Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1511

Te miért vagy szomorú? Én kellene szomorkodjak ... 

Előzmény: *SzedR* (1510)
*SzedR* Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1510

:v(

Előzmény: Törölt nick (1509)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1509

Egyre "bonyolultabbá" válik a topic, pedig itt ugye az első erotikus masszázs-élményről kellene írni-olvasni. Kár, hoyg leült a reklám-topic szintjére ... :-(Makkosrudi Creative Commons License 2013.10.15 0 0 1508

Hát nemtom te melyik csajnál voltál az Angyalvárban, én nemrég voltam harmadszor náluk, igaz csak a szőkéknél (Hanna meg Barbaránál) a többieket nem tudom, de nekem egy szóra levettek mindent, bugyit is.. és mindkettőt végigtapiztam úgy rendesen mindenhol és csak mosolyogtak, Barbit meg is masszíroztam és láthatóan élvezte is ;) Mikor másodszor mentem hozzá, már kérdés nélkül vett le mindent. Már több helyen voltam, azokkal is meg voltam elégedve. Ide azért kezdtem járni, mert a közelben lett új melóhelyem, és pont útba esik hazafelé :) és a többihez képest jók az áraik. És imádom azt a méretes zuhanykabinjukat is! Meg a szőkéket :)

Előzmény: Peter Altenberg (1503)
saxobeat Creative Commons License 2013.10.14 0 0 1507

Még csak annyit hagytam ki hogy igaz hogy a tantra helyteleníti a "faszkiverést" ugyanakkor kidolgozott módszertana van a pénisz masszázsnak, amit általában olyanokon végenek akik elsajátították az ejakuláció kiküszöbölésének képességét.

 

Tehát a tantra is szorgalmazza a pénisz masszírozását, csak a végkifejletet ratja nemkívánatosnak.

Előzmény: saxobeat (1506)
saxobeat Creative Commons License 2013.10.14 0 0 1506

A szexuális kielégítéstől sem a masszőz sem a maszázs nem lesz sem rosszabb, sem mocskosabb.

 

Ennek megértése a jövő igazi igérete!!!

A tantra ugyan helyteleníti a "fszkiverést", de csak azért mert a hagyományos orgazmus közben sok olyan szexuális energia távozik aminek jobb helye lenne bent.

 

De OSHO (a XX. sz. spirituális szexguruja) pl. úgy tanította, hogy megfelelő technikák alkalmazása mellett (aminek megfelel egy szaxerű masszázs) megfelelő mennyiségű energia bentartása és felemelése érhető el, még úgy is ha a végén szexcsakrás (azaz hagyományos) orgazmussal elégül ki a férfi.

 

Tehát az a jövő igazi igérete amikor a nő megérti hogy nem mocskolja be magát a férfi érintésével, és kielégítésével, főleg ha szakszerűen végzi azt. Még akkor sem ha a hüvelyével masszírozza  a péniszét (természetesen óvszer használatával).

 

Akinek nincsen képessége ahhoz hogy előítéletek és ellenérzések nélkül közeledjen az előtte fekvő férfihoz, az ne csinálja! Mert be kéne vallani hogy sokan csak azért csinálják mert köll a pínz. Egyébként meg undorodnak az egésztől...

Előzmény: hamvasszirom (1501)
1LukAsz Creative Commons License 2013.10.13 0 0 1505

Köszi!

Szerintem megfogom látogatni óket! :-)

Előzmény: Peter Altenberg (1503)
Peter Altenberg Creative Commons License 2013.10.12 0 0 1504

Masszázs közben trikóban (blúzban) vannak, bár a kézi levezetéskor leveszik, kigombolják, hogy lásd, de a mellükhöz nagyon szigorúan tilos hozzányúlni!

Peter Altenberg Creative Commons License 2013.10.12 0 0 1503

Az Angyalvár egy korrekt budapesti erotikus masszázs-szalon. (Számlát is adnak, teljesen legális.) Értenek a dolgukhoz. "Kézi levezetés" a végén, de nyalni csak a meztelen vállukat szabad egy röpke pillanatra, és csak a legvégén, ezt még megengedik, mást nem.

Előzmény: 1LukAsz (1497)
Madárjós Creative Commons License 2013.10.10 0 0 1502

Majd igyexem. :-)

Előzmény: hamvasszirom (1501)
hamvasszirom Creative Commons License 2013.10.10 0 0 1501

Kedves Barsika, mi nők tartsunk össze és vedd észre, hogy a férfinek állandóan a "f@sz" és a kiverésen jár az esze, azt a definíciót, hogy "EROTIKUS MASSZÁZS - A JÖVŐ IGÉRETE" nem is látja. Kedves madár neked viszont azt javaslom, hogyha már ilyen komoly multad van a fórumon, ne csak húzz le egy témát, hanem írj egy alternatívát. Puszi nektek!

