Keresés

Részletes keresés

Veln Creative Commons License 2011.08.12 0 0 181

Szia!

Amikor ráteszem nem csíp, semmit nem lehet éreznu. Viszont a 3. 4. alkalom után éjszaka iszonyatos fájdalomra ébredtem, nemcsak a lábujjam lüktetett és fájt, hanem az egész lábfejem... Nagyon közel voltam a síráshoz... :( Reggelre aztán elmúlt a fájdalom. Viszont rálépni kb. 2-3 órát nem tudtam, na mert akkor olyan volt, mintha 100 tűbe lépnék...

Most ott tartok, hogy elkezdtem kivagdosni a fekete bőrkéket szép fokozatosan. Valahol kijött rendesen, ott látom alatta a szép rózsaszín bababőrt. :) Az egész még nem jött ki, mert valamelyik még kapaszkodik. Viszont a bababőr miatt nem mertem ecetezni, ezért addig vérehullóval borítom be éjszakára.

A céges sebészdokink (prof.!) azt mondta, hogy teljesen normális, hogy így néz ki a lábujjam, és ne ijedjek meg. Ennyire rondán "kell" kinéznie, mert ez a gyökér.  Nekem ilyen nagy, mert már nagyon régi a szemölcs. Mondta, hogy áztassam be 1-2 órára a lábam és utána próbáljam meg kibillenteni a szemölcsöt, vagy kikapirgálni. Mondta azt is, ha vérzik az sem baj, ez már nem fog fertőzni, mert elhalt. Hát... egyenlőre ennyi, ha fejlemény van írok! :)

Előzmény: ruda5 (180)
ruda5 Creative Commons License 2011.08.10 0 0 180

És az ecet az nem csíp nagyon? Majd írd le a tapasztalataidat. Kíváncsi vagyok vissza fog e nőni. 

Előzmény: Veln (179)
Veln Creative Commons License 2011.08.03 0 0 179

Sziasztok!

Én évek óta küzdök a szemölcsök ellen. Nekem az egyik nagylábujjamon van kettő, és a talp részen egy. Először csak egy volt, de szépen lassan szaporodik... :(

Mindent kipróbáltam már!!! Bőrgyógyász, ecsetelés, fagyasztás stb... Semmi.

Egy kolleganőm mondta, hogy próbáljam a 20%-os ecetet. Minden este rá kell tenni egy ecettel áztatott vattapamacsot, leragasztani és csak reggel leszedni. Kb. 5 este csináltam, már kezdtem szinte feladni a harcot, de tegnap este végre változás történt!

A szemölcs körüli bőr teljesen elvált a többitől! Mély vájat keletkezett körbe. Bőrvágó ollóval szépen elkezdtem kivágni és elértem a gyökeréhez. Nagy ronda fekete pont!!!! Állítólag ez fog kiesni ha nem hagyom abba az ecetezést.

Hihetetlen egyébként, mert a gyökerét még egy dokinak sem sikerült előcsalogatni semmivel, az ecetnek pedig sikerült! :)

gemlk Creative Commons License 2011.07.22 0 0 178

Olvastam a veled történteket, mélyen együttérzek. Érdekes hogy neked is szülés után jöttek ki a szemölcsök, ugye jól  emlékszem ezt írtad? Hmm.. remélem véglegesen megszabadultál tőlük, az anyakönyveztetésen jót nevettem, pedig értelek nagyon értelek :)))

Előzmény: puppy82 (162)
liza400 Creative Commons License 2011.07.21 0 0 177

Hú a te sztorid se semmi. Hihetetlen hogy ennyit kell vele szenvedni. 

Előzmény: gemlk (173)
liza400 Creative Commons License 2011.07.21 0 0 176

Nekem nem jönnek meg a kínzó, fájó kezelések. Próbáld ki a byewart krémet nem fogsz csalódni benne. A férjem kezéről is eltűntek a szemölcsök és a fiam lábáról is amit az uszodában szedett össze. Napi 3x kend vele és legalább 3-4 hétig kitartóan. Meglásd lesz eredmény. És ez teljesen vegyszermentes cucc tehát nem fogja égetni meg ilyen baromságok. 

Előzmény: In:style:of:Jim (170)
liza400 Creative Commons License 2011.07.21 0 0 175

És mi a kérdésed pontosan? 

