Keresés

Részletes keresés

Győző 2 Creative Commons License 2017.04.15 0 0 85558

Nem tudom ki felel érte, de elkezdték javítani az utakat Dkeszin ( nagyon helyeselendő) , csak azt nem tudom, hogy miért nem szedték mindjárt össze a felszedett kopott aszfaltott, hagyták az út szélén, mikor volt velük teherautó! Ne adj isten a vállalkozó ( cég ) helyett majd az Önkomi megfgelelő részlege lessz kénytelen elszállítani? Én tavaly is idén is csempéztetek Társasházi lépcsőházat de minden hulladékot a vállalkozónk kell elszállítani ( tudom, hogy benne van az árban ).

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.15 -1 0 85557

Nos, úgy fest tévedtem, amiért ezennel készségesen megkövetlek. Ha igaz amit írsz - és miért ne volna az? -, tévedtem személyed kilétének tippelésében, melynek így utólag nagyon örülök.

Előzmény: Törölt nick (85552)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.15 -1 0 85556

Oké, indokaid megértettem. Ám továbbra is azt tudom csak mondani, hogy azon hozzászólás nem rád tartozik. NEM TE lettél megszólítva vele. Próbálj ezzel megbékélni. Ez nem bátorság kérdése - ezt amúgy nem is értem miért mondod rá...de sebaj. :)))

 

 

"Én nem minősítelek sem téged, sem mást."

 

Valóban nem. Csak egy pár mondatod, melyeket felém intéztél:

- Végig olvastam a magas színvonalon zajló társalgásukat.

- A vérmérsékleted komoly gondokat okozhat a környezetedben élőknek is szerintem.

- nem lehet egyszerű veled egy fedél alatt élni!

- Komoly gondok lehetnek nálad a háttérben!

- Olyat osztogatsz itt amiből neked sem jutott túl sok.

- Te vagy arrogáns, lekezelő mással vagy másokkal szemben.

 

A teljesség igénye nélkül, persze. :)

 

"Egyszerűen csak a stílus szemet szúr ahogyan kifejezed az ellenvéleményedet."

Oké, szúrjon. Szíved joga. De ez akkor is csak rám meg a vitapartneremre tartozik, neked meg ott a piros X. Persze, felcsaphatsz (és fel is csaptál) önkéntes békebírónak, elmondhatod hogy ez neked nem tetszik, én erre válaszolhatok, de ennyi. Ennél többet, ha a fejed tetejére állsz, sem tehetsz. Akkor meg minek erőlködsz még mindig? :))))

Mondjuk azt továbbra sem értem, miért ennyire egyoldalúan kezeled a dolgokat, a másik fél előéletének miért vagy lusta utána nézni? Aki most persze sunnyog nagyokat, nem fog nekiállni itt komcsizni, libsizni, kisingezni, mert fél, hogy esetleg akkor elvesztene téged, az egyetlen jelenlegi támaszát. Enyhén szólva is képmutató magatartást tanúsít. Ellenben én nem változom, nyíltan és egyenesen leírom véleményem, ahogy eddig is tettem. Még ha ezzel nem is leszek egyeseknél jó ember. De inkább legyek rossz, mint képmutató, gerinctelen, jellemtelen.

 

"De hidd el, "jogerőre" fog majd emelkedni csak ehhez válaszolnod kellene a kérdésemre."

Hát, már össze sem tudom számolni hányszor válaszoltam................

 

Előzmény: Törölt nick (85551)
aki a kisinget Creative Commons License 2017.04.15 0 0 85554

Ma tanultam egy igazságot. Mindenkinek van igaza. Ezen tovább gondolkodva kibővítem. Viszont az számít mennyi igaza van és mennyiben nincsen. Győző barátunknak is sokban igaza van, annak ellenére hogy ő a szélsőbal fórumozó e topikon.

Mondok egy példát. Annak idején Rákosi lesöpörtette a padlásokat, nem törődve, hogy éheztünk. 

Na ki tudja miben volt igaza? Mivel magyarázta a lesöprést? Sokban mernék fogadni, hogy a legütősebb indokát senki nem fogja ide megírni. Majd amikor megmondom, akkor már látni fogjuk, miben volt, mennyire igaza.