Előzmény: Barsika (1499)
Madárjós Creative Commons License 2013.10.10 0 0 1500

Én teljesen elfogadom, amit a tornáról írsz. DE az TORNA, a masszázs annál azért sokkal bonyolultabb. :-)

És nem szabad(na) összekeverni a masszázzsal azt, ha addig cirógatsz egy pasit, amíg feláll a farka, aztán meg kikoppintod neki és kész. (ugyanez kicsit múdosítva nőknél, szintén nem masszázs)

De ez persze leginkább csak az én véleményemet türözi az adott kérdésben. :-)

Előzmény: Barsika (1499)
Barsika Creative Commons License 2013.10.10 0 0 1499

Lehetnél kicsit toleránsabb. :-) A Kriston Andrea Női Intim Tornáján magam is részt vettem, ahol egy hétvégén 2x6 órában minden lánynak átjött az anyag, még egy kis dumcsira is volt idő a szünetekben. A Tatár Anikó Tantra tanfolyama is kb 16 óra alatt ment le amikor én részt vettem rajta. Én azt hiszem Ők egy nagyon nagy dolgot tettek le az asztalra és nyugodtan vehetjük etalonnak. Láttam, hogy több mint négy ezer hozzászólásod van, tehát tapasztalatod van bőven. Az erotikus masszázs elsajátítása engem is érdekel, tudsz olyan lehetőséget, ahol szerinted komolyabb oktatás zajlik? Köszi.

Előzmény: Madárjós (1494)
Madárjós Creative Commons License 2013.10.09 0 0 1498

Szerintem nagy eséllyel támaszkodhatsz Giordano Bruno visszaemlékezéseire. De sokan mások is árintettek voltam ebben a témában. :-)

 

Bóvebben lásd itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Angyalv%C3%A1r ;-)

Előzmény: 1LukAsz (1497)
1LukAsz Creative Commons License 2013.10.09 0 0 1497

Hali!

 

Van valakinek az Angyalvárról tapasztalata?

 

1LukAsz Creative Commons License 2013.10.09 0 0 1496

Üdv!

Ha esetleg priviben áttolnád a címeket megköszönném!  :-)

 

köszi

Előzmény: lala_80 (1477)
1LukAsz Creative Commons License 2013.10.09 0 0 1495

Üdv

Előzmény: lala_80 (1477)
Madárjós Creative Commons License 2013.10.09 0 0 1494

Már bocsánat, de ami 12 óra alatt elsajátítható az maximum f@szverés, nem erotikus MASSZÁZS. Hacsak a 12 órát nem az elméleti anyag elsajátítására értetted.

Előzmény: Barsika (1493)
Barsika Creative Commons License 2013.10.09 0 1 1493

Sziasztok!
Ma kaptam ezt a levelet, ami nem sokat mondd, csak húzza a mézesmadzagot.

EROTIKUS MASSZÁZS - A GYÖNYÖR IGÉRETE


Tanuld meg az erotikus masszázst!

 Az erotikus masszázs nagyon kellemes, belső harmóniát, jó közérzetet teremt, ezzel biztosítva a testi-lelki ellazulást, majd a felhangolódást. A finom érintések megnyugtatják az idegrendszert, csökkentik a szorongást, javítják a kedélyállapotot, segítik az ellazulást, megteremtik a belső harmóniát. A masszázs oldja a stresszt, miközben emelkedik a “gyönyörért” felelős Endorfin és oxitocin mennyisége a szervezetben. Egyes fogások hatásosan fokozzák az érző idegvégződések izgalmát, így jól alkalmazhatók az ingerek összegyűjtésére és az érzékek felkorbácsolására. A felfokozott szexuális izgalom biztosítja a kirobbanó és hosszantartó orgazmust. Az erotikus masszázs fogások könnyen megtanulhatók, a technikák elsajátítása után a saját fantáziánk szerint alkalmazhatjuk és a partner vágyaihoz igazíthatjuk. A masszázs hatásos eszköz a csábításban, a hódításban, kapcsolat teremtésben. Ezenkívül alkalmas még egy párkapcsolatban az erogén zónák felfedezésére, a szexuális élet felfokozására, űberelésére, a partner megtartására. A lágy, simító fogások megteremtik az intim légkört, megnyugtatnak, kölcsönös bizalmat ébresztenek a partnerekben.
Egyértelműen bebizonyított, hogy az erotikus masszázs fokozza a Szexuális ingerre adott első választ, amely a férfiak esetén a merevedés, a nők esetén a síkos nedv kiválasztás.


 Egy kis ízelítő a teljesség igénye nélkül:
(Ne döbbenj meg az alábbi leírás hiányos.)

A partnerünket hasra fektetjük és előre felmelegített masszázs olajjal kényeztetjük...

A legfontosabb, hogy a bőrünk folyamatosan érintkezzen a bőr felülettel, amit úgy érhetünk el, hogy a kezünkkel egymásba kapcsolódó köröket rajzolunk a karok keresztezésével, amit az alkarok simításával oldhatunk fel....

A bokától kiindulva körkörös simításokkal haladunk egyre feljebb...

A kereszt csontot elérve stimuláljuk a zöld pontot, amely a nemi szervekben olyan érzést vált ki, mintha egy fűszál csiklandozná a húgy csövet...

Ettől a pillanattól az egész testünket bevetjük...