Előzmény: grape80 (169)
liza400 Creative Commons License 2011.07.21 0 0 174

Tehát ha jól értem nem is szemölcsöd van hanem tyúkszemed? 

Előzmény: puppy82 (168)
gemlk Creative Commons License 2011.07.19 0 0 173

Sziasztok Sorstársaim!

Igen én is szenvedtem a szemölcs témában. Remélem már csak múltidőben. Szülészeten gondolom hogy elkaptam zuhanyzásnál, mert uszodában már évek óta nem voltam, de strandon még előfordulhatott. Na mindegy is a lényeg hogy nekem is diagnosztizálták hogy vírusos talpi szemölcsöm van (uszodaszemölcs).

Nem így kezdődött ám, mert én is kezelgettem természetesen mire telepekké nőtte ki magát. És az utolsó előtti lábujjam és aközépső lábujjam alatti részen nőtt hatalmassá a vírus. Teleppé. Először én is vágdostam, azt hittem eltünt, aztán egyre csak nőtt. Ez nagyon nagy hiba. Mivel utolag már én is okos vagyok. A sebésznő elmondta, hogy nem szabad darabolni , szurkálni, mivel ez a lételeme, a víz és a vérzés. Tilos szurkálni! Pedig nekem is a bőrgyógyász azt mondta hogy felír egy Verramed nevü körömlakk szerü ecsetelőt és azzal kenegessem majd vágjam le ami kinő, mivel ez serkenti a bőrnövekedést ezzel hozná ki a szemölcsöt. Na ez kuka, mivel még nagyobb lett az egész. 2000Ft volt és csak időpocsékolás. Utána már csak nem hagyott a dolog és elmentem a sebészetre. A hölgy közölte hogy ez bizony kétszeri beavatkozást igényel, ugyanis a nagylábam ujjainál is létrejött némi telep. Szóval nekiesett. Injekció és fagyasztás, tán még a fagyasztás jobban fájt mint a lidokain injekció, na mindegy szorítottam afogam nehogymár sírjak…nem sok híjja volt. Igen aztán jött a java, a kötözés. Az nagyon durva volt, vérzett- mondta hogy fog de ennyire? Azt hittem már ottmaradok. Húszforintos nagyságú sebem és a talpam látványa kissé összetört L de kihevertem Mullap mepital háló, ez nagyon jó hogy ne a húsodba marjon amikor kihúzod a gézt, sebfertőtlenitő, vagy kamillatea, aztán jól bekötöttem, nem is tudtam cipőt felvenni, csak papucs az is ami tépőzáras. Szóval eltelt kb.4-6 hét mire kinövekedett a bőr. Aztán előről az egész a nagylábam ujján. Ez még talán jobban fájt mint a másik ez is talpi szemölcs volt és amire én azt hittem hogy egy, megint csak telep lett, szóval ujra kötözés stb. Most túl vagyok rajta már tudok járni tudok cipőt felvenni. De megtanultam hogy strandon csak papucsban kórházban is, szigorúan papucsban, létezni. Összes cipőt formalinos oldattal kifertőtleníteni! visszamenőleg fél évre! Vagy amióta a szemölcs létezik. (Vattára oldatot tenni és bele egy zsákba a cipőkkel együtt és kirakni az erkélyre mert büdi) Fürdőszobát kitakarítani összesfajta vegyszerrel, domestos, hippo, klorox, flóraszept, minden ami van. Hogy száz százalék pusztuljon a baktérium és a vírus. Ja és a kádat is. Hát ennyi. Most úgy néz ki hogy a talpamon elmúlt, de a lábujjamra felülre nőtt egy új kis ari és arra kipróbáltam a DUOFilm külsőleges oldatot, ez tejsav és szalicilsav nagyon jó volt mert levitte. Ma hullott le pontosan és egy hete kentem kétszer naponta. Szal ajánlom ha nem talpi szemölcs akkor ezt próbáljátok ki. Ha meg nem múlik sebészetre menjetek mert az a tuti, és végleges megoldás, felesleges kísérletezni, egy-két szemölccsel pedig még nem is fájdalmas az eljárás, de már telepekkel igen. Remélem tudtam segíteni.

puppy82 Creative Commons License 2011.07.06 0 0 172

semmiképp nem javaslom a tűvel szúrkálást, tekintve, hogy ahol a vér folyik, ott is nőni fognak. Mondanék több más ecsetelőt, de én a horrorisztikus megoldás híve vagyok, éppen azért mert minden maszlagot magamra kentem, és közben rá is olvastam stb....