Előzmény: Győző 2 (85553)
Győző 2 Creative Commons License 2017.04.15 0 0 85553

Teljesen IGAZAD van !  Én is esztergályosként kezdtem - ma is esztergálok nagy néha ! Akkor éppen ezért csodálkozom, hogy nem ismered a képen lévő tisztes embert ! Feltehetően mi apukáddal ha látásból is de ismerhettük egymást ! Én 31 évet húztam le a hajógyárakban ! A Váci kivételével én csuktam be mindenhol mint hajógyári a kaput !

Előzmény: Törölt nick (85552)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.14 0 0 85552

Kedves Győző 2 neked folytatnám a bemutatkozásomat!  Miután ide költöztünk, Édesapám először a mára már megszűnt hajógyárban kapott munkát, majd 1972-től a Dunakeszi vagongyárban, ahonnan végül nyugdíjba ment.

Édesanyám pedig szintén a mára már megszűnt Dunakeszi konzervgyárban tudott elhelyezkedni, ahonnan ő is nyugdíjba vonult. Nem hinném, hogy szégyenkeznem kellene azért amiért munkás családból származom, sem pedig azért ahogyan itt a fórumon véleményt nyilvánítok.

Előzmény: Törölt nick (85550)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.14 0 0 85551

Válaszolok a kérdéseidre.

Azért "pattogok" itt mert nem ismerem azt a férfit akit a képen látok, és szeretném megtudni ki ő.

Annyival lennék előrébb ha megismerhetném, hogy akkor nem a 15%-ba tartoznék, aki Dunakeszi lakos létének ellenére nem ismeri azt az embert akit Dunakeszi jelentős része viszont ismer.

Én nem minősítelek sem téged, sem mást. Egyszerűen csak a stílus szemet szúr ahogyan kifejezed az ellenvéleményedet. Mással, most már velem együtt másokkal szemben.

Azt pedig,hogy mikor szólok és kihez vagy mihez, azt engedd meg, hogy én döntsem el. De hidd el, "jogerőre" fog majd emelkedni csak ehhez válaszolnod kellene a kérdésemre.

Előzmény: Törölt nick (85549)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.14 0 0 85550

Valóban nem ismerem, mert nem tudom honnan kellene ismernem a képen szereplő embert. Nem vagyok született helybeli ezt elismerem. 1965-ben költöztünk a szüleimmel Dunakeszire albérletbe. Két albérletet "fogyasztottunk" el Dunakeszin. Aztán 1979-ben beköltöztünk az Iskola úti lakótelepre. Ott laktunk egészen addig ameddig megnősültem, és onnan költöztem a feleségemmel a jelenlegi lakhelyemre. Szeretek itt lakni. Szóval valóban nem vagyok itteni születésű, ámbár jó pár éve élek már itt a családommal. Az itt leélt évek ellenére sem tartozom abba a 85%-ba akik ismerik a képen szereplő férfit.

Előzmény: Győző 2 (85545)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.14 -1 0 85549

"A stílusod messze kilóg az itt átlagnak mondhatók közül. Talán az bántja az önérzeted, hogy szóvá tettem a modorodat!"

Hatalmas a tévedésed. De ezt is leírtam már, ezt se voltál képes felfogni: jóóóó magasról tojom le, hogy téged vagy az öreget bántja a modorom! Az önérzetem pedig kösszép' ragyogóan van! :)))

"ne vonj le messzemenő következtetéseket, mert nem biztos, hogy jó nyomon jársz!"

Igen, ezért is írtam le, hogy a tévedés jogát fenntartom. De még ezt se fogtad fel. Már nem is csodálkozom... :)))

"Szóval kíváncsian várom továbbra is a képen látható személy nevét tőled!"

Kérdezd meg még vagy ezerszer! :DDDD

"Az irántam való tiszteletről pedig jobb ha nem teszel említést itt!"

De, teszek. Annak jogán, hogy megkaptad te is, ugyan úgy mint bárki más újreg. Csak te hamar eljátszottad. Lettél volna kicsit kevésbé kioktatóbb, kevésbé fellengzősebb....

"Nem kérem, hogy olvass vissza,"

Ezt pont te mondod?? HÁ-HÁ-HÁ-HÁÁÁ!!! Ez volt a nap poénja tőled, köszi!! Te meg a visszaolvasás!!! HÁ-HÁ-HÁ-HÁÁÁÁ!!! :DDDDD

"ki volt az aki elsőként "spannak", "pártfogónak" titulálta itt a másikat"

Ja bocs, nem tudtam hogy ezek a szavak is szitokszóként szerepelnek a Turbórudi-Magyar / Magyar-Turbórudi szótárban! Esetleg ha kaphatnék egy példányt ebből a szótárból, legközelebb jobban figyelnék a szóhasználatomra! Mondták már neked hogy klinikai eset vagy? :DDD

 

 

Amúgy az én kérdéseimre nem akarsz válaszolni? Mert ha már követelőzöl, akkor engedtessék meg nekem is! Várj, segítek, ne kelljen se visszaemlékezned, se visszaolvasnod! :DDD Ide másolom!

