Keresés

Részletes keresés

jellem Creative Commons License 2005.03.21 0 0 920

 

 

Sziasztok!

Igyekszem követni, olvasni, megfontolni, s ha időm lesz írok is bővebben, most azonban csak általánosságban azt szeretném kérni, hogy aki buzizik Bandikára, meg mocskolódik a Liluval és lebunkózza a Komárt az NE SZERESSEN ENGEM, és ne írja, le hogy királycsávó vagyok, és jó a műsor, mert nem tartok rá tőle igényt.

Köszönöm

Ha:jós

DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 919
Tudod ez olyan, mint ha a gyerekeknek csak édességet adnánk enni, mert hát azt akarja mindegyik kiscsávó, mi meg mossuk kezeinket.
Előzmény: Shatner (916)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.21 0 0 918
Esetleg Brazília?! Vagy Mexikó?! :-)))
Előzmény: riddick21 (917)
riddick21 Creative Commons License 2005.03.21 0 0 917
"És végre valaki felvetette azt a kérdést, ami a legfontosabb. Ugyanis senki nem vonja kétségbe, hogy a többséget szolgálja ki a média, és hogy a többség elégedett. Csak az a bökkenő, hogy elfelejtették meghúzni a határokat. A média nagyvonalúan "megfeledkezett" a felelősségéről, arról, hogy van egy pont, ami alá már nem kéne menni, akárhánymillióról van szó. Nem volt gondom az első BB és VV megjelenésekor, érdeklődve néztem, mivel korábban nem volt még ilyesmi. De visszagondolva egyértelműen látom, hogy ezek a műsorok lépték át a határt. Világos az is, hogy külföldön is mennek ezek a műsorok, de azt már nem értem, hogy ilyesmit érvként hogy lehet felhozni. És ha külföldön mindenki tömeges öngyilkosságot követ el, akkor majd mi is? Nem túlzom el a dolgot, szellemileg már folyamatban van. Nekem pl. lenne igényem színházi közvetítésekre, sokkal többre, mint ami jelenleg műsoron van. Lenne igényem koncertekre (könnyű és komolyzene), esetleg épkézláb időpontban sugárzott sorozatokra. És nem hinném, hogy ezzel egyedül vagyok. Természetes, hogy nem lehet egyik napról a másikra váltani, de én nem látok javuló tendenciát. Minden egyre rosszabb lesz. Ez az oka annak, hogy hamarosan külföldre költözöm. Nem a televíziók, azokat ki lehet kapcsolni. Akik nézik, azokat viszont nem."
Előzmény: Shatner (916)
Shatner Creative Commons License 2005.03.21 0 0 916
Szerintem nem érdemes a kereskedelmi tévéket szapulni. A nézettségből élnek és éppen a nézettség az, ami igazolja létjogosultságukat. Gondolom esténként az a többmillió ember nem undorral kapcsolja be ezzel a felkiáltással: "már megint ezt az ócska szemetet kell néznem".

Mindenki hozzájárul az ilyen adók létezéséhez azzal, hogy nézi, olyan mértékben, amennyit nézi. Minden felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mennyit akar ezekből a műsorokból befogadni. A fiataloknak nem árt ebben jó példát mutatni, a gyerekeket meg korlátozni. Ez már a szülők felelőssége.

