az egy dolog... Különben elmondom, hogy a gyerek-(serdülő)kori szexuális fantáziáimat mára megvalósítottam, pedig sok ember számára valószínűleg perverznek nevezhetőek, és merészek voltak. És tudod, jobb, mint amilyennek elképzeltem :-))) ...

Előzmény: Törölt nick (158)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.18 0 0 164
mennyire igazad van...
Előzmény: Törölt nick (162)
Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2008.03.18 0 0 163

De már egyre inkább nem érdekel, mert egyesek úgy beletudnak taposni az ember lelkébe, hogy nem igaz, pusztán azért, mert más. Mindig mondtátok itt páran, hogy nem bántásból, nem rossz szándékból,... hát hiába, mert mégis úgy sül el sajnos. Ha látjátok, hogy belém tapostok és kezd fájni, akkor nem kéne ezt folytatni, már ha valóban jót akartok.

 

Én inkább úgy mondanám hogy minden ami nem mellettem az ellenem.

Nézd csak végig figyelmesen a hozzászólásokat és rá kellene hogy jöjjél, mindenki hülye és rosszat akar és elitél, csak Te vagy az egyetlen aki saját magadat elfogadod. Ja a szüleidnek, rokonoknak kötelességből is lehet. Meg ismernek közelről.

 

Emlékszel, azért kezdtem erőteljesebben hozzászolni mert mindenki azzal kezdte hogy, bocs nem akarlak megsérteni, de .........  Na erre legtöbbször felkaptad a vizet és szép kielégitően elmagyaráztad hogy milyen figyelmetlen az illető mert nem olvasta rendesen a soraidat. Szóval? Mi a helyzet ezzel? 

 

Nem kellene tényleg magadba nézni és tényleg megismerni magad? Persze Te ismered magadat a legjobban, de ez nem jelenti azt hogy tényleg tudod ki vagy.

Tudod ki vagy egyáltalán?

 

Mert szerintem nem.

 

Ha azt mondod hogy igen tudom mert makacs vagyok és 12 évesen már tudatosan döntöttem az élet nagy dolgaiban akkor azt inkább tasd meg magadnak nem kell hogy ismételgesd magadat újra.

Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.17 0 0 162

Nem zavar, ne aggódj. De ha ennyire lényeges neked a maszti, és semmi más nem kell, akkor mért nem masztizol, minek írogatsz?

Én már rég magamba néztem volna és kerestem volna a miértet... főleg ha ennyi értetlen ember van velem szemben.

Ez olyan mint a vicc, amikor mindenki szembe jön veled az autópályán...

Mendeggy. Nem segít.

Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.17 0 0 161
Vaze ennyit írni:) Egy kib.szott masztiról:D
Előzmény: Törölt nick (158)
Angyalbaby Creative Commons License 2008.03.17 0 0 160
Bocs, de akkor ne ismételgesd Magad, hanem lépj le.
100-szor leirod, 100-szor reagálnak rá.
Ennyi az egész!
Előzmény: Törölt nick (158)
dortimcsi Creative Commons License 2008.03.17 0 0 159
Csak hangosan gondolkodom....Vhol írtad,hogy '84-ben születtél,ami azt jelenti hogy a '90-évek közepén voltál 10-12 éves...azaz még az internet bumm előtti időkben.Hogy erről miért írok?Mert azokban az időkben még nem értünk ilyen korán....A lányok ilyen idős korukban még inkább csak babáztak, ifjúsági regényeket olvastak és a szerelemről, szexről csak romantikus elképzeléseik voltak.Romatikus,azaz testnedvek nélküli gondolatai voltak,mert a pisin, véren és nyálon kívül nem nagyon találkozott mással.....még csak nem is nagyon olvasott róla. ( ma már valószínű más a helyzet, mert mindenhonnan Kelemen Annák, Monique Cuvék folynak a csapból..)
Szóval számomra furcsa,hogy valaki ennyire tudatos,valaki ennyire az életét megformáló döntést képes hozni 12 évesen.Az is nehezen felfogható, hogy valaki ennyire retteg, és azt állítja mindezt gyermekkorától...Vagy vmilyen negatív (elfojtott) élménynek kell a háttérben állnia,vagy olyan családi környezetben felnőni,ahol a tisztaság mindenek felett áll.Egy átlagos családban, átlagos nevelési elvek mellett nehezen képzelhető hogy valaki ennyire undorral fordul az ember természetes testnedvei felé.
Én nem elítéllek,csak egyszerűen nem értelek,és olvasva a hozzászólásaid sem világosom meg.Elbeszélsz sokunk kérdése mellett.Én ezt érzem!
Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.17 0 0 158
Anyalbaby!
Azért is masztizok, hogy kielégüljek, tehát aziránt van vágyam, ennyi az egész. És már 100-szor leírtam miért nem szexelek. Azért írom le sokszor, mert egyszerűen nem vagytok képesek megérteni, elfogadni engem és korábban írtam, hogy már csak ismételni tudom magamat, még akkor is, ha páran tovább kérdeznek ezt-azt, úgyhogy részben ti kéztettek az ismétlésre, már bocsi. Nem kell nekem semmilyen közönség, eleinte csupán kíváncsi voltam, hogy ki, mit szól és ki tud elfogadni, ki nem. De már egyre inkább nem érdekel, mert egyesek úgy beletudnak taposni az ember lelkébe, hogy nem igaz, pusztán azért, mert más. Mindig mondtátok itt páran, hogy nem bántásból, nem rossz szándékból,... hát hiába, mert mégis úgy sül el sajnos. Ha látjátok, hogy belém tapostok és kezd fájni, akkor nem kéne ezt folytatni, már ha valóban jót akartok. Vannak akik elfogadnak itt is, még akkor is, ha kevesebben, plusz a rokonaim és ismerőseim is elfogadnak. Ha meg uncsi, akkor ne figyelj ide, lehet hogy hamarosan én is lelépek, mert kezdem unni ezt a sok értetlen hozzászólást amikor már mindent pontosan elmondtam rengeteg alkalommal, nem fogom magam örökké ismételni és pontosítani. Eddig türelmesebb voltam, de már nem. Mindennek van határa.