"ha nem is ismered, akkor meg végképp nem értem minek pattogsz itt?"

"Mennyivel leszel előrébb, ha azt mondom: úgy hívják Gipsz Jakab?"

"Szóval itt csak neked lehet valakit minősíteni?"

"Mikor emelkedik már végre jogerőre, hogy nem szólsz hozzá a fórumhoz csak olvasod?"

 

Előzmény: Törölt nick (85544)
aki a kisinget Creative Commons License 2017.04.13 0 0 85517

Na de Kálmán!

MTELA Creative Commons License 2017.04.12 0 0 85487

nem az atomerőmű ellen beszélek.

de ha veszek egy vonatot, sin is kell hozzá, mert különben minek?

látod amikor vonat vásárlás volt épült sin is:-)

de a most tervezett áram elvitelére még tervek sincsenek, és a hálózatbővítés hatalmas költség. 

gondolj bele, az oszlopok felépítéséhez kitulajdoítás kell, stb..

szóval értem én hogy gőzmozdony, de mii hajcsa?

és mi haszna van Dumakeszinek ebből? Mert itt DUMA az van. minden értelemben.

 

Előzmény: Győző 2 (85483)
Győző 2 Creative Commons License 2017.04.12 0 0 85483

Azért a PAKSI erőműről elbeszélgetnék Veled -nincs nála jobb alternatíva, de nem úgy kellett volna kivitelezni mint ahogy a kormányunk tette !!!

Előzmény: MTELA (85472)
Lajtoskocsilajos Creative Commons License 2017.04.12 0 0 85474

Prego, köszönt be Csoki bácsi a Büfésnek.

 

Ott tartunk hogy kifogyunk, tényleg nem tudok belőle egy kormánypárti érvet se kihozni, de figyelj felidegelem.

 

Szerintem ő volt a Paris Saint Germain taktikai tanácsadója három hete Barcelonában. De nem mondom el a részleteket, ne tanuljon.

Előzmény: Törölt nick (85471)
aki a kisinget Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85465

"na ez a téma igenis Dunakesziről és nem a politikáról szól"

 

Mikor hol írtam én ennek az ellenkezőjét? Ezzel az erővel rám lehet fogni, hogy támogatom a paksi erőmű bővítését, miközben atomerőmű ellenes vagyok, haragszom is a mohi erőmű közelsége miatt. Mohi légvonalban 100 km míg Paks 150 km vagy Bécs 210 km.

 

 

Előzmény: MTELA (85464)
MTELA Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85464

hmm. ez érdekes. eszerint a jelenlegihez képest az előző városvezetéseknél olyan események is történtek ami nem tett jót a városnak?

mire gondolsz? miben jobb ez mint az előzők?

mert ez igazából egy komoly téma, mert igazad lehet. 

emlékezz vissza korábban már többször felvetődött az, hogy sajnos a rengeteg beköltöző kicsit átmoderáéja a város hangulatát, illetve előfordul hogy saját maguk felé hajlik a döntéésük, mert más az érdekük mint a tőzsgyökeres Dunkaszi lakosoknak.

viszont értelem szerűen nincs összehasonlítás alapjuk, hiszen nem éltek itt tizenhuszon éve.

na ez a téma igenis Dunakesziről és nem a politikáról szól !

 

Előzmény: aki a kisinget (85449)
aki a kisinget Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85460

Dunakeszi topikban inkább Dunakeszi problémáival foglalkozzunk. A külügyi dolgokat hagyjuk a szerintem száz éve legjobb külügymiszterünkre! Jó?

Előzmény: Lajtoskocsilajos (85458)
Lajtoskocsilajos Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85446

"De liberális emberként azt mondom,"

 

Úristen, most látom, te is átálltál?

Előzmény: aki a kisinget (85439)
Lajtoskocsilajos Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85440

Tartsa fel a kezét az a fórumozó aki 9 lakópark alapítását szavazta meg az elmúlt ciklusokban, meg olyan rendezési terveket, ahol tulajdonképpen a  városközpontban szétszórtan alakult meg a 10-13. lakópark.