Azt, hogy a műsor miért a legalja, nem tudom. Igaz, egy csomó műsort nem ismerek, tehát nincs igazán összehasonlítási alapom. Más műsorokkal összevetve tényleg ennyire rossz a helyzet?
Előzmény: riddick21 (914)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.21 0 0 915
Nem menti fel a kertevéket, de nem is kértek felmentést... Mennek a nézettség után jól és ha ezt ilyen műsor hozza, akkor ilyen műsor hozza... Azért én reménykedem, hogy a magukat produkálók ötletesebb, poénosabb dolgokkal jelentkeznek, ténylegesen nézhetővé téve a műsort, tágan véve mindenki kisebb-nagyobb megelégedésére. András ismertségének, elfogadottságának jót tesz mindenképp - mert azt még a műsorral elégedetlenek nagyobb része is elfogadja, hogy HA moderátori szerepéből kihozza a műsor keretein belül elvárható maximumot. Azt az egyet sajnálom, hogy a teljes díszlet, valamennyi spot Rá épít, ezért nem lehet egy elegáns mozdulattal kihátrálni a műsorból pár hónap után és átadni a stafétát másnak, bukjon bele ő. (Más stílusú műsorvezetéssel ugyanis a bukás esélye lényegesen magasabb - legalábbis szerintem...) Szóval legnagyobb sajnálatomra olyan mértékben lett a műsor "arca" a műsorvezető, hogy a csere nehezen kivitelezhető, így viszont bukni is együtt buknak majd... Már csak ezért is kívánok minél több színvonalasabb, ötletesebb produkciót. Inkább havonta egyszer lenne, de akkor egy vállalható portfólióval!
Előzmény: riddick21 (914)
riddick21 Creative Commons License 2005.03.21 0 0 914
Szerintem ez a műsor még ehhez képest is a legalja. Egyébként van a médiának egy tömegízlésformáló mutatványa: reklám a neve. A televízió sugározza, az emberek véleményét, nézőpontját módosít(hat)ja bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Ugyanez igaz a műsorokra is. Az emberi butaságot nem lehet a műsor mentségére felhozni, mert a készítői egyáltalán nem buta, sőt okos, számító emberek. Az emberek butasága, igénytelensége pont az embereket menti fel, nem a kereskedelmi tévéket. Őket a számító, pénzéhesség jellemzi, és "mentheti fel". Tehát semmi.
Előzmény: Shatner (911)
Fabien Creative Commons License 2005.03.21 0 0 913

Nem először értenek félre a fórumon, és valszleg bennem van a hiba. A Fabien a nem valami kultúrsznob Pulp Fiction-ból való. Nem is fiatalember. Hanem nőci. Megpróbálom a fogalmazásgátlómat kiköpni, mivel basszus, ponthogy nem szántam fölényesnek, hanem nem. Szóval:

 

A mondatom lényege: ezzel a kijelentéseddel azért nem fog senki vitatkozni, mivel ezzel nyilván mindenki egyetért.  A beidézett egy darab mondatra gondoltam. Az összes többivel nyilván vitatkozik a bárki vagy az akárki, aki akar, szerintem. De ezzel azért nem fog, mert szerintem ezzel mindenki egyetért.

 

És ha már ilyen kedvesen személyeset kérdeztél én is hadd kérdezzek totál off jelleggel: szerinted körmondatokban kellene fogalmaznom? Vagy azért értettél félre, mert nem olvastál alaposan? Komolyan kérdezem, és kösz, ha válaszolsz.

Előzmény: volesojinka (903)
Shatner Creative Commons License 2005.03.21 0 0 912
Ebben egészen egyetértünk. Teljesen véletlenszerűen, hetente kábé 2-szer kapcsolom be a tévét és próbálok találni valami nézhetőt. (Kivéve, ha DVD-zek.)

Ebben a műsorújságok segítenek leginkább. Megfigyeltem, hogy ha éppen kéznél van (azaz vettünk egyáltalán) akkor már eleve be sem kapcsoljuk a tévét, mert már az újságból kiderül, hogy nem érdemes.

Azt hajlandó vagyok elismerni, hogy Hajós műsorának megtkintése után nem lettem sem műveltebb, se okosabb. Arra viszont ismét rádöbbentett, hogy felnőtt emberek mennyire nincsenek tisztában saját képességeik korlátaival.
Előzmény: volesojinka (910)
Shatner Creative Commons License 2005.03.21 0 0 911
"Neked legyen mondva. (és csinálva az efféle műsor.)"

Azért túlzásokba ne essünk. Nem állítom, hogy a legjobb műsor, amit valaha láttam. Azt sem hiszem, hogy túl sokszor megnézném a jövőben. Viszont szerzett derűs perceket, ezt nem tagadom.

Ugyanennyi erővel tagadhatnám is, savanyú ábrázattal ecsetelve, mennyire igénytelen az egész. Sőt, egyszerűen szar.

A kereskedelmi televíziók köztudottan nem Shakespeare drámákat játasznak. Aki bekapcsolja, tudatában van a várható színvonalnak. Azt adják, amire nagyobb az igény. Ehhez képest kell szerintem viszonyítani.
Előzmény: volesojinka (905)
volesojinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 910

Megfogtál. Nem tudok olyan műsort mondani. Ettől függetlenül természetesen nem minden színvonaltalan műsorukra mondanám, hogy morális ártalmakat okoz, van néhány ártatlanul ostobácska és felszínes. Mondjuk az kétségtelen, hogy némi tapasztalat után meglehetősen kevés tévéműsort nézek, amikor indul valami új,  akkor többnyire belenézek, hogy hátha.....hja, ez a húsvétinyuszis naivitás.