Szike és orvos. Menj el sebészetre, ne bőrdokihoz.

Előzmény: In:style:of:Jim (170)
puppy82 Creative Commons License 2011.07.06 0 0 171

olvasd el a 157-es hozzászólásomat. Én most vagyok túl a műtéten. 

Még nem tudom sikeres volt-e, de orvos nevet szívesen adok.

Előzmény: grape80 (169)
In:style:of:Jim Creative Commons License 2011.07.05 0 0 170

Sziasztok!

 

20 éves srác vagyok aki közel 1éve szenved ebben a „leprában” Nyáron vettem észre hogy megkeményedett bör pöttyök jelentek meg a jobb kezemen a mutató ujjam alján! :@ Azt hittem, hogy csak a nyári munka okozta bőrkeményedésről van szó ezért elkezdtem darabolgatni, de kinőtt vissza..nem meglepő akkor már sejtette, hogy nem átlagos bőrkeményedésről van szó! Majd ugy láttam mint ha közepe is lett volna! Vettem tyúkszem tapaszt azt hittem tyúkszem de elkezdett födögélni de semmi extra ekkor már a hajamat téptem…de az orvost mindiig halogattam( suli miatt, meg az időpont, meg féltem, hogy télen megfázik)  //ÉS NEM KELL KÖZÖLNÖM AZT SEM, HOGY A KEZEMEN ELTERJEDT MOST ÉPPEN 8 db NÁL TATRTOK// De 2 hete elhatároztam, hogy elmegyek…

Ugye bementem és rögtön rávágta Dr szöszi, hogy ez bizony vírusos szemölcs azaz uszodaszemölcs( uszoda szauna stb. majd rájöttem hogy amikor szaunába jártam ott kaptam el) de amikor mondja hogy kézfogással is terjed, meg kilincsel is? o.O Mondoom mivaan?..Azt mondta irt fel ecsetelőt és gyógyszert(http://immunspecialista.hu/?p=online_termek&id=5995377281006) és a verummal ecsetelőt írta fel. Az ecsetelőt kiváltottam már 2000ft volt és 2 nap alatt leégette a bőrömet mert hiába közvetlenül a szemölcsre kentem akkor is a bőr körülötte leégette :S..

 

Most ott tartok, hogy eltávolítottam az elhalt bőrt és valamennyire a gyökereket is megpiszkáltam tüvel:S:S .NA DE HOGYAN TOVÁBB MÁRMINT KENJEM TOVÁBBRA IS? Nem merek azonnal vissza menni az orvoshoz, mert 06.20án voltam és 07.18án kell vissza mennem, hogy majd megnézi de Én 2 nap alatt elintéztem ezeket a szörnyetegeket! …Nem tudjátok, hogy kenegessem tovább esetleg faggyazgassam a kis szemölcsök tetejét? Félek mert az a szer nagyon mar és nem akarom hogy maradandó sérülésem (hegek) legyenek a kezeimen :S:S :’(:’( 

 

grape80 Creative Commons License 2011.07.05 0 0 169

Sziasztok, egy ideje már én is szenvedek a talpamon lévő mozaikszemölcstől

ami nem, hogy kisebb, de egyre nagyobb és több. (már 4db)

Pedig sokmindent kipróbáltam (verra-med, gyógyszertári kence,"szalicil savas", vérehulló fecskefű) és szerintem kitartó is voltam , de hiába :(

Még a fagyasztás és a lézeres kezelés van amiben bizom, hogy talán megszabadít tőlük.

 

Találtam valami  a neten amiről szeretném kikérni a véleményeteket, hogy egyátalán igaz lehet-e vagy hülyeség??

 

HPV okozta szemölcsök


Számos formában látható HPV eredetű szemölcs.

Ilyen a futószemölcs az arcon, karokon

Közönséges szemölcs m,ely karfiolszerü kiemelkedő

Talpi szemölcs ,mely legrosszabb fajtája a mozaikszemölcs

Nemi szemölcsök, melynél a szexuális partnereket közösen kell kezelni.

Fontos hogy a futószemölcsöt és a mozaikszemölcsöt nem szabad mütétileg eltávolitani, mert nemhogy visszanő, de egyre nagyobb is lesz, otthon sem szabad kaparni masszirozni reszelni vágni, ettől valahogy nővekedési ingert kap és egyre hatalmasabbra nő.