Mind emellé zéró tömegközlekedést

 

Ha ez a fórumozó esetleg egyedül lenne, és azonos lenne azzal aki a polgármesternek a mai jövedelem háromszorosát adná jövedelemnek, mert annyira megérdemli, ugyan szégyeljje el magát, és lakóparkoknként 1-1 hétig ne trollkodjon.

 

Tehát:

- szavazati jog erodálás,

- ceu

- és a többi sorba

 

aki a kisinget Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85439

Írásod első felére azt mondom, igazad van. De liberális emberként azt mondom, addig tart az emberek szabadság joga, amíg azzal másokat nem sért. Pontosabban, joga van mindenkinek egyedül egy kocsival bemenni Pestre, majd egyedül a délutáni csúcsban visszajönni, akár oda két óra vissza két óra alatt. Az más, hogy ő nem környezetvédő, hanem károsító és itt már másokat zavar a liberalizmusa, de nem büntethető. Legalább is szerintem.

Más.

Kálmánnal az a baj, hogy egy nagyon értékes értelmes nagy tudású szakember volt és most is az. Viszont beteg lett. A baja idegalapon van. Az értelmi képessége nem szenvedett károsodást nem úgy, mint az idegrendszere. Állandó idegességét nem a betegségének tudja be, hanem másokra próbálja fogni. Mivel baloldali gondolkodású ezért a nem baloldaliakon tölti ki a haragját. Valójában nem velem, nem a polgármesterünkkel a miniszterelnökünkkel van baja, hanem saját magával, amit ő nem tud. Erre bizonyíték, hogy egy nagyon művelt ember csak akkor megy le primitív alpári szintre, amikor idegileg bajba került.

Előzmény: Törölt nick (85438)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85438

Abban teljesen igazad van, hogy az utazási szokásainkon kellene változtatni! Én is látom, hogy a dugókban álló vagy araszoló autókban a legtöbb esetben egy ember ül. De addig ameddig a tömegközlekedés nem jelent komoly, megfontolandó alternatívát a városba ( Budapestre ) való bejutásra, addig a helyzet nem fog változni. Ezzel egyidejűleg az emberek fejében is rendet kellene csinálni. Sajnos kialakult egy nagyon rossz szokás ami a közlekedést illeti. Autóval járni a munkába státusz szimbólumnak számít ma sajnos. Elhiszem, hogy vannak olyanok is akiknek ha bejutnak Pestre a munkahelyükre az autóikkal, akkor nap közben is van amikor szükségük van rá, mivel nem egy irodában dolgozzák le a napi 8-9-10 órájukat. De azok akik csak arra használják az autót, hogy reggel bejussanak az irodájukba, majd munkaidejük leteltével hazajöjjenek, nos az azért elég elgondolkodtató szerintem. Elsősorban ezeknek az embereknek kellene nyújtani valami egyértelműen jobb alternatívát a munkába járásra.

Volna egy más jellegű kérdésem hozzád! Miért van az itt, hogy ha veled társalgok, akkor "Fideszcsik" vagyok, ha mással, akkor meg "komcsi"!? Nekem is megvan a magam politikai véleménye, de arról én nem akarok itt senkivel még csak beszélgetni sem, mert abból előbb vagy utóbb úgy is csak vita, majd később harag lesz. Szerintem akiknek vitára, esetleg haragra van szüksége, annak ott lenne a másik Dunakeszi téma, ahol kitárgyalhatja mindenki a politikai dolgait.

Előzmény: aki a kisinget (85437)
aki a kisinget Creative Commons License 2017.04.11 0 0 85437

Nem más a helyzet Fóton sem Gödön, mindenhol akkora dugó van, hogy nem szabad Budapest felé elindulni fél nyolctól fél kilencig. Valamit ki kell találni azoknak, akiknek ebben az időben kell bemenniük. A múlt héten, mint már megírtam Dunakesziről hétkor indultam a Fiumei útra kilencre értem. Most vasárnap ugyanez 27 perc volt. De semmivel nem jobb a világ bármelyik városában sem. 