 

Megjegyzem, amikor indultak a kertévék, még volt egy-két biztató jel, hogy mást ne mondjak, a TV2-őn pl. a Napló egész jó műsornak indult, ma már nem sokban különbözik a Fókusztól.

Előzmény: Shatner (907)
rahell Creative Commons License 2005.03.21 0 0 909

"Szerintem kicsit még dolgozz a "visszavágó" technikán:-)) Ez így képzavar."

Csillagom...:o))

 

"Hinni a húsvéti nyusziban és az ember morális lény voltában, valamint az ebből adódó kötelezettségeiben szerinted ugyanaz."

 

Igen. A mai világot, az embereket, a társadalmat ismerve, megélve, számomra ugyanakkora naivitás és idealizmus. Nincs itt probléma: te idealista vagy, én meg realista. Ennyi. Jah: és én már csak ilyen kényszeres vagyok...

Előzmény: volesojinka (908)
volesojinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 908

"...csak mulatságos volt ahogy elképzeltem a gőgöt, amit a két kifejezés áraszt..."

 

Szerintem kicsit még dolgozz a "visszavágó" technikán:-)) Ez így képzavar.

 

Hinni a húsvéti nyusziban és az ember morális lény voltában, valamint az ebből adódó kötelezettségeiben szerinted ugyanaz. Most akkor erre inkább nem írok semmit.( Még megint visszavágó-kényszered lesz.... ja,ne) 

Előzmény: rahell (906)
Shatner Creative Commons License 2005.03.21 0 0 907
Ki a fene akar Veled vitatkozni?

Mondj egy műsort, ami kereskedelmi adón tetszett. (Vágót nem ér.)
Előzmény: volesojinka (905)
rahell Creative Commons License 2005.03.21 0 0 906

"Mindenben benne kell lenni a moralitásnak. Ettől vagyunk emberek. ( ezt tőlem halljátok először? )"

 

Igen. Valóban. Benne _kellene_ lenni. de nincs. Üdv a szép a "szép új világban"... Megváltoztatni egy emberként nem tudod, és ha fenn akarsz maradni úsznod kell az árral... Vagy te még a húsvéti nyusziban is hiszel? 

 

Sosem kellemetlen számomra, ha valamely hiányosságommal szembesítenek, általában építkezni tudok az ilyesmiből. Ám megállapításod nem fogalmazott meg hiányosságot. Kellemetlenek így sem találtam, csak mulatságos volt ahogy elképzeltem a gőgöt, amit a két kifejezés áraszt...

Előzmény: volesojinka (904)
volesojinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 905

"Személy szerint én szórakoztatónak találtam a legutóbbi műsort."

 

Nohát akkor nekem meg veled nincs vitatkoznivalóm. Neked legyen mondva. (és csinálva az efféle műsor.) 

 

Csak egyetlen apróság: mint ebből a beszélgetésből (vitának azért nem nagyon nevezném) is kiderül, alapos téveszmék kezdenek kialakulni. Hogy mást ne mondjak, vannak akikúgy vélik, hogy pusztán azzal a jelszóval, hogy valami "kereskedelmi" már mindent szabad, lehet semmibevenni erkölcsöt, emberi méltóságot és civilizált viselkedést. Mindezzel azt akartam jelezni, hogy ez a tendencia lényegesen nagyobb károkat tud okozni, mint egy adóreform, vagy kormányprogram. Ráadásul ezeket nem is tudjuk ott a tévékben legalább négyévente elhajtani.... 

Előzmény: Shatner (901)
volesojinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 904

"A műsorok nem a moralitás elve mentén szerveződnek".

 

Mindenben benne kell lenni a moralitásnak. Ettől vagyunk emberek. ( ezt tőlem halljátok először? )

 

Nem bizsergek, másfelől meg elhiszem, hogy kellemetlen, ha valakit szembesítenek a hiányosságaival.   

Előzmény: rahell (900)
volesojinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 903

Remélem még nagyon fiatal vagy, és lekezelő fölényességed csak ennek- a világról való kevés tapasztalásnak - tudható be.

Én amúgy  valahogy csak elleszek, ha nem vitatkozol velem. ( bár a "senki" nevében beszélni talán megint kissé túl nagy képernyőre vall....)

