Keresés

Részletes keresés

Pali_35 Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1387

Régen(gyerekek nélkül): Étterem, randi, vacsora gyertyafény ami kell a nőnek és iszonyatos nagy sex egy órás előjáték szét nyaljuk egymást mit koldus   zsírosbödönt, feldedezzük egymás erogén zónáit stb.... 

Most: Na gyere van fél órám (feleség) én meg na jó belédrepülük 10 perc és szevasz ott a pzs. Mondom neki hogy varj jöhet a második menet erre ő már nem vagyok tizenéves...(Magamban: Ha tudnád hogy 18 évesen én 39 éveseket elégítettem ki....)

 

 

Előzmény: aliszultan (1383)
Pali_35 Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1386

A sex olyan mint az étkezés miért is baj ez? És a feleségem mit tesz velem? kettő lábon járó bankkártyának néz. Akkor mindenki kapja meg a magáét... Ha nem akkor ketté megyünk. Azért egy kettő gyermekes anyuka talál előbb v.kit magának vagy egy férfi. Pénzem van a gyerektartást fizetem, vagy kimegyek Ausztráliába és új életet kezdek csak ez nem megy mert szeretem a gyerekeimet. Eddig kocsira költöttem most a gyerekeimre fogok amit most is megteszem mert megveszek nekik mindent csak most egy másik akár fiatalabb nőci mellett.... Ez a mentalitás amit én képviselek az őszinte minden férfi ilyen csak van aki soha nem meri bevallani, van aki meg nyíltan vívja és mondja ki az igét. MOst megyek megnézem a Révaiban mit is jelent pontosan a prosti szó... Mert valahol minden nő az, ha pénzt fogad el érte... Mert a számlákat csak elkéri, amiért én dolgoztam meg.... Csak azt nem értem hogy ebbe a fórumba miért járnak olyan nők akik az ellentábort erősítik semmi értelme :)

Előzmény: Törölt nick (1382)
Pali_35 Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1385

Teljesen igazad van Magnetron2.... Lényeg hogy sok nő feministább mint a férje, ezért csak kérni tud adni nem... Én fizetem a havi összes csekket, reszit. Miért is? Mert szült 2 gyereket? Szül nekem más nő is, de az én pénzemből vesz levegőt is... Ingyen meg nincs élet ja hogy 1x2x oda kell feküdni? mennyiért is? Havi 300-400 e ft ért? Akkor ki a ribanc? a feleség aki okosan teszi mert azt mondja szülök egy gyereket és megszünt a munka eltartanak, vagy aki vállalja és elkéri a pénzt. De most mindegy ez csak egy gondolat volt. Leírom hogy én mint 38 éves férfi hogy gondolkozom: Fizetek mindet ami az élettel jár, az összes rezsit alanyi jogon mert szült nekem 2 szép gyermeket és "szeretjük" egymást. Ezért első a szex napi minimum 1x vagy reggel vagy este és ha megvolt a sex akkor jon az ölelés karolás, virág, kényeztetés stb. De nem FORDíTVA!!!! Sok nő fordítva akarja, és utána meg beint...Hát hogyan ? Plusz egy sex után eltellik egy hét hát jól van megvan a baja nem csesztetem pedig szeretem a drakulás játékokat. Jó rendben nincs szex eltellik még egy hét akkor ráfogjuk fáradt volt, sokat kelt fel éjjel a gyerekhez megértem. De mikor jön a harmadik hét és NEM VESZI ÉSZRE hogy nincs szesz az már nincs rendben és ugyanugy mosolyog hogy szia drágám mikor jossz haza stb..... (közben a csekkeket befizetem ) és recskázok mert nem csalom meg mert szeretem stb... de már minden prosti oldalt kivülről ismerek mar nincs új jön a negyedik hét már nem köszönök már csapkodom az ajtót és várom a kérdéset hogy mi a bajod akkor már nem érdekel. Jön az ötödik hét már vissza hivogatom az összes ex nomet szepen sorjaban hogy van e valami jo baratnoje akiket lehet "hoditani" kikotom hogy szeretői statuszban es már minden masnapra jut egy baratno baratoje, mert ne feledjetek ferfi tarsaim, hogy a haborúk miatt ami meg 3 generacioval elobb volt tobb no van mint ferfi, tehat mi valogatunk nem ők!!! El jön a hatodik hét és mikor mr észrevenné magát a feleségem felvesz már tangát is csak hogy észre vegyem már nem érdekel és elfordulok. Miért? Mert amelyik farkas éhes elmegy enni. A kocsi benzinnel megy a férfi sexel aki mást mond az hazudik. Minden férdit a sex működtet? Miért mert ha nem sexel magömlése lesz. Ez biológia. Mi hegyeket vagyunk képesek megmozgatni egy 10 másodperces élvezés öröméért. Az hogy mi van utána csak a nőtől függ ha jó volt lehet folytattni ha rossz akkor menekülés!!!! Szerintem én könyvet fogok erről írni, mert hihetetlen hogy eltelt megint egy nap és a feleségem nem veszi érszre magát. Ugyanúgy fekszik le mintha minden rendben lenne. Majd most a csekkeket oda fogom adni hogy akkor anyukám be kellene fizettni.... Mert ha máshol alszom akkor miért is fizessek? Tehát az élet a pénzről sexről mukáról, szerettről szól. de a szeretet a sex után van és nem fordítva. Mivel elösszőr vannak az egyéjszakás kalandok utána leszünk szerelmesek. Kivétel ez alól a mélyen vallásos szüzek akik egy év múlva mutatják be a szűz barátjukat apucinak...