Rovira!
Sose masztiztam szóban, hanem kérdéseitekre feleltem. Ha nem tetszik, ha zavar, akkor sajnálom, ne olvasd el.

Hegyilány!
Nem érdekel, hogy mennyire értesz a természethez, a biollógiához, de még ha jobban is értesz nálam, attól még én is, meg más is érthetünk hozzá. Minden ember más természetű, nem pedig egyféle, hogy na akkor csakis így működhet, így cselekedhet, különben felborul és talán boldogtalan lesz és elöbb beledöglik. Semmi bajom nincs semmiféle tanult viselkedésemmel, azért mert valaki nem akar szexet, gyereket, családot attól még jól viselkedhet és tudhatja a normákat. Nem mindenki mondja ugyanazt és a többség már baromira nem érdekel. Egyszerűen arról van szó, hogy az emberiség többsége még mindig nem képes, vagy inkább nem hajlandó elfogadni a másikat sajnos, ezt már baromira unom, undorító dolog, pedig itt még reménykedtem, de már nem fogok. Nem tudom miért avatkozol bele a fantáziába amikor nem is te kérdezted,... Tudom jól, hogy világ több és nagyobb. A nedvekkel teljesen tisztában vagyok és tudom milyen, de nem kérem közelről, köszi. Az a szüleim dolga, hogy ők kívánták egymást, itt a különbség, hogy én senkit nem kívánok. Undorodok is, meg egy kicsit érzékeny is vagyok rájuk, a kettő részben összefügg. Nem érdekel, pedig a vizsgálatok kimutatták, hogy igen több férfi hormon van a szervezetembe mint női, még akkor is, ha ezért külön gén felelős. Minden férfiban is nőben léteznek egymás hormonai különböző egyensúlyi arányban. Igen tudom, hogy a férfiak jobban hajlanak a szex felé, de ez nem azt jelenti, hogy minden férfi tutira hajlamosabb rá egy nőnél, hisz mindenki más. Tehát a több férfi hormon nem biztos, hogy kanossá tesz egy nőt. Nem akarok a génekkel, hormokkal semmit se bizonyítani, más hozta szóba, én arra válaszoltam, te meg szintén belementél ebbe a gén témába. Ezt is már sokszor mondtam, hogy egyáltalán nem különcködök. Egy logikátlan, merész, vagy talán őrült álomszerű valamit hogy valósítsak meg? Mint ahogy a legtöbb álmot se lehet megvalósítani, hanem csak néhányat. Ráadásul nálam a fantáziálás nem valóságban elért vágyak akarnak lenni, hanem amikor aminél történik, akkor annál segít, van haszna, ""-be ellát benzinnel átvitt értelmbe. Direkt így mondtam, nehogy valaki belekössön, vagy megint azt higgye, hogy a masztiról beszélek itt így-úgy. Bár nem tudom mi a probléma ezzel amikor a fórumtémának igenis nagy köze van hozzá. Senkit nem szokásom lenézni, inkább ti teszitek azt velem, mert más vagyok és nem bírjátok, vagy nem akarjátok feldolgozni, elfogadni,... Én tudtam 12 éves koromban dönteni, még ha nem is hiszed el, de rengeteget gondolkodtam rajta részletesen, pont ez is vitt a döntésem irányába, a jó sok, hasznos átgondolás. És nem igaz, hogy nem válaszoltam, eddig szinte mindenre adtam választ, arról én nem tehetek, hogy neked nem az, vagy nem megefelelő, de attól még az.