 

" Nyilván a legszebb az lenne a világban, ha mindenkinek lenne lehetősége, alternatívája és kinyíló ajtajai, még mielőtt felnőtté válik, vagy még azután is, okosodni a halálig ésatöbbi. "

Nos igen. És erre kell törekednie mindekinek, akinek a kezébe - maradva a metaforánál - kulcs adatott az ajtókhoz,  vagyis például bekerült a médiába, mint Hajós úr.

 

off. A nickneved Erich Kastner regényéből  van? Hm.....annak az idealista-humanista fiatalembernek a nevét felvenni, aztán meg ilyeneket írni.....bizarr. Mindez persze nem érvényes, ha a Fabien máshonnan van, akkor csak ajánlom -mint kultúrsznob - a könyvet elolvasásra.

Előzmény: Fabien (902)
Fabien Creative Commons License 2005.03.21 0 0 902

Párdon, hogy bele:

 

Ezek az átkozott kultúrsznobok pedig nem erőszakot követnének el,  hanem lehetőséget, alternatívákat,  "kinyíló ajtókat" szeretnének azok számára is, akikkel a "kultúrsznobozó szabadságharcos" egyáltalán nem számol

 

Erről egyáltalán nem esett szó, ezért nem tudhatod, hogy számol-e vagy sem. Nyilván a legszebb az lenne a világban, ha mindenkinek lenne lehetősége, alternatívája és kinyíló ajtajai, még mielőtt felnőtté válik, vagy még azután is, okosodni a halálig ésatöbbi.

 

Szerintem ezzel senki sem fog itt veled vitatkozni, ezért nem is érv semmi mellett vagy ellen.

Előzmény: volesojinka (898)
Shatner Creative Commons License 2005.03.21 0 0 901
Nem értem az indulatokat a műsorral kapcsolatban. Ez csak egy tévéműsor, nem kormányprogram vagy adóreform-tervezet. Ha valakinek nem tetszik, ne nézze.

Eleve nem tudom mi az, amit a fikázók elvárnának a műsortól. Senki nem írja, mitől lehetne jobb vagy szórakoztatóbb. Az a vélemény, hogy "szar" nem mond semmit. Azt jelenti nem elég vicces vagy nem elég komoly vagy mit?

Eleve, ha valaki tévézésre fanyalodik, az idejével nem tud mit kezdeni és a tévére bízza saját esti szórakoztatását, hogy jön ahhoz, hogy mások munkáját egy egyszerű kinyilatkoztatással földbe döngölje. Ő tudna jobb műsort kiagyalni, aminek még nézettsége is van?

Ez egy próbálkozás, aminek vannak erényei és gyengéi egyaránt. A sikerességet a nézettség fogja eldönteni, nem pedig az, hogy ki mit tart a színvonalról.

Személy szerint én szórakoztatónak találtam a legutóbbi műsort. Nem is tudtam, hogy kezdődik véletlenül csíptük el az elejét és végig is néztük. Néha a hasunkat fogtuk a röhögéstől (pl. Sanyika, a Jódlikirály), más produkciók esetében kétkedve néztünk egymásra, tényleg lehet ennyire hülye valaki? A műsorvezető nekem szimpatikus. Közvetlen, néha önirónikus idétlensége szerintem pont egy ilyen műsorba való. Még azt is jól lekezelte, amikor - az egyébként számomra hallatlanul ellenszenves - Komár bunkóságával egy kissé felbőszítette a "művészeket".

Az egyes produkciók igénytelenségét külön-külön lehetne értékelni, de abban egységesek voltak, hogy saját műfajában mindegyik siralmas színvonalat képviselt. Az egésznek az érdekességét számomra az adta, hogy mennyire különbözőképpen tudnak emberek saját magukból bolondot csinálni. És ezekkel a produkciókkal kiállnak ország-világ elé! :-)

Szóval nekem tetszett. Ha netán tévét nézek a következő adás idejében (erre elég kicsi az esély), szívesen megnézem azt is. Tulajdonképpen azt mondhatom, hogy amikor a tévét bekapcsoltam, nem vártam tőle sokat és ehhez képest egész jól szórakoztam.
rahell Creative Commons License 2005.03.21 0 0 900

"Ezt a félájult szervilizmust"... Amikor ilyeneket írsz, azért kicsit bizseregnek a zsigereid, nem?:o))

 