Minden egyénnél akinél virusos eredetű szemölcs látható HPV tesztet kell végezni.

Minden olyan női családtagnál is akinek a gyermekeinél bármilyen vírusos eredetű szemölcs van.

 

Bővebben:

 

http://www.vitakontrol.hu/bor_hpv.html

 

 

 

Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol!!! :)

 

 

puppy82 Creative Commons License 2011.07.05 0 0 168

A világon semmivel, de kezd ébredezni a magyarázat. 

A szövettanom szerint 2cm-es kiszélesedett acanthoticus, hyperkeratoticus hám-om volt. Ami a köznyelvben tyúkszem :)

Tegnap még nem szedte ki a varratokat, mondván még szétnyílhat. Majd a jövő hétfőn. Bízom benne, hogy megszabadultam tőlük!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: liza400 (167)
liza400 Creative Commons License 2011.07.01 0 0 167

Hú nem semmi.

Nem mondod hogy valóban szükség volt ennyi szenvedésre a vascak szemölcsök miatt?

Nem tudtad elmulasztani semmivel? 

Előzmény: puppy82 (166)
puppy82 Creative Commons License 2011.06.27 0 0 166

Sziasztok! Túl vagyok a műtéten. Hát nem semmi! Altatásban kértem, mert már lokálban sokszor befostam annyira fájt a gyökér kiszedése, de most szépen alukáltam és a doki azt csinált amit akart! 

Az ébredés pokoli volt, még félálomban kértem a dokit, hogy szedje ki a parazsat a kötés alól, mert beszarok!

De egy utólagos alvás után és 2 ampulla fájdalomcsillapító után este már egyedül mentem a mosdóba. 

Még nem tudom az eredményt, 07.04-én megyek a szövettanért és varrat szedésre. Elég brutál módon néz ki, erős idegzetűnek vagy műtétre készülőnek privátban elküldöm ha kell élménybeszámolóval. 

Ha elmúlnak, megkérem az ember kezét és egy tuti kis tpellően fogok MINIBEN férjhez menni :)))

liza400 Creative Commons License 2011.06.21 0 0 165

A byewart krém amit mi használunk nem csíp, tényleg teljesen fájdalommentes. Igaz nem tünteti el pár nap alatt (kételkedem is ebben a rövid időben) türelmesnek kell lenni és naponta 3x kenegetni, de utána garantált a siker. Nekünk legutóbb 3 hét volt mire eltünt a fiam lábáról. 

 

 

Találtam egy tök jó linket a szeemölcsök kezeléséről, nézzétek meg érdemes, nem is hosszú.

 

Előzmény: rabszolga55 (164)
rabszolga55 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 164

Sziasztok!

 

Csak azért írok, hogy megerősítsem: az uszodai szemölcs (Molluscum contagiosa) ellen kitűnő és nagyon hatékony az InfectoDell ecsetelő. Ára kb. 3000 Ft.

 

2,5 hónapja egy jakuzzizós hptvégén kapta el az 4,5 éves kisfiam és kinlódtunk vele mindenféle kencékkel. Voltunk bőrgyógyásznál, aki 2 féle trutymót adott, amikkel reggel este kentük (egyik jódos) és gyakorlatilag stagnált a gyerek állapota, sőt még a kezén és hasán is jött elő egy-egy pötty. Már teljesen elkeseredtem és terveztem elviszem egy magán bőrgyógyászhoz, hogy szedje le.

Itt olvastam az InfectoDellről és bár eléggé csíp az első bekenést nehezen tűrte, de elviseli, mert szeretne strandolni szegénykém.

A hólyagok bepirosodtak, majd elszáradtak és csak pár napig kell kenni a cuccal.

Nehezen tudtam megvenni  a készítményt, mert nem tartják készleten, de ÉRDEMES utánajárni!!!

 

Ja, a kezén levő hagyományos szemölcsre a Verrumal oldat jó, de fontos, hogy kenés előtt fel kell puhítani a bőrt (én leragasztom ragtapasszal, de lehet áztatni szappanos vízben), majd mindig le kell kaparni azt a réteg bőrt, ami már lejön. Ha nem így csináltam kiújult folyton, most elmúlt az is...

 

Dorka

 

Előzmény: jazdaa (146)
ruda5 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 163

Jaj ez nem hangzik valami jól. De remélem sikeres lesz legalább. 