Dortimcsi!
Hát így, lehet ilyen is, plusz nincs hozzá vágyam. Nem, soha senki iránt nem éreztem szerelmet, vágyat, de nem is akarok, mert nekem a szülői, tesói és sima baráti szeretet bőven elég, még akkor is, ha a szerelem többet nyújt. Azért masztizok, hogy kielégüljek, tehát aziránt van vágyam, ennyi az egész. És már 100-szor leírtam miért nem szexelek, olvass lejjebb, ha gondolod. Na igen, itt a különbség, hogy te vágytál valakire, erre-arra, vállaltál betegségek, gyerekek, meg egyebek kockázatait, míg én ezeket soha az életben nem vagyok hajlandó felvállalni. Tudom az utácára is kimenni kockázatos, de oda muszáj néha kimennem, hogy meg tudjak élni, míg a szex hiányában nem fogok meghalni, nem egyenlő semmiképp se az alvással, se a táplálkozással, se az ürítéssel. Mint azt már annyiszor elmondtam (többször nem hinném, hogy fogom) nekem bőven elég a maszti által nyújtott öröm, nem kell felturbózni, szexelni stb. még akkor se, ha más, nem érdekel. Semmi nem váltotta ki kiskoromban az undort, egyszerűen magamtól undorodok, ilyen vagyok, ez olyan mintha valaki nagyon félne pl. a kutyáktól, pedig sose bántotta őt kutya. Régen ez nálam is így volt, hogy féltem a kutyáktól, pedig nem bántottak, nem vagyok rájuk allergiás. Már kamasz koro óta nem félek a kutyáktól, legfeljebb néha egy kicsit, plusz óvatos vagyok velük és kicsit tartozkodó, talán attól nem félek, melyet jól ismerek, pl. az egyik szomszéd kutyától nem félek, de régen régi szomszéd kutyáktól féltem, illetve tartottam.

Pontee!
Értem. De mivel ez egy fórum én nem privát cset, meg levelezés, ezért itt általában minden mindenkinek szól és lehet egymás hozzászólásaira is válaszolni.

Extraclass!
Hát ja, igazad van, már az is eléggé erőszak lenne.
extraclass Creative Commons License 2008.03.17 0 0 157

Innen, amit te írtál: "Nem lehet, hogy inkább egyből a "mélyvíz" lenne a jó? Akkor gyorsan túlesne mindenen és nem lenne ideje elmenekülni."

 

Ha menekülni akarna, de nem tud, az már rég erőszak.

Előzmény: Vicky6 (99)
rat2001 Creative Commons License 2008.03.17 0 0 156

Bocsi de szerintem rosszul lett meghatározva a topic címe

 

Egyrészt tekintettel a hasonlóságra sokan összetéveszthetik az előbb született hasonló című topic-al.

 

Másrészt elolvasva a hozzászólásokat ennek a topicnak a címe

 

"vita gesztenye nő maszturbációjáról" vagy ha bővebben tekintjük a témát

 

"az egyedül vezetett életvitel szexualitási kérdéseiről" szól.

 

Javaslom a cím módosítását amennyiben lehetséges. (topic nyitója vagy admin)

 

rat2001

 

pontee Creative Commons License 2008.03.17 0 0 155
Kedves, hogy válaszolsz, de hegyilánynak szólt a hsz, nem rólad, hanem általánosságban írtam, így nem értem, miért kell neked bele vaú-vaúzni. Legyél szíves tartsd tiszteletben az én véleményemet, én így gondolom ,ez nem fog megváltozni. Fogadj el ilyennek amilyen vagyok.
Előzmény: Törölt nick (128)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 154

Már leszokta :-)))

 

Tudod, mi, a VILÁG, akiket ő lenéz, mert nem értjük meg, többé-kevésbé egyformán látjuk, ugyanazokat a kérdéseket feltesszük neki, és ő ugyanúgy nem válaszol... mert NEM TUD. Magyarázkodik, de én lassan az egyre erősebb kétségbeesést vélem kihallatszani az irományaiból.