"morális tiltakozásomat fejezném ki már csak az ötlet ellen is"

Már megbocsáss: valóban naív vagy, vagy csak annak akarsz látszani? Ez nem a Caritas egyesület, hanem kereskedelmi televíziózás. Sajnos. A műsorok nem a moralitás elve mentén szerveződnek. Ha valaki arra teszi fel az életét,  hogy ebben a közegben érvényesüljön, meg kell alkudnia sok mindennel, esetenként a saját értékrendjével is. Sejtésem szerint most is ez történt, történik. És mivel jellem tevőlegesen nem alakít a fellépők színvonalán se pro, se kontra, ezért úgy érzem, ha a dolog megbukik az magának a műsor elgondolásának a bukása, a mibenlétének a kritikája lesz, és nem az ő tehetségének. Annak a jele, hogy a magyar közönség torkán még nem lehet akármit letuszkolni. Vagy de...

 De ez az egész persze csak egy elvakult szerviens szerény véleménye...

Előzmény: volesojinka (899)
volesojinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 899

"És a helyzet az jellem, hogy ez nem igazán téged minősít, vagy nem minősít. A te tehetségednek ehhez semmi köze. Bárhogy is alakul a műsor sorsa, az nem rajtad áll vagy bukik, hiszen - ahogy több hozzászólásból is kiderül -, ami a te részed, a felkonfok, azok kifejezetten szellemesek, hozod a formád."

 

Ezt a félájult szervilizmust azért nem nagyon értem. Vagy valamiről nincs tudomásom: megfenyegették ezt a palit, ha nem vállalja el ezt a műsort?

 

Erre, itt a vitában többször előforduló .......na hogy is minősítsem finoman... botorságra meg végképp nem találok magyarázatot. Ha én - ahelyett, hogy morális tiltakozásomat fejezném ki már csak az ötlet ellen is - minden kényszer nélkül elvállalom egy arénában, hogy gladiátorok életre-halálra menő kűzdelmének szünetében élcelődjek a vérre éhes publikummal, nekem ugyebár akkor semmi közöm ehhez az embertelen aljassághoz. Hiszen én csak.....meg ugye viccelődöm....sőt tompítom.....és hát a tehetségem.....  Te jóég. Hol tartunk....

Előzmény: rahell (896)
volesojinka Creative Commons License 2005.03.21 0 0 898

Érdekes ez a kultúrsznob minősítés. Ezt azok használják nagy előszeretettel, akik remekül megvannak a maguk intellektuális világában, a maguk anyagi- és egyéb relációkban kulturális kalandokat is lehetővé tevő viszonyrendszerükben és  "szabadságot a (pór)népnek" hangoztatva alapvetően tökéletesen lenézik azokat az embereket, akiknek érdekében látszólag föllépnek a "kultúrsznobokkal" szemben.

 

Ezek az átkozott kultúrsznobok pedig nem erőszakot követnének el,  hanem lehetőséget, alternatívákat,  "kinyíló ajtókat" szeretnének azok számára is, akikkel a "kultúrsznobozó szabadságharcos" egyáltalán nem számol,  hja kérem, akkor ki szedné utánam a szemetet, vagy takarítaná a klozetomat. És ezek a "kultúrsznobok" ráadásul a művelt és a médiában hatást kifejtő embereken számon is merik kérni a felelősséget. Pedig hát valóban mennyivel egyszerűbb ezeknek a lenézett embereknek a "jogaira, szabadságára" hivatkozva semmiféle felelősséget nem vállalva teletömni a zsebünket és örülni, hogy megismert a hentes és benne vagyunk a Story magazinban a többi híresség mellett.  

Előzmény: pink_panther (882)
rahell Creative Commons License 2005.03.21 0 0 897

"Egy szó, mint száz, szívből kívánom, hogy az RTL Klub, a zombi zsűri és Hajós akkorát bukjon, mint Rottenbiller. Az meg, ha még ebből anyagi és lélektani káruk is származni fog, külön jó!!"

 

Én megértem, ha nem tetszik, és indulatokat vált ki belőled - azt mondják a negatív indulat is jobb, mint a semmi - de azért ennyire...

Konkrétan: miért jó neked, ha másnak szar? Irigység? Korlátoltság? Gonoszság? A kívánt rész aláhúzandó!