Előzmény: magnetron2 (1384)


magnetron2 Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1384

Látszik hogy nőből vagy, vagy feminista férfitársam bújik e nicknév mögé. Szegény férfitársam kétségbeesésében fogalmazta meg az alant leírt dolgokat. Amiben tejesen igaza van. Én is átéltem már ezt a dolgot, és a mai napig nem értem ezt a nőkben. Tényleg nem veszik észre hogy valami nem stimmel ha havonta egyszer vannak együtt a férjükkel? A férfiak legnagyobb része gyakrabban igényli a testi közelséget, a szexet. Genetikailag így vagyunk programozva. Lehet mosolyogni, de mi a célja a férfinak? Miért lett létrehozva? Miért érzi a szexre való késztetést? Miért kell párosodnia? A populáció fenntartása miatt, a faj túlélése miatt. Röhejes tudom, de ez tiszta biológia. Persze lehet uralkodni rajta. Egy darabig. Aztán már egy női vázas biciklitől is elélvez az ember. Visszakanyarodva. Én is megéltem azt amit leírtak. Megbékéltem vele. Félrelépek időnként. Ez van. Az asszony otthon nem akart 'annyit' szexelni. Én meg már untam a recskázást. Ha szükségem van szexre, hát nem várok hónapokig, megteszem.

Tényleg furcsa számomra hogy ha kell a férfi akkor ott van kéznél, szöget beverni, autót javítani, takarítani, festeni, de ha szexről van szó, akkor jaj ne, fáradt vagyok, álmos vagyok. Egyszer mindenki megunja a folyamatos visszautasítást, és akkor már nincs visszaút.

Előzmény: Törölt nick (1382)
aliszultan Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1383

Hali!

 

Írd már le, hogy történik a "szex" nálatok most, és miylen volt a hásasságotok elején!?

Előzmény: Pali_35 (1380)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1382

Minden nő vak, vagy csak az én feleségem? 

az igazság az hogy a tesztorszteron csak termelődik amit kell üríteni... 

 

Nem, szerintem nem vak. Nagyon jól tudja, de legalább is érzi, hogy csak ürítkezni jársz bele. Én azt csodálom, hogy ő ezt évente ötször tudja élvezni. 

 

Ha megvolt a numera akkor már nem is érdekel a nő

 

Ezzel a mentalitással szeretőt sem fogsz találni, maximum prostit. 

 

már mondtam vigyázz baj lesz 

 

Bizony, jó lesz vigyázni, mert tényleg baj lesz. Előbb-utóbb talál valakit a feleséged, egy férfit, aki nem tesztoszteron tartályként kezeli. 

 

Előzmény: Pali_35 (1380)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1381

röhej... csoda, hogy havi egyszer magához enged...

Előzmény: Pali_35 (1380)
Pali_35 Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1380