A párhuzamosan összezárt alkarokkal csúszunk lassan a lapockákig, miközben a mellkasunkkal és hasunkkal simogatjuk a partnerünk fenekét...

Később teljesen hozzá simulunk a hátához és a tenyerünkkel a vállaktól kiindulva simogatjuk a felkart, az alkart, a kézfejet és a végén ujjainkat az ujjai közé fűzzük...

Ilyenkor halkan a fülébe suttogjuk: "jól esik ez neked?"..

Stb. stb. ...


 A Hímvessző kényeztetése:

0 egy ujjas kenegetés: A makk alatti... A mutató ujj begyével....

1. Erekciós pontok: A koronaárokban 2 erekciós pont helyezkedik el, amely...

2. Ébenfa érintés: Imára kulcsolt tenyerek...

3. Vaginafogás (A): A két kezünkből hüvelyt formálunk...

4. Vaginafogás (B): Az előzőhöz képest annyi a különbség, hogy a... 5. rombuszfogás: A jobb és bal kéz 4-4 ujja...

6. rombuszfogás (B): A hüvelyk ujjak lenyúlnak a...

7. Kontrasztfogás: A kezünkből ismét hüvelyt formálunk annyi különbséggel, hogy a...

8. Alsó húzófogás: Bal kézzel a makkot markoljuk, A jobb kéz...

9. Gólyacsippentés: Az egyik kezünk ujjbegyeivel körbe fogjuk a...

10. kulcsfogás: A bal kézzel megmarkoljuk a makkot úgy, hogy a... jobb kéz pedig... 11. Csúcsfogás: Ezt a fogást közvetlenül magömlés előtt alkalmazzuk, az ejakuláció megelőzésére. A bal kézzel a... jobb kézzel a...


 A női nemi szerv kényeztetése:

0. A mellek simogatása, A mell simogatására a...

1. A. Habár a mellbimbót tartják a...

B. A mellet alulról a...

C. Hüvelyk, mutató és gyűrűs ujjunk...

2. A vulva bekenése: A kellően felmelegített krémmel, vagy olajjal a... sem maradhat ki... 3. Gyors orgazmus: A...

4. Csippentés: A hüvelyk ujj a nagy szeméremajkak... a másik...

5. kettős hívogatás a G pont és a... Ezen kívül három nagy ingerelhető zónát különböztetünk meg, melyek körkörös simogatása orgazmushoz vezet. A köldöktől nézve a következők: ...

6. a...

7. a...

8. a...

9. nyolc Szex masszázs pont nő esetében: A vulva árkokban... a... a... a... a...


Az Erotikus masszázs 10 12 óra alatt elsajátítható Budapesten, 2, vagy 4 alkalomra osztva. Természetesen a kurzusok között otthon gyakorolni kell, hogy a szerzett ismeretek rögzüljenek, különben nem tudunk tovább lépni.

É

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.08 0 0 1492
ott azért izgi volt ;-)
Előzmény: *SzedR* (1491)
*SzedR* Creative Commons License 2013.10.07 0 0 1491

Uncsi.

Előzmény: Törölt nick (1490)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.07 0 0 1490
egyszer voltam Thai lányoknál Budaörsön de sima masszázs volt 7000.- èrt.
nem bántam volna ha azért mást is kapok , de jólesett így is. ... pedig aranyos, fiatal volt

Előzmény: *SzedR* (1489)
*SzedR* Creative Commons License 2013.10.06 0 0 1489

Ezek szerint kipróbáltad?

Mesélj:-) ,-)

Előzmény: Törölt nick (1485)
csók x csók Creative Commons License 2013.10.04 0 0 1488

jaja

 

csak azért akartam kihangsúlyozni mert vannak akik olyan helyre akarnak menni ahol azt hiszik hogy ezért a lóvéért szíveséget tesznek ha egyáltalán kézzel hozzáérnek a cerkához

Előzmény: Törölt nick (1487)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.03 0 0 1487
én is ezt mondtam!!
Előzmény: csók x csók (1486)
csók x csók Creative Commons License 2013.10.03 0 0 1486

12 000 HUF-felett egy bombázó egy órán át úgy táncol rajtad ahogy te fütyülsz.

 

Mondjuk a normál szexualitás keretein belül...

 

Előzmény: Törölt nick (1485)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.03 0 0 1485
Hát Szeder ha te kérnél tőle extrát kerekedne a thai szeme :-)

de egyébként nem egy nagy akció 7000- es masszázsra plusz 3-5000-t rátenni... 12000-ért máshol komolyabb a program :-)
Előzmény: *SzedR* (1480)
jonimasször Creative Commons License 2013.10.03 0 0 1484

joni masszázs

Budapesten házhoz megyek.

Érdeklődés emailben, mailem publikus

Chikubi Creative Commons License 2013.10.01 0 0 1483

Liza, Te vagy a képeken? Gyönyörű.....Ha igen, privátban küldesz nekem árakat?

Előzmény: Liza 12.ker (1476)
saxobeat Creative Commons License 2013.10.01 0 0 1482

És milyenek a csajok?

 

Mert azért az sem mind1, hogy öreganyó csinálja e...

Előzmény: lala_80 (1477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!