 

Igen, én is nyúlok (nyúltam) magamhoz, amikor kell(ett). De elmúlt az az idő...és nem tudom, mi tudna rávenni, hogy amikor lehetőségem van egy sokkal kellemesebb dologra, maszturbáljak.

 

Azt kb. én is így fogalmaztam meg, ahogy te: 12 évesen döntésképtelen az ember bizonyos dolgokban...

 

Na de lássuk a válaszait... türelmetlenül szoktam várni, tudod...

Előzmény: dortimcsi (153)
dortimcsi Creative Commons License 2008.03.16 0 0 153
Lehet, hogy engem is le fog:D....Pedig én is elég sokáig éltem társas szex nélkül.De ez nem ilyen döntés alapján volt, mint az ő esetében.26 éves koromig szűz voltam,de vágytam már egy társra,Valakire,aki megadhatja azt,amit egy maszturbálás nem.
Hogy miért voltam ennyi idős koromig szűz?Általában azokba voltam szerelmes, akik ezt nem viszonozták.Vagy azoknak jöttem be,akik nekem nem....És az első alkalmat olyannal szeretettem volna megélni,ahol kölcsönös érzelmek vannak.Ez 26 évesen megtörtént,és azóta a maszturbálást nem is igazán igénylem.Azt hiszem max. 2 kezemen meg tudom számolni,hányszor masztiztam az elmúlt egy évben.Mert ez annyival többet ad,hogy nem is kívánom...

Amit még nehezen tudok elhinni,hogy semmi nem történt vele gyermekkorában ami a testnedvek iránti undort kiváltotta...És az is felfoghatatlan, hogy 12 évesen valaki annyira éretten gondolkozzon, hogy egy életre eldönti: csak a maszti lesz....
Előzmény: hegyilány (152)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 152

Nagyjából ugyanez folyt a másik topikban is. Csak ott lebunkózott mindenkit, aki nem értett egyet vele. Főleg engem :-D

Előzmény: dortimcsi (151)
dortimcsi Creative Commons License 2008.03.16 0 0 151
A másik topikból törölt hozzászólásokat kivéve ismerem az egész témát.De még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy lehetsz ennyire érdektelen,ennyire félős egy általad csak a filmekből,elmondásokból ismert témával kapcsolatban.
Egyszerű hihetetlen számomra,hogy soha nem éreztél vágyat senki iránt.Hogy soha nem borzongtál bele egy férfi /nő pillantásába.Hogy soha egyetlen színész,sportoló,énekes stb. sem érintett meg a kisugárzásával.
És egyáltalán miért maszturbálsz?ezt én is kérdezhetném...Ami választ adtál erre a kérdésre nekem ellent mond egy korábbi hozzászólásodra.Idézlek:
"Ennek ellenére én semmilyen vonzódást nem érzek , se tárgyak iránt szexuálisan."
"A szexhez, a partnerhez, meg a velejárókhoz nincs vágyam, hisz arról van szó már hosszú ideje"
Ahogy azt mások már leírták a maszturbálás is szex.A szex egyik formája...Viszont ahhoz hogy maszturbálj vágy kell.Ha nem érzel vágyat "se fiúk, se férfiak, se lányok, se nők, se állatok" iránt,akkor mi ébreszt benned vágyat?Mi az,ami arra késztet hogy maszturbálj?

Ami meg mondjuk a vértől való undort illeti...Én nem undorodo, tőle,hanem ÉRZÉKENY vagyok rá. Pontosabban a tű és a hozzátartozó fájdalom érzet miatt van bennem félsz vérvétel alkalmával.
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 150

Nem TÉGED ismerlek jobban, mint te magadat, hanem az emberi természetet. Minden betegségével, ösztönösségével, hibájával együtt. Nem tudhatod, mit hoz a jövő, te sem jobban, mint mi. Remélem, boldogságot, neked is, bár ebben erősen kételkedem. Továbbá, a génjeidért IGENIS a szüleid a felelősek, de ez a kritika nem nekik szól, mert neked nem a génjeiddel van hiba, hanem a tanult viselkedéseddel. Különben mindenkinek vannak, voltak rossz dolgai is az életben, de attól még senki sem lett autoszexuális.