Sziasztok,

Leírom már a bánatomat: Minden nő vak, vagy csak az én feleségem? Lényeg hogy 7 év házasság. Feleség évi max 5 x élvez el, én meg napi 1x minimum. Kérdés hogy ezt a feleség nem látja hogy amelyik farkas éhes az elmegy enni? Tudom biztos bennem is van hiba, de a kocsi benzinnel megy a számitógép árammal. A férfi sex el. A nélkül nem is tudom az életet leélni. Ezt a nők miért nem veszik észre? Napi 1 szex az olyan nekem mint megenni egy szelet kenyeret. Ez olyan nagy dolog? Ha szeretőt keres a kiéhezett férfi akkor az miért bűn? Miért minden fórumon a férfiakat hibáztatják? Hiszen mi vagyunk az áldozatok akiket a nők veszélybe sodornak. Miért nem lehet együtt sexelni milrt kell ehez egy másik nő? És ezt a feleség nem veszi észre hogy nem voltam már egy hónapja a férjemmel ebből baj lesz? Vakok a nők? Mit gondol a feleség ez így fog menni életvégig hogy csak várom az alkalmat? Tök hülye...De ez most naívitás vagy struccpolitika jó lenne női fejjel gondolozni, itt nincs herceg meg fehérlovú paripa. Ez csak a sexrpl szól. Ha megvolt a numera akkor már nem is érdekel a nő, viszont előtte képes minden férfi több ezer kilómétert utazni egy jo sex ért. Ezt a feleség nem látja???? Na mindegy ez minden olyan nőnek szól aki még nem is tudja mennyire nagy a baj amikor azt hiszi hogy egy hónapban egy sex vagy pippantás elég egy olyan férfinek aki sokat dolgozik, és csak szeretne a családjával lenni egy szerető feleséggel egyben lenni. Mert nem megy el a férj ha megkapja azt amit szeretne... sajnos ez nincs így ezért indúl el a lavina.... 1,2,3,4,5 alkalommal már mondtam vigyázz baj lesz elmegyek de mikor megyek el? Mikor lesz az amikor tényleg már a gátlások nem ismernek határokat? Mikor fogom a hétvégét lecserélni egy szeretőre a kislányom helyett? Jó kérdés de az igazság az hogy a tesztorszteron csak termelődik amit kell üríteni... Ezt a nők nem tudják? Kérdezem én a gyereknek felkelnek ékkel etetni, mindig van tej, kenyér az fontos , mikor kell közértbe pénz akkor megvan a férj, no meg a moziban is meg a tescoban de este hol vagyok, hol vagyunk? Mert biztos sokan vannak ugyanabban a helyzetben mint én! Az én családomban nem volt vállás soha, de lehet hogy én leszek az első, mert ha lesz szeretőm be fogom mutattni a feleségemnek hogy akkor most ezt magadnak köszönheted kedves.... De már késő mert már nem kellesz de ha meggondolnád magad harmadiknak beveszünk a hálószobába ha nem tetszik akkor a gyerekszobába aludhatsz... forrok az indulattól mert ez felháborit hogy kihasználnak minket a nők....

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.19 0 0 1377

Érett forróvérű 45-55 éves elhanyagolt asszonyok "karbantartását" vállalnám...

Peter-666 Creative Commons License 2011.09.13 0 0 1376

Külföldon élö vagyok de most Pesten vagyok egy hónapra és szexpartnert keresek.37 év

183/82/18, sportso alkatú...

 

szeretm az általános szexet de mindebben benne vagyok..:-))P

igéző szemek Creative Commons License 2011.09.13 0 0 1375

Hát akkor én is veszem a bátorságot és bejelentkezem.

30-as pesti, nem független férfiként ,szintén nem független hölggyel ismerkednék,beszélgetnék.

Aztán meglátjuk:-)

vitéz Matschkássy Izidor Creative Commons License 2011.09.13 0 0 1374

Egyetértek Önnel, de csak azzal a kiegészítéssel, hogy a barát mindörökre megszűnik barátnak lenni, ha egyszer szerető lesz.

Előzmény: Törölt nick (1368)
daniel35 Creative Commons License 2011.09.11 0 0 1372

Komoly egzisztenciával rendelkező,lebilincselő temperamentumú 30-as éveiben járó (nem független) férfi keresi azt a nőt,aki megértésre,gyöngédségre és olyan tabuk nélküli szexkapcsolatra vágyik,amit jelenleg nem kap meg.......

 

Ha olyan férfit keresel,aki meghallgat és szívesen beszélget veled és ha akarod elkészíti a kedvenc ételedet és ezért cserébe odaadó és felhőtlen szexkapcsolatot kér,akkor keress meg magánban.......

 

(paraméterek: 36 éves kor,világos barna haj,kék szem,átlagos testalkat,174 cm és 75 kg.....jóképű és sármos,őszinte és szókimondó)

 

Kérlek magánban küldd a levelet az itt található mail címre.

James 42 Creative Commons License 2011.09.02 0 0 1369

Nem tudom, mivel lehetne alátámasztani az utolsó állításodat, mert én legalábbis soha nem mondanám ilyesmire, hogy soha, de ettől függetlenül is van egy kis félreértés a dologban, ugyanis itt a szeretőt nem a barát, hanem a barátnő fogalmával hasonlítottuk össze, és ez a kettő némiképp különbözik egymástól, legalábbis az általánosan használt értelemben.