Ha az M kettőt hatsávosra bővítik annyit változik a helyzet, hogy egy pár kilométeres szakaszt nem tíz, hanem öt perc alatt tennénk meg, ezzel én is a két órából öt percet spórolnék. Dunakesziről vonattal a nyugati 25 perc, onnan bárhova még fél óra. A Széchenyi útról Alsóra menet nem a sok Rizskása hegyi utazó miatt hosszú az út, hanem azok bedugulása miatt hosszú, akik Pestre araszolnak. Ha majd ugyanezek az utak még egy órával hosszabbodnak változtatunk az utazási szokásainkon. Én biztos még egyszer nem indulok el 7 és fél kilenc között Pestre, indulok inkább fél hétkor és akkor ott leszek 7 re, majd csak kitalálok valamit arra a másfél órára jobbat, mint az utakon araszolni drága pénzért.

Előzmény: Törölt nick (85436)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85436

Igazad van! Látom van itt egy kialakult klikk, akik jól el vannak egymás között. Kár is ide minden szóért.

A politikai téma meg kong az ürességtől. Na mindegy, ez van! Dunakesziről meg már nem igazán fogsz találni kivezető útra alternatívát, mert reggelente már a mellékutcákon is mennek kifelé a népek.

De ilyenről itt ne beszélgessünk még alibiből sem! Szóval sok szerencsét a reggeli és a délutáni út alternatívák kereséséhez. További jó fórumozást kívánok neked.

 

Előzmény: MTELA (85428)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85435
Előzmény: aki a kisinget (85413)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.10 -1 0 85434

"Miattad csináltam volna regisztrációt!? Már megbocsáss, de többet gondolsz magadról mit amennyit kellene."

Nos, a kerek 30 darab hozzászólásodban döntő többségében velem foglalkozol. Ez már csak jelent valamit, nem? :D 

 

 

 

"Nem akarok kérdésre kérdéssel válaszolni, de te mit tettél hozzá ehhez a témához!?"

Nem akartál, mégis megtetted. Az élet más területein is ilyen határozott vagy? :D

De hogy válaszoljak is a kérdésedre: még mindig őszintén sajnálom, hogy nem vetted magadnak a fáradtságot, hogy utánaolvass annak az embernek, akit te itt körmöd szakadtáig próbálsz védeni. Vagy lehet épp nagyon is ismered, és valami más miatt véded őt annyira? Költői kérdés volt csak, ne aggódj!

Csak egy példa a sok közül, melyben elénk tárja mélyenszántó gondolatait, hogyan mi módon akar engem megverni:

 

 

A többi ékesszólását megtalálod az archívumban. Már ha nem leszel továbbra is lusta beleolvasni. Megjegyzem, én sosem tettem irányában hasonló kijelentést..........De ha te találsz ilyet, késszéggel megkövetlek érte!!!

Hogy mit tettem hozzá e topikhoz? Nos, rengetegszer bebizonyítottam, hogy az öreg hazudik, mikor védeni próbálja a gazdáit. Bizonyságot nyert többször az is, hogy a gazdái hazudnak, lopnak, csalnak. Szerintem nincs okom panaszra a tekintetben, hogy mit tettem hozzá a topikhoz. Neked szerintem annál több. Épp ezért ez az alibiből iderángatott útminőség témád is meglehetősen szánalmas próbálkozás.

 

 

 

" Olyat osztogatsz itt amiből neked sem jutott túl sok."

Azt hiszem értem már! Olyan vagy te is mint az öreg! Ha te sértegetsz, becsmérelsz mást, az rendben van, azt szabad, de ha más teszi ugyan ezt veletek, az már baj, az ellen már fel kell szólalnotok. Aztán meséld már el, mennyivel szebb a te verziód, ahol szépen becsomagolva ugyan, de engem sértegetsz (ti. az elmeállapotom firtatod)?! Jól eltanultad az öregtől, hogy kell más szemében a szálkát, a sajátodéban a gerendát se megtalálni!!!

 

 

 

"Kioktatsz, oktatsz, lenézel itt mást, másokat."

Igen? Aztán kiket? Sorold már légyszi! Mint már leírtam számtalanszor, egyedül az öreggel szemben viselkedek úgy, ahogy, mert ő megérdemli vastagon. Illetve mostmár nálad is rezeg a léc...

Kiket is nézek itt le? És mi módon? Ide idéznéd azt a hozzászólásom? Köszi!

 

 

 

"ha történetesen nem neked címezte az írását"

És? Idézd ide légyszi azt a fórumszabályzatot, mely ezt megtiltja nekem, neked vagy bárki másnak! Köszi!