Előzmény: puppy82 (162)
puppy82 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 162

De meg ám! 06.23-án vagyok előjegyezve altatásos műtétre. Eddig minden ambuláns alkalommal amikor a gyökerénél járt, abba kellett hagyni, mett beszartam a fájdalomtól. Most egy utolsó esélyt adva kértem a mély altatást. Ha ettől sem múlnak el, anyakönyveztetem őket.

ruda5 Creative Commons License 2011.05.10 0 0 161

Pillanatragasztóval? Na ez nekem nem jutna eszembe.

 

Neked még megvannak a szemölcsök? 

Előzmény: puppy82 (160)
puppy82 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 160

én azért azzal a sósavval óvatos lennék, bár én is voltam olyan hülye, hogy a pillanaragasztót rácseppentettem, hogy ne kapjon levegőt. kifordult, ez tény, de ezzel csak a kemény részért öltem meg a gyökere ettől elég messze van.

igen, ez az én sztorim. nem tudom helyes lenne e feljönni ede pár hét múlva és élménybeszámolni....

csak azt tudom modani tényleg kitörő örömmel, hogy nagyon vigyázzon magára aki megszabadult tőle, és gratulálok az egészséges életéhez!!!!!!

Előzmény: ruda5 (159)
ruda5 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 159

Ez a te sztorid? 

 

Nem semmi. :(

Előzmény: puppy82 (157)
ruda5 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 158

Nem értem ha kenegeti az ember akkor miért kéne hogy attól szétszóródjon?

 

Sósav? Na ezt még nem hallottam. 

Előzmény: Krotika (156)
puppy82 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 157

Sztorizgassunk....

Először is elképesztően hangosan ordítva jó egészséget kívánok azoknak, akik ettől a szeméttől megszabadultak!

 

Én 2002 óta szenvedek tőle. Terhesen elmentem úszni, mert amúgy is versenyúsztam és később kajakoztam, szóval terhesen kétéltűnek lenni jó a deréknak, és addig se hallgatom a nyivákoló kismamákat.  A strandon beleléptem valamibe, ami rohadtul fájt két napig, szinte lábra állni sem tudtam. Doki adott párakötést, kitisztította stb... A terhesség utolsó hónapjában, amikor egy zsemle három zsemle elfogyazstásával felhizlalt, elkezdett szúrni. A sarkamtól van kb 2-3 cre úgy éppen a súlypont közepén. Sebész kivágta és én kipihentem. 

Szülés után, amikor végre a térdeim után a talpam is képes voltam tükör nélkül látni, észrevettem, hogy ugyan azon a lábamon a nagylábujj közepén van még egy. És a másik lábamon ugyan ott a súlypont közepén mégegy.....

Ezek akkor kezdtek el fájni, amikor fogyogattam, és átalakult a súlypontom vissza a régire. Ismét sebész, és kivágta mind a hármat. Egy hét után 5 jött vissza, ebből a két sarkamon lévő is, de ezek közül egyse fájt, csak a sarkak. Sz@rtam bele, és kész.

Két év múlva jött a második baba, így már a korai szakaszban elmentem kivetetni...

DE MINEK?????? Mire megszültem 14 lett a talpamon, és kivétel nélkül mind annyira fájt, hogy végig kellett feküdnöm a terhességet, mert menni se tudtam és féltem, hogy a balerina léptekből elesés is lehet.

Szülés után újra sebészet, aki elküldött bőrgyógyászhoz, aki maszekban 6000 forintért megállapította, hogy ez szemölcs, ecseteljem és azzal amit ő kiír. Amikor elolvastam a receptet, behívtam a férjem a cipősdobozzal, ami tele volt ecsetelőkkel, homeopátiákkal, gyógyszerekkel stb..... Természetesen benne volt a kiírt recept is, így nyelt egyet és egye fene beírt lézerre társadalombiztosításra. Gyerekek!!! 14 szemölcs duplán szúrva!!! Én egy hétig megszólalni sem voltam képes...... A kötözés alatt a doki azt mondta ne haragudjak, ő mindent megpróbált, de........

Napjainkban...... 