Előzmény: Törölt nick (1368)
James 42 Creative Commons License 2011.09.02 0 0 1367

Igen, szerintem éppen az a legfontosabb különbség, hogy a szerető titkos kapcsolatot jelent. Bár ez néha nyílt titok, például faluhelyen is általában mindenki mindenkiről tudta, hogy ki a szeretője (vagy kik).

Előzmény: Pereced (1366)
Pereced Creative Commons License 2011.09.01 0 0 1366

Szerető valahogy elavúltnak tűnik. Mi a különbség a szerető és a barátnő között? Egy feleség ha rájön akkor

tuti pakolja a motyód és hozzátesz menj a kurvádhoz.

A szerető az talán egy titkos kapcsolatot jelent?

De talán jelntheti azt is , hogy másképp csinálunk mindent az ágyban, és hogy ebben valami plussz fűtöttség van?

andras4736 Creative Commons License 2011.08.31 0 0 1365

Ötven körüli nemdohányzó,korrekt,megbízható,férfi kecskeméti,vagy ahhoz közeli szeretőjét,kedvesét,barátnőjét keresi hosszú távra,titkos kapcsolatra,általában napközben érek rá,lehetsz egész fiatal is,várom bemutatkozó e-mailod:andras47@citromail.hu

Csak ha komolyan gondolod akkor írj.

Pereced Creative Commons License 2011.08.31 0 0 1364

Úgy látom , aki szerető akart lenni már az! :((

Pereced Creative Commons License 2011.08.31 0 0 1363

Csak a pasik kersnek szeretőt, vagy alkalmi szexet?

Pereced Creative Commons License 2011.08.31 0 0 1362

Kesesem a Szeretőm!

 

Veszprém , Komárom , Esztergom , Budaőrs , Székesfehérvár sokszögönből 35-46 év közötti Hölgy személyében.

Elérhetőségem az adatlapon , vagyis a nick nevemre kattintva. (email , MSN chat).

Mobil távolságtűrő , 50-es pasi vagyok, nem gond ha nem vagy független.

Lényeg: A szex nem arra való, hogy spórolj vele. :)

 

HapsiHapi Creative Commons License 2011.08.29 0 0 1361

Veszprém megyéből keresnék szeretőt. Ápolt, jó méretű, magára igényes, tapasztalt pasi vagyok. Mail-címem az adatlapoman!

Erik9 Creative Commons License 2011.08.29 0 0 1360

Szia karinara írj mailt a edomonkos9@gmail.com

Puszi

Előzmény: karinara (1095)
daniel35 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1359

Üdv!

 

Mennyire komoly ez a topic?  Tényleg vannak itt valóságos társkereső férfiak és nők vagy csak férfiak? :)

 

Tegyünk egy próbát újra.

 

37 éves 173 cm magas, átlagos testalkatú (világos barna haj,kék szem) férfi vagyok és elsősorban Csongrád megyéből keresnék (főleg Szeged környékéről)  20-45 közötti hölgyet aki szintén keresgél ebben a témában.

 

Komolyan gondolom,remélem  hölgyek is olvassák ezt a topicot. :)   (levelezés itt a priváton)

Huangti Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1358

Valóban nem sok.

Mit szeretnél még tudni?

Előzmény: Lindah25 (1357)
Lindah25 Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1357

Ez túl kevés infó nem gondolod? :D

Előzmény: Huangti (1356)
Huangti Creative Commons License 2011.08.28 0 0 1356

Hölgyeim,van kedve valakinek ma este táncolni a Rómain egy 45 éves, fiatalos pasival? Kb. 8-tól a Monostori úttal szembeni étteremnél leszek a Dunaparton. Csak táncot ígérek, ha rámtalálsz.

Babco Creative Commons License 2011.08.27 0 0 1355

Kór alkat mindegy!

 

Ha már kÓr, akkor gondolom olyan legyen, amit egy antibiotikumos kúrával kezelni lehet, nem? ;-)

Előzmény: zzsol (1345)
marci00001 Creative Commons License 2011.08.23 0 0 1354

Én is ráúsznék valami kellemes hölgyikére, csak ne legyen megtörve, mint a dió.

Inkább jókedvű, derüs, humoros legyen, hogy minden pillanatát élvezzük az eggyüttlétnek ágyban, vagy anélkül.

robertosz Creative Commons License 2011.08.22 0 0 1353

én már találtam,és nem csalódtam,normális csajszi csak sokat dolgozik

VZolcsesz Creative Commons License 2011.08.21 0 0 1352
Sziasztok!
Budapesti 30-as pár vagyunk. Hölgyet keresünk, aki kölcsönös szimpátia esetén szívesen csatlakozna hozzánk harmadiknak.
Ha felkeltettem érdeklődésed, kérlek küldj emailt! ;-)
email: zoliv71@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!