 

 

 

"Jársz-kelsz itt a Dunakeszi témában mint valami tekintetes úr,"

Dobálóznál itt is példákkal? Hogy kell egy fórumban tekintetes úr módjára járkálni, nem tudom! :DDDD Ha már itt tartunk, ezt a fajta magatartást akár én is mondhatnám rólad, nem gondolod?? :)))

Csak én nem veszem tőled zokon, hogy próbálsz itt folyton kioktatni. :)))

 

 

 

"néha oda dörgölődzöl valakihez,"

Na és itt vajon mire gondol a költő... Jaaaaaj, tudom már! Biztos az böki a csőrét, hogy egy alkalommal egyet merészeltem érteni Lajtoskocsilajos hozzászólásával! (Megjegyzem, tulképp minden hozzászólásával egyetértek, nagyon jól látja az országban uralkodó állapotokat!) Ja bocs, nem tudtam hogy ez már dörgölődzés! :D De ezt a gondolatmenetet követve akkor te mit cselekszel az öreggel? Hát nem is merem már leírni se....még a 18-as karika is belepirulna! :DDDDD

 

 

 

"aztán ezzel ki is merül itt minden hozzáadott értéked a fórumhoz."

Szerintem a fentiek fényében ezt nagyon nem kéne feszegetned a továbbiakban. Csak nevetségessé teszed magad. Még jobban. :)

 

 

 

"De ezzel be is fejeztem a veled való társalgást itt!"

Mit is írhatnék erre? ÁMEN! :D De gyanítom, nem lesz olyan szerencsénk! De végülis, eldiskurálok itt veled nagyon szívesen, nekem nem okoz fáradtságot, inkább szórakoztat! :DDDD

 

 

 

"Ez a mondatod mindent elárul rólad!"

És ez még hagyján! A többi mondatom még mennyit elárul rólam!! :DDDD Legalábbis nagyon remélem hogy így van/volt/lesz! Teccik tudni ezért (is) járok ide! :DDDD

 

Előzmény: Törölt nick (85414)
Győző 2 Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85433

Hidd el-megtapasztaltam- keszin, független polgármester NEM kell! Itt nagyon pártpolitikával átitatott emberek élnek !!

 

Előzmény: Lajtoskocsilajos (85430)
Győző 2 Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85432

Igen-méterben sok utat megcsináltatott a város, de itt pontosan az lett volna jobb, ha méterben kevesebb, de jobban autózhatót csináltunk volna ! Tudod aszex-ben is aminőségi a jó és nem a mennyiség !!!

Előzmény: aki a kisinget (85415)
Győző 2 Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85431

Hidd el, hogy megtudom itélni a közgadasági tudását, volt modom tapasztalni+ családban két közgazdász ( egyik ráadásul FIDESZES ), s mind kettő elismeri a tudását ( az egyik, egy gyógyszergyár MEO vezető helyettese, a másik a FESTO mérnök-közgazdásza ).

Előzmény: aki a kisinget (85412)
Lajtoskocsilajos Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85430

Igen.

Olyan szakértőket kell(ett volna) ültetni a helyi politikai testületekbe, akik nem pártideológiai háborodottakkal hőzöngetnek, miközben a betelepítési iparban érdekelt vállalkozók markából eszik a kockacukrot.

 

No, majd jövőre.

Előzmény: MTELA (85429)
MTELA Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85429

Amugy meg tényleg, most megint ide kell politikát hozni?

tényleg ott a másik fórum...

nem mindegy ki repitett idegen bérenceket tüntetni amig nem a dunakeszi repteret használta?

szóval hagyjuk már.

inkább foglalkozzunk azzal a kérdéssel kinek mi a taktikája kijutni a városból?

időpontok hol merre érdemes melyik utvonal lesz a nyerő.

mert mint látom ez a téma nagyon elsunnyadt..

és az a több mint fél óra kicsit hosszú amit a rendelőtől a shell kútig kell megtenni.

 

MTELA Creative Commons License 2017.04.10 0 0 85428

szia, 

csak két apró megjegyzést engedj.. 

1.tényleg kár energiát feccölni a moderálásba..

2.nyugodj bele hogy az utak miatt, mindegy ki a tulajdonos, fő hogy "más anyját fogják szidni"

ez akkor is így lesz, ha nem is mondta senki hogy ilyen megtörténik, sőt nem olvastam tőled se, hogy bárkiét szidtad volna.

don't worry be happy..

Előzmény: Törölt nick (85416)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!