 

Egyébként, látod, lehet nekem van a legnagyobb szám, de mindenki nagyjából ugyanazt mondogatja neked... ez sem üt szöget abba a makacs fafejedbe? Nem kell beszámolj sem arról, hogy szakembert látogatsz meg, sem arról hogy valakivel mégis összefekszel. Sőt, a fantáziáidra sem vagyunk kíváncsiak... de értsd meg, a világ több annál, aminek te látod vagy látni akarod... Jól mondta Brekkancs: nézz ki és láss is ki magadból. Nem tudsz tisztában lenni olyan dologgal, amiről nem tudod mi - én továbbra is kitartok emellett. És amellett is, hogy beteges az undorod a testnedvektől. Ha a szüleid is így utálkoztak volna egymástól, akkor gondoltál arra, hogy te sehol sem lennél? Igen, vannak emberek, akik undorodnak a vértől, DE ha a helyzet úgy hozza, hidd el, átlépik az undort. Amúgy, most már el kéne döntsd: érzékeny vagy a testnedvekre, vagy undorodsz tőlük? Mert tudod, a két dolog nem ugyanaz...

 

Mondod, egy adott ponton, hogy apudtól több férfihormont örököltél, mint kéne. Hát el kell keserítselek, hogy talán mégsem így van. A hormonokat nem öröklöd, hanem csak a termelődésüket szabályozó géneket. Namármost, a hím nemi hormonok termelődéséért felelős gének jórészt az Y kromoszmán vannak, ami neked NINCS. (Talán mégsem kéne biológiai okfejtésekbe bonyolódj...) Továbbá, elárulom hogy pontosan azért kéne kicsit szexuálisabb legyél, mert több a férfi hormonod. Ugyanis a férfiak azok, akik több szexet kívánnak általában... Már csak ez sem ésszerű magyarázata a bizonyítványodnak. Én továbbra is kitartok amellett, hogy az egyetlen baj nálad az, hogy különcködni akarsz. De még ez is a Te dolgod... érted?

 

Aztán meg elejtettél néhány szót a fantáziáidról: hogy igenis léteznek, és merészek. De ott a következő kérdés: soha, egyetlen pillanatig sem gondoltál arra, hogy megvalósítsd őket? Na, elsőre nem a legmerészebbeket, de azért... egy icipicit sem?

Előzmény: Törölt nick (143)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 149
Hát, lehet hogy ez is kell hozzá......... fujj de genya vagyok.
Előzmény: Angyalbaby (148)
Angyalbaby Creative Commons License 2008.03.16 0 0 148
Köszi::))

Úgy látszik valamiért nagyon fontos Neki ehhez a közönség.
Pedig tisztában van a dolgokkal, tudja, hogy mindenki másképp látja a helyzetét, mint Ő.
Oké, elfogadjuk, de könyörgöm:Nem lehetne befejezni már?
Uuuuncsiiii::))
Előzmény: Törölt nick (147)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 147

"A maszturbálás is szex." ezt már én is írtam neki. Uláccik nem így gondolja...

Angyalbaby, teljesen egyetértek veled....

 

Gesztenye nő! Tudod mit? Maszturbálj! Csak ne szóban és írásban. Vagy akkor ne légy kíváncsi mások véleményére.

Testnedvek....dzsízusz..............

Előzmény: Angyalbaby (146)
Angyalbaby Creative Commons License 2008.03.16 0 0 146
A maszturbálás is szex.
Sajnos Neked sem ártana elgondolkodni ezeken a fogalmakon.

OFF:Visszaolvastam, de iszonyat sokat irsz mindig és csak ismételgeted saját Magad.
Sok beszédnek sok az alja!
Magyarázom a bizonyítványom.
Meg hasonló okos szólás-mondások.
A lényeget elmondtad, többször is mint kellett volna.

Bocs, hogy belevaú.
Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 145
A szexhez, a partnerhez, meg a velejárókhoz nincs vágyam, hisz arról van szó már hosszú ideje,... Megkérlek, hogy mielött kérdezel, gondolkodj el rajta és esetleg olvass vissza jobban. Köszi.
Előzmény: Angyalbaby (144)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!