 

Nem akartam kivétel nélkül mindent leírni, mert unalmas lenne. 9 alkalmon vagyoktúl összesen, és most jön az utolsó. Több esélyt nem adok. Kiröhögött a sebész, amikor azt mondta megint ki kell vágni. Mondtam rendben, de altatásban!!!! Nekem ez már komoly pszihés állapotot okoz, hisz nem tudok a gyerekekkel biciklizni, az esküvőmön mezítláb mentem férjhez, és senki nem vesz komolyan egy nőt állásinterjún, aki papucsba megy.  Ha ezzel az utolsó műtéttel sem járok sikerrel, komolyan mondom leszázalékoltatom magam!!!!!!!

 


Krotika Creative Commons License 2011.05.03 0 0 156

Sziasztok!

 

Én is két évig kínlódtam az uszodaszemölccsel, de megvan a megoldás!

 

Először a talpamon nőtt egy szemölcs, úgy nézett ki, mint egy tyúkszem, de hiába vagdostam ki ollóval csak nem akart elmúlni, sőt egyre nagyobb lett. Vettem tyúkszemirtót, rátettem, semmi, csak nőtt és elkezdett fájni. Akkor kezdtem a dologgal komolyabban foglalkozni, amikor a kezemen is nőtt, mindjárt kettő. Elmentem egy maszek bőrgyógyászhoz, aki azt mondta uszodaszemölcs, ki kell vágni, más hatékony megoldás nincs. Mondtam, jó, akkor csináljuk. Előjegyzett 1 hónappal későbbi időpontra. No én addig nem tétlenkedtem, elmentem a  gyógyszertárba vettem Egavert. Ennek meg is lett az eredménye, mert a lábujjamon is nőtt mindjárt 5 db uszodaszemölcs, különböző helyeken. Az orvos, amikor meglátta, mindjárt tudta, hogy bekentem valamivel és azt mondta, attól szóródott szét a fertőzés. A műtét lézeres égetés és kivágás volt. Minden szemölcshöz két-két darab injekciót szúrt be, jó mélyen, merthogy a szemölcs alá kell kerülnie a fájdalomcsillapítónak. Nem túlzok, ha a lyukak méretét egy borsónyi szélességben és mélységben adom meg.

 

Amikor hazajöttem és a kötést levettem a lábamról, rögtön láttam, hogy két pici szemölcsöt ráadásul nem vágott ki, vagyis azok megint meg fognak nőni. Még aznap áttanulmányoztam az interneten található összes megoldást. Vettem is méregtelenítő készítményeket, immunerősítő kapszulákat, homeopátiás szereket + a műtét 30.000.- Ft volt, hámosodást segítő kenőcs, kötszer kb. 1 hónapig, és az egyéb szerek nagyjából úgy 60.000.- Ft-ba kerültek.

 

Pár hónap boldog nyugalom volt. Aztán elmentem úszni, szaunázni és pár nap múlva újabb két szemölcs jött ki a talpamon. Vérehulló fecskefűvel kenegettem egy hónapig, aztán rátaláltam a gyors megoldásra:

 

Megoldás: SÓSAV !!!

 

Egy fogpiszkáló hegyét bele kell mártani sósavba és azt belenyomni az uszodaszemölcs közepébe. Naponta kétszer, háromszor kell csinálni. Nem fáj. Pár nap múlva kiesik a szemölcs közepe. (Esetleg óvatosan lehet neki segíteni) Még pár napig érdemes piszkálgatni a sósavas pálcikával. Nyom nélkül gyógyul. Tökéletes.

 

Véletlenül derült ki, hogy bőrgyógyászok is használják ezt a módszert, jó drága pénzért.

 

Remélem, tudtam segíteni. 

ruda5 Creative Commons License 2011.04.26 0 0 155

Nekem a házipraktikák nem jöttek be, bár ott nekem még nem volt. 

Előzmény: Törölt nick (154)
ruda5 Creative Commons License 2011.04.18 0 0 153

Ez nem semmi lehetett, nem irigyellek. 

Azóta rendben van? 

Előzmény: pintuska (152)
pintuska Creative Commons License 2011.04.13 0 0 152

Hát gondolhatod,csillagokat láttam!1 hónap volt,mire teljesen rendbejött,de 2 hétig semmihez nem érhetett hozzá,mert akkor iszonyú fájdalmaim voltam! amikor a doki kikaparta,és leöntötte barna fertőtlenítő cuccal,ami nem is jött le,olyan volta seb,mintha rohadna az ujjam!

Előzmény: ruda5 (150)
ruda5 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 151

Hihetetlen hogy akárhány bőrgyógyászhoz mész majdnem mindegyik mást mond. 

Előzmény: solti2 (149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!