Előzmény: Mockosz Kisz Hobbit (827)
rahell Creative Commons License 2005.03.21 0 0 896

Én próbáltam. Esküszöm, próbáltam úgy nézni a műsort, ahogy Pucros és Thor nézi. Talán az lehet a probléma, hogy nem elég cizellált a lelkem, vagy nem tudok eléggé elvonatkoztatni... De esküszöm, hogy számomra - és a környezetemben is ezt tapasztalom - kín nézni ezeknek az embereknek a próbálkozásait.

Mert valahol értem a koncepciót: miért ne őrizhetne minden arra vágyó ember 15 percnyi vhs anyagot arról, hogy benne volt a tv-ben? Valóban, miért ne? De ami ezzel jár! Bármit is mondtok, aki ezen jól szórakozik, az konkrétan kiröhögi az illetőt. Szerintetek elismerő vállveregetést kapnak másnap a közértben, vagy kaján összesúgásokat, a jobb indulatúaktól pedig elnéző, sajnálkozó mosolyt? Meggyőződésem, az utóbbiakat.

És a helyzet az jellem, hogy ez nem igazán téged minősít, vagy nem minősít. A te tehetségednek ehhez semmi köze. Bárhogy is alakul a műsor sorsa, az nem rajtad áll vagy bukik, hiszen - ahogy több hozzászólásból is kiderül -, ami a te részed, a felkonfok, azok kifejezetten szellemesek, hozod a formád. Ezért szomorú az egész... Mert minduntalan, mikor ülök a tv előtt, hogy meggyőzzem magam arról, hogy ez jó, és én vagyok a köcsög eliteskedő nyárspolgár, mindannyiszor kudarcot vallok és előtör belőlem, hogy ez szánalmas. Tudod hasonló esetekben azt szoktam mondani, hogy igen... baromira szerettem volna balerína lenni, de nem voltak meg az adottságaim. Nem fogom eröltetni, hogy ellibeghessem a hattyú halálát... Szóval mindenki legyen nagy abban, amihez tehetsége van... Asszem...

pink_panther Creative Commons License 2005.03.21 0 0 895

Hehe, a korábbi válaszomat is kiszedték - pedig csak annyit jegyeztem meg, hogy nem tudtam, hogy kultursznob körökben elfogadott egyes személyek alább nevesített szép magyar szóval történő titulálása.

 

De legalább ebből is látható, hogy a moderátor nem egyes nickekre utazik, hanem a használt kifejezések miatt töröl bőszen. Az anno általam is kritizált hozzászólás többi részével nem volt gond - én magam is sajnálom, hogy egynéhány biztosítékot kiverő szó miatt teljes hozzászólások tűnnek el, nehezen követhetővé téve az előzményeket. :-)

Ezért is javasoltam, hogy a negatív kritikákat is érdemes szalonképes formába öltöztetni jól.

Előzmény: hurráoptimista (885)
labrys Creative Commons License 2005.03.21 0 0 894
Kérlek próbáld meg úgy kifejteni a mondanivalódat, hogy közben nem minősítesz más hozzászólókat fasznak (etc.)! Amennyiben nem megy, inkább magánban közöld velük a véleményed.
Köszönöm.
Előzmény: riddick21 (886)
trogger Creative Commons License 2005.03.20 0 0 893
  „Ja, és most nézem csak, hogy rockoperát írsz, én pedig operametált írtam”

Azé írtam me a zoperametálnak semmi értelme :)


Na azért remélem érzed,hogy így teljesen más a „fílingje”,de lehet túlreagáltam

Részemről nincs morc remélem te sem morcolsz


Na mindegy én is lezártam csá!


Előzmény: Fabien (892)
Fabien Creative Commons License 2005.03.20 0 0 892

Ja, és most nézem csak, hogy rockoperát írsz, én pedig operametált írtam. Na, ennyire figyelsz :)

És azt a nem mellékes félmondatomat is figyelmen kívül hagytad, hogy (azoknak ugye) 'joguk van hozzá, hogy magasról lefossák a fölényt'. Éppen ezért te csak odaképzelted ezeket, hogy: alulkultúrált,primitív,szellemi nyomorékok. Én semmi ilyet nem írtam és nem is gondoltam. Sőt, de ezt hagyjuk.

Sziakösziszervuszhelló... stb.

Előzmény: trogger (881)
Fabien Creative Commons License 2005.03.20 0 0 891
Ha neked így jobb... legyen igazad. A tényeken nem változtat. Vélt vagy valós szia.
Előzmény: trogger (890)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!